Tulivuori Yellowstonessa saattaa olla purkautumassa! (0sa ½)


Alaotsikko: Geologit ovat myöntäneet että Yellowstonen tulivuoren purkautuminen on 20.000 vuotta myöhässä. Kivimuodostelmia on jo syntynyt -- samanlaisia kuin St. Helensissä vuonna 1980! Onko tämä purkaus se tapahtuma joka tuo suunnitellun 9,0 Richterin asteikon maanjäristyksen Los Angelesiin? 
 

UUTISKATSAUS: "On aika suunnata huolestunut katse Yellowstonea kohti", YOWUSA.com, 22.8.2003, Larry Park ja Marshall Masters.

"Eilen iltapäivällä, voimakkuudeltaan 4,4 Richterin asteen maanjäristys tapahtui 9 mailia kaakkoon Yellowstonen kansallispuiston eteläisestä sisäänkäynnistä... Koska tämä maanjäristys tapahtui lähellä maan pintaa, Larry Parkin kehittämä vulkanismi-malli nytkähti valtaisan askeleen kohti pahimman luokan purkausta. Yksinkertaisesti sanottuna, jokainen joka asuu 600 mailin säteellä Yellowstonesta saattaa istua nykypäivän Pompeijissa. Tämän lisäksi, ne jotka asuvat Mississippi-joen länsipuolella saattavat myös joutua kohtaamaan hirvittävät seuraukset, sillä prosessi joka nyt kehittyy Yellowstonen alla maalaa hyvin selkeän kuvan varhaisessa vaiheessa olevasta suur-purkauksesta."

Mitkä olivat ne merkit jotka vakuuttivat nämä kirjailijat siitä että Yellowstonen super-vulkano on purkautumaisillaan, ja itse asiassa osoittaa purkautumisen ensivaiheita? Kun me mainitsemme useita huolestuttavia merkkejä, suuri maan uudelleen muovautuminen tällä alueella on suuri merkki siitä että valtavan kokoinen "hiljainen maanjäristys" on käynnissä. Mitä on "maan uudelleen muovautuminen"? Kun tulivuori kerää kuumaa magmaa sisäänsä, tämä magma työntää kiviä edellään muovaten maisemaa. Kun St. Helens purkautui 18.5.1980, tämä purkaus voitiin ennustaa jo kuukausia etukäteen 450 jalkaa korkeiden kivimuodostelmien perusteella.

Kuuntele historiallista taustaa:

"Toukokuun 17. päivään mennessä, yli 10.000 maanjäristystä oli ravistellut tulivuorta ja pohjoisrinteelle oli kasvanut ainakin 450 jalkaa korkea pullistuma. Tämä dramaattinen uudelleen muovautuminen oli vahva todiste siitä että sulaa kiviainesta oli noussut tulivuoren sisälle." ["Mount St. Helens -- From 1980 Eruption to 2000", USGS, http://geopubs.wr.usgs.gov/fact-sheet/fs036-00/].

Nyt, salli meidän mennä kohti Yellowstonen super-vulkanoa nähdäksemme kuinka suuri tämä muovautuma on.

UUTISKATSAUS: "Puistojärvi viittaa suuren räjähdyksen kerääntymiseen", DenverPost.com, 10.8.2003.

"YELLOWSTONE NATIONAL PARK, WYOMING -- Mysteeri syvällä kauniin Yellowstonen järven pohjassa on pullistuma joka nousee 100 jalan korkeuteen järven pohjasta ja on seitsemän jalkapallokentän pituinen. Sillä on potentiaalia räjähtää millä hetkellä hyv¨änsä. Kaikista elämää uhkaavista tapahtumista jotka voisivat tapahtua Yellowstonessa -- tulivuoren purkauksista massiivisiin maanjäristyksiin -- tällainen hydrotermaalinen purkaus on kaikkein välittömin, vakava vaara tässä puistossa... denveriläiset geologit ovat löytäneet suunnattoman kukkulan, joka on kasvanut seitsemän jalkapallokentän kokoiseksi, Yellowstonen järven pohjasta."

