Sokaisevat hiekkamyrskyt: kuinka köyhdytetty uraani tappaa kokonaisen populaationAlaotsikko: Kaikkein tärkein asia tässä Afganistanin-Irakin sodassa on, että köyhdytettyä uraania sisältävistä ammuksista irronnut tomu surmaa hitaasti siviiliväestön -- seuraavan kahdenkymmenen vuoden sisällä, yksikään siviili ei kykene elämään Irakissa. Tässä, me esittelemme kuinka luonto tehokkaasti kuljettaa saastuneen tomun taistelukentältä kaupunkeihin sekä kansakuntiin jotka ovat maan rajojen ulkopuolella. 


Uusi maailmanjärjestys on tulossa! Oletko valmis? Kun sinä kerran tulet ymmärtämään, mikä tämä "Uusi maailmanjärjestys" todella on ja kuinka sitä asteittain valmistellaan, sinun on mahdollista nähdä sen kehittyminen päivittäisissä uutisissa!!

Opi kuinka voit suojella itseäsi ja rakkaitasi.

Valmistaudu yllättymään, niin että sinä et enää ikinä seuraa uutisia samalla tavalla.


OLET NYT TERÄNSUULLA

Copyright © 2005 Cutting Edge Ministries. All rights reserved.

Hiekamyrskyt Irakissa -- levittämässä radioaktiivista myrkkyä jokaisen siviilin ylle
UUTISKATSAUS, "Bagdad haukkoo henkeä kun hiekkamyrsky jättää Irakin pääkaupungin hengettömäksi", Yahoo News, 8.8.2005.
"BAGDAD (AFP) -- Tuhannet ihmiset jäivät haukkomaan henkeään kun massiivinen hiekkamyrsky hiljensi tämän sodan repimän pääkaupungin. Lähes tuhat hengenahdistuksesta kärsivää potilasta hoidettiin Yarmukin sairaalassa, Bagdadissa, ja ainakin yksi 60-vuotias nainen kuoli. Sadat muut ihmiset vierailivat yksityisissä klinikoissa ja yksityislääkäreillä kun sumun kaltainen verho oranssinpunaista tomua asettui kaupungin ylle. Liikenne pysähtyi kun ihmiset jäivät koteihinsa, kun taas ne jotka uskaltautuivat ulos peittivät kasvonsa välttyäkseen hengittämästä pölyä. Pääkaupungin lentokenttä myös suljettiin siten että yksikään kone ei noussut ilmaan."
"'Sinä voit tuskin nähdä 15 metrin päähän,' sanoi poliisikapteeni Ali Hussein kun hän yritti kamppailla hiekkamyrskyä vastaan asemapaikallaan Bagdadin keskusaukiolla... 'En ole koskaan aiemmin nähnyt mitään tämän kaltaista,' Hussein sanoi silmät aurinkolasien ja suu maskin peittämänä, ja univormu tomun peitossa. 'He eivät antaneet meille mitään jolla me olisimme suojanneet itsemme tällaiselta säältä. Minä ostin tämän maskin kadulta ja minun täytyy ostaa niitä enemmän kollegoilleni.'"
Vaikka asukkaat käyttävät maskeja ja vaatekappaleita yrittäessään suojautua hiekkamyrskyiltä, he eivät tiedä että köyhdytetyn uraanin hiukkaset ovat usein niin pieniä että suodattimet eivät pysäytä niitä. Näistä välineistä ei ole minkäänlaista suojaa köyhdytettyä uraania vastaan.
Huomioi että tässä uutisessa sanotaan, että monet ihmiset kirjaimellisesti "haukkovat henkeään" tässä hiekkamyrskyssä. Vaikka tämä hiekkamyrsky oli niin voimakas että siitä käytettiin nimeä "freak", tavanomaiset hiekkamurskyt jotka pyyhkivät Irakia ja Lähi-itää ovat melkein yhtä pahoja. Ensimmäisten kolmen viikon aikana meidän hyökkäyksestämme 20.3.2003, taistelut taukosivat ainakin kahdesti, hiekkamyrskyjen takia.
Miksi ja kuinka meidän sotakoneemme käyttää köyhdytettyä uraania?
Melkein 15 vuotta sitten, Pentagon päätti käyttää köyhdytettyä uraania ammuksissamme. Köyhdytetty uraani (DU) on halpaa koska se on jätettä jota jää jäljelle uraania rikastettaessa, ja se normaalisti heitetään pois -- varta vasten valmistettuihin säiliöihin joita käsitellään säteilyltä suojaavissa asuissa, sillä yleisessä kielenkäytössä, tälle tavaralle on annettu termi "Toxic Waste"!
Köyhdytetyllä uraanilla on myös muita ominaisuuksia jotka tekevät siitä hyvin käyttökelpoista. Se on äärimmäisen tiheää ja tulenarkaa, joka tekee sille mahdolliseksi polttaa tiensä teräksen läpi kuten tankeissa. Täten, DU:ta käytetään laajalti kaikenlaisissa ammuksissa. ["Depleted Uranium: America´s Military 'Gift' That Keeps on Giving", Dan Fahey, L.A. Times, 18.2.2001]
DU on osoittautunut niin tehokkaaksi, että Yhdysvallat käyttää sitä myös seuraavanlaisissa asejärjestelmissä:
  1. Sotalaivat joissa on Phalanx-konekivääri joka pystyy ampumaan tuhansia ammuksia minuutissa.
  2. Jotkin Tomahawk-ohjukset jotka laukaistaan amerikkalaisista laivoista ja sukellusveneistä on päällystetty ohuella DU-kalvolla.
  3. M1 Abrams -tankit ovat DU:lla aseistettuja, samoin kuin brittiläiset tankit.
  4. A-10 "Tank Buster" ampuu köyhdytettyä uraania sisältäviä 30 mm:n ammuksia.
