tiistai 19. syyskuuta 2017

Jumala haluaa saada huomion viimeaikaisilla luonnonkatastrofeilla, jotka ovat Hänen varoitusta ihmiskunnalle parannuksen tekoa varten!

Tässä tuore viime sunnuntain Lähi-idän profetiapäivitys pastori J.D. Farag'ilta, joka puhuu tällä kertaa luomakunnan synnytystuskista, jotka johtavat Jeesuksen takaisintuloon hyvinkin pian. Nämä synnytystuskat ilmenevät mm. poikkeuksellisina myrskyinä, maanjäristyksinä ja maastopaloina, joita on esiintynyt erityisesti Amerikassa nyt syyskuussa, ollen kuukausi, joka huipentuu Ilmestyskirjan luvun 12 merkkiin taivaalla 23.9.2017. Pastorin mielestä, lainaten lehtiartikkeleita, Jumala yrittää saada huomiomme näillä kaikilla katastrofeilla, sillä luopumus Hänestä ja Hänen Sanastaan on hyvin yleistä nykymaailmassa. Tuomiota edeltää yleensä varoitus, ja niin lienee tässäkin tapauksessa. Profetiapäivityksen suomensi: Olli R.

-----------------------

Mid-East Prophecy Update September 17th, 2017

http://www.calvarychapelkaneohe.com/index.php?option=com_sermonspeaker&view=serie&Itemid=101
http://www.youtube.com/user/alohabibleprophecy/videos

J D Farag on egyptiläisjordanialainen Havaijin Kaneohe'n Calvary Chapel-seurakunnan perustajapastori, jolla on ainutlaatuinen arabinäkökulma Lähi-Idän tapahtumiin ja terve eskatologia. Hän osaa käyttää internettiä esimerkillisen tehokkaasti, kuten ylläolevista linkeistä voi päätellä. Seuraavassa suomennetut ”notet” Lähi-Idän profetiapäivitykseen 17.9.-17. Ne ovat erinomainen tiivistelmä puheesta. Suom. huom.


http://calvarychapelkaneohe.com/mp3/Mideast/Mid-East_Update_2017-09-17.pdf

Pastori J.D. kertoo siitä, kuinka Jumala haluaa saada kansojen huomion kaikkien maailmassa tänään tapahtuvien katastrofaalisten ja hävitystä aiheuttavien tapahtumien yhdeydessä.


- Tämänkertaisessa profetiapäivityksessä haluan puhua maailmassa tapahtuvien katastrofien pelkän lukumäärän vaikutuksesta.

- Yksi katastrofaalisten ja tuhoavien tapahtumien vaikutuksista on se, että ne voivat löysätä sitä tiukkaa otetta, mikä kristityillä on tähän maailmaan.

- Niille, jotka eivät ole uudestisyntyneitä kristittyjä, näillä tapahtumilla voi olla paljon kaivattu vaikutus herättelemään ihmisiä tässä maailmassa.

- Ei tarvitse katsoa pidemmälle kuin merkittäviin hurrikaaneihin, maanjäristyksiin, hallitsemattomiin maastopaloihin ja kaikkeen niiden väliltä.

- Ettei kukaan ajattelisi, että tätä tapahtuu vain Amerikassa, haluan kiirehtiä sanomaan, että olemme todistamassa kaikkea tätä maailmanlaajuisesti.

- Lisää tähän geopoliittinen uhka koskien kansoja ja etnisia ryhmiä, jotka nousevat toisiaan vastaan, ja sinulla on täydellinen profeetallinen myrsky.

Matteus 24:3-8 (KR 33/38)”Ja kun hän istui Öljymäellä, tulivat opetuslapset erikseen hänen tykönsä ja sanoivat: "Sano meille: milloin se tapahtuu, ja mikä on sinun tulemuksesi ja maailman lopun merkki?" Silloin Jeesus vastasi ja sanoi heille: "Katsokaa, ettei kukaan teitä eksytä. Sillä monta tulee minun nimessäni sanoen: 'Minä olen Kristus', ja he eksyttävät monta. Ja te saatte kuulla sotien melskettä ja sanomia sodista; katsokaa, ettette peljästy. Sillä näin täytyy tapahtua, mutta tämä ei ole vielä loppu. Sillä kansa nousee kansaa vastaan ja valtakunta valtakuntaa vastaan, ja nälänhätää ja maanjäristyksiä tulee monin paikoin. Mutta kaikki tämä on synnytystuskien alkua.”

- Ehdotan, että nämä merkit, kuten synnytystuskat, kasvaen voimakkuudeltaan ja esiintymistiheydeltään, osoittavat Jeesuksen pikaiseen takaisintuloon.

- Vien sen askeleen pidemmälle ja ehdotan, että Jumala haluaa saada kansojen huomion näiden synnytyskipujen kautta ennenkuin on liian myöhäistä.

