Bushin hallinto TODELLAKIN TIETOISESTI vangitsi ja kidutti syyttömiä islamilaisia miehiä!


Alaotsikko: Harjoittaessaan himoittua ”terrorisminvastaista sotaansa”, presidentti Bushin joukot todella pidättivät ihmisiä, jotka olivat syyttömiä, pitivät heitä vankiloissa ilman mitään syytteitä kahdeksan pitkää vuotta, kiduttaen heitä ankarasti – vaikka he olivat viattomia!

Amerikkalaisia ja kansainvälisiä lakeja rikottiin ankarasti ja viattomien ihmisten elämiä murskattiin – Bush ansaitsee joutua oikeuteen sotarikosten vuoksi!


Uusi maailmanjärjestys on tulossa! Oletko valmis? Kun sinä kerran tulet ymmärtämään, mikä tämä "Uusi maailmanjärjestys" todella on ja kuinka sitä asteittain valmistellaan, sinun on mahdollista nähdä sen kehittyminen päivittäisissä uutisissa!!

Opi kuinka voit suojella itseäsi ja rakkaitasi.

Valmistaudu yllättymään, niin että sinä et enää ikinä seuraa uutisia samalla tavalla.


OLET NYT TERÄNSUULLA


Copyright © 2009 Cutting Edge Ministries. All rights reserved.


Tuntien sisällä 9/11 -iskujen jälkeen, Amerikan viranomaiset lakaisivat pois islamilaisia miehiä läpi koko kansakunnan, pidättämällä heitä ja panemalla heitä vankilaan ilman syytteitä, ilman asianajajan läsnäoloa, ja ilman oikeutta oikeudenkäyntiin. Noin 90 päivän jälkeen, hallitus aloitti monien näiden miesten siirron kunnostettuun sotilasvankilaan Guantanamo Bay:ssa, Kuubassa.

Miksi hallitus käytti Guantanamo Bay:n vankilaa Kuubassa mieluummin kuin tukikohtia Yhdysvaltojen sisällä? Vastaus on helppo: siirtämällä vangit pois Amerikan maaperältä, Bushin hallinto pystyi menestyksekkäästi väittämään USA:n Korkeimmalle oikeudelle, että nämä vangit olivat Amerikan oikeuslaitoksen tuomiovallan ulkopuolella. Nämä miehet leimattiin ”vihollistaistelijoiksi (Enemy Combatants)” ja heille ei myönnetty oikeutta puolustaa minkäänlaista syyttömyyttään.

Tämä surullinen tosiasia tarkoittaa sitä, että Skull & Bones presidentti Bush pystyi kohtelemaan näitä vankiparkoja millä tavalla tahansa kuin hän näki sopivaksi. Tosiasia on, että näitä miehiä kidutettiin lähes kuoliaaksi, ollen täysin riistettyjä mistä tahansa asianmukaisesta oikeusprosessista (Due Process), minkä Amerikka perinteisesti myöntää sen ulkomaalaisille vangeilleen. Amerikan kansallinen moraali vajosi uudelle alhaisuusasteelle kansainvälisesti, jota johti ”kristitty” presidentti, George W. Bush!

Sillä välin, Amerikan sotajoukot tunkeutuivat Afganistaniin ”vangitsemaan” Osama Bin Ladenin ja vapauttaakseen Amerikan terroristiuhkilta, tavoite, jota me yhä ajamme takaa seitsemän pitkän vuoden taistelun jälkeen. Samalla kun meidän joukkomme alussa onnistui Talebania vastaan, aikuisia miehiä siepattiin ja vangittiin ”vihollistaistelijoina” ja kuljetettiin pois Guantanamo Bay:hin.

Viimeisten seitsemän vuoden takia, ulkomaiden kansalaiset ovat tulleet pisteeseen, missä he pitävät Guantanamo Bay:n vankilaa symbolina numero 1 Amerikan aggressiosta ja totalitarismista.

Marraskuun alussa 2001, Cutting Edge varoitti että todennäköisyys näytti suurelta, että useat miehet, jotka oli vangittu ”epäilystä” terrorismiin osallisuudesta, olivat syyttömiä, mutta heille ei annettu mitään mahdollisuutta todistaa sitä. Sen sijaan, he joutuivat mukaan tapahtumien ja voimakeinojen pyörteeseen, joka oli täysin heidän kontrollinsa ulottumattomissa. Kaikella todennäköisyydellä, näiden miesten elämät systemaattisesti pilattiin.

