tiistai 14. elokuuta 2018

Venäjä, Iran ja Turkki taloudellisesti kuritettuina USA:n taholta, kun Googin sota lähestyy (Hes. 38, 39)

Tässä pitkästä aikaa suomennos pastori J.D. Farag'in tuoreelle Lähi-idän profetiapäivitykselle, viime sunnuntailta, joka käsittelee lähinnä Iranin viimeaikaista reagointia USA:n talouspakotteisiin, mutta sivuaa myös kahden muun Israelin Goog-vihollisen talousongelmia, kun presidentti Trump kohdistaa pakotteita niitä vastaan. Pastori Farag'in mukaan näiden kolmen taloudellisessa kurimuksessa olevan maan on pian tehtävä siirtonsa Israelia vastaan, jonka rikkaudet houkuttavat. Jumala panee näin koukut Googin leukoihin ja vetää hänen kanssaan sotaan kansojen liittouman kohti Israelin vuoria. Elämme totisesti mielenkiintoisia aikoja! Profetiapäivityksen suomensi: Olli R.

------------------------

Mid-East Prophecy Update – August 12th, 2018

http://www.calvarychapelkaneohe.com/index.php?option=com_sermonspeaker&view=serie&Itemid=101
http://www.youtube.com/user/alohabibleprophecy/videos

J D Farag on egyptiläisjordanialainen Havaijin Kaneohe'n Calvary Chapel-seurakunnan perustajapastori, jolla on ainutlaatuinen arabinäkökulma Lähi-Idän tapahtumiin ja terve eskatologia. Hän osaa käyttää internettiä esimerkillisen tehokkaasti, kuten ylläolevista linkeistä voi päätellä. Seuraavassa suomennetut ”notet” Lähi-Idän profetiapäivitykseen 12.8.-18. Ne ovat erinomainen tiivistelmä puheesta. Suom. huom.


https://drive.google.com/drive/folders/1Dol7QQodiU64u2olM_flQPkMzVIjOcrf (nykyään löydät täältä uusimmat engl. PDF-notet profetiapäivityksille)

Pastori J.D. kertoo, miksi Venäjän, Iranin ja Turkin on tehtävä nopeasti siirtonsa Israelia vastaan.


- Tämänkertaisessa profetiapäivityksessä haluan kuoria kerrokset pois päältä ja mennä siihen, minkä väittäisin olevan profeetallisen merkityksen ytimessä.

- Kerroksilla tarkoitan sitä, että kaikki ilmeisen vähäpätöiset asiat, joilla on vain vähän tai ei ollenkaan merkitystä, ovat niitä asioita, joilla meitä pommitetaan Amerikassa.

- Ehdotan, että kaikki siitä ärjynnästä, joka tulvii meidän ylitse, ei ole mitään muuta kuin häiriötekijä sille, mikä todella merkitsee.

- Totuus on, että se mikä todella merkitsee, on Israel, ja tapahtumat koskien Israelin vihollisia, joista monet ovat esillä.

- Nimittäin Iran, jolla kirjaimellisesti on pakkomielle tuhota Israel, jonka he yhä näkevät pienenä Saatanana, ja Amerikan isona Saatanana.

- Pidän aika mielenkiintoisena sitä, että Iran, Venäjä ja erityisesti Turkki ovat romahduksen partaalla, jos ne eivät tee jotain.

- Niille meistä, jotka tuntevat Jumalan sanan, tuo jotain ei ole mitään muuta kuin profetoitu hyökkäys Israeliin Hesekielin kirjassa.

- Niille, jotka eivät ole tietoisia siitä, mitä tämä profetia Hesekielin luvussa 38 sisältää, niin siinä kerrotaan useiden kansojen liittoumasta, joka hyökkää Israelia vastaan.

- Mielenkiintoista on, että tärkeimmät maat, jotka ovat keskenään liitossa tässä tuhoon tuomitussa hyökkäyksessä, ovat Venäjä, Iran ja Turkki, jotka kaikki ovat valmiina nyt.

