keskiviikko 16. joulukuuta 2015

Islam tunkeilee kaikkialle maailmanherruutta tavoitellen – Amerikka vaarassa kun Obaman hallinto myötäilee muslimimaahanmuuttoa

Tässä pastori J.D. Farag'in toissaviikkoinen melko pitkä profetiapäivitys, joka käsittelee Kalifornian San Bernardinossa tapahtuneen terrori-iskun tosiasioita ja vaikutuksia Amerikalle. Ennenkaikkea esiin nousee se seikka, että islam pyrkii nyt levittäytymään kaikkialle länsimaihin mm. pakolaiskriisin ja maahanmuuton kautta, jota valtioiden päämiehet puheillaan ja toimillaan edesauttavat. Islam uskontona on myötätuulessa ja kristinusko sen sijaan on vastatuulessa valtavirran ihmisten keskuudessa ja tähän Obaman hallinto on suuresti syypää. Voisi ajatella, että Amerikka puree omaan nilkkaansa kun päästää niin lepsusti maahansa mm. Syyrian muslimipakolaisia, joista suurin osa vihaa Amerikkaa. Pastori Farag on vahvasti sitä mieltä, että San Bernardinon terrori-isku oli vasta alkusoittoa tulevalle Amerikan onnettomuudelle, joka Illuminatin käsikirjoituksessa tarkoittaa Uutta Maailmanjärjestystä (NWO), jonka tieltä tosiuskovat pelastetaan Raamatun profetian mukaan (Ilm. 3:10). Profetiapäivityksen suomensi: Olli R.

------------------------

Mid-East Prophecy Update – December 6th, 2015


http://www.calvarychapelkaneohe.com/index.php?option=com_sermonspeaker&view=serie&Itemid=101


http://www.youtube.com/user/alohabibleprophecy/videos


J D Farag on egyptiläisjordanialainen Havaijin Kaneohe'n Calvary Chapel-seurakunnan perustajapastori, jolla on ainutlaatuinen arabinäkökulma Lähi-Idän tapahtumiin ja terve eskatologia. Hän osaa käyttää internettiä esimerkillisen tehokkaasti, kuten ylläolevista linkeistä voi päätellä. Seuraavassa suomennetut ”notet” Lähi-Idän profetiapäivitykseen 6.12.-15. Ne ovat erinomainen tiivistelmä puheesta. Suom. huom.


http://www.calvarychapelkaneohe.com/mp3/Mideast/Mid-East_Update_2015-12-06.pdf

Pastori J.D. esittää kolme tosiasiaa liittyen islamilaiseen terrori-iskuun Kalifornian San Bernardinossa ja sitten antaa Raamatun ja käytännön vastauksia siihen, mikä meidän vastauksemme tulisi olla.


- Tämänkertaisessa profetiapäivityksessä käsittelen islamilaista terrori-iskua joka tapahtui Kalifornian San Bernardinossa keskiviikkona.

- On tärkeää ymmärtää, että islamilainen terrorismi tapahtuu täällä yhteistuumin merkittävien kehitysaskeleiden kanssa koskien Israelia.

- Kuitenkin, käännämme huomion kotimaahan ja siihen, mitä jotkut nimittävät pahimmaksi terrori-iskuksi Yhdysvaltain maaperällä sitten 9/11-iskujen.

- Ystävällisesti suo itsellesi minut, kun yritän lajitella lukuisia raportteja, joita tulee ulos näköjään tunnista toiseen ja minuutista toiseen.

- Teen tämän toiveella tarjota sekä raamatullisia että käytännön vastauksia kysymyksiin, jotka liittyvät siihen, mikä meidän reaktiomme tulisi olla.

- Tarkemmin sanottuna, mitä tämä kaikki tarkoittaa niille meistä, jotka tuntevat Raamatun ja sen profetiat, sekä niille, jotka eivät kenties tunne.

- Seuraavaksi ensin tosiasioita ja myöhemmin tarkastelemme profeetallisia vaikutuksia siitä minkä uskon olevan vasta alkua.

