tiistai 14. kesäkuuta 2016

Maailma on nyt kypsä ja valmis Uutta Maailman Järjestystä (NWO) varten, josta osoituksena useat uutisjutut viime aikoina

Tässä pastori J. D. Farag'in tuore profetiapäivitys viime sunnuntailta, jossa hän luettelee useita ”profeetallisia” kohtia uutisartikkeleista, jotka liittyvät viimeviikkoiseen Tel Aviv'in terrori-iskuun, jossa kuoli 4 israelilaista. Artikkeleista voi päätellä eräiden Raamatun profetioiden täyttymisen olevan lähellä, jotka koskettelevat Israelia lopunaikana juuri ennen tuhatvuotista valtakuntaa ja Jeesuksen toista tulemusta. Lisäksi Uuden Maailman Järjestyksen eli Antikristuksen valtakunnan muotoutuminen heijastuu tuoreista uutisista, joissa nähdään maailmanuskonnon syntymistä vähitellen. Profetiapäivityksen suomensi: Olli R.

--------------------

Mid-East Prophecy Update – June 12th, 2016


http://www.calvarychapelkaneohe.com/index.php?option=com_sermonspeaker&view=serie&Itemid=101


http://www.youtube.com/user/alohabibleprophecy/videos


J D Farag on egyptiläisjordanialainen Havaijin Kaneohe'n Calvary Chapel-seurakunnan perustajapastori, jolla on ainutlaatuinen arabinäkökulma Lähi-Idän tapahtumiin ja terve eskatologia. Hän osaa käyttää internettiä esimerkillisen tehokkaasti, kuten ylläolevista linkeistä voi päätellä. Seuraavassa suomennetut ”notet” Lähi-Idän profetiapäivitykseen 12.6.-16. Ne ovat erinomainen tiivistelmä puheesta. Suom. huom.


http://www.calvarychapelkaneohe.com/mp3/Mideast/Mid-East_Update_2016-06-12.pdf

Pastori J.D. puhuu profeetallisista viittauksista koskien maailman reaktiota terrori-iskuun Tel Aviv'issa keskiviikkona 8.6.2016, jossa neljä israelilaista sai surmansa. Pastori huomauttaa tämän profetiapäivityksen YouTube-videon esittelyssä, ettei hän koskaan sano, että muslimit ja kristityt palvovat samaa Jumalaa. Se mitä maailmalla tapahtuu (mm. Tel Aviv'in ja Orlandon terrori-iskut), lisää kerrontaa, että palvomme samaa Jumalaa, ja tällainen kerronta on valhe valheen isältä, itse paholaiselta.


- Ennenkuin menemme tämänkertaiseen profetiapäivitykseemme, haluan jälleen kerran ilmaista hyvin nopeasti kiitokseni kaikille teistä jotka olette antaneet meille.

- Olemme liikkumassa eteenpäin uskossa luottaen Jumalaan, joka toimittaa varat projektin loppuunsaattamiseksi, ja se tarkoittaa teidän taloudellista tukeanne.

- Ystävällisesti sallikaa minun näyttää teille jotakin siitä lisäedistymisestä, jota olemme aikaansaaneet siitä lähtien kun ilmoitimme taloudellisesta tarpeestamme toukokuun 22. päivänä 2016.

- Tämänkertaisessa profetiapäivityksessä haluaisin puhua terrori-iskusta Tel Aviv'issa keskiviikkona, jossa 4 israelilaista tapettiin.

- Vaikka tämä terrori-isku sinänsä ei ole kovinkaan yllättävä, niin profeetalliset implikaatiot maailman reaktiosta varmasti ovat.

- Tämä ei tarkoita, että maailman reaktio on yllättävä, mutta se kertoo sen, että sillä, mihin se osoittaa, on syvä profeetallinen sisällys.

