Irak on kuolemassa!Alaotsikko: Koko maata katetaan saastumisella johtuen myrkyistä ja köyhdytetystä uraanista (Depleted Uranium eli DU). Ihmiset menehtyvät hitaasti syövän ja muiden tautien kautta, jotka on aiheutettu DU:lla. Muista, sekä Irak että Haiti sijaitsevat maailman "ei-integroituneen aukon (Non-Integrating Gap)" alueella, kuten hahmoteltiin "Pentagonin uudella kartalla". 

Uusi maailmanjärjestys on tulossa! Oletko valmis? Kun sinä kerran tulet ymmärtämään, mikä tämä "Uusi maailmanjärjestys" todella on ja kuinka sitä asteittain valmistellaan, sinun on mahdollista nähdä sen kehittyminen päivittäisissä uutisissa!!

Opi kuinka voit suojella itseäsi ja rakkaitasi.

Valmistaudu yllättymään, niin että sinä et enää ikinä seuraa uutisia samalla tavalla.OLET NYT TERÄNSUULLA
Copyright © 2010 Cutting Edge Ministries. All rights reserved.

Kaikkein tärkein juttu Afganistan-Irak -sodista on se, että köyhdytettyä uraania sisältävien ammusten pöly on hitaasti tappamassa siviiliväestöä; seuraavien 20 vuoden kuluessa, ei kukaan siviili pysty elämään Irakissa. Sairaus, joka on aiheutettu köyhdytetyllä uraanilla, vaihtelee niin laajasti että arvostelukyvytön ei pysty määrittelemään tarkasti mitään erityistä syytä kuolemalle; he hyväksyvät termin, "Salaperäinen tauti (Mysterious Disease)", epämääräinen sanapari, joka on suunniteltu tehokkaasti kätkemään salakavala uraanimyrkytys, joka aiheuttaa sairauden.
Me olemme tässä eräänlaisia edelläkävijöitä kuvaillessamme köyhdytetyn uraanipölyn tappavaa luonnetta, joten puhukaamme nyt sen tieteellisestä luonteesta. Vain siten sinä voit ymmärtää kuinka massiivisesta hiekkamyrskystä voisi tulla sellainen kuolemanväline -- niin tappava ase, että voit ajatella vain Ilmestyskirjan 4. sinettiä luvussa 6.
Määritelmä köyhdytetylle uraanille -- DU:lle
"Köyhdytetty uraani on sitä, mitä jää ylijäämäksi kun suurinta osaa korkeasti radioaktiivisia uraanityyppejä (isotooppeja) siirretään käytettäväksi ydinpolttoaineena tai ydinaseisiin. Köyhdytettyä uraania, jota käytetään panssaria-lävistävissä ammuksissa ja parantamaan panssarisuojaa joissakin Abrams-tankeissa, käytetään myös siviiliteollisuudessa, ensisijaisesti lentokoneiden ja laivojen vakauttajissa. Köyhdytetty uraani on raskasmetalli, joka on myös hieman radioaktiivinen. Raskasmetalleilla (uraani, lyijy, volframi, jne.) on kemiallisia myrkyllisyysominaisuuksia, jotka, suurina annoksina, voivat aiheuttaa haitallisia terveysvaikutuksia. Köyhdytetty uraani, joka jää kehosi ulkopuolelle, ei voi vahingoittaa sinua." [Department of Defense (Puolustusministeriö), usein tehtyjä kysymyksiä, Depleted Uranium]
Niin pitkälle kuin tämä lausunto meneekin, meillä ei ole mitään ongelmia tosiasioiden kanssa, joita DOD (Puolustusministeriö) tuo esille, koska se [DU] on käytännössä reagoimaton ennen kuin sillä tulitetaan; kuitenkin, heti kun köyhdytettyä uraania käytetään taistelussa, vaarallinen saastuminen alkaa. Enin osa räjähtäneestä taistelukärjestä hajoaa äärimmäisen pieniksi sirpaleiksi -- vaikka suuremmatkin ovat mahdollisia -- ja paljosta tulee säteilevää pölyä. Joten, kun henkilö kulkee läpi sotatantereen, hän hengittää hiukkasia, jotka viipyvät pitkään ilmassa, sekä hän saa paljon säteilyä varusteisiinsa. Kuulkaamme asiantuntijaa koskien tämäntyyppistä altistumista.