Aloitan Arutz Sheva'n analyysillä siitä, miten Iran yrittää kiristää silmukkaa Israelin ympärillä. Siinä he esittävät kysymyksen, että aikooko Iran estää Israelin ja Hamas'in välisen sopimuksen ja onko maa tämänhetkisen tilanteen eskaloitumisen takana? Lainaten artikkelia: ”Tiistaina Israelin puolustusministeri Avigdor Lieberman sanoi, että Syyria on rakentamassa jopa suurempaa armeijaa, joka sillä oli ennen sisällissodan käynnistymistä vuonna 2011. ”Näemme Syyrian armeijan, joka ei ole tyytyväinen hallitsemaan koko Syyrian aluetta, mutta on selvästi rakentamassa uutta, laajamittaista maa-armeijaa, joka palaa aikaisempaan ulottuvuuteensa ja pidemmällekin”, Lieberman'in mukaan, joka puhui toimittajille Israelin armeijan massiivisen sotaharjoituksen Golanin kukkuloilla aikana. ...Lieberman ei käsitellyt kasvavaa Iranin uhkaa Syyriasta, mutta epäilemättä tietää, mitä tapahtuu Syyrian rajan toisella puolella, jossa Iranin ja Venäjän tukema Assad-mielinen koalitio valtasi islamistien vastarinnan viimeisimmät pesäkkeet heinäkuun lopussa.”

https://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/250314

Eilen Jerusalem Post julkaisi raportin siitä, kuinka Iran testasi lyhyen kantaman anti-ship (aluksesta alukseen) ohjusta Hormuzin salmessa merisotaharjoitusten aikana viime viikolla, joiden Washington uskoo olleen pyrkimys lähettää viesti kun Yhdysvallat määrää uudelleen pakotteita Teheranille... Yhdysvaltain armeijan kenraali Joseph Votel, ollen Yhdysvaltain armeijan komentokeskuksen (Central Command) päällikkö, sanoi aiemmin tällä viikolla, että harjoitusten laajuus ja mittasuhteet olivat samanlaiset verrattuna Iranin aikaisempiin merisotaharjoituksiin. Mutta ajankohta tälle nimenomaiselle joukolle harjoituksia oli suunniteltu saamaan Washingtonin huomio. ”Meille on aika selvää se, että he yrittävät käyttää tätä harjoitusta viestin lähettämiseen meille, että kun lähestymme tätä pakotteiden ajanjaksoa täällä, heillä olisi joitakin valmiuksia”, Votel kertoi toimittajille Pentagonissa. Iran on ollut raivoissaan USA:n presidentti Donald Trump'in päätöksestä vetäytyä kansainvälisestä Iranin ydinohjelmaa koskevasta sopimuksesta ja määrätä uudelleen pakotteet Teherania vastaan. Iranin johtavat virkamiehet ovat varoittaneet, että maa ei helpolla taipuisi USA:n uudistettuun kampanjaan, jolla tukahdutetaan Iranille elintärkeä öljynvienti. Viime kuussa Iranin korkein johtaja Ajatollah Ali Khamenei tuki presidentti Hassan Rouhani'n ehdotusta siitä, että Iran voi estää Persianlahden öljykuljetukset, jos sen oma vienti pysäytetään.

