perjantai 10. maaliskuuta 2017

Trumpin hallinto sodassa vasemmiston ja valtamedian kanssa Amerikassa, josta voi olla tuloksena apokalyptinen ja äkillinen tuho!

Tässä tuore suomentamani pastori J.D. Farag'in Lähi-idän profetiapäivitys viime sunnuntailta, joka keskittyy presidentti Trumpin ja liberaalin vasemmiston ynnä sen hallitseman median keskinäiseen nahisteluun Amerikassa, kun entisen USA:n presidentin Barack Obaman kannattajat pilkkaavat ja arvostelevat Trumpin julkisia tilaisuuksia ja hänen puheitaan tekopyhiksi. Samaten otetaan esille Obaman mahdollinen uudelleentulemineen politiikkaan kun hän yrittää kaataa Trump-ismin. Kyseessä on suuri henkimaailman taistelu sisäisesti Yhdysvalloissa, joka voi osoittautua kohtalokkaaksi kun demoninen suunnitelma on jakaa ja hajottaa Amerikan Yhdysvallat. Täten voitaisiin otaksua, että Trumpin valinta presidentiksi oli myös suunniteltua kaaoksen aikaansaamiseksi, josta sitten luodaan Uusi Järjestys (Ordo Ab Chao). Panokset ovat siis korkeat ja äkillinen tuho (sudden destruction) voi seurata, kuten pastori Farag arvelee.

------------------------

Mid-East Prophecy Update March 5th, 2017

http://www.calvarychapelkaneohe.com/index.php?option=com_sermonspeaker&view=serie&Itemid=101
http://www.youtube.com/user/alohabibleprophecy/videos


J D Farag on egyptiläisjordanialainen Havaijin Kaneohe'n Calvary Chapel-seurakunnan perustajapastori, jolla on ainutlaatuinen arabinäkökulma Lähi-Idän tapahtumiin ja terve eskatologia. Hän osaa käyttää internettiä esimerkillisen tehokkaasti, kuten ylläolevista linkeistä voi päätellä. Seuraavassa suomennetut ”notet” Lähi-Idän profetiapäivitykseen 5.3.-17. Ne ovat erinomainen tiivistelmä puheesta. Suom. huom.


http://www.calvarychapelkaneohe.com/mp3/Mideast/Mid-East_Update_2017-03-05.pdf

Pastori J.D. vastaa kysymykseen, miksi liberaali vasemmisto ja valeuutismedia ovat niin päättäväisiä tuhotakseen Trumpin presidenttiyden.


- Tämänkertaisessa profetiapäivityksessä haluan vastata kysymykseen, miksi vasemmisto täällä Amerikassa on niin peloissaan Trumpin presidenttiydestä.

- Tähän on useita syitä, joista tärkein on täysimittainen sota henkimaailmassa, mikä on sekä vaarallista että vakavaa.

- Se on vakavaa johtuen alttiudesta äkilliselle tuholle (sudden destruction) ja vaarallista, koska se omaa korkeat panokset juutalaisia ja kristittyjä ajatellen.

Aloitan presidentti Trumpin puheella kongressin yhteisistunnossa tiistaina. Mainittuaan afrikkalais-amerikkalaisen historian muistokuukauden (Black History Month) päättymisestä, ja puhuttuaan siitä, miltä Amerikka tulee näyttämään kansakuntana meidän 250-vuotispäivänä vain 9 vuoden päästä nykyhetkestä, ja kaikkea siltä väliltä, hän lopuksi kunnioitti Carryn Owens'ia, Yhdysvaltain laivaston erikoisjoukkojen sotilaan, Jemenissä kuolleen komentaja William ”Ryan” Owens'in, leskeä. [Ks. http://www.mtv.fi/uutiset/ulkomaat/artikkeli/video-ryan-tullaan-muistamaan-ikuisesti-leski-puhkesi-kyyneliin-kun-trump-ylisti-jemenissa-kuollutta-sotilasta/6330036] Niille teistä, jotka katselitte sitä, olen varma, että kuten omalla kohdallani, niin teilläkin varmasti virtasi kyyneleitä kasvoillenne, kun todistitte historiallista tallennusympäristöä, jossa osoitettiin seisten suosiota jokaisen salissa olleen jäsenen toimesta lukuunottamatta enintä osaa kaikkia demokraatteja.

