torstai 8. helmikuuta 2018

Jotain suurta tapahtumassa pian varsinkin Palestiinan ja Israelin suhteen!

Viimeaikaiset uutiset Lähi-idän kehityskuluista vihjaavat ennenkaikkea lähestyvään sotaan, jossa Israelin vastustajina ovat aluksi palestiinalaiset (Hamas), Hizbollah -järjestö ja Syyria. Myöhemmin sota todennäköisesti leviää ns. Googin sodaksi, jossa mukaan tulevat mm. Venäjä ja Iran, jotka yrittävät kostaa Israelille sen tekemät tuhotyöt. Tästä sodan syttymisestä ja yleisesti Lähi-idän vallitsevan status quo -tilan häiriöstä kertoo seuraava tuore J.D. Farag'in Lähi-idän profetiapäivitys, jossa lainataan ajankohtaisia uutisartikkeleita menneeltä viikolta. Väkisinkin tulee tällä hetkellä tunne eräänlaisesta rauhasta ennen myrskyä. Profetiapäivityksen suomensi: Olli R.

-------------------------

Mid-East Prophecy Update – February 4th, 2018

http://www.calvarychapelkaneohe.com/index.php?option=com_sermonspeaker&view=serie&Itemid=101


http://www.youtube.com/user/alohabibleprophecy/videos

J D Farag on egyptiläisjordanialainen Havaijin Kaneohe'n Calvary Chapel-seurakunnan perustajapastori, jolla on ainutlaatuinen arabinäkökulma Lähi-Idän tapahtumiin ja terve eskatologia. Hän osaa käyttää internettiä esimerkillisen tehokkaasti, kuten ylläolevista linkeistä voi päätellä. Seuraavassa suomennetut ”notet” Lähi-Idän profetiapäivitykseen 4.2.-18. Ne ovat erinomainen tiivistelmä puheesta. Suom. huom.


http://www.calvarychapelkaneohe.com/mp3/Mideast/Mid-East_Update_2018-02-04.pdf

Pastori J.D. kertoo mahdollisuudesta, että jotain suurta tapahtuu edessäolevina päivinä.


- Tämänkertaisessa profetiapäivityksessä haluan puhua siitä mahdollisuudesta, miten asiat voivat mennä tulevina viikkoina ja kuukausina.

- Erityisesti liittyen siihen, mitä tapahtuu täällä Yhdysvalloissa, samoin kuin Lähi-idän kehityskuluissa, koskien Israelia.

- Ottaessani riskin, että kuulostan sensaatiohakuiselta tai provosoivalta, minun on sanottava, että minusta tuntuu siltä ikäänkuin jotain suurta tulee todennäköisesti tapahtumaan.

Aloitan tällä Fox News'in artikkelilla koskien paljon hypetetyn muistion julkaisua, joka osoittaa väitettyjä julkisen hallinnon vallan väärinkäytöksiä vuoden 2016 vaalikampanjassa. ...Valkoinen talo vastasi sanomalla, että muistio ”herättää vakavaa huolta oikeusministeriön ja FBI:n korkeimmilla tasoilla tekemien päätösten rehellisyydestä, kun kaikkein tunkeilevimpia valvontatyökaluja käytetään Amerikan kansalaisia vastaan.” – Yksi niistä syistä, miksi aloitan tällä jutulla, johtuu siitä, että uskotaan olevan olemassa jopa lisää muistioita, jotka tulevat esiin, ja puhutaan myös yli 13 000 sinetöidystä syytteestä, jotka luovutetaan oikeudelle pian. Toisin sanoen on hyvin mahdollista, että ”emme ole nähneet vielä mitään!” Riippumatta siitä, mitä tapahtuu, tämä on ennennäkemätöntä ja on mielenkiintoista nähdä se vaikutus, joka tällä tulee olemaan suuntaan tai toiseen.

http://www.foxnews.com/politics/2018/02/02/house-memo-states-disputed-dossier-was-key-to-fbi-s-fisa-warrant-to-surveil-members-team-trump.print.html

