Yhdysvalloilla on patentti mielen kontrollointiin HAARP-tyyppisten sähkömagneettisten aaltojen avulla -- yhteys ampumistapauksiin kouluissa (osa 2)Alaotsikko: Me jatkamme paljastuksia kouluissa sattuneista ampumistapauksista -- joista kerroimme jo uutisessa 1344 -- sen paljastuksen valossa, että USA:n patenttitoimisto myönsi patentin lokakuussa 1992 keksijälle hänen puuhailtuaan teknologian parissa jolla hallittaisiin suurten ihmismäärien mieliä samanaikaisesti. 

Uusi maailmanjärjestys on tulossa! Oletko valmis? Kun sinä kerran tulet ymmärtämään, mikä tämä "Uusi maailmanjärjestys" todella on ja kuinka sitä asteittain valmistellaan, sinun on mahdollista nähdä sen kehittyminen päivittäisissä uutisissa!!

Opi kuinka voit suojella itseäsi ja rakkaitasi.

Valmistaudu yllättymään, niin että sinä et enää ikinä seuraa uutisia samalla tavalla.


Sinä olet nyt

Cutting Edge -työryhmässä


UUTISKATSAUS: "Yhdysvaltain patentti numero 5159703, 'Hiljainen, huomaamaton esitysjärjestelmä'. Keksijä Oliver M. Lovely, 27.10.2992."
"Lyhyesti: hiljainen kommunikaatiojärjestelmä, joka kantautuu kuulumattomasti hyvin matalalla tai hyvin korkealla jaksoluvulla tai läheisellä ultra-ääni taajuudella, ja jonka amplituudia tai jaksolukua voidaan muokata, ja jota voidaan levittää akustisesti tai värähtelyjen avulla aivoihin, tyypillisesti kovaäänisten, kuulokkeiden tai pietsosähköisten laitteiden kautta. Muokatut tiedonjyväset voidaan lähettää suoraan reaaliajassa tai ne voidaan tallentaa ja varastoida mekaaniseen, magneettiseen tai optiseen aineeseen odottamaan, tai kuulijoille tarkoitettuun toistuvaan syöttöön."
Seminaarin kolme alussa -- jossa keskusteltiin HAARP-teknologian kyvystä muokata säätä -- me esittelimme YK:n sopimuksen joka kieltää sään muokkaamisen toista valtiota vastaan. Me myös kysyimme retorisen kysymyksen: jos ihminen ei pystyisi kontrolloimaan säätä eikä käyttämään sitä aseena toista valtiota vastaan, miksi tarvitaan kansainvälinen sopimus joka kieltää sään muokkaamisen? Lait jotka koskevat autoja ovat todiste autojen olemassaolosta; lait jotka koskevat sääsodankäyntiä todistavat siitä, että on mahdollista ensinnäkin kontrolloida säätä ja toiseksi käyttää sitä aseena.

Kuten tämä patentti, joka sallii keksijälle yksinoikeuden luoda ja markkinoida teknologiaa joka käyttää tiettyjä taajuuksia "vaikuttamaan aivoihin", todistaa että teknologia on olemassa ja että sitä käytetään tavalla tai toisella mielen kontrollointiin. Me epäilemme, että meidän Illuminati-hallituksemme on kykenevä kontrolloimaan sähkömagneettisesti sellaisten ihmisten mieliä jotka he ovat yksilöllisesti ohjelmoineet; kuten näissä kouluissa sattuneissa ampumistapauksissa, jossa ampujat olivat kietoutuneet syvälle okkultismiin. Kuitenkin, meidän hallituksemme on myös menossa täydellä vauhdilla eteenpäin pisteeseen jossa he voivat ohjelmoida mieliä pienessä mittakaavassa ennen kuin he alkavat kontrolloida koko väestön mieliä.

