tiistai 25. huhtikuuta 2017

Israel ja Jerusalem kaiken keskipisteenä kun geopoliittinen kehitys huhtikuun 2017 jälkipuoliskolla ennakoi Raamatun lopunaikojen profetioiden pikaista täyttymystä varsinkin Lähi-idän kohdalla!

Tässä tuore viime sunnuntain Lähi-idän profetiapäivitys pastori J.D. Farag'ilta, joka kertaa kahden viime viikon merkittäviä uutistapahtumia, joilla on profeetallista merkitystä yhä kiihkeämmäksi käyvässä sapelinkalistelussa eri tahojen kesken Lähi-idässä ja muualla. Pastori Farag tarjoaa siis globaalin katsauksen, jossa selvitellään Pohjois-Korean, Kiinan, Ranskan, ja lopulta Lähi-idän pelureiden, kuten USA:n, Venäjän, Iranin, Syyrian ja Libanonin, yhä sekavammaksi käyvää tilannetta. Mottona on se, että kaikella on keskipisteenä Israel ja erityisesti Jerusalem. Profetiapäivityksen suomensi: Olli R.

-----------------------

Mid-East Prophecy Update April 23rd, 2017

http://www.calvarychapelkaneohe.com/index.php?option=com_sermonspeaker&view=serie&Itemid=101
http://www.youtube.com/user/alohabibleprophecy/videos

J D Farag on egyptiläisjordanialainen Havaijin Kaneohe'n Calvary Chapel-seurakunnan perustajapastori, jolla on ainutlaatuinen arabinäkökulma Lähi-Idän tapahtumiin ja terve eskatologia. Hän osaa käyttää internettiä esimerkillisen tehokkaasti, kuten ylläolevista linkeistä voi päätellä. Seuraavassa suomennetut ”notet” Lähi-Idän profetiapäivitykseen 23.4.-17. Ne ovat erinomainen tiivistelmä puheesta. Suom. huom.


http://www.calvarychapelkaneohe.com/mp3/Mideast/Mid-East_Update_2017-04-23.pdf

Pastori J.D. esittää perustellen, että kaikella mitä tapahtuu globaalisti on Israel ja erityisesti Jerusalem keskipisteenä, kun hän tekee nopean maailmanympärimatkan kierrellen merkittävissä tapahtumissa vain kahden viimeisen kuluneen viikon sisällä.


- Tämänkertaisessa profetiapäivityksessä aiomme tehdä ikäänkuin pikamaailmanympärimatkan, kun matkustelemme merkittävissä tapahtumissa.

- Tehdessäni näin, toivon esittäväni järkevät perustelut sille, että kaikella mitä tapahtuu globaalisti on Israel ja erityisesti Jerusalem keskipisteenä.

- Niinpä uskon todella, että geopoliittisella kehityksellä vain kahden viime viikon aikana on syvällisiä profeetallisia vaikutuksia.

Aloitamme suoraan täältä kotomaisemistamme tällä Hawaii News Now'n raportilla koskien sitä, miten havaijilainen paneeli pyytää osavaltiota valmistautumaan Pohjois-Korean hyökkäykseen. Raportin mukaan, Havaijin lainsäätäjät haluavat osavaltion virkamiehet päivittämään suunnitelmat selviytyäkseen ydiniskusta kun Pohjois-Korea kehittää ydinaseita ja ballistisia ohjuksia, jotka voivat saavuttaa saaret. ...Tavoitteena on saada osavaltiolta rahoitusta varustamaan uudelleen kylmän sodan aikakauden ydinlaskeumasuojat. Päätöslauselmaluonnos, joka siirtyi torstaille, sanoi, että vuonna 1981 Oahu'n saarella oli satoja ydinlaskeumasuojia – ”monet oli varustettu lääkepakkauksilla, elintarvikkeilla, ja saniteettivälineillä.” Mutta myöhempinä vuosina rahoitus kuivui ja varastot heitettiin pois. Havaijin hätätilaviraston (Hawaii Emergency Management Agency) johtaja Toby Clairmont näytti lainsäätäjille reagointisuunnitelman vuodelta 1985, jota ei ole päivitetty. Hän sanoo, että on myöskin tarvetta valistaa yleisöä siitä, mitä he voivat tehdä itse. Päätöslauselmaesitys menee seuraavaksi talousvaliokuntaan.

