lauantai 2. tammikuuta 2016

Profeetallinen katsaus vuoteen 2015 ja mitä on odotettavissa vuodelle 2016

Tässä pastori J. D. Farag'in tuore viimeviikkoinen profetiapäivitys, joka on lähinnä profeetallinen katsaus menneeseen vuoteen, joka oli tapahtumiltaan hyvin mielenkiintoinen ja merkityksellinen, avaten luukut apokalyptisille tuomiopäiväskenaarioille vuotta 2016 varten. Pastori Farag paljastaa lopussa vielä kaksi lehtijuttua, jotka spekuloivat skenaarioilla, jotka toteutuessaan täyttävät merkittäviä Raamatun profetioita vaikkapa vuonna 2016. Profetiapäivityksen suomensi: Olli R.

-------------------------

Mid-East Prophecy Update – December 27th, 2015


http://www.calvarychapelkaneohe.com/index.php?option=com_sermonspeaker&view=serie&Itemid=101


http://www.youtube.com/user/alohabibleprophecy/videos


J D Farag on egyptiläisjordanialainen Havaijin Kaneohe'n Calvary Chapel-seurakunnan perustajapastori, jolla on ainutlaatuinen arabinäkökulma Lähi-Idän tapahtumiin ja terve eskatologia. Hän osaa käyttää internettiä esimerkillisen tehokkaasti, kuten ylläolevista linkeistä voi päätellä. Seuraavassa suomennetut ”notet” Lähi-Idän profetiapäivitykseen 27.12.-15. Ne ovat erinomainen tiivistelmä puheesta. Suom. huom.


http://www.calvarychapelkaneohe.com/mp3/Mideast/Mid-East_Update_2015-12-27.pdf

Pastori J.D. tekee profeetallisen vuosikatsauksen tarjotakseen kaksi havaintoa koskien uuttavuotta ja mitä voi olla tulossa vuonna 2016.


- Tämänkertainen profetiapäivitys on vuoden viimeinen, ja mikä vuosi se on ollutkaan raamatunprofetian kalenterissa niin sanoakseni.

- Profeetallinen merkitys kaikesta siitä mitä tapahtui viime vuonna on kiistatta sellaista, jota emme ole nähneet miesmuistiin.

- Niin paljon tapahtui, että Raamatun profetian opiskelijoiden ja opettajien olisi syytä pohtia, mitä voisi olla varastossa uudellevuodelle 2016.

- Jos vuosi 2016 tulee olemaan läheskään vuoden 2015 kaltainen, me saattaisimme haluta kiinnittää turvavyömme, koska ratsastamme hyvin, hyvin kuoppaisella tiellä.

- Lisäksi, jos asiat edelleen nostavat intensiteettiään vuonna 2016, joiden epäilen näin tekevän, niin silloin, mikä vuosi se tuleekaan olemaan.

- Ole ystävällinen ja salli minun tehdä pikaisesti eräänlainen profeetallinen katsaus menneeseen vuoteen, jotta voin tarjota uudenvuoden esikatselun siitä, mitä voisi olla tulossa.

- Tammikuu alkoi kauhistuttavalla islamistien terrori-iskulla Ranskassa, kun 12 ihmistä teurastettiin Charlie Hebdo'n Pariisin pilapiirrostoimistossa.

- Tämä tapahtui sen vuoksi, kun satiirinen viikkolehti oli ilmeisesti loukannut islamilaista profeetta Muhammedia humoristisessa sarjakuvassa.

- Valitettavasti useita toisiinsa liittyviä hyökkäyksiä seurasi Île-de-France'n alueella, missä vielä viisi ihmistä kuoli ja 11 haavoittui.

- Se oli tammikuussa, sitten, helmikuussa, me seurasimme poliittista draamaa joka avautui Netanyahu'n kutsumisesta puhumaan USA:n Kongressille.

- Se ei rajoittunut pelkästään Netanyahu'n tölväisemiseen, vaan siellä oli myös tekeillä liikehdintää kukistaa hänet Israelin lähestyvissä vaaleissa.

- Jos tämä ei ollut tarpeeksi pahaa, se vietiin seuraavalle tasolle uhkauksella, että pääministerin olisi ”maksettava hinta” kelpuutuksestaan.

