Länsimielinen Turkki on nyt siirtymässä kohti länsivastaista iranilaista vaikutuspiiriä!Alaotsikko: Viimeinen pala profeetallista palapeliä on nyt sujahtamassa paikoilleen!
Hesekielin kirjan luvuissa 38-39 Turkin profetoidaan marssivan Venäjän ja Iranin kanssa hyökkäykseen Israelia vastaan. 

Uusi maailmanjärjestys on tulossa! Oletko valmis? Kun sinä kerran tulet ymmärtämään, mikä tämä "Uusi maailmanjärjestys" todella on ja kuinka sitä asteittain valmistellaan, sinun on mahdollista nähdä sen kehittyminen päivittäisissä uutisissa!!

Opi kuinka voit suojella itseäsi ja rakkaitasi.

Valmistaudu yllättymään, niin että sinä et enää ikinä seuraa uutisia samalla tavalla.


OLET NYT TERÄNSUULLA
Copyright © 2009 Cutting Edge Ministries. All rights reserved.

Turkki on ollut länsivaltojen vaikutuspiirissä nyt noin sadan vuoden ajan! Sen johto – erityisesti sotapäälliköt – ovat pitäneet Turkkia niin länsimielisenä että he ovat johdattaneet maata tekemään läheisesti yhteistyötä Israelin kanssa ja anomaan Euroopan Unionin jäsenyyttä.
Kuitenkin, lähtien vuoden 2002 vaaleista, joissa militantti muslimi Erdogan sai poliittisen huippuviran Turkissa, maa on vakaasti siirtynyt pois lännen vaikutuspiiristä kohti militanttia iranilaista ja jopa venäläistä vaikutuspiiriä. Vuonna 2002 Turkki aluksi kertoi Bushin hallinnolle että sen maaperää voitaisiin käyttää laukaisualustana amerikkalaisten joukkojen tunkeutumiselle Saddamin Irakiin, mutta viime hetkellä, veti pois tuon lupauksen. Amerikan täytyi käyttää valtavia voimavaroja vetääkseen pois kaikki tankkinsa ja raskaan kalustonsa, jotka se oli jo sijoittanut Turkkiin.
Hiljattain, militantti islamilainen johto Turkissa on ollut hyvin vihainen Israelin hyökkäyksestä Gazan kaistaleelle, ajaen siirtymistä ystävyyteen Iranin ja Syyrian kanssa yhä voimakkaammin. Poimikaamme tämä tuore juttu tässä kohtaa.
UUTISKATSAUS: ”Analyysi: Turkin siirtyminen kohti Irania, Syyria ei ole mikään tilapäinen valotäplä (tutkan pinnalla)”, The Jerusalem Post, 19. helmikuuta 2009, http://www.jpost.com/servlet/Satellite?cid=1233304831652&pagename=JPost%2FJPArticle%2FShowFull.
Nykyinen Turkin hallituksen halukkuus sitoutua ja olla vieraanvarainen paikallisille ja palestiinalaisille islamistijoukoille ei ole uutta. Hamasin johtaja Khaled Mashaal teki kiistanalaisen vierailun Ankaraan alle kuukauden sisällä Hamasin voitosta Palestiinan parlamenttivaaleissa tammikuussa 2006. Kiinnostavaa kyllä, Mashaalia pyydettiin vierailulle suoraan AKP-hallituksen taholta, sen jälkeen kun maallistuneempi Turkin ulkoministeriö kieltäytyi esittämästä kutsua hänelle….”
Turkin reaktio Gazan hyökkäykseen on korostanut syvää välirikkoa suhteissa. Erdogan kyseenalaisti operaation kuluessa Israelin YK-jäsenyyden. Ilmapiiri Turkissa operaatio Cast Leadin (valettu lyijy) aikana muuttui hyvin syyttäväksi Israelia ja juutalaisia vastaan – lukuisten ikävien välikohtausten kanssa joita rekisteröitiin halki maan. Erdogan otti osaa hätäkokoukseen Dohassa tammikuun 16:ntena joka kutsuttiin koolle Syyrian ja Qatarin toimesta tuen tarjoamiseksi Hamasille.”
”… nykyisessä viiltävän kahtiajaon ja kylmän sodan tilanteessa alueella, kansakuntien on yhä vaikeampi ylläpitää läheisiä suhteita sekä USA-johtoiseen että Iran-johtoiseen leiriin. Näkymää Turkista siirtymässä kohti Iran-johtoista liittoumaa ei voida enää sivuuttaa mielikuvituksellisena. Turkkilaiset analyytikot ovat panneet merkille ’musliminationalistisen’ suuntauksen nousun maassa, missä AKP-puolueen poliittinen valta-asema viimeisten viiden vuoden aikana muodostaa poliittisen mielipiteen.”
Minne Turkki on suuntaamassa?”
Se mitä voidaan sanoa varmuudella, on että, Ankaran pitkään ylläpitämästä tasapuolisuuden politiikasta Israelia ja palestiinalaisia kohtaan on luovuttu nykyisen johdon toimesta. AKP-hallitus on asettamassa itsensä, ei vain palestiinalaisten, vaan myös Hamasin rinnalle. Pitkällä tähtäyksellä, tämä saattaa merkitä hidasta siirtymistä kohti suurempaa yhdistymistä Iran-johtoiseen alueelliseen liittoutumaan. Sellaisella muutoksella, jos se tapahtuu, tulee olemaan ensisijainen merkityksensä strategisen tasapainon alueella.”
Me olemme samaa mieltä. Kuitenkin, kristityt jotka tuntevat Raamattunsa ja profetoidun Venäjä-johtoisen invaasion Israeliin aikakauden lopussa (Hesekiel 38-39) voivat tuntea profeetallisen maaperän siirtymisen jalkojen alla! Itse asiassa, tätä uutista pitäisi verrata suunnattomaan profeetalliseen maanjäristykseen joka tulee muuttamaan Lähi-idän liittoumat niin että, lopulta, Venäjän Israel-invaasio voidaan nähdä aivan taivaanrannan yläpuolella.