Varmasti, "hiljainen, huomaamaton esitysjärjestelmä" joka käyttää hyödykseen sähkömagneettisia radioaaltoja, ja jota kukaan ei voi nähdä, kuulla tai haistaa, pitää varmasti sisällään lupauksen ihmisten mielten kontrolloimisesta. Edelleen, jos kukaan orjista ei tietäisi että heitä manipuloidaan, tai että kuinka heitä manipuloidaan, sinulla olisi ihmisiä jotka eläisivät orjina heidän itse sitä tajuamatta. Kuinka herkullisen tämän mahdollisuuden täytyy olla Illuminaateille jotka haluavat epätoivoisesti kontrolloida koko maapallon väestöä!
Varmistus siitä, että HAARP-tyyppistä lähetintä käytettiin koulujen ampumistapauksissa

Kun me julkaisimme uutisen 1344, jossa oli kartta kuudesta ampumistapauksesta sekä näiden tapausten yhteydestä HAARP-aktiivisuustason nousuun, me saimme jonkin verran epäilevää palautetta. Ihmiset eivät voineet tai halunneet uskoa siihen, että ihmismieltä voitaisiin tällä tavalla manipuloida. Minä ymmärrän täysin heidän suhtautumisensa; he eivät halunneet ajatella, että heidän hyvinvointiaan kohtaan vihaa tuntevat johtajat voisivat kontrolloida heitä. Ihmiset Saksassa 1920-luvulla reagoivat samalla tavalla vaikka oli olemassa selviä todisteita siitä, että Hitler oli saamassa diktaattorin valtuuden, ja että hän oli tosissaan sen suhteen mitä hän oli kirkoittanut kirjaansa Mein Kampf, koskien juutalaisten, kristittyjen ja muiden murhaamista.

NewsHawk (uutishaukka) -nimisestä uutisryhmästä me löysimme todisteita jotka tukevat väitettä, että tämäntyyppinen "Hiljainen ääni" -sähkömagneettinen radiolähetys oli syyllinen ainakin yhdessä ampumistapauksessa. "Tämä voisi tapahtua hyvin myös muilla USA:n alueilla. Itse asiassa me Uutishaukassa uskomme, että näin on melkein varmasti tapahtunut, ja että tämä on hyvin todennäköinen tekijä ennenkokemattomassa joukkomurhien aallossa joita on tapahtunut kaikkialla Yhdysvalloissa viime vuosina. Korkealle arvostettu kirjailija Alex Constantine, joka on eräs johtavia tutkijoita hallituksen monissa mielenhallinta-projekteissa, kertoi Uutishaukalle että Hiljainen ääni -lähetykset olivat suoraan osallisina Jonesboron koulun ampumistapauksissa maaliskuussa 1998." [http://mercuty.spaceports.com/~persewen/silent_sound.htm].

Kuten me esitimme edellisessä artikkelissamme, korkealle nousseet HAARP-tasot edelsivät useimpia ampumistapauksia 3,5 - 13 tuntia ennen ampumisten alkua. Parissa tapauksessa tasot olivat maltillisia, mutta kuitenkin normaalia korkeammalla. Meidän webmasterimme tarkkaili kymmeniä päiviä nähdäkseen mitä normaalit HAARP-tasot olivat, ja havaitsi että tasot olivat normaaleja silloin kun signaali oli melkein viivasuora. Jopa pienet hypähdykset näyttivät olevan kykeneviä tuottamaan murhia vastauksena henkilön aiempaan ohjelmointiin.

Me huomasimme aiemmin tämä vuonna tutkiessamme näitä ampumistapauksia, että ampujilla oli yksi yhteinen tekijä: he harrastivat okkultismia. Itse asiassa, useimmat heistä olivat niin syvällä okkultismissa että muut oppilaat pelkäsivät heitä. Minä olen keskustellut kristityn kirjailijan Cisco Wheelerin kanssa -- joka on julkaissut useita kirjoja mielen kontrolloinnista Fritz Springmeierin kanssa -- tästä tilanteesta, että ampujat olivat okkultisteja. Cisco sanoi, että nämä ampujat eivät ainoastaan itse olleet saatananpalvojia, vaan että he olivat tämän lisäksi sukupolvien noituuden uhreja. Tämä termi tarkoittaa, että joku suvussa on harrastanut noittuutta elinaikanaan; kenties isä, äiti tai isovanhemmat. Raamattu kertoo tästä asiasta kun Jumala sanoo: "Älä kumarra niitä äläkä palvele niitä. Sillä minä, Herra, sinun JUmalasi, olen kiivas Jumala, joka kostan isien pahat teot lapsille kolmanteen ja neljänteen polveen, niille, jotka minua vihaavat..." [2 Moos. 20:5].
Tieteellinen HAAPR-tyyppinen mielenhallintakoe Yhdysvalloissa