"Englannin kuninkaallinen tiedeseura (The Royal Society of England) julkisti dataa näyttäen että taistelutantereen sotilaat, jotka hengittävät sisäänsä tai nielevät suuria määriä DU:ta, voivat kärsiä munuaisten vajaatoiminnasta päivien sisällä." ["Köyhdytetty uraani saattaa pysäyttää munuaisten toiminnan päivissä", Rob Edwards, New Scientist.com, 12.3.2002; myös "Uraaniaseet liian kuumia käsiteltäväksi", Rob Edwards, New Scientist.co.uk, 9.6. 1999]
Muut sotilaat, jotka hengittävät sisään pienempiä määriä eivät kärsi välittömästi, mutta heillä on suuri todennäköisyys hengittää tarpeeksi aiheuttaakseen itselleen vakavia ongelmia myöhemmin. Kuinka monia maavoimien sotilaita saastutetaan tarpeeksi köyhdytetyn uraanin jäännöksellä?
"Kuka tahansa sotilas Irakissa nykyään, joka ei ole vetänyt henkeensä tappavaa radioaktiivista pölyä, ei hengitä lainkaan." [Kuolema joka tulee vähitellen -- Kuinka Amerikka ydinsaastuttaa (Nukes) sen omia joukkojaan", Worhington, Amy The Idaho Observer, 16.4.2003]
Pääsitkö jyvälle tästä lausunnosta? "Kuka tahansa sotilas Irakissa nykyään, joka ei ole vetänyt henkeensä radioaktiivista pölyä, ei hengitä lainkaan."
Tämä tarkoittaa sitä, että joka ainoalla sotilaalla -- ja joka ainoalla siviilillä -- on pienenpieniä köyhdytetyn uraanipölyn hiukkasia majoittuneena keuhkoihinsa, säteillen radioaktiivisuutta heidän kehonsa läpi 24 tuntia vuorokaudessa, 7 päivää viikossa.
Tämä lääketieteellinen tragedia vahvistettiin minulle puhelinsoitolla eläkkeelle jääneen armeija-aikaisen majurini toimesta. Itse asiassa, hän vahvisti todeksi tilastot Persianlahden Sota I:n veteraaneista, joita me kertaamme lyhyesti. Käytännössä 100% maajoukoista säteilytetään tasolle, joka on ongelmallinen; jos Persianlahden Sota I on jokin osviitta, 75%:lle miehistä, jotka palvelevat maajoukoissa, kehittyy yksi tai useampi äärimmäisen vakava lääketieteellinen tila, jotka me listaamme tuonnempana, kappaleessa, joka kattaa Persianlahden Sota I:n. Itse asiassa, sotilaat, jotka tulevat taistelusta miehittääkseen ja hallitakseen maata, ovat niitä, jotka ovat eniten sairauden vaivaamia! Tätä radioaktiivista pölyä on käytännössä mahdotonta siivota, koska se on niin hienojakoista ja peittää kaiken -- palaneista ja romuttuneista ajoneuvoista taloihin maa-alueella, jossa lapset saattavat lopulta leikkiä. Asuinalueilla kuten Basrassa, tämä seikka on pelottava.
Vaikkakin paljon taistelusta tapahtui autiomaassa, irakilaiset yrittivät tosi kovasti sitä, ettei heidän ajoneuvojaan napattaisi (tähtäimeen) aavalla alueella; he tykkäsivät enemmän taistella ruuhkaisemmilla alueilla, ja asutuspaikoissa. Lisäksi, me tuhosimme kaupunkikohteita jatkuvasti; koska monet amerikkalaiset hurrasivat näkymää ammusten räjähtämisestä Bagdadissa, esimerkiksi, niin vain harvat tajusivat että sellaiset ammukset levittivät kohtalokkaita määriä radioaktiivista pölyä joka puolelle.
Liittoutuneiden joukot ovat nyt räjäyttäneet köyhdytetyn uraanin ammuksia Irakissa lähes seitsemän kokonaista vuotta -- lähtien maahantunkeutumisen päivämäärästä 20. maaliskuuta 2003. Arviot siitä kuinka paljon DU-ammuksia on käytetty vaihtelevat 2,000 - 4,000 tonnin välillä. Tuo on paljon uraanilla saastuttamista! Tuo tonnisto vieläpä epäonnistuu ilmaisemaan kunnolla kauhua DU-pölyn määrästä jota kulutetaan; milloin tahansa kova taistelukärki räjähtää, niin se hajoaa useiksi miljooniksi pienenpieniksi pölyhiukkasiksi. Kuinka paljon saastuneita pölyhiukkasia Liittoutuneiden ammukset ovat räjäyttäneet ilmaan Irakissa? Lukumäärän täytyy olla useissa biljoonissa ja biljoonissa ja biljoonissa; ja jokainen noista pölyhiukkasista voi aiheuttaa yhden ihmisen kuoleman, koska se on juuttunut kiinni ihmisen keuhkoihin.
