internet: http://www.cuttingedge.org/news/n1422.cfm

TULEVA PALESTIINALAISTEN PROFETOITU TUHO

Uusi Maailman Järjestys on tulossa! Oletko valmis? Kun kerran ymmärrät mikä tämä UMJ todella on  ja kuinka sitä vähitellen toteutetaan, pystyt näkemään sen etenemisen päivittäisissä uutisissa!!

Opi kuinka suojella itseäsi ja rakkaitasi!

Varustaudu niin tyrmistyttäviin näkymiin, ettet koskaan enää katsele uutisia samalla tavalla.

OLET NYT TERÄNSUULLA

Alaotsikko: Obadja 15-18 ennustaa kokonaisen kansan, Eesaun heimon Arafatin johtamien palestiinalaisten, tuhoamisen tulella. Israel omistaa "tulen aseen", joka voisi täyttää tämän profetian tarkasti!

HUOMAUTUS: KUN RAPORTOIMME KUINKA TÄMÄ PALESTIINALAISTEN TUHO TULOSSA TÄYTTÄEN TÄYDELLISESTI OBADJAN PROFETIAN, EMME ILOITSE TÄTÄ SANOESSAMME. MEILLÄ ON SAMAT TUNTEET KUIN HESEKIELILLÄ (Hes. 18:32)

KUITENKIN MAAILMANHISTORIAN HIRVITTÄVIMMÄT TAPAHTUMAT OVAT VYÖRYMÄSSÄ YLLEME JA IHMISET VAATIVAT VASTAUKSIA. TOTUUS ON, ETTÄ TUOMION JUMALA ON TOTEUTTAMASSA TUOMIOITAAN TARKASTI SITEN KUIN HÄN ENNUSTI 2500 VUOTTA SITTEN. KUNPA IHMISET NÄKISIVÄT TÄMÄN PROFETIAN TÄYTTYMISEN JA KÄÄNTYISIVÄT JEESUKSEN PUOLEEN PELASTUAKSEEN!

Obadja 15-18 koskee lopun aikoja, koska jae 15 alkaa profeetallisin sanoin "Sillä lähellä on Herran päivä....". Jumala johdonmukaisesti käyttää näitä sanoja symboloimaan lopunaikoja koskevia profetioita, eikä tässä ole kysymyksessä poikkeus. Tarkastelkaamme tämän profetian joitakin yksityiskohtia, jotta meillä myöhemmin olisi runko johon tukeutua. 

15. Sillä lähellä on Herran päivä kaikkia pakanakansoja: Niinkuin sinä olet tehnyt, niin sinulle tehdään; kosto sinun teoistasi kohtaa sinun omaa päätäsi. 

16. Sillä niinkuin te olette juoneet minun pyhällä vuorellani, niin tulevat kaikki pakanakansat juomaan ainiaan: he juovat ja särpivät ja ovat, niinkuin ei heitä olisi ollutkaan.

17. Mutta Siionin vuorella saavat olla pelastuneet, ja se on oleva pyhä, ja Jaakobin heimo on perivä perintönsä. 

18. Jaakobin heimo on oleva tuli ja Joosefin heimo liekki, mutta Eesaun heimo kuin olki, ja ne polttavat sen ja kuluttavat sen; eikä jää pakoonpäässyttä Eesaun heimosta. Sillä Herra on puhunut.


Loput kolme jaetta 19-21 kertovat tarkasti kuinka täydellisesti Israel laajenee ja omistaa  sille Jumalan lupaaman maan. Tähän maahan kuuluu Libanon, osa Syyriaa, kaksi kolmasosaa Jordaniasta ja Negevin erämaa. Kun Israel laajentaa rajansa tämän sodan jälkeen, se ei ainoastaan voita sotaa, vaan myös lähettää sotavoimansa miehittämään Jumalan heille lupaaman maan. 

Jumala on myöskin suorittava Siionin vuoren puhdistuksen tämän sodan kautta. Huomaa jae 17: Jumala sanoo " Mutta Siionin vuorella saavat olla pelastuneet, ja se on oleva pyhä...."Ainoa tapa jolla Siionin vuori eli temppelivuori voisi tulla pyhäksi Jumalan silmissä on, että muslimien Kalliomoskeija poistettaisiin! Tämä on hyvin mielenkiintoinen asia, koska UMJ-suunnitelma antikristuksen tuottamiseksi edellyttää Kalliomoskeijan tuhoa. (Lue  NEWS1404, "Arafat's Blunder On CNN May Have Revealed An Arab Plot To Ignite The Middle East Conflagration By Bombing Their Own Holy Places" suomeksi: Arafatin erehdys CNN:n haastattelussa on voinut paljastaa arabien salaliiton sytyttää Lähi-Itä pommittamalla heidän omia pyhiä paikkojaan.) 

