Voisiko presidentti Bush voittaa Nobelin rauhanpalkinnon?Alaotsikko: On mahdollista että useita näennäisesti hankalia ongelmia voidaan "ratkaista" Bushin presidenttiyden loppukuukausina. Jos tämä suuntaus jatkuu, presidentti Bush voisi radikaalisti muuttua huonomaineisesta presidentistä Nobelin rauhanpalkinnon voittajaksi!
Onko mahdollista että Bushin hallinnon viimeiset kuukaudet saattaisivat synnyttää väärän rauhan josta apostoli Paavali varoitti Ensimmäisen Tessalonikalaiskirjeen luvussa 5:1-3?
Seuraamukset voisivat olla huikeita! 

Uusi maailmanjärjestys on tulossa! Oletko valmis? Kun sinä kerran tulet ymmärtämään, mikä tämä "Uusi maailmanjärjestys" todella on ja kuinka sitä asteittain valmistellaan, sinun on mahdollista nähdä sen kehittyminen päivittäisissä uutisissa!!

Opi kuinka voit suojella itseäsi ja rakkaitasi.

Valmistaudu yllättymään, niin että sinä et enää ikinä seuraa uutisia samalla tavalla.


OLET NYT TERÄNSUULLA
Copyright © 2008 Cutting Edge Ministries. All rights reserved.
Bushin oppi
Yksi ainut uutistapahtuma sattui silmääni ja aloitti ajatteluprosessin, joka johti tähän artikkeliin: Pohjois-Korea yllättäen ilmoitti että se oli sopinut keskeyttävänsä ydinohjelmansa kehityksen ja symbolisesti tuhosi yhden sen jäähdytystorneistaan. Lähes välittömästi, maailman tiedotusvälineet alkoivat lyödä rauhan rumpuja.
Kinastelunsa jälkeen Yhdysvaltojen kanssa lähtien vuodesta 1974 koskien kysymystä sallittaisiinko sen jatkaa omaa alkuperäistä ydinkärkiensä kehittelyä, ja ilman mitään röyhkeätä painostusta panna pistettä sille, Pohjois-Korea yhtäkkiä "pääsee sopimukseen" -- jonkinlaiseen -- Amerikan mielipiteen kanssa ja sopii keskeyttävänsä kaikenlaisen lisäkehittelyn.
Nyt, miksi Pohjois-Korea ojentaisi sellaisen diplomaattisen voiton paljon vihatulle Bushin hallinnolle? Miksi ei odottaa kuutta kuukautta ja antaa sellainen saavutus Yhdysvaltojen 44. presidentille?
Heti kun Pohjois-Korea tuli yhteisymmärrykseen Bushin kannan kanssa, niin rauha näytti olevan valmis murtautumaan esiin muilla alueilla yhtä hyvin. Onko mahdollista että Bushin hallinnon viimeiset kuusi kuukautta aikovat synnyttää tuon väärän rauhan josta apostoli Paavali varoitti?
Tuo on tämän artikkelin juoni -- ja se on kiehtova sellainen. Meidän lähtökohtamme on lokakuu, vuonna 2001, vain viikkoja 9/11 -iskujen jälkeen. Me vangitsimme tämän jutun uutiseen NEWS1750, otsikolla, "Presidentti Bush julistaa sodan kaikille ’pahan akselin’ kansakunnille", kun me selitimme "Bushin oppia (The Bush Doctrine)"!
Vain muutamia päiviä jälkeen 9/11 -iskujen, varapuolustusministeri Paul Wolfowitz totesi että tulevaisuuden Amerikan politiikka olisi "lopettaa valtioita" jotka edistivät ja jotka uhkasivat toteuttaa terrorismia. Samaan aikaan, me emme voisi löytää mitään todistusta siitä että kukaan entinen Amerikan johtaja olisi uhkaillut "lopettaa valtioita", jonkinlaista sodan julistusta.
Vajaata vuotta myöhemmin, presidentti Bush kuulutti hänen oppiaan ("Bush Doctrine"), julistus joka asetti näyttämön Irakin valloitukselle. Poimikaamme juttu meidän arkistoidusta artikkelista, NEWS1750.