Nyt, tutkikaamme joitakin tämänhetkisiä uutisartikkeleita nähdäksemme miten Irakin kansalaiset ovat alkaneet antautua terveysvahingoille johtuen pitkälle kehittyneestä köyhdytetyn uraanin myrkytyksestä.
UUTISKATSAUS: "Blairin perintö: Irak, murskattu invaasion kautta", The First Post News, 29. tammikuuta 2010
"Tänään kokonaisia alueita Irakista kyllästetään säteilyllä ja dioksiineilla (dioxins), jonka jotkut irakilaislääkärit lukevat -- ainakin osittain -- DU-aseiden syyksi, joita anglo-amerikkalainen koalitio käytti. Fallujahin kaupungissa, kahden merkittävän USA:n hyökkäyksen kohde vuonna 2004, lääkärit raportoivat viime marraskuussa 'ennennäkemättömästä ja nykyään selittämättömästä' kasvusta epämuodostuneissa syntymissä, käsittäen vauvoja joilla on kaksi päätä."
Todellakin, koko maa, ja suurinta osaa Lähi-itää, "kyllästetään" köyhdytetyn uraanipölyn saastutuksella. Useita vuosia sitten, me postitimme artikkelin, jossa me osoitimme miten DU-pöly, joka on kerrostunut Irakin taistelukentälle, voisi päätyä New Delhiin, Intiaan, yli 1,000 mailin päähän. Ole hyvä ja vietä hetki aikaa lukeaksesi tämän artikkelin: NEWS2063, otsikolla, "Sokeuttavat hiekkamyrskyt: Kuinka köyhdytetty uraani voi tappaa kokonaisia väestöjä".
Luettuasi tämän arkistoidun artikkelin, sinä voit helposti nähdä miten DU-sodat, jotka on päästetty valloilleen Skull & Bones presidentin George W. Bushin toimesta, voivat tappaa kokonaisia väestöjä Irakissa ja Afganistanissa, samalla kun monien muiden valtioiden väestöjä harvennetaan, jotka sijaitsevat "ei-integroituneen aukon" alueella "Pentagonin uuden kartan" sisällä.
Sinä käsität että käytännössä kaikki sodat, sanomat sodista, maanjäristykset ja muut luonnonkatastrofit tapahtuvat ensisijaisesti sen alueen sisäpuolella, jota Pentagon kutsuu "ei-integroituneeksi aukoksi". Me tulemme pian postittamaan syvällisen artikkelin tästä mitä mielenkiintoisimmasta, mutta traagisesta, juonesta. Sinä et tule koskaan katsomaan uutisia samalla tavalla enää heti kun sinä tajuat todellisen syyn sille, miksi niin monet tapahtumat maailmassa sattuvat tavalla, joka on tyypillistä.
Nyt, palatkaamme surulliseen aiheeseen joka on käsillä -- Irakin saastuttamiseen köyhdytetyllä uraanilla.
"Ei kukaan tiedä miten monta irakilaista on kuollut Irakin vapauttamisoperaation ja sen tuhoisien jälkimaininkien seurauksena, mutta arviot vaihtelevat 100,000:sta enemmän kuin yhteen miljoonaan kuolleeseen. Viime viikolla Irakin terveysministeriö raportoi, että 2-3 miljoonaa irakilaista on henkisesti ja fyysisesti vammautuneita: perintö, joka käsittää kaikkien Irakin sotien uhrit mennen ajassa taaksepäin vuoteen 1977. Irakin hallituksen mukaan, 1-2 miljoonaa irakilaista on leskiä ja 5 miljoonaa on orpoja. Vuodesta 2003 lähtien, Yhdistyneitten Kansakuntien mukaan, enemmästä kuin neljästä miljoonasta irakilaisesta on tullut pakolaisia tai 'kotimaisia hätäsiirtolaisia' (Internally Displaced Person (IDPs)). Kaikki tämä tapahtuu 30 miljoonan väestön sisällä." (Ibid.)
