Rothschildin perhe -- Bilderberg -ryhmä -- kannattaa Hillary Clintonia presidentiksi!Alaotsikko: Lisäksi, Wolf Blitzer kysyi Kalifornian vaalikeskustelun aikana olisiko Hillary/Obama tai Obama/Hillary ehdokasasettelu mahdollista lähitulevaisuudessa. Kumpikaan kandidaateista ei ampunut ideaa alas! Edustaisiko tämä muodostuva pari demokraattipuolueen "unelmaehdokasparia" (Dream Ticket)? 

Uusi maailmanjärjestys on tulossa! Oletko valmis? Kun sinä kerran tulet ymmärtämään, mikä tämä "Uusi maailmanjärjestys" todella on ja kuinka sitä asteittain valmistellaan, sinun on mahdollista nähdä sen kehittyminen päivittäisissä uutisissa!!

Opi kuinka voit suojella itseäsi ja rakkaitasi.

Valmistaudu yllättymään, niin että sinä et enää ikinä seuraa uutisia samalla tavalla.


OLET NYT TERÄNSUULLA
Copyright © 2008 Cutting Edge Ministries. All rights reserved.
Cutting Edge -ministeriö on aina opettanut että kaikissa vaalijärjestelmissä kaikkialla länsimaissa harjoitetaan vilppiä, joka todellisuudessa tarkoittaa sitä, että salaseurat ja globaali eliitti kontrolloivat niitä, tosiasiallisesti valitsevat johtajat jotka he haluavat eri aikakausina. Vaaleissa on aina harjoitettu vilppiä, olipa kyse vaikkapa äänien väärentämisestä vuonna 1960, jolloin satojatuhansia oikeasti kuolleita ihmisiä muka äänesti demokraattia pormestari Daleyn alueella Chicagossa ja Lyndon Johnsonin alueella Teksasissa, äänestyspetos joka linkosi John F. Kennedyn Valkoiseen Taloon. Elektronisten äänestyskoneiden tulo on vain yksinkertaistanut ja tukevoittanut tätä vanhaa taiteenlajia, koska paperijälki poistetaan ja vain harvat valitut ihmiset koskaan tietävät todelliset äänestystulokset.
Minun havaintoni on ollut että, kun Illuminati suunnittelee kotimaista agendaa seuraaviksi 4 tai 8 vuodeksi, he aikaansaavat demokraatin kiipeämisen Valkoiseen Taloon. Mutta, jos heidän suunnitelmansa seuraaviksi 4 tai 8 vuodeksi on ulkopoliittinen agenda, he aikaansaavat republikaanin kiipeämisen Valkoiseen Taloon. Ilmeisesti, 9/11 -iskujen ja suunniteltujen ulkomaansotien takia jotka seurasivat iskuja, republikaani George W. Bush "valittiin" presidentiksi. Mutta, nyt, jos agenda seuraaviksi 4 tai 8 vuodeksi on kotimaan agenda, demokraattia todennäköisesti vaaditaan presidentinvirkaan.
Käyttämällä "terrorismin uhkaa" ja hänen "terrorisminvastaista sotaansa" tekosyynä, presidentti Bush on vaatinut, ja kongressi on säätänyt, lakiasetuksia -- kohokohtina Patriot Act -lait I ja II -- jotka johdattavat Amerikan absoluuttiseen diktatuuriin. Näitä tyrannimaisia lakeja ei ole vielä pantu täytäntöön; mutta sinun täytyy ymmärtää että näiden lakien pääajatus on kotimainen, s.o., tähdätty amerikkalaisiin ihmisiin. Sen tähden, minä ajattelen että on hyvin todennäköistä että demokraattipresidentti saattaisi asettaa ne tapetille, saattaisi itse asiassa olla ylipäällikkö joka lopulta panisi ne täytäntöön.
Toisin sanoen, 44. presidentti saattaisi olla se joka toteuttaa diktatuurin jonka 43. presidentti loi paperilla!
