Tärkeä sisämuuri sortuu Jerusalemin muslimitemppelin alueella -- miksi eivät amerikkalaiset ja israelilaiset tiedotusvälineet raportoi tästä merkittävästä tapahtumasta?Alaotsikko: Kolme vuotta sitten Cutting Edge raportoi, että Arafat suunnitteli räjäyttää tai muuten tuhota omia pyhiä paikkojansa voidakseen syyttää Israelia ja aloittaa "Juovuttavan Maljan (Cup of Trembling)" Israelia vastaan kuten Sakarja 12 ennustaa! Onko nyt näyttämö valmis tälle hävitykselle? 


Uusi maailmanjärjestys on tulossa! Oletko valmis? Kun sinä kerran tulet ymmärtämään, mikä tämä "Uusi maailmanjärjestys" todella on ja kuinka sitä asteittain valmistellaan, sinun on mahdollista nähdä sen kehittyminen päivittäisissä uutisissa!!

Opi kuinka voit suojella itseäsi ja rakkaitasi.

Valmistaudu yllättymään, niin että sinä et enää ikinä seuraa uutisia samalla tavalla.


OLET NYT TERÄNSUULLA

Copyright © 2003 Cutting Edge Ministries. All rights reserved.

LYHYT UUTINEN: "Sisämuuri sortuu Jerusalemissa paikalla, joka on pyhä muslimeille ja juutalaisille", Reno, Nevada, September 24, 2003, Channel 4 News.
"Jerusalem (AP) -- Israelilaiset ja palestiinalaiset syyttävät toisiaan sisämuurin sortumisesta Jerusalemin kaikkein kuumimmin kiistellyllä pyhällä paikalla. Muuri on islamilaisen museon lähellä kukkulan laella, jossa Al Aqsan Moskeija seisoo raamatullisten juutalaisten temppeleiden raunioiden päällä ... Paikka on niin pyhä sekä juutalaisille että muslimeille, että mikä tahansa suurempi vahinko voisi laukaista uskonnollisen sodan."
Edellä mainittu lause on tämän päivän todellisuutta. Kolme vuotta sitten kirjoitimme artikkelin, jossa esitimme käsityksemme, että Arafat ja PA (Palestinian Authority) suunnittelivat räjäyttää tai muuten tuhota omia pyhiä paikkojaan [NEWS1404] voidakseen laukaista maailmanlaajuisen raivon Israelia vastaan ja saadakseen maailman 1.4 miljardia muslimia nousemaan Jerusalemia vastaan aaltona toisensa jälkeen, kunnes juutalaiset olisi tuhottu siten tehden Palestiinan vapaaksi juutalaisesta "saastasta" ja niin puhtaaksi, että muslimit voivat elää siellä. Kun pyhät paikat Jerusalemissa on tuhottu ja syy on Israelin, niin Sakarjan 12 luvun profetia mitä todennäköisemmin toteutuu.
 
