torstai 14. huhtikuuta 2016

Miksi muslimit tahtovat tappaa meidät – Mitä Islam on perustaltaan?

Seuraavassa Samuel Korhosen suomentamassa artikkelissa Bill Perkins luettelee viisi loogista syytä miksi Islam on vihan ja väkivallan uskonto, joka saa muslimit tappamaan ”vääräuskoisia” kaikessa ilkeydessään ja pahuudessaan. Tämä Islamin ruotiminen on tärkeää varsinkin nyt kun länsimaissa vallitsee poliitikkojen keskuudessa syvä sokeus sen suhteen, miten muslimipakolaiset voivat muuttaa vallitsevaa juutalaiskristillistä kulttuuria, jolle Amerikka ja Eurooppa ovat alunperin perustetut.

------------------------

5 syytä

Miksi muslimit tahtovat tappaa meidät


Five Reasons Why Muslims Want To Kill Us


By Bill Perkins


December 2015

 


CBS News postitti hiljattain mielenkiintoisen kommentin, joka viittasi kahteen muslimiterroristiin, jotka tappoivat 14 ihmistä Kalifornian San Bernardino'ssa. Kaksi terroristia olivat aviopari ja näennäisesti harmiton kommentti oli: ”Kuinka voi kukaan kuusikuisen lapsen kanssa olla niin täynnä vihaa?”


Hyvä kysymys. Emme Amerikassa tahdo uskoa ajatukseen viattomien siviilien, vielä vähemmän naisten ja lasten, määrätietoisesta tappamisesta, riippumatta tarkoituksesta tai lopullisesta poliittisesta agendasta.


Silti äärimuslimit tekevät juuri sitä. He todella iästään ja sukupuolestaan riippumatta uskovat, että mitä enemmän ei-muslimeja tapetaan, sitä parempi. Mistä tämä irrationaalinen ajattelu tulee?


Vastaus tähän kysymykseen on raamatullisesti kiehtova. Olemme aikaisemmin kirjoittaneet artikkeleita, jotka viittaavat Jumalan julistukseen, että Ismael ja hänen arabialaiset jälkeläisensä olisivat aina irrationaalisia – aina taistellen kaikkia vastaan, myös toisiaan.


"Hänestä tulee mies kuin villiaasi: hänen kätensä on kaikkia vastaan ja kaikkien käsi on häntä vastaan ja hän on kaikkien veljiensä niskassa." (1. Moos. 16:12)


Tämä ei kuitenkaan täysin selitä, mitä tänä päivänä on käynnissä. Tässä on viisi loogista syytä, miksi äärimuslimit ovat niin mielettömän ilkeitä ja haluavat tappaa ei-muslimeja.


1) Koraani opettaa väkivaltaa


Aluksi, Muhammed kirjoitti koko Koraanin itse vuoden 600 vaiheilla jonkun sellaisen avustuksella, jonka sanoi olleen ”enkeli Gabriel.” Jumala kuitenkin sanoo Ilmestyskirjassa, että mikä tahansa tuleva ilmoitus on tehokkaasti suljettu pois.


Minä todistan jokaiselle, joka tämän kirjan profetian sanat kuulee: Jos joku panee niihin jotakin lisää, niin Jumala on paneva hänen päällensä ne vitsaukset, jotka ovat kirjoitetut tähän kirjaan; ja jos joku ottaa pois jotakin tämän profetian kirjan sanoista, niin Jumala on ottava pois sen osan, mikä hänellä on elämän puuhun ja pyhään kaupunkiin, joista tässä kirjassa on kirjoitettu.” (Ilm. 22:18-19)


Joten pohjimmiltaan jokainen, joka vuoden 94 AD jälkeen yrittää lisätä jotakin ilmoitettuun Jumalan Sanaan, EI kuule eikä saa innoitustaan Jumalalta eikä Gabrielilta. Siksi Muhammedin enkeli oli yksinkertaisesti valeasuinen demoni, tai jopa itse Saatana.


"Eikä ihme; sillä itse saatana tekeytyy valkeuden enkeliksi." 2 Cor. 11:14


On jopa hyvin dokumentoitu, että Muhammed itsekin epäili, että kyseessä oli demoni. Toiset hänen ympärillään ilmeisesti kyselivät, että tuliko se, mitä hän kuuli, demonilta.8


Siksi meillä ei ole muuta vaihtoehtoa, kuin päätellä, että Koraani on Saatanan innoittama kirja. Ei siis ole yllätys, että se on aika verinen ja perimmäinen syy muslimaailman kyllästävälle vihalle.