Nyt, me olemme saaneet tietää, että me olimme kaiken aikaa oikeassa siinä, että monet näistä vangeista olivat sittenkin syyttömiä – ja Amerikan viranomaiset olivat tietoisia tästä tosiasiasta koko ajan!

UUTISKATSAUS: ”Monet Gitmo:ssa syyttömiä, sanoo entinen Bushin virkailija”, The China Post, 21. maaliskuuta 2009, http://www.chinapost.com.tw/international/americas/2009/03/21/201020/Many-at.htm.

”SAN JUAN, Puerto Rico – Monet pidätetyt henkilöt, jotka pantiin lukkojen taakse Guantanamossa, olivat syyttömiä miehiä, jotka USA:n sotajoukot sieppasivat ollen kykenemättömiä erottamaan vihollisia taisteluihin osallistumattomista, entinen Bushin hallinnon virkailija sanoi torstaina. ’Siellä on vieläkin syyttömiä ihmisiä’, kertoi Associated Pressille Lawrence B. Wilkerson, republikaani, joka oli Valkoisen Talon henkilöstöpäällikkö silloin – ulkoministerinä Colin Powell. ’Jotkut ovat olleet siellä kuusi tai seitsemän vuotta.’”
Ei ainoastaan tämä raportti ole tragedia, koska näitä vankeja kidutettiin toistuvasti, vaan Wilkerson jatkoi, heittäen bensaa tähän tulipaloon, paljastamalla, että Amerikan vankilaviranomaiset tulivat vakuuttuneiksi hyvin aikaisessa vaiheessa siitä, että monet näistä miehistä olivat täysin viattomia, ja silti kieltäytyivät vapauttamasta heitä takaisin perheidensä luokse ja normaaliin elämään!
”Wilkerson … kertoi AP:lle, että hän sai tietää toimintaohjeista ja kommunikoimalla armeijan komentajien kanssa tiesi, että USA pian tajusi useiden Guantanamon pidätettyjen henkilöiden olleen syyttömiä, mutta siitä huolimatta piti heitä säilössä siinä toivossa, että he voisivat antaa informaatiota tiedustelupalvelun ’mosaiikkityötä’ varten. ’Ei ollut väliä sillä oliko pidätetty henkilö syytön. Todellakin, koska hän asui Afganistanissa ja vangittiin taistelualueella tai sen lähettyvillä, hänen täytyi tietää jotakin tärkeää,’ Wilkerson kirjoitti blogissa. Hän sanoi että tiedustelupalvelun analyytikot toivoivat keräävänsä ’riittävää tietoa kylästä, seudusta, tai henkilöiden ryhmästä, joihin täplät voitaisiin yhdistää, ja terroristit tai heidän juonensa kyettäisiin tunnistamaan’.”
Tämä järkeily on hölynpölyä! Soveltamalla tämänkaltaista ajattelua viattomaan ihmiseen, tuomitsee hänet päivittäiseen vankeusrangaistukseen ja jokapäiväiseen kieltoon normaalista perhe-elämästä rakkaittensa kanssa; se myös merkitsee että nämä syyttömät miehet olivat alttiita jatkuville kuureille äärimmäistä kidutusta. Nyt sinä tiedät miksi Jeesuksen Kristuksen täytyy järjestää viimeinen, Valkean Valtaistuimen Tuomio, niin että kaikista näistä kauhistuttavista synneistä vastataan.

Palatkaamme nyt takaisin meidän esilläolevaan artikkeliimme.