Nyt kun Turkki on siirtymässä virallisesti lännenvastaiseen leiriin, kaikki kansakunnat, joiden profetoidaan liittoutuvan Venäjän kanssa ja liittyvän Venäjän johtamaan invaasioon Israelia vastaan, ovat nyt paikoillaan – juuri kuten tämä 2,600 vuotta vanha profetia ennusti.
Yleinen profeetallinen katsaus
1) Jooel 3 – lopunaikojen luku –
Sillä katso, niinä päivinä ja siihen aikaan, kun minä käännän Juudan ja Jerusalemin kohtalon, minä kokoan kaikki pakanakansat, vien ne alas Joosafatin laaksoon ja käyn siellä oikeutta niitten kanssa kansani ja perintöosani, Israelin, tähden. Sillä he ovat hajottaneet sen pakanakansain sekaan, ovat jakaneet minun maani.” [3:1-2]
Julistakaa tämä pakanakansain seassa, alkakaa pyhä sota, innostakaa sankareita, lähestykööt, hyökätkööt kaikki soturit. Takokaa vantaanne miekoiksi ja vesurinne keihäiksi. Sanokoon heikko: 'Minä olen sankari'. Käykää avuksi, tulkaa, kaikki kansakunnat joka taholta. He kokoontuvat sinne. Anna, Herra, sankariesi astua sinne alas.” [3:9-11]
Lähtekööt liikkeelle, hyökätkööt kansakunnat Joosafatin laaksoon; sillä siellä hän istuu tuomitsemassa kaikkia pakanakansoja, joka taholta tulleita. Lähettäkää sirppi, sillä sato on kypsynyt. Tulkaa polkemaan, sillä kuurna on täynnä ja kuurna-altaat pursuvat ylitse; sillä heidän pahuutensa on suuri.” [3:12-13]
Varmasti, me olemme nähneet tämän profetian toteutuvan vuosina siitä saakka kun Israelista tuli kansakunta jälleen, emmekö olekin? Israel julisti sodan toukokuussa 1948, ja välittömästi huomasi itsensä suljetuksi kuolemankamppailuun huomattavasti suurempien arabiarmeijoiden kanssa. Kukaan ihminen ei olisi voinut odottaa Israelin, joka oli selvästi vähempi lukuisempi ja vähemmän aseistettu, selviävän; mutta, mahtava Jumalan käsi oli hänen kanssaan, aivan kuten Vanhassa Testamentissa. Israel lahtasi vihollisensa. Israel taisteli jälleen vuosina 1956, 1967, 1973, ja 1982. Arabien ja juutalaisten välillä on ollut viisi sotaa siitä lähtien kun Israel koki kansallisen jälleensyntymän vuonna 1948.
Mutta, koska kaikki merkit osoittavat Antikristuksen ilmestymiseen, meidän pitäisi odottaa jopa suurempia aseellisia konflikteja, paljon suurempien voimien kesken, kuin koskaan aikaisemmin. Kuuntele Kirjoituksia seuraavassa:
Meluavia joukkoja, meluavia joukkoja (multitudes, multitudes; KJV) ratkaisulaaksossa! Sillä lähellä on Herran päivä ratkaisulaaksossa.” [Jooel 3:14]
Meidän pitäisi nähdä todella valtavia taisteluja Israelin, sen arabivihollisten, ja kaikkien muiden maailman kansojen välillä, kun me siirrymme tämän aikakauden viimeisiin vaiheisiin.
2) Sakarja 12 – lopunaikojen profetia –
Katso, minä teen Jerusalemin juovuttavaksi maljaksi kaikille kansoille yltympäri, ja myös Juudan kohdalle se on tuleva Jerusalemia piiritettäessä.” [12:2]
Kun Jumala puhuu tässä Jerusalemin piirityksestä, Hän puhuu messiaanisesta profetiasta. Siksi, jakeissa jotka seuraavat tätä yhtä, Jumala paljastaa että Hän itse tulee vapauttamaan Israelin tämän piirityksen aikana. Jakeessa 9, Jumala sanoo, ”Mutta sinä päivänä minä tahdon hävittää kaikki pakanakansat, jotka hyökkäävät Jerusalemia vastaan.” Huomaa että Jumala vannoo hävittävänsä kaikki kansat, jotka hyökkäävät Israelia vastaan. Joten, jos Venäjä on tehnyt sen johtopäätöksen, että se voi kukistaa Antikristuksen hallinnan valloittamalla Jerusalemin, se on juuri allekirjoittanut oman kuolemantuomionsa! Nähdäksesi kuinka Jumala käsittelee tätä venäläisten hyökkäystä Israeliin, lue Hesekiel 38-39 huolellisesti.
Sakarjan luvussa 12, Jumala sanoo jakeessa 3, ”Ja sinä päivänä minä teen Jerusalemin väkikiveksi kaikille kansoille: kaikki, jotka sitä nostavat, repivät pahoin itsensä; ja kaikki maan kansakunnat kokoontuvat sitä vastaan.”
Vaikka kaikki maan kansakunnat kokoontuvat Jerusalemia vastaan lopunaikoina tuhotakseen sen, ja valloittaakseen sen, Raamattu ei sano missään että nämä armeijat kokoontuvat kaikki samaan aikaan. Mieluummin, toinen Kirjoitusten osa toteaa, että maan kansakunnat tulevat ennen Jumalan tuomionpäivää Lähi-itään yksi kerrallaan. Kuuntele: ”… Sillä niinkuin te [Edom] olette juoneet minun pyhällä vuorellani, niin tulevat kaikki pakanakansat juomaan ainiaan (vuorollaan minun vihaani, in turn of My wrath; KJV): he juovat ja särpivät ja ovat, niinkuin ei heitä olisi ollutkaan.” [Obadja 16]
Sinä saattaisit myös haluta tutustua okkulttisiin näkemyksiin lavastaa Antikristuksen ilmestyminen lukemalla seuraavat kaksi artikkelia:
Nämä kaksi artikkelia osoittavat järkyttävällä tavalla kuinka Jumala pakottaa saatanan mukautumaan suunnitelmiinsa synnyttää Antikristus raamatulliseen profetiaan!! Sinä tulet myös näkemään kuinka saatana on manipuloinut maailmantapahtumia hyvinkin yli vuosisadan ajan siirtääkseen maailman pisteeseen, jossa lavastetaan Antikristuksen ilmestyminen.