UUTISKATSAUS: "Bush sanoo että USA:n täytyy valmistautua ennalta ehkäisevään toimenpiteeseen", by Adam Entous, Rense.com, 2. kesäkuuta 2002.
"WEST POINT, N. Y. (Reuters) -- Mainitsematta Irakia nimeltä, presidentti Bush kertoi tuleville USA:n asevoimien johtajille lauantaina että heidän täytyy valmistautua käynnistämään ennalta ehkäiseviä iskuja pidättääkseen ’terroristeja ja tyranneja’ saamasta joukkotuhoaseita. ’Me kohtaamme uhan ilman mitään ennakkotapausta’, Bush kertoi ensimmäiselle luokalle joka valmistuu Yhdysvaltain West Pointin sotilasakatemiasta syyskuun 11. päivän iskujen jälkeen. Toistaen hallinnon virkamiesten hirveitä varoituksia, Bush sanoi: ’Vaara ei ole mennyt ohi -- koska me tiedämme että terroristeilla on yhä rahaa ja yhä miehiä ja yhä suunnitelmia’."
"’Me emme voi asettaa uskoamme tyrannien sanoihin jotka juhlallisesti allekirjoittavat ydinsulkusopimuksia ja sitten systemaattisesti rikkovat niitä’, Bush sanoi. ’Jos me odotamme uhkien toteutuvan täysin, me olemme odottaneet liian kauan. Meidän täytyy viedä taistelu vihollisen maaperälle, häiritä hänen suunnitelmiaan ja kohdata pahimmat uhat ennen kuin ne nousevat esiin’."
Tämä oppi asetti näyttämön kauhistuttavalle Amerikka-johtoiselle Irakin invaasiolle, invaasio josta jopa Bushin oma 9/11 -tutkimuskomissio oli pakotettu tunnustamaan että se perustui "virheelliseen tiedustelutietoon", valheisiin ja liioitteluihin (Lue koko juttu uutisista NEWS1890 ja NEWS1890B).
Hänen kansakunnan tilaa käsittelevässä puheessaan, 29. tammikuuta 2002, presidentti Bush sepitti uuden termin, "pahan akseli (Axis of Evil)", ja lausui että hän aikoi tehdä vaarattomaksi sen!
"’Pahan akseli’ on sanonta jonka Yhdysvaltain presidentti George W. Bush otti käyttöön hänen kansakunnan tilaa käsittelevässä puheessaan tammikuun 29. päivänä 2002 tarkoituksena kuvailla hallituksia joita hän syytti terrorismin tukemisesta ja joukkotuhoaseiden tavoittelemisesta. Bush nimesi Iranin, Irakin, ja Pohjois-Korean puheessaan. Bushin presidenttiys on leimattu tämän päähänpinttymän kautta oikeutuksena terrorismin vastaiselle sodalle." [Wikipedia Online Encyclopedia, http://en.wikipedia.org/wiki/Axis_of_evil]
Sen vuoksi, viimeisten kuuden vuoden ajan, presidentti Bush on suunnannut massiivisia Amerikan sotilaallisia ja diplomaattisia aloitteita näitä kolmea kansakuntaa vastaan, aikomuksenaan romahduttaa ne. Hän miehitti Irakin, uhkasi toistuvasti hyökätä Iraniin, ja käytti suunnattomia määriä verbaalisia uhkauksia ja diplomaattisia ponnistuksia Pohjois-Koreaa vastaan! Yksi suuri hankaluus jota tämä painotus aiheuttaa presidentti Bushille on se että hänen huomataan juuri nyt häviävän kaikki nämä kolme konfliktia. Tuo havainto voisi olla kuolettava senaattori John McCainin syksyn vaalikampanjaa silmällä pitäen kun hän yrittää varmistaa Valkoisen Talon republikaaniselle puolueelle. Itse asiassa, republikaanien johto ei pitäisi mistään enempää kuin että nämä ponnistelut "pahan akselin" maita vastaan vain loppuisivat.