”Merivoimien kommodori Jeffrey Gordon, Pentagonin tiedottaja, kieltäytyi kommentoimasta Wilkersonin nimenomaisia väitteitä… Armeija on väittänyt kivenkovaan, että nuo, joita pidettiin Guantanamossa, olivat vihollistaistelijoita ja aiheuttivat uhan Yhdysvalloille. Postituksessaan The Washington Postin viestiblogiin, Wilkerson kirjoitti, että ’USA:n johto tuli tietoiseksi tästä kunnollisen tutkimuksen puutteesta hyvin aikaisessa vaiheessa ja, siten, tosiasiasta että useat pidätetyistä henkilöistä olivat syyttömiä mihin tahansa merkittävään väärintekemiseen, heillä oli vähäinen tiedusteluarvo, ja heidät pitäisi välittömästi vapauttaa’.”
Valitettavasti, tätä tervettä neuvoa ei koskaan toteutettu, joten nämä miehet ovat kärsineet 6-7 vuotta äärimmäisiä vankilaolosuhteita ja hirvittävää kidutusta tyhjän takia! Mutta, me emme ole yllättyneitä, koska me olemme seuranneet tätä kidutustarinaa lokakuusta 2001 lähtien, jolloin uutisjutut alkoivat murtautua läpi, kertoen että Bushin hallinto kidutti islamilaisia vankeja, joita Amerikan joukot olivat pidättäneet 9/11 -iskuista saakka.

Vaikka Bushin Valkoinen Talo kiivaasti kiisti nämä kertomukset, minä luen huolellisesti koulutetuilla silmilläni armeijan tiedustelutietoa. Me aloimme kuulla hälytystä siitä, että kidutus oli laitonta sekä Amerikassa että kansainvälisellä tasolla. Me myös varoitimme, että jos presidentti Bush ja CIA jatkaisivat vankien kiduttamista, he olisivat alttiina sekä Amerikan laille että syytöksille Kansainvälisestä rikostuomioistuimesta.

Vuotta myöhemmin, kun kidutus- ja häpäisyskandaali puhkesi esiin irakilaisessa Abu Ghraibin vankilassa, me saimme tietää että Valkoisen Talon lakiasiainneuvonantaja oli laatinut näennäisoikeudellisen (quasi-legal) mielipiteen, jossa todettiin että, terrorisminvastaisen sodan aikana, presidentti ei ollut sidottu mihinkään lakiin, amerikkalaiseen tai kansainväliseen.

Sitten, me saimme tietää, että amerikkalaiset kuulustelijat, suoraan Pentagonin ja Dick Cheneyn vaikutuksen alaisena, olivat luoneet erityisiä kidutusmenetelmiä islamilaisia miehiä varten Guantanamo Bay:n vankilassa ja olivat viimeistelleet niitä siellä viattomilla ihmisparoilla ennen kuin he kuljettivat kidutustekniikan Abu Ghraibiin sovellettavaksi islamilaisiin vankeihin siellä.

Me päättäväisesti vastustimme kidutusta neljällä merkittävällä perusteella:

  1. Raamattu ei salli kidutusta, joten ”kristityn” ei pitäisi toteuttaa sitä;

  2. Kokeneet kuulustelijat ovat aina väittäneet että kidutus ei tuota mitään hyödyllistä tiedustelutietoa kun uhriparka yksinkertaisesti kertoo kiduttajilleen sitä mitä hän luulee kuulustelijoiden haluavan kuulla, yksinkertaisesti lopettaakseen kivuntunteen. Jos kidutus ei tuota mitään hyödyllistä, luotettavaa tiedustelutietoa, niin miksi sitä tehdään? Minä olen aina uskonut että Bush/Cheney tyrkytti tätä kidutuskuuria näille onnettomille vangeille yksinkertaisesti pelotellakseen muslimeja kaikkialla maailmassa, ja saadakseen heidät pelkäämään Amerikan sotakonetta.

    Tämä jälkimmäinen kohta saattaa meidät seuraavaan syyhyn, jonka takia me vastustimme kidutusta.

  3. Islamilainen maailma huomaisi että kidutusta tapahtuu ja olisi niin raivoissaan, että kymmenet miljoonat keskivertomuslimit kaikkialla maailmassa kääntyisivät Yhdysvaltoja ja sen liittolaisia vastaan, käsittäen maltilliset arabivaltiot, jotka ovat aina olleet amerikkalaismielisiä. Minusta näytti siltä, että maltillisten arabivaltioiden heikentämisen ja horjuttamisen hinta ei ollut riskin ottamisen arvoista, varsinkin koska mitään hyödyllistä informaatiota ei koskaan virtaa tästä käytännöstä.

