Venäjän hyökkäys Georgiaan on tarkoitettu olevan SUUNNATON varoitus lännelleCutting Edgen viikottainen uutiskirje – 13. elokuuta 2008 (alustus CE:n artikkeliin 2310)
III. Venäjän presidentti määräsi lopettamaan sotatoimet Georgiassa varhain keskiviikkoaamulla.
Georgia syyttää, kuitenkin, että venäläiset joukot jatkavat sotimistaan.
UUTISKATSAUS: ”Venäjä ja Georgia sopivat tulitauosta”, Aljazeera News, 13. elokuuta 2008
Raskaat taistelut Venäjän ja Georgian joukkojen välillä näyttävät loppuneen sen jälkeen, kun osapuolet myöntyivät EU-pohjaiseen tulitaukosuunnitelmaan.”
Euroopan Unioni kaappasi aloitteen saattaakseen tämän Venäjän maahanhyökkäyksen äkkipysäykseen. Maantiede näyttää olevan päällimmäinen syy siihen että EU toimi nopeammin ja merkittävämmin kuin teki Yhdysvallat. Georgia oli liittymäisillään NATO:oon (North Atlantic Treaty Organization) ja se sijaitsee heti seuraavalla ovella koskien Euroopan Unionin itäistä reunaa.
Enintä mitä presidentti Bush voisi tehdä, oli suorin sanoin kritisoida Venäjän hyökkäystä. Kuitenkin, kun tarkastellaan Amerikan ja Venäjän välisten diplomaattisten suhteiden viileää tilaa, on kyseenalaista että venäläiset olisivat hyväksyneet minkäänlaista amerikkalaista diplomaattista aloitetta.
Puhuen aikaisin keskiviikkona Georgian pääkaupungissa, Tbilisissä, Nicolas Sarkozy, Ranskan presidentti … vahvisti että molemmat osapuolet olivat suostuneet vetämään joukkonsa takaisin. Rauhansuunnitelma edellyttää että Venäjä ja Georgia välittömästi lopettavat kaikki vihollisuudet ja sallivat vapaan pääsyn alueelle humanitaarista apua silmällä pitäen.”
Tämänkaltainen sopimus on aina väliaikainen ja on aina suunniteltu saattamaan vihollisuudet äkisti päätökseen niin että jatkoneuvottelut voivat alkaa jotka ratkaisevat tilanteen. Kuten on tavallisesti asianlaita tämänkaltaisen väliaikaisen tulitauon aikana, molemmat osapuolet raportoivat että toinen jatkaa ampumistaan!
Georgia, samaan aikaan, kutsuu Yhdistyneiden kansakuntien joukkoja maaperälleen.
Mihail Saakashvili, Georgian presidentti, sanoi tavattuaan Sarkozyn että hän oli suostunut sopimuksen ’yleisperiaatteisiin’ mutta sanoi että ’me tarvitsemme laillisia yksityiskohtia, YK:n turvallisuusneuvoston päätöksiä, ja me tarvitsemme enemmän kansainvälisten tarkkailijoiden läsnäoloa maaperällä’.”
Venäjän presidentti Medvedev vakuuttaa että venäläiset ”rauhanturvajoukot” jäävät Georgian separatistimaakuntiin, Etelä-Ossetiaan ja Abhasiaan, missä suurimmalla osalla asukkaista on Venäjän kansalaisuus. Kuitenkin, Georgian presidentti Saakashvili on sanonut että hänen hallituksensa julistaisi Venäjän rauhanturvaajat miehitysjoukoiksi.
Cutting Edge postittaa uuden artikkelin huomenna joka tutkii tätä konfliktia syvällisemmin, koska ei aika eikä tila salli meidän tehdä sitä tässä. Sanottakoon vain että tämä Venäjän invaasio suunniteltiin kauan aikaa sitten, ja se suunniteltiin panemaan täytäntöön ainakin kolme samanaikaista päämäärää:
1) Estämään kaikkia tasavaltoja jotka irrottautuivat vanhasta Neuvostoliitosta pyrkimästä liian kodikkaisiin ja ystävällisiin suhteisiin länsivaltojen kanssa.
2) Vahvistamaan Venäjän mainetta länsivoimien vastaisen blokin keskuudessa. Kun Yhdysvallat ja Eurooppa osoittautuvat olevan voimattomia torjumaan tätä hyökkäystä, Venäjää rohkaistaan kun se suunnittelee hyökkäystään Israeliin Hesekielin lukujen 38-39 täyttymyksenä, mikä on mitä mielenkiintoisin aihe jota me selostamme huomisessa artikkelissamme.
3) Mutta, Venäjän hyökkäyksellä Georgiaan elokuun 8:ntena saattaa olla toinenkin vakava merkitys!
Uutisraportit osoittavat että elokuun ensimmäisellä viikolla, ”massiivinen merivoimien armada” asettui purjehtimaan Iranin lähivesille. Tietysti, me olemme nähneet tämän tyyppistä sotalaivaston lisääntymistä lukuisia kertoja siitä lähtien kun Bagdad kukistui huhtikuussa 2003, mutta joka kerta, me olemme nähneet armadan hajaantuvan ja laivojen palaavan niiden normaaleille sijaintipaikoille ympäri maapallon.
Pidän mielenkiintoisena sitä että Venäjä aloitti hyökkäyksensä Georgiaan elokuun 8. päivänä, samassa yleisessä aikakehyksessä jossa massiivinen merivoimien armada asettui purjehtimaan lähelle Irania. Ottaen huomioon miten geopolitiikka toimii, minä uskon että Venäjän johto aikoi demonstroida uuden ”epäsymmetrisen” tavan jolla Venäjä voisi iskeä jos Iraniin sotilaallisesti hyökätään. [Venäjä tuskin olisi hyökännyt Georgiaan, elleivät Georgian joukot olisi 7. elokuuta aloittaneet Etelä-Ossetian ”kurinpalautusta” pommittamalla maakunnan pääkaupunkia Tshinvalia. Rynnäkössä nimittäin kuoli useita venäläisiä rauhanturvaajia. Voi olla tietenkin niin että Venäjän käskystä kapinalliset osseetit tahallaan ensin provosoivat georgialaisia tulittamalla heidän kohteitaan päiväkausia. Näin siis Saakashvili astui pahasti Venäjän langettamaan ansaan. Suom. huom.]