https://www.jpost.com/printarticle.aspx?id=564609

Minulle tämä on oppikirja, kun on kyse jonkun toimimisesta, joka on ajettu nurkkaan, ja Iran varmasti tuntee painetta omilta kansalaisiltaan, jotka sensijaan, että huutaisivat ”Death to America (Kuolema Amerikalle)” ja ”Death to Israel (Kuolema Israelille)” huutavatkin nyt ”Death to the Dictator! (Kuolema diktaattorille!)”. Tämä Fox News'in mukaan, joka julkaisi artikkelin siitä, kuinka USA:n pakotteet lisäävät Iranin taloudellista levottomuutta. Päiviä kestäneet ennennäkemättömät protestit, jotka oli suunnattu Iranin verkkaista taloutta kohti sekä ”pureviin” presidentti Trump'in asettamiin pakotteisiin, nostavat painetta ...islamilaisen tasavallan hallitsevaa luokkaa vastaan ja saa monet analyytikot pohtimaan, josko hallinnonvaihdos voisi olla horisontissa. Sosiaalisessa mediassa kiertävät videot, jotka oletettavasti on kuvattu Iranin sisältä, näyttävät tuhansia mielenosoittajia marssimassa kaduilla. Yhdessä videossa jalkapallo-ottelusta lähtevien väkijoukkojen kuullaan huutavan ”Kuolema diktaattorille! Kuolema Khamenei'lle! Kuolema Rouhani'lle!” ja ”Islamilaisen hallinnon täytyy kadota!” Lähi-idän analyytikon twiittaaman käännöksen mukaan.

http://www.foxnews.com/world/2018/08/07/iran-crowds-reportedly-chant-death-to-dictator-as-us-sanctions-increase-economic-unrest.html

Mitä tulee olemiseen nurkkaan ajettuna, niin tämä on varmastikin totta ei vain Iranin suhteen, vaan Venäjän ja Turkin suhteen yhtälailla, ja se osoitetaan tällä Yahoo Finance'n raportilla Yhdysvaltain sanktioista, jotka läimäyttävät Venäjän ruplaa, ja romahduttavat Turkin liiraa. Lainaten raporttia: ”Uudet Yhdysvaltojen pakotteet Moskovaa vastaan ajoivat alas Venäjän ruplaa, samalla kun huolet siitä, että Turkki on luisumassa täysimittaiseen taloudelliseen kriisiin, kolhi liiraa torstaina, mutta maailmanlaajuiset osakemarkkinat suurelta osin viittasivat kintaalla myllerrykseen.”

https://finance.yahoo.com/news/trade-tensions-torpedo-oil-u-003459409.html

Älkää erehtykö sen suhteen, Venäjä ei tule istumaan toimettomana ja Ynet News'in mukaan, pitäisi sitä taloudellisena sotana, jos Yhdysvallat määräisi kiellon pankeille tai tietylle valuutalle, pääministeri Dmitri Medvedev sanoi perjantaina valtion uutistoimisto TASS'in välittämänä. ”En halua kommentoida keskusteluja tulevista sanktioista, mutta voin sanoa yhden asian: Jos joku panee kiellon pankkien operaatioille tai kieltää käyttämästä yhtä tai useampaa valuuttaa, olisi mahdollista kutsua sitä selkeästi taloudellisen sodan julistukseksi”, Medvedev sanoi. ”Ja se olisi välttämätöntä, että tähän sotaan vastataan taloudellisesti, poliittisesti tai tarvittaessa muilla keinoilla. Ja amerikkalaisten ystäviemme täytyy ymmärtää tämä”, hän lisäsi.

https://www.ynetnews.com/articles/0,7340,L-5326225,00.html

- Tässä tärkein asia lopuksi: Jossakin kohtaa jonkun asian on annettava periksi, ja pian; näin siksi, että nykyinen tilanne on kestämätön.

- Uskomukseni on, että se jokin asia, jonka on annettava periksi, on edellämainitut kansakunnat, jotka tekevät siirtonsa selviytyäkseen.

- Riittää kun sanon, että aika on käsillä, ja jos et ole koskaan vedonnut Herraan Jeesukseen pelastuaksesi, pyydän sinua hartaasti tekemään niin!


Arkisto suomennettuihin J.D. Farag'in profetiapäivityksiin vuosilta 2014-18 löytyy osoitteesta: http://nokialainen.blogspot.fi/p/pastori-jd-faragin-profetiapaivityksia.html

Lähettänyt Olli-R klo 22.24