TÄYDELLISET MUISTIINPANOT TEOSOFISEN SEURAN SEMINAARISTA PALJASTAEN UMJ:N LOPPUVAIHEIDEN SUUNNITELMAT!


Seuraavassa: UMJ = Uusi Maailman Järjestys

Monet kuuntelijat ovat kysyneet minulta monesti niiden maailmantapahtumien loppuvaiheista, jotka johtavat UMJ:n ja sen jumalihmisen eli Kristuksen lopulliseen vahvistamiseen. Tämä, vain jäsenille sallittu seminaari, paljastaa vastaukset näihin kysymyksiin. Opimme lisäksi, että myös okkultistit odottavat uskovien tempausta ja antaa arvion sen ajankohdasta ja myös opimme, että UMJ-suunnitelma myöntää Kristuksen uuden uskonnon ylimmän johtajuuden Rooman kirkon paaville.

Uusi Maailman Järjestys on tulossa! Oletko valmis? Kun kerran ymmärrät, mikä tämä UMJ todella on  ja kuinka sitä vähitellen toteutetaan, pystyt näkemään sen etenemisen päivittäisissä uutisissa!!

Opi kuinka suojella itseäsi ja rakkaitasi!

Varustaudu niin tyrmistyttäviin näkymiin, ettet koskaan enää katsele uutisia samalla tavalla.

OLET NYT TERÄNSUULLA

Ensiksi selvitän sinulle vähän tämän seminaarin taustaa. Alkuvuodesta 1990 minua haastateltiin eräällä kristillisellä radio-asemalla tulevasta UMJ:stä. Tuon tunnin lopulla sain puhelinsoiton asemalle mieheltä, joka sanoi olevansa uudestisyntynyt kristitty ja pelastunut okkultismista.

Tämä herrasmies jota kutsumme John'iksi, sanoi olevansa haltioissaan kuunnellessaan kristittyä johtajaa, joka tiesi enemmän, kuin perusasiat siitä mitä on tapahtumassa.  Lisäksi John sanoi haluavansa näyttää minulle lisäaineistoa, joka minun pitäisi lukea syventääkseni ymmärrystäni okkulttisesta UMJ:stä. 
John oli ollut jäsen Worldwide Church of God'issa eli Children of God'issa sekä Teosofisessa Seurassa (House of Theosophy). Päätin tavata John'in saadakseni selville oliko hän aito vai väärennös ja voiko häneen luottaa. Ensi tapaamisemme jälkeen John vei minut suurimpaan näkemääni New Age-kirjakauppaan, Cambridge'ssa Massachusetts,issa ei kaukana Harvard'in yliopiston campukselta ja COOP:sta.

John näytti minulle monia kirjoja, joita hän suositteli ja myös järjestyksen, jossa minun tuli lukea ne. Ostin silloin ensimmäisen kirjan ja siitä lähtien olen lukenut. Jumala käytti näitä okkultistisia kirjoja todella avartamaan ymmärrystäni UMJ:n suunnitelmasta. Oli aivan uskomaton ero lukea todellisia lähdekirjoja kuin luottaa kristittyjen kirjoittajien lainauksiin näistä kirjoista. Havaitsin myös, että kun kristityt kirjoittajat sanoivat jotakin ihan oikein, niin hyvin paljon jäi sanomatta. Ymmärrykseni näköala dramaattisesti laajeni.

Meni yli vuosi ja John ja minä tulimme läheisiksi ystäviksi ja hänestä tuli minun uskottuni. Suuri osa lukemastasi aineistosta on tulosta hänen antamastaan suosituksesta, mitä kirjoja minun tuli lukea. Muutama kuukausi sitten okkulttinen ymmärrykseni sai suurimman kiitoksen eräältä "toimivalta natsilta" (practicing National Socialist), kuten hän määritteli itsensä. Tietysti tämä nimitys tarkoittaa, että tämä henkilö oli toimiva natsi ja hänen sähköpostistaan kävi selväksi, että hän oli hyvin syvällä okkultismin harjoittamisessa. Tämä natsi kertoi minulle, että todella olin "lukenut oikeaa materiaalia" ja hän varoitti minua olemaan yrittämättä käyttää okkultismin tuntemustani Antikristuksen tunnistamiseen! Hän varoitti minua, että sellainen yritys todennäköisesti aiheuttaisi ennenaikaisen kuolemani!