Koraanissa on yli 100 värssyä, jotka kutsuvat muslimeja sotaan ei-muslimeja vastaan aika opettavaiseen tyyliin... katkomalla heidän sormiaan ja/tai kaulojaan, elleivät käänny Islamiin.1 Itseasiassa Islamin julistettu päämäärä on kirjaimellisesti valloittaa maailma ja pakottaa kaikki palvelemaan Saatanaa (”Allahiksi” naamioituneena), tai tulla tapetuksi.


Näin he ovat toimineet siitä saakka, kun Muhammed perusti uskonnon 610 AD. Strategia ”liity meihin tai kuole” on menneisyydessä palvellut heitä hyvin.


Maailmassa on nykyisin noin 1.6 miljardia muslimia. Suurinpiirtein joka neljäs ihminen planeetalla on ansassa jossakin sellaisessa, joka täyttää kaikki saatanallisen kultin määritelmät.


Vaikka voit väittää, että muslimien enemmistö näyttää olevan rauhallisia, niin arviot ”äärimuslimien” määrästä vaihtelevat 15%:sta 40%:iin. Mutta vaikka vain 15% olisi äärimuslimeja, niin se merkitsee, että ympäri maailman on 400 miljoonaa muslimia, jotka uskovat irrationaalisesti, että sinun ja minun tappaminen tai käännyttäminen on hyvä asia.


Ja se merkitsee myös, että niistä 2.75 miljoonasta muslimista, jotka jo elävät USA:ssa, noin 400 000 on äärimuslimeja.Salli minun toistaa se toisella tavalla – amerikkalaisissa lähiöissämme asuu noin 400 000 ihmistä, jotka ajattelevat ja uskovat, kuten nuo kaksi San Bernardino'n terroristia! Näkeekö kukaan tässä ongelmaa?


Ja tämä on matalimman arvion mukaan! Yhteisöihimme soluttautuneiden muslimiterroristien määrä on todennäköisesti paljon suurempi.

Koraani sisältää kuitenkin paljon enemmän, joten seuraavassa lyhyt kertaus sen opetuksellisesta sisällöstä:

Voitte raiskata ja naida tyttöjä, jotka ovat täyttäneet yhdeksän vuotta ja erota heistä. (Koraani 65:4)
Voitte pieksää vaimojanne. (Koraani 4:34)
Teitä ei voida syyttää raiskauksesta, ellei ole vähintään neljä miestodistajaa. (Koraani 24:4)
Tappakaa juutalaiset ja kristityt, elleivät he maksa isoa Jizya -veroa. (Koraani 9:29)

Ristiinnaulitkaa ja amputoikaa ei-muslimit. (Koraani 8:12, 47:4)

Tappakaa ei-muslimit; saatte 72 neitsyttä taivaassa. (Koraani 9:111)

Tappakaa jokainen, joka jättää Islamin. (Koraani 2:217, 4:89)

Mestatkaa ei-muslimeja. (Koraani 8:12, 47:4)

Tappakaa ja tulkaa tapetuksi Allahille. (Koraani 9:5)

Varastaminen ei-muslimeilta on sallittua. (Koraani 8)

Valehteleminen Islamin levittämiseksi on sallittua. (Tulee mieleen Iran-sopimus.) (Koraani 3:54, 9:3, 16:106, 40:28, 2:225)

Raamattu rinnastaa valehtelemisen murhaamiseen. Joten se tosiasia, että heille sanotaan sen olevan ok, on lisätodiste, että Koraani ei ole Jumalasta.


Ja Pariisin pommitusten jälkeen 236 turvapaikanhakijaa 237:stä, jotka päästämme tähän maahan, ovat muslimeja. Joten se tarkoittaa, että vähintään 30 uudelle äärimuslimiterroristivalehtelijalle on annettu sama pääsy tappamaan amerikkalaisia, kuin San Bernardino'n terroristeille. Uskomatonta.


Lopuksi, on mielenkiintoista, että Jumalan rakkauteen, joko suoraan tai epäsuorasti, viitataan Raamatussa yli 500 kertaa, mutta kuten voi odottaa, rakkautta ei edes mainita Koraanissa. Eikä siellä ole Jerusalemiakaan.