Kuitenkin, saattaa olla mahdollista että käsikirjoitus on kirjoitettu sellaisella tavalla että presidentti Bushille tullaan ojentamaan "voitto" kussakin näissä kolmessa kamppailussa, ja joka saattaa jopa tuottaa mittasuhteiltaan suunnattoman "rauhan osingon (Peace Dividend)", juuri ajoissa syksyn presidentinvaalikampanjaa varten!
Aloittakaamme Pohjois-Koreasta:
Kuten me jo totesimme, edellä, Pohjois-Korea yhtäkkisesti ja selittämättömästi suostui keskeyttämään sen ydinaseiden kehittelyn, ja luovuttamaan pyydetyt asiakirjansa kiinalaisille. Tämän äkillisen sovun yllättävä luonne on se että Pohjois-Korea ei ollut minkään painostuksen alla tarkoittaen siten yhtäkkistä "antautumista". Sen jälkeen kun se oli menestyksekkäästi vastustanut presidentti Bushin painostusta kuuden vuoden ajan -- itse asiassa "viitannut kintaalla" Amerikan presidentille ja päästen kuin koira veräjästä -- Pohjois-Korea yhtäkkiä näytti antavan periksi hänen päävaatimuksille.
Symboloidakseen tätä "loppua" heidän ydinohjelmansa kehittämiselle, Pohjois-Korea julkisesti räjäytti yhden heidän tärkeimmistä ydinlaitosten jäähdytystorneista.
Tarkastellaan Irakia:
Tammikuussa vuonna 2007, presidentti Bush ilmoitti että hän aikoi tilapäisesti "nostattaa" amerikkalaisjoukkoja ylöspäin tarkoituksena saada sellainen voitto joka sallisi hänen pystyttää vakaa demokratia Irakiin ja joka sallisi hänen aloittaa joukkojen poisvetäminen. Samaan aikaan, Irakin kapinallisryhmät loivat täydellisen helvetin Amerikka-johtoisille koalition joukoille. Sodanvastainen näkemys näytti saavuttavan jonkinlaista maaperää joka käynnisti massiivisen protestiliikkeen Vietnamin sodan aikana.
Kuitenkin, kehitystä tapahtui joka oli sekä merkittävää että odottamatonta.
Radikaali shiiapappi, Sadr, määräsi hänen Mahdi-armeijansa yksipuolisesti vetäytymään syrjään ja noudattamaan tulitaukoa, vuoden 2007 alussa, juuri muutama viikko sen jälkeen kun presidentti Bush ilmoitti hänen joukkojensa "nostatuksestaan (surge)". Mahdi-armeija oli ollut merkittävä piikki koalition joukkojen kyljessä, joten kun ne lopettivat hyökkäyksensä ja tulituksensa, sotilaallinen tilanne maassa välittömästi alkoi parantua. Nyt, tilanne on niin paljon "kohentunut" että sekä demokraatit että republikaanit puhuvat siitä, ja shiia-vetoinen Irakin hallitus kerskailee sillä kuinka hienosti se on saamassa kapinalliset kuriin.
On todennäköistä että presidentti Bush voi pian kuuluttaa voittoa tässä sodassa -- juuri ajoissa syksyn vaaleja silmällä pitäen!
Tarkastellaan Irania:
Useina menneinä kuukausina, sotaretoriikka Irania vastaan on saavuttanut uusia intensiteetin tasoja. Cutting Edge on huomauttanut, kerta toisensa jälkeen, että Iran on pitänyt hallussaan ydinaseita vuoden 2002 alusta saakka, ostettuaan niitä "suoraan hyllyltä" Pakistanista, samalla kun hankkii taisteluohjuksia Pohjois-Koreasta (Lue kaikki yksityiskohdat uutisesta NEWS2120, otsikolla, "Ydinaseistettu Iran vs. ydinaseistettu Amerikka: Kumpaa maailman tulisi pelätä?").
Me myös huomautimme että presidentti Bush myönsi joulukuussa 2007, että Amerikan tiedustelupalvelu oli ollut väärässä koskien Iranin pyrkimystä sen omaan ydinaseohjelmaan. Hän totesi että hän nyt tiesi että Iran oli lopettanut yrittämästä kehittää ydinkärkiä vuoden 2003 loppuun mennessä (Lue kaikki yksityiskohdat uutisesta NEWS2256, otsikolla, "Presidentti Bush vetää Iraniin kohdistuvan sotilasoperaation pois pöydältä -- suorittaa täydellisen ’takinkäännön’ asiassa").