Elokuun alussa 1991 John soitti ja kertoi, että Uuden Englannin Teosofisen Seuran (New England Director of the House of Theosophy), johtaja Bill Lambert aikoi pitää seminaarin Boston'in päämajassa. Seminaarin nimi "MAHDOLLISIA JA TODENNÄKÖISIÄ TAPAHTUMIA TULEVAISUUDESSA" todella herätti mielenkiintoni!! John sanoi, että Bill Lambert oli eräs päätekijöistä UMJ:en suunnittelussa, koska Teosofinen Seura (House of Theosophy) on aina ollut tällainen päätekijä sen jälkeen, kun Madame Blavatsky perusti sen vuonna 1875.

John sanoi, että Lambert edelleen piti minua jäsenenä, joten hän voi päästä sisään ja minä hänen vieraanaan. John pyysi minua salaamaan identiteettini kristittynä ja vain kuuntelemaan ja tekemään muistiinpanoja. Paljastukset olivat tyrmistyttäviä, eivät niinkään varsinaisen sisältönsä vuoksi, vaan koska heidän suunnitelmansa täyttivät Raamatun profetian ja suuri osa siitä, mitä hän paljasti osoitti, että ajan loppu todella on yllämme.

Lambert paljasti monia asioita, joista muutamat on varustettu maininnalla: 1) Lambert paljasti ne olosuhteet, joiden alaisena UMJ:en uskonto tultaisiin perustamaan ja joka lopulta yhdistäisi kaikki maailman uskonnot yhdeksi. Edelleen hän paljasti, kuka oli ylin johtaja, joka oli valittu johtamaan tätä uskonnollista jättiläistä. Tämä johtaja olisi automaattisesti se Väärä Profeetta, josta Ilm.13 puhuu. Tietääkseni tämä on ensimmäinen kerta, kun kukaan on paljastanut Väärän Profeetan suunnitellun henkilöllisyyden. 2) Lambert paljasti, että maailman okkultistinen johto odottaa tapahtumaa, jota kristillinen seurakunta kutsuu tempaukseksi eli ylösotoksi (rapture). 3) Lambert paljastaa Antikristuksen ilmestymisen ja joidenkin merkkien ja ihmeitten tärkeyden, jotka tulevat edeltämään hänen ilmestymistään. 4) Lambert paljasti, että paljon tietoa menneisyydessä oli annettu okkultisteille kautta aikojen -- tämän tosiasian olin oppinut muista lähteistä -- mutta tämän vuosisadan lopulla uusi merkittävä sähköön liittyvä keksintö paljastettaisiin. Tämä keksintö valmistaisi ihmiskunnan siirtymään Kristuksen aikakauteen ja tuhatvuotiseen hallintaan.

Muista, että nämä ovat minun muistiinpanojani; siis kaikki erilliset tekstien korostukset ja kaikki alleviivaukset ja kaikki ympäröinnit laatikoilla, kaikki merkinnät isoilla kirjaimilla, ovat minun tekemiäni. Yritän täten saada oikeat avainasiat selvemmin mieleesi. Voin vakuuttaa, että olin hyvin iloinen, kun opiskeluaikainen kykyni tehdä nopeasti muistiinpanoja oli säilynyt siitä huolimatta, että opiskeluajoistani oli tuon seminaarin aikoihin kulunut jo 26 vuotta. Lambert'in todelliset sanat ovat lainausmerkeissä (").

Myönnän myös, että ajoittain Lambert'in juuri tekemät paljastukset saivat minut niin kiihtymään Raamatun lopun ajan ilmestysten vuoksi, että minulla oli vaikea jatkaa kirjoittamista, kun hän kaavaili jo seuraavia tapahtumia. Muista, että Lambert paljastaa yksityiskohtia inhimillisestä suunnitelmasta, joka on luotu yhteistyössä yliluonnollisten henkioppaiden kanssa UMJ:en vahvistamiseksi. Heillä ei ole aavistustakaan, että heidän Suunnitelmansa selvästi ja tarkasti toteuttaa Raamatun profetian.

Tässä ovat muistiinpanoni tästä mitä paljastavimmasta seminaarista. 
  