Täten, meillä on kivimuodostelma joka ehdottomasti vastaa kooltaan St. Helensin pullistumaa sen ollessa maksimissaan (450 jalkaa). Tämä kukkula on 100 jalkaa korkea mutta 2.100 jalkaaleveä! Mutta, tämä ei ole ainoa kivimuodostelma joka pullistuu ulos Yellowstonessa!! Mennessämme takaisin Denver Postin artikkeliin me luemme:

"Hieman pohjoiseen Norrisin altaasta on pullistuma noin 28 mailia läpimitaltaan joka on työntynyt ylöspäin yli 5 tuumaa vuodesta 1996 lähtien... Norris Geysir -laakso, kuumin termaalinen alue Yellowstonesa on versonut uusia mutalähteitä. Maan lämpötila on noussut polulla 200 Fahrenheit-asteeseen; liian kuumaksi koskea. Porkchop Geysir, joka on ollut hiljaa vuodesta 1989, purkautui 16. heinäkuuta. Puistoviranomaiset vastasivat sulkemalla Norris Geýsirin lähellä olevat polut."

Nämä kaksi mutalähdettä ovat noin 70 jalkaa korkeita ja 2.300 jalkaa pitkiä!

Täten, nämä kaksi kivimuodostelmaa ovat selkeitä merkkejä siitä että massiivinen magman liike, joka saa aikaan super-vulkanon purkauksen, on meneillään. Alaotsikossa me kerromme että Yellowstonen purkaus on 20.000 vuotta myöhässä. Salli meidän tutkia seuraava tarina:

UUTISKATSAUS: "Super-vulkanot: satelliitit tarkkailevat vaarallisia kuumia pisteitä", Space.com. 7.8.2001.

"...kukaan ei voi sanoa, että josko tai milloin se muuttuu vaarallisen aktiiviseksi. Jos tulivuori on kuin talviunta nukkuva karhu, tällöin saattaa koittaa vulkaaninen kevät Yellowstonessa. 'Super-purkauksia, joista lähtee noin 1.000 kertaa enemmän materiaalia kuin St. Helensistä vuonna 1980, tapahtuu 600.000 vuoden välein', Wicks sanoo. 'Ja siitä on noin 620.000 vuotta kun viimeinen super-purkaus tapahtui siellä."

Sitten tämä artikkeli kuvailee super-vulkanon purkautumisen seurauksia:

"St. Helensin purkaus vuonna 1980 oli aivan kuin vulkaaninen aivastus verrattuna siihen minkä tiedemiehet sanovat kohtaavan Amerikkaa eräänä päivänä. Ennemmin tai myöhemmin, geologit varoittavat, super-vulkano iskee. Tämä purkaus peittää puolet Yhdysvalloista tuhkakerrokseen joka on paikoitellen metrin syvyinen. Maapallolla koittaisi vuosia kestävä talvi. Jotkin kasvi- ja eläinlajit katoaisivat lopullisesti. Jopa ihmislaji joutuisi sukupuuton partaalle."

Huomioi myös, että keskisessä Oregonissa oleva mystinen neljä tuumaa korkea pullistuma on taas uusi maaperän muotoutuma joka yhdistetään tähän samaan geologiseen alueeseen. Me olemme jo lukeneet että maaperä Norrisin laaksossa on pullistunut täydet viisi tuumaa!

Me olemme puhuneet toistaiseksi kahdesta tulivuoresta -- St. Helens ja Yellowstone Park -- mutta useimmat ihmiset eivät ymmärrä että nämä tulivuoret ovat hyvin erilaisia. Siksi, salli meidän pitää hetken tauko keskustellaksemme eri maanjäristys-lajeista ja maailman tulivuorista. Me palaamme meidän YOWUSA:n pää-artikkeliimme.