Koska tärkein pakanallinen rakennus Temppelivuorella on Kalliomoskeija, niin ensiksi tulee mieleen kysymys: "olisivatkohan arabit suunnittelemassa sen räjäyttämistä voidakseen syyttää siitä juutalaisia ja siten hetkessä yhdistää maailman miljardi muslimia pyhään sotaan Israelia vastaan?" Kun luin tämän CNN:n raportin niin heti kurkotin kirjahyllyyni ja vedin tärkeimmän UMJ-kirjani, joka kuvailee kuinka Antikristus aikoo pettää maailman. Muutamassa sekunnissa olin löytänyt paikan, jossa kalliomoskeija mainitaan. Kuuntele:

"Jos Messias ilmestyy, niin hänet on tuotettava. Ja Messiaan tuottaminen ...  on yhtä lailla ihmiskunnan kuin Jumaluudenkin toimintaa ... on epäilemättä monia juutalaisia .... jotka ovat halukkaita pitämään häntä kauan kaivattuna Messiaanaan. Joillakin muslimeilla saattaa olla saman kaltainen näky ... uudelle Daavidille saattaa olla mahdollista ratsastaa Jerusalemiin kaikessa loistavassa majesteettisuudessaan. Huomaa sana ´ratsastaa´... aasilla kuten on ennustettu Sak.9:9 ... näyttäisi olevan suositeltavaa uudelle messiaalle toistaa se aaseineen kaikkineen ... Marssireitti tietenkin on etenevä suoraan Kidronin laakson poikki niin liki Temppelivuorta kuin mahdollista ... hänet täytyy asiaan kuuluvasti asettaa valtaistuimelle ja voidella öljyllä (Ps.45:6-7) Kalliomoskeijan jäännösten keskellä ..." [The Armageddon Script , p. 233-35]

Antikristus on saava tunnustuksen Juutalaisten Messiaaksi, kun hän seisoo  Kalliomoskeijan jäännösten keskellä ! On mitä mielenkiintoisinta, että kun tutkimme palestiinalaisten ja Hamasin propagandaa niin paljastui uskomaton tosiasia: Palestiinalaiset propagandistit ovat jo valmistamassa kansaansa Kalliomoskeijan räjäyttämiseen! Voit varmistua tästä, kun menet Palestiinan hallinnon (PA) sivuille, missä löydät luettelon useita skenaarioita kuinka juutalaiset aikovat räjäyttää Kalliomoskeijan. Siten tämä teko ei ole vain Obadjassa vaan on nyt vahvistettu kahdesti palestiinalaisista lähteistä ---  Arafat CNN:n haastattelussa 7.9.2000 ja nyt PA:n virallisessa nettipaikassa. Arafat näyttää olevan Jumalan inhimillinen agentti, jota Hän käyttää Obadjan profetian täyttämiseen. "Mutta Siionin vuorella saavat olla pelastuneet, ja se on oleva pyhä (Ob.17)". Arafat ei ole tietoinen, että hän on puhdistamassa Siionin vuorta pakanallisesta moskeijasta ja siten tekemässä sen pyhäksi. Hän  luulee tekevänsä sen, koska sellainen teko välittömästi yhdistäisi maailman miljardi muslimia sellaiseen raivoon, että Israelilla ei olisi mitään selvitymismahdollisuuksia sitä seuraavassa raivokkaassa hyökkäyksessä.
Koska Arafat ei usko raamatun profetiaan, hän ei tiedä taistelevansa Kaikkivaltiasta vastaan ja on tuleva itse tuhotuksi yhdessä muslimiliittolaistensa kanssa. Jumala ennustaa tällaisen teurastuksen Sak.12:2-9 niin että 7-vuotisen vihan ajan lopussa Jeesus voi palata uskovalle Israelille kuten jakeessa 10 ennustetaan. 

Palatkaamme nyt Obadjan jakeeseen 18, joka on artikkelimme pohjana. ".Jaakobin heimo on oleva tuli ja Joosefin heimo liekki, mutta Eesaun heimo kuin olki, ja ne polttavat sen ja kuluttavat sen; eikä jää pakoonpäässyttä Eesaun heimosta. Sillä Herra on puhunut."
Tämä profetia sanoo, että Israelilla on oleva jonkinlainen tuli rakennettuna keskuudessaan, joka äkkiä räjähtää ulospäin kuluttaakseen Eesaun heimon tuhoten sen sataprosenttisesti. Koska tuli ei leviä lähteestään ulospäin kovin kauas, voimme otaksua, etä tämän Eesaun heimon täytyy asua Israelin välittömässä läheisyydessä tämän valtaisan palon hetkellä. 

Nyt suuri kysymys on, "keitä ovat tämä Eesaun heimo tänä päivänä"? Useita vuosia sitten kysyin sähköpostitse Israelin suurlähetystöstä ketä ovat Eesaun heimon nykyajan jälkeläiset, jos heitä yleensä vielä olisi. Parin päivän kuluttua sain sähköpostissa vastauksen rabbilta, joka kertoi minulle, että palestiinalaiset ovat Eesaun heimon jälkeläisiä nykyaikana! He elävät sekä Edomissa, joka on Jordanian maakunta, että Israelissa Arafatin johtamina!