- Helmikuu ja maaliskuu toivat tullessaan ISISin polttamassa elävältä vangittua jordanialaista lentäjää, samoin kuin 21 kristityn mestaamisen.

- Uskallan sanoa, että kukaan meistä ei koskaan unohda noiden egyptiläisten kristittyjen kuvia Pohjois-Libyan rannikkoalueilla.

- Emme myöskään unohda koskaan antikristillistä kerrontaa, joka seurasi, ja jatkuu tänäpäivänä etupäässä nykyisen Yhdysvaltain hallinnon taholta.

- Maaliskuu toi meille sen, minkä uskon olleen ihmeenomainen voitto Benjamin Netanyahu'n uudelleenvalinnalle Israelin pääministeriksi.

- Netanyahu'n uudelleenvalinta maaliskuussa onneksi edelsi Iranin ydinohjelmaa koskevaa puitesopimusta, joka syntyi huhtikuun 2. päivänä.

- Se ei tullut yllätyksenä, kun 13. huhtikuuta; Venäjä poisti kieltonsa S-300 ilmatorjuntajärjestelmien toimittamisesta Iranille.

- Tämä vei meidät toukokuun alkuun niiden outojen yhtäläisyyksien kanssa sen välillä mitä tapahtui Fergusonissa ja mitä tapahtui Baltimoressa.

- Toukokuu myöskin aloitti USA:n korkeimman oikeuden kuulemisen samaa sukupuolta olevien avioliittojen jutussa, mikä lopulta sai lainvoiman kesäkuussa 2015.

- Toukokuu oli myös kuukausi, jolloin 69 ihmistä eri puolilta maailmaa teki historiallisen ja profeetallisen opintomatkan Israeliin.

- Oikeastaan, kesäkuu oli historiallinen ja profeetallinen, kun perjantaina, kesäkuun 26. päivänä, Yhdysvaltain korkein oikeus laillisti samaa sukupuolta olevat avioliitot.

- Tämä oli jonkin muun kannoilla, joka oli sekä historiallinen että profeetallinen, nimittäin, Iranin ydinsopimuksen allekirjoittaminen.

- Toistuvien määräaikojen pitkittämisten jälkeen, sopimukseen lopulta päästiin tiistaina 14. heinäkuuta, joka oli ja on pelinmuuttaja (game changer).

- Tämä toi meidät elokuuhun, joka oli hyvin mielenkiintoinen kuukausi useista syistä johtuen, eikä vähiten sen takia, mitä odotettiin syyskuuksi.

- Tarkemmin sanottuna, kaikkien tapahtumien lähentymistä jo ennestään korkean tarkkailuhetken ympärille, kun viitattiin Israelin juhla-aikoihin syksyllä.

- Elokuu päättyi maailman valuuttojen, joista tärkein oli USA:n dollari, oirehtimiseen, joka monien mielestä tulee olemaan globaali talousromahdus.

- Kuinka olkoonkin, syyskuu oli kaikesta päätellen pahaenteinen kuukausi kaiken sen kanssa, mitä tapahtui geopoliittisella näyttämöllä.

- Olen erittäin tietoinen siitä, että ne, jotka tekivät syyskuu-ennustuksia, joutuivat pettymään; se oli silti merkittävästi profeetallinen kuukausi.

- Vaikka en henkilökohtaisesti ajautunut syyskuu-hulluuteen, olen siinä uskossa, että monia asioita pantiin käyntiin.

- Menkäämme lokakuuhun ja islamilaiseen terrorihyökkäykseen Umpqua Community College'een, jossa yhteensä 9 kristittyä koki marttyyrikuoleman.

- Se oli 1. lokakuuta, mikä tavallaan ohjasi hyvin mielenkiintoista kuukautta varsinkin kun asiat alkoivat todella kuumentua Syyriassa.

- Ilmapiiri ei kuumentunut ainoastaan Syyriassa, vaan ennennäkemättömät terrori-iskut, joita jotkut nimittivät Kolmanneksi intifadaksi, alkoivat kiihtyä Israelissa.