Me olemme pitkään todenneet että Venäjä ja Iran suunnittelevat ”epäsymmetristä” vastausta mihin tahansa länsimaiseen hyökkäykseen. Iran sulkee Hormuzin salmen, ja venäläisten ja kiinalaisten ohjusten avulla se sytyttää tuleen joka ainoan arabien öljylähteen, öljyvaraston, ja lastausterminaalin (shipping facility) Lähi-idässä, ja sen shiia-joukot Irakissa – jotka se on määrännyt yksipuoliseen tulitaukoon viimeisten 19 kuukauden ajaksi – heräävät henkiin, syösten Irakin takaisin sodan tuskiin jotka vallitsivat tammikuussa 2007.
Nämä toimet tulevat syöksemään maailman lamaan, aiheuttaen öljyn hinnan kipuamisen 200 dollariin tynnyriltä tai enemmän. Johtuen tästä korkeasta globaalista hinnasta hyökkäykselle Iraniin verrattuna alhaiseen todennäköisyyteen että sotilaallinen hyökkäys voisi todella poistaa kaiken suojellun, maanalaiset ydinlaitokset, presidentti Bush ei tosiaankaan ole käskenyt hyökkäämään.
Viimeisten viiden vuoden aikana, maailman ihmiset ovat joutuneet kärsimään suurimmasta ”sanomia sodista” -tilanteesta koko maailmanhistoriassa, kun länsi on toistuvasti uhkaillut Irania. Jeesus varmasti oli oikeassa Matteuksen luvussa 24:6-8 kun Hän lausui että yksi ”aikojen merkeistä” olisi ”sanomia sodista”.
Mutta nyt, Venäjä on tarjonnut uuden syyn olla hyökkäämättä todellisesti Iraniin. Se on todistanut että, sen vaikutuspiirissä, länsi on totaalisesti voimaton kun Venäjä todella käynnistää täysimittaisen sotilaallisen hyökkäyksen. Georgia, Ukraina, ja Puola ovat kaikki entisiä Neuvostoliiton vasallivaltioita. Venäjä on nyt todistanut että länsimaat eivät tule sotilaallisesti auttamaan yhtäkään näistä valtioista joihin Venäjän täytyisi hyökätä. Jos sinä luulet että joku NATO-maa siirtää joukkojaan sotilaalliseen taisteluun Venäjän joukkojen kanssa, sinä erehdyt pahemman kerran: länsi ei riskeeraa suursodalla Euroopan mantereella.
Muista myös, Venäjä on toiseksi suurin öljynviejä maailmassa, suurimman osan heidän öljystä mennessä länsimaihin, erityisesti Eurooppaan, joten eurooppalaisilla on oma taloudellinen lehmä ojassa pidättyä sodasta Venäjän kanssa.
Ukrainan ja Puolan johtajien täytyy kaikkien vavista saappaissaan juuri nyt, kun he nyt tajuavat että heidän täytyy kohdata vihainen Venäjä yksin. [Olisikohan esim. Puolan ja Tshekin kohdalla näin kun USA perustaa ohjuspuolustustukikohdat näihin maihin piakkoin? Sopimukset on jo tehty ohjustorjunnan varalta. Puola allekirjoitti virallisesti 20.8.2008 sopimuksen USA:n kanssa. Suom. huom.]
Jos Iraniin hyökättäisiin, Venäjä voisi hyökätä Georgiaan, Ukrainaan, ja Puolaan ja fyysisesti vallata ne. Ja, länsi ei mahda mitään sille! Minusta näyttää selvältä että, lisäyksenä muihin syihin joita julkisesti esitellään tämän voimakkaan Georgiaan kohdistuvan Venäjän hyökkäyksen vuoksi, tämä yksinkertainen tosiasia on ilmeinen: Venäjä on lähettämässä vahvan varoitussignaalin presidentti Bushille ja Israelin pääministeri Olmertille että länsi kohtaa katastrofin itäisessä Euroopassa jos Iraniin hyökättäisiin.
Presidentti Bushia on juuri varoitettu että, jos hän hyökkää Iraniin, länsi voisi menettää Georgian, Ukrainan, ja Puolan! Vanha NL voisi laajasti elpyä Euroopassa! [Mutta näinhän Raamattu juuri ennustaakin Danielin kirjan luvussa 7:5, jossa puhutaan karhupedon nousemisesta jaloilleen. Suom. huom.]
Siispä, lisäksi että Irania ja Venäjää suojellaan Hesekielin profetialukujen 38 ja 39 kautta, Venäjä on juuri lisännyt vielä yhden järkevän syyn sille miksi olisi äärimmäisen tyhmänrohkeaa hyökätä Iraniin!
Suomentajan kommentti: Tilanne näyttää nyt (22.8.2008) ainakin väliaikaisesti rauhoittuneen Georgiassa kun sotatoimet ovat lakanneet ja Venäjä on vetämässä joukkojaan pois aseleposopimuksen mukaisesti. Venäjä on kuitenkin ilmoittanut että se perustaa puskurivyöhykkeet Etelä-Ossetian ja Abhasian ympärille, jonne siis jää satoja venäläissotilaita turvaamaan rauhaa. Etelä-Ossetia ja Abhasia eivät voi jäädä enää osaksi Georgiaa venäläiskommenttien mukaan. Lisäksi Venäjä on vallannut Potin kaupungin Mustanmeren rannalla jonne se aikoo rakentaa sotilastukikohdan sekä perustaa pysyviä tarkastuspisteitä eri puolelle Georgiaa. Länsi ei varmasti ole tyytyväinen tähän järjestelyyn kun muutenkin vetäytyminen on sujunut Venäjän puolelta hitaanlaisesti. Saattaa olla siis että koko rauhansopimus on huijausta.