http://thehill.com/blogs/pundits-blog/the-administration/321699-full-speech-president-trumps-address-to-a-joint-session

Kaiken kukkuraksi, sosiaalinen media kännäsi liberaalin vasemmiston kanssa kutsuen tätä sankarin leskeä kaikenlaisilla nimityksillä aina ”poliittisesta pönkittäjästä” ”idiootiksi” asti. Fox News'in mukaan, onneksi, Dan Grilo, joka kutsui häntä ”idiootiksi”, sai potkut, mutta silti oli samankaltaisia, kuten Bill Maher ja Michael Moore, jotka soimasivat presidentti Donald Trumpia siitä, jonka he väittivät olleen hänen suorittamaa USA:n laivaston SEAL-sotilaan lesken hyväksikäyttöä poliittisena ”pönkittäjänä”. Pidän mielenkiintoisena sitä, että tämä Dan Grilo oli entinen Hillary Clintonin vaalikampanjan vapaaehtoistyöntekijä, joka vei kritiikin uudelle tasolle, kutsumalla Carryn Owens'ia ”idiootiksi”.

http://insider.foxnews.com/2017/03/02/navy-seal-ryan-owens-widow-idiot-seals-letter-firing-dem-clinton-volunteerOnTuesday

Suomentajan kommentti: Epäilenpä hyvinkin, että Trump yrittää kerätä irtopisteitä näillä julkisilla tilaisuuksillaan, joista yksi oli Floridassa 17.2.2017 pidetty suuri joukkotapahtuma, jossa presidentin puoliso Melania avasi tilaisuuden sanoilla ”Let us pray”, ”rukoilkaamme”, ja johti paikalle tulleet kannattajat yhteiseen Isä meidän –rukoukseen. Lue enemmän tästä tapahtumasta Pasi Turusen eksyttävästä ja naiivista blogijutusta, ja sen kommenttipalstalta, jossa minut sensuroitiin kahden lähettämäni viestin jälkeen, kun yritin tuoda esille Trumpin petoksellisuutta ja valheellisuutta. Vapaamuurarikristus (AK) nimittäin valehtelee aina!

Tiistaina Arutz Sheva julkaisi mielenkiintoisen artikkelin otsikolla, ”The Democrats are not done ruining the country (Demokraatit eivät ole uupuneita pilaamaan tätä maata)”. Seuraavassa jotakin mitä heillä oli sanottavaa: ”Tämä ei todellakaan ole isienne demokraattipuolue. Liittyneinä uusimpaan virtaukseen, viime viikon nimenhuudon jälkeen Atlantassa, Tom Perez ja Keith Ellison olivat kaksi radikaalia, jotka valittiin johtamaan puoluetta ja viemään kansakuntaa kokonaan vasemmalle. Heidän perustuslakinsa ei ole meidän Perustuslakimme, ja jos he joskus pääsevät sisälle, valmistaudu siihen, että Amerikka on suotuisa sharia-laille. Jos tuo joukko milloin tahansa saa valvontaansa Valkoisen Talon, tai kongressin, niin unohda juutalais-kristilliset arvot, koska he eivät pidä kristityistä, eivätkä he pidä juutalaisista. Kyllä, minä tiedän, että Trump on presidenttimme, mikä tarkoittaa sitä, että olemme turvassa nyt. Kyllä, minä tiedän, että demokraatit ovat ulkopuolella etsimässä sisäänpääsyä. Mutta vaaleja tulee ja menee ja otteluissa kaikki on mahdollista. Jokainen vaali on kruunan ja klaavan heittämistä ja mitä tahansa voi tapahtua, erityisesti kun miljoonat paperittomat maassa oleskelevat turistit lisätään kyselyihin. Jopa ulkomaalaisesta, miehestä, jota kukaan ei tunne, miehestä ilman valtakirjaa, joka on vannonut muuttavansa Yhdysvallat sosialistiseksi/islamilaiseksi paratiisiksi, voi tulla presidentti. Barack Hussein Obama oli hänen nimensä.”

