Kansallinen terveydenhuoltolakiesitys sisältää Skull & Bones Illuminati-allekirjoituksen ’322’Alaotsikko: Tämä tosiseikka merkitsee sitä, että Kansallinen terveydenhuolto (National Health Care) on yksinkertaisesti osa Illuminatin suunnitelmaa saattaa Amerikka lopullisesti diktatorisen vallan alle, joten presidentti Obama yksinkertaisesti seuraa hänelle kirjoitettua käsikirjoitusta, "...sellaisten suurenmoisten mittasuhteiden hirmuvalta, kuin ollakseen minä hetkenä hyvänsä ja joka paikassa valmiina tuhoamaan jokaisen... joka vastustaa meitä teoilla tai sanoilla."


Uusi maailmanjärjestys on tulossa! Oletko valmis? Kun sinä kerran tulet ymmärtämään, mikä tämä "Uusi maailmanjärjestys" todella on ja kuinka sitä asteittain valmistellaan, sinun on mahdollista nähdä sen kehittyminen päivittäisissä uutisissa!!

Opi kuinka voit suojella itseäsi ja rakkaitasi.

Valmistaudu yllättymään, niin että sinä et enää ikinä seuraa uutisia samalla tavalla.


OLET NYT TERÄNSUULLA

Copyright © 2010 Cutting Edge Ministries. All rights reserved.Mikä on okkulttinen allekirjoitus? Miksi Illuminati panee toimeen tapahtumia okkulttisten numeeristen allekirjoitusten mukaan? Meidän täytyy ymmärtää kaksi seikkaa Illuminatin suhteen, jotka kirjaimellisesti pakottavat heidät panemaan käyntiin tapahtumia numeerisen allekirjoituksen mukaisesti.

  1. He haluaisivat kätkeä totuuden massoilta, samalla kun kommunikoivat sillä eliittiokkultisteille kaikkialla maailmassa.

  2. He uskovat että suunniteltu tapahtuma voi epäonnistua jos sitä ei toteutettaisi tiettyjen pyhien okkulttisten lukujen mukaan.

Suurin esimerkki tästä käyttäytymiskaavasta on 9/11-iskut. Me kirjoitimme tästä mitä mielenkiintoisimmasta tapahtumasta uutisissa NEWS1533 ja NEWS1538.

Illuminati jättää aina jälkeensä jonkun okkulttisen allekirjoituksen kun he toteuttavat tapahtumia, erityisesti sellaisen, jonka on määrä siirtää maailma Antikristuksen valtakuntaan, toisin sanoen, Uuteen maailmanjärjestykseen. Koska Antikristuksen valtakunnan selitetään astrologisesti olevan Vesimiehen aikakausi, luku 11 on pyhä tuolle valtakunnalle. Kuten Last Trumpet Newsletterin pastori David J. Meyer [Meyer on entinen satanisti] selittää:

"Luku 11 on Vesimiehen luku, koska Vesimies on eläinradan 11. merkki." [Heinäkuu, 2001]

Lisäksi, okkultisti yleensä kunnioittaa syvästi lukua ’11’, kuten W. Wynn Westcott selittää: "...joten 11 on kaiken tuon, mikä on synnillistä, vahingollista, ja epätäydellistä, sisin olemus." [Ibid., s. 100] Siis, samalla kun 11 on hyvin tärkeä, moninkertaisuudet ovat myös tärkeitä, sellaiset kuten 22, 33, 44, 55, 66, 77, 88, ja 99.

Toivosen kommentti: Meidän Raamatussamme on 66 Kirjaa; roomalaiskatolisessa Raamatussa on 73 Kirjaa.

Käsittääksesi tämän tosiasian, sinun täytyy ymmärtää, että okkultisti kirjaimellisesti toteuttaa Paavalin tulkintaa pakanasta, satanistista, Roomalaiskirjeen luvussa 1:25:

"...nuo, jotka ovat vaihtaneet Jumalan totuuden valheeseen ja kunnioittaneet ja palvelleet luotua enemmän kuin Luojaa, joka on ylistetty iankaikkisesti, amen."