Kuitenkin, useina menneinä kuukausina, länsimaiden verbaaliset uhkaukset ja sotilaallinen aktiviteetti ovat toimineet yhdessä iskeäkseen Irania uhkauksella hyökätä sen ydinlaitoksiin. Iran on vastannut hyökkäävästi ja Venäjä on taas tullut puolustamaan Irania. Tuloksena on ollut dramaattista kasvua jännitteissä tällä öljyrikkaalla ja öljyherkällä maailman alueella. Raakaöljyn hinta on johdonmukaisesti ampaissut ylöspäin jokaisesta uudesta uhasta. Itse asiassa, jotkut analyytikot uskovat että ainoa syy miksi keinottelijat ovat pystyneet estämään öljyn hinnan dramaattisen luisun, johtuu näistä toistuvista uhista. Itse asiassa, me dokumentoimme kuinka näitä verbaalisia uhkauksia on äskettäin käytetty kääntämään öljyn hinnat laskuun -- uutinen NEWS2300, otsikolla, "Taivaita hipovat öljyn hinnat -- varmat merkit joiden avulla sinä voit tietää milloin hinnat ovat tulossa alaspäin".
Kuten me sanomme, sotajännitteet Iranin suhteen jatkuvasti pysyvät kuumina ja voimakkaina.
Kuitenkin, on olemassa mahdollisuus että Iran voi saavuttaa sovun EU:n Javier Solanan kanssa joka kestää ainakin kolme kuukautta ja ehkä kuuden kuukauden ajaksi tuo huojennusta jännitteisiin.
UUTISKATSAUS: "Salainen USA:n ja Iranin välinen vuoropuhelu tuo öljyn hinnan alas, järkyttää Lähi-idän liittolaisia", DEBKAfile Intelligence, 8. heinäkuuta 2008, http://www.debka.com/article.php?aid=1356.
"Öljyn hinnat yhtäkkiä romahtivat tiistaina, heinäkuun 8. päivänä, kuten DEBKA-Net-Weekly ennusti kesäkuun 27. päivänä, salaisten amerikkalais-iranilaisten neuvottelujen vaikutuksen voimasta jotka käynnistettiin viime kuussa ratkaisemaan polttavia kysymyksiä diplomaattisen kosketuksen kautta. Nämä neuvottelut USA:n ja Iranin delegaatioiden välillä, jotka edustivat presidentti George W. Bushia ja Iranin korkeinta johtajaa Ajatollah Ali Khameneita, ovat tuottaneet yhteisymmärrystä (ad hoc understandings) kiistanalaisissa kysymyksissä."
Muutamia kuukausia sitten, Cutting Edge raportoi salaisista amerikkalais-iranilaisista neuvotteluista jotka tapahtuivat kulissien takana ja joissa keskusteltiin siitä kuinka Amerikan sotavoimat voisivat lähteä Irakista "voiton" varjolla. Ilmeisesti, näihin neuvotteluihin sisältyi myös laajempi kysymys koskien iranilais-amerikkalaista vihamielistä suullista sananvaihtoa. Jos aika suunnitelmassa oli tullut lopettaa "sanomia sodista" -retoriikka, tämän tyyppistä dialogia pitäisi odottaa.
"Amerikkalainen puoli oli halukas pidättäytymään sotilaallisesta toimenpiteestä Irania vastaan ennen Bushin virkakauden loppua tammikuussa 2009..."
"Iran otti tehtäväkseen avata tietä USA:n asevoimille vahvistaa jatkuvasti asemiaan taistelussa al-Qaidan ja sunnisissien kapinallisryhmiä vastaan Irakissa, sallien näin presidentti Bushin vakuuttaa että hänen Irakin kampanjansa oli päättynyt onnistuneesti ennen hänen lähtöään Valkoisesta Talosta..."
"Salaisen vuoropuhelun taustalla on Bushin hallinnon päämäärä auttaa republikaanitoveria senaattori John McCainia tulemaan valituksi virkaan Valkoiseen Taloon."