- Näin siksi, ettei ole Jumalan tahto, että kukaan joutuisi kadotukseen, vaan että kaikki tulisivat pelastavaan tietämykseen Jeesuksesta Kristuksesta.

2. Pietarinkirje 3:3-9 (KR 33/38) ”Ja ennen kaikkea tietäkää se, että viimeisinä päivinä tulee pilkkapuheinensa pilkkaajia, jotka vaeltavat omien himojensa mukaan ja sanovat: "Missä on lupaus hänen tulemuksestansa? Sillä onhan siitä asti, kuin isät nukkuivat pois, kaikki pysynyt, niinkuin se on ollut luomakunnan alusta." Sillä tietensä he eivät ole tietävinään, että taivaat ja samoin maa, vedestä ja veden kautta rakennettu, olivat ikivanhastaan olemassa Jumalan sanan voimasta ja että niiden kautta silloinen maailma hukkui vedenpaisumukseen. Mutta nykyiset taivaat ja maa ovat samalla sanalla talletetut tulelle, säästetyt jumalattomain ihmisten tuomion ja kadotuksen päivään. Mutta tämä yksi älköön olko teiltä, rakkaani, salassa, että "yksi päivä on Herran edessä niinkuin tuhat vuotta ja tuhat vuotta niinkuin yksi päivä". Ei Herra viivytä lupauksensa täyttämistä, niinkuin muutamat pitävät sitä viivyttelemisenä, vaan hän on pitkämielinen teitä kohtaan, sillä hän ei tahdo, että kukaan hukkuu, vaan että kaikki tulevat parannukseen.”

Törmäsin mielenkiintoiseen artikkeliin Arutz Sheva'ssa, jonka on kirjoittanut Jack Engelhard, joka minusta näyttää todella vangitsevan oleellisen edellämainitusta katkelmasta 2. Pietarinkirjeessä. Artikkeli on otsikoitu nimellä, Storms, love and nonsense of biblical proportions (Myrskyt, rakkaus ja hölynpöly raamatullisilla mittasuhteilla)”. – ”Ajattelemme, että olemme niin fiksuja. Mutta luonto on fiksumpi. Meidän suuret kauniit autot rullaavat kuin lelut, kun hurrikaanit puhaltavat – kuten Harvey ja Irma tekivät. Elokuvassa Minun Afrikkani (Out of Africa)”, jonka juoni on otettu Isak Dinesen'in kirjasta, alkuasukas juoksee raportoimaan massiivisesta pensaspalosta huudahtaen: ”Jumala on tulossa”. Kummassakaan tapauksessa mikään ei ole turvallista, kun luonto vetää pistokkeen pois kaikelta siltä, mitä pidämme arvossa, alkaen omista elämistämme. Olemme luonnonolosuhteiden armoilla. Meistä se tuo esiin parhaimmat ja huonoimmat puolet. Näimme miten Teksas ja koko Amerikka tulivat rakkaudellisesti yhteen hurrikaani Harvey'n vuoksi. Mutta nyt olemme kuulleet sanoja Hollywood'ista. Näyttelijätär Jennifer Lawrence, puhuen tyypilliseen tapaansa, syyttää Trumpia hirmumyrsky Irmasta. Toisin sanoen äänestimme hurrikaanien puolesta...ja karma on tulossa. ...Mistä tässä kaikessa on kyse? Emme tiedä. Ehkä se on niin, että Jumala on tulossa. Toki kuulostaa selvältä. On varmaan vaikeaa olla ateisti, kun kaikki mitä sinulla on jäljellä, on rukous.”

http://www.israelnationalnews.com/Generic/Generic/SendPrint?print=1&type=1&item=20994