Tämä vie minut tiistaiseen Ynet News -artikkeliin koskien IDF:n (Israelin puolustusvoimat) esikuntapäällikön varoitusta mahdollisesta rauhasta ennen myrskyä Israelin pohjoisrajalla, sanoen, että suhteellisen hiljaisesta ajanjaksosta huolimatta ...armeijalla on edessään ”monia haasteita”, jotka ovat peräisin Hizbollah -terroristiliikkeen yhä ”voimakkaammista kyvyistä”.

https://www.ynetnews.com/articles/0,7340,L-5078529,00.html

Keskiviikkona Jerusalem Post kertoi myös tämänkaltaisesta pääkirjoituksensa myötä, otsikolla, 'Merkkejä sodasta (Signs of war).' Kirjoittaja sanoo siinä: ”Jos - tai kenties vielä tarkemmin - kun sota puhkeaa jälleen pohjoisella rajalla Iranin välikäden, Hizbollahin, kanssa, niin kansainvälinen yhteisö ei voi väittää, ettei se ollut ennakoitavissa. ...Vierailunsa aikana maanantaina Moskovassa, pääministeri Benjamin Netanjahu teki tämän selväksi Venäjän presidentille Vladimir Putinille. ”Jos Irania ei pysäytetä”, Netanyahu kuulemma sanoi Putinille, ”niin sitten Israel tulee tekemään sen.” Pääministerin viesti Putinille on osa laajempaa kampanjavaroitusta Iranin sotaisuudesta ja Israelin kieltävästä kannasta hyväksyä se.”

http://www.jpost.com/printarticle.aspx?id=540369

Ehdotan, että tämä on Raamatun kahden tärkeän profetian toteutumisen alkua, joista yksi on Jesaja 17 liittyen Syyriaan, ja toinen niistä on Hesekielin luvut 38-39. Artikkelit, kuten tämä, minkä Arutz Sheva julkaisi perjantaina, todistaa sen. Siinä he lainaavat saudi-bloggaajan videojulkaisua, joka hiljattain levisi nopeasti sosiaalisessa mediassa, ja videon mukaan, ”Palestiinalaiset voivat mennä helvettiin, he pettivät arabimaailman.” Tässä pari lainausta artikkelista: ”Vaikka Saudi-Arabian kuningaskunta on edelleen nimellisesti liittoutunut palestiinalaishallinnon kanssa, joka on islamin pyhimpien paikkojen öljyrikkaan valvojan pitkäaikainen asiakas, viimeaikaiset raportit antavat ymmärtää, että suhteet näiden kahden välillä ovat olleet viilenemässä viime vuosina. ...Joulukuisen pommi-raportin mukaan Saudi-Arabia on jopa harkinnut omaa rauhansopimusta juutalaisvaltion kanssa ilman palestiinalaisvaltion perustamista tai lopullista sopimusta Israelin ja PA:n kesken – perustavanlaatuinen muutos kuningaskunnan asenteessa.”

https://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/241481

Mitä tulee perustavanlaatuiseen muutokseen, Jerusalem Post viittaa siihen, että se, mitä tarvitaan, ei ole paradigman muutos, vaan johtajuuden muutos sekä Jerusalemissa että Ramalah'issa, ja mahdollisesti Washingtonissa – näin sen varjossa, että kahden valtion malli on ainoa saatavilla oleva ratkaisu. Se oli tämä artikkelin pahaenteinen johtopäätös, joka todella kiinnitti huomioni: ”Kahden valtion malli voi olla hengityskoneessa, mutta se pysyy ainoana mahdollisena ratkaisuna. Seuraava yritys läpimurtoon pääsemiseksi ei saa epäonnistua.”