Viidenlaisia maanjäristyksiä

"Pahimman luokan skenaario jota geologit pelkäävät -- nolla-varoitus. Juuri näin tapahtui tappavassa stratovulkanossa -- Mount Rainier -- jolloin 100.000 ihmistä oli vaarassa ja jolloin oli ainoastaan 15-30 minuuttia aikaa juosta pakoon Laharia (vulkaanista mutavyöryä). Tämä kalpenee verrattuna supervulkanon äkkinäiseen ja tuhoisaan purkaukseen..." [YOWUSA, op. cit.]

"Mitä ovat nämä viisi todellista maanjäristystä?"

"1. Maanjäristys-boomi -- korkea/suuritaajuinen maanjäristysmuoto. Katso artikkeli "Mystery of 'The Earthquake Boom' -- a real earthquake" osoitteessa http://thetop.com/terraresearch/.

2. Perinteinen maanjäristys -- Tämän me tunnemme värähtelevänä ja tuhoisana maan liikkeenä. Tunnetaan nimellä 'maanjäristys'.

3. Maanjäristys "rojahdus" -- maa-alueen liikahdus joka havaitaan sen taipumuksesta rikkoa putkia. Tämä on harvinainen ilmiö.

4. Nopea versio hiljaisesta maanjäristyksestä -- aallon liike kestää useista minuuteista tunteihin.

5. Hiljainen/äänetön maanjäristys -- aallon liike kestää päivistä viikkoihin. Tiedemiesten hiljattain löytämä ilmiö."

"Kuten voit nähdä, on olemassa kokonainen perhe erilaisia maanjäristyslajeja; odottamassa tiedemiesten löytämistä. Kirjo on hyvin hitaista hyvin nopeisiin -- audio 'boom"... Merkittävä tekijä tulivuorten ja supervulkanojen synnyssä on Hiljainen maanjäristys -- se on massan 'liikuttaja', mukaanlukien magman paineen siirtämisessä. Tämä työhevonen on näkymätön prosessi joka lisää painetta samalla kun luo hyvin voimakasta skalaari-energiaa. Ainoastaan hyvin suuriaaltoiset hiljaiset maanjäristykset voidaan havaita GPS-järjestelmällä..." [YOWUSA, op.cit.]

Tämä Yellowstonen vulkano on todellinen super-vulkano! sen ovat saaneet aikaan pelottavat "hiljaiset maanjäristykset", ja tiedemiehet tietävät siitä hyvin vähän, sillä "tiede on hiljattain löytänyt sen".

Nyt, salli meidän tutkia super-vulkanon purkautumisen mahdollisia seurauksia. Muista aikaisempi paljastus, että kaikki ihmiset jotka elävät 600 mailin säteellä Yellowstonen kansallispuistosta ovat vaarassa kuolla. Tämä kartta kuvaa tämän alueen.

Vaikka st. Helensin purkaus oli vähäinen verrattuna Yellowstonen potentiaaliin, tuhon prosessit ovat hyvin samanlaisia. Salli meidän tutkia St. Helensin tuhoa:

"Punaisen alueen harjanteella alle viisi mailia huipulta, ja hetkeä ennen kuin se antoi periksi massiiviselle purkautuvalle rähähdykselle... St. Helensin pohjoispuolen pullistuma luhistui sunnuntai-aamuna 18.5.1980 -- vastaten voimakkuudeltaan 500 Hiroshiman atomipommia. Yli 150 neliömailia majesteetillista metsää kaatui välittömästi suuresta nopeudesta, jonka aikaansai polttava lateraalinen räjähdys, jättäen karsittuja puita pinoittain kerroksiin sikinsokin kuin hammastikkuja. Tämä vuori syöksi tuhkaa yhdeksän tunnin ajan. Jos olisi ollut kyseessä super-vulkano, tämä skenaario olisi toteutunut satoja ellei tuhansia kertoja voimakkaampana. Tuhkan tuhoisa vaikutus -- korkea kuumuus ja palamisen riski -- vaarantaisi kaiken elämän 600 mailin säteellä. Jotta sinä ymmärtäisit kuinka suunnaton määrä tuhkaa Yellowstonesta voisi purkautua, katso karttaa (alla) tuhkasateen graafisista historiallisista dokumenteista. Jopa 20 Yhdysvaltain osavaltiota olisi joka täysin tai osittain tuhkasateen alla." [YOWUSA, op. cit.]