http://www.hawaiinewsnow.com/story/35152446/hawaii-panel-asks-state-to-prepare-for-north-korea-attack

Havaijilta menemme Kiinaan liittyen Pohjois-Koreaan, ja Fox News'in artikkeliin koskien sitä, miten huoltoasemilla Pohjois-Korean pääkaupungissa on rajoitetut palvelut, ja spekulointina on, että Kiina vähentää tarjontaa. Tämä johtuu siitä, että Pohjois-Korea tukeutuu voimakkaasti Kiinaan polttoaineen toimittajana maalle ja Peking on tiettävästi tiukentanut sen kansainvälisten pakotteiden täytäntöönpanoaan pyrkimyksenään saada Pjongjang luopumaan sen ydinaseiden ja pitkän kantaman ohjusten kehittelystä.

http://www.foxnews.com/world/2017/04/22/gas-stations-in-north-koreas-main-city-restrict-services-speculation-that-china-is-reducing-supply.html

Jos ihmettelet sitä kuinka pääsemme Pohjois-Korean ja Kiinan kautta Israeliin, niin sinun ei tarvitse katsoa pidemmälle kuin tähän Israel Hayom'in artikkeliin, jossa Kiina vaatii nyt korjausta siihen, mitä he sanovat ”historialliseksi epäoikeudenmukaisuudeksi” tarkoituksenaan mahdollistaa Palestiinan valtio. Artikkelissa he lainaavat Kiinan ulkoministeriä sanomasta, että palestiinalaisia estetään yhä saamasta omaa itsenäistä valtiota. Artikkeli jatkuu sitten lainaten Kiinan erityislähettilästä Lähi-idän asioissa, joka sanoi perjantaina haastattelussa Egyptin pääkaupungissa Kairossa, että ”Maailma tarvitsee kattavan ratkaisun Lähi-idän kysymyksiin, koska alueen monimutkainen tilanne vaikuttaa koko maailman rauhaan ja vakauteen...”

http://www.israelhayom.com/site/newsletter_article.php?id=41783

Menemme nyt Kiinasta Ranskaan taas yhden Islamilaisen Valtion terrorihyökkäyksen kannoilla, mikä tapahtui torstaina juuri ennen hyvin tärkeitä vaaleja. Perjantaina, The Times of Israel lainasi Ranskan juutalaisjohtajaa sanomasta, että on ”todellinen vaara” sille, että Ranskan demokratia tullaan tuhoamaan maan seuraavan presidentin, nimittäin Marine Le Pen'in, toimesta, joka Times'in mukaan sanoi äskettäin, ettei Ranska ”ollut vastuussa” juutalaisten murhaamisesta, joita Ranskan poliisi auttoi kokoamaan yhteen natseja varten. Hän on myös luvannut kieltävänsä juutalaisten käyttämät kipat ja Ranskan kansalaisten oikeuden saada Israelin passi – ollen kieltoja, joiden hän sanoi olevan tarpeellisia toimeenpannakseen samankaltaiset rajoitukset muslimeille. Hän on kuitenkin pehmentänyt Kansallisen rintaman imagoa sen jälkeen, kun kaappasi puolueen johtajuuden isältään, puolueensa perustajalta Jean-Marie Le Pen'iltä, joka on holokaustin kieltäjä ja rotuvihaan yllyttäjä juutalaisia vastaan. Kuitenkaan Le Pen ei erotu joukosta, sillä vasemmistolainen Melenchon on toinen ”vaarallinen kandidaatti”, koska hän tukee juutalaisvaltion laajaa boikottia. Vuonna 2014 hän ylisti väkivaltaisten mielenosoitusten osanottajia Israelia vastaan, kutsuen heidän käyttäytymistään esimerkilliseksi huolimatta siitä tosiasiasta, että jotkut heistä yrittivät polttaa useita synagoogia. Hän tuomitsi Ranskan juutalaiset, jotka osoittivat rauhanomaisesti tukeaan Israelille, mikä viittasi siihen, että heidän toimintansa oli samaa kuin ryhtymistä aseisiin ”vieraan maan puolesta”.