Venäjä-johtoinen invaasio Israeliin – Hesekiel 38-39
Paljastakaamme nyt se profeetallinen totuus, että Turkki tulee liittoutumaan Venäjän kanssa kun Venäjä johtaa hyökkäystä Israeliin Hesekielin kirjan lukujen 38-39 täyttymyksenä.
Hesekielin luvuissa 38-39, Jumala kertoo ennalta ”viimeisten päivien” hyökkäyksestä Israeliin liittoutuneiden valtioiden toimesta jota johtaa Venäjä. Jumala toteaa että useat arabikansat tulevat olemaan osa maahantunkeutuvaa sotajoukkoa. Hän lausuu että nämä arabikansat ovat: Persia (Iran), Kuus (Etiopia), Puut (Libya), ja Toogarman heimo (Turkki). [Tuo Kuus (Cush) on pikemminkin islamilainen Sudan. Suom. huom.]
Pikainen Lähi-idän kartan tarkastelu (http://www.cuttingedge.org/Map_Middle_East.gif) paljastaa että tämä invaasio tulee kohdistumaan Israeliin sekä pohjoisesta että etelästä. Libya ja Etiopia tunkeutuvat lännestä, marssien Egyptin läpi, ja sitten ylöspäin etelästä. Venäjän sotajoukot, yhdessä Iranin ja Turkin joukkojen kanssa, tulevat pohjoisesta. Siten, ulkopuoliselle tarkkailijalle, se tulee näyttämään siltä että Israelin kansakunta tullaan ympäröimään vihollisarmeijoilla. Muista tämä tosiasia, koska siitä tulee hyvin tärkeä hieman edempänä tässä artikkelissa.
Tutkikaamme nyt tätä profetiaa jossakin määrin (Hesekiel 38-39). Ensin luku 38:
Jakeet 1-2 –
Minulle tuli tämä Herran sana: ’Ihmislapsi, käännä kasvosi kohti Googia Maagogin maassa, Roosin, Mesekin ja Tuubalin ruhtinasta, ja ennusta häntä vastaan.’”
Tämä jae 2 ehdottomasti nimeää pääosan esittäjäksi tässä invaasiossa Venäjän.
 1. Sana, ”Roos” on vanha nimi maalle jota me kutsumme nyt Venäjäksi (Russia).
 2. Sana, ”Mesek” on kantamuoto kaupungille, Moskova (Moscow).
 3. Sana, ”Tuubal” on nimi yhdelle Venäjän ja Ukrainan pääjoista. Tuubal-joki on yhä yksi merkittävimmistä joista maailmassa.
Jakeet 4-6 kertovat meille että tämä tulee olemaan hirvittävä armeija. Jumala käyttää sanoja kuten ”suuri joukko (a great company)”, ”Goomer ja kaikki sen sotalaumat (Gomer and all his hordes)”, ja ”suuri joukko, lukuisa sotaväki (great host, a mighty army)” [jae 15], kuvailemaan tämän sotajoukon kokoa. Tuo sotajoukko tulee näyttäytymään voittamattomana kun se marssii Israelin rajoille.
Samalla kun raamatuntutkijat ovat epävarmoja tämän invaasion tarkasta ajankohdasta, muusta kuin sen tapahtumisesta ”vuotten lopulla (in the latter years)” [jae 8], tai ”päivien lopulla (latter days)” [jae 16], ja ”latter days” [KJV, 39:28], jotkut tutkijat uskovat että tämän invaasion täytyy tapahtua ennen kuin Antikristus ”vahvistaa liiton” Israelin uskonnollisten johtajien kanssa. Tämä invaasio saattaa olla liipaisin aloittamaan ahdistuksen ajan 7 juutalaista vuotta. [Persianlahden sota vuonna 1991 oli liipaisin Oslon rauhansopimukselle, jota kesti tasan 7 juutalaista vuotta ennen palestiinalaisten 2. intifadaa. Aikajakso oli 13.9.1993 – 28.9.2000 eli juutalaisen elul-kuun 27. päivä 7 vuoden välein. Bill Clinton ”liiton” vahvistajana oli kenraaliharjoitusta lopullista valerauhaa silmälläpitäen. Suom. huom.]
Perusta tälle uskomukselle on Hesekiel 39:9, jossa Jumala toteaa että Israelin kansan ei tarvitse huolehtia polttoaineen saamisesta 7 vuoteen, koska he voivat purkaa osiksi jäljellejääneet rippeet tästä valtavasta armeijasta, jonka Jumala on juuri tuhonnut. Koska kukaan ei usko että jonkun täytyisi huolehtia polttoaineen saamisesta Jeesuksen tuhatvuotisen valtakunnan alkukuukausina tai -vuosina, niin sitten tämän invaasion ja sen verisen lopun täytyy päättyä ennen aikaa, jolloin Antikristus allekirjoittaa sopimuksen Israelin kanssa, missä kohtaa 7-vuotinen vaivan aika alkaa. [Daniel 9:27] [Tuskin Israel elää ahdistuksessa valerauhan aikana, vaan vasta sitten kun Antikristus vainoaa heitä (purkaa liiton) eli viimeiset 3,5 kuuvuotta eli 1,260 päivää. Tuhatvuotisen valtakunnan alussa voi olla jokin siirtymävaihe messiaaniseen aikakauteen, jolloin Googin armeijan jäänteitä voidaan aivan hyvin käyttää polttoaineina. Mielestäni Googin sota ajoittuu lähelle Harmagedonia (7. pasuuna). Suom. huom.]
Selvitys 7-vuotisen ahdistuksen ajan (Tribulation Period) alusta
Kuinka näin voi olla, sinä sanot? Eikö 7-vuotinen ahdistuksen aika ala sillä hetkellä kun Antikristus ilmestyy, ja aloittaa petolliset ”ihmeensä ja merkkinsä”?
Ei, ahdistuksen aika ei ala silloin. Se alkaa sen jälkeen kun hän on vakuuttanut ortodoksijuutalaiset rabbit siitä että hän on kauan-odotettu juutalaisten Messias (vapaamuurarikristus eli Rothschildin sukua oleva ulkojuutalainen, Suom. huom.). Ei kukaan henkilö, huolimatta kaikista ihmeistään, ole kykenevä voittamaan puolelleen ortodoksijuutalaisen johdon sydämiä, ellei hän ”täytä” kaikkia Vanhan Testamentin messiasprofetioita ja messiasodotuksia, joita on luotu väärän rabbiinisen perinteen kautta.
