"Verta kaduilla" -- täydellinen toimintamalli tuhota ensin Irak ja sitten kaikki muslimitAlaotsikko: New Age -kirjailijat kertovat siitä mikä saattaisi olla täydellinen suunnitelma, jossa Illuminati tuhoaa ensin Irakin super-aseilla ja sitten muslimit kaikkialla maailmassa. Jerusalemista voisi tulla "juovuttava malja", ja Lopun ajan profetian koskien Antikristusta voisivat vihdoinkin toteutua. 

Uusi maailmanjärjestys on tulossa! Oletko valmis? Kun sinä kerran tulet ymmärtämään, mikä tämä "Uusi maailmanjärjestys" todella on ja kuinka sitä asteittain valmistellaan, sinun on mahdollista nähdä sen kehittyminen päivittäisissä uutisissa!!

Opi kuinka voit suojella itseäsi ja rakkaitasi.

Valmistaudu yllättymään, niin että sinä et enää ikinä seuraa uutisia samalla tavalla.


Sinä olet nyt

Cutting Edge -työryhmässä


UUTISKATSAUS: "Ydinase-vaihtoehto Irakissa? Lähteet kertovat että Yhdysvallat harkitsee tätä vaihtoehtoa", DEBKAfile, 22.3.2002.
"Valkoinen Talo harkitsee taktisten ydinaseiden käyttöä sekä suunnittelee Irakin tuhoamista suuressa sotilasoperaatiossa joka on suunniteltu huhtikuulle -- DEBKAfile:n sotilas- ja tiedustelulähteiden mukaan... Seurauksena vakavasta ydinterrorismin uhasta Yhdysvalloissa, DEBKAfile raportoi, että he harkitsevat oman ydinaseoption käyttöä... Euroopan ja Lähi-Idän hallitukset uskovat, että Valkoinen Talo saattaa palata takaisin "toinen isku" -ydinaseoppiin joka omaksuttiin Kylmän sodan aikana... Cheney vastaanotti tiedustelupalvelun arvion jonka mukaan helmikuun loppupuolella Saddam Hussein yritti vastustaa Yhdysvaltain hyökkäystä kuljettamalla Al Qaidalle ydinaseita -- mahdollisesti radiologisia 'likaisia pommeja', tai räjähteitä ja säiliöitä joihin oli pakattu viruksia, esim. pernaruttoa. Nämä tappavat säiliöt on saatettu kätkeä mihin tahansa seuraavista paikoista -- Yhdysvaltoihin, Israeliin, Saudi-Arabiaan, palestiinalaisten kontrolloimille alueille, Roomaan tai Berliiniin -- yhdessä miehistön kanssa jotka odottavat signaalia vapauttaakseen nämä myrkyt, DEBKAfile:n lähteiden mukaan."
Toisin sanoen, tämä raportti sanoo että jos Irak tai mikä hyvänsä arabimaa käyttää ydin-, biologisia- tai kemiallisia aseita Yhdysvaltoja vastaan, me varaisimme itsellemme oikeuden vastata omilla ydinaseillamme. Tietysti, koska Illuminati kontrolloi Saddan Husseinia, me tiedämme että mitä ikinä hän tekeekin, hän tekee juuri niin kuin Suunnitelma käskee hänen tehdä. Jos meitä kohti ammutaan "likaisilla" ydinaseilla, biologisilla aseilla tai kemiallisilla aseilla, Illuminatilla olisi hyvä tekosyy aloittaa tuhoava hyäkkäys Irakia vastaan.
Sitten yllättäen, Britannian pääministeri Tony blair järkytti ja kauhistutti parlamenttia ilmoittamalla, että hän voisi määrätä iskemään Irakiin ydinaseilla. Kuuntele:
UUTISKATSAUS: "UK valmis käyttämään ydinaseita", BBC News, 20.3.2002.
"UK on valmis käyttämään ydinaseita roistovaltioita, kuten Irakia vastaan, jos he ikinä käyttäisivät "joukkotuhoaseita' Britannian joukkoja vastaan taistelukentällä, kertoi puolustusministeri Geoff Hoon. Herra Hoon sanoi että hän ei ole varma, että olisiko Britannian ydinasearsenaali riittävä pelote ensi-iskua harkitsevalle maalle joka olisi halukas uhraamaan omia kansalaisiaa."