JUMALAN TUOMIO - PALESTIINALAISTEN KANSANMURHA VÄLIKAPPALEENA ISRAEL

Tämä profetia tarkoittaa, että palestiinalaiset tulevat "palamaan kuin olki", "poltetaan" ja "kulutetaan" tulen aseella joka räjähtää ulos Israelista. Tämä on profetiaa ja se tarkoittaa sitä mitä se sanoo. Nyt kun minulla oli oikea ymmärrys siitä mitä tämä profetia tarkoitti sinä aikana, jolloin se lopullisesti toteutuisi, minulla oli useita kysymyksiä, jotka luetteloin ja sitten palaamme keskustelemaan kustakin erikseen.

1.    Millaisen aseen Israel voisi mahdollisesti omistaa, joka voisi tuhota 100% väestöstä ja tehdä sen tulella?

2.    Jos Israel tulee toimeenpanemaan Jumalan 100% tuhotuomion - kuten Ob.18 esittää - niin millaista toimintaa täytyisi toteuttaa sellaisen kansanmurhan suorittamiseksi ja samalla suojella juutalaisia kansalaisia?

3.    Mikä voisi olla viimeinen tapahtuma merkkinä siitä, että tämä kansanmurha on alkamassa?

Nyt kun meillä on oikeat kysymykset edessämme, niin tutkikaamme niitä tarkemmin

1.  Millaisen aseen Israel voisi mahdollisesti omistaa, joka voisi tuhota 100% väestöstä ja tehdä sen tulella ?  Ensiksi ajattelin neutronipommia, jonka Israel on myöntänyt omistavansa. Tämä ase tuhoaisi 100% väestöstä, koska se on tehty tappamaan kaikki eläimet pommittamalla niiden kehoja neutronihiukkasilla niin, että ne välittömästi kuolevat. Tämä ase ei kuitenkaan tapa tulella, vaikkakin voidaan väittää, että räjähdys, joka laukaisee tämän aseen kyllä lähettää jonkin verran tulta. Kuitenkaan tappamista ei tehdä tulella ja kun luemme tätä Obadjan kohtaa, se nyttää edellyttävän, että kuoleman isku tapahtuu tulen avulla.

Lisäksi kukaan ei voisi hallita räjähtävän neutronipommin "yliroiskumista", että se ei tappaisi omia kansalaisia. Tämä tekijä on ylivoimaisen tärkeä, kun käsitellään tiheitä väestön keskittymiä pikkuisen Israelin valtion sisällä. Edelleen juutalaiset ja palestiinalaiset kylät ja kaupungit sijaitsevat maantieteellisesti hyvin lähellä toisiaan. "Yliroiskuminen" näyttää poissulkevan neutronipommin.

Uskomme, että Israel omistaa plasmasäde-  (Plasma Beam) tai hiukkassäde-aseita (Particle Beam). Jerry Smith New Age-kirjailija, joka on kirjoittanut kirjan " HAARP: The Ultimate Weapon of the Conspiracy", vahvisti minulle sähköpostissa vuonna 1998, että hiukkassäde-aseella voitaisiin todella saavuttaa väestön 100% tuho. Jerry sanoi Amerikan testanneen sellaista asetta Persian lahden sodassa ja se on yksi syy, että tapoimme niin paljon irakilaisia ja itse menetimme vain muutamia miehiä. Tänään sellainen aseistus voidaan kiinnittää suuriin kuorma-autoihin, helikoptereihin, kaikenlaisiin ilma-aluksiin ja mahdollisesti jopa tankkeihin. Hiukkassäde ei kuitenkaan tapa tulella.

Perinteinen ydinase tappaisi koko väestön ja tekisi sen tulella. Kukaan ei kuitenkaan voisi hallita "yliroiskumista",  joka pyyhkisi pois juutalaiset kansalaiset yhtä lailla. Tämä seikka näyttää poissulkevan atomiaseen käytön palestiinalaisia vastaan. Uskomme, että Israel tulee käyttämään atomi- ja neutroniasetta Syyrian, Egyptin ja Jordanian valtausarmeijoita vastaan, mutta se ei voi käyttää niitä palestiinalaisten tappamiseen, koska ne eivat ole tarpeeksi kirurgisia.

KUITENKIN - USA ja Israel omistavat joukkotuhon tulella aikaan saavan aseen ja me uskomme, että tämä on se ase, jota Israel voi käyttää suorittaakseen Jumalan julistaman tuomion kuten Ob.15-18 kuvailee. Tätä asetta kutsutaan Fuel-Air-pommiksi (Fuel-Air = Polttoaine-Ilma) ja sitä käytettiin tuhoisin seurauksin Persian lahden sodassa. Itse asiassa eräs vaikuttavimmista tuossa sodassa otetuista kuvista esittää mailien pituista rivistöä irakilaisia ajoneuvoja täydellisesti tuhottuina ja mustuneina F-A-pommin vaikutuksesta. Jokainen ihminen jokaisessa ajoneuvossa ei ollut ainoastaan kuollut, vaan heidän ruumiinsa olivat hiiltyneet ja mustuneet uskomattomissa määrin. Uutisraportit sanoivat, että yli 1500 irakilaista tankkia, aseistettua ajoneuvoa, jeeppiä, ambulanssia, kuorma-ja henkilöautoa tuhottiin näillä F-A-pommeilla. Näitä ajoneuvoja käyttävät sotilaat tuhottiin totaalisesti sekunneissa ja heidän ruumiinsa hiiltyivät ja mustuivat uskomattomasti.