Tosiasia #1 – Kristinuskoa ollaan yhä enemmän tuomitsemassa ja mustamaalaamassa

Epäilemättä olet kuullut tästä vastauksesta twiitteihin koskien käynnissä olevia rukouksia San Bernardinon uhreille The New York Daily News'in etusivulla, jossa lukee, ”God Isn't Fixing This (Jumala ei korjaa tätä)”, ”Kun uusin erä viattomia amerikkalaisia jätetään makaamaan verilammikoihin, pelkurit, jotka voisivat todella lopettaa asevitsauksen jatkavat piiloutumistaan merkityksettömillä latteuksilla.”


http://www.thegatewaypundit.com/2015/12/disgusting-ny-daily-news-mocks-republicans-for-prayers-after-cali-terror-attack/

Joku postasi Facebookissa jyrkän kontrastin Ranskan terrori-iskun ja terrori-iskun täällä Yhdysvalloissa välille huomauttaen, että Ranskassa se oli #PRAYFORPARIS (Rukoile Pariisin puolesta), mutta USA:ssa se oli ”PRAYERS DON'T WORK (Rukoukset eivät auta)”. He myös huomauttivat, että Ranskan iskussa oli Facebook-profiilikuva, kun taas USA:ssa iskulla ei ollut mitään Facebook-profiilikuvaa. Merkittävintä oli kontrasti siinä, että Ranskassa he olivat nopeita tunnustamaan, että ”ISIS teki sen”, kun taas Yhdysvalloissa he olivat nopeita propagandansa kanssa, että ”aseet tekivät sen”.

Oletan, että jollain lailla meidän ei pitäisi olla yllättyneitä, koska seurakunnalla kuvataan olevan vähän voimaa Filadelfian seurakuntakirjeessä Ilmestyskirjan luvussa 3:8, ”Minä tiedän sinun tekosi. Katso, minä olen avannut sinun eteesi oven, eikä kukaan voi sitä sulkea; sillä tosin on sinun voimasi vähäinen, mutta sinä olet ottanut vaarin minun sanastani etkä ole minun nimeäni kieltänyt. ...Koska sinä olet ottanut minun kärsivällisyyteni sanasta vaarin, niin minä myös otan sinusta vaarin ja pelastan sinut koetuksen hetkestä, joka on tuleva yli koko maanpiirin koettelemaan niitä, jotka maan päällä asuvat.”

Tosiasia #2 – Islamia ollaan enemmän kuin koskaan arvostamassa ja ylistämässä

Yksi hämmästyttävimmistä paljastuksista liittyen tähän islamilaiseen hyökkäykseen, on nopeus, jolla valheita levitettiin eksyttämään massat uskomaan, että islam on rauhaa rakastava uskonto, ja että tällä hyökkäyksellä ei ollut mitään tekemistä islamin kanssa. Valitettavasti se todistetaan artikkeleilla, kuten tällä Fox News'in kirjoituksella siitä, kuinka CAIR'illa, joka on Amerikan ja islamin suhteiden neuvosto (Council on American-Islamic Relation), on julkeutta syyttää Amerikkaa terrori-iskuista. ”Amerikalla on joitakin syitä niskoillaan verisestä islamilaisen ekstremismin aallosta, joka on tuonut terrorismin San Bernardinoon, Pariisiin ja muihin paikkoihin ympäri maailmaa, CAIR'in tiedottajan mukaan. ...Terrorismi on maailmanlaajuinen ongelma, ei muslimiongelma. Ja ratkaisun on oltava globaali. Jokaisella on roolinsa siinä.”


http://www.foxnews.com/us/2015/12/04/muslim-leader-from-cair-tells-cnn-america-bears-some-blame-for-terror-attacks/

Tämä CAIR'in lausunto tuli Farook'in perhe-asianajajien pitämän ällistyttävän perjantaisen lehdistötilaisuuden kannoilla, jossa he sanoivat seuraavaa, ”Ei ollut mitään, mikä yhdistäisi tämän uskontoon tai terrorismiin liittyvään toimintaan...” Tämän jälkeen he nuhtelivat lehdistöä kehottaen heitä lopettamaan viittaamisen ampujiin ”muslimi-ampujina”. ”Kunnes on ehdottoman selvää näyttöä, jokaisen uutisotsikon ei tarvitse sanoa 'muslimien joukkomurha' tai 'muslimi-ampujat'.” Selittäen sanomisiaan, ”Koska se tulee aiheuttamaan suvaitsemattomuutta ja se, mitä juuri nyt tarvitsemme, on anteeksianto. Mielestäni vaikka he olivat muslimeja ja muslimiperheet olivat osallisina tässä tapahtumassa, niin ensisijaisesti kristittynä kansakuntana, olemme luullakseni armahtavaisuuden ja anteeksiannon ihmisiä, ja mielestäni meidän on vältettävä kiihkoilua, stereotyypittämistä.”