Jotta toisimme tämän aiheen hiukan lähemmäksi kotia, salli meidän jatkaa tällä tarinalla, näillä mielenhallintaan käytetyillä mikroaalloilla. Tällä kerralla me kuljemme aiheeseen joka käsittelee koko väestön kontrollointia.
"Uutishaukka tutkii tällä hetkellä Silent Sound -lähetysten ja/tai siihen liittyvien EM/RF -teknologiasovellusten mahdollisuuksia suurten ihmismäärien tunteiden- tai mielten kontrollointi operaatioihin pohjois-Kaliforniassa: nämä on ilmeisesti tarkoitettu saamaan aikaan väkivaltaista psykoosia kohteena olevassa ryhmässä. Kohderyhmä tässä tapauksessa käsittäisi kaksi miljoonaa ihmistä!!"
Nyt, varmistutaanpa että tämä asia meni perille! Pohjois-kalifornialaisia, kenties kahta miljoonaa ihmistä pommitetaan hiljaisella HAARP-tyyppisellä radiolähetyksellä, tarkalleen samalla jaksoluvulla jolla ihmisaivot normaalisti toimivat, pyrkimyksenä hallita koko kohderyhmän tunteita ja/tai mieliä! Jos tämä skenaario kuulostaa tieteiskirjallisuudelta, Orwellin kirjalta "1984" tai Huxleyn "Uusi uljas maailma" -teokselta, sinä olet jäljillä. Mutta, vaikuttavatko nämä signaalit normaaleihin, tavallisiin ihmisiin? Kuuntele lisää:
"Asiantuntijat joiden kanssa me olemme keskustelleet uskovat, että tällaiset henkistä epävakaisuutta aiheuttavat signaalit vaikuttaisivat voimakkaimmin ja ensisijaisesti niihin ihmisiin, joiden henkinen tasapaino ei ole vakaalla pohjalla, mutta, että jokainen tämän lähetyksen alueella joutuisi kärsimään tavalla tai toisella."
Vaikka nämä henkistä epävakaisuutta aiheuttavat signaalit vaikuttavat ensisijaisesti niihin jotka tarpovat henkisen epävakauden rajamailla, jokainen joutuu kokemaan jonkinlaista stressiä.Kuinka monta työpaikkaa Pohjois-Kaliforniassa onkaan menetetty koska työntekijät eivät jaksa enää tehdä töitä työnantajan vaatimaan tahtiin? Kuinka monta avioliittoa on kariutunut? Kuinka monta työuraa on haihtunut tuuliin ja pilviin? Kuinka moni nuori, jotka ovat normaalistikin stressaantuneita aikuistumisen paineissa, on työnnetty reunan yli henkisen häiriintyneisyyden tilaan? Me emme saa koskaan tietää, ja joukkotiedotusvälineet eivät koskaan kerro tällaisia uutisia.

Useimmat ihmiset haluavat uskoa, että heidän vaaleilla ja muilla tavoilla valituilla virkamiehillä olisi heidän hyvinvointinsa sydämellään. Ihmiset uskovat, että virkamiehet tekevät virheitä huolimattomuuden tai itsekkyyden seurauksena, mutta kukaan ei halua uskoa että heidän hallituksensa virkamiehillä olisi salainen agenda, joka olisi vartavasten suunniteltu tuhoamaan kansalaistensa elämä.