http://www.israelnationalnews.com/Articles/Article.aspx/20221

Mitä tulee Barack Hussein Obamaan, niin entisen USA:n oikeusministerin Eric Holder'in mukaan, Obama valmistautuu hyppäämään takaisin politiikan altaaseen. ”Hän on valmis jyräämään”, Holder kertoi tiedotustilaisuudessa. Obama ja muut kärkidemokraatit keskittyvät ponnisteluihin ...yhteisponnistukseen lopettaakseen ”Trump-ismin” ja auttaakseen heidän puoluettaan saamaan jälleen hallintaansa kongressin ja lainsäädäntäelimet halki maan. Marc Elias, merkittävä vaalijuristi, ...sanoi, että he odottavat osavaltioiden ilmoittavan uusista oikeusjutuista muuttaakseen vaalipiirikarttoja ja ohjaavat osavaltioita, joissa he voisivat nähdä oikeudellisia voittoja. Holder sanoi, että taistelu tulee olemaan vaikeampaa kun Jeff Sessions johtaa oikeusministeriötä. Hän lisäsi, että päätös tyrmätä haaste äänestyslaeille Teksasissa oli ”masentavaa”.

http://www.foxnews.com/politics/2017/03/02/holder-obama-preparing-to-get-back-into-political-spotlight.html

Epäilemättä olette kuulleet Sessions'in jääväämässä itsensä sen uutisen jälkeen, mitä Breitbart kutsui valeuutiseksi, kun valtamedia ja demokraatit vääristivät hänen sanomisiaan yrityksessä tähdätä häneen. Lainaten Breitbart'ia: ”Edustajainhuoneen vähemmistöjohtaja Nancy Pelosi kehottaa Sessions'ia eroamaan, ja demokraattien kansallinen komitea on jo tullut esiin luettelomaisen sähköpostiviestin kanssa, joka lähetettiin keskiviikkoiltana: ”BREAKING: Jeff Sessions on saattanut vannoa väärän valan.” Mutta se on kaikki vain lisää ”valeuutisia”. Satunnaiset tervetuliaissanat julkisessa tapahtumassa ja senaatin kokouksessa hänen virkatehtäviensä aikana, eivät täsmää mihinkään, ja koko transkripti – jätetty lisäksi pois New York Times'in taholta – tekee selväksi sen, että Sessions puhui totta. Minulle tämä herättää kysymyksen siitä, mitä täällä todella tapahtuu. Onko Sessions lisätty kasvavaan listaan kohteita, jotka ovat olleet valeuutismedian hyökkäysten vastaanottavassa päässä pelkästään siksi, että hän aiheuttaa uhan Obamalle, Holderille, Pelosille ja kaikille tuon kaltaisille sekä liberaalille agendalle, vai johtuuko se siitä, että hän on kieltäytynyt perääntymästä pedofiiliringin tutkimisestaan, joka tunnetaan nimellä ”Pizzagate”, korkean tason demokraattien joukossa Washington D.C.ssä?”

http://www.breitbart.com/big-government/2017/03/01/jeff-sessions-fake-news-washington-post-misquote-used-target/

Oletan tämän jotenkin selittävän sen, miksi demokraatit ilmaisivat sellaista ylenkatsetta ja halveksivaa epäkunnioitusta Trumpin kongressipuheen aikana. [Mutta Trump'han on se Dan. 11:21 jakeen ”kelvoton, joka ei ollut saapa kunnioitusta (honor), joka kuuluu kuninkaalle”, Suom. huom.] Ehkä se selittää myös, miksi Valerie Jarrett muutti Obaman residenssiin, ja se voi lisäksi olla syynä sille, miksi Trump syyttää Obamaa ”salakuuntelulaitteidensa asentamisesta” Trump Tower'iin juuri ennenkuin hänet valittiin presidentiksi, josta hän lähetti twiitin eilen.

- Tämä johdattaa meidät kysymykseen miksi vasemmisto täällä Amerikassa on niin peloissaan Trumpista ja hintaan mihin hyvänsä pyrkii tuhoamaan hänen presidenttiytensä.

- Ehdotan, että se, mitä olemme todistamassa, on demoninen suunnitelma jakaa ja tuhota juutalaiset, kristityt ja Amerikka kanssamme.

- Vien sen askeleen pidemmälle ja ehdotan, että tämä on syynä sille, miksi panokset ovat niin korkeat ja äkillisen tuhon mahdollisuus on niin lähellä.

