tiistai 31. toukokuuta 2016

Israelia vastaan yhdistytään ja maata painostetaan ”Kahden valtion ratkaisuun”, mikä täyttää Sakarjan profetiaa luvussa 12

Tässä suomentamani toukokuun 2016 viimeinen Lähi-idän profetiapäivitys pastori J. D. Farag'ilta, joka näkee viimeaikoina uutisraporttien myötä maailman yhdistymistä Israelia vastaan kun maata yritetään suostutella ns. Kahden valtion ratkaisuun, jossa Israelin rinnalle luodaan Palestiinan valtio ja alueen rajoiksi maailman taholta suunnitellaan ennen ns. Kuuden päivän sotaa v. 1967 vallinneet rajat ja Itä-Jerusalem toimisi tällöin Palestiinan pääkaupunkina. Tätä ratkaisua Israel ei tietenkään hyväksy ja siksi vastustaa tuoretta Ranskan rauhanaloitetta Israel-Palestiina -rauhanneuvotteluiden uudelleenkäynnistämiseksi lähitulevaisuudessa. Ilman Israelin ja palestiinalaisten läsnäoloa, kesäkuun 3. päivänä 2016 on tarkoitus järjestää Pariisissa kansainvälinen rauhankonferenssi (USA on paikalla), jossa todennäköisesti sanellaan Israelille toimet, jotka sen täytyy toteuttaa ns. Kahden valtion mallissa. Näin Raamatun ikivanha Sakarjan kirjan profetia luvussa 12:3 ottaa muotoaan: ja kaikki maan kansakunnat kokoontuvat sitä (Jerusalemia) vastaan” (jae 3). Lue uutinen 28.5.2016:

http://www.jpost.com/Arab-Israeli-Conflict/Abbas-in-Cairo-urges-coming-Israel-Palestinian-talks-be-based-on-two-state-solution-455283

--------------------

Mid-East Prophecy Update – May 29th, 2016


http://www.calvarychapelkaneohe.com/index.php?option=com_sermonspeaker&view=serie&Itemid=101


http://www.youtube.com/user/alohabibleprophecy/videos


J D Farag on egyptiläisjordanialainen Havaijin Kaneohe'n Calvary Chapel-seurakunnan perustajapastori, jolla on ainutlaatuinen arabinäkökulma Lähi-Idän tapahtumiin ja terve eskatologia. Hän osaa käyttää internettiä esimerkillisen tehokkaasti, kuten ylläolevista linkeistä voi päätellä. Seuraavassa suomennetut ”notet” Lähi-Idän profetiapäivitykseen 29.5.-16. Ne ovat erinomainen tiivistelmä puheesta. Suom. huom.


http://www.calvarychapelkaneohe.com/mp3/Mideast/Mid-East_Update_2016-05-29.pdf

Pastori J.D. keskittää huomionsa kehitysaskeliin, jotka koskevat Jerusalemia, erityisesti kun ne liittyvät yhdistymiseen Israelia vastaan ja Israelin painostukseen, jotta se myöntyisi siihen mikä johtaa maan tuhoon, ”rauhan ja turvallisuuden” varjolla.


- Ennen kuin menemme tämänkertaiseen profetiapäivitykseen, haluan viettää hetkisen kiittääkseni ylitsevuotavasta vastauksestanne.

- Tuotuamme taloudelliset tarpeemme Jumalan kansan eteen viime viikolla liittyen uuden kirkkorakennuksemme kunnostukseen, lahjoituksia alkoi virrata sisään.

- Koska se oli hyvä alku, aiomme jatkaa uskossa eteenpäin liikkumista luottaen siihen, että Jumala toimittaa projektin loppuunsaattamisen.

- Tämänkertaisessa profetiapäivityksessä haluan meidän keskittävän huomiomme tapahtumiin viime viikolla koskien Jerusalemia.

- Tarkemmin sanottuna, yhdistymiseen Israelia vastaan ja Israelin painostamiseen, jotta se myöntyisi siihen mikä johtaisi maan tuhoon.

- Nimittäin ”Kahden valtion ratkaisuun (Two State Solution)”, jossa Israel luovuttaa kontrollin Antikristukselle, ”rauhan ja turvallisuuden” nimissä.