Heinäkuun 19. päivänä, Iranin neuvottelijoiden on määrä tavata EU:n neuvottelijoiden kanssa. Uutisraportit osoittavat että on hyvin mahdollista että Iran suostuu 3-6 kuukauden taukoon ydinohjelmassaan. Sellainen aikaperiodi antaisi presidentti Bushille kelpoisuuden vakuuttaa voittoa Iranista -- vielä yksi kolmesta "pahan akselin" kansakunnista. Presidentti Bush voisi väittää että hänen lakkaamaton painostusohjelmansa Irania vastaan tuotti "voiton".
Tässä kohtaa -- ja JOS Iran myöntyy, kuten me hahmottelimme, edellä -- presidentti Bush voisi vakuuttaa "voittoa" jokaista hänen alkuperäisen "pahan akselin" kansakuntaa vastaan! Miksi, hänen poliittiset osakkeensa ilman muuta nousisivat huimasti! [Nyt tiedämme (23.7.08), että Iran ei myöntynyt Genevessä järjestetyissä neuvotteluissa mainittuna päivämääränä keskeyttämään ydinohjelmaansa. Keskusteluja Iranin kanssa jatketaan kuitenkin kahden viikon sisällä Javier Solanan mukaan. Iranin edustaja Saeed Jalili vakuutti että Iran ei tulevaisuudessakaan neuvottele uraanin rikastamisen lopettamisesta suurvaltojen kanssa. Näyttää siis siltä että David Bayn teoria tältä osin meni pieleen. Yllätyksiä voi silti tulla. Ainakin öljyn hinta on laskenut viime päivinä roimasti huipputasolta, noin 20 dollaria barrelilta, mikä viittaisi jännityksen lientymiseen Lähi-idän alueella. Suom. huom.]
Israel -- palestiinalaiset
Mutta, on olemassa yhä yksi aloite joka voisi antaa presidentti Bushille Nobelin rauhanpalkinnon -- Israelista paloiteltu Palestiinan valtio.
Vaikka useat muut Amerikan presidentit ovat ilmaisseet tukensa Palestiinan valtiolle, vain presidentti Bush on tehnyt siitä hänen hallintonsa keskuskappaleen.
Kuukausien jälkeen ilmeisen laimentuneena hautumaan pantuna asiana, pääministeri Olmert yhtäkkiä ilmoitti että rauha ei ole koskaan ollut lähempänä palestiinalaisten kanssa!
UUTISKATSAUS: "Olmert sanoo että Lähi-idän rauhansopimus on lähempänä kuin koskaan", Excite News, 13. heinäkuuta 2008, http://apnews.excite.com/article/20080713/D91SU1H80.html.
"PARIS (AP) -- Israelin pääministeri Ehud Olmert sanoi sunnuntaina että Israel ja palestiinalaiset eivät koskaan ole olleet lähempänä rauhansopimusta kuin nyt. Palestiinalaisten johtaja Mahmoud Abbas, seisoen Olmertin rinnalla Ranskan presidentin palatsissa, sanoi että molemmat puolet ovat ’vakavissaan ja haluavat saavuttaa rauhan’."
"Olmert ja Abbas pitivät puheita sunnuntaina Ranskan presidentin Nicolas Sarkozyn kanssa laajamittaisen kokouksen edellä jonka oli määrä käynnistää Välimeren Unioni, tuoden yhteen joitakin johtajia 40 kansakunnasta Euroopassa, Lähi-idässä ja Afrikassa. ’Me emme ole koskaan olleet yhtä lähellä mahdollista (rauhan) sopimusta kuten tänään’, Olmert kertoi toimittajille -- ilmapiiri oli ystävällinen kun Olmert ja Abbas poseerasivat Elysee-palatsin rappusilla Sarkozyn ollessa heidän keskellään, käsivarret liitettynä heihin." [Vrt. Bill Clinton Rabinin ja Arafatin keskellä Valkoisen Talon pihalla 13.9.1993. Suom. huom.]