Selvästi, Irak on matkalla kohti kansanmurhaa jättimäisissä mittasuhteissa, mikä voi olla vain hämärästi nähty tähän saakka. Armeijan lääkäri ystävällisestä Lähi-idän maasta, joka alkuaan varoitti minua köyhdytetystä uraanista, totesi voimakkaasti, että uraanimyrkytys veisi ainakin 20 vuotta laajentuakseen täysin. Tämä aikataulu merkitsee sitä, että Bushin Afganistanin ja Irakin invaasioiden täysi tehovaikutus ei tule "pahimman tapauksen skenaarioon" ennen vuotta 2023, kolmetoista vuotta tästä hetkestä.
Mutta, kun tuo "pahimman tapauksen skenaario" iskee, Irakista ja Afganistanista on tullut asuttavaksi kelpaamattomia maita ja niiden ihmiset tulevat kuolemaan sellaisissa lukumäärissä, että heidän ruumiitaan kasataan kaduilla. Tuossa kohtaa, vähintään, maailma tulee käsittämään että presidentti George W. Bush toimi täysin sopusoinnussa jäsenyytensä kanssa saatanallisessa Pääkallon ja Sääriluiden salaseurassa (Skull & Bones Satanic Society). Bush tulee viemään voiton Adolf Hitleristä ja Josif Stalinista historian suurimpana massamurhaajana. [Ja tätä miestä Leo Meller piti/pitää uudestisyntyneenä kristittynä. Bush on amerikkalainen antikristus ollen 11. presidentti ("pieni sarvi", Dan. 7,8) Harry Trumanista lähtien, joka oli USA:n presidenttinä tämän Danielin 4. pedon eli Uuden Rooman valtakauden alussa heti 2. maailmansodan jälkeen. Suom. huom.]
Määritelmä köyhdytetylle Irakin infrastruktuuri makaa raunioina
"Irakin koulutus- ja terveysjärjestelmät ovat pirstoutuneita. Unicefin mukaan, 40 prosentilla irakilaislapsista ei ole mitään pääsyä puhtaan juomaveden äärelle ja enemmän kuin kaksi miljoonaa ala-aste -ikäistä lasta ei käy koulua..." (Ibid.)
Kaikesta päätellen, 'Irakin vapauttamisoperaatio' on raunioittanut täysin Irakin. Marraskuussa 2001, me postitimme artikkelin, johon me jatkuvasti viittaamme. Sen lähtökohta on osoitettu kultaiseksi valmistettaessa sinua kunnolla ymmärtämään tämän päivän tapahtumia. Ole hyvä ja vietä hetkinen lukeaksesi tämä artikkeli, NEWS1558, otsikolla, "Pakeneminen henkisestä lokerosta: Opettele ajattelemaan päinvastaiseen suuntaan annetusta propagandasta löytääksesi totuuden".
Minä en voi ajatella suurempaa kohdistuvuutta, missä tämä lähtökohta pätisi paremmin kuin Bushin Irakin invaasion tapauksessa. Presidentti Bush ja hänen neuvonantajansa tiesivät tarkalleen, minkälaista uraanikatastrofia he aikoivat runnoa Irakin kansan ylle; he tiesivät, että he olivat päästämässä irti hyvin epätavalliset "helvetin ajokoirat", jotka aikoivat lopulta tuhota Irakin kansan.
Silti, presidentti nimesi hänen kauhistuttavan invaasionsa, "Irakin vapauttamisoperaatioksi"!
Joskus totuus on niin ironinen, että se jättää sanattomaksi.
Irakin hallitus ymmärtää kuoleman joka verhoaa heitä. Yrittääkseen valistaa muita maailman kansakuntia siitä mitä hallaa Yhdysvallat, Iso-Britannia, ja muut "halukkaiden Koalition" jäsenet ovat tehneet heille, he koettavat haastaa nämä maat kansainväliseen oikeuteen.
UUTISKATSAUS: "Irak haastamassa oikeuteen USA:n ja Britannian köyhdytettyjen uraanipommien takia", Press TV, 1.2.2010
"Irakin ihmisoikeuksista vastaava ministeriö tulee jättämään kanteen Britanniaa ja USA:ta vastaan heidän Irakissa käyttämiensä köyhdytettyjen uraanipommien takia, sanoo irakilainen ministeri. Irakin ihmisoikeusministeri, Wijdan Mikhail Salim, kertoi Assabah sanomalehdelle, että oikeusjuttu tullaan käynnistämään perustuen raportteihin, jotka ovat peräisin Irakin tiede- ja ympäristöministeriöstä."