F-A-pommin toimintaperiaate on hyvin yksinkertainen. "Polttoaine-ilma räjähteet muodostavat erittäin kaasumaisia seoksia, jotka räjäytettäessä tuottavat paljon enemmän räjähdyksenkaltaista voimaa kuin tuli. Kokoonsa ja painoonsa nähden ne saavat aikaan paljon voimakkaamman räjähdyksen kuin mikään muu ase lukuunottamatta ydinaseita, itse asiassa räjähdys muistuttaa pientä ydinräjähdystä ...  Ne voidaan laukaista ilma-aluksista, helikoptereista tai maa-ajoneuvoista" [ Lähde: www.bullatomsci.org/issues/1991/may91/may91walker.html]

Siis jos on tarkoitus tuhota kokonainen kaupunki minuuteissa niin F-A-pommi on siihen tarkoitukseen täydellinen ase. Sen voi laukaista lentokoneesta, helikopterista tai jopa maa-ajoneuvosta, kuten ylläoleva lainaus kertoo. Siten Israel voisi laukaista tämän F-A-pommin monenlaisilta laukaisualustoilta siten tehden todennäköisemmäksi kaikkien kohdealueiden kattamisen heti yhdellä kerralla. Palestiinalaiset kaupungit räjähtäisivät ikään kuin pienten ydipommien iskiessä, mutta ne tuhoutuisivat räjähdyksellä ja tulella pienessä hetkessä.
Palatkaamme nyt tähän artikkeliin saadaksemme lisää tietoa.

"... asianmukaiselta nimeltään MAD FAE (mass air delivery fuel- air explosive = F-A-pommi) sisältää 12 säiliötä eteenioksidis tai propeenioksidia helikopterin perässään hinaamina. Säiliöt vapauttavat pilven erittäin haihtuvia kaasuja, jotka ilmaan sekoitettuina ja räjäytettyinä voivat kattaa yli 300 m pitkän alueen, jolla räjähdyspaine on viisinkertainen TNT:en (trinitrotolueeni) verrattuna. Maalevityslaitteen muodostaa aseistettu ajoneuvo, jossa on 30 laukaisuputkea 5 tuman Zuni-raketeille, jotka on varustettu F-A-ammuksilla miinakenttien räjäyttämiseksi. USA:n varastoon kuuluu myös ilmasta laskuvarjolla pudotettava yksikkö, joka sisältää kolme 100 paunan (n.45 kg) kanisteria täynnä eteenioksidia. Lähestymissulake räjäyttää kanisterit n.10 m maanpinnan yläpuolella saaden aikaan aerosolisumupilven tilavuudeltaan n. 2000 kuutiometriä, joka sitten räjäytetään joitakin tuumia maan pinnan yläpuolella toisella panoksella. Räjähdyspaine joka on noin 300 paunaa neliötuumalle litistää kaiken n 20 metrin säteellä ja tappaa kaikki lähellä olevat joukot sekä maan päällä että maan alla. Jo muutaman paunan ylipaine on ihmiselle kuolettava. Eräs Marine Corps'in suosikkinumero lähi-idässä tuntemattoman Pentagonin edustajan mukaan oli BLU-82, tunnettu myös nimeltä 'Big Blue 82, tai 'Daisy Cutter'. Viimeksi USA:n erikoisjoukkojen käyttämä Vietnamissa  helikopterien laskeutumispaikkojen raivaukseen 15000 paunan (n.7000 kg) pommi täytetty ammoniumnitraatti-vesi liuoksella, alumiinipulverilla ja polystyreenillä. Se voidaan laukaista vain MC-130 Hercules rahtilentokoneesta kierittämäälä se ulos takalastiovesta. Pommi laskeutuu varjolla ja räjähtää juuri maan pinnan yläpuolella saaden aikaan yli 1000 paunan paineen neliötuumalle murskaten kaiken satojen metrien säteellä. Sitä voidaan käyttää miinakenttien raivaukseen tai joukkojen, lentokoneiden ja varusteiden keskittymiä vastaan.