http://www.sbsun.com/general-news/20151204/attorneys-for-san-bernardino-shooting-suspects-family-deny-terrorism-connections

Kuitenkin perjantaina kerrottiin, että Syed Farook'in vaimo oli vannonut uskollisuutta ISISille – Tämän Arutz Sheva'n raportin mukaan, Tashfeen Malik vannoi uskollisuutta Islamilaisen Valtion (ISIS) johtajalle Abu Bakr Al-Baghdad'ille Facebookissa, kertoivat tutkimukseen perehtyneet kolme amerikkalaista virkamiestä CNN'lle perjantaina.


http://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/204427#.VnALIUp97IW

Lisäksi Syed'in itseensä kohdistamat kytkennät sosiaalisessa mediassa olivat melko informatiiviset, kuten osoitettiin sillä, ketä hän seurasi Twitterissä. Erään lähteen mukaan, ...Farook'in Twitter-tili tarjosi lisätodisteita siitä, mikä näyttää yhä kiistattomammalta: tämä kaveri yhdistettiin islamilaiseen – ja terroristisiin – aktivistijärjestöihin. ...Farook'in tili ei sisällä mitään kirjauksia hänen omista twiiteistään, mutta seuraa tilejä, jotka mainostavat islamia, samoin kuin palestiinalaisten ja Syyrian kapinallisten aatteita. Ja tietenkin seuraa CAIR'in tiliä. ...Eräs henkilö, jota Farook seuraa, @SafeensSa, näyttää olevan islamilainen apologeetta, joka vaihdellen twiittailee asioita, kuin että ampuminen oli 'false flag', twiitaten 'islamofobiasta' ja tehden juutalaisvastaisia twiittauksia. Hän myöskin uudelleentwiittasi joidenkin CAIR-jäsenten twiittejä.


http://www.allenbwest.com/2015/12/look-who-san-bernardino-shooter-followed-on-twitter-theres-only-one-surprise/

Tosiasia #3 – Amerikkaa ollaan pikaisesti jäljittämässä poistamisen ja tuhon uralle

- Olen henkilökohtaisesti siinä uskossa, että tämä islamilainen terrori-isku Amerikkaa vastaan ja juuri Amerikassa on käytännössä sinetöinyt Amerikan kohtalon.

- Uskon tähän useista syistä johtuen, eikä vähiten sen takia, että amerikkalaisia uhataan ja pelotellaan pitämään suunsa kiinni.

- Meitä kehotetaan sanomaan jotakin, jos näemme jotain, mutta kuitenkaan emme uskalla sanoa mitään, jos näemme jotakin, jossa on kyse muslimeista.

Town Hall -uutissivustolla oli hyvin mielenkiintoinen uutinen siitä kuinka naapuri ei ilmoittanut epäilyttävästä toiminnasta, jota hän näki, peljäten, että häntä kutsuttaisiin islamofobiseksi. Paikallisen losangelesilaisen uutisraportin mukaan, San Bernardinon joukkomurhasta epäiltävien Syed Rizwan Farook'in ja Tashfeen Malik'in naapuri ei ilmoittanut epäilyttävästä toiminnasta heidän huoneistossa siinä pelossa, että häntä syytettäisiin rasismista. Tämä on samaa poliittisesti korrektia kulttuuria, joka johti Fort Hood'in ampumiseen, kun Nidal Hassan, joka oli paasannut väkivaltaista islamilaista propagandaa naapureille työpaikalla ja ojentanut kättään Al-Qaidalle, sivuutettiin 'islamofobia'-syytösten pelossa. Nähdä jotain, sanoa jotain, on tyhjää.


http://townhall.com/tipsheet/katiepavlich/2015/12/03/neighbor-didnt-report-suspicious-activity-of-san-bernardino-killers-for-fear-of-being-called-racist-n2088543

Nähdä jotain, sanoa jotain, on tyhjää, mutta ei muslimeille, jotka voivat sanoa ja twiitata mitä tahansa he haluavatkin kuten osoitetaan tällä New York Daily News'in twiitillä, jossa lukee, ”ISISin kannattajat twiittaavat '#America_Burning (Amerikka palaa)' juhliakseen ampumista kun Islamilainen Valtio riemuitsi Twitterissä 14 ihmisen traagista kuolemaa ampumisen jälkeen keskiviikkona sosiaalipalvelukeskuksen tiloissa.”