MAHDOLLISIA JA TODENNÄKÖISIÄ TAPAHTUMIA TULEVAISUUDESSA

SEMINAARI -- BY BILL LAMBERT

JOHTAJA -- UUDEN ENGLANNIN ALUE 
TEOSOFINEN SEURA

BOSTON, MASSACHUSETTS 18.8.1991

MUISTIINPANOJA LAMBERT'IN SEMINAARISTA

I. "Profetia -- Luonnoltaan itsetoteutuva (Self-fulfilling nature of):

"Mitä henkilö ajattelee, sitä hän luo. Okkulttinen laki väittää, että energia seuraa ajatusta. Siksi miljoonien kollektiivinen usko väärään profetiaan voi saada aikaan suunnattoman voimakkaan negatiivisten tunteiden alitajunnan  tason, joka voi johtaa profetian toteutumiseen." 
"Harmageddon on tästä hyvä esimerkki. Ihmiset uskovat Harmageddonin käsitteeseen, joka tarkoittaa, että tämä nykyinen maailma täytyy tuhota ennenkuin uusi voidaan luoda (uusi taivas ja uusi maa). Siksi massiivinen kollektiivinen usko tähän käsitteeseen johtaa tämän käsitteen itsetoteutumiseen (self-fulfillment). Usko Harmageddoniin on kietoutunut Israelin ja Lähi-Idän ympärille ja vetää kansoja tätä aluetta kohti, ehkä pystyttäen näyttämön valtaisalle, jopa ydinsodalle."

II. "Uuden Jerusalemin Liiton Projekti

"Joskus vuosina 1985-2010 seuraava skenaario tulee paljastumaan riippuen vain oikeista tilannekuvioista (right set of circumstances):

*Muslimi- ja juutalaiset alueet Jerusalemissa tullaan yhdistämään kristittyjen alueisiin, jotta luotaisiin Uuden Jerusalemin Liitto (New Jerusalem Covenant). 
* Kaikki uskonnot kokoontuvat juhlimaan kolmea uskonnollista juhlaa samanaikaisesti:

1. Hyvän tahdon juhla -- normaalisti touko- kesäkuussa.

2. Pääsiäinen -- normaalisti huhtikuussa. 
(Uuden syntymän juhla, Kristuksen esimerkiksi asettama -- Jeesus Kristus kristityille)

3. Wesak-juhla -- normaalisti maaliskuussa. 
 (Buddhan syntymän juhla)

Näiden kolmen yhdistetyn juhlan viettäminen luo UMJ:n uskonnon (New World Order Religion) ja on oleva hengellinen vastine poliittiselle YK:lle."

"Kun maailman uskonnolliset yhteisöt ovat siten yhtyneet, poliittiset hallitukset pitävät samanaikaisesti seuraavat poliittiset/kaupalliset konferenssit:

1.Planetaarinen Hyväntahdon kongressi 
2.Planetaarinen Inhimillisten resurssien ja aseistariisunnan kongressi 
3.Planetaarinen Ympäristöresurssi- ja avaruuskongressi"

HUOMAUTUS: VAIKKA LAMBERT EI SUOSTUNUT MÄÄRITTELEMÄÄN TÄMÄN ERITYISEN "POLIITTISEN JA KAUPALLISEN KONFERENSSIN JOHTAJAA, PIDÄN HYVIN TODENNÄKÖISENÄ, ETTÄ HÄN ON OLEVA KRISTUS. LOPPUJEN LOPUKSI USKONNOLLISTA KONFERENSSIA TULEE JOHTAMAAN VÄÄRÄ PROFEETTA, PAAVI. 
ON JOHDONMUKAISTA, ETTÄ POLIITTISTA KONFERENSSIA JOHTAA SELLAINEN HENKILÖ, JOKA ON SAMAA KASTIA KUIN PAAVI ELI  KRISTUS!

"Siispä kun kolme uskonnollista konferenssia ja kolme poliittista/kaupallista konferenssia pidetään samanaikaisesti, tapahtuu maailmanlaajuisesti kaikkien voimien yhdistyminen ja tämä siirtää maailman juuri haluttuun suuntaan."

"Silloin  ja vain silloin on mahdollista rakentaa yhdistetty temppeli/kirkko/moskeija Jerusalemissa."

Lambert ei suostunut sanomaan, että tämä yhdistelmäkirkko rakennettaisiin Temppelivuorelle, kun suoraan kysyin sitä häneltä, mutta huomaa, että erityinen UMJ:en Suunnitelman osa nimeltä Uuden Jerusalemin Liiton Projekti (New Jerusalem Covenant Project), ennakoi kolmen uskonnon --Islamin, Kristiuskon ja Juutalaisuuden yhdistelmän uskonnollista Jerusalemia.