Vaikka tämä politiikka vaikuttaa järkevältä ratkaisulta suojella sinun omia joukkojasi kentällä, me kaikki tiedämme että tällainen tyhjästä tuleva Irakin "ensi-isku" voisi olla Tonkininlahden "hyökkäyksen" kaltainen. Tämä hyökkäys lavastettiin jotta Yhdysvallat saisi tekosyyn lähettää massiivisia sotilasjoukkoja Etelä-Vietnamiin. Meidän hallituksemme tarvitsee vain ilmoittaa että tällainen isku on tapahtunut, ja joukkoviestintävälineet tekisivät siitä suuren uutisen. Presidentti Bush voisi sitten vaatia äänekkäästi kostoa ja maalailla vielä suurempia uhkakuvia jos me emme vastaisi tähän iskuun. Irakin "ensi-isku" ydinaseilla, kemiallisilla aseilla ja/tai biologisilla aseilla voitaisiin helposti lavastaa.
Nyt, huomioi aikaisempi uutisraportti joka näyttää osoittavan että Amerikka saattaa suunnitella ensi-iskua Irakiin ydinaseilla, vaikka me myöntäisimme että heillä ei edes olisi ydinaseita.
UUTISKATSAUS: "Ydinaseoptio Irakia vastaan", DEBKAfile, 11.3.2002.
"...Yhdysvaltain sotilasasioiden ministeri John Bolton sanoi helmikuun 21. päivänä, että Washington oli päättänyt vetäytyä perinteisestä politiikastaan olla käyttämättä ydinaseita niitä valtioita vastaan jotka eivät omista ydinaseita. Tämä poikkeus koskisi terroristeja, niiden rahoittajia, sekä valtioita jotka kehittelevät joukkotuhoaseita. Boltonin lausunto otettiin Bagdadissa vastaan merkkinä siitä että Yhdysvallat oli päättänyt käyttää ydinaseita tulevassa hyökkäyksessään, ja Saddan Husseinin hallinto ole tehnyt valmisteluja."
Tässä diplomaattisessa kielenkäytössä, Yhdysvaltain sotilasasioiden ministeri ilmoitti, että Amerikka varaisi itselleen oikeuden käyttää ydinaseita sellaista valtiota vastaan jolla itsellään ei ydinaseita ole! Tämä politiikan muutos on valtava, koska se kääntää suunnan Yhdysvaltain politiikassa, joka on pysynyt samanlaisena viisi vuosikymmentä! Aikaisemmin suljettuna ollut ovi ydinaseiden käytölle on nyt potkaistu auki! Nyt, mahdollinen uhka että Irakilla saattaa olla joukkotuhoaseita, saattaa olla riittävä "provokaatio" Bushin hallinnolle käynnistää ydinisku Irakia vastaan.
Tämä asia mielessäsi, mieti huolellisesti tätä tuoretta ilmoitusta:
UUTISKATSAUS: "Britannia siirtää Trident-sukellusveneen Persianlahdelle valmistautuessaan sotaan Irakia vastaan", Global-Intel, Gordon Thomas, 21.3.2002.
"Britannia on siirtänyt yhden kolmesta Trident-ydinsukellusveneestään Persianlahdelle. Tämä on merkittävä kiirehtimisen merkki valmisteluissa laajalti ennustettua sotaa Irakia vastaan. Trident kantaa ohjuksia jotka pystyvät tuhoamaan jokaisen sotilaskohteen Irakissa. Ainakin yhden Yhdysvaltain ydinaseita kantavan sukellusveneen kerrotaan myös olevan alueella. Päätös siirtää Trident sen tavanomaiselta partiointialueeltaan Eteläiseltä Intian Valtamereltä tehtiin pääministeri Tony Blairin toimesta, sen jälkeen kun hän oli tavannut varapresidentti Dick Cheneyn hänen tehtyään välilaskun Lontooseen."
Huomioi kaksi tekijää jotka ovat hyvin tärkeitä tässä lausunnossa:
Ensiksi, huomaa että Dick Cheney teki välilaskun Lontooseen kun hän oli matkustamassa Lähi-Itään 10 päivää kestävälle vierailulle. Tim Cohen kertoo uskottavasti, että Britannian Windsorin Kuningashuone on se josta Antikristus nousee. Edelleen, Cohen esittelee että kaikki päätökset tehdään Lontoossa, ja että ne yksinkertaisesti toteutetaan Washingtonissa ja muissa maailman pääkaupungeissa. Perustellakseen tätä asiaa, Cohen pyytää sinua kiinnittämään huomiota niihin matkareitteihin joita monet maailman johtajat käyttävät matkustaessaan Washington D.C:hen neuvottelemaan. Sinä tulet hämmästymään huomatessasi, kuinka monta kertaa ulkomaiset arvohenkilöt joko pysähtyvät Lontoossa ennenkuin he tulevat Washingtoniin, tai pysähtyvät Lontoossa matkallaan kotiin Washingtonista. Sillä aikaan kun Cheney oli Lontoossa, todelliset neuvottelut käytiin salassa Prinssi Charlesin ja varapresidentti Cheneyn välilä. [Antichrist and A Cup of Tea].
 