Aloitan ällistyttävällä uutisella, joka tuli julki viime viikolla, että Israelin pääministeri Benjamin Netanyahu nimitti Avigdor Lieberman'in Israelin puolustusministeriksi. Perjantaisen Jerusalem Post'in mukaan, enemmistö israelilaisista ei luota Netanyahu'un ja hänen hallitukseensa jotta se tavoittelisi rauhaa ja turvallisuutta. ...Mielipidekysely havaitsi, että 26 prosenttia israelilaisista uskoo, että hallitus, jota laajennettiin käsittämään Yisrael Beytenu -puolueen johtajan Avigdor Lieberman'in, tulee edistämään diplomaattista prosessia, kun taas 61 prosentin mielestä näin ei käy.


http://www.jpost.com/printarticle.aspx?id=455123

Päivää aikaisemmin, torstaina, Ynet News raportoi, että Yhdysvallat oli ilmaissut huolensa Lieberman'in nimityksestä, antaen ymmärtää, että se herättää 'oikeutettuja kysymyksiä' Israelin politiikasta. Lainaten raporttia, Yhdysvaltain ulkoministeriön tiedottaja Mark Toner sanoi, että joidenkin Israelin hallituksen ministerien vastustus Israelin rinnalla olevalle Palestiinan valtiolle nosti esiin ”oikeutettuja kysymyksiä” Israelin politiikan suunnasta, mutta hän sanoi, että Yhdysvallat arvioisi uutta hallitusta sen tekojen pohjalta. Artikkeli jatkui siteeraten Netanyahu'n sanomisia, ...”Hallitukseni on edelleen sitoutunut ajamaan rauhaa palestiinalaisten kanssa, tavoitellen rauhaa kaikkien naapureidemme kanssa”, ...”Politiikkani ei ole muuttunut. Tulemme edelleen tavoittelemaan jokaista rauhanmahdollisuutta, samalla kun varmistamme kansalaistemme turvallisuuden.” Hän sanoi, että laajempi ja vakaampi hallitus tekisi sen helpommaksi ”tarttua uusiin tilaisuuksiin” alueella, ollen viittaus mahdollisiin rauhanaloitteisiin arabivaltioiden kanssa, jotka jakavat Israelin huolen islamilaisesta militanttiudesta ja Iranista.


http://www.ynetnews.com/articles/0,7340,L-4808119,00.html

Näyttää siltä, että Netanyahu'n argumentti Lieberman'in nimitykselle ei vakuuta tarpeeksi, josta osoituksena tämä Jerusalem Post'in eilinen artikkeli, jossa he menevät niinkin pitkälle kuin sanomalla, että Netanyahu'n hallitus voi olla lähellä romahtamista Israelin Channel 10'n mukaan. Perjantai-illan raportissa, TV-asema lainasi nimettömiä ”puoluejohtajia” sanomasta, että Netanyahu'n yllätyssiirto tuoda oikeistolainen Yisrael Beitenu -puolue hallituskoalitioon voi kostautua hänelle.


http://www.jpost.com/printarticle.aspx?id=455232

Lieberman'in puolustusministeriksi nimittämisen lisäksi, oli uusi lisäys myös Knessetiin (= Israelin parlamentti). Keskiviikkona, Breaking Israel News yhdisti joitakin profeetallisia pisteitä artikkelissa, jossa he kysyvät, Can Newest Knesset Member Yehudah Glick Lead the Nation to the Temple Mount? (Voiko uusin Knessetin jäsen Yehudah Glick johtaa kansakunnan Temppelivuorelle?)” Ystävällisesti saanen lukea pari hyvin mielenkiintoista poimintoa tästä artikkelista, ”Epätodennäköinen tapahtumasarja on tuonut Temppelivuori-aktivistin, rabbi Yehuda Glick'in, Likudin uusimman jäsenen asemaan Knessetissä. Glick tuo voimakkaan äänen Israelin hallitukselle, joka voi auttaa Israelia siirtymään kohti uutta aikakautta palvelemaan Jumalaa ja saattamaan Temppelivuori oikealle paikalleen kaikkien kansojen rukoushuoneeksi. Todellakin, hänen roolinsa voi olla jopa Raamatussa ennakoitu.” … Kun Breaking Israel News kysyi Glick'iltä miten nämä kiellot vaikuttavat häneen, niin hän vastasi kunnioittavasti lainaamalla hänen suosikkijakeitaan Psalmien kirjasta, osoittaen, ettei hänellä ole mitään aikomusta luopua taistelustaan Temppelivuoren vapauden puolesta, vaikkakaan hän ei voi itse käydä siellä. Uskon Temppelivuoreen kaikkien kansojen rukoushuoneena, maailman keskukseen rauhalle”, hän selitti Breaking Israel News'ille. ...Yehudah Glick'in omistautuminen Jerusalemille ja hänen odottamaton Knesset-nimityksensä kuljettavat kaikki merkkejä täyttyneestä profetiasta. Se ei ole jokapäiväistä, että uutisotsikko voi näin läheisesti muistuttaa Raamatun jaetta. Tässä tapauksessa, uusi Likudin nimitys tulee suoraan Sakarjan kirjasta. [Rabbi Yehuda Glick viittaa Jesajan lukuun 56:7 puheillaan Temppelivuoresta: ”Ne minä tuon pyhälle vuorelleni (Jerusalemin temppelivuorelle) ja ilahutan heitä rukoushuoneessani, ja heidän polttouhrinsa ja teurasuhrinsa ovat otolliset minun alttarillani, sillä minun huoneeni on kutsuttava kaikkien kansojen rukoushuoneeksi., Suom. huom.]