- Marraskuu alkoi Netanyahu'n paljastaessa Palestiina-Hitler -yhteyden alituisten raivonpäivien myötä Israelia vastaan.

- Marraskuu oli myös kuukausi, jolloin tekeillä ollut islamilainen liikehdintä sai vetovoimaa sekä uudelleennimetäkseen että valvoakseen Temppelivuorta.

- Marraskuu toi meidät myöskin ällistyttävään ja tuhoisaan Kanadan Israel-mielisen pääministerin tappioon muslimipääministeriehdokasta vastaan.

- Tästä pääsemmekin kuluvaan kuukauteen; joulukuuhun, ja sen aikana tapahtuneeseen käsittämättömään islamilaiseen terrori-iskuun Kalifornian San Bernardinossa.

- Tämä selkkaus sattui Islamilaisen Valtion (ISIS) Ranskassa suorittamien terrori-iskujen jälkeen, jotka tapahtuivat vain kaksi viikkoa ennen tätä, suurelta osin maailman hämmästykseksi.

- On tärkeää huomata, että islamilainen terrorismi toteutui yksissä neuvoin merkittävien profeetallisten kehitysaskeleiden kanssa, jotka liittyvät Israeliin.

- Riittää kun sanon, että jos tämä on vain jotakin siitä mitä tapahtui vuonna 2015, niin luulen sinun yhtyvän siihen, että vuosi 2016 voisi olla hyvinkin mielenkiintoinen vuosi.

- Huomaa, että vaikka en tee mitään ennustuksia vuodelle 2016, haluaisin jakaa kaksi havaintoa koskien vuotta 2016.

- Ensimmäisellä havainnolla on tekemistä Syyrian kanssa liittyen profetiaan Jesajan luvussa 17, joka mielestäni on toteutumisen partaalla.

Kannustaisin sinua lukemaan Joel Rosenberg'in blogijutun otsikolla, ”Eerie front-page NYT story examines ISIS prophecies about an apocalyptic showdown in Syrian town of Dabiq. (Story looks ripped from THE FIRST HOSTAGE, my forthcoming novel about a showdown over Dabiq.) (Aavemainen New York Times'in etusivun juttu tarkastelee ISIS-profetioita apokalyptisesta välienselvittelystä syyrialaisessa Dabiq'in kaupungissa. (Juttu näyttää revityltä otteelta teoksesta THE FIRST HOSTAGE, minun (Joel Rosenberg) tulevasta romaanista koskien välienselvittelyä Dabiq'in yllä.))” Paitsi että tämä kertoo paljon, se myös selittää, miksi Syyria, tarkemmin sanottuna Dabiq, on niin profeetallinen.


https://flashtrafficblog.wordpress.com/2015/12/08/front-page-nyt-story-examines-isis-prophecies-about-an-apocalyptic-showdown-in-syrian-town-of-dabiq-story-looks-ripped-from-the-first-hostage-my-forthcoming-novel-about-a-showdown-over-dabiq/

- Toisella havainnolla koskien vuotta 2016 on tekemistä artikkelin kanssa, jonka online-katsoja Washingtonin osavaltiosta oli lähettänyt minulle.

Se on Time -aikakauslehden artikkeli otsikolla, ”The Absence of Global Leadership Will Shape a Tumultuous 2016. (Globaalin johtajuuden puuttuminen muovaa myrskyisää vuotta 2016.)” ”Vain maailmanlaajuinen hätä mittakaavassa, joka on suurempi kuin mikään mitä olemme vielä nähneet, voi toteuttaa maailman yhteensaattamisen – sellainen kriisi, joka pakottaa globaalin yhteistyön uudelle tasolle perustuen maailman todelliseen voimatasapainoon... Kun se viimein tulee, se on suurin aikamme tarina.” (Voisiko tämä kuvata tempausta, Antikristuksen ilmestymistä?)


http://time.com/4154044/geopolitics-2016/?xid=emailshare


Arkisto suomennettuihin J.D. Farag'in profetiapäivityksiin vuosilta 2014-15 löytyy osoitteesta:

http://nokialainen.blogspot.fi/p/pastori-jd-faragin-profetiapaivityksia.html

Lähettänyt Olli-R klo 0.12