Okkultistiset kirjailijat ovat tietoisia tästä tosiasiasta, ja he ovat tehneet taidokkaita suunnitelmia Antikristukselle pettämään ortodoksijuutalaiset rabbit; he suunnittelevat Antikristuksen harkitusti lavastavan kaikki nämä odotukset. Peter Lemesurier, kirjoittaessaan kirjaansa, The Armageddon Script, myöntää tämän olevan tosiasia. Hän listaa kaikki nämä odotukset ja tavan missä Antikristus toteuttaa ne.
Pointti on, että maailma kulkee läpi ajanjakson, joka on ainakin muutama kuukausi, ellei vuosi joka on ajankohtien välillä kun Antikristus nousee ja juutalaiset rabbit ovat virallisesti julistaneet hänen olevan heidän Messiaansa, ja siten sallien hänen vahvistaa heidän kansallinen liittonsa.
Salliiko raamattu tämän skenaarion? Kyllä, se sallii, siinä mielessä että se ei kiellä sitä. Danielin kirjan luvun 9:27 kohdassa, missä me näemme virallisen alun 7-vuotiselle vaivan ajalle, me emme näe mitään mainintaa ajanjaksosta Antikristuksen ilmestymisen, ja liiton vahvistamisen välillä. Kuitenkin, sellaista aikajaksoa ei kielletä tässä Kirjoitusten osassa. Lisäksi, tutkijat tuntevat juutalaiset tarpeeksi hyvin tietääkseen että he eivät koskaan hyväksyisi jotakuta Messiaaksi, ellei hän ole täyttänyt näitä raamatullisia ja Raamatun ulkopuolisia odotuksia.
Jumala tuo lisävaloa tähän aiheeseen Danielin luvussa 7:7-8. Tässä profetiassa, Jumala sanoo että Antikristuksen varsinaista ilmestymistä tulee edeltämään 10 superkansakunnan (Super Nations), joilla on kullakin johtaja, globaali uudelleenjärjestely. Ilmestyskirjan luvussa 17:17 on rinnakkainen kohta, missä Jumala paljastaa että nämä 10 johtajaa noudattavat aktiivista suunnitelmaa saadakseen kaiken poliittisen ja taloudellisen vallan maailmassa selvää tarkoitusta varten antamalla sen [vallan] Antikristukselle. Me tunnemme tämän suunnitelman Uuden Maailman Järjestyksen suunnitelmana. Tämä tarkoittaa sitä että, kun Antikristus nousee, kaikki nämä 10 superkansakuntaa tulevat ilmoittamaan että ne antavat koko heidän voimansa ja vaikutusvaltansa Antikristuksen käyttöön. He tulevat luultavasti järjestämään yhteisen lehdistötilaisuuden, jossa ovat läsnä kaikki 10 johtajaa, yhdessä Antikristuksen kanssa, kun he ojentavat hänelle avaimet maailmaan.
Minkä riemukkaan juhlan maailma tulee antamaankaan tälle tapahtumalle! Sinä tulet näkemään voitonriemuista uutisointia kuten et ole koskaan, ikinä aiemmin nähnyt.
Kuitenkin, Danielin kirjan luvussa 2:40-45, Jumala sanoo meille että tämän voitonriemukkaan juhlinnan taustalla, kaikki ei ole hyvin vasta luodussa Antikristuksen valtakunnassa. Tässä kohdassa, Jumala kertoo meille että tämä 10 kansakunnan kuningaskunta tulee olemaan osaksi luja ja osaksi hajanainen. Sen koostumus tulee olemaan kuin osaksi rautaa ja osaksi palanutta savenvalajan savea. Koska nämä kaksi elementtiä eivät voi koskaan pysyä koossa, ja koska palanut savenvalajan savi on niin haurasta, ja kun globaalin valtakunnan vaikutusvalta varsinaisesti sijoitetaan tähän 10 kansakunnan rakenteeseen, niin koko roska tulee murentumaan. Kuinka tämä hajoaminen tapahtuu?
Danielin luvussa 7:7-8, me näemme ainoan tapahtumien ketjun, joka voisi kertoa meille kuinka lähellä Antikristuksen ilmestyminen on. Tarkastelkaamme näitä kolmea perättäistä vaihetta:
 1. Jae 7, Daniel näkee 10 sarvea [kansakuntaa] muodostumassa.
 2. Jae 8a, Daniel näkee vielä yhden sarven, ”pienen sellaisen”, tulevan esiin sen jälkeen kun 10 sarvea muodostettiin. Tämä pieni sarvi on Antikristus, kuten Jumala vahvistaa luvussa 7:24-25.
 3. Yhtäkkinen, mullistava hävitys tapahtuu, tuhoten totaalisesti kolme alkuperäisestä kymmenestä superkansakunnasta. Jumala ei paljasta tarkasti mitkä nämä kolme superkansakuntaa voisivat olla, mutta Hän antaa meille joitakin todella hyviä vihjeitä mitkä voisivat olla ainakin kaksi superkansakunnista, jotka on määrä hävittää.
Mahdollinen kolmen tuhotun kansakunnan tunnistus
 1. Hesekielin kirjan luvussa 38:1-4, Jumala paljastaa että tämän valtavan armeijan, joka marssii Israelia vastaan ”päivien lopulla”, johtaja tulee olemaan Venäjä. Uuden maailmanjärjestyksen suunnitelma paljastaa että Venäjä tulee olemaan kansakunta numero 5:n johtaja heidän globaalissa uudelleenjärjestely-ohjelmassaan (Lue kaikki yksityiskohdat uutisesta NEWS1002).
 2. Hesekielin luvussa 38:13, Jumala toteaa että Israelin liittolaiset tämän invaasion aikana eivät siirry aggressiivisesti suojelemaan Israelia. Pikemmin, he lauhkeasti antavat diplomaattisen kommentin sanoen, ”Oletko koonnut joukkosi ottamaan saalista? – Kuljettaaksesi pois karjan ja omaisuuden, ottaaksesi suuren ryöstösaaliin?” Toisin sanoen, nämä Israelin liittolaiset kieltäytyvät tosiaankin tulemasta Israelin avuksi. Tänä aikana, Israel tuntee olonsa petetymmäksi kuin se on koskaan tuntenut elinaikanaan; lisäksi, jos Yhdysvallat kieltäytyy tulemasta sen avuksi, niin sen sotilaallinen tappio Venäjän kynsissä tulee näyttämään mitä uhkaavimmalta, väistämättömältä, ja kouriintuntuvalta.