Tämä informaatio taustana, tarkastelkaamme eurooppalaisen Rothschild/Bilderberg -ryhmän tukea Hillary Clintonille. Tämäntyyppiset puolisalaiset järjestöt ovat todellisia politiikan kuninkaantekijöitä läntisessä maailmassa. Muistatko kuinka Bohemian Grove (böömiläinen lehto? -- yksityinen ’herrasmiesten’ klubi Kaliforniassa) julkisesti ilmestyi kannattamaan Arnold Schwarzeneggeriä Kalifornian kuvernööriksi? Sinä voit lukea tästä kannatuksesta meidän arkistoidusta Headline News -artikkelista, NEWS1948, "PRESIDENTTI BUSH PETTÄÄ EVANKELISEN OIKEISTON REPUBLIKAANIEN PUOLUEKOKOUKSESSA" (suomennettu).
Vain kuukausia tämän jälkeen, Arnold kiipesi Kalifornian kuvernöörin pallille -- ei mikään yllätys siellä!!
Tarkastelkaamme tätä Rothschild/Bilderbergerin tukea Hillary Clintonin presidenttiydelle.
UUTISKATSAUS: "Hillary Clinton: Bilderbergin presidenttiys: Eurooppalainen eliitti tukee demokraattien johtoasemassa olevaa ehdokasta", by Daniel Taylor, Old Thinker News, 10. marraskuuta 2007,http://www.oldthinkernews.com/Articles/oldthinker%20news/hillary_clinton.htm.
"Sillä aikaa kun presidentti Bushin kannatusluvut putoavat ennätyksellisen alhaiselle tasolle, soihtua valmistellaan siirrettäväksi Hillary Clintonille, globaalin eliitin täyden tuen kanssa. Eurooppalaisen aateliston tuella, Clinton on ollut valittu ehdokas valintana globalistien toimintaperiaatteiden jatkuvuuden kannalta. Bill Clinton, ollen Ulkomaansuhteiden neuvoston (CFR), Trilateraalisen komission, yhtä hyvin kuin salamyhkäisen Bilderberg -ryhmän jäsen, oli creme de la cremen yläluokan ehdokas. Hänen vaimonsa, Hillary, joka todennäköisesti osallistui vuoden 2006 Bilderberg -konferenssiin Ottawassa, Kanadassa, nyt lupaa seurata hänen jalanjälkiään."
"Lokakuun 5. päivänä haastattelussa jota hoiti Lloyd Grove Portfolio -aikakauslehdestä, Lynn Forester de Rothschild, Sir Evelyn Rothschildin vaimo, avoimesti ilmaisi tukeaan Hillary Clintonin presidentinvaalikampanjalle: 'Ensiksikin, Hillary tulee olemaan hyödyllinen Amerikalle. Ja niinpä jos me välitämme maastamme -- mitä minun kaikki kapitalistitoverini tekevät -- me olisimme hyvin tyytyväisiä siitä että hän on presidentti.'"
Nyt kun me tiedämme että Rothschildin perhe Euroopasta täysin kannattaa Hillaryä presidentiksi, katselkaamme joitakin elitistien kantoja joita hän tukee heti kun hän pääsee Valkoiseen Taloon.
Kirjoituksessaan CFR:n julkaisussa Foreign Affairs (ulkomaansuhteet), Hillary Clinton hahmottelee agendaansa jos hänet valitaan presidentiksi.
1) Iran on Clintonin tähtäimessä -- Clinton jäljittelee retoriikkaa jota tulee presidentti Bushilta ja uuskonservatiiveilta.
2) Hillary kannattaa "alueellista hallintotapaa, ja todennäköisesti antaa tukensa Pohjois-Amerikan Unionille -- ja mahdollisesti yleisamerikkalaiselle unionille -- 'tarmokkaalla poliittisella sitoutumisella' latinalaisen Amerikan kanssa".
"Clintonin 'tarmokas sitoutumisen' asenne latinalaista Amerikkaa kohtaan tekisi Pohjois-Amerikan yhdentymisen kannalta hyvää (proponent) Robert Pastor ja CFR ylpeänä julistavat. Alueellinen hallintotapa, yhtä hyvin kuin alueelliset valuutat (vrt. euro) ovat olleet Bilderbergin globalistien ja CFR:n pitkän tähtäimen tavoite. Clinton, jos hänet valittaisiin presidentiksi, ajaisi takaa Afrikan lisäyhdentymistä Afrikan Unioniksi..."