2) Muslimeille opetetaan vihaa jo lapsina


Saatanan Koraania opetetaan osana koulutusjärjestelmää kaikissa arabien hallitsemissa maissa. Puheen ollen muslimien koulutuksesta sinun tietysti täytyy ymmärtää, että me puhumme vain miespuolisista muslimeista.


Arabimaailmassa naiset eivät ole tasa-arvoisia miesten kanssa...he ovat pohjimmiltaan arabimiesten orjia. Naiset ovat olemassa vain miesten tyydyttämiseksi ja lasten saamiseksi. Koraanin hallitsemassa muslimimaailmassa kamelien asema on paljon parempi kuin naisten.Ajattele vaimoa Saudi-Arabiassa tai Afganistanissa. Hän ei ole tasa-arvoinen miehensä kanssa eikä hänellä ole mitään oikeuksia. Hänen ei sallita olla kotinsa ulkopuolella, ellei hänellä ole miespuolista sukulaista mukanaan saattajana.

Hän ei saa ajaa autoa eikä omistaa kiinteistöä. Hänellä ei ole mitään lakiin perustuvaa oikeutta syyttää miestään mistään rikoksesta, kuten pahoinpitely, joka on hyvin yleistä. Jokaisessa maassa, jossa sharia-laki on voimassa, muslimivaimo on periaatteessa rajoitettu naisten sisätöihin ja hänellä on vähemmän asemaa, kuin kodin koiralla. Ja koiran ei sentään tarvitse pitää tuota kammottavaa burkaa!

 


Muslimimies voi automaattisesti erota vaimostaan, jos vain sanoo kolme kertaa sanat, ”Minä eroan sinusta.” Jos hän sanoo ne kerran, hän voi ottaa vaimonsa takaisin. Jos hän sanoo ne kahdesti, hän voi ottaa vaimonsa takaisin toisen kerran. Jos hän sanoo ne kolmannen kerran, he ovat eronneet, eivätkä voi tehdä sovintoa. Minulla tämä ei mene jakeluun!2


Jotkut muslimimiehet sanovat vain, ”Minä eroan sinusta” kolmesti peräkkäin ja kaikki on ohi. Mitään syytä ei tarvita. Sano vain sanat. Kuvittele eläväsi muslimivaimona, joka tietää, että koska tahansa hänen miehensä voi suuttua, erota hänestä ja tehdä hänen loppuelämänsä kurjaksi arabimaailman eronneena naisena.


On siis helppo ymmärtää, miksi muslimimaailmassa kasvanut mies uskoo, että naisten kouluttaminen on ajan ja rahan haaskausta. Viimeinen asia, jota muslimimies haluaa, on, että hänen vaimonsa koulutettaisiin ja saisi tietää, että useimmat naiset maailmassa eivät ole seksiorjia.


Tiukoilla muslimialueilla, kuten Afganistan ja Saudi-Arabia, naiset saavat olla koulussa vain kahdeksan vuoden ikään, oppien tuskin lukemaan ja kirjoittamaan. Luulenpa, että vanha vitsi, ”Naisten pitäisi olla paljasjaloin ja raskaana”, täytyy olla lähtöisin muslimikulttuurista.


Miesmusliminkaan koulutus ei kuitenkaan ole paljon parempi.


Arabialaiset oppikirjat ovat vitsi. Hiljattainen arabikulttuuriyhdistyksen (Arab Cultural Association) tutkimus löysi 3. – 9. luokkien oppikirjoista yli 16 000 virhettä kielessä, lause- ja kieliopissa.3 Lisäksi, kun on kyse Israelista, he ovat patologisia valehtelijoita.


Arabivaltiot ovat niin järkyttyneitä siitä, että Israel on menestyvä valtio niiden keskellä, että ovat muuttaneet kartat ja oppikirjat poistaen sanan ”Israel.”


He väittävät, että Israelin ei pitäisi olla maassa eivätkä edes tunnusta sitä lailliseksi valtioksi.Ollaksemme oikeudenmukaisia on sanottava, että muutkin ei-muslimimaat valehtelevat koskien Israelin valtiollista asemaa, rajoja ja kulttuuria. Katso viereistä karttaa brittiläisessä oppikirjassa, jossa ”Israel” on jätetty pois ja ”Miehitetty Palestiina” on maalle annettu nimi.

 

Jopa Amerikassa fiksuilta näyttävät ihmiset lankeavat poliittisesti korrektiin roska-ajatteluun ja luulevat, että Israelin ei jostain syystä pitäisi olla siellä. Newsweek laittoi hiljattain ao. kartan verkkosivustolleen.