Voit nähdä kuvallisen esityksen kuinka tämä F-A-pommi voi tuhota tuliräjähdyksen avulla. klikkaa This depiction is from a U.S. Navy website, and demonstrates 1976 technology. Tämä demo on USA:n merivoimien verkkosivulta ja esittelee teknologiaa vuodelta 1976.
Tästä voit helposti nähdä kuinka näitä aseita voisi käyttää tuhoamaan kokonaisia palestiinlaisten kyliä ja kaupunkeja. Haluamme toistaa, että emme iloitse tästä uskomattomasta verilöylyprofetiasta, mutta suuri joukko ihmisiä tulee etsimään kelvollisia vastauksia kiireesti kun tämä verilöyly kerran toteutuu. Heidän ei tarvitse etsiä muita oikeita vastauksia kuin tämä Obadjan profetia. Tarkastelkaamme nyt kysymystämme 2

2.  Jos Israel tulee toimeenpanemaan Jumalan 100% tuhotuomion - kuten Ob.18 esittää - niin millaista toimintaa täytyisi toteuttaa sellaisen kansanmurhan suorittamiseksi ja samalla suojella juutalaisia kansalaisia?

En milloinkaan unohda tyrmistystäni kesäkuussa 1990, kun kun ostin Jewish Press-lehden kioskista Bostonin alakaupungissa Massachusettsissa, sillä se piti sisällään pääkirjoituksen, joka vangitsi mielenkiintoni kuten ei mikään toinen asia ollut tehnyt pitkään aikaan. Tämä pääkirjoitus väitti, että Israelin ylin johto  - sekä poliittinen että sotilaallinen - oli tehnyt johtopäätöksen että, seuraavassa Israelin ja arabien välisessä sodassa heidän täytyisi tuhota (annihilate) arabien kokonaisia väestön osia (entire populations). Tämä kirjoitus selitti, että Israelin johto oli sairas ja väsynyt arabien aliomaisisiin hyökkäyksiin ja siihen että juutalaisten sotilaallinen voitto ei tuonut pysyvää rauhaa, vaan ainoastaan pystytti näyttämön seuraavaa sotaa varten. Sitä paitsi olisi varmaa, että ennemmin tai myöhemmin arabivaltiot saisivat haltuunsa joukkotuho-aseita käyttääkseen niitä Israelin tuhoamiseen vaikka itse kärsisivätkin suunnattomat menetykset. (Koska arabien lukumäärä alueella 270 miljoona ja juutalaisten vain 6 miljoonaa, he voivat hyväksyä hyvinkin suuret menetykset kunhan vain Israel saadaan tuhottua.) Siksi tämä pääkirjoitus päätteli, että seuraavan sodan tuloksena olisi oltava heidän leppymättömimpien vihollistensa palestiinalaisten, syyrialaisten ja egyptiläisten täydellinen tuho. Alle kaksi vuotta myöhemmin maailmalle esiteltiin Oslon rauhan prosessi. Voidaanko tämä tuhoamispäätös liittää Oslon rauhan prosessiin?  Sellainen johtopäätös näyttäisi liian epäjohdonmukaiselta päältä katsoen, mutta syvemmällä voi nähdä lluminististis-amerikkalais-israelilaissyntyisen Oslon rauhan prosessin pirullisen nerouden.

Oslon rauhansopimus kirjaimellisesti julisti, että Israel oli tullut johtopäätökseen, että jos he antaisivat maapaketteja palestiinalaisille niin rauha ja  sopusointuinen yhdessäolo kahden kansan välillä viimein saavutettaisiin. Tämä uskomus tuli tunnetuksi nimellä "Land for Peace" (Maata rauhasta), huolimatta monien poliitikkojen ja sotilaiden varoituksista, tämä myönnytysten sarja alkoi tulla esiin. 13.9.1993 presidentti Clinton piti hyvin korkean tason allekirjoitustilaisuuden Valkoisessa talossa, jossa Israelin pääministeri Rabin ja palestiinan presidentti Arafat allekirjoittivat sopimuksen ja puristivat toistensa käsiä. Maailma näytti olevan joko sodan tai rauhan partaalla, mutta useimmat halusivat uskoa rauhaan. 

Koska Israel on pieni maa - pienempi kuin New Jersey - se vahingoittaisi itseään antamalla leppymättömälle viholliselle territorioita rajojensa sisäpuolelta. Presidentti Nixon kerran vertasi tätä ajatusta mieheen, joka pitää partaveitsenterävää puukkoa tuuman päässä toisen sydämestä. Kuitenkin Rabin oli entinen armeijan kenraali, joten varmasti hän oli kykenevä tiedostamaan sellaiset vaarat. Koska kukaan ei milloinkaan ole syyttänyt Rabinia hulluksi, hänen on täytynyt tietää Oslon sopimuksista jotakin, jota me emme tiedä.
Lisäksi Arafat kieltäytyi noudattamasta juuri allekirjoittamiaan sopimuksia. Karkeasti loukaten sopimuksia Arafat alkoi rakentaa palestiinalaista "poliisivoimaa" raskaasti aseistetuksi jalkaväkiprikaatiksi ja alkoi harjoittaa heitä sotilasstrategiassa ja manöövereissa. Israelin hallitus saattoi nähdä kaiken tämän valmistautumisen eikä tehnyt mitään sen estämiseksi. Israelin armeija tiesi aseiden salakuljetuksesta eikä tehnyt mitään sen estämiseksi. Muutamia päiviä sitten paikallislehdessämme oli kuva hautajaiskulkueessa marssivista arabeista ja yksi arabeista piti rohkeasti koholla valokuvaajalle panssarintorjunta-asetta, joka nimenomaan oli kielletty Oslon "rauhan" sopimuksissa.