  Nykyajan tutkijat ovat panneet merkille että Yhdysvallat on historiallisesti tukenut Israelia Venäjää vastaan useissa tapauksissa lähtien Israelin kansakunnan jälleensyntymästä vuonna 1948. Itse asiassa, presidentti Nixon määräsi Amerikan ydinasejoukot täyteen valmiustilaan vuoden 1973 Lähi-idän sodassa, jolloin Venäjä uhkasi käyttää ydinaseita, ja oli tosiasiassa pannut ydinaseensa hälytysvalmiuteen. Kuten sinä voit nähdä kuvasta yläpuolella, presidentti George W. Bush ilmeisesti järjesti ”lehtikuvaustilaisuuden (photo-op)” näyttämään hänet Israelin illuministisen heksagrammilipun edessä (Lue uutinenNEWS2128 kaikista yksityiskohdista). Amerikan johtajat ovat aina tukeneet Israelia, huolimatta siitä mitä muu maailma ajatteli meistä.
  Sen vuoksi, tässä tapauksessa, nykyajan tutkijat kysyvät, missä Yhdysvallat on tällöin?
  Jos Yhdysvallat, NAFTA:n johtajana, tuhottaisiin, sitten me ymmärtäisimme miksi muut Israelin liittolaiset ilmaisevat vain miedon diplomaattisen protestin Israelin puolustukseksi.
 3. Yksi messiaanisista juutalaisten rabbien odotuksista on se, että Messias vapauttaa Jerusalemin, joka on armeijoiden piirittämä. Jeesus viittasi tähän uskomukseen Luukkaan evankeliumin luvussa 21:20,”Mutta kun te näette Jerusalemin sotajoukkojen ympäröimänä, silloin tietäkää, että sen hävitys on lähellä.” Tämän kohdan asiayhteys on juutalaisten vaino suuressa ahdistuksen ajassa. Kun juutalaiset näkevät Jerusalemin sotajoukkojen ympäröimänä, heidän on määrä tietää että vainot ovat hyvin lähellä, ja heidän on määrä paeta.
  Jeesus on juuri lausunut messiaanisen profetian, joka sisältyy Sakarjan kirjan lukuun 12, missä Jerusalemia vastaan hyökätään ja kaupunki piiritetään armeijoilla, mutta Jumala on luvannut vapauttaa ikuisen kaupungin Hänen kaikkivoipaisella voimallaan.
Nyt, minä kysyn sinulta yksinkertaisen kysymyksen: kun Antikristus on ryhtymässä harkitusti ”toteuttamaan” kaikki messiaaniset profetiat, jotta ortodoksijuutalaiset johtajat julistaisivat hänet Messiaakseen, niin kuinka hän aikoo tekaista hyökkäyksen Jerusalemiin ympäröivine sotajoukkoineen, ja jumalallisen pelastuksen ilmestymisen?
Vastaus on helppo, mutta kukaan ei ilmeisesti ole ajatellut sitä.
Kun Venäjä-johtoiset armeijat siirtyvät Israelia vastaan – mahdollisesti sen jälkeen kun Venäjä on juuri tuhonnut Pohjois-Amerikan Unionin ja heti Antikristuksen nousun jälkeen – Venäjä tulee johtamaan sotajoukkoa, joka marssii pohjoisesta ja etelästä. Libyalaiset ja etiopialaiset muodostavat eteläisen armeijakunnan, samalla kun venäläiset, jotkut eurooppalaiset, turkkilaiset ja iranilaiset muodostavat pohjoisen armeijakunnan.
Juuri ennen kuin Jumala tuhoaa kokonaisia armeijoita, jotka ympäröivät Israelia, juutalaiset tulevat näkemään että heitä ja heidän rakastettua kaupunkiaan, Jerusalemia, piiritetään sotajoukoilla. He tulevat odottamaan Messiastaan vapauttamaan heidät Raamatun profetian mukaisesti. Ja, heillä tulee olemaan silmäänpistävä messiaaninen kandidaatti, joka on liikuskellut kaikkialla Israelissa, väittäen olevansa heidän Messias, ja toteuttaen kaikki messiaaniset profetiat. Kaikkien juutalaisten silmät kohdistuvat häneen nähdäkseen voisiko hän vapauttaa Jerusalemin ympäröiviltä sotajoukoilta.
Tämä tulee olemaan lopullinen, pureva testi osoittamaan olisiko mies, joka väittää olevansa juutalainen Messias, todella heidän kansallinen Messiaansa, jota he ovat kauan odottaneet. Lisäksi, hetkestä jolloin Antikristus nousee, hän tulee pystyttämään päämajansa Jerusalemiin. Häntä varten ollakseen julistettu juutalaiseksi Messiaaksi, hän ei voisi pystyttää päämajaansa mihinkään muuhun paikkaan. Sen tähden, kun sotajoukot lähestyvät Israelin rajoja pohjoisesta ja etelästä, Antikristuksen jännitteet messiasvirkaan täytyvät olla hyvin korkeat. Kuitenkin, Venäjä on juuri tuhonnut Yhdysvallat, Kanadan, ja Meksikon [NAFTA] ja on luultavasti hävittänyt jonkun toisen superkansakunnan (Kenties Britannian Länsi-Euroopasta? Tähän kohtaan sopii Hes. 39:6: ”Ja minä lähetän tulen Maagogiin ja rantamaalla turvassa asuvien keskeen. Ja he tulevat tietämään, että minä olen Herra.” Suom. huom.). Nyt ne ovat ilmeisesti poissa tuhoamasta Antikristusta itseään ja ottamasta hallintaa maailmasta Äiti Venäjän vuoksi.[Eurooppalainen Rothschild-illuminaattisuku, josta Antikristus nousee, on varmaankin USA:n vihollinen ja suunnittelee sen tuhoamista. Illuminaatit taistelevat keskenäänkin. Nykyinen finanssikriisi Amerikassa saattaa olla Rothschildien metkuja. USA:ssa hallitsevat ennen kaikkea Rockefellerit. Suom. huom.]