Kuten sinä voit nähdä tästä kartasta yläpuolella, 600 mailin etäisyydelle ulottuva räjähdys kattaisi suuren territorion! Me emme ole varmoja siitä kuinka tämä super-vulkano itse asiassa purkautuisi, mutta me olemme olettaneet että se purkautuisi tasaisesti kaikkiin suuntiin, ja että jokaisen tällä alueella asuvan tulisi olla huolissaan sillä kukaan ei voi tarkasti ennustaa kuinka se purkautuisi.

Seattlesta, Washingtonista, lännessä; Renoon, lounaaseen, melkein Las Vegasiin, lähelle Santa Fe:tä; Uudesta Meksikosta, etelässä, Sioux Fallsiin, Etelä-Dakotaan, idässä; ja mahdollisesti Kanadaan pohjoisessa. Mahdollinen tuhoalue olisi 1,1 miljoonaa neliömailia! Jos tuho olisi todella näin suuri, Yhdysvallat voisi mahdollisesti menettää parhaan puoliskonsa Keskilännestä länteen, mukaanlukien Kalifornian. Jos tällainen tulivuori purkautuisi, magma saisi aikaan valtavia maanjäristyksiä ja tulivuorenpurkauksia Kaliforniasta Washingtonin osavaltioon. San Andreaksen siirros myös taipuisi tuhoten suurimman osan Kaliforniaa.

Salli meidän nyt nopeasti tarkastaa historiallinen tallennus Yellowstonen menneistä super-vulkanoista. Tämä kartta kuvaa kahden aikaisemman super-vulkanon tuhkasateen.

Yellowstone Parkin historialliset superpurkaukset

Sinä voit nähdä että kaksi purkausta menneisyydessä -- kristityt voivat suhtautua varauksella tässä esitettyihin aikamääriin -- levitti tuhoa ja kivenmurikoita pitkälle etelään, ja idästä länteen. Pohjoinen alue Kanadassa säästyi näiden super-vulkanojen vihalta.

Lännessä, purkaus nimeltään "Lava Creek" ulottui Tyynelle valtamerelle saakka melkein 900 mailia Yellowstone Parkista. Sinä voit nähdä tästä kartasta että tuho ja kivisade ulottui etelään Meksikon rajalle saakka, hiukan yli 900 mailin päähän. Idässä, tuho ulottui Kansasin itärajalle saakka, toiset 900 mailia.

Purkaus nimeltään "Huckleberry Ridge" ei ulottunut Tyynelle merelle saakka, mutta ulottui San Franciscoon (770 mailia), melkein Meksikon rajalle (melkein 900 mailia) sekä itään Teksasin ja Louisianan rajalle (1380 mailia).

Salli meidän kerrata informaatio tässä kartassa, yläpuolella:

"On olemassa tulivuoria jotka sijaitsevat maapallon "kuumissa pisteissä", ja ne purkautuvat hirvittävällä voimalla, lähettäen satoja ellei tuhansia kuutiometrejä tuhkaa ilmakehään ja aiheuttaen ilmastollista tuhoa maailmanlaajuisesti. Vertailun vuoksi, St. Helensin purkaus lähetti vain kaksi kuutiokilometriä tuhkaa ilmakehään." [Ibid.]