On mielenkiintoista, että Israel sai valtio-asemansa samaan aikaan kuin Saudi Arabia, Jordania, Iraq, Syyria, Qatar ym. vuosina 1937-1948, kun Ottomaanien valtakunta hajosi ensimmäisessä maailmansodassa. Joten jos Israel on laiton, niin sitä ovat muutkin näistä arabimaista.3) Muslimit ovat Jumalan kiroamia


Jumala sanoi Aabrahamille, että ne, jotka kiroavat Hänen valittuja juutalaisia jälkeläisiään, maksavat siitä raskaasti.

Ja minä siunaan niitä, jotka sinua siunaavat, ja kiroan ne, jotka sinua kiroavat.” (1. Moos. 12:3)  

Kun soveltaa tätä avointa lupausta, on ihmeellistä nähdä ne kolmannen maailman olosuhteet, joissa useimmat arabit elävät. Useimmat perheet onnistuvat juuri ja juuri raapimaan elantonsa mailla, jotka kasvavat muutamia lajeja kiduttavissa ilmasto-olosuhteissa. Uskon tämän täysin liittyvän heidän haluunsa pyyhkäistä Israel pois kartalta.Jordan-joki vuonna 1913


Ei kuitenkaan vain arabien maa ole kirottu, vaan ennemminkin arabikansa. Vuonna 1917 Israel otti haltuunsa samat aavikot ja suot, maan, jonka arabit ajattelivat olevan hyödytön, maan, jonka he nauraen MÖIVÄT israelilaisille vuoden 1917 jälkeen ajatellen petkuttavansa juutalaisia, jotka olivat typeriä ostajia. 


Nyt arabeja nöyryytetään heidän katsellessaan Israelia, kun se on muuttanut maiseman tuottamaan niin suuria satoja, että nykyisin Israel vie ylimääräisiä tuoreita elintarvikkeita lennättäen niitä päivittäin Eurooppaan.Israelilaisia taatelipalmuja

Jordanin laaksossa


Ja suuri osa tästä ruuasta tuotetaan Jordanin laaksossa maan alimmassa kohdassa ja karuimmissa olosuhteissa aivan kuten Raamattu ennusti:


The wilderness and the desert will be glad, and the Arabah [Jordan Valley] will rejoice and blossom; Like the crocus, it will blossom profusely...” Jes. 35:1,2 (NASB, New American Standard Version, monet asiantuntijat pitävät tätä käännöstä parhaana englanninkielisenä.)


Erämaa ja aavikko on iloitseva ja Arabah [Jordanin laakso] on riemuitseva ja kukoistava; Kuin krookus se on kukkiva ylenpalttisesti...”
Autiomaa kukoistaa Israelissa


Vuodesta 1917 juutalaisten alettua palata ja varsinkin vuodesta 1948 YK:n annettua heille virallisen valtion aseman Israel on kunnostanut maata. He ovat kuivanneet soita, kastelleet maata ja istuttaneet noin 250 miljoonaa puuta.


Kaikki tämä uusi kasvullisuus on kirjaimellisesti muuttanut alueen säämallin ja siellä sataa nyt enemmän. Tässä on jyrkkä kontrasti verrattuna siihen, millaisena he löysivät sen. Itseasiassa maa oli vuonna 1869 niin huonossa kunnossa, että Mark Twain sanoi käytyään alueella:” ....Autio maa, jonka maaperä on kyllin rikas, mutta jätetty kokonaan rikkakasvien valtaan... hiljainen murheellinen lakeus...autius....emme nähneet missään ihmistä koko reitillä...tuskin yhtään puuta ja pensasta. Jopa oliivipuu ja kaktus, nuo arvottoman maan sitkeät ystävät, olivat melkein hyljänneet maan.” (Mark Twain "The Innocents Abroad", p. 361-362) 


Kovalla työllä ja kekseliäisyydellä juutalaiset ovat elvyttäneet maan. He käyttivät ensimmäisinä kastelemiseen tiputussysteemiä, joka käyttää vettä vain murto-osan siitä, mitä yleensä tarvitaan viljelykasvien kasteluun.


Israelilaiset käyttivät myös biotekniikkaa taatelipalmuihinsa saaden ne kasvamaan kolme kertaa enemmän hedelmiä paljon matalammalla, niin ettei koneita tarvita sadonkorjuussa.


