YK:n asetarkastajat esittävät "huonoa teatteria"Alaotsikko: "Heidän käsikirjoituksensa on nyt valmis... itse näyttämö on melkein valmis... alemman maailman orkesteri virittelee jo soittimiaan... päänäyttelijät ovat jo ottaneet roolinsa. Pian on aika heidän astua näyttämölle, valmiina esiripun nostoon. Aika toiminnalle on tullut." [Lemesurier, "The Armageddon Script", s. 252].
Vaikka tämä asetarkastus-näytelmä on etukäteen kirjoitettu, täytyykö sen olla näin huonosti kirjoitettu? 

Uusi maailmanjärjestys on tulossa! Oletko valmis? Kun sinä kerran tulet ymmärtämään, mikä tämä "Uusi maailmanjärjestys" todella on ja kuinka sitä asteittain valmistellaan, sinun on mahdollista nähdä sen kehittyminen päivittäisissä uutisissa!!

Opi kuinka voit suojella itseäsi ja rakkaitasi.

Valmistaudu yllättymään, niin että sinä et enää ikinä seuraa uutisia samalla tavalla.


Sinä olet nyt

Cutting Edge -työryhmässä


UUTISKATSAUS: "Haistan palaneen hajua", Barbara Simpson, WorldNetDaily, 2.12.2002.
"Minä toivon että jonakin päivänä aikuiseksi kasvaneet olisivat vastuussa. Minulla oli sama tunne pienenä kun minä uskoin joulupukkiin. Sitten todellinen elämä astui kuvaan. Minun pitäisi tietää nyt paremmin. Todellisuus on kuin "Ozin velho" -- ja me tunnemme hänen tarinansa! Mutta ero on siinä että on suuria panoksia. Todella suuria. Niiden nimi on eloonjääminen."
Barbara Simpson on oikeassa yhdessä asiassa: maailman kohtalo roikkuu tämän huolella suunnitellun näytelmän varassa. Itse asiassa, maailman ihmiset tuntevat päivittäin että he eivät kenties selviä hengissä tästä tulevasta Kolmannesta maailmansodasta -- sodasta jonka keskeltä New Age vapaamuurari-Kristus (Antikristus) nousee maailman näyttämölle. Monet ihmiset eivät selviä hengissä tästä sodasta; kokonaiset kansakunnat löytävät itsensä diktatuurista, kaikki järjestyksen palauttamisen nimessä. Tämä on suunnitelma. Kuuntele kun eräs New Age -kirjailija selittää:
"Heidän käsikirjoituksensa on nyt valmis... itse näyttämö on melkein valmis... alemman maailman orkesteri virittelee jo soittimiaan... päänäyttelijät ovat jo ottaneet roolinsa. Pian on aika heidän astua näyttämölle, valmiina esiripun nostoon. Aika toiminnalle on tullut." [Lemesurier, "The Armageddon Script", s. 252].
New Age -kirjailijat ovat aina väittäneet että heidän Kristuksensa näyttelee koko maailman kattavalla näyttämöllä, etukäteen kirjoitetun käsikirjoituksen mukaan juuri niin kuin Lemesurier kirjoittaa. Tämän kirjoituksen ovat luoneet kaikkein nerokkaimmat ihmiset apunaan yliluonnolliset voimat. Yksikään merkittävä tapahtuma ei tapahdu sattumalta; kaikki tällaiset asiat on huolellisesti etukäteen kirjoitettu. Esimerkiksi, kun Presidentti Bush, pääministeri Blair tai pääministeri Sharon puhuvat, jokainen heistä seuraa huolellisesti laadittua suunnitelmaa.
Me tiedämme että koko Irak-skenaario on valmiiksi kirjoitettu. Kuitenkin, täytyykö tämän käsikirjoituksen olla niin huonosti kirjoitettu? Jokainen joka on edes puoliksi järjissään pystyy ymmärtämään että tämä asetarkastus, kuten myös YK:n päätös, on huolellisesti laadittu tuomaan sota, ei rauhaa. Barbara Simpson luettelee joitakin asioita jotka istuvat huonosti hänen ymmärrykseensä. Kuuntele:
(1) "Kun virallinen tarkastus on käynnissä, jota tukee Turvallisuusneuvoston yksimielinen päätös, kova paikka tulee esiin 8. joulukuuta. Tällöin Irakin täytyy paljastaa kaikki joukkotuhoaseensa. Viikkoja, pääotsikot ovat olleet täynnä tapahtumia jotka johtivat asetarkastusten jatkumiseen. Nyt me luemme päivittäin näistä tarkastuksista. Toistaiseksi, he sanovat että mitään vaarallista ei ole löydetty ensimmäisistä tarkastuskohteista. Irakilaiset väittävät että heillä ei ole tällaisia aseita rajojensa sisäpuolella. He sanoivat näin myös 10 vuotta sitten jolloin tarkastajat löysivät rikastettua uraania, sinappi- ja hermokaasua sekä botuliini- ja pernarutto-myrkkyjä."
Toisin sanoen, neiti Simpson tuntee Irakin rikollisen menneisyyden, joten miksi hänen pitäisi uskoa mitään mitä he sanovat nyt? Presidentti Bush on jo ilmoittanut, että jos Irak väittää että heillä ei ole joukkotuhoaseita, hän on valmis kutsumaan heitä valehtelijoiksi sekä käynnistämään hyökkäyksen. Mutta, jos meidän satelliitti-tiedustelumme on oikeassa, Irak on jo tyhjentänyt varastonsa ja laboratorionsa kaikista joukkotuhoaseiden todisteista. Jo melkein kaksi kuukautta sitten DEBKAfile mainitsi, että israelilaiset ja yhdysvaltalaiset satelliitit olivat valokuvanneet irakilaisten kuorma-autojen kuljettavan materiaalia varastoista ja laboratorioista Iraniin. Täten, Irak voi sallia YK:n asetarkastajien nuuskia maataan tietäen että he eivät löydä mitään.
(2) Neiti Simpson huomauttaa sitten, kuinka naurettavaa on, että samalla kun Irak kieltää omistavansa joukkotuhoaseita, hän uhkaa niillä Israelia. Kuuntele: "Tietysti, samalla kun he kiistävät omistavansa niitä, he myös sanovat että jos heitä vastaan hyökätään he vastaavat hyökkäämällä joukkotuhoaseilla Israeliin. He eivät selitä kuinka he käyttävät aseita joita heillä ei ole."
(3) "ABC:n radio-uutisissa muutama päivä sitten, uutistenlukija sanoi että asetarkastajat olivat hämmästyneitä, sillä vaikka asetarkastajien kuuluu mennä tarkastettaviin paikkoihin varoittamatta, näytti siltä että heitä osattiin odottaa jokaisessa paikassa jossa he vierailivat."
Salli meidän tarkastaa tämä uutinen syvällisemmin kuin neiti Simpson teki.
UUTISKATSAUS: "YK myöntää että Irakin viranomaisilla oli etukäteistietoa tarkastuksista", Yahoo News, 1.12.2002.
"Epäillyn asepaikan johtajaa Irakissa oli varoitettu YK:n asetarkastajien 'yllätysvierailusta', asetarkastajien puhemies myönsi Bagdadissa. 'Häntä informoitiin päivää ennen (perjantai) että tiimi oli tulossa ottamaan näytteitä.'"
Neiti Simpson ohitti tämän epäonnistumisen joko tunarointina tai esimerkkinä Irakin soluttautumisesta tarkastusjoukkueeseen. Siinä kun kummassakin näistä mahdollisuuksista on jotain järkeä, me uskomme että todellinen syy on käsikirjoitus jota kaikki osapuolet noudattavat. Kaikkein todennäköisin syy miksi Irakin viranomaiset tiesivät milloin YK:n tarkastajat olivat tulossa tiettyyn paikkaan on se, että molemmat osapuolet seuraavat käsikirjoitusta. Median rooli on ollut aina ongelma Illuminatille kun he haluavat suorittaa tietyn toimenpiteen. Tämän 'asetarkastus' -näytelmän alusta asti, Irak ilmoitti että se kieltää journalisteja kulkemasta tarkastajien mukana.