Siten, monien menneitten pakanyhteiskuntien epäjumalat on muotoiltu kalan, lintujen, eläinten, Auringon, Kuun, ja Tähtien näköisiksi. Kuitenkin, okkultistit palvovat myös tiedettä ja matematiikkaa painottamalla luonnontieteitä. He kirjaimellisesti uskovat, että numerot pitävät hallussaan luontaista voimaa, kaikki heille itselleen. Kuuntele erään historian suurimmista satanisteista, W. Wynn Westcott’in, selitystä, joka oli äärimmäisen vaikutusvaltainen 19. vuosisadan jälkimmäisellä puoliskolla.

"Numerot ovat avain muinaisiin näkymiin kosmogoniasta (tähtitieteen haara joka tutkii aurinkokunnan syntyä) -- sen laajassa mielessä, hengellisesti yhtä hyvin kuin fyysisesti tarkasteltuna, nykyisen ihmisrodun evoluutioon; kaikki uskonnollisen mystisismin järjestelmät perustuvat numeroihin. Numeroiden pyhyys alkaa Suuresta Alkusyystä (Great First Cause), Eräästä (the One), ja loppuu vasta ei-mihinkään tai nollaan -- äärettömän ja loputtoman universumin symboliin." [The Occult Power of Numbers, W. Wynn Westcott, s. 15]

Toivosen kommentti: Onkohan kyseessä sama Westcott jonka 'Raamattua' Ivan Panin siteerasi?

Satanisti sijoittaa aina suuren voiman numeroihin, erityisesti mustan magian satanisti. Kuten me olemme todenneet aikaisemmissa artikkeleissa, Daniel 8:23-25 kertoo meille, että uskonto, jota Antikristus harjoittaa, on musta magia; lisäksi Ilmestyskirja 17:17 kertoo meille, että viimeisellä 10 kuninkaalla on sama mielenlaatu ja uskonto kuin Antikristuksella. Joten, me emme olleet yllättyneitä, että molemmat presidentit Bush ovat mustan magian harjoittajia Skull & Bones salaseurasta, ja että presidentti Clinton oli ammattiaan harjoittava mustan magian satanisti.

Satanistit uskovat että huolellisesti suunniteltu tapahtuma täytyy toteuttaa oikeiden numeroiden mukaan, tai se ei voi olla menestyksekäs. He menevät varsin pitkälle saadakseen tapahtuman sattumaan oikeiden numeroiden mukaan.

Luvun ’322’ voima

Illuminaatti antaa suuren painoarvon luvulle, ’322’. Luku sisältää numeron ’22’, mikä on pyhä, saaden aikaan Antikristuksen näyttämölle nousun, koska se on kaksi kertaa yksitoista. Lisäksi, kun lasketaan luvun yksittäiset numerot yhteen, 3+2+2, saadaan luku 7, joka on täydellisyyden luku okkultistille. Mutta, mikä tärkeintä, ’322’ on saatanallisen salaseuran, Skull & Bones’in, luku, jonka päämaja sijaitsee Yale’n yliopistossa, New Haven’issa, Connecticutin osavaltiossa.

Aikaisemmissa artikkeleissa, me olemme todenneet että Uusi maailmanjärjestys ei voisi toteutua, ellei eri salaseuroilla olisi ollut voimakkaita aktiviteetteja sen puolesta läpi maailman. Me olemme maininneet yhden maailmanlaajuisen salaseuran, Kuoleman veljeskunnan yhteisön (Brotherhood Of Death Society), jonka symbolina on pääkallo kahdella ristikkäin olevalla sääriluulla.