Aloitan tällä Ynet News'in torstaisella uutisotsikolla, jossa lukee, ”Hezbollah praises 'heroic' attack in Tel Aviv (Hizbollah ylistää 'sankarillista' iskua Tel Aviv'issa)”. Jälleen, ei varmastikaan sinällään yllättävää, mutta kuitenkin, lausunto libanonilaiselta militantilta Hizbollah-ryhmältä, joka annettiin torstaina, antaa lisää vetovoimaa profeetalliseen rukoukseen Psalmissa 83 koskien Israelin pyyhkimistä kartalta, jotta sitä ei muistettaisi enää kansakuntana. Lainaten Ynet News'ia, ...Palestiinalaiset ovat vahvistaneet operaationsa kautta sitoumuksensa ”vastarinnalle” keinona vapauttaa koko Palestiinan maa Israelin miehitykseltä.


http://www.ynetnews.com/articles/0,7340,L-4814226,00.html

Jerusalem Post, myöskin torstaina, kertoi palestiinalaisten reaktiosta, joka, kuten olettaa saattoi, oli odotettu, mutta kuitenkin, yllättävässä ja jopa ällistyttävässä tapahtumien käänteessä, Saudi-Arabian vastaus iskuun oli ”vahva tuomitseminen”, ei Israelia, vaan palestiinalaisia kohtaan. Tässä pari hyvin kuvaavaa poimintoa Post'ilta, ...Palestiinalaiset Länsirannalla ja Itä-Jerusalemissa menivät kadulle juhlimaan tappavaa terroristiampumista Tel Aviv'issa keskiviikkoiltana, joka vei neljän ihmisen hengen ja haavoitti useita muita. ...Ampumisen jälkeen, Salma al-Jamal, palestiinalainen uutisankkuri, joka työskentelee Al-Jazeera TV'ssä, kirjoitti Twitter-sivulleen seuraavaa: ”Ramadanin aikainen operaatio, joka tapahtui tänään, on paras vastaus tarinoille joita olemme kuulleet 'rauhanprosessista', jota jotkut ihmiset yrittävät turhaan elvyttää.” Silmiinpistävänä vastakohtana palestiinalaisten reaktiolle, virallinen saudimedia tuomitsi ankarasti Tel Aviv'in terrori-iskun. Mitä tulee molempien reaktioiden profeetalliseen sisällykseen, niin ensiksi, palestiinalaiset itseasiassa näyttävät todelliset värinsä, aivan kuten Hizbollah, nimittäin Israelin tuhoamisaikeen, saatanallisen valheen varjossa, joka on rauha Israelin kanssa. Toiseksi, koska tässä puhutaan Saudi-Arabian reaktiosta, olisi vaikea olla yhdistämättä pisteitä Hesekielin lukuun 38:13, joka tarjoaa yksityiskohdan kun Saudi-Arabia pelkästään protestoi ja kyseenalaistaa liittoutuneiden hyökkäystä Israelia vastaan.


http://www.jpost.com/printarticle.aspx?id=456344

Tämä johtaa meidät Yhdysvaltojen vastaukseen, josta raportoitiin Ynet News'in kautta perjantaina. Tässäkään ei ole mitään uutta, siten, että Yhdysvallat puhuttelee Israelia, ei palestiinalaisia, sanomalla, että heidän täytyy välttää jännitteiden nostamista terrori-iskun seurauksena.


http://www.ynetnews.com/articles/0,7340,L-4814389,00.html

Jos tämä ei ole tarpeeksi pahaa, niin uutisointi täällä Yhdysvalloissa ei tuottanut pettymystä heidän saatanallisessa Israel-vihassaan, kuten osoitetaan CNN:n selostuksessa, jossa he viittaavat Tel Aviv'in ”terroristeihin” käyttäen lainausmerkkejä, samalla kun heidän anti-Israel -vastineensa, BBC, viittasi heihin ampujina. Vain Fox News osoitti hyökkäyksen terrorismiksi.