Toiseksi, Trident on ase jolla on kyky tehdä ensi-isku suuren luokan ydinasevaltaa, kuten Venäjää vastaan. Trident suunniteltiin käymään sotaa kehittynyttä viholista vastaan, antamaan tyrmistyttävä isku josta vihollinen ei koskaan toipuisi. Lähettämällä tämä vene Irakiin on kuin iskisi kärpästä valtavan kokoisella kärpäslätkällä. Niinpä, asettamalla yhden tai useampia Trident-sukellusveneitä Irakia vastaan, saadaan aikaan kaikkien aikojen suurin sotilasteknologinen kuilu kun verrataan länsimaisen ja arabi-teknologian mahdollisuuksia.
Suurin kuilu sotilasteknologiassa jonka historia tähän mennessä tuntee
Trident-sukellusveneen kantamien ydinohjusten ja Irakin "köyhän miehen" ydinpommin (Jos Irakilla edes on sellaista) välinen teknologiakuilu edustaa kenties suurinta kuilua ihmiskunnan historiassa. Tämä kuilu on niin valtava että voitaisiin tarkoituksella lavastaa sota tätä hrikompaa vihollista vastaan jotta edistettäisiin supervallan valtikkaa kantavan kansakunnan strategisia päämääriä.
Ymmärtääksesi tämän periaatteen paremmin, salli meidän tutkia löytöjä joita me teimme kirjasta nimeltä "Blood In The Streets" (=Verta kaduilla), jonka ovat kirjoittaneet herrat James Dale Davidson ja Sir William Rees-Mogg. Kuuntele huolellisesti, koska nämä kirjailijat antavat filosofisen esiliinan tälle sodalle, ensin Irakia ja sitten koko muslimimaailmaa vastaan.
"...Sinun täytyy kääntyä mega-politiikan puoleen löytääksesi vastauksia taloudellisen ja poliittisen elämän syvimpiin kiemuroihin... kaikkein suurin muuttuja on teknologian siirto. Uudet aseet ja uudet tavat organisoida aseiden käyttö voi joskus antaa yhdelle ihmisryhmälle ylilyönti-aseman. Uudella teknologialla voi tulla suhteellisen halvaksi sijoittaa joukkoja -- hyvin kalliiksi jokaiselle joka yrittää vastustaa. Kuukausia, vuosia, tai vuosikymmeniä, tai kuinka kauan heikomman osapuolen kestääkin kopioida ylivoimainen teknologia -- sillä välin heikompi osapuoli on kuin 45-kiloinen surkimus joka nyrkkeilee tynnyririntaista sortajaansa vastaan. Hän alistuu vahvemman alaisuuteen. Tai hänet pakotetaan alistumaan. Ja maailma muuttuu heijastamaan uutta megapoliittista todellisuutta. kartat piirretään uudelleen. [s. 11-12].
Tänään, Yhdysvallat, Britannia ja Israel hallitsevat tällaista muslimimaihin verrattuna ylivoimaista teknologiaa, joka on kuvattu yläpuolisessa jutussa. Salli meidän tutkia tämän kappaleen avain-elementtejä sovellettuna tulevaan suunniteltuun Kolmanteen maailmansotaan, joka tuo Uuden maailmanjärjestyksen sekä Antikristuksen.
"Uudet aseet ja uudet tavat organisoida aseiden käyttö voi joskus antaa yhdelle ihmisryhmälle ylilyönti-aseman. Uudella teknologialla voi tulla suhteellisen halvaksi sijoittaa joukkoja -- hyvin kalliiksi jokaiselle joka yrittää vastustaa."
Kun Iso-Britannia siirsi Trident-sukellusveneensä Persianlahdelle siirtyäkseen hyviin asemiin Irakia vastaan, tämä toimenpide sopii hyvin tähän selitykseen. Tämän ydinsukellusveneen sijoittaminen Irakia vastaan antaa Saddamille esityksen "ylivoimaisesta etulyöntiasemasta". Tämä Trident-sukellusvene on "kohtalaisen halpa sijoittaa... hyvin kallis jokaiselle joka uskaltaa vastustaa."
Tämä Länsimaiden akselin (USA, UK, Israel) etulyöntiasema muslimimaihin verrattuna on valtava. Itse asiassa, se on niin valtava että sekä Venäjä että Kiina istuvat hiljaa ja odottavat nähdäkseen mitä me aiomme itse asiassa tehdä näiden muslimien suhteen.
Teknologia määrittää "historian salaiset teot"
"Avain historian salaisiin tekoihin on teknologia... tyrannimaiset kuninkaat jotka antoivat historialle alun, eivät olisi pystyneet käyttämään valtaansa tällä tavalla ilman työkaluja jotka hakkauttivat heidän nimensä historiaan. Teknologia on edelleen voima joka vie historiaa eteenpäin... tämän kirjan tarkoitus on valottaa näitä piilossa olevia, hämmentäviä yhteyksiä. Kertoa sinulle mistä suunnasta odottaa tulevia ilmestyksiä... ainoastaan silloin kun yhdellä kansakunnalla on ylivoimainen osuus taloudellisista resursseista ja voimasta, maailmantalous näyttää toimivan pehmeästi. Ainoastaan silloin on mahdollista harjoittaa vapaata kauppaa sekä vapaata pääomien, tavaroiden, palveluiden ja ihmisten liikennettä yli rajojen. Suuret pulavuodet sattuivat samaan aikaan merkittävän megapoliittisen kehityksen kanssa; sen ajan hallitsevan vallan -- Ison Britannian romahduksen kanssa." [s. 16-17].