Venäjän hyökkäys Georgiaan on tarkoitettu olevan SUUNNATON varoitus lännelleAlaotsikko: Heti kun Venäjä keskeyttää tämän invaasion ilman lännen sotilaallista väliintuloa, Hesekielin profetian luvut 38-39 ovat tulleet paljon lähemmäksi toteutumistaan! Jos Jumala on ”pannut koukut leukoihin” koskien Venäjän presidentti Putinia (Goog?), Venäjän täytyy tuoda Georgia takaisin hallintaansa, mikäli hyökkäys Israeliin aiotaan toteuttaa! 

Uusi maailmanjärjestys on tulossa! Oletko valmis? Kun sinä kerran tulet ymmärtämään, mikä tämä "Uusi maailmanjärjestys" todella on ja kuinka sitä asteittain valmistellaan, sinun on mahdollista nähdä sen kehittyminen päivittäisissä uutisissa!!

Opi kuinka voit suojella itseäsi ja rakkaitasi.

Valmistaudu yllättymään, niin että sinä et enää ikinä seuraa uutisia samalla tavalla.


OLET NYT TERÄNSUULLA
Copyright © 2008 Cutting Edge Ministries. All rights reserved.


Elokuun 8. päivänä, Venäjä tunkeutui Georgiaan. Isku oli röyhkeä ja päättäväinen ja Georgian sotavoimat romahtivat melkein välittömästi.
Maailma katseli kauhulla, erityisesti Yhdysvallat ja Euroopan Unioni, jotka molemmat olivat työskennelleet todella rankasti tuodakseen Georgian kansakunnan lännen leiriin. Kun vanha Neuvostoliitto hajosi, entiset vasallivaltiot heräsivät olemassaoloon. Georgia oli yksi noista valtioista ja lähes välittömästi käänsi katseensa länteen päin heidän poliittisen turvautumisensa vuoksi. [Tässä pitää huomauttaa että Ilmestyskirjan pedolla, USA:lla (profetian kenraaliharjoitusvaihe), on ikään kuin karhun jalat (Ilm. 13:2) joka viittaa siihen että se pyrkii karhun eli äiti-Venäjän takapihalle tarkoittaen vaikutusvaltansa lisäämistä entisissä NL:n reunatasavalloissa. Suom. huom.]
Kun Georgian johtajat kallistuivat kohti Euroopan Unionia, heräsi henkiin puhe että Georgia pitäisi hyväksyä Pohjois-Atlantin puolustusliittoon (NATO). Heti kun Georgia olisi NATO:n jäsen, Euroopan Unioni olisi velvollinen sopimuksen johdosta puolustamaan Georgiaa jos sitä vastaan hyökättäisiin. Tuo on yksi vahvimmista ohjelmakohdista turvajärjestelyssä. Sen tähden, jos Venäjän johtajat olisivat todella vakavissaan pitääkseen Georgian erossa lännen tiukimmista halauksista, heidän täytyisi liikahtaa ennen kuin Georgia virallisesti hyväksyttäisiin NATO:n jäsenyyteen. Siksi, Venäjä ryhtyi toimenpiteisiin, päättäväisesti, elokuun 8:ntena.
Tämä Venäjän hyökkäys todennäköisesti toteuttaa kolme ratkaisevan tärkeää pääministeri Putinin ja presidentti Medvedevin päämäärää:
1) Estää kaikkia tasavaltoja jotka irrottautuivat vanhasta Neuvostoliitosta pyrkimästä liian kodikkaisiin ja ystävällisiin suhteisiin länsivaltojen kanssa.
2) Vahvistaa Venäjän mainetta länsivoimien vastaisen blokin keskuudessa. Kun Yhdysvallat ja Eurooppa osoittautuvat olevan voimattomia torjumaan tätä hyökkäystä, Venäjää rohkaistaan kun se suunnittelee hyökkäystään Israeliin Hesekielin lukujen 38-39 täyttymyksenä, mikä on mitä mielenkiintoisin aihe jota me tarkastelemme tässä artikkelissa.
3) Mutta, Venäjän hyökkäyksellä Georgiaan elokuun 8:ntena saattaa olla toinenkin vakava profeetallinen merkitys!
Heti kun Venäjä osoittaa maailmalle että länsivallat eivät vastusta sen hyökkäystä avutonta Georgiaa vastaan, johtajat koskien kansakuntia jotka ovat erityisesti mainittu Hesekielin lukujen 38-39 profetiassa marssimassa Venäjän kanssa, tulevat saamaan huikean positiivisen tönäisyn itseluottamukseensa kun Venäjän asevoimat kykenevät voittamaan lännen armeijat!
Me olemme pitkään todenneet että Hesekielin lukujen 38-39 profetia suojelee Venäjän mainetta tänä aikojen loppuna. Koska Venäjä on henkilökohtaisesti omaksunut roolin Iranin suojelijana, ja jos länsi voisi panna toimeen menestyksekkään hyökkäyksen Persian valtakuntaa vastaan, Venäjän asevoimat ja diplomaattinen arvovalta suorittaisi suunnattoman, ja mahdollisesti kuolettavan, iskun. Millään johtajalla mistään maista jotka on profetoitu marssimassa Venäjän kanssa Israelia vastaan, ei olisi vähäisintäkään luottamuksen puutetta siitä että Venäjän sotilasstrategia ja -kalusto voisivat päihittää kehutun Israelin sotakoneiston.