Mitä on tapahtumassa? Onko Israel menettänyt elämänhalunsa? Ovatko he tekemässä joukkoitsemurhaa? En luule, erikoisesti kun luen profetiaa, jossa Jumala takaa, että kun Hän toisi Israelin takaisin maahansa aikojen lopulla, Hän henkilökohtaisesti takaisi sen, että heitä ei milloinkaan enää ajeta pois (Aamos 9:14-15)

Miten tässä sitten käy? Uskon että Oslon rauhan sopimus oli nimenomainen seuraus Israelin päätöksestä tuhota arabit seuravassa Arabien ja Israelin välisessä sodassa, asetelma jota Jewish Pressin pääkirjoitus selitti kesäkuussa 1990. Kuten näet, Oslon rauhan sopimus  on nerokas ansa arabeille, johon heidän on määrä pudota ja tuhoutua.

Kysy nyt itseltäsi mikä voisi ola se maantieteellinen realiteetti, jonka sotilaskomentaja haluaisi kohdata' jos hänet määrättäisiin täydellisesti tuhoamaan jokin siviiliasutus ja erityisesti kun sellainen asutus on fyysisesti hyvin lähellä hänen omia kansalaisiaan? Eikö hän haluaisikin, että tuo kohdeväestö olisi fyysisesti erotettu omasta väestöstään? 

Palestiinalaiset ovat luonnollisesti kokoontuneet yhteen Israelin sisällä ja juutalaiset ovat laajasti kokoontuneet heidän omiin kaupunkeihinsa ja kyliinsä. Oslon rauhan sopimukset täytyy olla siten kirjoitetut, että edelleen rohkaistaan arabeja asumaan yhdessä ja juutalaisia jättämään sellaiset arabilähiöt. Kun Hebron luovutettiin Palestiinan hallinnolle paikallinen lehti kirjoitti, että siellä asui 40000 arabia ja vain muutama sata juutalaista. Juuri tämänkaltaiseen tilanteeseen sotilaskomentaja pyrkisi ennenkuin hän alkaisi tuhota kohdeväestöä.

Tosiasiassa sotilaskomentaja haluaisi vetää 100 % omasta kansastaan ulos kohdealueilta juuri ennenkuin hän aloittaisi tuhoamistoiminnan. Omasta kokemuksestani Yhdysvaltain sotilastiedustelussa voin kertoa, että arvioitsija tarkkailisi juuri tämän kaltaisen tilanteen esiintymistä ajatellen että, kun vähemmistökansalaiset on vedetty ulos kohdealueilta, tämä toimi olisi merkkinä siitä, että suurhyökkäys olisi lähellä. Siksi olin vakavasti huolestunut kun luin, että Barak ja hänen kabinettinsa olivat määränneet IDF:n viemään päätökseen arabien ja juutalaisten "fyysisen erottamisen" (physical separation) toisistaan marraskuun 15. päivään mennessä, jona päivämääränä Arafatin on määrä julistaa itsenäinen Palestiinan valtio. Jos tämä "fyysinen erottaminen" pitää sisällään vähemmistöjuutalaisten pakkosiirron arabienemmistöisistä kylistä ja kaupungeista, niin voit olla melko varma, että Obadja 15-18:n  tuhoamissota on alkamassa.

ARAB POPULATION DENSITY MAP ENCOURAGED BY OSLO PEACE ACCORDS

OSLON RAUHANSOPIMUKSEN MUKAINEN ARABIASUTUKSEN TIHEYSKARTTATarkastelkaamme näitä kahta karttaa niin voit helposti nähdä kuinka palestiinalaiset on järjestetty (have been set up) fyysistä tuhoamista varten. Vuonna 1947 Arabien alue (näkyy tummana) jatkui yhtenäisenä alas keskellä Israelia pohjoisesta etelään ja Gazan kaistalla. Yksi nykyaikaisen valtion edellytyksistä on, että se hallitsee yhtenäistä aluetta. Arabeilla oli tällainen yhtenäinen alue v. 1947.

Nyt katso kuvaa oikealla, joka esittää nykyisen arabiasutuksen sijainnin Israelissa. Huomaa, että arabit eivät miehitä yhtenäistä aluetta, vaan ovat kootut yhteen (clustered) erillisalueille (enclaves) suurille ja pienille. Tämän kaltainen väestön ryhmittely (clustering) on juuri se mitä sotilaskomentaja toivoisi ennenkuin aloittaa tuhoamissodan! Oslo on hyvin ovela ansa, joka rohkaisee palestiinalaisia edelleen keskittymään ryhmiin erillisalueilla ja pelottaa juutalaisia elämään arabimeressä. Edelleen Israelin johtajat tiesivät, että arabin viha juutalaista kohtaan on niin voimakas, että vähemmistöjuutalaisille olisi mahdotonta elää arabi-enklaavin sisällä, koska heitä ahdistettaisiin, vainottaisiin ja pakotettaisiin lähtemään pois.