"Kun DU-ammus laukaistaan, se syttyy palamaan törmäyksen voimasta. Uraani sekä plutoniumin ja americiumin jäännökset höyrystyvät pieniksi, radioaktiivisen tomun keraamisiksi partikkeleiksi. Sisäänhengitettäessä, uraanioksidi jää kehoon ja lähettää radioaktiivista säteilyä. Yksikin DU-partikkeli imusolmukkeissa (lymph node) voi tuhota koko immuunijärjestelmän brittiläisen säteilyasiantuntijan Roger Coghillin mukaan." ["US Shells Leave Lethal Legacy", Toronto Star, 31.7.1999]
Räjähdettyään, DU-ammukset muuttuvat välittömästi hienojakoiseksi tomuksi. Tämä tomu sekoittuu hiekkaan ja alkaa surmata siviileitä jotka hengittävät sitä keuhkoihinsa. Jos ihmiset voisivat välttyä tomun hengittämiseltä, he voisivat välttyä tästä tuskalliselta radioaktiviselta menehtymiseltä.
Hiekkamyrskyt Irakissa -- levittämässä radioaktiivista myrkkyä jokaiseen sotilaaseen
Suurimmasta osassa taistelukärkiä tulee sekä äärimmäisen pieniä sirpaleita (vaikka suuremmatkin ovat toki mahdolisia) että suuri määrä radioaktiivista tomua. Täten, kun henkilö kulkee taistelukentän läpi, hän hengittää sisäänsä ilmassa leijuvia hiukkasia sekä saa paljon säteilyä vaatteisiinsa:
"Britannian Royal Society julkaisi materiaalia jossa osoitettin, että taistelukentällä sotilaat jotka hengittävät tai nielevät suuria määriä köyhdytettyä uraania kärsivät munuaisongelmista vuorokausien sisällä." ["Depleted Uranium may Stop Kidneys in Days", Rob Edwards, New Scientist, 9.6.1999]
Toiset sotilaat jotka saavat sisäänsä pienempiä määriä eivät oireile välittömästi, mutta on suuri mahdollisuus että he saavat oireita myöhemmin. Kuinka moni sotilas on saanut elimistöönsä köyhdytettyä uraania?
"Jokainen sotilas joka on nyt Irakissa, ja joka ei ole saanut tappavaa annosta radioaktiivista tomua on ollut hengittämättä." ["Death by Slow Burn -- How America Nukes its Own Troops", The Idaho Observer, 16.4.2003]
Tämä tarkoittaa sitä, että jokaisella sotilaalla -- ja jokaisella siviilillä -- on pieniä hiukkasia köyhdytettyä uraania sisältävää pölyä keuhkoissaan jotka lähettävät radioaktiivista säteilyä 24 tuntia vuorokaudessa, 7 päivää viikossa.
Armeijan lähde vahvisti tämän lääketieteellisen tragadian. Tämä mies vahvisti vuoden 1991 sodan tilastot veteraaneista joita me tarkastelemme lyhyesti. Käytännössä, kaikki sotilaat ovat saaneet niin paljon säteilyä että heille koituu siitä ongelmia; jos tämä vuoden 1991 sota on minkäänlainen ohje, 75% miehistä jotka nyt palvelevat maajoukoissa saavat yhden tai useampia yhä vakavammiksi käyvistä oireista jotka me luettelemme alla. Itse asiassa, nämä sotilaat jotka tulivat taistelujoukkojen jälkeen miehittämään maata ovat niitä jotka altistuvat kaikkein pahiten. Tätä radioaktiivista tomua on käytännössä mahdotonta lakaista pois koska se on niin hienojakoista ja peittää kaiken -- romuttuneista ajoneuvoista taloihin. Asuinalueilla kuten Basrassa tämä on pelottava skenaario.
Vaikka suurin osa taisteluista tapahtui aavikolla, irakilaiset yrittivät kovasti että heidän ajoneuvojaan ei saataisi kiinni avoimessa maastossa; he halusivat taistella rakennusten suojissa. Edelleen, me moukaroimme kaupunkeja jatkuvalla syötöllä; samalla kun amerikkalaiset iloitsivat nähdessään räjähdyksiä Bagdadin yllä, vain harvat tajusivat että tällaiset ammukset levittivät radioaktiivista tomua kaikkialle.
"Kahden ensimmäisen viikon taisteluiden aikana, 700 Tomahawk-ohjusta, joista jokainen maksoi 1,3 miljardia dollaria, iskeytyi asuinalueille räjähtäen radioaktiivisiksi pilviksi. Miljoonat DU-tankkien ammukset roskaavat maata. Siivoaminen on mahdotonta, sillä planeetalla ei ole paikkaa minne voisi laittaa niin paljon saastunutta rojua. Ja tämä roju, tai tomu, on paikoin niin hienojakoista että sitten kun se asettuu, sitä ei voi erottaa tavallisesta maa-aineksesta."
"Amerikkalaiset ja brittiläiset joukot jotka on määrätty tälle alueelle ovat käveleviä ruumiita. Ihmiset ja eläimet, ystävät ja viholliset tällä laskeuma-alueella on määrätty kuolemaan kroonisiin sairauksiin. Munuaisten vajaatoiminta, vauriot keuhkoissa, äärimmäinen pahoinvointi, nivelsäryt, muistin heikkeneminen, ihottuma, syöpä, tasapaino-aistin heikkeneminen sekä lopulta ennenaikainen kuolema odottavat niitä jotka altistuvat DU:lle." [Worthington, op. cit.]
Nyt, kuuntele tätä lääkäriä joka palvelee erään vieraan maan armeijassa. Tämä sähköposti puhuu siitä kuinka sotilaat mitä todennäköisimmin tulevat kuolemaan.