http://www.ynetnews.com/articles/0,7340,L-4813964,00.html

Jotta asiat olisivat huonommin, YK meni jopa pidemmälle kuin USA kehdaten suorastaan syyttää Israelia ”kollektiivisesta rangaistuksesta” palestiinalaisia vastaan. Vaikka tämä taas ei ole mitään uutta, varsinkin kun se tulee YK:lta, niin se mikä on vähän eri lailla tällä kertaa, on, että he röyhkeästi ja julkeasti syyttävät suoraan Israelia terrori-iskusta Israelia vastaan. Syy miksi sanon näin johtuu seuraavasta lainauksesta YK:n ihmisoikeusvaltuutetulta, Zeid Ra'ad Al-Hussein'ilta. ”Olemme... syvästi huolissamme Israelin viranomaisten vastauksesta, johon sisältyy toimenpiteitä, jotka saattavat nousta kielletylle kollektiiviselle rangaistustasolle”, ...Hän varoitti, että ”Tällaiset toimet voisivat aiheuttaa lisää palestiinalaisten väkivaltaa Israelia vastaan. Tämä vain lisää vääryyden ja turhautumisen tunnetta palestiinalaisten taholta tässä hyvin jännittyneessä ajassa...” Suonette anteeksi tehdessäni tämän vertailun, mutta en vertaisi tätä ainoastaan naisen syyttämiseen hyökkäyksen ja raiskauksen kohteeksi joutumisesta, vaan uhkaamiseen lisähyökkäyksillä jos hän uskaltaa ryhtyä oikeustoimiin vastauksena siihen, että häntä vastaan hyökättiin.


http://www.jpost.com/printarticle.aspx?id=456497

Oletan että voitaisiin väittää Israelin syyllistämisen olleen vallitseva tila jo monien vuosien ajan, mutta kuitenkin, Arutz Sheva'n raportin mukaan koskien YK:ta, Israel reagoi syyttämällä heitä ”uuden kyynisyyden ja kaksoisstandardien ennätyksen rikkomisesta.” Toisin sanoen, katkeruus Israelia kohtaan on sellaista, jota emme ole koskaan ennen nähneet.


http://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/213541#.V1_NtLt97IX

Mitä tulee syviin profeetallisiin viittauksiin koskien maailman reaktiota, ehdotan, että se pääasiassa koskee Jerusalemin jakamista, kuten profetoitiin Sakarjan kirjan luvussa 12, erityisestikin, koska se liittyy Temppelivuoreen ja profetiaan Daniel 9:27 jakeessa. Torstaina, The Times of Israel julkaisi paljastavan raportin otsikolla, ”Hamas blames Tel Aviv attack on ‘Al-Aqsa violations,’ threatens more (Hamas syyttää Tel Aviv'in hyökkäyksestä 'Al-Aqsa -rikkomuksia' uhaten lisäiskuilla).” Lainaten Times'ia, ”Hamas-terroristiryhmä ylisti torstaina tappavaa edellisillan terrori-iskua Tel Aviv'issa ja sanoi, että se tuli vastauksena määrittelemättömiin Israelin ”rikkomuksiin” leimahduspisteellä Al-Aqsan moskeijan luona Jerusalemin Temppelivuorella. Hamasin tiedottaja Sami Abu Zuhri sanoi, että Israelin ”rikkomukset” moskeijan luona olivat syypää ampumistapaukselle Sarona Market'issa Tel Aviv'in keskustassa, joka johti neljän israelilaisen kuolemaan ja lisäksi 16 ihmisen haavoittumiseen. ”Tel Aviv'in operaatio on luonnollinen vastaus Israelin Al-Aqsa -moskeijan häpäisylle ja rikoksille Palestiinan kansaa vastaan”, hän sanoi lausunnossa, täsmentämättä mitä niin sanotut rikkomukset ja rikokset olivat. Hyökkäys tuli pyhän Ramadan-kuukauden aikana, tyypilliseen aikaan lisääntyneitä uskonnollisia jännitteitä.”


http://www.timesofisrael.com/hamas-blames-tel-aviv-attack-on-al-aqsa-violations-threatens-more/