Kun Presidentti Bush Senior veti joukkonsa pois heidän ollessaan 48 tunnin päässä Bagdadista, minä tiesin että Saddam oli korkeassa asemassa arabi-vapaamuurarien sekä Illuminatin joukossa. Minä tiesin että hän jäi henkiin "toista sotaa varten" yksinkertaisesti siksi koska Illuminati ei ollut saanut valmiiksi Irakin manipulointia jotta se sytyttäisi Kolmannen maailmansodan. Tapahtumat näyttävät kulkevan siihen suuntaan että tämä tapahtuu pian.
Salli meidän palata Neiti Simpsoniin, kuullaksemme lisää hänen suuttumustaan sekä oppiaksemme lisää miksi hän uskoo haistavansa palaneen käryä.
"Päivää myöhemmin putosi toinen kenkä. Minä näin Washington Postissa artikkelin joka paljasti että tässä tärkeässä asetarkastusohjelmassa, YK ei tarkastanut hakijoiden taustoja. Ei ollenkaan!
YK:n viranomaiset myönsivät tämän, mutta puolustelivat tarkastajiensa valintoja. Ewen Buchananin, UNMOVIC:in puhemiehen mukaan: "YK:ssa, jossa on ihmisiä monista maista, meillä ei ole resursseja tehdä tätä. Kuinka sinä tarkastaisit?"
Taas kerran, maailmassa joka on täynnä globaaleja super-poliiseja joilla on käytössään huippuunsa kehitetty tiedustelu-kapasiteetti -- kuten Scotland Yard ja Interpol -- tämä YK:n puhemiehen väite, että tällaisella maailmanjärjestöllä ei ole käytössään riittäviä tiedusteluresursseja, on naurettava. Miksi? Neiti Simpsonin täytyy olla ymmällään. Hänellä on täytynyt olla seuraavanlaisia ajatuksia päässään:
Sitten Neiti Simpson antaa yhden esimerkin joka ärsyttää häntä erityisen paljon, luultavasti siksi koska se on hyvä esimerkki katastrofista joka olisi voitu estää yksinkertaisella taustojen tarkastamisella. Me uskomme että tämä esimerkki on yksinkertaisesti huonoa teatteria. Kuuntele Neiti Simpsonia:
"Eräs tarkastajista on Harvey John "Jack" McGeorge Virginiasta. Washington Postin mukaan hänellä ei ole minkäänlaista koulutusta biokemiasta, bakteriologiasta tai asekemian alalta; alueilta joita YK sanoo pitävänsä tärkeinä. Hän on ollut armeijan palveluksessa yli 20 vuotta sitten. Hänellä on johtajan rooli sadomasokistisissa seksi-klubeissa, sekä hän järjestää S/M-koulutusta tämän yhteisön potentiaalisilla johtajille."
Nyt, tämä on jo naurettavaa! Eräs "asetarkastajista" ei ole tiedemies laisinkaan! Hänellä on vain marginaalinen sotilaskokemus 20 vuotta sitten. Sinä et voi kuvitella sitä suurta edistystä jota aseteknologiassa on tapahtunut 20 vuoden aikana. Mutta, Hans Blix kieltäytyi erottamasta McGeorgea, eli näin hän sallii tämän ääliömäisyyden kulkevan täydellä höyryllä eteenpäin.
Kuinka näin voi tapahtua?
Mutta, tosiasia on että tämä asetarkastus on pelkkää teatteria, ja sen tulos on ennalta määrätty. Nämä miehet ovat vain näyttelijöitä, ja he tietävät sen. Sekä irakilaiset että YK:n tarkastajat tuntevat läpikotaisin tämän farssin, sekä roolin jota heidän on tarkoitus esittää.
Mutta, sinä protestoit, miksi illuminaatit kirjoittavat tämän näytelmän niin huonosti? On kaksi mahdollisuutta:
  1. Illuminaateille kerrottiin vuonna 1935 että lopullinen voitto olisi heidän (Seminar Two, "America Determines The Flow of History"). Presidentti Franklin Rooseveltin demoninen henkiopas kertoi että voitto olisi heidän ja että he eivät voisi hävitä. Siitä lähtien Illuminati on ollut hyvin ylimielinen tavallisia kansalaisia kohtaan.