Saksalainen Kuoleman veljeskunta on Thule-seura. Adolf Hitler liittyi tähän salaseuraan vuonna 1919, tullen mestariksi Dietrich Eckhart’in johdon alaisuudessa. Myöhemmin, Thule-seura valitsi Hitlerin olemaan heidän Uuden maailmanjärjestyksensä johtohahmo, kuten Eckhart paljasti kuolinvuoteellaan, sanoen, "Seuratkaa Hitleriä; hän tulee tanssimaan, mutta se olen minä joka on sanonut missä kaappi seisoo. Minä olen vihkinyt hänet salaiseen oppiin, avannut hänen keskuksensa näyssä, ja antanut hänelle keinot kommunikoida valtaapitävien kanssa." [Trevor Ravenscroft, "The Spear Of Destiny (Pyhä keihäs)"], s. 91) Elokuussa, vuonna 1990, presidentti Bush ilmoitti että maailma on nyt astunut Uuteen maailmanjärjestykseen. Järkyttävästi, presidentti Bush on perehtynyt jäsen amerikkalaisessa Kuoleman veljeskunnan yhteisössä, Yale’n Pääkallon ja Sääriluiden salaseurassa (Skull and Bones Society). Kuten me totesimme aikaisemmin, Bushin Uusi maailmanjärjestys on käytännössä identtinen Hitlerin vastaavaan; yksi avainseikka, joka yhdistää, on heidän yhteinen jäsenyytensä heidän omissa Kuoleman veljeskunnan yhteisöissää. [Bill Cooper, "Behold A Pale Horse", s. 81; sekä Antony Sutton, "Introduction To The Order", s. 7] Skull and Bones’in symboli on myös pääkallo kahdella ristikkäisellä sääriluulla, mutta salaperäisen luvun, ’322’ alapuolella, kanssa.

Muista että kaikki Amerikan Skull and Bones’in jäsenet ovat aivan yhtä saatanallisia kuin oli Adolf Hitler. Tämä lähtökohta on eräs, joka järkyttää useimpia ihmisiä läpikotaisin, koska ei entinen presidentti Bush eikä hänen poikansa, Teksasin kuvernööri George W. Bush, "näytä" Adolf Hitlerin kaltaiselta. Muista Jeesuksen vakava varoitus koskien aikakauden lopun petosta:

"Katsokaa, ettei kukaan teitä eksytä." [Matteus 24:4]

Jeesus toisti tämän varoituksen ennennäkemättömän petoksen varalta:

"Ja monta väärää profeettaa nousee, ja he eksyttävät monta." [Matteus 24:11]

Vielä kerran, kolmannessa kohdassa, Jeesus varoitti:

"Sillä vääriä kristuksia ja vääriä profeettoja nousee, ja he tekevät suuria tunnustekoja ja ihmeitä, niin että eksyttävät, jos mahdollista, valitutkin." [Matteus 24:24]

Kun Jumala toistaa jotakin kolme kertaa Kirjoituksissa, Hän kohdistaa siihen mahdollisimman suuren merkityksen.

Tässä, Jumala kertoo meille että, aikakauden lopussa, Hän aikoo sallia saatanan omien syyllistyä menestyksekkäimpään petokseen maailman historiassa. Oletko sinä yksi noista uhreista? Kuuntele ja ota vaarin.

Toivosen kommentti: Tällainen oppi David Baylla on: Saatana on Jumalaa voimakkaampi, Illuminaatin kaikki juonet toteutuvat eikä Pyhä Henki pysty meitä suojelemaan; me olemme omillamme. Ainoastaan David Bay pystyy meitä suojelemaan jos olemme hänelle uskollisia. Sanoisin että tällainen oppi pikemminkin on saatanallinen juoni.

VIHITYN USKOLLISUUS VAIHTUU SAATANAN PÄÄMÄÄRÄÄN, EI HÄNEN MAANSA

Eräs vakavimmista ensimmäisen väärennetyn uudestisyntymis-vihkimysrituaalin puolista, on se, että vihitty vannoo uskollisuutta Salaiselle Järjestykselle, mikä nousee minkä tahansa uskollisuuden yläpuolelle myöhemmässä elämässä. New Age -kristillinen kirjailija Bill Cooper vangitsee tämän järkyttävän faktan mitä ytimekkäimmin:

"...järjestyksen (Skull and Bones) jäsenet vannovat valan joka vapauttaa heidät mistä tahansa uskollisuudesta mille tahansa kansakunnalle tai kuninkaalle tai hallitukselle tai perustuslaille, ja tuo käsittää romuttamisen koskien mitä tahansa myöhempää valaa, jota heiltä voidaan vaatia vannomaan. He vannovat uskollisuutta vain Järjestykselle ja sen Uuden maailmanjärjestyksen päämäärälle... sen valan mukaan, jonka Bush vannoi kun hänet vihittiin Skull and Bones’iin, hänen virkavalansa Yhdysvaltojen presidenttinä ei merkitse mitään." [Cooper, "Behold A Pale Horse", s. 81-82]

Koska Bushin vala presidenttinä tapahtui Skull and Bones -valan jälkeen, se ei ole edes sen paperin arvoinen, johon se painetaan. Tuon kaltainen ote on voimakas. Todellakin, kun Ron Rosenbaum aloitti välttämättömän tutkimuksen kirjoittaakseen artikkelinsa Esquire -aikakauslehteen, häntä varoitettiin Skull and Bones’in voimasta. "Bones’in vaikutusvalta on uskomaton. Heillä on näppinsä jokaisessa vallan vivussa tässä maassa."

Koska Bill Clinton on salaseuran, Rhodes Society, jäsen, hän tuntee myös että hänen ylin uskollisuutensa on tuolle Järjestykselle, ei Amerikan Yhdysvalloille. Hänen uskollisuuden valansa presidenttiydelle ei myöskään merkitse mitään hänelle. Presidentti George Bush oli Skull & Bones’in jäsen, mikä tarkoittaa sitä että hän aina asetti ylimmän uskollisuutensa valoille, joita hän vannoi luumiehenä (Bonesman); jos nämä valat joutuivat ristiriitaan hänen julkisten valojensa kanssa presidenttinä, Bush olisi tuntenut itsensä vapaaksi olla välittämättä hänen julkisista valoistaan.

Presidentti Obama on 32. asteen vapaamuurari Prince Hall vapaamuurarilooshissa (Newsletter July 2, 2008, Kappale 1). Sen tähden, hän on vannonut vapaamuurarien valoja, jotka edellyttävät että hänen ylin uskollisuutensa on Looshille, vaikkakin ne olisivat ristiriidassa hänen julkisten valojen kanssa. Me osoitimme kampanjan aikana, että Obamaa neuvoi Skull & Bones -vihitty Austan ’paha henki’ (The Ghoul) Goolseby, joka oli Obaman kampanjan talouspäällikkö -- NEWS2267.

Realiteetti on, että presidentti Obama on yhtä sidottu uskollisuuteen Illuminatille, kuin oli presidentti George W. Bush, tai senaattori John Kerry, tai presidentti George H.W. Bush. Tämä surullinen tosiasia on syy miksi amerikkalaiset ovat yksinkertaisesti typeriä ja epäinformoituja, käsittämättä että Yhdysvaltojen presidentti ei tunne mitään vastuuta millekään valalle, jonka hän on voinut vannoa ollessaan virassa, koska hänen Looshinsa vaatii häntä pitämään Looshi-uskollisuutta suuremmassa arvossa kuin hänen virkavalaansa. Presidentti Obama jopa lavasti virkavalan uudelleen-hyväksymisen, ja toisella kerralla, hän ei pannut kättään Raamatun päälle!

Älä eksy tässä asiassa: Presidentti Obama -- kuten Bush, Clinton, Bush, Sr. -- ei pidä virkavalaansa velvoittavana, mieluummin, hän tuntee Looshi-uskollisuuden olevan hänen tekojensa ylin välitystuomari. Tästä syystä, Obama on pyhittänyt presidenttiytensä Uuden maailmanjärjestyksen luomiselle, maanpetoksellinen päämäärä, kun se rohkeasti vaatii Amerikan suvereniteetin hävittämistä, jotta me voimme sulautua aluksi Pohjois-Amerikan Unioniin ja sitten vapaamuurarikristuksen -- Antikristuksen -- globaaliin hallintoon.