Sen tähden, jos me olemme niin lähellä aikojen loppua, kuten me ajattelemme että olemme, meidän täytyy ottaa huomioon että tapahtumien täytyy tulla yleisesti tietoon jotka luovat Venäjän sotakoneen ja sen johtajien maineen. Venäjä on onnistunut nujertamaan Yhdysvallat ja Israelin heidän kamppailussaan Irania vastaan viimeisten viiden vuoden aikana; sen maine arabimaailman keskuudessa on tämän tuloksena noussut pilviin. Nyt, jos Venäjä voisi osoittaa todeksi että länsi on voimaton Georgiassa, sen maine kasvaa tuhatkertaiseksi!
Minä uskon että tuo on tämän Georgian invaasion profeetallinen merkitys. Tutkiaksemme tätä aihetta lisää, salli meidän jatkaa opiskeluamme.
Profeetalliset merkitykset
Ole hyvä ja varaa muutama hetki aikaa tutkiaksesi tätä karttaa, yläpuolella. Kuten voit nähdä, pikkuruinen Georgian kansakunta sijaitsee hyvin strategisessa maantieteellisessä kohdassa.
* Venäjä on siitä pohjoiseen
* Turkki on siitä lounaaseen
* Mustameri on siitä länteen
* Kaspianmeri on siitä itään
* Turkista, Syyriasta ja Jordaniasta katsoen se sijaitsee koillisessa
* Israelilla on rajaviivaa sekä Syyrian että Jordanian kanssa
Jos Venäjän on tarkoitus johtaa profetoitua hyökkäystä Israelia vastaan kuten on ennustettu Hesekielin kirjan luvuissa 38-39, Georgian kansakunta olisi kaikkein loogisin ja tehokkain maareitti kulkea pyrkiessä saamaan nuo armeijat paikkaan josta hyökätä Israeliin. Tutkikaamme pian Raamatun profetiaa joka on kannattelemassa tätä mitä tärkeintä uutiskehitystä.
Katselkaamme joitakin yleisiä lopun ajan profetioita.
1) Jooel 3 – lopun aikojen luku:
Sillä katso, niinä päivinä ja siihen aikaan, kun minä käännän Juudan ja Jerusalemin kohtalon, minä kokoan kaikki pakanakansat, vien ne alas Joosafatin laaksoon ja käyn siellä oikeutta niitten kanssa kansani ja perintöosani, Israelin, tähden. Sillä he ovat hajottaneet sen pakanakansain sekaan, ovat jakaneet minun maani.” [3:1-2]
Julistakaa tämä pakanakansain seassa, alkakaa pyhä sota, innostakaa sankareita, lähestykööt, hyökätkööt kaikki soturit. Takokaa vantaanne miekoiksi ja vesurinne keihäiksi. Sanokoon heikko: 'Minä olen sankari'. Käykää avuksi, tulkaa, kaikki kansakunnat joka taholta. He kokoontuvat sinne. Anna, Herra, sankariesi astua sinne alas.” [3:9-11]
Lähtekööt liikkeelle, hyökätkööt kansakunnat Joosafatin laaksoon; sillä siellä hän istuu tuomitsemassa kaikkia pakanakansoja, joka taholta tulleita. Lähettäkää sirppi, sillä sato on kypsynyt. Tulkaa polkemaan, sillä kuurna on täynnä ja kuurna-altaat pursuvat ylitse; sillä heidän pahuutensa on suuri.” [3:12-13]
Selvästi, me olemme nähneet tämän profetian toteutuvan vuosina siitä lähtien kun Israelista tuli kansakunta jälleen, emmekö olekin? Israel julisti sodan toukokuussa 1948, ja välittömästi huomasi itsensä suljetuksi kuolemankamppailuun valtavan ensiluokkaisten arabiarmeijoiden kanssa. Kukaan ihminen ei voinut odottaa Israelin, joka oli aina lukumäärältään ja aseistukseltaan vähäisempi, selviävän hengissä; mutta, Jumalan mahtava käsi oli sen suojana, juuri kuten Vanhan Testamentin aikoina. Israel lahtasi vihollisensa. Israel soti jälleen vuosina 1956, 1967, 1973, ja 1982. Arabien ja juutalaisten välillä on ollut viisi sotaa lähtien Israelin kansallisesta uudestisyntymisestä vuonna 1948.
Mutta, kun kaikki merkit osoittavat antikristuksen ilmestymiseen, meidän pitäisi odottaa jopa suurempia sotilaallisia konflikteja, paljon suurempien voimien välillä, kuin koskaan aikaisemmin. Kuuntele Kirjoituksia seuraavassa:
Meluavia joukkoja, meluavia joukkoja ratkaisulaaksossa! Sillä lähellä on Herran päivä ratkaisulaaksossa.” [Jooel 3:14]
Meidän pitäisi nähdä todella suuria taisteluja Israelin ja sen arabivihollisten välillä, ja kaikkien muiden maailman kansakuntien välillä, kun me siirrymme tämän aikakauden viimeisiin vaiheisiin.
2) Sakarja 12 – lopun aikojen profetia:
Katso, minä teen Jerusalemin juovuttavaksi maljaksi kaikille kansoille yltympäri, ja myös Juudan kohdalle se on tuleva Jerusalemia piiritettäessä.” [12:2]
Kun Jumala puhuu tässä Jerusalemin piirityksestä, Hän puhuu messiaanisesta profetiasta. Sen vuoksi, jakeissa jotka seuraavat tätä yhtä, Jumala paljastaa että Hän itse armahtaa Israelin tämän piirityksen aikana. Jakeessa 9, Jumala sanoo, ”Mutta sinä päivänä minä tahdon hävittää kaikki pakanakansat, jotka hyökkäävät Jerusalemia vastaan.”
Huomaa että Jumala vannoo tuhoavansa kaikki kansakunnat jotka tulevat Jerusalemia vastaan. Siten, jos Venäjä on päätellyt että se voi palauttaa statuksensa supervaltana valloittamalla Jerusalemin, se on juuri allekirjoittanut oman kuolemantuomionsa! [Hesekiel 38-39]
Siitä huolimatta että maapallon kaikki kansakunnat kääntyvät Jerusalemia vastaan lopun aikoina tuhotakseen sen, ja vallatakseen sen, Raamattu ei sano missään että nämä armeijat tulevat kaikki kerralla. Pikemmin, muut Kirjoitukset toteavat että maapallon kansakunnat joutuvat Jumalan tuomioistuimen eteen Lähi-idässä yksi kerrallaan. Kuuntele: ”… Sillä niin kuin sinä [Edom], olet juonut minun pyhällä vuorellani, niin tulevat kaikki pakanakansat juomaan ainiaan, vuorollaan (in turn), Minun vihaani; kyllä he juovat, puhuvat järjettömiä, ja nielaisevat alas rangaistuksen koko mitan, ja heidät tullaan tuhoamaan, niin kuin ei heitä olisi ollutkaan.” [Obadja 16, Parallel Bible, KJV/Amplified Bible Commentary; Lue kaikki yksityiskohdat uutisesta NEWS2095].
Sinä saattaisit myös haluta tutustua itse okkultistisiin näkyihin koskien antikristuksen vaiheittaista ilmestymistä lukemalla seuraavat kaksi artikkelia: 1) NEWS1056 (suomennettu), ”Seuraava arabivaltioiden ja Israelin välinen sota – Albert Piken kolmas maailmansota suunniteltu tuottamaan antikristuksen ilmestyminen”, Osa yksi; ja 2) NEWS1057 (suomennettu), Osa kaksi. Nämä kaksi artikkelia shokeeraavasti näyttävät kuinka Jumala pakottaa saatanan mukautumaan Hänen suunnitelmiinsa tuottaa antikristus täyttämään Raamatun profetiat!! Sinä myös ymmärrät kuinka saatana on käyttänyt hyväkseen (manipuloinut) maailmantapahtumia hyvinkin yli vuosisadan ajan siirtääkseen maailma asemaan jolloin antikristus voi ilmestyä näyttämölle.
Erityinen tarkastelu koskien asiaankuuluvia Hesekielin lukujen 38-39 profetioita
Katsokaamme erästä jaetta kuuluisasta Hesekielin lukujen 38-39 profetiasta, joka niin havainnollisesti kuvailee Venäjä-johtoista invaasiota Israeliin ’vuotten lopulla’, sen jälkeen kun Israel on palannut maahansa. Kuvaillessa tilannetta missä Jumala edeltä kertoo että Hän saattaa Venäjän tuomiolle aiheuttaen sen johtajille päähänpiston ryhtyä hyökkäämään Israeliin, Jumala listaa kansakunnat jotka liittyvät hyökkäykseen. Nämä ovat kansakuntia jotka liittoutuvat Venäjän kanssa tässä häpeällisessä hyökkäyksessä:
1) Hyökäten Israelin pohjoispuolelta:
* Persia – nykyajan Iran
* Gomer – itäinen Eurooppa
* Toogarman heimo – nykyajan Turkki
2) Hyökäten Israelin eteläpuolelta:
* Etiopia tai Kuus – nykyajan Etiopia [Eikö pikemminkin islamilainen Sudan? Suom. huom.]
* Libya tai Puut – yhä tämänpäiväinen Libya
Huomasitko että moderni Etiopia luetellaan yhtenä kansakunnista joka tulee liittymään Venäjän Israel-invaasioon? Sillä aikaa kun Venäjän joukot näyttävät tietä hyökätessä pohjoisesta, Etiopia ja Libya tulevat lähettämään joukkoja hyökkäykseen etelästä. Voit nähdä kartasta, edellä, mihin Etiopia sijoittuu. Se voisi joko hyökätä suoraan halki kapean merialueen Adeninlahdessa [edellyttäen että sillä on kuljetus], tai se voisi siirtää joukkonsa pohjoiseen, Egyptiin, ja sitten mennä Suezin kanavan poikki.
Kun sinä otat huomioon että Libya sijaitsee Afrikan pohjoisosassa, juuri Egyptistä länteen, ja että sen joukot liittyvät etiopialaisiin, niin sinä voit helposti nähdä kuinka luultavaa se on, että molempien maiden armeijat tulevat kohtaamaan Egyptissä ylittääkseen Suezin kanavan jotta ne voisivat hyökätä Israeliin.