"Irakin sotilasasiantuntijoiden mukaan, USA ja Britannia pommittivat maata köyhdytetyillä uraanipommeilla lähes 2,000 tonnin määrällä Irakin sodan alkuvuosina. Ydinsäteily on lisännyt vikojen kanssa syntyneiden vauvojen määrää Irakin eteläisissä provinsseissa. Irakilaislääkärit sanovat, että he ovat kamppailleet selviytyäkseen kasvusta syöpätapausmäärissä -- erikoisesti kaupungeissa, jotka alistettiin raskaalle pommitukselle USA:laisten ja brittiläisten taholta. Syntymävikojen ja syöpätapausten korkea aste tulee liikkumaan tulevina vuosina Irakin keskisiin ja pohjoisiin provinsseihin, koska säteily voi tunkeutua maaperään ja veteen ilman kautta."
Minun ymmärrykseni on, että uraanimyrkytys on jo tunkeutunut maaperään ja veteen, joka edesauttaa tuottamaan uskomattomia syntymävikoja, joita edellä näytettiin. Kun irakilaisnainen synnyttää vauvan, hänen ensimmäinen kysymyksensä tavallisesti on, "Onko minun vauvani normaali?"
Heti sen jälkeen kun presidentti Bush määräsi invaasion alkavaksi, me postitimme artikkelin, joka kuvasi syitä, miksi me uskoimme, että hyökkäys Irakiin (muinainen Babylon) toteutti Jesajan luvun 13. Ole hyvä ja vietä muutama hetki tutkiaksesi tätä artikkelia, vertaillen sen tiettyjä profetiakohtia raunioituneeseen Irakiin, jonka me näemme tänä päivänä. Tuo arkistoitu artikkeli on NEWS2171, otsikolla, "Presidentti Bush on lähes suorittanut päätökseen aikakauden lopun toteutuksen Jesajan luvun 13 profetiasta muinaista Babylonia (Irakia) vastaan".
Ainoat profetiakohdat, jotka yhä odottavat toteutumistaan Jesajan luvun 13 profetiasta ovat:
  1. Meedialaiset (kurdit) eivät ole vielä saattaneet valmiiksi Jumalan tuomioita irakilaisia vastaan;
  2. Surmaamisten ja murhien laajuus sisällissodassa ei ole saavuttanut korkeinta astetta, josta ennustettiin: "Kuka ikinä tavataan, se lävistetään, kuka kiinni joutuu, se miekkaan kaatuu. Heidän pienet lapsensa murskataan heidän silmäinsä edessä, heidän talonsa ryöstetään, ja heidän vaimonsa raiskataan." [Jesaja 13:15-16]
  3. Irak ei ole vielä niin autioitunut kuten profetia sanoi sen olevan: "Ja Baabelin, valtakuntain kaunistuksen, kaldealaisten ylpeyden ja loiston, käy niinkuin Sodoman ja Gomorran, jotka Jumala hävitti. Ei sitä ikinä enää asuta, autioksi jää se polvesta polveen; ei arabialainen sinne telttaansa tee, eivätkä paimenet siellä laumaansa lepuuta. Erämaan eläimet lepäävät siellä, sen huoneet ovat täynnä huuhkajia, kamelikurjet asuvat siellä, ja metsänpeikot siellä hyppelevät. Sakaalit ulvovat sen palatseissa, aavikkosudet huvilinnoissa. Sen aika on lähellä, tulemaisillaan, ei sen päiviä pidennetä." [Jesaja 13:19-22]
Tämä viimeinen yksittäinen profetia TULEE täyttymään, kirjaimellisesti. Ja, sen tavan perusteella, jolla tämä maanlaajuinen hiipivä köyhdytetyn uraanin saastutus kuvaillaan minulle, tämä viimeinen profetiakohta varoittaa meitä vahvasti siitä, että aikakauden loppu on totisesti yllämme! [Mikäli köyhdytetty uraani myrkyttää Irakin täydellisesti, myöskään eläimet eivät voi asua siellä; Täten kohta #3 ei voi toteutua. David Bay yrittää väkisin sovittaa Jesajan lukua 13 tämän päivän Irakiin. Minusta hän on väärässä. Toivonen huom.]