Jos tämä ei ole tarpeeksi pahaa, niin eilen The Daily News raportoi, että Loretta Lynch oli luvannut nostaa syytteen niitä vastaan, jotka käyttäisivät 'muslimivastaista (Anti-Muslim)' puhetyyliä, joka 'hivuttaa kohti väkivaltaa (Edges Toward Violence)' – ”Oikeusministeri Loretta Lynch lupasi muslimeille puolustusasianajoa ja lobbausryhmän, kun hän ryhtyisi aggressiivisiin toimiin ketä tahansa vastaan, joka käyttäisi ”muslimivastaista retoriikkaa”, mikä ”hivuttaa kohti väkivaltaa”. Puhuessaan yleisölle Muslim Advocates (muslimikannattajat) -ryhmän kymmenvuotisjuhlapäivän illallisilla torstaina, Lynch sanoi, että hänen ”suurin pelkonsa” on ”muslimivastaisen retoriikan uskomattoman huolestuttava nousu” Amerikassa ja lupasi nostaa syytteen ketä tahansa vastaan, joka syyllistyisi siihen, mitä hän piti väkivaltaan innostavana puheena. ”Pelko, jonka olette juuri maininneet, on itseasiassa minun suurin pelkoni syyttäjänä, sellaisena henkilönä, joka on vannonut suojelevansa kaikkia amerikkalaisia, mikä liittyy siihen, että retoriikan mukana kulkee väkivallan teot”, hän sanoi.


http://www.dailywire.com/news/1593/loretta-lynch-vows-prosecute-those-who-use-anti-james-barrett

Tämä CBS News'in twiittaus torstaina on paljon puhuva. Näyttää siltä, että Tashfeen Malik läpäisi Kotimaan turvallisuusviraston vastaterrorismia edustavan seulonnan osana hänen ennakkotarkastusta K-1 -viisumia varten. Tämä on sama ennakkotarkastusprosessi, jota parhaillaan ehdotetaan ns. Syyrian pakolaisille.

Mikä kertoo vieläkin enemmän, on tämä National Review'in artikkeli eilispäivältä, jossa he raportoivat, että senaattori Ted Cruz (republikaani Teksasista) ja senaattori Jeff Sessions (republikaani Alabamasta) haluavat presidentti Obaman julkaisevan maahanmuuttotiedot San Bernardinon ampujista, väittäen, että ne olisivat avainasemassa tulevassa keskustelussa koskien Syyrian pakolaisten uudelleensijoittamisen ja ohjelmoinnin rahoitusta. ...”Me olemme tekemisissä vihollisen kanssa, joka on osoittanut, ettei se ainoastaan ole kykenevä läpäisemään Yhdysvaltain seulonnan, vaan pystyy rekrytoimaan ja radikalisoimaan muslimimaahanmuuttajia sen jälkeen kun he tulevat Yhdysvaltoihin”, Cruz ja Sessions kirjoittivat Kotimaan turvallisuusviraston johtajalle, ulkoministeri John Kerry'lle, ja oikeusministeri Loretta Lynch'ille. Kirje toistaa lainsäätäjien pitkäaikaista pyyntöä maahanmuuttotiedoista koskien kahtatoista muuta terroriepäiltyä, joita Obaman hallinto ei ole pystynyt julkistamaan vaikka keskustelu Syyrian pakolaiskriisin yllä on kuumentunut. ”Kongressi on vain päivien päässä loppuvuoden linja-auto -rahoituslakiesityksen tarkastelusta (consideration of an omnibus year-end funding bill), joka asettaisi Yhdysvallat autopilottireitille hyväksymään vihreät kortit, turvapaikan, ja pakolaisstatuksen noin 170,000 maahanmuuttajalle eri muslimimaista ensi vuoden aikana”, Cruz ja Session kirjoittivat. ”Turvallisuusasian sisällyttäminen on keskeistä, ja Kongressilla on oltava pyydetyt tiedot, jos lainsäätäjien on määrä toimia vastuullisina hoitajina Yhdysvaltain maahanmuuttopolitiikassa.”