Tänään, me kuulemme paljon painostusta vapaaseen kauppaan sekä vapaalle ihmisten, palveluiden ja tavaroiden liikenteelle; ja tämä hämmentää sinua kun sinä huomaat että suurin osa painostuksesta vapaaseen kauppaan tulee Yhdysvalloilta, ainoalta todelliselta Toisen maailmansodan jälkeiseltä taloudellisesla supervallalta. Varmasti, vapaa kauppa vie maailmaa yhä lähemmäksi Antikristuksen globaalia taloutta, hallintoa ja uskontoa. Ja, Amerikka johtaa tätä tietä.
Sitten, tämän kirjan kirjoittajat antavat kuvainnollisen esimerkin:
"Aseteknologia on suurin megapoliittinen voima joka määrittää voimatasapainon. Silloin kun on halvempaa ja helpompaa kohdistaa voimaa keskuksesta syrjäseuduille, poliittisten yksikköjen määrä maailmassa vähenee. ...ja talous kukoistaa. Silloin kun on kalliimpaa kohdistaa voimaa, ja siten halvempaa vastustaa, rajat ja esteet lisääntyvät ja talous taantuu."
Sitten, he antavat joitakin historiallisia esimerkkejä sotilaallisista tilanteista jolloin Iso-Britannia kykeni halvalla ja helposti kohdistamaan voimaa keskuksesta maailman syrjäseuduille:
"Kesällä 1898, brittiläinen maailmanvalta oli kukoistuksensa huipulla. Kuningatar Victoria oli viettänyt timanttihäitään vuotta aikaisemmin. Lontoo oli maailman raha- ja kauppamaailman kiistämätön keskus. Britannian merivoimat hallitsivat aaltoja... Sitten, kuten nyt, muslimi-fundamentalistit terrorisoivat Egyptiä -- jossa brittiläisten hallinnoima Suezin kanaali oli tärkeä maailmankaupan solmukohta. Jostain aavikolta, islamilaisten tosi-uskovien joukko julisti Jihadin eli Pyhän sodan kaikkea silmiinsä osuvaa länsimaista vastaan. Kun tilanne paheni, Lontoo kutsui sotavoimat apuun Lordi Kitchenerin johdolla. Heidän tehtävänsä oli saapua Sudaniin, turvata Niilin yläjuoksu ja näin suojella brittiläisten etuja Egyptissä hyökkäyksiltä."
"Brittiläisiä vastassa oli Abud Allah ibn Muhammed, Dervishien Khalifa, muslimien uskonnollinen johtaja joka vastasi 1800-luvun Ajatollah Khomeinia. Kuten Khomeini, Khalifa vastusti kiivaasti länsimaisen vaikutuksen tunkeutumista islamilaiseen maailmaan. Kuten monet ryhmät Lähi-Idässä tänään, hän otti panttivankeja. Ne jotka onnistuivat pakenemaan kertoivat tarinoita julmuuksista, kidutuksista ja murhista; tämä järkytti englantilaisia."
"Khalifa komensi pelottavaa islamilaisten taistelijoiden armeijaa, jotka tunnetaan Dervisheinä, tai pikemminkin ulvovina Dervisheinä (=aavikkosotureina). Tottuneena elämään aavikolla, dervishi-taistelijat opetettiin lapsesta asti käymään lähitaisteluita. He olivat hyviä siinä. He olivat urheita. He olivat taitavia käyttämään teräaseita ja musketteja. He harjoittelivat kovaäänisen huudon käyttöä psykologisena aseena; siitä oli raportoitu Euroopassa jo monta vuotta. Kuten eräs kirjoittaja kertoi 1870-luvulla: 'Ja nyt, heidän kovaääninen kuoronsa kuului jo kauan ennenkuin he tulivat näkyville; tämä ääni tuli aavikkosotureilta.'"
"Syyskuun 2. päivänä vuonna 1898, 40000 dervishiä alkoi ulvoa kun he ryntäsivät halki aavikon hyökätäkseen brittiläisen Camel Corp:in kimppuun. Hyökkäys tapahtui vuososatoja vanhan taktiikan mukaan , joka oli toiminut aikaisemminkin -- suurena rynnäkkönä vihollisen etulinjaa päin. Ensin brittiläiset joukot vetäytyivät takaisin Niilille välttääkseen musertumisen. MItä tapahtui seuraavaksi? Anna Winston Churchillin kertoa sinulle. Hän oli siellä mukana, Omdurmanin taistelussa:"