Normaalit ihmiset Adolf Hitlerin virkakaudella löysivät itsensä samasta tilanteesta. Huolimatta tosiasiasta, että Hitler oli julkaissut kirjan Mein Kampf, jossa hän kertoi aikovansa surmata kaikki juutalaiset, useimmat juutalaisista eivät suostuneet uskomaan. He keksivät kaikenlaisia tekosyitä epäuskolleen. Kun surmaaminen alkoi, ja monet arjalaiset joutuivat kasvotusten näiden tosiasioiden kanssa, silloinkaan useimmat kieltäytyivät edes harkitsemasta sitä mahdollisuutta että murhat sellaisessa mittakaavassa voisivat olla mahdollisia. Jopa saksalaiset jotka asuivat lähellä keskitysleirejä kieltäytyivät uskomasta, että palavan lihan haju joka tuprusi savupiipuista ympäri vuorokauden voisi olla peräisin ihmisistä. He näkivät lukemattomien karjavaunujen täynnä ihmisiä menevän näille leireille ja lähtevän tyhjinä takaisin. Juuri ennen sodan loppua kun liittoutuneet paljastivat nämä julmuudet, eräs saksalainen nainen kirjoitti ysträvälleen: "Jonkun pitäisi kertoa Adolfille näistä kauheuksista; hän ei varmasti itse tiedä!"

Mikä on sinun reaktiosi näihin totuuksiin joita me jaamme sinun kanssasi. Uskotko sinä vai hautaatko sinä pääsi hiekkaan?
Pohjois-Kalifornian HAARP-kokeiden ajoitus

Milloin nämä kokeet -- pahaa aavistamattomia veroja maksavia pohjois-Kalifornian asukkaita vastaan -- suoritettiin? Palataanpa takaisin tähän artikkeliin: "Aktiviteetti suurimman osan vuotta 1999, lukuunottamatta parin kuukauden taukoa kesällä. Nämä signaalit, ensisijaisesti ULF- (Ultra-matala taajuus) ja ELF- taajuuksilla on tallennettu useisiin laitteisiin usean tutkijan toimesta, ja niitä analysoidaan parhaillaan. Näiden useiden kuukausien aikana jolloin signaaleja lähetettiin, niitä lähetettiin 24 tuntia vuorokaudessa, joka päivä!!"

Eräs näiden kokeiden yksityiskohta, joka täytyy analysoida, on se tosiasia, että silloin kun tietyntyyppiseen aivotoimintaan kuuluva tietty jaksoluku on todettu, se voidaan tallentaa tietokoneeseen. Uutishaukka selittää tieteen joka on tämän salakavalan pyrkimyksen takana. "Tämän kaiken korkean teknologian tavoitteena on keksiä ja paljastaa jaksollinen aivoaaltojen liikkuvan ryhmän signaalit. Esimerkki näyttää yksilön EEG (aivokäyrä) -kuvan, joka on otettu oikeasta ja vasemmasta aivopuoliskosta samanaikaisesti. Käyttämällä näitä tietokoneen ottamia EEG-kuvia tiedemiehet voivat tunnistaa ja eristää aivojen matala-amplituudisia tunneryhmiä, syntetisioda niitä ja varastoida niitä toiseen tietokoneeseen. Toisin sanoen,tutkimalla hienovaraisia luonteenpiirteitä aivoaaltojen kaavoissa jotka ilmaantuvat kun kohde kokee tiettyä tunnetilaa, tiedemiehet kykenevät tunnistamaan tämän aivoaallon kaavan ja kopioimaan sen. Nämä ryhmät asetetaan sitten SilentSound- taajuuslähettimeen, ja nämä sitten laukaisevat samanlaisten perustunteiden esiintymisen kuin ihmisillä!!"

Maaiilkon kielellä, nämä tietyt jaksoluvut, jotka saavat aikaan tiettyjä tunteita tai ajatuksia tunnistettiin niin tarkkaan että niistä voidaan tehdä "sormenjälki" joka voidaan varastoida tietokoneeseen, ja sitten tämä "sormenjälki" voidaan lähettää eteenpäin joukkotiedotusvälineiden kautta! Toisin sanoen, aivoaaltojen jaksoluku jonka on todettu saavan aikaan itsemurha-ajatuksia, esimerkiksi voidaan tallentaa tietokoneeseen ja lähettää salakavalasti radio- tai tv- ohjelmassa! Tai, jos hallitus haluaa suuren määrän ihmisiä menevän depressioon tai hurmokseen, he voivat lähettää tallennetut signaalit radion tai television kautta ja saavuttaa koko väestön tietyn ajan kuluttua!

