maanantai 17. kesäkuuta 2019

Nykysanomisten mukaan Iranin kriisiä koskien äkillinen tuho voi tulla samaan aikaan seurakunnan ylöstempauksen kanssa

USA:n ulkoministeri Mike Pompeo sanoi äskettäin erittäin mielenkiintoiset sanat, kun kahteen öljytankkeriin iskettiin Omaninlahdella, jotka olivat kulkemassa Hormuzin salmen läpi. Tämän ollessa perustana, pastori J.D. Farag teki eilen profetiapäivityksen, jossa lainataan uutislähteitä menneeltä viikolta Iraniin ja tankkeri-iskuihin liittyen sekä siteerataan kahta toisiinsa kytköksissä olevaa Raamatun profetiaa kertomassa ajan lyhyydestä. Voi olla niin, että tämä nykyinen Iraniin kohdistuva ajojahti USA:n ja Israelin taholta johtaa Herran päivään, jolloin uskovat temmataan yläilmoihin! Profetiapäivityksen suomensi: Olli R.

------------------------

Bible Prophecy Update – June 16th, 2019

http://www.calvarychapelkaneohe.com/index.php?option=com_sermonspeaker&view=serie&Itemid=101
http://www.youtube.com/user/alohabibleprophecy/videos

J D Farag on egyptiläisjordanialainen Havaijin Kaneohe'n Calvary Chapel-seurakunnan perustajapastori, jolla on ainutlaatuinen arabinäkökulma Lähi-Idän tapahtumiin ja terve eskatologia. Hän osaa käyttää internettiä esimerkillisen tehokkaasti, kuten ylläolevista linkeistä voi päätellä. Seuraavassa suomennetut ”notet” Lähi-Idän profetiapäivitykseen 16.6.-19. Ne ovat erinomainen tiivistelmä puheesta. Suom. huom.


https://cckministries.com/sermonlibrary?SERIES=00-PRU (nykyään löydät täältä uusimmat engl. PDF-notet profetiapäivityksille)

Pastori J.D puhuu siitä, kuinka äkillinen tuho voi tulla samaan aikaan ylöstempauksen kanssa.


- Tämänkertaisessa profetiapäivityksessä haluan puhua Iranin hyökkäyksestä kahteen öljysäiliöalukseen reitillä Hormuzin salmen läpi.

- Näin tekemällä haluan tarkastella uudelleen profeetallista skenaariota, koska se liittyy äkilliseen tuhoon, joka on samanaikainen ylöstempauksen kanssa.

- Suonet anteeksi yksinkertaisuuden, jolla sanon tämän, mutta uskon olevan mahdollista, että nousemme ylös, kun äkillinen tuho laskeutuu.

1. Tessalonikalaiskirje 5:3 (KR 33/38)Kun he sanovat: "Nyt on rauha, ei hätää mitään", silloin yllättää heidät yhtäkkiä turmio, niinkuin synnytyskipu raskaan vaimon, eivätkä he pääse pakoon.”

1 Thessalonians 5:3 (KJV) - While people are saying, Peace and security,” destruction will come on them suddenly, as labor pains on a pregnant woman, and they will not escape.

Aloitan tästä Breaking Israel News -raportista koskien Yhdysvaltain ulkoministeriä Mike Pompeo'ta, joka syyttää Irania hyökkäyksestä kahteen öljytankkeriin ...Omaninlahdella osana heidän suunnitelmiaan poistaa keskeinen öljy-kuljetusreitti Hormuzin salmen läpi. Yhdysvaltain hallitus arvioi, että Iran on vastuussa tämän päivän hyökkäyksistä Omaninlahdella. Nämä hyökkäykset ovat uhka kansainväliselle rauhalle ja turvallisuudelle (peace and security), räikeä hyökkäys navigointivapautta vastaan, ja sietämätön jännitteiden eskalaatio Iranin toimesta.

https://www.breakingisraelnews.com/131536/us-blames-iran-for-attack-on-two-oil-tankers-in-sea-of-oman-in-potentially-explosive-situation-watch/

Perjantaina, The Times of Israel julkaisi raportin Iranin ulkoministeristä, Mohammad Javad Zarif'ista, joka syytti Yhdysvaltoja, Israelia ja Saudi-Arabiaa juonesta ”sabotoida diplomatia” kahden tankkereita vastaan kohdistetun hyökkäyksen jälkeen Persianlahdella, ja näytti vihjailevan siihen suuntaan, että nämä maat olivat hyökkäysten takana.