"Kriittisellä hetkellä saapui tykkivene ja alkoi äkkiä tulittaa konetuliaseilla, nopeasti ampuvilla tykeillä ja kivääreillä. Vaikutus oli musertava. Hirvittävä laite, kelluen arvokkaasti veden päällä -- kaunis valkoinen paholainen -- verhoutui savuun. Kimppuun hyökkäävät dervishit kaatuivat sekasotkuiseen läjään. Jalkaväki tulitti tasaiseen tahtiin, koska vihollinen oli kaukana ja komentajat maltillisia... ja kaiken aikaa tasangon toisella puolella, luodit kalvoivat lihaa ja murskasivat luita; veri valui ammottavista haavoista; urheat miehet kamppailivat viuhuavan metallin helvetissä, kärsien, epätoivoisina, kuollen."
"Viisi tuntia kestäneen taistelun päätyttyä, brittiläiset olivat menettäneet 20 miestä. Myös 20 brittiläisten mukana ollutta egyptiläistä kuoli. Dervishit olivat menettäneet 11000 miestä." [s. 31-32].
Eikä tämä taistelu ollut poikkeus.
"Brittiläisten menestyksen salaisuus oli teknologinen ylivoima. Aseet joita brittiläisillä joukoilla oli, olivat paljon tappavampia kuin ne joita aasialaisilla ja afrikkalaisilla heimoilla oli. Tämä etumatka teki hyvin halvaksi briteille siirtää voimavaroja suurten välimatkojen taakse, hyvin kalliiksi paikallisille jotka yrittivät vastustaa."
"Vuonna 1898, oli edullista Länsimaille -- ja erityisesti briteille -- kontrolloida syrjäseutujen ihmisiä. Kuten Churchill kuvaili Omdurmanin taistelua, se oli 'kaikkein merkittävin voitto jonka tiede on koskaan saanut barbaareista.' Viidessä tunnissa, voimakkain ja parhaiten aseistautunut raakalaisarmeija, joka on koskaan järjestäytynyt modernia eurooppalaista armeijaa vastaan, tuhottiin ja lyötiin hajalle ilman vaikeuksia, ja merkittävän pienin tappioin."
"Kontrollin lujittamisen hinta rauhattomassa Lähi-Idässä oli merkityksetön verrattuna hintaan jonka alkuasukkaat joutuivat maksamaan vastustaessaan sitä. Vaikka alkuasukkaiden armeijat olivat suurempia ja vaikka he tunsivat paikallisen maaston paremmin, he olivat toivottomasti alakynnessä. Britannialla oli modernit aseet -- tykkiveneet, takaa ladattavat kiväärit, konetuliaseet ja paljon muuta. Nämä aseet olivat ylivoimaisia verrattuina niihin joita vähemmän kehittyneiden yhteiskuntien jäsenillä oli käytettävissään. Tämän seurauksena, kaikki syrjäseutujen levottomuudet rauhoitettiin helposti. Milloin vain jokin nurkkakuntainen ryhmittymä uhkasi sijoituksia, seisoi kaupan tiellä tai sai aikaan strategisen konfliktin, Britannia tai jokin muu sotilasmahti lähetti tykkiveneitä ja sotilaita. Paikallisilla asukkailla ei ollut muuta vaihtoehtoa kuin alistua tai muuten... Ne jotka vastustivat, pyyhittiin pois vähin tappioin."
Eikö tämä viimeinen lause kuvaa sattuvasti vuoden 1991 Irakia vastaan käydyn sodan tulosta? Irakilaiset "jotka vastustivat, pyyhittiin pois vähin tappioin."
Samanlainen tilanne on nyt Lähi-Idässä, kun läntiset sotilasmahdit -- Iso-Britannia, Yhdysvallat ja Israel -- yrittävät tahallaan saada muslimimaat julistamaan Pyhän Sodan meidän intressejämme vastaan Lähi-Idässä. Sitten kun muslimit hyökkäävät, heidät tuhotaan kaikkien aikojen suurimmilla armeijoilla ja tehokkaimmilla aseilla jotka maailma on koskaan nähnyt. Sotilaallinen epätasapaino Lännen ja muslimimaiden välillä ei ole koskaan ollut suurempi, vaikka muslimit ovat hankkineet joitakin uusia aseita vuoden 1991 jälkeen.
Kuten Tim Cohen esittelee kirjassaan "Antikristus ja kuppi teetä", Windsorin Huone Lontoossa piirtää kaikki suunnitelmat, sekä käyttää Yhdysvaltain taloudellista ja sotilaallista mahtia toteuttaakseen nämä suunnitelmat. Israel sopii kauniisti tähän kuvaan koska siitä tuli kansakunta Yhdysvaltain ja Britannian yhteisellä tuella, ja nämä ovat tukeneet Israelia vuodesta 1948 -- sotilaallisesti, taloudellisesti ja poliittisesti. Tänään, Israelilla on kyky tuhota kaikki häntä ympäröivät arabien armeijat. Israel on ollut myös hyvin järkkymätön julistaessaan aikomustaan käyttää superaseitaan, jos arabit hyökkäävät lukumääräisesti ylivoimaisina.
Hyökkäämässä Irakiin käyttäen tätä aseistus-skenaariota