Toisin sanoen, NAFTA tulee olemaan Hillaryn päätavoitteita heti kun hän on presidentti. Sinä näet, ei ole todella olemassa mitään eroa demokraatin ja republikaanin välillä. Heidän kulloisetkin johtajansa ovat kaikki yhtälailla sitoutuneet Uuteen maailmanjärjestykseen ja yhtälailla avainsalaseurat kontrolloivat heitä. Minä näin tuon todellisuuden näytelmässä vuonna 1993, kun entinen presidentti George H. W. Bush teki yhteistyötä presidentti Clintonin kanssa saadakseen kongressin hyväksymään NAFTA:n (Pohjois-Amerikan vapaakauppasopimus), taloudellisesti yhdistäen Kanadan, Yhdysvallat ja Meksikon.
Se oli melkoinen spektaakkeli katsoa "konservatiivisen republikaanin" Bushin tekevän yhteistyötä "liberaalin demokraatin" Clintonin kanssa saadakseen hyväksytyksi tämä laki joka on mitä tärkein Illuminatille. Oli myös melko opettavaista nähdä konservatiivien ikonin, Rush Limbaughin, yrittävän saada hänen konservatiivisen yleisönsä vakuuttuneeksi siitä että heidän pitäisi hylätä heidän vanhat periaatteensa ja kannattaa Amerikan suvereniteetin luovuttamista NAFTA Unionille, jotakin jota kukaan aito konservatiivi ei koskaan tekisi.
3) Hillary jatkaa globaalin hallituksen perustamisen tavoittelemista. "Hillary Clinton onnitteli Walter Cronkitea vuonna 1999 hänen palkinnostaan koskien globaalia hallintoa ja tämä palkinto annettiin hänelle World Federalist Associationin (maailman federalistien yhdistyksen) taholta hänen tuestaan maailmanhallituksen systeemille. 'Vuosikymmenten ajan sinä olet kertonut meille sen tavasta, ja tänä iltana me kunnioitamme sinua taistelusta sen vuoksi millainen se voisi olla.', Clinton sanoi."
Tämä tuki Hillary Clintonille Rothschild/Bilderberger -kytköksen kautta on yksi avaintekijöistä ymmärtää kunnolla kuka tulee olemaan presidentti 20. tammikuuta 2009.
Nyt, tutkikaamme mahdollisuutta yhdistetystä ehdokkuudesta koskien Hillary Clintonia ja Barack Obamaa.
Hillary/Obama tai Obama/Hillary ehdokasasetelma -- demokraattien unelmapari?
UUTISKATSAUS: "Obama-Clinton tai Clinton-Obama ehdokaspari (ticket)?", ABC News, 1. helmikuuta 2008, http://www.abcnews.go.com/WN/Vote2008/story?id=4230183&page=1.
"Kahden demokraattien pääehdokkaan kuva viime yön keskustelussa Los Angelesissa oli huomiota herättävä -- musta mies ja valkoinen nainen. Yksi kahdesta on valmiina tekemään historiaa, ja he ovat molemmat saamassa kymmeniätuhansia uusia äänestäjiä. Ja on olemassa yksi keino nousta sen yli -- Barack Obaman ja Hillary Clintonin joukkojen yhdistäminen yhdeksi demokraattien unelmajoukkueeksi (dream ticket)."
Cutting Edge on nyt sanonut monen viikon ajan että yksi demokraattipuolueen ehdokasasettelu jossa on paljon järkeä, on Hillary presidentiksi ja Obama varapresidentiksi. Kuten tämä ensimmäinen lyhyt uutisartikkeli toteaa, kaksi yhdellä menolipulla presidentiksi voisi olla hämähäkinverkko (spun) Amerikan kansalaisille mitä voimakkaimpana ehdokasasetteluna jota on koskaan kudottu kokoon. Hillary voittaisi naisten, latinojen, ja vanhan-linjan demokraattien jotka rakastavat Clintoneita, ja juutalaisten äänet. Obama, toisaalta, toisi mustien ja nuorten äänet kerrassaan valtaisina määrinä.
Lisäksi, vaikkakin Hillary mitä varmimmin on yläluokkaa, Obama laskee ansiokseen olla "tervetullut voima muutokselle".