Vaikuttaa siltä, että pilkkaajat haluavat mainita ilmaston lämpenemisestä (global warming), kun tosiasiassa tämä on se, mitä Raamattu kutsuu globaaliksi varoitukseksi (global warning, huom. pieni sanaleikki)! Tiistaina Fox News julkaisi Anne Graham Lotz'in kirjoittaman artikkelin, jossa hän kysyy, Is God speaking through Irma, Harvey and an earthquake? (Puhuuko Jumala Irma'n, Harvey'n ja maanjäristyksen kautta?)””Viime viikkoina olemme kokeneet ennätyksellisiä tulipaloja maan luoteisosassa, ennätyksellisiä hurrikaaneja Teksasissa ja Floridassa, sekä ennätyksellisen maanjäristyksen Meksikossa. Mitä on tapahtumassa? Ovatko nämä katastrofit satunnaisia? Vain luonnonoikkuja? Vai onko jotain merkittävämpää tekeillä? Vastaus voidaan löytää uskomattomasta Raamatun tarinasta. Vanhan Testamentin 1. Kuningastenkirja, luku 19, kertoo dramaattisen kohtauksen kun Herra Jumala kulki ohitse kun profeetta Elia seisoi luolan suussa. Kuvaus on pelottavasti samanlainen meitä ajatellen, sillä ensin oli suuri ja voimakas myrsky, mutta Herra ei ollut myrskyssä. Myrskyn jälkeen oli maanjäristys, mutta Herra ei ollut maanjäristyksessä. Maanjäristyksen jälkeen tuli tulta, mutta Herra ei ollut tulessa. Tulen jälkeen tuli hiljainen tuulen hyminä – Isä Jumalan lempeä ääni, joka puhui pelästyneelle, väsyneelle lapselleen. Jumala käytti maanjäristystä, myrskyä ja tulta saadakseen Elian huomion, koska Jumalalla oli jotain sanottavaa. Meidän tilanteemme on hyvin samankaltainen Elian tilanteeseen nähden ja se kerjää kysymään: Käyttääkö Jumala näitä myrskyjä saadakseen huomiomme, koska Hänellä on myöskin meille jotain sanottavaa? Kyllä, näin on. Mikä se asia on? Uskon, että Jumala sanoo pohjimmiltaan samaa, mitä Hän sanoi Elialle. Hänen sanomansa voidaan jakaa neljään osaan: 1) Olkaa levollisia. 2) Olkaa siunattuja. 3) Olkaa rohkeita. 4) Olkaa valmiita. ...Jumala puhuu myrskyjen kautta. Kuunteletko sinä?”

http://www.foxnews.com/opinion/2017/09/12/anne-graham-lotz-is-god-speaking-through-irma-harvey-and-earthquake.html

- Olen henkilökohtaisesti sitä mieltä, että tämä on meidän jokaisen eteen tuleva kysymys tänäpäivänä: Jumala puhuu, mutta kuuntelenko minä?

- Ehkä tämä kysymys voidaan kysyä tällä tavalla: Jos minä kuuntelen ja olen kuulossa, niin otanko myös huomioon Jumalan varoituksen minulle henkilökohtaisesti?

- Ja, jos minä otan huomioon Jumalan varoituksen, niin mikä on minun vastaukseni? Onko minun parasta puhdistaa tekoni, niin sanoakseni ja tiivistämällä sen kaiken?

Valitettavasti monet uskovat tämän olevan totta, kuten tämä Christian Post'in artikkeli osoittaa Pew Research -tutkimuslaitoksen kyselyn mukaisesti: ”Noin puolet Yhdysvaltain protestanteista yhtyy ”historialliseen katoliseen uskomukseen”, että sekä uskoa että hyviä tekoja tarvitaan pelastukseen pelkän uskon sijasta.”

http://www.christianpost.com/news/half-of-protestants-agree-with-catholics-that-good-deeds-and-faith-are-needed-for-salvation-pew-197616/

- Toivon, että ystävällisesti kestätte minua jäljelläolevan yhteisen aikamme verran, kun jaan kanssanne totuuden Jeesuksen Kristuksen evankeliumista.

- Yksinkertaisesti sanottuna, ei ole yhtään mitään mitä sinä tai minä voimme tehdä päästäksemme Taivaaseen, koska Jeesus teki kaiken puolestamme ja meidän sijasta.

- Kuten olemme juuri ymmärtäneet Galatalaiskirjeen tutkimisemme edellä, niin pelastuksemme tulee siitä, mitä Jumala on tehnyt minulle, eikä siitä, mitä minä teen Jumalalle.

Pelastuksen ABC: A on tunnustamista, että olet syntinen – Roomalaiskirje 3:23 sanoo, että kaikki ovat syntiä tehneet ja ovat Jumalan kirkkautta vailla. B on uskomista. Roomalaiskirje 10:9-10 sanoo, että jos sinä sydämessäsi uskot, että Jumala on hänet kuolleista herättänyt, niin sinä pelastut. C on pyytämistä. Roomalaiskirje 10:9-10 myöskin sanoo, että jos sinä suullasi tunnustat, että ”Jeesus on Herra”, ja uskot sydämessäsi, että Jumala herätti hänet kuolleista, niin sinä pelastut. Room. 10:10, ”Sillä sydämen uskolla tullaan vanhurskaaksi ja suun tunnustuksella pelastutaan.” Roomalaiskirje 10:13 sanoo, että kaikki, jotka huutavat avuksi Herran nimeä, pelastuvat.


Arkisto suomennettuihin J.D. Farag'in profetiapäivityksiin vuosilta 2014-17 löytyy osoitteesta: http://nokialainen.blogspot.fi/p/pastori-jd-faragin-profetiapaivityksia.html

Lähettänyt Olli-R klo 17.16