Illuminatin allekirjoitus ’322’ Kansallisessa terveydenhuoltolakiesityksessä

Nyt kun me olemme vahvistaneet tosiasian, että okkulttinen luku ’322’ on tärkeä luku kaikkein mahtavimmalle nykyisistä Illuminati-organisaatioista -- Skull & Bones’ille, tutkikaamme yllättävää tosiseikkaa siitä, että Kansallisen terveydenhuoltolakiesityksen voimaantulo toteutettiin niin, että lakiesityksen lopullisen läpimenon päivämäärä Kongressin edustajainhuoneessa muodosti luvun ’322’.

UUTISKATSAUS: "322 - Secret Societies, Depopulation And The Health Care Plan" (322 -- Salaseurat, autioituminen ja terveydenhuolto-ohjelma), by Jay Weidner, 3-22-2010...

"Mitä Skull and Bones’illa, muinaisilla saksalaisilla salaseuroilla, Georgian Opaskivillä (Georgia Guidestones) ja terveydenhuoltolakiesityksellä on yhteistä? Vastaus on: maaliskuun 22. päivä."

Tässä kohtaa, kirjoittaja aloittaa keskustelun siitä tärkeydestä, johon Skull & Bones asettaa luvun ’322’. Me olemme jo keskustelleet tästä, edellä.

"Georgian Opaskivet ristittiin maaliskuun 22:sena vuonna 1980. Kivien ensimmäinen käsky oli lupaus pitää maailman väestö alle 500,000 ihmisen."
"Maaliskuun 22. päivä 2010 (Universal Time) on myös päivä, jolloin terveydenhuoltouudistus lopullisesti hyväksyttiin Yhdysvalloissa. (Yleismaailmallinen aika (Universal Time) on Greenwichin aika (Greenwich Mean Time). Tämä on ’aika’ jota Illuminati käyttää). Normaalisti minä en kuluttaisi paljoa aikaa tähän pieneen uteliaisuuteen koskien saksalaisia salaseuroja. Mutta kun minä seurasin terveydenhuolto-debattia viimeisten muutamien viikkojen aikana, minä yhtäkkiä ymmärsin että alkoi näyttää siltä, että presidentti Obama, Nancy Pelosi ja Demokraatit aikoivat äänestää terveydenhuoltolakiesityksestä maaliskuun 22. päivänä."
"Sunnuntaina maaliskuun 21:senä, kun minä katselin C-Span -kaapelitelevisiokanavaa, minun selkärankaani alkoi yhtäkkiä kihelmöidä. Aikoivatko he tarkoituksella lykätä tätä myöhemmäksi kunnes kello lyö maaliskuun 22. päivää yleismaailmallista aikaa (Universal Standard Time)? Onko tämä asia järjestetty niin, että se osuu päivämäärälle 3-22, maaliskuun 22. päivälle, Pyhä Päivä jollekin hullulle salaseuralle? Ja salaseura, joka on pystyttänyt monumentin, mikä ristittiin päivämääränä 3-22, joka edeltä ilmoittaa heidän suunnitelmansa?"

Mikä oli tarkka aika, jolloin edustajainhuone sai päätökseen historiallisen äänestyksensä terveydenhuoltolakiehdotuksesta? Vastaus tulee edustajainhuoneen kirjurilta. Ääntenlaskun viimeisen nimenhuudon kohdalla (At the top of the Final Roll Call Tally), me näemme että äänestys saatiin päätökseen kello 10:49 pm, itäistä aikaa, maaliskuun 21:senä, mikä on 1:49 am, Greenwichin aikaa, maaliskuun 22. päivänä.

Sen vuoksi, tämä äänestys ajoitettiin salaa niin että vain vihityt okkultiikan maailmassa käsittävät sen merkityksen, mitä oli juuri tapahtunut.

Todellakin, Illuminati ei tee mitään varmistamatta että tapahtuma suoritetaan salaisten pyhien lukujen mukaan.

Mikä on tämän kirjoittajan johtopäätös?

"Siten tuo tarkoittaisi sitä, että ’terveydenhuolto-ohjelman’ takana on jotakin paljon synkempää."