Tämä kyky voi jopa istuttaa tiettyjä ajatuksia tai komentoja ihmisten mieliin. Valtava määrä ihmisiä voi äkkiä vastaanottaa samanaikaisesti ajatuksia tai käskyjä, saaden aikaan sen, että moni suorittaa nämä käskyt. Jos käsky on "Tapa jokainen", sinulla saattaa äkkiä olla edessäsi käsittämättömiä väkivaltaisia hyökkäyksiä sellaisten ihmisten taholta jotka eivät ole koskaan aikaisemmin tehneet rikoksia. Tietysti, yhteys Raamatun profetiaan on suora ja hyvin vakava varoitus niille ihmisille jotka elävät Lopun aikana. Kuuntele:

"Ja minä näin yhden sen päistä olevan ikäänkuin kuoliaaksi haavoitetun, mutta sen kuolinhaava parantui. Ja koko maa seurasi ihmetellen petoa." [Ilm. 13:3]. Huomaa sana "kaikki" tässä kappaleessa. Kaikki maailman ihmiset suuntasivat katseensa petoon [Antikristukseen] hämmästyksellä ja kunnioituksella. Sitten Raamattu kertoo meille, mitä kaikki maailman ihmiset sanoivat yksissä tuumin:
"Ja he kumarsivat lohikäärmettä, koska se oli antanut sellaisen vallan pedolle, ja he kumarsivat petoa sanoen: 'Kuka on pedon certainen, ja kuka voi sotia sitä vastaan?'" [Ilm. 13:4].
Kaikki maailman ihmiset hämmästyvät samanaikaisesti Antikristuksen toimesta. Tämä ihastus johtaa kaikki maailman ihmiset palvomaan lohikäärmettä (Saatanaa) ja petoa (Antikristusta). Kun olin lukenut paljon materiaalia Uuden maailmanjärjestyksen suunnitelmista, minä ymmärsin että heidän päämääränsä numero yksi on lavastaa onnistuneesti heidän New Age -Kristuksensa, Maitreya. Heidän tärkein päämääränsä tämän jälkeen on johdattaa kaikki maailman ihmiset palvomaan häntä jumalanaan. New Age -kirjailija, David Spangler ilmaisi suunnitelman tämän kohdan ytimekkäästi.
"Kukaan ei astu sisälle Uuteen maailmanjärjestykseen ennenkuin hän sitoutuu palvomaan Luciferia. Kukaan ei astu sisälle Uuteen aikaan ennenkuin hän ottaa luciferilaisen vihkimyksen." [David Spangler, Planetaarisen vihkimyksen neuvosto, Yhdistyneet kansakunnat.]
Mutta sitten, Spangler hyytää uudestisyntyneiden kristittyjen sielua, niiden jotka tuntevat Raamatun ja erityisesti Ilmestyskirjan: "Valo joka paljastaa meille Kristuksen olemuksen tulee Luciferilta. Hän on valontuoja, hänet on osuvasti nimetty aamutähdeksi, koska se on hänen valonsa joka ilmoittaa ihmiselle suuren tajunnan aamunkoiton. Hän seisoo kuin Suuri vihkimyksen suorittaja, joka luovuttaa sielut Kristukselle."

Huomasitko viimeisen lauseen? Lucifer on se "joka luovuttaa sielut Kristukselle" palvomaan häntä. New Agen suunnitelma Uudesta maailmanjärjestyksestä on valmistaa ihmiskunta Luciferin -- Suuren vihkimyksen suorittajan -- töiden kautta, niin että hän (Lucifer) voi luovuttaa ihmisen sielun ANtikristukselle. Eikö tämä ole juuri sitä mitä profetia julistaa?
"Ja heitä seurasi vielä kolmas enkeli, joka sanoi suurella äänellä: 'Jos joku kumartaa petoa ja sen kuvaa ja ottaa sen merkin otsaansa tai käteensä, niin hänkin on juova Jumalan vihan viiniä, joka sekoittamattomana on kaadettu hänen vihansa maljaan, ja häntä pitää tulella ja tulikivellä vaivattaman pyhien enkelien edessä ja Karitsan edessä. Ja heidän vaivansa savu on nouseva aina ja iankaikkisesti, eikä heillä ole lepoa päivällä eikä yöllä, heillä jotka petoa ja sen kuvaa kumartavat, eikä kenelläkään, joka ottaa sen nimen merkin.'"