  4. Amerikasta tulisi paarialuokan kansakunta maailman silmissä. Me menettäisimme moraalisen etulyöntiaseman, jota me olemme pitäneet hallussamme 2. maailmansodan lopusta lähtien. Nyt kun Obama on presidentti, aste, jolla ihmiset maailmanlaajuisesti vihaavat meitä, on shokeeraava. On hämmästyttävää kuinka nopeasti amerikkalaisista on tullut vihattuja joka puolella maailmassa.
Uusia juttuja on nyt ilmestynyt koskien tätä kidutusaihetta, joten tutkikaamme niitä nyt.

UUTISKATSAUS: ”Viranomaiset: kidutuksella saadut tunnustukset eivät ole osoittautuneet hyödyllisiksi”, Truthout News, 30. maaliskuuta 2009, http://www.truthout.org/033009R.

”Washington – Kun CIA:n virkailijat alistivat heidän ensimmäisen arvokkaan vankinsa, Abu Zubaidan, vesikidutukseen ja muihin raakoihin kuulustelumetodeihin, heille vakuutettiin, että heillä oli säilössään Al-Qaida johtaja, joka tiesi yksityiskohtia operaatioista, jotka vielä päästetään valloilleen, ja he kokivat lisääntyvää painostusta Valkoisesta Talosta saada nuo salaisuudet hänestä ulos. Metodit onnistuivat murtamaan hänet, ja tarinat, joita hän kertoi Al-Qaidan terrorismivehkeilyistä, lähetettiin CIA-upseereille ympäri maapallon johtolankojen jahtaamiseksi.”

”Lopulta, kuitenkin, ei ainuttakaan merkittävää suunnitelmaa tehty tyhjäksi Abu Zubaidan kiduttamisella saatujen tunnustusten tuloksena, entisten hallinnon vanhempien virkailijoiden mukaan, jotka läheltä seurasivat kuulusteluja. Melkein kaikki vihjeet, joihin päästiin raakojen toimenpiteiden kautta, haihtuivat nopeasti.”

Tämä juttu vahvistaa sitä mitä me kerroimme marraskuussa 2001, toisin sanoen, että uhri sanoo mitä tahansa lopettaakseen kidutuksen tuskan, vaikka hän tietää että helpotus tulee olemaan lyhytaikainen. Sen vuoksi, kidutus vankien kuulustelemisen keinona hylätään oikopäätä ammattimaisten kuulustelijoiden taholta. Mutta, tuo ei pysäyttänyt kiihkomielistä Bushin hallintoa kiduttamasta islamilaisia vankeja toistuvasti viimeisten 7 vuoden aikana.

Tämä seuraava kappale osoittaa miten virheellistä Amerikan tiedustelutieto todella oli.

”Lisäksi, viikkojen sisällä hänen vangitsemisesta, USA:n viranomaiset olivat saaneet todistetta, joka teki selväksi, että he olivat erehtyneet Abu Zubaidan suhteen. Presidentti Bush oli julkisesti kuvaillut häntä ’Al-Qaidan operaatioiden johtajana’, ja muut huippuvirkailijat kutsuivat häntä Osama bin Ladenin ’uskotuksi kumppaniksi’ ja päähahmoksi syyskuun 11:nnen 2001 terrori-iskujen suunnittelussa. Ei mitään tuosta ollut oikeaa, uudet todisteet osoittivat.”
Kuinka kehnoa meidän tiedustelutieto oli koskien Abu Zubaidaa?
”Abu Zubaida ei ollut edes Al-Qaidan virallinen jäsen… Pikemmin, hän oli ’hyvä järjestelijä (fixer)’ radikaaleille muslimi-ideologioille, ja hän päätyi työskentelemään suoraan Al-Qaidan kanssa vasta 9/11 -iskujen jälkeen – ja se johtui siitä, että Yhdysvallat oli valmiina tunkeutumaan Afganistaniin.”
Eikö tämä ole hämmästyttävää? 9/11 -iskujen välittömissä jälkimainingeissa, apulaispuolustusministeri, Wolfensberger, vannoi että Yhdysvallat aikoi ”lopettaa roisto- ja terrorivaltioiden olemassaolon”. Me varoitimme että sellaista strategiaa vaaditaan – sitä ehdottomasti edellytetään – että meidän tiedustelu olisi täydellistä, tai kansakunta voitaisiin tuhota huonon syyn tähden ja paljon ihmisiä voisi kuolla samalla tavoin huonosta syystä.