Jo nyt, Hillary painottaa hänen 35 vuoden kokemusta kansallisella ja kansainvälisellä tasolla. Tämänkaltainen kokemus on mitä olennaisinta, presidenttiehdokkaalle, koska Amerikan kansalaiset haluavat olla vakuuttuneita siitä että heidän uusi presidenttinsä kykenee kunnolla ohjaamaan tätä valtiolaivaa läpi yhdestä uhanalaisimmista ajanjaksoista maailmanhistoriassa. Presidentti Bush ja hänen mielistelevät kätyrinsä ovat niin tehokkaasti kasvattaneet globaalin terrorismin uhkaa keskiverron amerikkalaisen äänestäjän mielessä että uusi presidentti täytyy nähdä kovana jätkänä, joka kokemuksellaan soveliaasti ohjaa Amerikkaa läpi näiden vaikeiden aikojen.
Tämä kokemuksen puute on yksi suurimmista senaattori Obaman heikkouksista. Hän ei yksinkertaisesti kykene lukemaan ansiokseen asianmukaista ulkopolitiikan kokemusta. Tästä syystä, ja johtuen Hillaryn syvistä juurista Rothschild/Bilderberger/CFR salaseuroihin, Hillary on looginen ehdokas presidentiksi. Senaattori Obama tullaan näkemään tuomassa mukanaan tuoretta energiaa, uusia tulevaisuudenkuvia, ja uusia ideoita kampanjaan ja presidenttiyteen joka seuraa sitä. Hänet voitaisiin myös nähdä käyttämässä tätä tilaisuutta hyväksi seuraavan 8 vuoden aikana valmistautuessaan astumaan presidentiksi sen jälkeen kun Hillary poistuu hänen tieltään.
Me emme tee mitään ennustuksia, mutta tämä näyttää loogisimmalta menettelytavalta.
Sitten, keskustelun aikana, CNN:n Wolf Blitzer lisää ehdokasasettelun mahdollisuutta jossa sekä Hillary että Obama ovat siinä mukana.
"Eilisiltana, kun CNN:n Wolf Blitzer kysyi, 'Harkitsisitteko Obama-Clinton tai Clinton-Obama vaihtoehtoa matkaan lähdössä?', kumpikaan kandidaateista ei kieltänyt mahdollisuutta. 'No, on olemassa ero noiden kahden välillä.', Obama nauroi. 'Mutta hänen palveluksensa tälle maalle on ollut poikkeuksellista. Olen iloinen siitä että olemme kulkeneet tätä tietä yhdessä.'"
"Clinton toitotti samaa. 'No, minun täytyy olla samaa mieltä kaikessa mitä Barack juuri sanoi.'"
"Nyt, mahdollisuus on puheenaihe."
Koska Hillary on valmentautunut presidenttiyttä varten parempana puoliskona viimeiset kaksi vuosikymmentä, on vaikeaa kuvitella mielessä että hän hyväksyisi toisen sijan. Mutta, meidän täytyy vain odottaa nähdäksemme millaiseksi supertiistai ja kampanjan loppuosa kehkeytyy. [Ei supertiistai eivätkä sen jälkeiset esivaalit maaliskuun puoliväliin 2008 mennessä ole vielä tuoneet ratkaisua ehdokkaiden välille. Suom. huom.] Muista viisas neuvo 33. asteen vapaamuuraripresidentiltä Franklin D. Rooseveltilta, "Jos jotakin tapahtuu, voit lyödä vetoa siitä että se oli suunniteltua."
Millä tahansa tavalla tämä demokraattipuolueen ehdokasasettelu kehittyy, se tullaan näkemään raikkaana vaihtoehtona republikaanipuolueen "vanhojen miesten klubille". Saavuttipa senaattori John McCain tai kuvernööri Mitt Romney G.O.P.:n (Grand Old Party, Yhdysvaltain republikaaninen puolue) ehdokkuuden, heidät tullaan näkemään monien amerikkalaisten mielissä vanhan poliittisen järjestyksen edustajina josta he haluavat tehdä lopun ja hankkiutua eroon kaikkinensa. McCain, erityisesti, voidaan nähdä "vanhana" ja hänen toimintaperiaatteensa liian läheisinä presidentti Bushin vastaaviin. [McCain varmisti republikaanipuolueen pääehdokkuuden 4.3.2008 esivaalitapahtumassa, kun Mike Huckabee luopui kisasta ja Mitt Romneyn tehdessä niin jo heti supertiistain 5.2.2008 jälkeen. Suom. huom.]
Kumpi tahansa puolue nousee Valkoiseen Taloon tässä vaalissa, pyrkimys alueelliseen, ja lopulta globaaliin, hallitustapaan tulee jatkumaan heikentymättömänä.