Tosiaankin, tämä ohjelma on hyvin synkkä, sillä se herättää henkiin Natsien biolääketieteellisen vision (Nazi Biomedical Vision), jota Adolf Hitler sovelsi murhatakseen 18 miljoonaa ’alempiarvoista’ ihmistä vuosina 1933-1945. (Lue kaikki yksityiskohdat uutisesta NEWS2412, otsikolla, "Uusi terveydenhuoltolaki tulee, todellakin, pystyttämään kuolemanpaneeleita", ja alaotsikolla, "Presidentti Obaman terveydenhuoltolaki jälleensynnyttää Natsien biolääketieteellisen vision -- verinen natsisusi on tullut takaisin!"

Illuminati haluaa nyt "säälivästi" pystyttää saman ohjelman Amerikassa. Ei ainoastaan tämä terveydenhuolto-ohjelma ole suunniteltu tappamaan amerikkalaisia, jotka ovat ’alempiarvoisia’, vaan se on suunniteltu laajentamaan Liittovaltion kontrollia jokaisen kansalaisen suhteen kehdosta hautaan -- aivan kuten jokainen diktaattori historiassa on yrittänyt tehdä.

Minkälaista diktatuuria Illuminati suunnittelee jokaista kansakuntaa varten maan päällä Uuden maailmanjärjestyksen aikana?

Tässä kohtaa, Siionin Viisaiden Pöytäkirjoja (The Protocols of the Learned Elders od Zion) seurataan nyt tarkasti. Mitä tuo kauhistuttava asiakirja lausuu?

"4. ME OLEMME SUSIA -- Ihmiset ovat lammaslauma, ja me olemme heidän susia. Ja sinä tiedät mitä tapahtuu kun sudet saavat lauman kiinni?"

"5. On olemassa vielä yksi syy miksi he sulkevat silmänsä: sillä me jatkamme lupaamista heille antaa kaikki vapaudet takaisin, jotka me olemme vieneet heiltä, niin pian kunnes me olemme kukistaneet rauhan viholliset ja kesyttäneet kaikki osapuolet..."

"6. Ei kannata sanoa mitään siitä kuinka kauan heitä pidetään odotuksessa koskien tätä heidän vapauksiensa palautusta..." ["PÖYTÄKIRJA 11 -- TOTALITAARINEN VALTIO", Siionin Viisaiden Pöytäkirjat]

Minkälaista diktatuuria Pöytäkirjat ennustavat?

"Nämä lait tulevat vetämään pois yksi kerrallaan kaikki nautinnot ja vapaudet jotka on sallittu -- ja meidän valtakuntamme tulee kunnostautumaan sellaisten suurenmoisten mittasuhteiden hirmuvallalla, kuin ollakseen minä hetkenä hyvänsä ja joka paikassa valmiina tuhoamaan jokaisen -- joka vastustaa meitä teoilla tai sanoilla." ["PÖYTÄKIRJA 5 -- HIRMUVALTA JA MODERNI KEHITYS", Siionin Viisaiden Pöytäkirjat]

Panitko merkille diktatuurin (despotismi) luonteen, jota Illuminati on suunnitellut jokaiselle kansakunnalle, heti kun ne on saatu Antikristuksen hallinnan alle?

"...sellaisten suurenmoisten mittasuhteiden hirmuvallalla, kuin ollakseen minä hetkenä hyvänsä ja joka paikassa valmiina tuhoamaan jokaisen -- joka vastustaa meitä teoilla tai sanoilla..."

Heti kun heillä on täysi kontrolli, he suunnittelevat "meidän tuhoamista".

Siionin Viisaiden Pöytäkirjojen perusteellisen ymmärryksen kannalta, ole hyvä ja lue uutinen NEWS2128. Sinä tulet käsittämään, että Pöytäkirjoja seurataan tarkasti Illuminatin piirustuksissa.

Tämä totaalinen ja absoluuttinen diktatuuri on sitä, mitä Illuminati on suunnitellut meidän varalle. [Kuitenkin Jumalan sallimuksesta ja tahdosta, jotta ihmiset kääntyisivät ahdistuksessaan Hänen puoleensa, koska jumalattomien länsimaiden synninmalja on täynnä ja Jumala tuomitsee ahneet väärintekijät ja rosvokapitalismin. Ihmisistä on tullut länsimaisessa yltäkylläisyydessä niin itseriittoisia ja rahanahneita, että he eivät tarvitse enää Jumalaa. Tästä maanpäällisestä elämästä on tullut heidän paratiisinsa. Nyt on Jumalan kurituksen aika. Suom. huom.]