Kuitenkin, tämä väärä rauha johtaa pian suursotaan Israelin ja palestiinalaisten välillä, joka kulminoituu massatuhoon joka on ennustettu Obadjan kirjan luvuissa 15-18 (Lue kaikki yksityiskohdat uutisestaNEWS2095, "Johtavat ortodoksijuutalaiset oppineet vahvistavat Cutting Edgen opetuksen että tämän päivän palestiinalaiset ovat ’Eesaun Huone’").
Tämä "rauhansopimus" Israelin ja palestiinalaisten välillä saattaisi johtaa kuuluisan profetian toteutumiseen josta apostoli Paavali varoitti 1. tessalonikalaiskirjeen luvussa 5:3:
"Kun he sanovat: ’Nyt on rauha, ei hätää mitään’, silloin yllättää heidät yhtäkkiä turmio, niinkuin synnytyskipu raskaan vaimon, eivätkä he pääse pakoon." (1 Tess. 5:3)
Jos Israel ja palestiinalaiset ilmoittavat että he ovat päässeet sopimukseen, ja jos he tekevät niin ennen vuoden loppua, presidentti Bush saattaisi vielä olla kykenevä ylpeästi johtamaan puhetta mammuttimaisessa uutiskonferenssissa, jossa hän voisi rehennellä maailmalle että hänen politiikkansa on taas kerran osoittautunut olevan oikeanlaista. Tässä kohtaa, seuraava profetia tulee täyttymään koskien "Edomin Huonetta", nykypäivän palestiinalaisia.
"Ei ole siellä enää ylimyksiä huutamassa ketään kuninkaaksi, kaikki sen ruhtinaat ovat poissa." (Jesaja 34:12)
Kun presidentti Bush, Israelin pääministeri, ja palestiinalaisten presidentti Abbas ilmoittavat Palestiinan valtion luomisesta, he tulevat kuuluttamaan tyhjää, hyödytöntä kansakuntaa, sillä Raamattu ennustaa että "ketään ei ole siellä". Surullisenkuuluisa sisäinen valtataistelu josta palestiinalaiset ovat tunnettuja epäilemättä ottaa komennon ja repii uuden valtion kappaleiksi. Hamas taistelee Abbasin Fatahia vastaan ja molemmat taistelevat Hizbollahia vastaan. Uuden Palestiinan valtion elinaika voitaisiin mitata viikoissa.
Tuona aikana, profetia Obadjan luvuissa 15-18 alkaa esiintyä kuten me hahmottelimme uutisessa NEWS2095, ja toinen osa Jesajan lukua 34:12 tapahtuu: "...kaikki sen ruhtinaat ovat poissa."
Jos presidentti Bush päättää toisen virkakautensa "rauhantekijänä", hänen täytyy silti selvitä vihaisesta kansainvälisestä yhteisöstä joka odottaa hänen kuulusteluaan sotarikosten vuoksi. Bush saattaa hyvinkin huomata että hänen "rauhantekijä" -vaippansa pukee häntä hyvin vain kotimaisella areenalla ja ei suojaa häntä kansainvälisessä rikostuomioistuimessa.
Katsele päivittäisiä uutisia (Daily News, http://www.cuttingedge.org/news_updates/newsupdatemain.html) huolella, koska jos minun aavistukseni on oikea, niin George W. Bushin viimeiset kuusi kuukautta presidenttinä voisivat synnyttää väärän rauhan josta apostoli Paavali varoitti. Todellakin, maailma on pyörimässä aikakauden loppuun!
Suomentajan kommentti: David saattaa olla hyvinkin oikeassa spekulaatiossaan, sillä jonkinlainen väärä rauha täytyy saada aikaan ennen tuomiopäivää 1 Tess. 5:1-3:n mukaan. Näin semminkin jos Bush on Amerikan antikristus eli pieni sarvi (11. presidentti Harry Trumanista laskien). Tämä merkitsee myös uskovien (viisaat neitsyet) ylösottoa aikanaan tuomiopäivän koittaessa jolloin ydinaseita käytetään (ks. Ilmestyskirjan 6. sinetti). Näin se vaan menee koskien Jumalan aikatauluja jotka seuraavat tarkasti Raamatun käsikirjoitusta. Hallelujah!