Voitko nyt nähdä kuinka helposti sotilaskomentaja, jolla on pitkälle kehitettyjä (sophisticated) F-A-pommeja voisi tuhota jokaisen näissä enklaaveissa elävän palestiinalaisen? Avainasia tarkkailtavaksi on Palestiinalaisten "fyysinen eristäminen", joka IDF määrättiin suorittamaan ennen 15.11.2000. Jos tähän erottamiseen kuuluu juutalaisten pakkoevakuointi arabi-enklaavien sisäpuolelta, niin siitä tiedät, että tämä profetoitu tuhoaminen on alkamassa. Näin olemme vastanneet kysymykseemme 3.

KÄYTÄNNÖLLISTÄ POHDISKELUA.

Jos tämä palestiinalaisten tuhoaminen suoritettaisiin käyttäen F-A-aseita niin käytänöllisin ja tärkein pohdinta on suoritettu. Koska palestiinalaisten lukumäärä Israelissa on 3 miljoonaa, Israelin poliittisen ja sotilasjohdon on käsiteltävä suurta ongelmaa haudatessaan kuolleita ennenkuin taudit iskevät.  Jos tappaminen olisi suoritettu neutrooni- tai hiukkassäde-aseella, niin uhrien ruumiit vain lysähtäisivät maahan ja normaali mätänemisprosessi alkaisi heti.
Jos nyt tuhoaminen suoritettaisiin F-A-aseella, niin uhrien ruumiit hiiltyisivät ja palaisivat ankarasti siten hidastaen mätänemisen alkamista antaen viranomaisille lisä-aikaa haudata kuolleet. Olemme siten melko varmoja että F-A-asetta tullaan käyttämään Obadja 15-18 lopun ajan profetian täyttymisessä.

YHTEENVETO

Maailma on todistamassa Eesaun heimon (Palestiinalaisten) tuomion alkamista, aivan kuten Jumala on ennustanut Ob.15-18:ssa. Tämä tuhoamissota laajenee nopeasti, kun Syyria, Jordania ja Egypti välittömästi aloittavat kaiken kattavat sotilasiskut Israelia vastaan yrittäen tuhota sen sisä- ja ulkopuolelta käsin. Kuitenkaan Jumala ei salli Israelin hävitä. Hän antaa sen kuitenkin kärsiä pahimmat menetyksensä, mutta ei salli sen tuhoutua. Jos Israel häviää ja tuhoutuu niin Pyhä Raamattu osoittautuu vääräksi ja valehtelijaksi ja voit alkaa katsella itsellesi uutta uskontoa. Jumalan nimi ja maine ovat kirjaimellisesti vaakalaudalla, joten voit huoletta lyödä omaisuutesi vetoa, että Israel on selviytyvä voittajana ja vahvempana ja "Jaakobin heimo on perivä perintönsä."(Ob.17)

Illiminaatti on ottanut tämän Obadjan profetian suunnitelmaansa tuottaa Antikristus, vaikka heillä ei ole aavistustakaan, että he täyttävät raamatun profetiaa. Heillä on myös suunnitelmat käyttää tätä arabien ja israelin välistä sotaa sytyttämään heidän himoitsemansa kolmas maailmansota, joka lopulta tuottaa antikristuksen. Muita tähän kolmanteen maailmansotaan kuuluvia piirteitä:

Korealainen sota jossa Pohjois-Korea hyökkää Etelä-Koreaan joukkotuho-asein. Kun amerikkalaiset voimat kiidätetään auttamaan Etelä-Koreaa, me voimme nähdä apujoukkojemme joutuvan väijytykseen Pohjois-Korean teatteri-ohjusten ja ydinkärkien tuhoamiksi. Kun tämä tapahtuu  toivon jokaisen muistavan  varhaisen Clinton/Carter "ratkaisun" Pohjois-Korean ydinohjelmaan. Presidentti Carter matkusti Pohjois-Koreaan ja palasi mukanaan "lupaus" pohjoisesta, että joskus ensi vuosikymmenellä he voisivat "harkita" ydinohjelmansa leikkaamista. Tämä Clinton/Carter "ratkaisu" pitäisi arvostella ytenä typerimmistä maailman historiassa.

Kiinan kommunistit tulevat diplomaattisesti Pohjois-Korean avuksi ja uhkaavat Amerikan  kaupunkeja ydintuholla, jos tulemme Etelä-Korean avuksi. Massamedia saa aikaan sellaisen pelon hysterian, että Jeesuksen profetia käy toteen: "Ja ihmiset menehtyvät peljätessään ja odottaessaan sitä, mikä maanpiiriä kohtaa; sillä taivaitten voimat järkkyvät."