Antikristus tulee luultavasti olemaan täynnä uskomatonta raivoa, koska Venäjän johtajat ovat perääntyneet heidän vanhasta suunnitelmasta tukea häntä kun hän nousee. Kuinka he rohkenevat vaihtaa puolta niin nopeasti tuhotakseen 10 kansakunnan konsortion, jota on hyvin huolellisesti suunniteltu niin pitkän aikaa, ja jota on niin kauniisti johdettu?
Mutta, Antikristuksen täytyy myös olla täynnä pelkoa ja pahaa aavistusta. Hänellä ei ole mitään ydinasearsenaalia ja ei mitään skalaariaseiden sotilaallista voimaa joka vetää vertoja Venäjälle, eikä keinoa antaa sille iskua. Ilman Yhdysvaltoja, Venäjä ja Kiina on King Kong, ja Kiina ei tee mitään siirtoja siellä idän suunnalla, kun sen sovittu tapaaminen Jerusalemin kanssa on ainakin 7 vuoden päässä tästä pisteestä.
Kun Jumala tulee väliin tuhotakseen Venäjän ja kaikki sitä seuraavat armeijat, kuten Hän lupaa tehdä Hesekielin luvussa 38:16-23, ja luvussa 39, maailman ihmiset yleisesti ja erikoisesti juutalaiset, tulevat luottamaan Antikristukseen! Juutalaiset tulevat sanomaan, ”Hyvä tavaton, hän vapautti Jerusalemin ympäröivistä sotajoukoista”. Koska Antikristus oli jo ”täyttänyt” kaikki muut profetiat ja messiasodotukset, ortodoksijuutalaiset johtajat eivät tule tuhlaamaan aikaa julistaessaan hänet heidän Messiaakseen. [Minusta tämä ei ole uskottava teoria. Israelilla on 200 ydinpommia ja ties mitä muita aseita. Israel pystyy näiden avulla itse tuhoamaan kaikki häntä vastaan hyökkäävät kansakunnat. Toivonen huom.]
Silloin, ja vain silloin, he tulevat sallimaan hänet saapumaan neuvottelupöytään ”vahvistamaan liiton” (Daniel 9:27), ja siten aloittamaan 7-vuotisen ahdistuksen ajan.
Saadakseen meidät huomaamaan että venäläisjohtoinen invaasio Israeliin tapahtuu juuri ennen ”liiton vahvistamista”, Jumala käyttää aikajaksoa, ”7 vuotta” Hesekielin luvussa 39:9! Kuuntele:
Israelin kaupunkien asukkaat menevät ulos ja sytyttävät ja polttavat aseita, pieniä ja suuria kilpiä, jousia, nuolia, käsikarttuja ja keihäitä. He pitävät niitä polttoaineina seitsemän vuotta.”
Seitsemän vuotta. Se mitä uskon Jumalan sanovan tässä, on että, venäläisten invaasio Israelia vastaan tulee tapahtumaan juuri ennen kuin Antikristus vahvistaa liiton. Monien raamatuntutkijoiden kannassa, jonka mukaan tämä invaasio tapahtuu lähellä ahdistuksen ajan puoltaväliä, ei ole minusta mitään järkeä, koska minä en pysty kuvittelemaan juutalaisia keräämässä polttopuita Jeesuksen tuhatvuotisen valtakunnan ensimmäisten 3,5 vuoden aikana. [Nykyään aseet valmistetaan teräksestä, mikä ei pala, mutta on ilmeisesti mahdollista valmistaa niitä sellaisesta materiaalista joka palaa korkeassa lämpötilassa (en muista materiaalin nimeä). Jotta tämä toteutuisi, materiaalin täytyy vaihtua. Tämä ei ole näköpiirissä aivan lähitulevaisuudessa. Siksi minä en pane paljon painoa David Bayn aikamääreille. Tietenkin tämä tarkoittaa myös sitä että Raamattua ei pidä ottaa aivan kirjaimellisesti. Toivonen huom.]
On paljon järkevämpää käsittää että tämä Venäjän hyökkäys Israeliin tapahtuu juuri ennen kuin Antikristus vahvistaa Liiton ja se [hyökkäys] tulee olemaan katalysaattori jonka toimesta juutalaiset kuuluttavat Antikristuksen Messiaakseen!
Johtopäätös
Turkki on siirtymässä pois lännen vaikutuspiiristä militanttiseen islamilaiseen vaikutuspiiriin jota johtaa alueellisesti Iran ja globaalisti Venäjä. Tämä dramaattinen muutos osoittaa että maailman kansat ovat mitä varmimmin suuntaamassa kohti aikakauden loppua. Itse asiassa, kristittyjen pitäisi olla iloisia, koska he voivat nähdä enemmän kiehtovaa todistetta siitä, että historia kehittyy täsmälleen niin kuin profeetalliset Kirjoitukset ovat ennalta kertoneet!
Seuraava tapahtuma, jota pitäisi katsella, on ilmoitus Palestiinan valtion luomisesta. Tämä 2,600 vuotta vanha profetia on tapahtumaisillaan, kuten kaikki ”merkit maassa” vahvasti osoittavat. Tämä ”Isralestine” -kirja (http://www.cuttingedge.org/detail.cfm?ID=1977) käsittelee yksityiskohtaisesti tätä kiehtovaa kehitystä ja monia Vanhan Testamentin profetioita, jotka tulevat toteutumaan.
Sinun uskosi tulee dramaattisesti voimistumaan. Muista, vain Pyhän Raamatun Jumala käyttää täyttyneitä profetioita yhtenä avainkeinoista joilla Hän vahvistaa sen todellisuuden että Hän on ainoa oikea Jumala ja kaikki muut jumalat ja niiden uskonnot eivät ole mitään muuta kuin vääriä pyrkimyksiä!
Tarkkaile Israelia, Irania, ja Venäjää, sillä nämä ovat avainpelaajia tapahtumissa, jotka ovat kehittymässä.
Totisesti, aikakauden loppu on yllämme!