Joten maa ja sää eivät olleet enää ongelma, vaan se oli Jumalan kirous niille, jotka vihaavat Israelia.


4) Marttyyrius ainut mahdollisuus pelastua


Kristityillä on lupaus, että voimme ennen kuolemaame tietää, että olemme menossa taivaaseen.


” ...Jumala on antanut meille iankaikkisen elämän ja tämä elämä on hänen Pojassansa. Jolla Poika on, sillä on elämä; jolla Jumalan Poikaa ei ole, sillä ei ole elämää. Tämän minä olen kirjoittanut teille, jotka uskotte Jumalan Pojan nimeen, tietääksenne, että teillä on iankaikkinen elämä.” (1. Joh. 5:11-13)


Muslimeilla ei ole sellaista varmuutta, ei mitään keinoa tietää menevätkö kuoltuaan taivaaseen. Heille opetetaan, että tuomiopäivänä Allah punnitsee kaikki heidän elämänsä teot. Jos hyviä tekoja on riittävästi, he menevät taivaaseen. Jos ei, niin heidät heitetään ikuiseen helvettiin. Ja arabimiehet uskovat, ettei moni nainen selviä taivaaseen.


On kuitenkin yksi poikkeus. Jos kuolee marttyyrina, niin voi ohittaa tuomiopäivän ja mennä suoraan taivaaseen kohtaamatta Jumalan tuomiota. Marttyyrius kattaa myös saman perheen jäsenet.


Ja kun taivaassa ei ole monta naista, niin kun heille kerrotaan, että marttyyreja odottaa 72 neitsyttä heidän saapuessaan, niin heikosti koulutetusta muslimimiehestä marttyyrius kuulostaa kuin yhteisvoitolta. 
 

5) Muslimien historia


Muslimien historia on vain kuolemaa ja tuhoa, eikä kukaan tunnu haluavan puhua siitä. On mahdotonta kattaa sitä kaikkea, mutta ajattele tätä lyhyttä listaa:

Intian islamilainen valloitus 1200-1600 AD

80 miljoonaa intialaista kuoli.

Muslimien orjaratsiat Afrikassa 700-1800 AD

20 miljoonaa orjaa myytiin. Lisäksi 80 miljoonaa kuoli vangitsemisen ja toimituksen välillä.Pohjois-Afrikan Välimeren rannikon merirosvohyökkäykset 1530 - 1805

1.2 miljoonaa murhaa Välimerellä.

Armenialaisten kansanmurha 1915-1918
1.5 miljoonaa kristittyä teurastettiin turkkilaisten toimesta.


Elossa olevat sukuelimiltään silvotut musliminaiset

125 miljoonaa


Joten Islamin alkamisesta saakka muslimit ovat olleet järjettömän raivopäisiä kaikkia kohtaan ja kaiken aikaa ja historia osoittaa meille, että mikään ei koskaan muutu. Koska tämä on tosiasia, niin onko järkevää päästää kymmeniä tuhansia ”pakolaisia” mihinkään maahan?


Muslimien jalansijan saaminen jossakin maassa aiheuttaa aina kuolemaa ja tuhoa – fyysisesti, henkisesti ja hengellisesti.


Jos kansallinen johtomme yrittäisi suojella kristillisiä hyveitä ja arvoja, joille tämä valtio perustettiin ja jotka tekivät tämän maan siksi, mitä se on, niin he eivät päästäisi lisää muslimeja tähän maahan. Piste.


Yksi ongelmistamme on, että Washingtoniin on soluttautunut muslimeja, jotka neuvovat Valkoista Taloa.”

- Franklin Graham Fox News'ille 26.2.2015Maamme viholliset päättivät kauan sitten, että Amerikkaa ei voitaisi tuhota voimalla, vaan se on tuhottava sisäisesti. Kun tuhoat kulttuurin, tuhoat kansakunnan.


Valitettavasti Euroopan kulttuuri on kuolemassa  

Muslimit aina tuhoavat paikallisen kulttuurin maassa, jossa asuvat. Katso vain Eurooppaa. Muslimit eivät omaksu eurooppalaisia tapoja. Sensijaan he lisääntyvät kunnes ovat varteenotettava voima ja voivat ottaa käyttöön sharia-lain.


Johtuen sekä eurooppalaisten voimakkaasti käyttämästä syntyvyyden säännöstelystä (keskimäärin 1.6 lasta perhettä kohti) että muslimien säännöstelemättömästä syntyvyydestä (keskimäärin 4 – 5 lasta perhettä kohti) Euroopan kulttuuri, sellaisena kuin sen tunnemme, lakkaa olemasta alle 50 vuodessa.