Lambert edelleen sanoi, että "puhtaasti poliittinen ratkaisu Lähi-Idässä ei sinänsä toisi rauhaa. Toisin sanoen puhtaasti poliittinen ratkaisu jättäisi ongelman uskonnollisen luonteen ratkaisematta."

"Lähi-Idän konfliktin kestävän ratkaisun täytyisi ratkaista myös ongelman uskonnollinen osa. Kun tämä uskonnollinen ongelma on ratkaistu, niin ortodoksijuutalaisten vaikutusvalta Israelissa pysyvästi romahtaa."

HUOMAUTUS: UMJ:EN SUUNNITTELIJAT OVAT HYVIN HUOLISSAAN ORTODOKSIJUUTALAISTEN VAIKUTUSVALLASTA. TÄMÄ RYHMÄ ON ANTIKRISTUKSEN PETOSTEN ERITYINEN MAALI, KUN HÄN PYRKII VAKUUTTAMAAN HEIDÄT SIITÄ, ETTÄ HÄN ON HEIDÄN MESSIAANSA. SITTEN KUN ANTIKRISTUS ALOITTAA VAINONSA, HÄN TAVOITTELEE ORTODOKSIJUUTALAISTA KAIKKEIN RAIVOKKAIMMIN.

"Paine tämän kaltaiseen ratkaisuun on mahdollinen vain yleisen sodan pelon vuoksi. Tätä sodan pelkoa on pidettävä yllä, kunnes halutut poliittiset ja uskonnolliset muutokset on vahvistettu." 
  
HUOMAUTUS: MATTEUS 24:6 TOTEUTUNUT

Oikealla historian hetkellä paavi vierailee yhdistetyllä juutalaisten, kristittyjen ja muslimien Jerusalemin alueella ja julistaa, että kaikkien uskontojen pitäisi yhdistyä yhdeksi. Tämä teko tulee sitten lopultakin aukaisemaan Lähi-Idän umpisolmun."

HUOMAUTUS: TUOLLA HETKELLÄ PROFEETTOJEN ENNUSTAMA YHDEN MAAILMAN USKONNOLLINEN JÄRJESTELMÄ VÄÄRÄN PROFEETAN ALAISUUDESSA ON TOTEUTUNUT!!

III. "Katsaus UMJ:en uskonnon vahvistamiseen Alice A. Bailey'n kirjojen mukaisesti.

* "Se mitä nyt tapahtuu niin nopeassa tahdissa on A.A.B:n kirjoittamaa. Bailey puhuu rauhan hengelle, joka nyt on valloittamassa ihmiskuntaa kirjassaan "The Externalisation of the Hierarchy " sivulla 173:

"Monien mielten sulauttaminen yhdeksi suunnatuksi toiminnaksi on tänä päivänä äärettömän tärkeää ... Suunnatun ajatuksen ja tarkoituksen ykseys on takuu väistämättä tulevasta menestyksestä. Massa-ajattelun voima on kaikkivaltias. Rauhan Henki leijuu lähellä ihmiskuntaa etsien tilaisuutta tehdä Hänen läsnäolonsa tunnettavaksi ... Rauhan Henki ei ole abstrakti käsite vaan vaikutusvaltainen (potent) yksilö, joka käyttää tähän asti planeetallamme tuntemattomia voimia. Suuret voimat odottavat hetkeä, jolloin ne voivat toimia ihmiskunnan Vapauttajina, mutta ovi niiden sisäänpääsylle täytyy ihmiskunnan itse avata ja se tullaan avaamaan tahdon yhdistetyllä teolla, joka ilmaistaan jonkinlaisella sanallisella kaavalla  ja ilmaistaan äänellä. Se saadaan aikaan kaikkien hyvän tahdon miesten ja naisten, sekä kaikkien maailman etsijöiden ja opetuslasten samanaikaisesti suorittaman ponnistuksen avulla. Ovi ei avaudu, ellei tätä anomusta tueta tahdon keskittämisellä. Ehdotettua kaavaa, rukousta tai manausta käyttävän ihmisen tai ryhmän suunnattu päättäväisyys on olennaisen tärkeää."