Miksi Egypti tulee sallimaan sellaisen ulkomaisten arabiarmeijoiden tunkeutumisen? Me uskomme että on hyvin todennäköistä että Egypti on jo tuhottu 3. maailmansodassa jossa Israel taistelee palestiinalaisia, Syyriaa, Jordaniaa, ja Egyptiä vastaan. [Sinä voit lukea kaikki yksityiskohdat tästä sodasta uutisista NEWS1056 ja NEWS1057, ”Seuraava Israelin ja arabivaltioiden välinen sota – Piken kolmas maailmansota suunniteltu tuottamaan antikristus”, Osat 1 ja 2 erikseen]. [Lue psalmi 83, jonka tapahtumat edeltävät ns. Googin sotaa. Suom. huom.]
Sen jälkeen kun palestiinalaisten, Syyrian, Jordanian, ja Egyptin arabiarmeijat on tuhottu tässä suunnitellussa kolmannessa maailmansodassa, Venäjä päättää tuhota Israelin omilla armeijoillaan. Koska antikristus on jo noussut tämän sodan myötä, hän on valmistanut päämajansa Jerusalemiin kun hän ryhtyy vakuuttamaan ortodoksijuutalaiset siitä että hän on heidän Messiaansa. Sitten, kun venäläiset hyökkäävät Israeliin, maailma tulee näkemään tämän invaasion hyökkäyksenä antikristusta vastaan Venäjän toimesta. Kun Jumala tuhoaa Venäjän ja sen liittolaiset Israelin rajoilla, koko maailma tulee antamaan kunniaa antikristukselle, ja laskeutuu alas palvomaan häntä vieläkin enemmän. Koska ortodoksijuutalaiset ovat tarkkailleet antikristusta ”toteuttamassa” Raamatun profetiaa koskien Messiasta monen kuukauden ajan, he tulevat tarkkailemaan Venäjä-johtoisten joukkojen marssia hyvin huolellisesti, koska yksi messiaanisista profetioista on se että Messias vapauttaa Jerusalemin jota ympäröivät armeijat, kuten mainittiin edellä [Katso myös Luukas 21:20 – Jeesus selventää Sakarjan lukua 12]. Heti kun antikristus saa tunnustusta ilmeisen yliluonnollisen Venäjä-johtoisten joukkojen tuhon johdosta, he tulevat julistamaan että antikristus on heidän Messiaansa, sallien hänen ”vahvistaa” heidän kansallinen liittonsa. [David ilmeisesti viittaa 7-vuotiseen rauhanliittoon Dan. 9:27:ssä. Suom. huom.] Danielin kirjan luvut 2 ja 7 ovat täydellisesti toteutuneet. Sitten, 7-vuotinen vaivanaika alkaa.
Vielä yksi katsaus Hesekielin lukuun 38
Tässä luvussa, Jumala nimenomaan lausuu että Venäjä ei ainoastaan ole tämän pohjois-etelä armeijan käskijä, vaan että se toimii ”suojelijana ja käskijänä” arabijoukkojen yllä jotka liittyvät siihen [38:7]. Koska arabijoukot tulevat marssimaan venäläisen johdon alaisuudessa, se vain tekee paljon enemmän järkeenkäyväksi heille harjoitella venäläistä taistelutaitoa. Sitä paitsi, joku voisi väittää että Venäjä olisi huolissaan näistä arabijoukoista jotka varustetaan venäläisillä aseilla ja kalustolla niin että olisi helpompaa venäläisille kenraaleille komentaa arabijoukkoja, ja koordinoida heidän liikkeitään venäläisten kanssa.
Menneinä kahtena vuosikymmenenä, Venäjä on varustanut sotilaallisesti kaikkia arabikansakuntia Lähi-idän alueella: Irania, Syyriaa, Jordaniaa, Egyptiä, Libyaa, ja nyt Etiopiaa. Venäläiset sotilasneuvonantajat ovat tulleet näiden aseiden mukana kouluttamaan arabisotilaita siinä kuinka käyttää niitä, ja miten toimia venäläisen taktiikan ja sotilaallisen ajattelutavan mukaan. Muuten, korkeantason arabiupseerit ovat ottaneet osaa venäläisiin sotilasakatemioihin viimeisten 30 vuoden ajan!
Näyttämö näyttää olevan asetettu tälle profetoidulle hyökkäykselle, ja se tapahtuu sinun päivittäisissä uutisissasi. Pieni Israel, vähemmän kuin 7 miljoonaa asukasta vastassa yli 300 miljoonaa arabia, ja niin pieni kartalla että sen nimi ja pääkaupungin nimi täytyy kirjoittaa Välimereen (kartalla), kohtaa jatkuvaa hyökkäystä. Tapahtumat osoittavat niin synkkää aikaa ja jälleen, niin että enemmistö maailman ihmisistä tulee jättämään sen [Israelin] pois laskuista, kun se kohtaa joukkoja jotka näyttävät voittamattomilta.