http://www.timesofisrael.com/french-jewish-leader-our-democracy-is-in-real-danger/

Ranskasta menemme syntymäpaikkaani Libanoniin ja hyvin mielenkiintoiseen tapahtumaan, koska se liittyy Libanonin pääministeriin, joka pyytää Yhdistyneitä Kansakuntia etsimään pysyvää aselepoa Israelin kanssa. Ynet News'in mukaan pääministeri Hariri'n pyyntö tulee sen jälkeen kun Libanonissa sijaitseva terroristiryhmä Hizbollah kulki Libanonin ja Israelin välisellä rajalla edellisenä päivänä voimannäytössä, joka todennäköisesti ajoi hänet etsimään hiljaista rintamaa Israelin kanssa. Israel ja Libanonin shiialainen Hizbollah-ryhmä kävivät kuukauden mittaisen sodan vuonna 2006, joka päättyi vihollisuuksien lopettamiseen, mutta ilman muodollista rauhansopimusta.

http://www.ynetnews.com/articles/0,7340,L-4951943,00.html

Tämä vie meidät täyteen ympyrään mentäessä USA:han Venäjän ja Syyriassa olevan Iranin kautta sekä tähän kiehtovaan mielipidekirjoitukseen Arutz Sheva'ssa koskien sitä, miten Iran yrittää provosoida sodan Venäjän ja USA:n välille Syyriassa. Lainaten mielipidekirjoitusta, Kun supistat Syyrian sen päätoimijoihin, niin niitä on vain kolme: Venäjä, Yhdysvallat ja Iranin islamilainen tasavalta. Assadin kemiallisen hyökkäyksen johdosta ihmisiä on johdettu harhaan todellisuudesta syyttämällä voimatonta Assadia. Mutta Assad ei liiku ilman suoraa Iranin lupaa. Joten todellinen kysymys on, että miksi Iran käynnisti kemiallisten aseiden iskun? ...Jotta voisimme nähdä miksi Iran yrittää lietsoa Venäjän ja USA:n välistä taistelua, Syyrian taistelukenttä on pantava kiehumaan klassiseksi Kivi-paperi-sakset -käsipeliksi (child’s hand-against-hand game of rock/paper/scissors). …Venäjä on ”kivi”, Iran on ”paperi”, ja Yhdysvallat on ”sakset”.” Kirjoittaja jatkaa selittääkseen geopoliittista dynamiikkaa, joka muodostaa minulle täydellisen profeetallisen myrskyn koskien Jesajan lukua 17, sekä Hesekielin lukuja 38 ja 39.

http://www.israelnationalnews.com/Articles/Article.aspx/20391

- Muutama vuosi sitten laitoin graafisessa esityksessä yhteen ne kansakunnat, jotka luetellaan Hesekielin 38. luvussa ja ne maat, jotka ovat selvästi poissa kuvioista.

- Syy sille, miksi haluan palata tähän tänään, on, että se on sopivaa ymmärryksellemme edellämainitusta täydellisestä profeetallisesta myrskystä.

- Ehdotan, että vain kahden viime viikon aikana olemme todistaneet sitä, mikä on epäilemättä ennennäkemätön muutos tässä profeetallisessa suunnassa.