http://www.breakingisraelnews.com/68439/temple-mount-rights-activist-yehudah-glick-ascends-for-last-time-before-knesset-swearing-in-05-16/#F5ossMdcoCo901cS.99

Tässä tulee se mihin pyrin tällä kaikella, nimittäin Jerusalem, erityisesti Temppelivuori, tulee olemaan paikka missä kaikki kansat tulevat yhdessä palvomaan yhtenä Ahdistuksen (Tribulation) aikana. Tämä Arutz Sheva'n torstainen artikkeli toukokuun 19. päivältä, jonka löysin, on melko kiehtova, koska he kertoivat siitä kuinka uskontojenvälinen ryhmä (interfaith group) on laskemassa perustusta sille, mikä tulee todennäköisesti olemaan maailman ihka ensimmäinen yhteinen rukoushuone, kutsumalla sitä synagoogaksi, kirkoksi, ja moskeijaksi samalla kertaa. Palvontakeskus, jota tullaan kutsumaan nimellä ”House of One”, yhdistää samanaikaisesti juutalaisten, muslimien, ja kristittyjen rukouspalvelut. ...Rakennuksen pystyttämisen on määrä alkaa ensi vuonna.


http://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/212512#.V01s3fl97IU

Niille, joille voi olla vaikeaa kuvitella kolmen suuren maailmanuskonnon tulevan yhteen tällä tavalla, niin kannattaisi tarkastella tätä Breaking Israel News'in raporttia keskiviikolta, jonka mukaan paavi Franciscus kohtasi Kairon Al-Azhar -moskeijan suurimaamin Vatikaanissa …syleillen hänen sunnimuslimi-vierastaan merkkinä parantuneista väleistä kahden uskonnon välillä. Times of Israel'in mukaan, tämä historiallinen tapaaminen on ensimmäinen katolisen maailman johtajan ja sunni-islamilaisuutta edustavan korkeimman viranomaisen välillä, joka toteutuu Vatikaanissa. Rooman kirkon ja Islamin väliset suhteet ovat parantuneet tasaisesti siitä saakka kun paavi Franciscus nousi virkaansa vuonna 2013. …Sheikki Ahmed al-Tayeb'in yllätystapaaminen paavi Francisin kanssa, josta ilmoitettiin vasta viikko sitten, alkoi halauksilla ja suukoilla kahden johtajan välillä. ”Tapaamisemme on viesti”, Vatikaanin virkailijat kertoivat paavi Francisin sanoneen.


http://www.breakingisraelnews.com/68398/pope-francis-embraces-top-imam-vatican-pow-wow-05-16/#1pKU724cHFY8vvBH.97