Me emme ainoastaan näe tämän varoituksen olevan oikeaa koskien ihmisten, joiden me nyt tiedämme olevan syyttömiä, laajamittaista vangitsemista ja kidutusta, vaan koko Irakin sota perustui presidentti Bushin ja muiden hänen kabinettinsa avainjäsenten valheisiin. Meille kerrottiin että Saddam oli uhka luovuttamaan ydinkärkiä Osama bin Ladenille, kun CIA tiesi, että Saddam vihasi ääriuskonnollista bin Ladenia. Bushin hallinnon virkailijat muistuttivat, että meidän täytyy hyökätä Irakiin, koska Saddamilla oli käyttökelpoista ydinasemateriaalia, jolloin me tiesimme, että se oli absoluuttinen vale (Lue NEWS1890 ja NEWS1890b), ”IRAKIN INVAASION BUSH/BLAIR -PERUSTEET: NYT OSOITETTU VALHEIKSI, VÄÄRISTELYIKSI, LIIOITTELUIKSI!” Osat 1 ja 2).

Nyt me tajuamme, että presidentti Bush seurasi samaa valheiden kaavaa ja lain piittaamattomuutta kaikissa näkökohdissa hänen presidenttiyttään! [Bush on eräänl. antikristus, laiton, joka pyrki muuttamaan ajat ja lain sekä harjoitti petosta (Dan. 7:24-26;11:21-45). Hän oli kelvoton. Lue http://www.heinola.org/~patato/21-45.html, joka on suomentajan aikaisempi kirjoitus Totuudenkirjasta ja Bushista. Suom. huom.] Entisen varapresidentin Dick Cheneyn sanotaan olevan hyvin huolissaan siitä, että häntä saatettaisiin syyttää sotarikoksista Kansainvälisessä sotarikostuomioistuimessa.

UUTISKATSAUS: ”Pelästynyt Cheney panee päänsä hirttosilmukkaan: Entinen varapresidentti pelkää joutuvansa tilille kidutuksesta ja purkaa sisuaan”, by Andrew Sullivan, Times Online, 29. maaliskuuta 2009, http://www.timesonline.co.uk/tol/comment/columnists/andrew_sullivan/article5992569.ece.

”…jonkun täytyy ihmetellä mikä vaivasi Dick Cheneytä, entistä varapresidenttiä, lyllertämään esiin kahdesti Obaman hallinnon ensimmäisenä 50 päivänä räjäyttääkseen uuden kaverin kansallisessa televisiossa. Murahdellen ja hymyillen ivallisesti, Cheney syytti uutta presidenttiä aktiivisesta amerikkalaisten elämien vaarantamisesta lopettaessaan edellisen hallinnon pidätys- ja kuulusteluohjelmat, ja luvatessaan sulkea Guantanamo Bay:n… Joten mitä Cheney ajatteli? Arvaukseni on, että hän pelkää olevansa vaikeuksissa. Tämän pelon on luonut Obama, mutta epäsuorasti. Obama on kieltäytynyt nostamasta syytettä Cheneytä vastaan sotarikosten vuoksi, kuten monet hänen puolueessaan haluaisivat. Hän on käynnistänyt pidätys-, luovutus- ja kuulustelumenettelyjen selvityksen. Ja hän on yksinkertaisesti kumonnut monien häpeällisten kidutusmuistioiden, joita on pidetty peitteiden alla Bushin toimesta, salassapidon.”
Siitä lähtien kun Obama voitti presidentinvaalit, poliitikot ja aktivistit demokraattipuolueen liberaalilla puolella ovat huutaneet uutta presidenttiä käynnistämään tutkinnan sotarikoksista, joita Bushin hallinto teki. Obama on tähän asti kieltäytynyt panemasta alulle sellaista tutkimusta. Mutta, nyt äänekkäitä vaatimuksia on tulossa esiin ulkomailta asettamaan presidentti Bush ja hänen päävirkailijansa syytteeseen sotarikoksista. Cheney saattaisi tuntea tämän kuumuuden, mutta minä luulen, että hän ei tule menemään oikeuteen, ellei Illuminati halua häntä tuomittavaksi.

Pysy kanssamme, kun me paljastamme tarkasti kuinka Illuminati saattaisi haluta Bushin ja Cheneyn tuomittavaksi sotarikoksista.