"Katso, minä teen Jerusalemin juovuttavaksi maljaksi kaikille kansoille yltympäri, ja myös Juudan kohdalle se on tuleva Jerusalemia piiritettäessä." [Sak. 12:2]
Jos muslimien pyhät paikat tuhotaan, niin varmasti Jerusalemista tulee "juovuttava malja" kaikille muslimeille "yltympäri", itse asiassa kaikki muslimit kautta maailman menevät pahamaineiseen "raivon päiväänsä", päivään, joka ei pääty ennen kuin uskottomat juutalaiset on hävitetty ja maa "puhdistettu" heidän läsnäolostaan! Muslimit tulevat lähettämään kaikki voimansa ja armeijansa raivoisalla vihalla Israelia vastaan. Uudelleen ja uudelleen Arafat on luvannut, että miljoonat muslimit tulevat "marssimaan Jerusalemiin".
Jumala on kuitenkin nähnyt ennalta tämän raivon, jota kukaan ei voi sammuttaa, ja ennustanut kaikkien niiden tuhon, jotka uskaltavat hyökätä Hänen pyhille paikoilleen. Kuuntele:
"Ja sinä päivänä minä teen Jerusalemin väkikiveksi kaikille kansoille: kaikki, jotka sitä nostavat, repivät pahoin itsensä; ja kaikki maan kansakunnat kokoontuvat sitä vastaan." [Sak. 12:3]
Menkäämme nyt toiseen lähteeseen, jotta näkisimme kuinka tärkeä tämä sortunut muuri on muille muslimien rakennuksille temppelivuoren alueella.
LYHYT UUTINEN: "Rakennesortuma Temppelivuorella: Muslimit syyttävät Israelia sisämuurin pettämisestä Al Aqsan moskeijassa", WorldNetDaily, September 25, 2003.
"Sisämuuri on sortunut kuumasti kiistellyllä Jerusalemin pyhällä paikalla laukaisten uskonnollisen väkivallan pelkoja muslimien ja juutalaisten välillä ... sortunut muuri sijaitsee islamilaisen museon lähellä ... 'Se näyttää hirveältä,' sanoi Eliat Mazar, israelilainen arkeologi ja Temppelivuoren asiantuntija sekä muinaismuistojen tuhoa estävän komitean johtaja paikalla. 'Tämä sortuma voisi aiheuttaa kauhistuttavan sortumien sarjan.'"
Jo kolmen vuoden ajan Arafat on käyttänyt ryhmäänsä nimeltä Waqf kaivamaan maata autokuormallisen toisensa jälkeen koko Temppelivuoren alueen alta, vaikka Israelin muinaismuisto-osasto (Antiquities Department) on vaatinut Israelin hallitusta pakolla lopettamaan tämän valvomattoman kaivamisen. Sekä päämisterit Barak että Sharon ovat kieltäytyneet nostamasta sormeaan Arafatin pysäyttämiseksi. Nyt kun satoja autokuormia maata on viety pois Temppelivuoren alta, koko Kalliomoskeija -- Al Aqsa -- on vaarassa sortua. Huomaa edellisen kappaleen viimeinen lause. Paitsi että tämä muuri ei ole vain juutalaisten "Itkumuurin" välittömässä läheisyydessa, sillä on myös hyvin kuvaava nimi. Kuuntele:
"Newsweek on sanonut eteläistä muuria 'Harmagedonin muuriksi', koska vanhat lohkareet antavat tukea massiiviselle kivitasolle, jolla lepäävät Al Aqsan moskeija ja Kalliomoskeija, jotka kuuluvat Islamin kaikkein pyhimpiin paikkoihin. Jotkut arkeologit pelkäävät että, sen sortuminen voisi aiheuttaa tuomiopäivä-efektin -- kuolleita rukoilijoita kenties tuhansittain, mellakoita koko Lähi-Idässä ja syytteitä, että Israel on vastuussa."
Siis tämä muuri, joka juuri sortui on "Harmagedonin muuri", koska jos se sortuu, niin Kalliomoskeijan muut osat voisivat silloin sortua; itse asiassa koko Kalliomoskeijan alue voisi sortua. Jumala varjelkoon ettei tämä sortuma sattuisi perjantain menojen aikana, kun sisään on ahtautunut monta tuhatta ihmistä. Kuinka monta tuhatta rukoilijaa sitten normaalisti ahtautuu Kalliomoskeijaan? Kuuntele seuraavaa artikkelia:
LYHYT UUTINEN: "Temppelivuoren muuri sortuu", IsraelNationalNews.com, 25 September 2003.
"Arkeologi tri Eilat Mazar Temppelivuoren muinaismuistojen tuhoa estävän komitean jäsen sanoi, että sortuma on yhteydessä laittomiin rakennustöihin, joita Waqf suorittaa Temppelivuorella ... 'Kukaan ei ole huolestunut muinaisen alueen säilyttämisestä,' hän sanoi, 'eikä kukaan ole kartoittanut, tutkinut eikä tukenut onttoja alueita Temppelivuoren alla ja moskeijoiden alla ... tätä sortumaa on pelottavaa ajatella ja mitä voisi tapahtua tulevaisuudessa, kun monia kymmeniä tuhansia ihmisiä vierailee Temppelivuorella ja traktoreita ja kuorma-autoja -- ja kaikki tämä onttojen alueiden päällä, joita eivät asiantuntijat ole milloinkaan tarkastaneet. Tämän sortuman pitäisi olla varoituskello. Jos katastrofi sattuu, koko maailma on syyttävä Israelia."
Tämä artikkeli on hyvin merkittävä oivallustensa vuoksi, joita se tarjoaa.
Ensiksi tämä israelilainen arkeologi sanoo, että laiton kaivaminen Waqf'in toimesta koko Temppelivuoren alueen alla on synnyttänyt "onttoja alueita Temppelivuoren alla ja moskeijoiden alla". Voisitko kuvitella tätä? Koko Kalliomoskeijan alue lepää maaperällä, jonka alla on "onttoja alueita"! Sitten tämä arkeologi täydentää tätä kauhuskenariota, kun hän varoittaa:
"Tätä sortumaa on pelottavaa ajatella ja mitä voisi tapahtua tulevaisuudessa, kun monia kymmeniä tuhansia ihmisiä vierailee Temppelivuorella ja traktoreita ja kuorma-autoja -- ja kaikki tämä onttojen alueiden päällä..."
Määritelkäämme tarkempi luku tälle paljastukselle. Hakumme Goggle-hakukoneella paljasti, että perjantaina 15.1.2000, 450,000 muslimirukoilijaa ahtautui Temppelivuorelle päivärukouksiin! ["Monica's Dispatch", http://www.worldtrek.org/odyssey/mideast/011500/011500mondome.html]