  2. Alemman tason operaatioihin osallistuvat eivät ole niin taitavia. Heidän sallitaan tunaroida.
Etukäteen määrätty lopputulos
Entinen satanisti, Bill Schnoebelen, paljastaa kirjassaan "Light Behind Masonry" että Illuminati päätti Toisen maailmansodan jälkeen, että tekijä joka laukaisee Kolmannen maailmansodan olisi hyökkäys Irakiin (lue uutinen 1056). Nyt, kuusi vuosikymmentä myöhemmin näyttää siltä että hyökkäys alkaisi pian.
Kuitenkin, Saddam Husseinin ja mahdollisilla joukkotuhoaseilla varustettujen muslimi-terroristien uhka keksittiin jo vuonna 1917. Kuuntele New Age -kirjailija Bill Cooperia:
"Salaseurat suunnittelivat jo vuonna 1917 keinotekoista uhkaa jotta ihmiskunta saataisiin yhteen maailmanhallituksen alaisuuteen jota he kutsuvat nimellä Uusi maailmanjärjestys." ["Behold A Pale Horse", s. 27].
Tämä on lopputulos -- keksitty keinotekoinen uhka. Kun CIA heittää epäilyksen että Saddamilla saattaisi olla ydinaseita ja kun Britannian tiedustelupalvelu sanoo saman asian, sinun täytyy ymmärtää, että koska Illuminati on tehnyt työtä tämän lopputuloksen eteen vuodesta 1917 lähtien yleisellä tasolla ja Toisen maailmansodan jälkeen tiiviimmin, he eivät helpolla luovu tästä.
Täten, me kuulemme Presidentti Bushin sanovan:
"'Me emme voi odottaa lopullista todistetta joka tulee sienipilven muodossa... Saddam Husseinin uhka kasvaa koko ajan...' Näin hän selitti miksi hän uskoo YK:n tarkastajien ja pakotteiden olevan epäonnistumaan tuomittuja tapoja asioida Saddamin kanssa." [The Jerusalem Post, "Bush: We cannot wait for final proof of Iraq arming with devastating weapons", 8.10.2002].
"Presidentti Bush sanoi maanantaina, että 'merkit eivät ole rohkaisevia', että Saddam Hussein tuskin tekee yhteistyötä välttääkseen sodan. Kun sunnuntain määräaika läheni, Presidentti sanoi että hän ei tule suvaitsemaan 'minkäänlaista viivytystä, petosta tai tottelemattomuutta'." [2.12.2002].
"'Irakilla on kuusi päivää aikaa välttää sota', sanoo Bush." [TimesOnline, 3.12.2002].
Johtopäätös
Aika näyttää olevan käsillä nyt:
Jumala paljasti profeetta Jesajalle millainen Irakin tuho tulee olemaan:
"Kuule, vuorilla käy kuin paljon väen pauhina; kuule valtakuntain, kokoontuneitten kansojen kohinaa: Herra Sebaot katsastaa sotajoukkoansa. He tulevat kaukaisesta maasta, taivaan ääristä, Herra ja hänen vihansa aseet, hävittämään kaiken maan. Valittakaa, sillä Herran päivä on lähellä, se tulee kuin hävitys Kaikkivaltiaalta. Sentähden herpoavat kaikki kädet, ja kaikki ihmissydämet raukeavat. He peljästyvät, kivut ja tuskat valtaavat heidät, he vääntelehtivät kuin synnyttäjä, tuijottavat toisiinsa tyrmistyneinä, kasvot tulenkarvaisina." [Jesaja 13:4-8].
Yhdysvaltain johtama liittouma on aloittamaisillaan uskomattoman sodan Irakin hallitusta ja kansaa vastaan. Uutisraporttien mukaan, monet näistä aseista ovat sellaisia että maailma ei ole kuullut niistä aikaisemmin. Jos Irak sekä tuhotaan että valloitetaan, me tiedämme että tämä profetia on toteutunut.
Sitten, Jumala kertoo kuinka tämä sota leviää:
(1) Palestiinalaiset tuhotaan:
"Sillä lähellä on Herran päivä kaikkia pakanakansoja: Niinkuin sinä olet tehnyt, niin sinulle tehdään; kosto sinun teostasi kohtaa sinun omaa päätäsi. Sillä niinkuin te olette juoneet minun pyhällä vuorellani, niin tulevat kaikki pakanakansat juomaan ainiaan: he juovat ja särpivät ja ovat, niinkuin ei heitä olisi ollutkaan. Mutta Siionin vuorella saavat olla pelastuneet, ja se on oleva pyhä, ja Jaakobin heimo on perivä perintönsä. Jaakobin heimo on oleva tuli ja Joosefin heimo liekki, mutta Eesaun heimo kuin olki, ja ne polttavat sen ja kuluttavat sen; eikä jää pakoonpäässyttä Eesaun heimosta. Sillä Herra on puhunut." [Obadja 15-18].
Me olemme kertoneet että Eesaun Huone joka mainitaan tässä -- kuten myös Edom -- tarkoittaa palestiinalaisia Israelin rajojen sisäpuolella että suurinta osaa Jordaniaa. Lue uutiset 142216201625).
"Israelin Turvallisuusneuvoston johtaja sanoi maanantaina, että 'megaluokan terrori-isku' joka uhkaisi Israelin koko olemassaoloa avaisi option sellaisella vastaiskulle joka tähän saakka on ollut 'täysin poissuljettu julkisen mielipiteen vuoksi'." [UPI, "Israel Warns of Response to Mass Terror", 2.12.2002].
Millaisesta vastaiskusta hän puhuu? Varmasti, kaikkien palestiinalaisten tuhoaminen -- sekä Israelissa että Jordaniassa -- vastaisi sellaista toimenpidettä joka aikaisemmin ei olisi tullut kysymykseenkään. Tänään, IDF on ympäröinyt jokaisen palestiinalaisen kylän ja kaupungin aidoilla ja kaivanoilla. Edelleen, IDF on toistuvasti tunkeutunut näihin kaupunkeihin ja sulkenut ne, näennäisesti taistellakseen terrorismia vastaan, mutta sotilaalliselta näkökannalta sinun täytyy ymmärtää että Israelin joukot voivat nyt sulkea nämä kaupungit hyvin nopeasti, tehokkaasti ja tiukasti. Hyvin lyhyessä ajassa IDF voi varmistaa että kaikki juutalaiset ovat poissa palestiinalaisten kaupungeista. Sitten, tuhoaminen voi alkaa.
(2) Sota leviää koko Lähi-Itään:
"Julistakaa tämä pakanakansain seassa, alkakaa pyhä sota, innostakaa sankareita, lähestykööt, hyökätkööt kaikki soturit. Takokaa vantaanne miekoiksi ja vesurinne keihäiksi. Sanokoon heikko: "Minä olen sankari". Käykää avuksi, tulkaa, kaikki kansakunnat joka taholta. He kokoontuvat sinne. Anna, Herra, sankariesi astua sinne alas. Lähtekööt liikkeelle, hyökätkööt kansakunnat Joosafatin laaksoon; sillä siellä hän istuu tuomitsemassa kaikkia pakanakansoja, joka taholta tulleita. Lähettäkää sirppi, sillä sato on kypsynyt. Tulkaa polkemaan, sillä kuurna on täynnä ja kuurna-altaat pursuvat ylitse; sillä heidän pahuutensa on suuri. Meluavia joukkoja, meluavia joukkoja ratkaisulaaksossa! Sillä lähellä on Herran päivä ratkaisulaaksossa." [Jooel 3:9-14].
(3) Profeetallinen lopputulos:
"Ja minä näin, kuinka Karitsa avasi yhden niistä seitsemästä sinetistä, ja kuulin yhden niistä neljästä olennosta sanovan niinkuin ukkosen äänellä: 'Tule!' Ja minä näin, ja katso: valkea hevonen; ja sen selässä istuvalla oli jousi, ja hänelle annettiin seppele, ja hän lähti voittajana ja voittamaan." [Ilm. 6:1-2, Antikristus saapuu].
Onko Kolmas maailmansota, jonka on tarkoitus tuoda Antikristus, alkamaisillaan? Onko Irak todella tämän laukaisija? Me voimme ainoastaan katsoa ja rukoilla kun tapahtumat kehittyvät.