http://www.nationalreview.com/article/427990/san-bernardino-shooting-refugee-crisis-ted-cruz-jeff-sessions

Se on mitä ironisinta minulle, että todellinen pakolainen, joka pakenee Iranin islamia, oli kaikista paikoista juuri täällä Yhdysvalloissa laillisesti, ollen ei vähempää kuin kristitty, Bennetta Betbadal, kuvattuna täällä perheensä kanssa, ollen yksi tämän islamilaisen hyökkäyksen uhreista San Bernardinossa.


http://www.sbsun.com/general-news/20151203/bennetta-betbadal-of-rialto-fled-iran-to-avoid-islamic-extremism-family-says

Toinen syy miksi uskon, että Amerikka on jo sinetöinyt kohtalonsa ja näin tehdessään selittää silmiinpistävän poissaolonsa Raamatun profetian sivuilta, on se, että islamilla on kirjaimellisesti helvetillinen halu tunkeutumiselle maailmanherruutta varten. Tämän ymmärtämiseksi meidän ei tarvitse katsoa pidemmälle kuin kirjaan nimeltä, ”Encyclopedia of Islam in the United States (Islamin tietosanakirja Yhdysvalloissa)”, jossa Omar Ahmad'ia, itse CAIR'in perustajaa, siteerataan sanomasta, että Islam ei ole Amerikassa tasavertainen mihinkään muuhun uskoon nähden, mutta siitä tulee hallitseva. Koraani on korkein auktoriteetti Amerikassa, ja islam on ainoa hyväksytty uskonto maan päällä.” Kuitenkin hän on sittemmin kieltänyt sanoneensa näin. Ettet luule, että se on liian töykeää, mieti Altokia'aa (islamilainen käytäntö), joka sanoo, että muslimilla on oikeus valehdella ei-muslimille, jos se mahdollistaa hänen edistää uskontonsa väkivaltaisia tarkoitusperiä ilman joutumista ahdistetuksi ennenkuin nämä suunnitelmat toteutetaan.


https://books.google.com.au/books?id=tJ6GMgEACAAJ&dq=%22to%20become%20dominant%22%20cesari&source=gbs_book_other_versions

- Kaksi ajatusta ennenkuin lopetamme, joista ensimmäinen on se, että Jeesus rakastaa kaikkia muslimeja ja Hän kuoli heidän puolesta.

- Oletpa vannonut uskollisuutta Islamilaiselle Valtiolle tai et, salli minun yksinkertaisesti puhua totuutta rakkaudessa.

- Please, pyydän teitä hylkäämään islamin ja kääntymään maailman Vapahtajan, Jeesuksen Kristuksen puoleen. Hän on sinun ainoa toivo pelastukselle.

- Toisella ajatuksella on tekemistä niiden kanssa, jotka vilpittömästi haluavat ”kaapata kansakuntamme takaisin”, kuten se oli aikaisemmin, näissä tulevissa presidentinvaaleissa.

- Vaikka todellakin taputan käsiäni näille yrityksille, olisin parhaimmillaan vilpillinen ja pahimmillaan epärehellinen, jos en yksinkertaisesti puhu totuutta rakkaudessa.

- Tämä ei ole meidän koti, Taivas on. Mielestäni eksymme suuresti kun tiukennamme otettamme siihen, jota olemme vain kulkemassa läpi.

- Jos et tunne Jeesusta Herranasi ja Vapahtajanasi, tänään on sinun pelastuksesi päivä; sinun täytyy vedota Herran nimeen.

- Jos tunnet Jeesuksen Herranasi ja Vapahtajanasi, tänään on päivä antaa äänesi kuulua, kun julistat evankeliumia!

- Jos hengellinen majasi ei ole kunnossa, pane se järjestykseen, ettet Herran paluun koittaessa ole siinä tilassa, jossa varas tulee yöllä, ja hetkenä, jota et odota.

- Jos sydämesi on täynnä pelkoa, tänä päivänä, sinä voit pyytää Pyhää Henkeä täyttämään sinut uudelleen, jotta sydämesi voisi olla ilon ja toivon täyttämä.


Lähettänyt Olli-R klo 1.40