https://www.timesofisrael.com/after-tanker-attacks-iran-claims-us-israel-plotting-to-sabotage-diplomacy/

Jos tämä ei ollut tarpeeksi pahaa, Ynet News'in mukaan, Iranin presidentti Rouhani sanoo, että Iran iskee takaisin ”murskaavalla vastauksella”, jos sitä vastaan hyökätään.

https://www.ynetnews.com/articles/0,7340,L-5524376,00.html

Vastauksena Iranille, joka kiistää hyökkäyksen ja uhkaa hyökätä, presidentti Trump tekee täysin selväksi, että Iran, 'terrorivaltio', oli hyökkäyksen takana. Al Arabiya julkaisi raportin Trump'in sanomisista, jonka mukaan Iranin syyllisyys on ”paljastettu” Yhdysvaltojen taholta. Soittaessaan Fox News -uutiskanavan ”Fox & Friends” -ohjelmaan, hän sanoi torstaina tapahtuneista hyökkäyksistä: Iran teki sen.” ...Vaikka Iran on kieltänyt osallisuutensa hyökkäyksiin, Yhdysvaltain asevoimien Lähi-idän päämaja (US Central Command) julkaisi videomateriaalia, jonka se sanoi osoittavan Iranin vallankumouskaartiin poistamassa räjähtämätöntä magneettimiinaa japanilaisomisteisen säiliöaluksen Kokuka Courageous'in kyljestä. ...Trump varoitti Irania olemaan sulkematta Hormuzin salmea, sanoen, että jos se blokataan, se ei tule olemaan suljettuna pitkään.

https://english.alarabiya.net/en/News/middle-east/2019/06/14/Boat-images-show-Iran-did-do-tanker-explosions-Trump.html

- Tämä vie meidät edellä mainittuun skenaarioon, jossa seurakunnan ylöstempaus tapahtuu samanaikaisesti äkillisen tuhon (sudden destruction) kanssa.

- Minulle tämä skenaario näyttäytyy hyvin uskottavana sen tosiasian nojalla, että he eivät pääse pakoon, mutta me, jotka olemme elossa ja jääneet tänne Herran tulemukseen, pääsemme pakenemaan.

- Syy siihen, että teen tämän yhteyden, johtuu apostoli Paavalin tekemästä rajauksesta ”meidän” ja ”heidän” välille 1. Tessalonikalaiskirjeen luvussa 4.

1. Tessalonikalaiskirje 4:15-18 (KR 33/38) Sillä sen me sanomme teille Herran sanana, että me, jotka olemme elossa, jotka jäämme tänne Herran tulemukseen, emme suinkaan ehdi ennen niitä, jotka ovat nukkuneet. Sillä itse Herra on tuleva alas taivaasta käskyhuudon, ylienkelin äänen ja Jumalan pasunan kuuluessa, ja Kristuksessa kuolleet nousevat ylös ensin; sitten meidät, jotka olemme elossa, jotka olemme jääneet tänne, temmataan yhdessä heidän kanssaan pilvissä Herraa vastaan yläilmoihin; ja niin me saamme aina olla Herran kanssa. Niin lohduttakaa siis toisianne näillä sanoilla.”

- Kysymys, joka meidän on esitettävä, on tämä: Koska he sanovat ”rauha ja turvallisuus (peace and security)”, niin eikö meidän pitäisi olla valmiita tulevaan?

- Siksi teemme näitä viikoittaisia profetiapäivityksiä ja päätämme ne Jeesuksen Kristuksen evankeliumiin ja yksinkertaiseen pelastuksen ABC:hen.

- Evankeliumi tai hyvä uutinen on se, että Jeesus ristiinnaulittiin, haudattiin, nousi ylös kuolleista kolmantena päivänä ja palaa meitä varten jonain päivänä.

Pelastuksen ABC

- A on sen tunnustamista, että olet syntinen ja tarvitset Vapahtajaa, (Room. 3:10, 23; 6:23).

- B on sydämen uskoa siihen, että Jeesus on Herra ja Jumala herätti Hänet kuolleista, (Room. 10:9-10).

- C on vetoamista Herran nimeen ja tunnustamista suun kautta, että Jeesus Kristus on Herra, (Room. 10:9-10, 13).


Arkisto suomennettuihin J.D. Farag'in profetiapäivityksiin vuosilta 2014-19 löytyy osoitteesta: http://nokialainen.blogspot.fi/p/pastori-jd-faragin-profetiapaivityksia.html

Lähettänyt Olli-R klo 17.46