"Ymmärrä, että USA:n hallitus on nyt myöntänyt, että sotilaat Irakissa käyvät sissisotaa. Tämä vaatii paljon toimintaa, kovassa helteessä, ja nestevajaus voi tulla nopeasti. Miehet eivät vain voi pysähtyä tunnin välein ryyppäämään vettä. Ensimmäiset vaikutukset tulevat olemaan valppauden heikkeneminen, hidastuneet refleksit, sekä epämääräinen pahoinvointi. Tämä asettaa miehet suureen vaaraan. Jos he eivät kuole vihollisen luoteihin, he tulevat kuolemaan nestevajauksen vakavampiin oireisiin, sekä ERITYISESTI myrkyllisiin olosuhteisiin. En tiedä, että oletko sinä nähnyt viime viikon uutiset, mutta hallitus sanoo että jotkin sotilaat joutuvat olemaan Irakissa vuoden. Jos nämä miehet selviävät hyökkäyksistä sekä nestevajauksesta, heidät täytyy kantaa sairaana kotiin." Osa DU-myrkytyksen salakavalaa luonnetta on se, että taudin kehittyminen vie pitkän ajan; täten, kun sotilas sairastuu 3...10 vuotta myöhemmin, Pentagon haluaa kiistää väitteen että sairastumisen takana olisi Irakin sota. Useita vuosia sitten minä kysyin eräältä ystävältäni joka on "Master of Mechanic" (mekaniikan alan oppinut), että voisiko hän käyttää taitojaan autoni hajoittamiseen sen sijaan että hän korjaisi sen. Vaikka minä tiesin vastauksen, hänen täydellinen vastauksensa yllätti minut. Hän sanoi että hän voisi vahingoittaa autoani siten, että rikkoontuminen tapahtuisi vasta useiden kuukausien päästä, niin että en osaisi yhdistää hänen virityksiään tähän hajoamiseen. Tämä on se periaate jota Puolustusministeriö käyttää kiistääkseen vuoden 1991 sodan sotilaiden vaateet. Me raportoimem yllä, että luonnolliset, toistuvat hiekkamyrskyt piinaavat koko Lähi-itää, mukaanlukien Irak. Tämä siviiliväestö on hirvittävällä tavalla altistunut köyhdytetylle uraanille näiden hiekkamyrskyjen takia, mutta sitten, tämä koskee myös meidän sotilaitamme. Ole hyvä ja käytä hetki tutkiaksesi tätä kuvaa. Nämä sotilaat näyttävät rukoilevan hiekkamyrskyssä. Huomioi että näillä sotilailla ei ole minkäänlaisia maskeja; täten, se saavat sisäänsä ympärillä lentävää hiekkaa. Kuollakseen, henkilön tarvitsee saada sisäänsä vain pieni hitunen uraanin saastuttamaa tomua. Nämä miehet ovat luultavimmin "käveleviä ruumiita".