Kuten me olemme huomauttaneet päivittäisissä uutiskoosteissamme, lakkaamaton rummutus Irakia vastaan on ollut meneillään nyt useita viikkoja, valmistellen ihmisiä Saddan Husseinin syrjäyttämisen "välttämättömyyteen"; tarvittaessa vaikka ydinasein. Ollessani Yhdysvaltain armeijan tiedustelupalvelussa, minä opin sen, että jatkuva sanallinen uhkailu toista valtiota vastaan voi helposti muuttua oikeaksi hyökkäykseksi myöhemmin. Toisin sanoen, kun sinä kuulet jatkuvaa uhkailua toista valtiota kohtaan, sinun täytyy pitää mielessäsi, että vihollisuudet saattavat olla edessäpäin.
Me olemme luetelleet tämän artikkelin alussa uutiskatsauksia jotka edustavat hyvin tätä jatkuvaa sanallista rummutusta Irakia vastaan. Bushin hallinto jopa otti suuren askeleen muuttaen meidän ydinase-skenaariotamme niin, että nyt me voisimme iskeä kansakuntaa vastaan ydinasein vaikka kohdemaa ei omistaisikaan ydinaseita.
Katso huolellisesti, kuinka tapahtumat kehittyvät. Jos Palestiinan valtio syntyy, sen täytyy tapahtua ennenkuin me hyökkäämme Irakiin. Sitten, me voisimme hyökätä jonkinlaisen tekosyyn varjolla. Irakin ainoa mahdollisuus saada jonkinlaista tuhoa aikaan ennen täydellistä tuhoaan on se, että jos hän iskee ensin. Ja hän iskee melko varmasti Israeliin.
Sitten kun vihamielisyydet alkavat, Jasser Arafat, joka on luultavasti Palestiinan Presidentti sillä hetkellä, toimii todennäköisesti uutisessa 1056 kerrotun skenaarion mukaan. Hän todennäköisesti määrää palestiinalaiset puolisotilaalliset joukkonsa hyökkäämään avainkohteita vastaan kaikkialla Israelissa yrittäen häiritä Israelin armeijan yksikköjä ryhmittymästä nopeasti taisteluasemiin Syyriaa, Irakia ja Egyptiä vastaan. Meidän Edustajainhuoneemme on raportoinut tästä suunnitelmasta. Jos Arafat toteuttaa suunnitelman tämän osan, on todennäköistä että pian sen jälkeen tapahtuu kaksi asiaa:
 1. Ensin, Arafat todennäköisesti tuhoaa Kalliomoskeijan ja laittaa syyn Israelin niskoille (uutinen 1404). Tällöin koko islamilainen maailma nousee esiin yhtenä miehenä vaatimaan Israelin tuhoa. Kaikki maailman 1,4 miljardia muslimia julistavat Jihadin, Pyhän sodan Israelia vastaan ja vaativat hänen tuhoamistaan sekä Jerusalemin valloittamista uudelleen Islamille. Täten, Jumalan Lopun ajan Profetia Sakarja 12:2-9:ssä käy kirjaimellisesti toteen:
  "Katso, minä teen Jerusalemin juovuttavaksi maljaksi kaikille kansoille yltympäri, ja myös Juudan kohdalle se on tuleva Jerusalemia piiritettäessä. Ja sinä päivänä minä teen Jerusalemin väkikiveksi kaikille kansoille: kaikki, jotka sitä nostavat, repivät pahoin itsensä; ja kaikki maan kansakunnat kokoontuvat sitä vastaan. Sinä päivänä, sanoo Herra, minä lyön kaikki hevoset vauhkoudella ja niiden ratsastajat hulluudella. Silloin Juudan sukuruhtinaat sanovat sydämessään: 'Minun väkevyyteni ovat Jerusalemin asukkaat Herrassa Sebaotissa, heidän Jumalassansa.' Sinä päivänä minä teen Juudan sukuruhtinaat ikäänkuin tulipannuksi puitten sekaan ja ikäänkuin tulisoihduksi lyhteitten sekaan, ja he kuluttavat oikealta ja vasemmalta, kuluttavat kaikki kansat yltympäri. Ja Jerusalem saa yhäti asua paikoillansa -- Jerusalemissa. Ja Herra on ensiksi vapauttava Juudan majat, ettei Daavidin suvun kunnia ja Jerusalemin asukasten kunnia ylvästelisi Juudaa vastaan. Sinä päivänä on Herra suojaava Jerusalemin asukkaita; ja kompastuvainen heidän seassansa on sinä päivänä oleva niinkuin Daavid, ja Daavidin suku on oleva niinkuin jumal'olento, niinkuin Herran enkeli heidän edessänsä. Mutta sinä päivänä minä tahdon hävittää kaikki pakanakansat, jotka hyökkäävät Jerusalemia vastaan."
  Me huomautamme, että tässä sodassa Jerusalemia tullaan piirittämään, ja Jumala tuhoaa kaikki ihmiset jotka asettuvat Jerusalemia vastaan. Me ajattelemme normaalisti, että piiritys on sellainenjonka saa aikaan ulkopuolelta hyökkäävä armeija, mutta tässä ensimmäisessä piirityksessä piirittävät saattavat olla palestiinaisia jotka piirittävät kaupunkia sisäpuolelta. Meidän tarvitsee vain odottaa ja katsoa kuinka tapahtumat kehittyvät.