---------------------------------

Oletko sinä hengellisesti valmis? Onko sinun perheesi? Suojeletko sinä riittävästi rakkaitasi? Tämän ministeriön tarkoitus on saada sinut ymmärtämään vaara joka uhkaa sinua, ja auttaa sitten sinua löytämään keinoja, kuinka varoittaa ja suojella rakkaitasi. Sitten kun olet kauttaaltaan valmis, sinä voit myös käyttää tietojasi keinoina avata ovi keskustelulle pelastumattoman henkilön kanssa. Minä olen tehnyt sitä monta kertaa ja olen nähnyt ihmisten tulevan Jeesuksen luokse tämän seurauksena. Nämä vaaralliset ajat ovat myös aikoja jolloin me voimme tuoda monta sielua Jeesukselle Kristukselle, saaden aikaan ikuisen muutoksen.

Jos olet ottanut Jeesuksen Kristuksen vastaan henkilökohtaisena vapahtajanasi, mutta olet ollut hyvin välinpitämätön hengellisellä matkallasi Hänen kanssaan, sinun täytyy välittömästi pyytää Häneltä anteeksiantoa sekä uudistumista. Hän antaa sinulle välittömästi anteeksi sekä täyttää sydämesi Pyhän Hengen ilolla. Sitten sinun tarvitsee aloittaa päivittäinen rukouselämä ja henkilökohtainen Raamatun opiskelu.

Jos sinä et ole ottanut Jeesusta vastaan henkilökohtaisena vapahtajanasi mutta olet tullut ymmärtämän Hänen todellisuutensa sekä lopun aikojen lähestymisen, ja haluat ottaa vastaan Hänen ilmaisen Ikuisen Elämän lahjansa, sinä voit tehdä sen nyt, omassa kodissasi. Kun sinä kerran olet ottanut Hänet vastaan vapahtajana, olet hengellisesti uudestisyntynyt, ja saat olla aivan yhtä varma Taivaaseen pääsystä kuin olisit jo siellä. Sitten sinä voit levätä vakuuttuneena siitä että Antikristuksen valtakunta ei pääse käpälöimään sinua hengellisesti.

Jos haluat syntyä uudesti käänny meidän pelastussivulle nyt.

Me toivomme että tämä ministeriö on siunannut sinua tehtävässään opettaa sekä varoittaa ihmisiä, jotta he voisivat nähdä tulevan "Uuden maailmanjärjestyksen" -- Antikristuksen valtakunnan -- päivittäisissä uutisissa.

Lopulta me haluamme kuulla sinusta. Sinä voit kirjoittaa (englanniksi!) meille osoitteeseen:

Cutting Edge Ministries
11 Robert Toner Blvd., Ste 5-393
North Attleboro, MA 02763-1156

Sinä voit myös lähettää sähköpostia meille.

Tämä on Cutting Edge -työryhmän artikkeli numero 1747Käännetty Cutting Edge -työryhmän suostumuksella.

Kääntäjä: Pasi Toivonen
patato@mantta.fi 

Takaisin