Sitten, salli meidän kerrata mitä Space.com sanoo tapahtuvan jos super-vulkano purkautuu:

"Ennemmin tai myöhemmin, geologit varoittavat, super-vulkano iskee. Tämän purkauksen energia peittää puolet Yhdysvaltoja tuhkakerrokseen, joka on paikoitellen metrin syvyinen. Maapallolla koittaisi talvi joka kestäisi vuosia. Jotkin eläin- ja kasvilajit häviäisivät lopullisesti. Jopa ihmislaji joutuisi sukupuuton partaalle." [Space.com, op. cit.]

Täten, me emme liioittele kertoessamme että jopa puolet maastamme voisi kärsiä tästä hirvittävästä tuhosta ja ihmishenkien menetyksistä. Tämä kolmas purkaus voi olla heikompi kuin kaksi edellistä, mutta tämä on arvailua eikä välttämättä pidä paikkaansa; erityisesti jos ihminen sekaantuu tähän skalaari-aseillaan joista me kerromme tämän artikkelein lopussa.

"Y" -maanjäristyslinja

Meidän YOWUSA:n artikkelimme kirjoittajat sitten paljastavat jotakin hyvin hätkähdyttävää: Yellowstonen puisto on osa geologista rakennetta nimeltään "Y".

"Tämä harvinainen M4,4 maanjäristys on linjassa itäisen Y:n sakaran kanssa Yellowstoneen." [YOWUSA, op. cit].

Muodostaaksesi Y:n tällä kartalla, paikallista Yellowstone Park Wyomingin äärimmäisessä luoteisnurkassa, ymmärtäen että tämä on Y:n oikea yläsakara. Y:n keskinivel olisi keskellä Nevadaa, hieman etelään suuresta maanjäristyksestä joka on merkitty keltaisella pohjois-Nevadassa. Vasen yläsakara ulottuu Portlandiin Seattlen lähelle.

Mutta, kaikkein mielenkiintoisin osa tätä geologista Y:tä on se että alaosa ulottuu suoreen etelään keskisestä Nevadasta Los Angelesiin ja San Diegoon! Mikä oli tämä Uuden maailmanjärjestyksen suunnitelma, josta Bill Cooper mainitsi, Los Angelesin osalta?

"Voitko kuvitella mitä tapahtuisi jos Los Angelesiin iskisi 9,0:n maanjäristys, New York City tuhoutuisi terroristien atomipommilla, Kolmas maailmansota puhkeaisi Lähi-idässä, pankit ja pörssi romahtaisi, avaruusolennot laskeutuisivat Valkoisen Talon pihalle, ruoka loppuisi kaupoista, jotkut ihmiset katoaisivat, Messias esittäytyisi maailmalle ja tämä kaikki tapahtuisi hyvin lyhyessä ajassa?" ["Behold A Pale Horse", William Cooper, s. 177].

Huomaa nämä lukuisat kohdat illuminaattien suunnitelmassa lavastaa Antikristus. Nämä kaikki elementit ovat läheisesti sidoksissa toisiinsa, "ja kaikki hyvin lyhyessä ajassa". Salli meidän luetella nämä kohdat jotta me ymmärtäisimme ne selvemmin:

1. Los Angelesiin iskee uskomaton 9,0:n maanjäristys 
2. New York Cityyn isketään atomipommilla 
3. Kolmas maailmansota puhkeaa Lähi-idässä 
4. Pankit ja pörssi romahtaa 
5. Alienit ja UFO:t ilmaantuvat, tukien Antikristusta 
6. "Jokin ihmiset katoavat" -- seurakunnan ylöstempaus? 
7. Messias -- Antikristus -- esittäytyy maailmalle.

Koska sinä olet seurannut päivittäisiä uutisia tarkasti kuten valveutunut Cutting Edgen lukija, sinä tiedät että näyttämö on valmis kohtien 2, 3 ja 4 toteutumiselle. Kolmas maailmansota kohdassa 3 tarkoittaa itse asiassa kolmea sotaa sekä terrorismia jokaisessa maassa jossa ihmiset yhä käyvät vaaliuurnilla. Nämä kolme sotaa ovat:

1. Israel vastaan arabit, jossa Irak laukaisijana 
2. Niin vakava kriisi Korean niemimaalla että se uhkaa ihmiskunnan olemassaoloa 
3. Kiina hyökkää Taiwaniin.