Syy, miksi mainitsen tapahtumista, jotka ympäröivät Temppelivuorta, johtuu Raamatun kohdasta (Dan. 9:27), joka ennustaa juutalaisen temppelin jälleenrakentamisen 7-vuotisena Ahdistuksen aikana, ja uskon, että olemme kyseisen profetiatäyttymyksen kynnyksellä. Mieti tätä Times of Israel'in artikkelia, jossa he kertovat Israelin päärabbista, joka kehottaa jälleenrakentamaan Jerusalemin temppelin. Minusta se on aika mielenkiintoista että häntä oli siteerattu näin: ...hän haluaisi nähdä juutalaisen temppelin uudelleenrakennettuna Jerusalemin Temppelivuorella. ”Sen rakentamiseksi, ei ole mitään tarvetta poistaa yhtään muslimien pyhäkköä Temppelivuorelta, jossa olisi runsaasti tilaa 'juutalaisille, kristityille, muslimeille ja jokaiselle'”, hän kertoi Knesset Channel'issa tiistaina.”


http://www.timesofisrael.com/israel-chief-rabbi-urges-rebuilding-jerusalem-temple/

Voisi ajatella, että evankelikaaleilla Amerikassa olisi kovin oppositioääni islamia kohtaan Israelin puolustamiseksi. Kuitenkin se on valitettavasti juuri päinvastoin. Käsien liittämisen Israelin kanssa sijaan, jotkut ovat liittämässä käsiään islamin kanssa, ja jopa demonisoivat kristittyjä, jotka eivät tee samoin. Keskiviikkona, The Christian Post julkaisi artikkelin, jota mielelläni lainaisin lyhyesti ennenkuin tarjoan kommentin siihen. ...Tri. Bob Roberts, Northwood Church'in johtava pastori Teksasissa, kertoi The Christian Post'in haastattelussa, että hän on ”hyvin huolissaan” kristittyjen ja muslimien suhteista Amerikassa. ...Roberts viittaa LifeWay Research'in tutkimukseen, joka osoittaa, että Amerikassa, ihmiset, jotka kielteisimmin suhtautuvat muslimeihin, ovat evankelikaaleja, jossa hänen mukaansa on ristiriita sen suhteen mitä merkitsee olla evankelikaali. – Kaikella kohtuudella, on tärkeää lukea artikkeli kokonaisuudessaan kontekstin vuoksi, mutta kuitenkin, väittäisin lujasti, että seuraavat lainaukset ovat ongelmallisia ajatellen niiden raamatullisuutta, hänen lähestymistavassaan. ...”Mielestäni muslimijohtajat ovat hyvin huolissaan siitä, että nämä ihmiset, jotka puhuvat Islamilaisesta Valtiosta, pitävät enemmän ääntä islamista kuin he haluavat omistaa sitä ääriainesten suuntaan. He ovat huolissaan tästä. He sanovat, että he [ISIS] eivät edusta islamia, mutta ihmiset eivät tiedä sitä, erityisesti Lännessä ja maissa, joissa on ei-muslimi -enemmistö. Joten heidän pyrkimyksenä on nousta ylös ja sanoa, etteivät tämänkaltaiset ole todellisia muslimeja”, hän lisäsi. ...Roberts jakoi asian niin, että kun tulee kyse kristittyjen ja muslimien yhdessä elämisestä, kristittyjen tulisi osoittaa Kristuksen rakkautta näille ihmisille, ilman että välttämättä yrittää käännyttää heitä. ”En pidä sanasta 'käännytys', koska sillä on monia erilaisia sivumerkityksiä. ...Hän väitti, että aika yrittää käännyttää ihmisiä sanelemalla heille on mennyt ohi, ja kristittyjen on aika ”mennä takaisin alkuseurakunnan tilaan ja todella rakastaa ihmisiä.”


http://www.christianpost.com/news/american-pastor-involved-in-high-level-muslim-meeting-to-protect-christians-says-some-us-evangelicals-hurting-cause-164737/#XsmSbOEMSqHJ3Hkf.99AddtothisanarticlethatappearedinBaptistNewsGlobalonThursday