Ajattele, mitä nyt tapahtuu:


Saksassa muslimi-tuomarien johtamat sharia-tuomioistuimet toimivat kaikkialla maassa. Jopa ei-muslimi saksalaiset tuomarit viittaavat nyt sharia-lakiin ja lainaavat Koraania puolustamaan muslimimiesten oikeuksia hakata vaimojaan.


Ranskassa poliisille on liian vaarallista mennä tiheästi asuttuihin muslimighettoihin, jotka ympäröivät Pariisia. Ranskan elintarviketeollisuudessa kaikki myytävä liha on Halal, mikä tarkoittaa, että se on uhrattu Allahille (joka tunnetaan myös Saatanana ja/tai kuun jumalana). Hiljattainen muslimiterroristien suorittama Pariisin verilöyly oli herätys monille Ranskan kansalaisille.


Tanskassa muslimit vaativat, että heidän uskonnollisen poliisinsa on voitava pidättää ja rangaista kaikkia sharia-lain rikkojia.


Hollannissa kuolemantuomiot on julistettu Pim Fortuyn'ille ja Theo Van Gogh'ille Islamin julkisesta arvostelusta!


Itävallassa Wienin korkein oikeus piti voimassa Elisabeth Sabaditsch-Wolf'in tuomion seuraavan TODENPERÄISEN lausunnon esittämisestä:


"Me kaikki tiedämme, että Muhammed nai Aisha'n, kun tämä oli kuusivuotias ja aloitti avioelämän hänen ollessaan yhdeksän. Miksi meidän pitäisi sanoa tällaista käytöstä, ellei pedofiliaksi?"


Ja usko tai älä, tähän meidän kansakuntamme viedään, ellemme herää. Meidän on kohdattava tosiasiat, että yli 50 vuoden ajan rajojamme, kieltämme, kulttuuriamme ja kristillisiä vapauksiamme vastaan on hyökätty vastustuksen ollessa vähäistä.
Valerie Jarrett, Iranissa syntynyt harras muslimi,

on presidentin vanhempi neuvonantaja.


Jopa suurin osa kansallista mediaamme näyttää antavan uskottavuutta kansalliselle tuhon politiikalle. Enkä voi olla ihmettelemättä, minne johtomme on viemässä tämän kansakunnan, kun peräti seitsemän korkeinta neuvonantajaa Valkoisessa Talossa ovat hartaita muslimeja...mukaanlukien Valerie Jarrett, jota on sanottu maailman vaikutusvaltaisimmaksi naiseksi.


Onneksi tiedämme, että Herra hallitsee. Onneksi tiedämme, että Jumala saa kaiken toimimaan niiden hyväksi, jotka on kutsuttu hänen päämääränsä mukaisesti.


Ilmeisesti Jumala antaa maailman ajaa itsensä nurkkaan niin, että kun tempaus tapahtuu, niin jäljellejääneille maailmanhallitus ja maailmanjohtaja näyttävät olevan looginen ratkaisu.


Joten kun Herra viipyy, meillä on tilaisuus olla Pyhän Hengen käytössä vaikutuspiirissämme olevien elämässä. Meillä on ainoa tärkeä totuus.


Käytä meitä, Herra!


Bill Perkins


Additional Resources:

 1. http://www.answering-islam.org/Quran/Themes/jihad_passages.html

 2. https://en.wikipedia.org/wiki/Divorce_in_Islam

 3. http://www.haaretz.com/israel-s-textbooks-in-arabic-are-full-of-mistakes-study-finds-1.360617

 4. http://www.csmonitor.com/World/Security-Watch/terrorism-security/2015/0113/How-many-Muslim-extremists-are-there-Just-the-facts-please

 5. http://www.nationalreview.com/article/428146/more-than-few-islamic-extremists

 6. http://www.billionbibles.org/sharia/sharia-europe.html

 7. http://theblacksphere.net/2013/04/devout-muslims-in-key-positions-in-the-white-house/

 8. http://www.answering-islam.org/Silas/demons.htm


Lähettänyt Olli-R klo 1.56 1 kommenttia


1 kommentti:  Onko Ruotsi jo menetetty islamille - muslimeille. Miten Suomen käy?

  http://www.tv7.fi/vod/player/49496/

  VastaaPoista