Kaiken kaikkiaan, näiden tapahtumien lopullinen päämäärä on tuoda Antikristus, kohta 7. Jos sinä et vielä tiedä että Venäjän ja USA:n sotateknologia voi luoda maanjäristyksiä, sinun täytyy mennä meidän Weather Control -osastolle ja lukea kaikki meidän artikkelimme! Maanjäristykset kuuluvat näihin myös! Muista tämä fakta kun me menemme opiskelumme seuraavaan osaan: skalaari-aaltoihin. 
 

[Jatkuu...]

--------------------------------------------------------

Oletko sinä hengellisesti valmis? Onko sinun perheesi? Suojeletko sinä riittävästi rakkaitasi? Tämän ministeriön tarkoitus on saada sinut ymmärtämään vaara joka uhkaa sinua, ja auttaa sitten sinua löytämään keinoja, kuinka varoittaa ja suojella rakkaitasi. Sitten kun olet kauttaaltaan valmis, sinä voit myös käyttää tietojasi keinoina avata ovi keskustelulle pelastumattoman henkilön kanssa. Minä olen tehnyt sitä monta kertaa ja olen nähnyt ihmisten tulevan Jeesuksen luokse tämän seurauksena. Nämä vaaralliset ajat ovat myös aikoja jolloin me voimme tuoda monta sielua Jeesukselle Kristukselle, saaden aikaan ikuisen muutoksen.

Jos olet ottanut Jeesuksen Kristuksen vastaan henkilökohtaisena vapahtajanasi, mutta olet ollut hyvin välinpitämätön hengellisellä matkallasi Hänen kanssaan, sinun täytyy välittömästi pyytää Häneltä anteeksiantoa sekä uudistumista. Hän antaa sinulle välittömästi anteeksi sekä täyttää sydämesi Pyhän Hengen ilolla. Sitten sinun tarvitsee aloittaa päivittäinen rukouselämä ja henkilökohtainen Raamatun opiskelu.

Jos sinä et ole ottanut Jeesusta vastaan henkilökohtaisena vapahtajanasi mutta olet tullut ymmärtämän Hänen todellisuutensa sekä lopun aikojen lähestymisen, ja haluat ottaa vastaan Hänen ilmaisen Ikuisen Elämän lahjansa, sinä voit tehdä sen nyt, omassa kodissasi. Kun sinä kerran olet ottanut Hänet vastaan vapahtajana, olet hengellisesti uudestisyntynyt, ja saat olla aivan yhtä varma Taivaaseen pääsystä kuin olisit jo siellä. Sitten sinä voit levätä vakuuttuneena siitä että Antikristuksen valtakunta ei pääse käpälöimään sinua hengellisesti.

Jos haluat syntyä uudesti käänny meidän pelastussivulle nyt.

Me toivomme että tämä ministeriö on siunannut sinua tehtävässään opettaa sekä varoittaa ihmisiä, jotta he voisivat nähdä tulevan "Uuden maailmanjärjestyksen" -- Antikristuksen valtakunnan -- päivittäisissä uutisissa.

Lopulta me haluamme kuulla sinusta. Sinä voit kirjoittaa (englanniksi!) meille osoitteeseen:

Cutting Edge Ministries 
100 Old Cherokee Road Ste F-1 
Lexington, SC 29072

Sinä voit myös lähettää sähköpostia meille.

Tämä on Cutting Edge -työryhmän artikkeli numero 1852 
  
 

Käännetty Cutting Edge -työryhmän suostumuksella.

Kääntäjä: Pasi Toivonen 
patato@mantta.fi 
  

 Takaisin