  Sitten, kun Arafat tekee liikkeensä Israelia vastaan maan sisäpuolelta, Israelin hallitus saa oikeutuksensa tuhota palestiinalaiset. Israelin puolustusvoimat (=IDF) sulkee välittömästi kaikki palestiinalaisten kylät ja kaupungit sulkemalla kaikki portit ja miehittämällä kaikki juoksuhaudat tappavilla aseilla pitääkseen palestiinalaiset sisäpuolella. Kaikilta juutalaisilta kiellettäisiin pääsy palestiinalaisten kaupunkeihin. IDF merkitsee tälläkin hetkellä alueita jotta he voisivat tuhota palestiinalaiset, toteuttaen näin profetian Obadja 15-18:ssa.

  Tämän sodan alussa, Amerikka käyttää ydinaseita Irakia vastaan; tämä antaa Israelille riittävästi aikaa tuhota palestiinalaiset.
 2. Sitten, kun IDF on toteuttanut tämän profetian, se kääntyy Syyriaa, Jordaniaa ja Egyptiä vastaan, toteuttaen profetian näiden jokaisen kansakunnan kohdalla. Jumala totisesti toteuttaa varoituksensa Jooel 3:1-2:ssa:
  "Sillä katso, niinä päivinä ja siihen aikaan, kun minä käännän Juudan ja Jerusalemin kohtalon, minä kokoan kaikki pakanakansat, vien ne alas Joosafatin laaksoon ja käyn siellä oikeutta niitten kanssa kansani ja perintöosani, Israelin tähden. Sillä he ovat hajottaneet sen pakanakansain sekaan, ovat jakaneet minun maani..."
  Jossain vaiheesssa tätä alueellista konfliktia, Pohjois-Korea hyökkää Etelään ja Kiina miehittää Taiwanin, vetäen koko maailman Kolmanteen maailmansotaan, joka tuo Antikristuksen.