Jos oletamme, että yksi rukoilija painaa keskimäärin 135 paunaa niin 450,000 rukoilijan yhteenlaskettu paino on 60,750,000 paunaa eli yli 30 tuhatta tonnia! Ja jos siellä on vielä kuoma-autoja ja kaivinkoneita kokonaispaino voi kohota 40 tuhanteen tonniin alueella, joka on kuin hunajakennoa kauttaaltaan!

Jos tämä rakenne rysähtää alas tällaisen skenarion puitteissa, monta tuhatta harrasta muslimia voisi kuolla ja paljon useampia loukkaantua. Tällainen tuho saisi muslimit raivoon juutalaisia vastaan tehokkaammin kuin Pearl Harbor raivostutti amerikkalaiset japanilaisia vastaan, tehokkaammin kuin Tonkin'in lahti raivostutti amerikkalaiset Pohjoisvietnamilaisia vastaan ja tehokkaammin kuin syyskuun 11. päivä raivostutti amerikkalaiset Osama bin Ladenia ja hänen halpamaista joukkiotaan vastaan.

Vaikka me postitimme uutisen 1404 syyskuun puolivälissä 2000, me tiesimme lähes 10 vuotta aikaisemmin, että Kalliomoskeija oli määrä tuhota Antikristuksen ilmestymisen edellä. Mistä tiesimme tämän olevan totta niin kauan sitten? Uuden Maailman Järjestyksen kirjailija Peter Lemesurier kirjoitti vuonna 1981 kirjassaan "Harmageddonin käsikirjoitus", että tämä oli suunnitelma. Kuuntele:

"Jos Messiaan on määrä ilmestyä, niin hänet täytyy tuottaa ja Messiaan tuottaminen ... on juuri yhtä paljon ihmiskunnan toimintaa kuin Jumaluuden ... On epäilemättä monia juutalaisia ... jotka tulevat olemaan halukkaita pitämään häntä kauan kaivattuna Messiaanaan. Joillakin muslimeilla voi olla sama kanta ... uudelle Daavidille voi olla mahdollista ratsastaa Jerusalemiin kaikessa loistavassa majesteettiudessaan. Huomaa sana 'ratsastaa' ... aasilla, kuten on ennustettu Sak. 9:9 ... näyttäisi toivottavalta, että Messias toistaisi sen, aasin ja kaikki ... Kulkureitti tietenkin menisi suoraan Kidronin laakson poikki niin läheltä Temppelivuorta kuin mahdollista ... hänet täytyy asianmukaisesti asettaa valtaistuimelle ja voidella öljyllä (Psalmi 45:6-7 mukaisesti) Kalliomoskeijan rauniomurskan keskellä..." ["The Armageddon Script" , p. 233-35]

Käsititkö sen? Suunnitelma Antikristuksen (Uuden Daavidin) tuottamiseksi ennakoi, että siihen aikaan, kun hän ilmestyy Jerusalemista itään ratsastaen aasilla, aivan kuten Jeesus teki päivänä, jota juhlimme Palmusunnuntaina, hän on kohtaava "Kalliomoskeijan rauniomurskan"!

Uutisessa NEWS1643 me paljastamme, että globaalin vapaamuurariuden salainen agenda on ottaa Temppelivuoren valvonta sekä juutalaisilta että muslimeilta, jotta he voivat jälleen rakentaa Salomonin temppelin! Tietysti tämä vasta rakennettu Temppeli olisi todellisuudessa rakennettu Antikristusta eli vapaamuurarien Kristusta varten, joka on suunniteltu! Maailma näyttää ainutlaatuisen valmiilta suunniteltua kolmatta maailmansotaa varten, joka on saava tapahtumat liikkeelle. Sorruttamalla Kalliomoskeijan Illuminaatti saa "kaksi kärpästä yhdellä iskulla"; he pystyvät ottamaan Temppelivuoren hallinnan noilta ärsyttäviltä arabeilta, samalla kun pystyvät lavastamaan Kristuksensa sen maailmansodan avulla, jonka tämä sortuminen laukaisee.

Miksi tätä uutista ei raportoida?

Eilen myöhään iltapäivällä sain ensimmäisen hälytyksen eräältä lukijalta, että tämä muuri oli sortunut. Hän lähetti minulle kaksi artikkelia: toinen oli arabilähteestä ja toinen oli erään amerikkalaisen TV-aseman, Channel 4 in Reno, nettisivulta. Odotin, että kun menisin Internettiin aloittaakseni tekemään uutispäivityksiäni (Daily News Updates) sinä aamuna (25.9.2003), näkisin monia juttuja lehdistössä kautta maailman tästä muurin sortumisesta. Varsinkin odotin, että Jerusalem Post ja Ha'aretz News kertoisivat tästä sortumasta. Voit kuvitella hämmästystäni, kun nämä johtavat uutiskanavat eivät käsitelleet tätä tarinaa ollenkaan!!

Edelleen amerikkalaiset uutiskanavat eivät raportoineet tätä tarinaa WorldNetDaily'a lukuunottamatta.

Koko päivän tarkkailin nähdäkseni josko nämä massamediakanavat raportoisivat tästä muurin sortumisesta, kun sillä epäilemättä oli mahdollisuus aiheuttaa maailmansota. Tämän jutun postittamisen aikaan mennessä ei mikään huomattava amerikkalainen eikä israelilainen uutislähde ole raportoinut tätä juttua. Silloin eräs ajatus iski minuun kuin tonnin paino tiiliä.

Israelin hallituksen, toimiakseen vastuullisesti, pitäisi ympäröidä koko Temppelivuori suojalinjalla (to cordon) ja pitää muslimirukoilijat poissa vuorelta. Heidän pitäisi olla postittamassa kaiken kaltaisia varoituksia muslimeille tästä vaarasta. Emme kuitenkaan voi havaita mitään todisteita, että juutalaiset viranomaiset olisivat ryhtymässä tähän ehdottomasti loogiseen toimintaan. Jos juutalaiset todella olisivat huolissaan sortumasta ja suursodan alkamisesta, niin tämän kaltainen toiminta olisi loogista ja sillä olisi kiire.