Kiinan hyökköys Taiwanille. Uutisessa NEWS1282, kuvailimme kuinka Illuminaatti lupasi Kiinalle jo vuonna 1952, että se saisi Taiwanin takaisin. Kun Amerikan voimat ovat sitoutuneet Lähi-Itään ja juuttuneet Koreaan, Kiina hyökkää äkkiä Taiwanille. Koska presidentti Clinton salli Kiinalle pääsyn kaikkiin Amerikan moderneihin salaisuuksiin mitä se vain toivoi, meidän ei pidä hämmästyä, jos se hyökkää Taiwanille neutroni-asein tuhoten kaikki 22 miljonaa Taiwanin kiinalaista. 

Arabien öljyboikotti ja terroristien hyökkäykset Amerikan kaupunkeja vastaan. New Age-kirjailija Bill Cooper sanoo, että New York on ydinasein tehtävän arabihyökkäyksen kohteena. [Behold A Pale Horse, p. 177]

Osakemarkkinat romahtavat maailmanlaajuisesti. Paniikki on vallitseva. Kaupungeissa alkaa esiintyä mellakoita. Oikeusosaston puolisotilaalliset ja poliisivoimat eivät pysty palauttamaan järjestystä. Presidentti julistaa TV:ssä, että hän lakkauttaa perustuslain, hallitusmuotomme ja vapautemme kunnes järjestys voidaan palauttaa. Sitten hän ilmoittaa, että pyytää YK:lta joukkoja palauttamaan järjestyksen ja "rauhan". Tarkalleen kuten on suunniteltu vieraat joukot tulevat ottamaan niille määrätyt asemat [Lue  NEWS1270 for full details].

Sitten yhtäkkiä uskomattoman sodan, teurastuksen ja paniikin keskellä hengellinen "supermies" ilmestyy Jerusalemin itäpuolella ratsastaen aasilla ja väittäen olevansa Messias. Häntä seuraa "valheen kaikki voima ja tunnusteot ja ihmeet", kun hän etenee Jerusalemiin ja Temppelivuorelle. Siellä hänet "asetetaan valtaistuimelle ja voidellaan öljyllä (kuten Messias) hänen seisoessaan Kalliomoskeijan jäännösten keskellä". [The Armageddon Script, p. 235].

Tarkkaile Jerusalemia milloin seuraavankaltainen kehitys alkaa. Kun Arafat räjäyttää Kalliomoskeijan syyttääkseen siitä juutalaisia niin tiedät, että koko tämä skenario alkaa välittömästi. Skenario on suunniteltu ja varma; vain järjestys voi muuttua. On varmaa, että merkit selvästi osoittavat ajan loppua. Oletko hengellisesti valmis? Onko perheesi? Suojeletko oikein ja riittävästi rakkaitasi? Tässä on tämän palvelun tarkoitus; ensin saada sinut ymmärtämään vaara ja sitten auttaa sinua kehittämään strategioita varoittaa ja suojella rakkaitasi. Kun olet saanut perinpohjaisen harjoituksen, voit myös käyttää tietoasi välineenä avaamaan keskustelun pelastumattoman henkilön kanssa. Itse olen voinut käyttää sitä monesti ja olen nähnyt sen tuloksena ihmisten tulevan Jeesuksen Kristuksen luokse. Nämä vaaralliset ajat ovat aikaa, jolloin voimme saavuttaa monia sieluja Jeesukselle Kristukselle ikuisuutta varten.

Jos jo olet vastaanottanut Jeesuksen henkilökohtaisena Vapahtajanasi, mutta olet ollut penseä hengellisessä vaelluksessasi Hänen kanssaan, sinun on välittömästi pyydettävä Häneltä anteeksiantoa ja uudistusta. Hän antaa sinulle heti anteeksi ja täyttää sydämesi Pyhän Hengen ilolla. Sitten sinun on aloitettava päivittäinen vaellus rukouksessa ja henkilökohtaisessa Sanan tutkimisessa. 

Jos et ole koskaan vastaanottanut Jeesusta pelastajana, mutta olet tullut näkemään Hänen todellisuutensa ja lähestyvän Ajan Lopun ja tahdot vastaanottaa Hänen ILMAISEN iankaikkisen elämän lahjansa, sinä voit myös tehdä niin nyt kotisi rauhassa. Kun hyväksyt Hänet Vapahtajana, olet hengellisesti uudesti syntynyt ja olet yhtä varma taivaasta kuin jos olisit jo siellä. Silloin voit levätä varmana siitä, että Antikristuksen Valtakunta ei kosketa sinua hengellisesti. 

Jos haluat tulla uudestisyntyneeksi, siirry pelastuksen sivullemme nyt. Salvation Page

Toivomme että olet tullut siunatuksi tämän palvelun kautta, joka pyrkii kasvattamaan ja varoittamaan ihmisiä, jotta he voisivat nähdä tulevan Uuden Maailman Järjestyksen – Antikristuksen Valtakunnan – jokapäiväisissä uutisissaan.

Lopuksi, olisi mukavaa kuulla teistä. Voitte kirjoittaa meille osoitteeseen:

Cutting Edge Ministries 
35 Elizabeth Street 
Attleboro, MA 02703-2031
TAKAISIN