Mutta aluksi, palatkaamme juttuun koskien Bushin hallinnon salaisia muistioita, joita Obama on nyt tuomassa päivänvaloon.

”…koska muistiot ovat tulleet esiin, kauhea totuus siitä, mitä Cheney todella valtuutti, tulee yhä vaikeammaksi kieltää. Ja Cheney yrittää epätoivoisesti säilyttää otteen kerronnalla ennen kuin se [totuus] tarttuu häntä kurkusta. Uhka, kuitenkin hiuksenhieno, on todellinen. Eric Holder, uusi oikeusministeri, samalla kun karttaa muodollista tutkintaa, on kertonut republikaaneille että ”syytökselliset ja tutkivat näkemykset täytyy riippua tosiasioissa, ja kukaan ei ole lain yläpuolella”. Oikeusministeriö pitää myös hallussaan sisäistä raporttia sisältäen erilaisia kidutusmuistioita, jotka on luonnosteltu Bushin nimittämän lakiasiainneuvonantajan toimistossa (Office of Legal Councel). Raportissa on jo ilmeisesti huomattu nämä muistiot, jotka ovat minimaalisen oikeudellisen uskottavuuden alapuolella, mikä vihjaa siihen, että heitä käskettiin tekemään laki sopivaksi jo tehtyyn päätökseen kiduttaa eri terroriepäiltyjä.”
Tietysti, oikeudelliset muistiot, jotka kertoivat Bushille, että hän voisi toimia rangaistuksetta, koska hän oli sodassa terroristien kanssa, luotiin tosiasian jälkeen. Nämä muistiot laadittiin antamaan laillisuuden vaikutelma, jolloin mitään varsinaista laillisuuspohjaa ei ollut olemassa. Bushin Valkoisen Talon asianajaja tuona aikana oli pahamaineinen Gonzales, josta myöhemmin tuli Yhdysvaltain oikeusministeri yhdessä suurimmista ironiaa sisältävissä jutuissa, joita on koskaan ollut; tässä henkilöstä tuli oikeusministeri, joka talloi jalkoihinsa perustuslain, kun hän oli Valkoisen Talon asianajaja!

Komentoketju johtaa suoraan Valkoiseen Taloon

Abu Ghraibin kidutusväittelyn aikana, kenraali Janice Karpinski totesi että kidutuksesta määräävä komentoketju johti suoraan Valkoiseen Taloon. Tämä seuraava uutisosio puhuu suoraan tästä mitä kiistellyimmästä asiasta.

”Mutta iso uhkaava julkistus saattaa hyvinkin olla kolme muistiota toukokuulta 2005, sisältäen yksityiskohtia tietyistä kidutustekniikoista, joita Bush ja Cheney valtuuttivat käytettäväksi terroriepäiltyjä vastaan. Newsweek -lehti kuvaili vielä julkitulevia muistioita näin: ’Eräs vanhempi Obaman virkailija … sanoi, että muistiot olivat ’rumia’ ja voisivat nolata CIA:n. Muut virkailijat ennustivat, että ne innostaisivat vaatimuksiin ’totuuskomissiosta’ kidutuksen vuoksi.’”
Cheney itse on suuressa oikeudellisessa riskissä.
”Kertomus, joka on ottanut muotoa siitä saakka kun Cheney jätti viran ja menetti mahdollisuuden jarruttaa tutkimuksia, on kiroamassa entisen varapresidentin… Dokumentit sisälsivät yksityiskohtia hirvittävistä CIA:n käytännöistä, joita Punainen Risti yksiselitteisesti kutsui kidutukseksi – sysäämällä vangit pikkuruisiin ilmanpitäviin ruumisarkkuihin, vesikidutukseen (waterboarding), hakkaamisiin, unen riistämiseen, stressaaviin asentoihin: kaikki tekniikoita, jotka me olemme nyt tulleet tietämään lähes ulkoa. Ja kidutus on sotarikos. Sotarikoksilla ei ole rajoitussääntöä ja ne ovat vakavimpien rikosten joukossa, joista voidaan syyttää. Tämä on se mitä Cheney epätoivoisesti yrittää välttää.”
Entinen presidentti Bush ja varapresidentti Cheney tullaan panemaan syytteeseen ja koetukseen kansainvälisistä sotarikoksista vain jos Illuminati haluaa heidän saapuvan oikeuteen. Miksi globaali eliitti haluaisi näkevän Bushin ja Cheneyn syytettynä sotarikoksista, kun molemmat miehet ovat totaalisesti pelanneet globaalin suunnitelman pussiin? Vastaus saattaa yllättää sinut.