  Sitten kun Israelia ympäröivät valtiot on tuhottu, toiset muslimimaat tulevat paikalle ja yrittävät tuhota Israelin. Tässä yhteydessä, Venäjän johtama invaasio joka toteuttaa Hesekielin luvut 38-39, voidaan nähdä yksinkertaisesti toisena muslimihyökkäyksen aaltona Israelia vastaan.
Anglosaksiset sotilasmahdit (Iso-Britannia, Yhdysvallat ja Israel) ovat suunnitelleet käyvänsä tämän sodan niiden linjausten mukaan jotka on kerrottu kirjassa "Blood In The Streets". Me tulemme näkemään Raamatun profetioiden täydellisen toteutumisen sekä Antikristuksen ilmestymisen.

---------------------------------

Oletko sinä hengellisesti valmis? Onko sinun perheesi? Suojeletko sinä riittävästi rakkaitasi? Tämän ministeriön tarkoitus on saada sinut ymmärtämään vaara joka uhkaa sinua, ja auttaa sitten sinua löytämään keinoja, kuinka varoittaa ja suojella rakkaitasi. Sitten kun olet kauttaaltaan valmis, sinä voit myös käyttää tietojasi keinoina avata ovi keskustelulle pelastumattoman henkilön kanssa. Minä olen tehnyt sitä monta kertaa ja olen nähnyt ihmisten tulevan Jeesuksen luokse tämän seurauksena. Nämä vaaralliset ajat ovat myös aikoja jolloin me voimme tuoda monta sielua Jeesukselle Kristukselle, saaden aikaan ikuisen muutoksen.

Jos olet ottanut Jeesuksen Kristuksen vastaan henkilökohtaisena vapahtajanasi, mutta olet ollut hyvin välinpitämätön hengellisellä matkallasi Hänen kanssaan, sinun täytyy välittömästi pyytää Häneltä anteeksiantoa sekä uudistumista. Hän antaa sinulle välittömästi anteeksi sekä täyttää sydämesi Pyhän Hengen ilolla. Sitten sinun tarvitsee aloittaa päivittäinen rukouselämä ja henkilökohtainen Raamatun opiskelu.

Jos sinä et ole ottanut Jeesusta vastaan henkilökohtaisena vapahtajanasi mutta olet tullut ymmärtämän Hänen todellisuutensa sekä lopun aikojen lähestymisen, ja haluat ottaa vastaan Hänen ilmaisen Ikuisen Elämän lahjansa, sinä voit tehdä sen nyt, omassa kodissasi. Kun sinä kerran olet ottanut Hänet vastaan vapahtajana, olet hengellisesti uudestisyntynyt, ja saat olla aivan yhtä varma Taivaaseen pääsystä kuin olisit jo siellä. Sitten sinä voit levätä vakuuttuneena siitä että Antikristuksen valtakunta ei pääse käpälöimään sinua hengellisesti.

Jos haluat syntyä uudesti käänny meidän pelastussivulle nyt.

Me toivomme että tämä ministeriö on siunannut sinua tehtävässään opettaa sekä varoittaa ihmisiä, jotta he voisivat nähdä tulevan "Uuden maailmanjärjestyksen" -- Antikristuksen valtakunnan -- päivittäisissä uutisissa.

Lopulta me haluamme kuulla sinusta. Sinä voit kirjoittaa (englanniksi!) meille osoitteeseen:

Cutting Edge Ministries
11 Robert Toner Blvd., Ste 5-393
North Attleboro, MA 02763-1156

Sinä voit myös lähettää sähköpostia meille.

Tämä on Cutting Edge -työryhmän artikkeli numero 1630Käännetty Cutting Edge -työryhmän suostumuksella.

Kääntäjä: Pasi Toivonen
patato@mantta.fi 

Takaisin