"Ja ensimmäinen lähti ja vuodatti maljansa maan päälle; ja tuli pahoja ja ilkeitä paiseita niihin ihmisiin, joissa oli pedon merkki ja jotka kumarsivat sen kuvaa."

"Ja viides enkeli vuodatti maljansa pedon valtaistuimelle, ja sen valtakunta pimeni; ja he pureskelivat kielensä rikki tuskissansa ja pilkkasivat taivaan Jumalaa tuskiensa ja paiseittensa tähden, mutta eivät tehneet parannusta teoistansa."
Me voimme nähdä tässä, että Jumala katsoo kaikki ihmiset jotka ovat antaneet sielunsa Antikristukselle ikuisesti tuomituiksi.

Sitävastoin, me näemme palkinnot joita Jumala jakaa niille jotka kieltäytyvät seuraamasta Antikristusta: "Ja minä näin valtaistuimia, ja he istuivat niille, ja heille annettiin tuomiovalta; ja minä näin niiden sielut, jotka olivat teloitetut Jeesuksen todistuksen ja Jumalan sanan tähden, ja niiden, jotka eivät olleet kumartaneet petoa eikä sen kuvaa eivätkä ottaneet sen merkkiä otsaansa eikä käteensä; ja he virkosivat eloon ja hallitsivat Kristuksen kanssa tuhannen vuotta."
Johtopäätös

Meidän täytyy päätellä, että vaikka Antikristuksella on kyky valmentaa koko väestö ja saada suurin osa heistä reagoimaan haluamallaan tavalla, sen tosiasian -- että merkittävä määrä ihmisiä kieltäytyy antautumasta tälle tehokkaalle mielen kontrolloinnille -- täytyy merkitä sitä, että Jumala suojelee omiaan yliluonnollisella tavalla. Me näemme valtavan määrän ihmisiä pelastuvan seitsemän vuotta kestävän suuren ahdistuksen aikana, ja me näemme näiden ihmisten saavan palkinnot tästä vastustuksesta. Siksi Jumalan täytyy suojella Hänen omiaan.

Uutisen 1344 loppukommenteissa, koskien okkulttista USA:n karttaa jota käytettiin koulujen ampumistapauksissa, me esittelimme kolme Raamatun kohtaa jotka lupaavat että Jumala "sinetöi" omansa Saatanalta. Katsotaanpa nyt psalmia 91 nähdäksemme muita vastaavia kohtia.

Lue kuolellisesti jakeet 1 ja 2, koska lupaukset jotka Jumala antaa on varattu sellaiselle joka täyttää päivittäin näiden kahden jakeen ehdot. Nämä lupaukset on varattu sille joka "asuu salaisessa paikassa korkealla", joka luottaa yksinomaan Jumalan suojelukseen.

"Sillä hän päästää sinut linnustajan paulasta, turmiollisesta rutosta." [Jae 3].

"Et sinä pelkää yön kauhuja, et päivällä lentävää nuolta, et ruttoa, joka pimeässä kulkee, et kulkutautia, joka päiväsydännä häviötä tekee." [Jakeet 5-6]. Meille on annettu ohjeet olla pelkäämättä mitään, mitä meidän sielumme vihollinen -- Saatana -- voi heittää meidän tiellemme, sisältäen kaikkein voimakkaimman Illuministisen noituuden tai heidän korkean teknologiansa.

"Vaikka tuhat kaatuisi sinun sivultasi, kymmenen tuhatta oikealta puoleltasi, ei se sinuun satu. Sinun silmäsi saavat vain katsella ja nähdä, kuinka jumalattomille kostetaan. --" [Jakeet 7-8].