Johtopäätös

Yhdysvallat ja Iso-Britannia käyvät aivan ehdottomasti ydinsotaa Irakia ja Afganistania vastaan. Köyhdytetty uraani sisältää 30% siitä säteilystä joka siinä oli silloin kuin se oli uraanimalmia. Vaikka me kotimaassa olemme hyvin varovaisia että me emme altistaisi kansalaisia vähäisellekään määrälle säteilyä, meidän armeijaamme ei haittaa se, että sekä sivulliset että meidän omat sotilaamme altistuvat uraanille, ja he ovat tehneet näin varoittamatta meidän sotilaitamme vaaroista. Onko mahdollista että DU olisi osa Ilmestyskirjan Toista sinettiä? Kuuntele tämä profetia ja tee oma johtopäätös:

"Ja kun Karitsa avasi toisen sinetin, kuulin minä toisen olennon sanovan: 'Tule!' Niin lähti toinen hevonen, tulipunainen, ja sen selässä istuvalle annettiin valta ottaa pois rauha maasta, että ihmiset surmaisivat toisiaan; ja hänelle annettiin suuri miekka."

Täten maailma joutuu kokemaan kaksi sotaa: ensimmäinen joka tuo antikristuksen (kolmas maailmansota) sekä toinen sota (tai sarja sotia) jotka puhkeavat hänen valtaannousunsa jälkeen. Totisesti, Lopun aika on yllämme.

---------------------------------

Oletko sinä hengellisesti valmis? Onko sinun perheesi? Suojeletko sinä riittävästi rakkaitasi? Tämän ministeriön tarkoitus on saada sinut ymmärtämään vaara joka uhkaa sinua, ja auttaa sitten sinua löytämään keinoja, kuinka varoittaa ja suojella rakkaitasi. Sitten kun olet kauttaaltaan valmis, sinä voit myös käyttää tietojasi keinoina avata ovi keskustelulle pelastumattoman henkilön kanssa. Minä olen tehnyt sitä monta kertaa ja olen nähnyt ihmisten tulevan Jeesuksen luokse tämän seurauksena. Nämä vaaralliset ajat ovat myös aikoja jolloin me voimme tuoda monta sielua Jeesukselle Kristukselle, saaden aikaan ikuisen muutoksen.

Jos olet ottanut Jeesuksen Kristuksen vastaan henkilökohtaisena vapahtajanasi, mutta olet ollut hyvin välinpitämätön hengellisellä matkallasi Hänen kanssaan, sinun täytyy välittömästi pyytää Häneltä anteeksiantoa sekä uudistumista. Hän antaa sinulle välittömästi anteeksi sekä täyttää sydämesi Pyhän Hengen ilolla. Sitten sinun tarvitsee aloittaa päivittäinen rukouselämä ja henkilökohtainen Raamatun opiskelu.

Jos sinä et ole ottanut Jeesusta vastaan henkilökohtaisena vapahtajanasi mutta olet tullut ymmärtämän Hänen todellisuutensa sekä lopun aikojen lähestymisen, ja haluat ottaa vastaan Hänen ilmaisen Ikuisen Elämän lahjansa, sinä voit tehdä sen nyt, omassa kodissasi. Kun sinä kerran olet ottanut Hänet vastaan vapahtajana, olet hengellisesti uudestisyntynyt, ja saat olla aivan yhtä varma Taivaaseen pääsystä kuin olisit jo siellä. Sitten sinä voit levätä vakuuttuneena siitä että Antikristuksen valtakunta ei pääse käpälöimään sinua hengellisesti.

Jos haluat syntyä uudesti käänny meidän pelastussivulle nyt.

Me toivomme että tämä ministeriö on siunannut sinua tehtävässään opettaa sekä varoittaa ihmisiä, jotta he voisivat nähdä tulevan "Uuden maailmanjärjestyksen" -- Antikristuksen valtakunnan -- päivittäisissä uutisissa.

Lopulta me haluamme kuulla sinusta. Sinä voit kirjoittaa (englanniksi!) meille osoitteeseen:

Cutting Edge Ministries
1792 South Lake Drive, Ste. 90 PMB 300
Lexington, SC 29073

Sinä voit myös lähettää sähköpostia meille.

Tämä on Cutting Edge Ministeriön artikkeli numero 2063Käännetty Cutting Edge Ministeriön suostumuksella.

Kääntäjä: Pasi Toivonen


Takaisin