Kuitenkin samalla salaperäisellä tavalla, jolla Israelin hallitus Barakin ja Sharonin johdolla kieltäytyi pysäyttämästä Arafatin holtitonta kaivamista Temppelivuoren alla kolmen viime vuoden aikana, emme voi tänä päivänäkään havaita mitään todisteita, että Sharon aikoisi pysäyttää Temppelivuorelle menevät muslimirukoilijat. Voimme vain odottaa ja pelätä nähdäksemme, mitä todella tapahtuu.

Syyskuun 29. päivä lähestyy uhkaavasti. [Lue NEWS1849, p alestiinalaisten hudna päättyy, suom. huom.] Muista, me emme ennusta mitään, mutta skenario todella näyttää räjähdysvalmiilta.

---------------------------------

Oletko sinä hengellisesti valmis? Onko sinun perheesi? Suojeletko sinä riittävästi rakkaitasi? Tämän ministeriön tarkoitus on saada sinut ymmärtämään vaara joka uhkaa sinua, ja auttaa sitten sinua löytämään keinoja, kuinka varoittaa ja suojella rakkaitasi. Sitten kun olet kauttaaltaan valmis, sinä voit myös käyttää tietojasi keinoina avata ovi keskustelulle pelastumattoman henkilön kanssa. Minä olen tehnyt sitä monta kertaa ja olen nähnyt ihmisten tulevan Jeesuksen luokse tämän seurauksena. Nämä vaaralliset ajat ovat myös aikoja jolloin me voimme tuoda monta sielua Jeesukselle Kristukselle, saaden aikaan ikuisen muutoksen.

Jos olet ottanut Jeesuksen Kristuksen vastaan henkilökohtaisena vapahtajanasi, mutta olet ollut hyvin välinpitämätön hengellisellä matkallasi Hänen kanssaan, sinun täytyy välittömästi pyytää Häneltä anteeksiantoa sekä uudistumista. Hän antaa sinulle välittömästi anteeksi sekä täyttää sydämesi Pyhän Hengen ilolla. Sitten sinun tarvitsee aloittaa päivittäinen rukouselämä ja henkilökohtainen Raamatun opiskelu.

Jos sinä et ole ottanut Jeesusta vastaan henkilökohtaisena vapahtajanasi mutta olet tullut ymmärtämän Hänen todellisuutensa sekä lopun aikojen lähestymisen, ja haluat ottaa vastaan Hänen ilmaisen Ikuisen Elämän lahjansa, sinä voit tehdä sen nyt, omassa kodissasi. Kun sinä kerran olet ottanut Hänet vastaan vapahtajana, olet hengellisesti uudestisyntynyt, ja saat olla aivan yhtä varma Taivaaseen pääsystä kuin olisit jo siellä. Sitten sinä voit levätä vakuuttuneena siitä että Antikristuksen valtakunta ei pääse käpälöimään sinua hengellisesti.

Jos haluat syntyä uudesti käänny meidän pelastussivulle nyt.

Me toivomme että tämä ministeriö on siunannut sinua tehtävässään opettaa sekä varoittaa ihmisiä, jotta he voisivat nähdä tulevan "Uuden maailmanjärjestyksen" -- Antikristuksen valtakunnan -- päivittäisissä uutisissa.

Lopulta me haluamme kuulla sinusta. Sinä voit kirjoittaa (englanniksi!) meille osoitteeseen:

Cutting Edge Ministries
11 Robert Toner Blvd., Ste 5-393
North Attleboro, MA 02763-1156

Sinä voit myös lähettää sähköpostia meille.

Tämä on Cutting Edge -työryhmän artikkeli numero 1860Käännetty Cutting Edge -työryhmän suostumuksella.

Kääntäjä: Korhonen


Takaisin