The Times of Israel julkaisi torstaina raportin Nikki Haley'sta, joka kehotti YK:ta vaihtamaan kritiikkinsä Israelista Iraniin. ...Koska Haley otti tehtävänsä tammikuussa vastaan sillä lupauksella, että ”kaupungissa on nyt uusi sheriffi”, hän on toistuvasti kurittanut YK:ta sillä, mikä hänen mukaansa on sen Israel-pakkomielle ja Israelin-vastainen ennakkoasenne. Israelin YK-suurlähettiläs Danny Danon, joka myöskin puhui kokouksessa, suhtautui myönteisesti Haley'n yrityksiin suunnata turvallisuusneuvoston huomio muualle. Kuten Haley, Danon puhui sitä vastaan minkä hän sanoi olevan lisääntynyttä Iranin aggressiota alueella. ”Siellä missä on kauhua, missä on kuolemaa, on myös Iran. Teheran on rikoskumppani julmuuksissa, joita tapahtuu jok'ikinen päivä Syyriassa.” ...Danon kertoi turvallisuusneuvostolle, ettei Iran uhkaa aluetta ainoastaan edustajiensa välityksellä, vaan se uhkaa aluetta suoraan sen jatkuvilla ballististen ohjusten kokeilla, ...Iranilaiset eivät ole salailleet aikeitaan. Vain kaksi päivää sitten he kirjoittivat yhteen heidän ohjuksistaan: 'Death to Israel (Kuolema Israelille)'. Sitten Times jatkaa lainatakseen Nickolay Mladenov'ia, YK:n Lähi-idän rauhanprosessin erityiskoordinaattoria, joka sanoi, ”Tänäpäivänä täydellinen myrsky on nielaissut Lähi-idän ja uhkaa edelleen kansainvälistä rauhaa ja turvallisuutta. Miljoonia on siirretty paikaltaan suurimmassa pakolaiskriisissä sitten Toisen Maailmansodan.”

http://www.timesofisrael.com/nikki-haley-urges-un-to-shift-its-criticism-from-israel-to-iran/#

- Lopetan siten kuin aloitinkin, eli väitteellä, jonka mukaan kaikella mitä tapahtuu globaalisti on Israel ja erityisesti Jerusalem keskipisteenä.

- Kun ikäänkuin kuoritte kaikki profeetalliset kerrokset pois päältä, niin se, mitä löydätte kaiken sen ytimestä, mitä on tapahtumassa, on Israelin valtio.

- Tästä syystä johtuen Israeliin viitataan Jumalan profeetallisena kellona, jotta voisimme tietää paljonko kello on Raamatun profetian kannalta.

Roomalaiskirje 13:11-14 (KR 33/38) ”Ja tehkää tämä, koska tunnette tämän ajan, että jo on hetki teidän unesta nousta; sillä pelastus on nyt meitä lähempänä kuin silloin, kun uskoon tulimme. Yö on pitkälle kulunut, ja päivä on lähellä. Pankaamme sentähden pois pimeyden teot, ja pukeutukaamme valkeuden varuksiin. Vaeltakaamme säädyllisesti, niin kuin päivällä, ei mässäyksissä ja juomingeissa, ei haureudessa ja irstaudessa, ei riidassa ja kateudessa, vaan pukekaa päällenne Herra Jeesus Kristus, älkääkä niin pitäkö lihastanne huolta, että himot heräävät.”

- Nyt tuleekin kysymys, että ”miten me puemme päällemme Herran Jeesuksen Kristuksen”? Tämä on tärkein kysymys, johon voimme koskaan vastata.

- Selitän miten, jakamalla kanssanne sen, mitä kutsutaan pelastuksen ABC:ksi. A on tunnustamista. Myönnä, että olet syntinen.

- B on uskomista. Usko täydestä sydämestäsi, että Jeesus on Herra. C on pyytämistä. Vetoa Herran nimeen, ja niin sinä pelastut.


Arkisto suomennettuihin J.D. Farag'in profetiapäivityksiin vuosilta 2014-17 löytyy osoitteesta: http://nokialainen.blogspot.fi/p/pastori-jd-faragin-profetiapaivityksia.html

Lähettänyt Olli-R klo 23.45