Miksi Illuminati saattaisi suunnitella Bushia ja Cheneytä tuomittavaksi kansainvälisistä sotarikoksista

Vuoden 2004 alussa, me postitimme artikkelin, joka osoitti että presidentti Bush ja Britannian pääministeri Blair ensiksi päättivät mennä sotaan Saddamia vastaan ja sitten tekaisivat – tai tekaisivat muilla – ”tiedusteludatan”, joka tukisi heidän päätöstään (Lue kaikki yksityiskohdat uutisesta NEWS2045, otsikolla, ”Presidentti Bushin virkasyyte?”). Häpeällinen ”Downing Streetin muistio” todisti, että väärää tiedustelutietoa luotiin tukemaan ensisijaista päätöstä mennä sotaan. Tämä, myöskin, on sotarikos. Kuten olen pitkään todennut, sodan lopputulos Irakissa suunniteltiin nähtäväksi katastrofina. Presidentti Bush käski hyökkäämään Irakiin, käyttäen määräysvaltaansa kansallisena hallitsijana (National Sovereign), sivuuttaen Yhdysvaltojen tahdon. Koska Illuminati lavasti 1. ja 2. maailmansodan selvällä päämäärällä eliminoida kansallinen suvereniteetti suosien YK:n globaalia suvereniteettia, Bushin invaasion täytyi tulla yhdeksi tyhjän kanssa (come to naught)! Ei, tuloksen pitäisi olla paljon jyrkempi kuin tuo; Bushin invaasio oli nähtävä lopullisessa valossa silkkana katastrofina – sekä Amerikalle että maailmalle.

Me varmastikin olemme näkemässä tuon suunnitelman osan työstämistä.

Lisäksi, presidentti Bush väittää olevansa uudestisyntynyt kristitty, liian monien evankelisten johtajien hyväksyessä hänet heidän tosiasiallisena johtajanaan, ja maailma liian hanakasti näkee hänen kampanjansa Afganistanissa ja Irakissa kristityn armeijan ”ristiretkenä”. Sen tähden, jos presidentti Bush saatetaan huonoon huutoon, sekä kansallinen suvereniteetti että fundamentalistinen kristillisyys tullaan saattamaan huonoon valoon. Jos tämä tapahtuu, lava saattaa olla pystytetty kristittyjen vainolle 44. presidentin toimesta.

Illuminatin kirjoitukset selvästi osoittavat kahteen tekijään ollen vakava vihollinen globaalille suunnitelmalle lavastaa vapaamuurarikristus. Ensimmäinen kuolettava vihollinen on itsenäisen johtajan oikeus ryhtyä toimenpiteisiin, joita hän pitää oman maansa parhaana intressinä (etuna). Kaksi ensimmäistä maailmansotaa käytiin varta vasten luomaan periaate, että kansallisen suvereniteetin täytyy kuolla ja korvata globaalilla suvereniteetilla, jota johtaa vapaamuurarikristus Yhdistyneitten Kansakuntien avulla.

Toinen kuolettava vihollinen on fundamentalistiset, Raamattuun uskovat kristityt. Liberaalikristityt eivät ole ongelma; ainoastaan fundamentalistikristityt, jotka kirjaimellisesti uskovat Raamattuun, ja ne, jotka kirjaimellisesti uskovat aikakauden lopun raamattuprofetioihin, ovat merkittävä kompastuskivi Illuminatin suunnitelmalle. Sen tähden, miksipä ei korotettaisi Skull & Bones presidenttiä, joka teeskentelee olevansa kristitty, tuettu ja avustettu evankelisten kristittyjen johtajien taholta, jotka ovat kauan sitten luopuneet periaatteistaan poliittiselle järjestykselle (NEWS1818 kaikkia yksityiskohtia varten)?