HUOMAUTUS: JOITAKIN MINUUTTEJA ENNEN KUIN ANTIKRISTUS NOUSEE, JOKAINEN TÄMÄN PLANEETAN ASUKAS KUULEE  JA HENGELLISESTI TUNTEE JONKINLAISEN YLILUONNOLLISEN ÄÄNEN. EI MILLÄÄN TOISELLA MAAILMAN HISTORIAN HETKELLÄ VAIKUTETA NIIN MONIIN IHMISIIN SAMANAIKAISESTI. TÄMÄ TOIMI ON SUUNNITELTU SAAMAAN JOKAINEN KATSOMAAN YMPÄRILLEEN JA YLÖSPÄIN - MIKÄ AIHEUTTIKAAN TÄMÄN ÄÄNEN. SITTEN KUN JOKAISEN HUOMIO ON HERÄTETTY, ANTIKRISTUKSEN KUVAT ILMESTYVÄT SAMANAIKAISESTI KOKO MAAN PÄÄLLÄ JA PUHUVAT IHMISKUNNALLE  KULLEKIN HÄNEN OMALLA KIELELLÄÄN. "TUNNUSTEOT JA IHMEET" OVAT SILLOIN ALKANEET.

* "Energia tahtoo virrata Hierarkiasta (johtoportaasta) maan päälle aikaan saamaan Kristuksen fyysisen ilmestymisen, mutta sellainen virtaaminen voi tapahtua vain, kun ihmiskunta nostaa kollektiivisen tietoisuutensa ollakseen asianmukaisesti valveutuneita vastaanottajia." (Page 617-618, Externalisation of the Hierarchy, paraphrased by Mr. Lambert).

Tällä kohtaa nostin käteni ja kysyin Lambert'ilta: "Puhuit aiemmin paavin menosta Jerusalemiin, että kun Herra Maitreya ilmestyy, on oleva kolmenlaisia ihmisiä:

1. Niitä joiden tietoisuus on asianmukaisesti noussut niin, että ovat valmiit vastaanottamaan hänet;

2. Niitä joiden tietoisuus on jonkin verran noussut, mutta ei niin ylös että voisivat heti olla valmiit hyväksymään hänet, mutta voisivat hyväksyä hänet saatuaan lisää valaistusta.

3. Niitä jotka eivät milloinkaan tule hyväksymään häntä." 
Minä jatkoin:

"Mikä vastuu maailman uskontojen johtajilla on niitä laumansa jäseniä kohtaan, jotka kuuluvat ryhmään kaksi? Astuvatko he esiin julkisesti kehottaakseen ryhmään kaksi kuuluvia hyväksymään Kristuksen?"

Lambert vastasi, että Kristuksen hyväksyminen on täysin yksityinen asia.

Sitten yritin uudelleen saada Lambert'ia sanomaan, että joku maailman uskontojen johtajista astuisi esittämään Raamatun väärän profeetan roolia. Sanoin: "Palataan vielä hetken ajaksi paaviin Bill. Sanoit, että oikealla hetkellä paavi menisi Jerusalemiin. Varmaankin paavi sopii vastaanottajaksiKristukselle."

 Tällä kohtaa Bill nyökkäsi myöntymykseksi, että paavi sopii vastaanottajaksi Kristukselle. Tämä on kaikkein suorin tunnustus vaikutusvaltaiselta henkilöltä, joka osallistuu Kristuksen ilmestymisen suunnitteluun, että nykyinen paavi on valmis ja odottaa Kristuksen ilmestymistä. Tämä tunnustus myös viittaa paaviin vääränä profeettana, koska Bill sanoi hyvin painokkaasti, että UMJ:en uskonnolle valmisteltiin  tietä ekumeenisen liikkeen avulla, jonka keihään kärkenä paavi toimii. 
Sitten Bill selitti ryhmän 3 jäsenten kohtaloa, joiden tietoisuus ei ole, eikä ikinä tulisi olemaan kyllin korkealla tasolla Kristuksen hyväksymiseksi. Bill vertasi heitä ihmiseen, joka oli viettänyt koko elämänsä täysin pimeässä huoneessa. Jos nyt äkillinen voimakas valo loistaisi tähän huoneeseen, tämän henkilön silmät eivät voisi kestää valoa, vaan hän yrittäisi paeta valoa ja mennä toiseen pimeään huoneeseen. Ryhmän 3 ihmiset "valitsevat toisen huoneen (elect to leave for another room". Lambert'in lausunto sanatarkasti).