Toinen Tessalonikalaiskirje 2:9-12 (KR 33/38)”Tuo, jonka tulemus tapahtuu saatanan vaikutuksesta valheen kaikella voimalla ja tunnusteoilla ja ihmeillä ja kaikilla vääryyden viettelyksillä niille, jotka joutuvat kadotukseen, sentähden etteivät ottaneet vastaan rakkautta totuuteen, voidaksensa pelastua. Ja sentähden Jumala lähettää heille väkevän eksytyksen, niin että he uskovat valheen, että kaikki ne tuomittaisiin, jotka eivät ole uskoneet totuutta, vaan mielistyneet vääryyteen.”

Ensimmäinen Tessalonikalaiskirje 5:1-11 (KR 33/38)”Mutta aikakausista ja määrähetkistä ei teille, veljet, ole tarvis kirjoittaa; sillä itse te varsin hyvin tiedätte, että Herran päivä tulee niinkuin varas yöllä. Kun he sanovat: "Nyt on rauha, ei hätää mitään", silloin yllättää heidät yhtäkkiä turmio, niinkuin synnytyskipu raskaan vaimon, eivätkä he pääse pakoon. Mutta te, veljet, ette ole pimeydessä, niin että se päivä voisi yllättää teidät niinkuin varas; sillä kaikki te olette valkeuden lapsia ja päivän lapsia; me emme ole yön emmekä pimeyden lapsia. Älkäämme siis nukkuko niinkuin muut, vaan valvokaamme ja olkaamme raittiit. Sillä ne, jotka nukkuvat, ne yöllä nukkuvat, ja jotka juovat itsensä juovuksiin, ne yöllä juovuksissa ovat. Mutta me, jotka olemme päivän lapsia, olkaamme raittiit, ja olkoon pukunamme uskon ja rakkauden haarniska ja kypärinämme pelastuksen toivo. Sillä ei Jumala ole määrännyt meitä vihaan, vaan saamaan pelastuksen Herramme Jeesuksen Kristuksen kautta, joka on kuollut meidän edestämme, että me, valvoimmepa tai nukuimme, eläisimme yhdessä hänen kanssaan. Sentähden kehoittakaa toisianne ja rakentakaa toinen toistanne, niinkuin teettekin.”

- Ennenkuin käymme nauttimaan yhdessä Herran pöytään, haluan kertoa teille ihanan ylistysraportin pelastuksen toivosta.

- Minulla oli online-seurakunnan jäsen, joka lähetti minulle kuvakaappauksen postauksesta ollen kaverilta nimeltään Jason Gibson, joka antoi elämänsä Kristukselle.

Ystävällisesti anna minun kertoa mitä hän postasi, ”Olen ollut agnostikko tai mikä tahansa semanttinen leima sille voidaankin antaa. Mutta omassatunnossani ja paljon syvemmässä paikassa tämä mies täällä on vienyt minua eteenpäin logiikan todellisuudessa. Nämä viikoittaiset profetiapäivitykset ovat saaneet minut tunnustamaan, että sieluni huusi Herraa Vapahtajaa rauhan ja koko ihmiskunnan vuoksi tässä ihanassa ja kauheassa valepuvussa, joka meille kaikille annetaan. Kiitos valaisevasta kanavastasi ja kiitos, että olet saanut minut näkemään tuon kärsimysristin, joka lankesi toiselle kunnon ihmiselle. Jeesus, itken veljenäsi, niin kuin sinäkin itket heidän puolestaan. Jumalan siunausta.” – Sitten joku muu lähetti kommentin sanoen, ”Jason Gibson, Jumala siunatkoon sinua, toveri. Kippis Australiasta. Ex-ateisti.”

- Lopuksi haluan sanoa, että jos et ole koskaan vedonnut Herran Jeesuksen nimeen pelastuaksesi, niin kerjään sinua tekemään niin jo tänään.

- Selitän miten, jakamalla sinulle sen mitä kutsutaan pelastuksen ABC:ksi. A on tunnustamista. Myönnä että olet syntinen.

- B on uskomista. Usko täydestä sydämestäsi, että Jeesus on Herra. C on pyytämistä. Vetoa Herran nimeen, ja niin sinä pelastut.


Arkisto suomennettuihin J.D. Farag'in profetiapäivityksiin vuosilta 2014-17 löytyy osoitteesta: http://nokialainen.blogspot.fi/p/pastori-jd-faragin-profetiapaivityksia.html

Lähettänyt Olli-R klo 0.20