"Sillä: 'Sinä, Herra, olet minun turvani.' -- Korkeimman olet sinä ottanut suojaksesi. Ei kohtaa sinua onnettomuus, eikä vitsaus lähesty sinun majaasi. Sillä hän antaa enkeleilleen sinusta käskyn varjella sinua kaikilla sinua kaikilla teilläsi. He kantavat sinua käsillänsä, ettet jalkaasi kiveen loukkaisi. Sinä kuljet leijonan ja kyykäärmeen ylitse, sinä tallaat nuorta jalopeuraa ja lohikäärmrttä." [Jakeet 9-13].

Jumala suojelee omansa joutumasta teknologisten läpimurtojen saaliiksi. Älä erehdy sen suhteen, että Saatana paljastaa mielen kontrolloinnin salaisuudet juuri niin pitkälle kuin Jumala sallii hänen paljastavan. Mutta, "ei kohtaa sinua onnettomuus", lupaa Jumala.

"Mutta minä ainoastaan rukoilen." [Psalmi 109:4].

Totisesti, kansakunnan laajuisen mielen kontrolloinnin alku on saatanallisen Illuminatin käsissä. Tämä on yksi Lopun ajan merkki lisää.

---------------------------------

Oletko sinä hengellisesti valmis? Onko sinun perheesi? Suojeletko sinä riittävästi rakkaitasi? Tämän ministeriön tarkoitus on saada sinut ymmärtämään vaara joka uhkaa sinua, ja auttaa sitten sinua löytämään keinoja, kuinka varoittaa ja suojella rakkaitasi. Sitten kun olet kauttaaltaan valmis, sinä voit myös käyttää tietojasi keinoina avata ovi keskustelulle pelastumattoman henkilön kanssa. Minä olen tehnyt sitä monta kertaa ja olen nähnyt ihmisten tulevan Jeesuksen luokse tämän seurauksena. Nämä vaaralliset ajat ovat myös aikoja jolloin me voimme tuoda monta sielua Jeesukselle Kristukselle, saaden aikaan ikuisen muutoksen.

Jos olet ottanut Jeesuksen Kristuksen vastaan henkilökohtaisena vapahtajanasi, mutta olet ollut hyvin välinpitämätön hengellisellä matkallasi Hänen kanssaan, sinun täytyy välittömästi pyytää Häneltä anteeksiantoa sekä uudistumista. Hän antaa sinulle välittömästi anteeksi sekä täyttää sydämesi Pyhän Hengen ilolla. Sitten sinun tarvitsee aloittaa päivittäinen rukouselämä ja henkilökohtainen Raamatun opiskelu.

Jos sinä et ole ottanut Jeesusta vastaan henkilökohtaisena vapahtajanasi mutta olet tullut ymmärtämän Hänen todellisuutensa sekä lopun aikojen lähestymisen, ja haluat ottaa vastaan Hänen ilmaisen Ikuisen Elämän lahjansa, sinä voit tehdä sen nyt, omassa kodissasi. Kun sinä kerran olet ottanut Hänet vastaan vapahtajana, olet hengellisesti uudestisyntynyt, ja saat olla aivan yhtä varma Taivaaseen pääsystä kuin olisit jo siellä. Sitten sinä voit levätä vakuuttuneena siitä että Antikristuksen valtakunta ei pääse käpälöimään sinua hengellisesti.

Jos haluat syntyä uudesti käänny meidän pelastussivulle nyt.

Me toivomme että tämä ministeriö on siunannut sinua tehtävässään opettaa sekä varoittaa ihmisiä, jotta he voisivat nähdä tulevan "Uuden maailmanjärjestyksen" -- Antikristuksen valtakunnan -- päivittäisissä uutisissa.

Lopulta me haluamme kuulla sinusta. Sinä voit kirjoittaa (englanniksi!) meille osoitteeseen:

Cutting Edge Ministries
11 Robert Toner Blvd., Ste 5-393
North Attleboro, MA 02763-1156

Sinä voit myös lähettää sähköpostia meille.

Tämä on Cutting Edge -misniteriön artikkeli numero 1345Käännetty Cutting Edge -ministeriön suostumuksella.

Kääntäjä: Pasi Toivonen
patato@mantta.fi 

Takaisin