---------------------------------

Oletko sinä hengellisesti valmis? Onko sinun perheesi? Suojeletko sinä riittävästi rakkaitasi? Tämän ministeriön tarkoitus on saada sinut ymmärtämään vaara joka uhkaa sinua, ja auttaa sitten sinua löytämään keinoja, kuinka varoittaa ja suojella rakkaitasi. Sitten kun olet kauttaaltaan valmis, sinä voit myös käyttää tietojasi keinoina avata ovi keskustelulle pelastumattoman henkilön kanssa. Minä olen tehnyt sitä monta kertaa ja olen nähnyt ihmisten tulevan Jeesuksen luokse tämän seurauksena. Nämä vaaralliset ajat ovat myös aikoja jolloin me voimme tuoda monta sielua Jeesukselle Kristukselle, saaden aikaan ikuisen muutoksen.

Jos olet ottanut Jeesuksen Kristuksen vastaan henkilökohtaisena vapahtajanasi, mutta olet ollut hyvin välinpitämätön hengellisellä matkallasi Hänen kanssaan, sinun täytyy välittömästi pyytää Häneltä anteeksiantoa sekä uudistumista. Hän antaa sinulle välittömästi anteeksi sekä täyttää sydämesi Pyhän Hengen ilolla. Sitten sinun tarvitsee aloittaa päivittäinen rukouselämä ja henkilökohtainen Raamatun opiskelu.

Jos sinä et ole ottanut Jeesusta vastaan henkilökohtaisena vapahtajanasi mutta olet tullut ymmärtämän Hänen todellisuutensa sekä lopun aikojen lähestymisen, ja haluat ottaa vastaan Hänen ilmaisen Ikuisen Elämän lahjansa, sinä voit tehdä sen nyt, omassa kodissasi. Kun sinä kerran olet ottanut Hänet vastaan vapahtajana, olet hengellisesti uudestisyntynyt, ja saat olla aivan yhtä varma Taivaaseen pääsystä kuin olisit jo siellä. Sitten sinä voit levätä vakuuttuneena siitä että Antikristuksen valtakunta ei pääse käpälöimään sinua hengellisesti.

Jos haluat syntyä uudesti käänny meidän pelastussivulle nyt.

Me toivomme että tämä ministeriö on siunannut sinua tehtävässään opettaa sekä varoittaa ihmisiä, jotta he voisivat nähdä tulevan "Uuden maailmanjärjestyksen" -- Antikristuksen valtakunnan -- päivittäisissä uutisissa.

Lopulta me haluamme kuulla sinusta. Sinä voit kirjoittaa (englanniksi!) meille osoitteeseen:

Cutting Edge Ministries
 11 Robert Toner Blvd., Ste 5-393
North Attleboro, MA 02763-1156

Sinä voit myös lähettää sähköpostia meille.

Tämä on Cutting Edge Ministeriön artikkeli numero 2345Käännetty Cutting Edge Ministeriön suostumuksella.