Tällä kohtaa nostin käteni ja kysyin: "Kuinka he tekevät sen Bill? Kukaan ei voi komentaa henkeänsä lähtemään tästä maailmasta. Tekevätlö he itsemurhan?" Bill vastasi painokkaasti: "EI". Hän jatkoi: "En tiedä miten se tapahtuu, mutta nämä ihmiset jättävät tämän ulottuvuuden." Paljon ajateltuani olen tullut johtopäätökseen, että Bill puhui seurakunnan ylösotosta. Hän ei suostunut sanomaan, että nämä ihmiset tapettaisiin ja me tiedämme Raamatun opettavan, että Antikristus aloittaa tappamisen vasta suuren ahdistuksen puolessa välissä. Bill sanoi, että ryhmän 3 ihmisten lähdön ajankohta on välittömästi Kristuksen ilmestymisen jälkeen ja se tapa, jolla he lähtevät, on salaperäisesti vapaaehtoinen. Uskon, että New Age:n henkioppaat ovat luoneet tämän tarinan keinoksi selittää seurakunnan maailmanlaajuinen tempaus. Siis kun tempaus tapahtuu, ihmiset eivät laske sitä Jumalan tiliin ja jatkavat eksymystään. Lambert jatkoi seminaariaan.

D.K. (eräs Alice Bailey'n henkioppaista) on paljastanut että: "kun Kristus astuu esiin, hän perustaa valtaistuimensa maan päälle. Kuitenkin se ovi missä paha asuu täytyy pitää suljettuna." D.K. tunnistaa tämän pahan olevan "inhimillisen luonnon alhaisin taso, jolla me liitymme alkukantaiseen perusluontoomme."

Toisin sanoen tämä paha koostuu ryhmän 3 jäsenistä, joiden tietoisuus ei ole noussut, eikä voi riittävästi nousta niin, että he voisivat olla sopivia vastaanottamaan Kristuksen s.o. uudestisyntyneistä kristityistä. Lainaten Alice Bailey'n kirjaa Esoteric Psychology Lambert paljasti Parantavien Voimien (Healing Dynamics) salaisuuden. Energian toiminta Seitsemässä Säteessä (Seven Rays) saa aikaan ihmisen parantumisen. Edistääkseen tätä paranemista Hierarkia on paljastanut tieteellisiä keksintöjä ihmiskunnalle (sivut 373-374). Tällä kohtaa nostin käteni kertoakseni, että tietyt tiedemiehet väittävät saaneensa inspiraation keksintöihinsä psyykkisen unen (psychic dream) vaikutuksen alaisena. Lainaten seminaarimuistiinpanojani mainitsin Mr.Vogel'in IBM:ltä, Xerox-kopiokoneen kehittäjän ja huomautin, että Thomas Edison oli harras teosofi. Lambert ei kiistänyt näitä seikkoja ja jatkoi selittäen, että "sähköisyys on tärkeä elämän voima. Sähköisyyden elämän voima on magnetismin, sähköisyyden ja tuntemattoman voiman kombinaatio. Koko maailmankaikkeus on sähköisen voiman manifestaatio (ilmaus). 
 "Joskus tämän vuosikymmenen lopulla Hierarkia aikoo paljastaa tärkeän uuden sähköisyyttä koskevan salaisuuden tiedemiehille."

Olin haltioissani. Villeimmissä unissani en olisi voinut kuvitella saavani sellaisen suoran vahvistuksen käsitykselle, että Saatana on puuttunut suoraan ihmisen asioihin tällä vuosisadalla paljastaen tieteellisiä salaisuuksia. Tämä selittää äkillisen tietoräjähdyksen tämän vuosisadan alussa.

Tosiasiassa kun Bill jatkoi puhettaan tunsin, että New Age palvoo tiedettä Jumalanaan. Tarkemmin  sanoen  he palvovat Voimien tiedettä (Science of Forces) Jumalanaan siten toteuttaen Danielin profetian (Dan.11:38, suomalaisessa käännöksessä on sanan force tilalla linnoitus, suom.huom.) 
Neither shall he (Anti-Christ) regard the God of his fathers...but in his estate shall he honour the God of Forces." Daniel 11:37-38, King James). 
Lambert jatkoi seminaariaan.