---------------------------------

Oletko sinä hengellisesti valmis? Onko sinun perheesi? Suojeletko sinä riittävästi rakkaitasi? Tämän ministeriön tarkoitus on saada sinut ymmärtämään vaara joka uhkaa sinua, ja auttaa sitten sinua löytämään keinoja, kuinka varoittaa ja suojella rakkaitasi. Sitten kun olet kauttaaltaan valmis, sinä voit myös käyttää tietojasi keinoina avata ovi keskustelulle pelastumattoman henkilön kanssa. Minä olen tehnyt sitä monta kertaa ja olen nähnyt ihmisten tulevan Jeesuksen luokse tämän seurauksena. Nämä vaaralliset ajat ovat myös aikoja jolloin me voimme tuoda monta sielua Jeesukselle Kristukselle, saaden aikaan ikuisen muutoksen.

Jos olet ottanut Jeesuksen Kristuksen vastaan henkilökohtaisena vapahtajanasi, mutta olet ollut hyvin välinpitämätön hengellisellä matkallasi Hänen kanssaan, sinun täytyy välittömästi pyytää Häneltä anteeksiantoa sekä uudistumista. Hän antaa sinulle välittömästi anteeksi sekä täyttää sydämesi Pyhän Hengen ilolla. Sitten sinun tarvitsee aloittaa päivittäinen rukouselämä ja henkilökohtainen Raamatun opiskelu.

Jos sinä et ole ottanut Jeesusta vastaan henkilökohtaisena vapahtajanasi mutta olet tullut ymmärtämän Hänen todellisuutensa sekä lopun aikojen lähestymisen, ja haluat ottaa vastaan Hänen ilmaisen Ikuisen Elämän lahjansa, sinä voit tehdä sen nyt, omassa kodissasi. Kun sinä kerran olet ottanut Hänet vastaan vapahtajana, olet hengellisesti uudestisyntynyt, ja saat olla aivan yhtä varma Taivaaseen pääsystä kuin olisit jo siellä. Sitten sinä voit levätä vakuuttuneena siitä että Antikristuksen valtakunta ei pääse käpälöimään sinua hengellisesti.

Jos haluat syntyä uudesti käänny meidän pelastussivulle nyt.

Me toivomme että tämä ministeriö on siunannut sinua tehtävässään opettaa sekä varoittaa ihmisiä, jotta he voisivat nähdä tulevan "Uuden maailmanjärjestyksen" -- Antikristuksen valtakunnan -- päivittäisissä uutisissa.

Lopulta me haluamme kuulla sinusta. Sinä voit kirjoittaa (englanniksi!) meille osoitteeseen:

Cutting Edge Ministries
11 Robert Toner Blvd., Ste 5-393
North Attleboro, MA 02763-1156

Sinä voit myös lähettää sähköpostia meille.

Tämä on Cutting Edge Ministeriön artikkeli numero 2306Käännetty Cutting Edge Ministeriön suostumuksella.

Kääntäjä: Olli R. -- "nokialainen"

Takaisin