Kääntäjä: Olli R. -- "nokialainen"

CUTTING EDGEN VIIKKOKIRJE, 4.maaliskuuta 2009


II. Ulkoministeri Hillary Clinton ei tuhlannut yhtään aikaa laskeuduttuaan Israeliin vaatimaan Palestiinan valtiota.

Hänen painotuksensa tässä ”kahden valtion ratkaisussa” merkitsee sitä, että presidentti Obama tulee asettamaan suuren määrän diplomaattista korostusta antamaan palestiinalaisille oma valtionsa.

Kuitenkin, kuten tämä DVD, "Relentless" (”Säälimätön sota”, http://www.cuttingedge.org/detail.cfm?ID=1334) osoittaa, islamilainen viha kaikkea juutalaista kohtaan tulee estämään minkä tahansa kestävän rauhan ja laukaisee Jumalan tuomiot Jooelin kirjan 3. luvussa. Esittelyfilmi, edellä mainittu, tulee räjäyttämään mielesi.

UUTISKATSAUS: ”Clinton tapaa Peresin: Korostuksia tarvitaan kahden valtion ratkaisulle”, YNET News, 3. maaliskuuta 2009, http://www.jpost.com/servlet/Satellite?cid=1235898331755&pagename=JPost/JPArticle/ShowFull.

USA:n ulkoministeri Hillary Clinton sanoi lehdistötilaisuudessa presidentti Shimon Peresin kanssa että palestiinalaisille tarkoitetun hyväntekeväisyyskonferenssin (donations conference) aikana, joka järjestettiin Sharm el-Sheikhissä, hän [Clinton] korosti tarvetta kahden valtion ratkaisulle Palestiina-Israel konfliktiin. Hän sanoi että ’kyyninen’ rakettituli Israeliin täytyy lopettaa ja että ei ole epäilystäkään siitä, että ei mikään maa, sisältäen Israelin, voi seistä toimettomana kun heidän kansalaisiaan vastaan hyökätään.”

Tavattuaan Israelin presidentin, Peresin, Clinton matkusti Ramallahiin tavatakseen Palestiinan hallinnon vapaamuuraripresidentti Abbasin (http://www.cuttingedge.org/detail.cfm?ID=1143). Clinton toisteli hänen ”kahden valtion” teemaansa.

UUTISKATSAUS: ”Clinton tapaa Palestiinan johtajia”, Al-Jazeera News, 3. maaliskuuta 2009, http://english.aljazeera.net/news/middleeast/2009/03/20093492536639833.html.

Palestiinan hallinnon johtajat ovat kehottaneet Hillary Clintonia, USA:n ulkoministeriä, painostamaan Israelia jäädyttämään siirtokuntien rakentamisen Länsirannalla ja avaamaan Gazan kaistaleen rajat … Neuvotteluiden alussa Clinton vakuutti Washingtonin sitoutumista kahden valtion ratkaisulle Israel-Palestiina konfliktissa.”

Palestiinan valtion perustaminen on niin tärkeä asia Illuminatille, että Palestiinan hallinnon presidentti Abbas vaatii että sellaisen valtion täytyy olla osa mitä tahansa yhtenäisyyshallitusta Hamasin ja hänen Palestiinan hallintonsa välillä.

UUTISKATSAUS: ”Hamas vannoo: Me emme tule koskaan tunnustamaan Israelia”, YNET News, 28. helmikuuta 2009, http://www.ynetnews.com/articles/0,7340,L-3678809,00.html.

Palestiinan presidentti Mahmoud Abbas sanoi lauantaina että minkä tahansa yhtenäisyyshallituksen, johon kuuluu Hamas, täytyisi suostua kahden valtion ratkaisuun Israelin kanssa, vaatimus, jonka hänen islamistiset kilpailijat nopeasti hylkäsivät. Erimielisyys voisi vaikeuttaa Egyptin välityksellä käytyjä sovintoneuvotteluja, jotka pyrkivät lopettamaan skisman Hamas-johtoisen Gazan kaistaleen ja miehitetyn Länsirannan, missä Abbasin Fatah-ryhmä pitää valtaa, välillä.”

Miksi Hamas vastustaa niin kiivaasti palestiinalaisia saamasta omaa valtiotaan? Kuitenkin, tuo tavoite näyttää siltä ikään kuin se jaettaisiin kaikkien palestiinalaisten ryhmittymien kesken.

Vastaus on helppo: Hamas käsittää että presidentti Abbas on vapaamuurari ja tekee yhteistyötä globaalin vapaamuurariuden kanssa Palestiinan valtion synnyttämisessä. Hamasin johto myös ymmärtää että illuministisen vapaamuurariuden ensisijaisella päämäärällä ei ole mitään tekemistä islamilaisten huolien kanssa, vaan se on huolissaan vain Temppelivuoren kaappaamisesta hallintaansa, jotta he voivat jälleenrakentaa Salomonin temppelin suunnitellulle vapaamuurarikristukselle.

Me postitimme artikkelin joitakin vuosia sitten koskien tätä aihetta ja rohkaisemme sinua lukemaan sen, koska sen sisältö mahdollistaa sinua paremmin käsittämään mitä on tapahtumassa Israelissa ja miksi. Meidän artikkelimme on:

VAPAAMUURARIEN KIIHKEÄ HALU JÄLLEENRAKENTAA SALOMONIN TEMPPELI ON ETEENPÄIN AJAVA VOIMA LÄHI-IDÄN TAPAHTUMIEN TAKANA TÄNÄ PÄIVÄNÄ” – NEWS1643.

Hamas haluaa Palestiinan valtion, mutta ei sellaista, jonka vapaamuurarius haluaa saattaa todellisuuteen. Hamas haluaa perustaa valtion palestiinalaisille joka perustuu Israelin täydelliselle tuhoamiselle. Tästä syystä, yhtenäisyyshallitus Hamasin ja Abbasin Fatah-ryhmän kesken näyttää hyvin epätodennäköiseltä.


Kääntäjä: Olli R. -- "nokialainen"


Takaisin