IV. "Rahaton talous  on tulossa ja ratkaisee kaikenlaiset ongelmat:

* Rikollisuus häviää.

* Jokaisella kotitaloudella tulee olemaan tietokone, jolla suoritetaan kaikki ostokset. Tietokoneet tulevat niin pieniksi, että niitä voi pitää kädessä ja suorittaa pikkuasioita esim, kutsua lehtipojan tai teini-ikäisen, joka leikkaa nurmikkosi. Tietokoneiden hinnat ovat laskussa, niin että jopa sossun asiakkaat voivat hankkia sen.

V. "Virtuaalitodellisuus  on tulossa todellisuudeksi.

Virtuaalitodellisuus määritellään, että se on mielessä luotu todellisuus, joka on niin todellinen, että voit kirjaimellisesti elää siinä jonkin aikaa." Tätä käsitettä opetetaan nyt Collegeiden (opistotason koulu) musiikkiopetusohjelmassa. Poikani opiskelee musiikkia pääaineena kristillisessä collegessa ja hän on kuullut virtuaalitodellisuudesta, vaikka tämä college ei sitä opetakaan. Tietokonepelaaminen, esim. Nintendo, antaa mahtavasti lisäpotkua virtuaalitodellisuudelle. Henkilö voi panna päähänsä kypärän, joka asettaa hänet vaihtoehtoiseen todellisuuteen, joka on yhtä aito kuin todellinen todellisuus. Tosiasiassa on tehty keksintöjä, jotka sallivat tämän tietokonepelin poimia ihmisen aivoaaltoja ja projisioida niitä vastaavan todellisuuden visuaalisesti kypärän sisällä! Kuulostaako tämä yliluonnolliselta? Sitä se on, itse Saatanasta.

Lambert jatkoi seminaariaan:

VI. "UFO:t ja avaruusvieraat (Aliens) ovat UMJ:en osa.

Ne ovat hyväntahtoisia olentoja, jotka auttavat ihmiskuntaa saavuttamaan päämäärän tulla yhdeksi. Ne tulevat ilmestymään oikealla hetkellä ja tekevät ihmiskunnalle mahdolliseksi suorittaa Kvanttihyppy (Quantum Leap) kollektiiviseen tietoisuuteen.hetkellä jolloin Antikristus ilmestyy."

VII. "Antikristuksen yliluonnolliset kyvyt

Sitten Lambert paljasti, että "kun Herra Maitreya ilmestyy, hän ilmestyy erilaisina olentoina erilaisille ihmisille.

* Hän ilmestyy miehenä miehelle ja naisena naiselle. 
* Hän ilmestyy valkoisena valkoiselle, mustana mustalle, intiaanina intiaanille, jne."

Ei ole mitään eroa näetkö hänet henkilökohtaisesti tai TV:ssä. Siten "hän osoittaa, että hän on kaikille kaikkea".

Toinen kirjoittaja on myös osoittanut, että hänen kuvansa ilmestyy maailman kaikkien valtioiden yläpuolelle samanaikaisesti ja että hän puhuu kullekin kansalliselle ryhmällä sen omalla kielellä. Me tiedämme tämän olevan teknisesti mahdollista, kun tietokonekuvia lähetään maasta satelliittiin ja takaisin alas maahan. Se on epäilemättä oleva yliluonnollisten ilmiöiden ja huipputekniikan sekoitusta, kun tämä Antikristuksen lavastaminen tapahtuu. Jos kerran saatana on tarkoituksella paljastanut tieteellisiä salaisuuksia ihmiselle, kuten New Age väittää, voimme sanoa, että sekä yliluonnolliset ilmiöt että tieteellinen teknologia ovat Saatanan työtä.

* "Lopuksi kuullaan kaikkialla maailmassa ääni, joka ilmoittaa, että Maitreya Kristus on nyt tullut. Tämän äänen herättämänä ihmiset ovat tietoisia hänen tulostaan kolmella eri tasolla: Hengellisellä, fyysisellä ja tunnetasolla. (ks.ed. lainaus Alice Bailey'n kirjasta)"

* Mitä tulee Maitreya'n ilmestymisen aikatauluun niin Lambert ei asettanut päivämääriä. Kuitenkin eräs kuulijoista nosti kätensä ja tarjosi kuulemaansa informaatiota, että Herra Maitreya oli sotalaivalla Maltalla 1989 ja osallistui neuvotteluun presidenttien Bush'in ja Gorbachev'in välillä. 
Lambert ei tätä kiistänyt ja väristys meni New Age osanottajajoukon läpi, kun he ajattelivat, että se voi olla totta. Jos tämä on totta, niin Maitreya'n ilmestyminen on hyvin lähellä.