Vielä ällistyttävämpi kuin kaikki tämä, oli äskettäinen uutinen Obaman tarkoituksellisesta maailman harhauttamisesta liittyen saatanalliseen Iranin ydinsopimukseen. Ehkä kestät minua kun lainaan lyhyesti lukijan mielipidekirjoitusta The Federalist -lehdessä, maanantaina. Sen kirjoitti Tom Nichols, joka on kansallisten turvallisuusasioiden professori Yhdysvaltain merisotakoulussa ja dosentti Harvardin jatkotutkinto-koulussa (Harvard Extension School). Tämä pakkolukea -artikkeli on otsikoitu nimellä, The Iran Deal Wasn’t About Nukes At All (Iran-sopimuksessa ei ollut lainkaan kyse ydinaseista).” Tässä on jotakin siitä, mitä hän kirjoittaa, ”Muistatko Iran-sopimuksen? Tottakai muistat. Se oli yksi suurimmista aikamme diplomaattisista sopimuksista, vihoviimeinen yritys pysäyttää Iran hankkimasta ydinpommia ja siten torjua väistämättömät Yhdysvaltojen ja sen liittolaisten sotilaalliset toimet. ...Jokainen, joka epäili tätä kertomusta tai nosti esiin lähes mitä tahansa vastalauseita sopimukselle, oli vain vihaaja, kenties jopa rasisti, joka kantaa henkilökohtaista kaunaa Barack Obamaa vastaan. … Rhodes'in ja muiden omahyväiset tunnustukset, että ”kaikukoppa” oli todellinen ja teki tehtävänsä, ovat raastavia. Mutta nyt keskitytään Rhodes'iin … pröystäilevällä voiton näyttämisellä (spiking the football) on tarkoitus kadottaa tärkeämpi kysymys: Miksi kaikki menivät niin pitkälle sopimuksen suhteen, jonka piti olla niin hyvä? ...Rhodes tietenkin sanoo sen johtuvan siitä, että kaikki paitsi Valkoinen Talo ja sen ystävät olivat liian hölmöjä käsittääkseen sitä, miten kirvelevä sopimus oli. Todellinen vastaus, kuitenkin, on yhtä huolestuttava kuin se on yksinkertainenkin: sopimuksen myyminen vaati temppua ja harhaanjohtamista, koska Iran-sopimuksessa ei koskaan ollut kyse ydinaseista. Valkoinen Talo ja sen tukijat viritettiin kahdelle päämäärälle, joista yksi oli pinnallinen (trivial) ja toinen kauhistuttava. Triviaalina tavoitteena oli antaa kuva epäonnistuneesta presidenttikaudesta ainakin yhdessä ulkopolitiikan perintökohteessa. Tämä oli odotettavissa, koska Obaman hallinto, jatkuvassa kampanjatyylissä siitä päivästä lähtien kun presidentti astui virkaansa, on johtanut nykyajan huonointa Yhdysvaltain ulkopolitiikkaa. Vatsaa-myllertävämpi tavoite on se, että hallinto, kuten kävi ilmi, todella uskoi sen lupauksiin saada Amerikka irti Lähi-idästä, ja päätti jo varhain, että ainoa tapa tehdä tämä oli korvata Yhdysvallat Venäjällä ja Iranilla alueen hallitsijoina.”


http://thefederalist.com/2016/05/23/the-iran-deal-wasnt-about-nukes-at-all/

- Uskon todella, että se mitä näemme tänään, on että Raamatun keskeiset profetiat, kuten Sakarja 12 ja Hesekiel 38, ovat käymässä toteen.

- Kun kuorit päältä geopoliittiset kerrokset liittyen Israeliin, Venäjään, Iraniin ja muihin maihin, niin se mitä havaitset on profeetallinen täyttymys.

- Toisin sanoen, tämä on juuri sitä, mitä Raamattu sanoo tapahtuvan ennen seurakunnan tempausta, joka edeltää Ahdistuksen (Tribulation) aikaa.

- Jos et tunne Jeesusta Kristusta Vapahtajanasi, kehotan sinua kutsumaan Häntä tänään, lykkäämättä sitä enää. Tässä ohjeet:

Roomalaiskirje 3:10”niinkuin kirjoitettu on: "Ei ole ketään vanhurskasta, ei ainoatakaan”

Roomalaiskirje 3:23”Sillä kaikki ovat syntiä tehneet ja ovat Jumalan kirkkautta vailla”

Roomalaiskirje 5:12”Sentähden, niinkuin yhden ihmisen kautta synti tuli maailmaan, ja synnin kautta kuolema, niin kuolema on tullut kaikkien ihmisten osaksi, koska kaikki ovat syntiä tehneet”

Roomalaiskirje 6:23”Sillä synnin palkka on kuolema, mutta Jumalan armolahja on iankaikkinen elämä Kristuksessa Jeesuksessa, meidän Herrassamme.”

Roomalaiskirje 5:8”Mutta Jumala osoittaa rakkautensa meitä kohtaan siinä, että Kristus, kun me vielä olimme syntisiä, kuoli meidän edestämme.”

Roomalaiskirje 10:9-10”Sillä jos sinä tunnustat suullasi Jeesuksen Herraksi ja uskot sydämessäsi, että Jumala on hänet kuolleista herättänyt, niin sinä pelastut; sillä sydämen uskolla tullaan vanhurskaaksi ja suun tunnustuksella pelastutaan.”

Roomalaiskirje 10:13”Sillä "jokainen, joka huutaa avuksi Herran nimeä, pelastuu".”


Katso lopuksi hyvä ajankohtainen suomalainen sivusto Israelin ja Temppelivuoren tilanteesta: http://www.israelprofetiassa.fi/35


Arkisto suomennettuihin J.D. Farag'in profetiapäivityksiin vuosilta 2014-16 löytyy osoitteesta: http://nokialainen.blogspot.fi/p/pastori-jd-faragin-profetiapaivityksia.html


Lähettänyt Olli-R klo 23.12