Kuitenkin, me tiedämme, Raamatun profetiasta että Jumala on antanut takuut siitä että Israelia ei koskaan enää voiteta kun se kerran on kansallisesti uudestisyntynyt [Katso CE1054, radiosaarnojen kopioita, ”Nykypäivän ihme koskien Israelin jälleensyntymistä” kaikkia yksityiskohtia varten]. Jos Israel voitetaan tässä seuraavassa suuressa sodassa, sinä voit heittää pois Raamattusi ja aloittaa uskomisen muihin jumaliin ja uskontoihin!! Mutta me tiedämme, Danielin luvusta 12:1, että Jumala käskee Israelin kansallista arkkienkeliä, Mikaelia, ”nousemaan” puolustaakseen Israelia sen vihollisilta. Me myös tiedämme, Obadjan kirjan jakeista 15-19, että Eesaun Huone [palestiinalaiset] tuhotaan viimeisten päivien sodassa [NEWS2095]. Muita profetioita jotka odottavat toteutumistaan ovat eräät, jotka vaativat Damaskon, Syyrian pääkaupungin, tuhoa sekä Jordanian ja Egyptin tuhoa. [Katso NEWS1112, ”Näyttämä asetettu Danielin luvun 12:1 toteutumiselle” kaikkia yksityiskohtia varten].
Minä pidän hyvin todennäköisenä sitä että tämän Raamatun profetian täyttymys on alkanut ottaa muotoa, meidän silmiemme edessä ja meidän päivittäisissä uutisissa. Siitä ei voi olla mitään epäilystä nyt: maailman kansakuntia OLLAAN vetämässä Lähi-itään ja Jerusalemiin, juuri kuten Jumala edeltä kertoi. Ja, nämä kehitystulokset ovat sattumassa samaan aikaan kun kaikki muut profetiat ottavat muotoaan, kaikkialla maapallolla, kaiken osoittaessa pian tapahtuvaa antikristuksen ilmestymistä!!
Ja Venäjä on juuri antanut suunnattoman iskun joka asettaa näyttämön profeetalliselle marssille joka on ennustettu Hesekielin luvuissa 38-39! Jos Jumala on ”pannut koukut leukoihin” koskien Venäjän presidentti Putinia, Venäjän täytyy tuoda Georgia takaisin hallintaansa, mikäli hyökkäys Israeliin aiotaan toteuttaa! Todellakin, katso karttaa Georgiasta, edellä, niin kykenet ymmärtämään että, ehkäpä, Venäjän täytyy tuoda Georgia takaisin vaikutuspiiriinsä, jopa takaisin vasallivaltioksi. Venäläisten joukkojen täytyy marssia Georgian kautta matkallaan Lähi-itään ja Israeliin.
Suomentajan kommentti: Venäjän ja Georgian sotaa osasin jo odottaa (sattumoisin alkoi 8.8.2008, olympialaisten avajaispäivä), sillä Totuuden kirjassa (Dan. 11:18) sanotaan että Pohjan kuningas (=Venäjä) hyökkää rantamaita vastaan, ja Georgia on sellainen maa, joka sijaitsee Mustanmeren rannalla. Lisäksi Georgia on USA:n ja Britannian liittolainen (tai länsimaiden), jotka on yleensä liitetty rantamaa-käsitteeseen (tai saariin):
"Sitten hän kääntyy rantamaita vastaan ja ottaa valtaansa monet. [Abhasia ja Etelä-Ossetia?] Mutta eräs sotapäällikkö tekee hänen herjauksistaan lopun ja kostaa hänelle hänen herjauksensa."
Ylipäätänsä Danielin luvun 11 jakeet 13-19 voivat tarkoittaa Putinin hallitsemaa Venäjää 2000-luvun taitteesta lähtien. Nythän Venäjän todellinen johtaja on edelleen Putin, Medvedevin ollessa vain eräänl. varahallitsija (jae 20?). Voi olla että 1. Tsetsenian sota on selostettu jakeissa 10-12 (tai NL vs. Afganistan), ja 2. Tsetsenian sota jakeissa 13-17. Jae 17 tarkoittanee jonkinlaista rauhan aikaa venäläismielisen nukkehallitsijan Ramzan Kadyrovin (Pohjan kuninkaan tytär) hallitessa Tsetseniassa. Jakeessa 19 Pohjan kuningas kompastuu ja kaatuu jonkun sotapäällikön toimesta. Jeltsin oli ainakin kompasteleva, joka on nyt kuollut. Nämä ovat moniselitteisiä nämä tulkinnat. Yhden nykyhallitsijan voi sijoittaa moneenkin kohtaan. Esim. Putin saattaisi olla se "kelvoton, joka ei ollut saapa kuninkaan arvoa" jakeissa 21-45. Hän ei voinut osallistua Venäjän viime presidentinvaaleihin, koska oli hallinnut jo kaksi virkakautta. Putin on siis Goog?!
Tämä Totuuden kirja (Dan. 11) on maailmanvaltojen sotahistorian kuvausta viime vuosisadoilta ja tältä nykyiseltä. Olen tutkinut sitä paljon. Tärkeitä valtioita jotka sopivat Pohjan kuninkaiksi, ollen näin maailmanpoliittisesti mahtitekijöitä, ovat esim. Saksa, Venäjä, USA ja lopuksi EU eli Euroopan Yhdysvallat (jakeet 21-45, lopullinen antikristus). Etelän kuningas on aina vastavoima.
Muuten, joku oli ennustanut että Venäjä hyökkää Suomeen elokuussa 2008 (huom. Jouko Pihon nettisivut). Tarkoittikohan profetia Georgiaa?? Se on profetian tulkinnasta kiinni ja jos profetiassa ei nimeltä mainita maata, vaan esim. vain rajalla näkyvät panssarit, niin tämä kyseinen näky on voinut tarkoittaa tätä Kaukasian kriisiä.