---------------------------------

Oletko sinä hengellisesti valmis? Onko sinun perheesi? Suojeletko sinä riittävästi rakkaitasi? Tämän ministeriön tarkoitus on saada sinut ymmärtämään vaara joka uhkaa sinua, ja auttaa sitten sinua löytämään keinoja, kuinka varoittaa ja suojella rakkaitasi. Sitten kun olet kauttaaltaan valmis, sinä voit myös käyttää tietojasi keinoina avata ovi keskustelulle pelastumattoman henkilön kanssa. Minä olen tehnyt sitä monta kertaa ja olen nähnyt ihmisten tulevan Jeesuksen luokse tämän seurauksena. Nämä vaaralliset ajat ovat myös aikoja jolloin me voimme tuoda monta sielua Jeesukselle Kristukselle, saaden aikaan ikuisen muutoksen.

Jos olet ottanut Jeesuksen Kristuksen vastaan henkilökohtaisena vapahtajanasi, mutta olet ollut hyvin välinpitämätön hengellisellä matkallasi Hänen kanssaan, sinun täytyy välittömästi pyytää Häneltä anteeksiantoa sekä uudistumista. Hän antaa sinulle välittömästi anteeksi sekä täyttää sydämesi Pyhän Hengen ilolla. Sitten sinun tarvitsee aloittaa päivittäinen rukouselämä ja henkilökohtainen Raamatun opiskelu.

Jos sinä et ole ottanut Jeesusta vastaan henkilökohtaisena vapahtajanasi mutta olet tullut ymmärtämän Hänen todellisuutensa sekä lopun aikojen lähestymisen, ja haluat ottaa vastaan Hänen ilmaisen Ikuisen Elämän lahjansa, sinä voit tehdä sen nyt, omassa kodissasi. Kun sinä kerran olet ottanut Hänet vastaan vapahtajana, olet hengellisesti uudestisyntynyt, ja saat olla aivan yhtä varma Taivaaseen pääsystä kuin olisit jo siellä. Sitten sinä voit levätä vakuuttuneena siitä että Antikristuksen valtakunta ei pääse käpälöimään sinua hengellisesti.

Jos haluat syntyä uudesti käänny meidän pelastussivulle nyt.

Me toivomme että tämä ministeriö on siunannut sinua tehtävässään opettaa sekä varoittaa ihmisiä, jotta he voisivat nähdä tulevan "Uuden maailmanjärjestyksen" -- Antikristuksen valtakunnan -- päivittäisissä uutisissa.

Lopulta me haluamme kuulla sinusta. Sinä voit kirjoittaa (englanniksi!) meille osoitteeseen:

Cutting Edge Ministries
11 Robert Toner Blvd., Ste 5-393
North Attleboro, MA 02763-1156

Sinä voit myös lähettää sähköpostia meille.

Tämä on Cutting Edge Ministeriön artikkeli numero 2265Käännetty Cutting Edge Ministeriön suostumuksella.

Kääntäjä: Olli R. -- "nokialainen"

Takaisin