Toivosen kommentti: Yllä oleva kommentti oli Ollin. David Baylla on TÄYSIN erilainen näkemys. Hänen mukaansa mitään "Jumalan kuritusta" ei tule eikä "Jumalan sallimusta" tai "hyvää tahtoa" ole olemassakaan. Talous toipuu, ja koittaa uusi nousukausi joka päättyy vasta sitten kun syttyy Kolmas maailmansota. Olemme täysin omillamme... Toivottavasti lukija nyt ymmärtää miksi haluan sanoutua irti David Bayn opista ja kääntyä roomalaiskatolisuuteen.

ObamaCare eli Kansallinen terveydenhuolto-ohjelma on hyvin avullinen työkalu, jolla valtio aikoo kaapata totaalisen kontrollin jokaisesta amerikkalaisesta, kehdosta hautaan. Tervetuloa Uuteen maailmanjärjestykseen.

---------------------------------

Oletko sinä hengellisesti valmis? Onko sinun perheesi? Suojeletko sinä riittävästi rakkaitasi? Tämän ministeriön tarkoitus on saada sinut ymmärtämään vaara joka uhkaa sinua, ja auttaa sitten sinua löytämään keinoja, kuinka varoittaa ja suojella rakkaitasi. Sitten kun olet kauttaaltaan valmis, sinä voit myös käyttää tietojasi keinoina avata ovi keskustelulle pelastumattoman henkilön kanssa. Minä olen tehnyt sitä monta kertaa ja olen nähnyt ihmisten tulevan Jeesuksen luokse tämän seurauksena. Nämä vaaralliset ajat ovat myös aikoja jolloin me voimme tuoda monta sielua Jeesukselle Kristukselle, saaden aikaan ikuisen muutoksen.

Jos olet ottanut Jeesuksen Kristuksen vastaan henkilökohtaisena vapahtajanasi, mutta olet ollut hyvin välinpitämätön hengellisellä matkallasi Hänen kanssaan, sinun täytyy välittömästi pyytää Häneltä anteeksiantoa sekä uudistumista. Hän antaa sinulle välittömästi anteeksi sekä täyttää sydämesi Pyhän Hengen ilolla. Sitten sinun tarvitsee aloittaa päivittäinen rukouselämä ja henkilökohtainen Raamatun opiskelu.

Jos sinä et ole ottanut Jeesusta vastaan henkilökohtaisena vapahtajanasi mutta olet tullut ymmärtämän Hänen todellisuutensa sekä lopun aikojen lähestymisen, ja haluat ottaa vastaan Hänen ilmaisen Ikuisen Elämän lahjansa, sinä voit tehdä sen nyt, omassa kodissasi. Kun sinä kerran olet ottanut Hänet vastaan vapahtajana, olet hengellisesti uudestisyntynyt, ja saat olla aivan yhtä varma Taivaaseen pääsystä kuin olisit jo siellä. Sitten sinä voit levätä vakuuttuneena siitä että Antikristuksen valtakunta ei pääse käpälöimään sinua hengellisesti.

Jos haluat syntyä uudesti käänny meidän pelastussivulle nyt.

Me toivomme että tämä ministeriö on siunannut sinua tehtävässään opettaa sekä varoittaa ihmisiä, jotta he voisivat nähdä tulevan "Uuden maailmanjärjestyksen" -- Antikristuksen valtakunnan -- päivittäisissä uutisissa.

Lopulta me haluamme kuulla sinusta. Sinä voit kirjoittaa (englanniksi!) meille osoitteeseen:

Cutting Edge Ministries
11 Robert Toner Blvd., Ste 5-393
North Attleboro, MA 02763-1156

Sinä voit myös lähettää sähköpostia meille.

Tämä on Cutting Edge ministeriön artikkeli numero 2413Kääntäjä: Olli


Takaisin