Joten, jos presidentti Bush syöksyy hyvin voimakkaasti epäsuosion pohjattomaan kuiluun (Abyss of Disgrace), hän tulee hävittämään maailman uskon kansallisen riippumattomuuden periaatteeseen ja fundamentalistiseen, Raamattuun uskovaan kristillisyyteen. Kertaheitolla, kaksi tärkeää Illuminatin mestareitten vihollista kaadetaan maahan, jotka eivät koskaan nousisi uudelleen – ainakaan tässä maailmanajassa.

Totisesti, maailma on kiitämässä kohti aikakauden loppua, tuohon kohtaan ajassa, jolloin Pyhä Henki vetää pidättävän voimansa pois, jotta antikristus voi nousta. [Pitää kuitenkin muistaa, että Pyhä Henki ei katoa maapallolta mihinkään, kun antikristus nousee, vaan pikemmin tulee kaikkien aikojen herätys ahdistuksen aikana, jolloin ihmiset kääntyvät Jumalan puoleen antikristuksen vainotessa. On rinnakkain sekä valeherätys (eksytys) että oikea herätys. Kaikki ihmiset eivät ota pedonmerkkiä. Jooelin kirja puhuu suuresta Hengen vuodatuksesta eli ns. kevätsateesta, joka kypsyttää lopullisen sadon ennen Jeesuksen maanpäällistä tulemusta. Suom. huom.]

---------------------------------

Oletko sinä hengellisesti valmis? Onko sinun perheesi? Suojeletko sinä riittävästi rakkaitasi? Tämän ministeriön tarkoitus on saada sinut ymmärtämään vaara joka uhkaa sinua, ja auttaa sitten sinua löytämään keinoja, kuinka varoittaa ja suojella rakkaitasi. Sitten kun olet kauttaaltaan valmis, sinä voit myös käyttää tietojasi keinoina avata ovi keskustelulle pelastumattoman henkilön kanssa. Minä olen tehnyt sitä monta kertaa ja olen nähnyt ihmisten tulevan Jeesuksen luokse tämän seurauksena. Nämä vaaralliset ajat ovat myös aikoja jolloin me voimme tuoda monta sielua Jeesukselle Kristukselle, saaden aikaan ikuisen muutoksen.

Jos olet ottanut Jeesuksen Kristuksen vastaan henkilökohtaisena vapahtajanasi, mutta olet ollut hyvin välinpitämätön hengellisellä matkallasi Hänen kanssaan, sinun täytyy välittömästi pyytää Häneltä anteeksiantoa sekä uudistumista. Hän antaa sinulle välittömästi anteeksi sekä täyttää sydämesi Pyhän Hengen ilolla. Sitten sinun tarvitsee aloittaa päivittäinen rukouselämä ja henkilökohtainen Raamatun opiskelu.

Jos sinä et ole ottanut Jeesusta vastaan henkilökohtaisena vapahtajanasi mutta olet tullut ymmärtämän Hänen todellisuutensa sekä lopun aikojen lähestymisen, ja haluat ottaa vastaan Hänen ilmaisen Ikuisen Elämän lahjansa, sinä voit tehdä sen nyt, omassa kodissasi. Kun sinä kerran olet ottanut Hänet vastaan vapahtajana, olet hengellisesti uudestisyntynyt, ja saat olla aivan yhtä varma Taivaaseen pääsystä kuin olisit jo siellä. Sitten sinä voit levätä vakuuttuneena siitä että Antikristuksen valtakunta ei pääse käpälöimään sinua hengellisesti.

Jos haluat syntyä uudesti käänny meidän pelastussivulle nyt.

Me toivomme että tämä ministeriö on siunannut sinua tehtävässään opettaa sekä varoittaa ihmisiä, jotta he voisivat nähdä tulevan "Uuden maailmanjärjestyksen" -- Antikristuksen valtakunnan -- päivittäisissä uutisissa.

Lopulta me haluamme kuulla sinusta. Sinä voit kirjoittaa (englanniksi!) meille osoitteeseen:

Cutting Edge Ministries
11 Robert Toner Blvd., Ste 5-393
North Attleboro, MA 02763-1156

Sinä voit myös lähettää sähköpostia meille.

Tämä on Cutting Edge Ministeriön artikkeli numero 2350Käännetty Cutting Edge Ministeriön suostumuksella.

Kääntäjä: Olli R. -- "nokialainen"Takaisin