Siis New Agen suunnitelma antikristuksen ilmestymisen lavastamiseksi saattaa aivan hyvin sattua Jumalan aikatauluun, juuri kuten jokainen fundamentalistinen Raamatun tutkija on aina olettanut!

Tähän päättyvät muistiinpanoni tästä mitä mielenkiintoisimmasta seminaarista. Jätän sinun tehtäväksesi vetää johtopäätökset näiden paljastusten merkittävyydestä. Muista kuitenkin kaksi asiaa:

1. Bill Lambert myöntää, että häntä ohjaavat hänen henkioppaansa (Guiding Spirits), jotka kertovat hänelle monia asioita välittömästä tulevaisuudesta.

2. Bill Lambert on osanottaja äärimmäisen tärkeässä Uuden Jerusalemin Liiton Projektissa. Tämän projektin päämäärä on luoda suunnitelma, jonka avulla Maitreya voi ratkaista Lähi-Idän kriisin ja käyttää tätä kriisiä lavastaakseen ilmestymisensä maailmassa.

En ihmettelisi vaikka tämä ryhmä jo todella kirjoittaa rauhansopimusta eli liittoa, jonka Matreya allekirjoittaa Israelin kanssa oikealla hetkellä. Silloin tämä suoraan täyttäisi Danielin profetian (Dan.9:27).

TÄSTÄ VOIMME OLLA VARMOJA: AIKA ON HYVIN MYÖHÄINEN

------------------------------------

Oletko hengellisesti valmis? Onko perheesi? Suojeletko oikein ja riittävästi rakkaitasi? Tässä on tämän palvelun tarkoitus; ensin saada sinut ymmärtämään vaara ja sitten auttaa sinua kehittämään strategioita varoittaa ja suojella rakkaitasi. Kun olet saanut perinpohjaisen harjoituksen, voit myös käyttää tietoasi välineenä avaamaan keskustelun pelastumattoman henkilön kanssa. Itse olen voinut käyttää sitä monesti ja olen nähnyt sen tuloksena ihmisten tulevan Jeesuksen Kristuksen luokse. Nämä vaaralliset ajat ovat aikaa, jolloin voimme saavuttaa monia sieluja Jeesukselle Kristukselle ikuisuutta varten. 


Jos jo olet vastaanottanut Jeesuksen henkilökohtaisena Vapahtajanasi, mutta olet ollut penseä hengellisessä vaelluksessasi Hänen kanssaan, sinun on välittömästi pyydettävä Häneltä anteeksiantoa ja uudistusta. Hän antaa sinulle heti anteeksi ja täyttää sydämesi Pyhän Hengen ilolla. Sitten sinun on aloitettava päivittäinen vaellus rukouksessa ja henkilökohtaisessa Sanan tutkimisessa. 


Jos et ole koskaan vastaanottanut Jeesusta pelastajana, mutta olet tullut näkemään Hänen todellisuutensa ja lähestyvän Ajan Lopun ja tahdot vastaanottaa Hänen ILMAISEN iankaikkisen elämän lahjansa, sinä voit myös tehdä niin nyt kotisi rauhassa. Kun hyväksyt Hänet Vapahtajana, olet hengellisesti uudesti syntynyt ja olet yhtä varma taivaasta kuin jos olisit jo siellä. Silloin voit levätä varmana siitä, että Antikristuksen Valtakunta ei kosketa sinua hengellisesti. 


Jos haluat tulla uudestisyntyneeksi, siirry pelastuksen sivullemme nyt. Salvation Page 


Toivomme että olet tullut siunatuksi tämän palvelun kautta, joka pyrkii kasvattamaan ja varoittamaan ihmisiä, jotta he voisivat nähdä tulevan Uuden Maailman Järjestyksen - Antikristuksen Valtakunnan - jokapäiväisissä uutisissaan. 


Lopuksi, olisi mukavaa kuulla teistä. Voitte kirjoittaa meille osoitteeseen: 


Cutting Edge Ministries 
35 Elizabeth Street 
Attleboro, MA 02703-2031


 TAKAISIN