Lisää tähän artikkeli, joka ilmestyi Baptist News Global'issa torstaina, toukokuun 26. päivänä, siitä kuinka baptistit yhdistävät erilaisia ryhmiä tukeakseen moskeijan rakentamisyritystä. Lainaten artikkelia, ...oikeusriita muslimiyhteisön ja New Jersey'n kaupunkikunnan välillä on näyttämässä erilaisen puolen kristittyjen keskinäisistä suhteista. Baptistit ja muut kristilliset järjestöt, jotka ovat tottuneet kulttuuriseen ja oikeudelliseen kinasteluun, ovat liittyneet taisteluun uuden moskeijan rakentamiseksi. ”On hyvä, kun voimme lyöttäytyä yhteen väen kanssa, joka on joskus toisella puolen aitaa”, sanoi Brent Walker, Uskonnonvapautta edistävän baptistien yhteiskomitean (Baptist Joint Committee for Religious Liberty) toiminnanjohtaja. ...Lähes 20 uskoon perustuvaa järjestöä jätti amicus -kirjelmän, vaatien, että moskeijaprojekti hyväksytään. Heihin kuuluu harekrishnalaisia, sikhiläisiä, juutalaisia, islamilaisia ja kristillisiä ryhmiä. Walker sanoi, että se on rohkaisevaa nähdä kristillisiä järjestöjä puolustamassa New Jersey'n muslimiyhteisön uskonnollisia oikeuksia. ...”Meistä todella tuntui siltä, että on tärkeää kulkea rinta rinnan meidän muslimiveljiemme ja -sisartemme kanssa”, Walker sanoi.


https://baptistnews.com/article/baptists-join-diverse-faith-groups-to-support-mosque-building-effort/

- Yhteinen nimittäjä kaikelle sille, mitä olemme katsoneet tänään, on se, että maailma on nyt kypsä ja valmis Uutta Maailman Järjestystä (NWO) varten.

- Tarkemmin sanottuna, maailmanuskontoa, maailmanhallitusta, ja yhden-maailman taloutta varten, jotka kaikki ovat Antikristuksen valvonnassa.

- Lopetan yksinkertaisesti sanomalla, että Herran paluu lähestyy sen nojalla, kuinka Raamatun profetia on täyttymässä silmiemme edessä.

- Jos et tunne Jeesusta Kristusta Vapahtajanasi, minä kehotan sinua kutsumaan Häntä tänään, ja ollen lykkäämättä sitä enää. Tässä ohjeet:

Roomalaiskirje 3:10”niinkuin kirjoitettu on: "Ei ole ketään vanhurskasta, ei ainoatakaan”

Roomalaiskirje 3:23”Sillä kaikki ovat syntiä tehneet ja ovat Jumalan kirkkautta vailla”

Roomalaiskirje 5:12 ”Sentähden, niinkuin yhden ihmisen kautta synti tuli maailmaan, ja synnin kautta kuolema, niin kuolema on tullut kaikkien ihmisten osaksi, koska kaikki ovat syntiä tehneet”

Roomalaiskirje 6:23”Sillä synnin palkka on kuolema, mutta Jumalan armolahja on iankaikkinen elämä Kristuksessa Jeesuksessa, meidän Herrassamme.”

Roomalaiskirje 5:8 ”Mutta Jumala osoittaa rakkautensa meitä kohtaan siinä, että Kristus, kun me vielä olimme syntisiä, kuoli meidän edestämme.”

Roomalaiskirje 10:9-10 ”Sillä jos sinä tunnustat suullasi Jeesuksen Herraksi ja uskot sydämessäsi, että Jumala on hänet kuolleista herättänyt, niin sinä pelastut; sillä sydämen uskolla tullaan vanhurskaaksi ja suun tunnustuksella pelastutaan.”

Roomalaiskirje 10:13 ”Sillä "jokainen, joka huutaa avuksi Herran nimeä, pelastuu".”Arkisto suomennettuihin J.D. Farag'in profetiapäivityksiin vuosilta 2014-16 löytyy osoitteesta: http://nokialainen.blogspot.fi/p/pastori-jd-faragin-profetiapaivityksia.html


Lähettänyt Olli-R klo 18.05