http://www.jpost.com/printarticle.aspx?id=540069

Mennäänpä erääseen Jared Kushner'iin ja tähän kiehtovaan artikkeliin The National Interest -aikakauslehdessä, otsikolla, ”Don't Ignore Kushner's Quiet Mideast Gains (Älä jätä huomiotta Kushnerin hiljaisia Lähi-idän saavutuksia)”. Siinä he sanovat, ”...se vähä uutiskattavuus, jota Kushner on saanut, on vaihdellut skeptisestä halveksivaan. Ja totisesti, hän ei ole yrittänyt hälventää asiantuntijoiden ennakkoluuloja. Hän ei matkusta toimittajien kanssa eikä pyydä tiedotusvälineiden huomiota. Hänen harvat esiintymisensä ovat ohikiitäviä ja tapahtumaköyhiä. ...Kulissien takana hän tekee yllättäviä edistysaskeleita.” Artikkeli jatkuu mainiten syyt Kushnerin yllättävälle edistymiselle, ja se miksi pidän tätä hyvin kiehtovana, johtuu siitä, että yksi syistä on seuraava: Kushner on ystävystynyt Saudi-Arabian 31-vuotiaan kruununprinssi Mohammed bin Salman kanssa. Molemmat nähdään tekniikasta tajuavina (tech-savvy), nuorina status quo'n sekoittajina, ja molemmat suosivat käytännön ratkaisuja enemmän kuin symbolisia esityksiä.”
http://nationalinterest.org/feature/dont-ignore-kushners-quiet-mideast-gains-24256?page=show

- Yhteinen nimittäjä kaikkien näiden ja monien samankaltaisten juttujen suhteen, on se, että kaikki viittaavat edellä mainittuun status quo'n häiriöön.

- Itse asiassa ne maalaavat melko vaarallisen kuvan siitä, mitä tulevaisuus pitää sisällään, niitä varten, jotka eivät tunne sitä Yhtä, joka omistaa tulevaisuuden.

- Niille meistä, jotka tuntevat Herran, tämä on melko jännittävää aikaa siinä mielessä, kun me tiedämme, että ruumiinlunastuksemme lähestyy päivä päivältä.

Ennenkuin osallistumme yhteiseen ehtoollispöytään, haluan jakaa joitakin rohkaisevia uutisia kiinnittämällä huomionne tähän raporttiin The Federalist -verkkolehdessä koskien uutta Harvardin tutkimusta, joka havaitsi, ettei kristinusko Yhdysvalloissa ole kutistumassa, vaan kasvamassa vahvemmaksi. ...Uskonnolliselle uskolle Amerikassa on käymässä keltaisten sivujen ja matkakarttojen tavalla, näin ainakin kuulemme yhä uudestaan. Se on vain ajan kysymys kunnes kristinuskon täydellinen ja iloinen sukupuutto tapahtuu, meidän kulttuurieliittiläisemme nauraa höröttävät. Onko tämä totta? Onko kirkossa käyminen ja uskonnollinen sitoutuminen todella ”yleisessä laskussa”, niinkin paljon, että konservatiivisten uskovien pitäisi kärsiä ”kasvavasta ahdistuksesta”? Kaksi sanaa: Ehdottomasti ei. Uusi oppineiden tutkimus, joka julkaistiin viime vuoden lopulla ...on vain viimeisin monien joukossa paljastaakseen myytin. ...Keskeiset kirkot romahtavat ikäänkuin niillä olisi superkokoiset myllynkivet ripustettuna kauloihinsa. Kyllä, näistä kirkoista eroaa jäseniä hämmästyttävin määrin, mutta monet heistä eivät jätä kristinuskoa. He yksinkertaisesti menevät muualle.

http://thefederalist.com/2018/01/22/new-harvard-research-says-u-s-christianity-not-shrinking-growing-stronger/


Arkisto suomennettuihin J.D. Farag'in profetiapäivityksiin vuosilta 2014-18 löytyy osoitteesta: http://nokialainen.blogspot.fi/p/pastori-jd-faragin-profetiapaivityksia.html

Lähettänyt Olli-R klo 14.28