---------------------------------

Oletko sinä hengellisesti valmis? Onko sinun perheesi? Suojeletko sinä riittävästi rakkaitasi? Tämän ministeriön tarkoitus on saada sinut ymmärtämään vaara joka uhkaa sinua, ja auttaa sitten sinua löytämään keinoja, kuinka varoittaa ja suojella rakkaitasi. Sitten kun olet kauttaaltaan valmis, sinä voit myös käyttää tietojasi keinoina avata ovi keskustelulle pelastumattoman henkilön kanssa. Minä olen tehnyt sitä monta kertaa ja olen nähnyt ihmisten tulevan Jeesuksen luokse tämän seurauksena. Nämä vaaralliset ajat ovat myös aikoja jolloin me voimme tuoda monta sielua Jeesukselle Kristukselle, saaden aikaan ikuisen muutoksen.

Jos olet ottanut Jeesuksen Kristuksen vastaan henkilökohtaisena vapahtajanasi, mutta olet ollut hyvin välinpitämätön hengellisellä matkallasi Hänen kanssaan, sinun täytyy välittömästi pyytää Häneltä anteeksiantoa sekä uudistumista. Hän antaa sinulle välittömästi anteeksi sekä täyttää sydämesi Pyhän Hengen ilolla. Sitten sinun tarvitsee aloittaa päivittäinen rukouselämä ja henkilökohtainen Raamatun opiskelu.

Jos sinä et ole ottanut Jeesusta vastaan henkilökohtaisena vapahtajanasi mutta olet tullut ymmärtämän Hänen todellisuutensa sekä lopun aikojen lähestymisen, ja haluat ottaa vastaan Hänen ilmaisen Ikuisen Elämän lahjansa, sinä voit tehdä sen nyt, omassa kodissasi. Kun sinä kerran olet ottanut Hänet vastaan vapahtajana, olet hengellisesti uudestisyntynyt, ja saat olla aivan yhtä varma Taivaaseen pääsystä kuin olisit jo siellä. Sitten sinä voit levätä vakuuttuneena siitä että Antikristuksen valtakunta ei pääse käpälöimään sinua hengellisesti.

Jos haluat syntyä uudesti käänny meidän pelastussivulle nyt.

Me toivomme että tämä ministeriö on siunannut sinua tehtävässään opettaa sekä varoittaa ihmisiä, jotta he voisivat nähdä tulevan "Uuden maailmanjärjestyksen" -- Antikristuksen valtakunnan -- päivittäisissä uutisissa.

Lopulta me haluamme kuulla sinusta. Sinä voit kirjoittaa (englanniksi!) meille osoitteeseen:

Cutting Edge Ministries
11 Robert Toner Blvd., Ste 5-393
North Attleboro, MA 02763-1156

Sinä voit myös lähettää sähköpostia meille.

Tämä on Cutting Edge Ministeriön artikkeli numero 2310Käännetty Cutting Edge Ministeriön suostumuksella.

Kääntäjä: Olli R. -- "nokialainen"

Takaisin