---------------------------------

Oletko sinä hengellisesti valmis? Onko sinun perheesi? Suojeletko sinä riittävästi rakkaitasi? Tämän ministeriön tarkoitus on saada sinut ymmärtämään vaara joka uhkaa sinua, ja auttaa sitten sinua löytämään keinoja, kuinka varoittaa ja suojella rakkaitasi. Sitten kun olet kauttaaltaan valmis, sinä voit myös käyttää tietojasi keinoina avata ovi keskustelulle pelastumattoman henkilön kanssa. Minä olen tehnyt sitä monta kertaa ja olen nähnyt ihmisten tulevan Jeesuksen luokse tämän seurauksena. Nämä vaaralliset ajat ovat myös aikoja jolloin me voimme tuoda monta sielua Jeesukselle Kristukselle, saaden aikaan ikuisen muutoksen.

Jos olet ottanut Jeesuksen Kristuksen vastaan henkilökohtaisena vapahtajanasi, mutta olet ollut hyvin välinpitämätön hengellisellä matkallasi Hänen kanssaan, sinun täytyy välittömästi pyytää Häneltä anteeksiantoa sekä uudistumista. Hän antaa sinulle välittömästi anteeksi sekä täyttää sydämesi Pyhän Hengen ilolla. Sitten sinun tarvitsee aloittaa päivittäinen rukouselämä ja henkilökohtainen Raamatun opiskelu.

Jos sinä et ole ottanut Jeesusta vastaan henkilökohtaisena vapahtajanasi mutta olet tullut ymmärtämän Hänen todellisuutensa sekä lopun aikojen lähestymisen, ja haluat ottaa vastaan Hänen ilmaisen Ikuisen Elämän lahjansa, sinä voit tehdä sen nyt, omassa kodissasi. Kun sinä kerran olet ottanut Hänet vastaan vapahtajana, olet hengellisesti uudestisyntynyt, ja saat olla aivan yhtä varma Taivaaseen pääsystä kuin olisit jo siellä. Sitten sinä voit levätä vakuuttuneena siitä että Antikristuksen valtakunta ei pääse käpälöimään sinua hengellisesti.

Jos haluat syntyä uudesti käänny meidän pelastussivulle nyt.

Me toivomme että tämä ministeriö on siunannut sinua tehtävässään opettaa sekä varoittaa ihmisiä, jotta he voisivat nähdä tulevan "Uuden maailmanjärjestyksen" -- Antikristuksen valtakunnan -- päivittäisissä uutisissa.

Lopulta me haluamme kuulla sinusta. Sinä voit kirjoittaa (englanniksi!) meille osoitteeseen:

Cutting Edge Ministries
11 Robert Toner Blvd., Ste 5-393
North Attleboro, MA 02763-1156

Sinä voit myös lähettää sähköpostia meille.

Tämä on Cutting Edge Ministeriön artikkeli numero 2406Käännetty Cutting Edge Ministeriön suostumuksella.

Kääntäjä: Olli R.

Takaisin