lauantai 24. maaliskuuta 2012

Antikristus, muukalaiset ja UFO:t -- sopivat UMJ:n suunnitelmaan

Tässä asiaa Cutting Edge -ministeriöltä (Headline News -artikkeli) kun David Bay puhuu viimeisten päivien suuresta petoksesta (ennustettu Raamatussa) joka kohdistuu pelastumattoman maailman ihmisiin, jotka eivät ole uskoneet totuutta eli Jeesusta Kristusta. Kyseessä on siis muukalaisten eli UFO:jen ilmestyminen silminnähtäväksi ihmisille, joita on valmennettu vuosikymmeniä TV-ohjelmien ja elokuvien kautta ottamaan myönteisesti vastaan ulkoavaruuden hyväntahtoiset olennot. Kaikki yliluonnolliset selitykset mm. demoneista hylätään New Age -valmennuksen tuloksena ja uskotaan että muukalaiset ovat vain teknologisesti kehittyneempi rotu ulkoavaruudesta, jotka lupaavat ihmiskunnalle auvoisia oloja, maailmanrauhaa ja tietoisuuden korottamista uudelle tasolle. Tämä UFO:jen massiivinen manifestaatio tapahtuu Kristuksen maailmanlaajuisen morsiusseurakunnan tempaamisen aikoihin, jolloin 3. maailmansota käydään jonka tuhkasta nousee laittomuuden ihminen, Antikristus, jota UFO:t esittelevät ylösnousseena mestarina eli Messiaana. David Bay selittää vielä että Uuden Maailman Järjestyksen agenda on täsmälleen sama kuin UFO:jen päämäärä, joka on saatu selville niiden ihmisten selostuksista joihin UFO:t ovat ottaneet yhteyttä. Artikkelin suomensi: Samuel Korhonen. Käännösvirheiden korjaus ja oikoluku: Olli R.

------------------------------------

Antikristus, muukalaiset ja UFO:t (Antichrist, Aliens, And UFO's)

Lusiferistinen suunnitelma: ”UFO:t ja Muukalaiset ovat osa Uutta Maailman Järjestystä. Ne ovat hyväntahtoisia olentoja, jotka auttavat ihmiskuntaa saavuttamaan päämäärän tulla yhdeksi. Ne ilmestyvät oikealla hetkellä mahdollistamaan ihmiskunnalle tehdä tuo Kollektiivisen Tietoisuuden Suuri Harppaus (Kvanttihyppy) – kun Kristus ilmestyy.”

Uusi Maailman Järjestys on tulossa! Oletko valmis? Kun kerran ymmärrät, mikä tämä UMJ todella on ja kuinka sitä vähitellen toteutetaan, pystyt näkemään sen etenemisen päivittäisissä uutisissa!!

Opi kuinka voit suojella itseäsi ja rakkaitasi.

Valmistaudu yllättymään, niin että sinä et enää ikinä seuraa uutisia samalla tavalla.


OLET NYT TERÄNSUULLA


Copyright © 2011 Cutting Edge Ministries. All rights reserved.


Kuuntele, kun Teosofisen Seuran Uuden Englannin johtaja puhuu uudesta kehityksestä matkalla Uuteen Maailman Järjestykseen seminaarissaan elokuun 18. päivänä 1991:

"UFO:t ja muukalaiset ovat osa Uutta Maailman Järjestystä. Ne ovat hyväntahtoisia olentoja, jotka auttavat ihmiskuntaa saavuttamaan päämäärän tulla yhdeksi. Ne ilmestyvät oikeaan aikaan mahdollistamaan ihmiskunnalle suorittaa Kollektiivisen Tietoisuuden Kvanttihyppy (Quantum Leap of Collective Consciousness) – kun Kristus ilmestyy."

Valmistaudu uutiseen, joka on paljon järkyttävämpi, kuin mikään taru, mutta ah, niin kovin tosi ja raamatullinen. Tämä uutinen näyttää niin järkyttävältä ja hullulta, yhtä hullulta kuin Nooa tuntui pelastumattomista, kun hän rakensi laivaansa 120 vuotta. Niin hullulta.

Rummutus kohti aina vain korkeampia tasoja aiheesta UFO:t ja muukalaiset jatkuu keskuudessamme. Tämä aihe on ollut vallalla New Age -kirjallisuudessa vuosia ja on kehittynyt uskonkappaleeksi monille, jotka on pyydystetty New Age'n valheeseen. Tämä aihe on kuitenkin nyt tulossa aina vain yleisemmäksi TV:n ja elokuvien valtavirran mediassa. Ajattele niiden TV-ohjelmien ja elokuvien pitkää listaa, joiden aiheena on muukalaiset:

Internet-tietosanakirja
Wikipedia'ssa on "Luettelo filmeistä, joissa on muukalaisia (List of films featuring extraterrestrials)." Filmit ovat aakkosjärjestyksessä, kunkin filmin ilmestymisvuosi oikealla.

Kun tulostin tämän luettelon, niin siitä tuli 10 sivua, melkein 300 elokuvaa ja TV-ohjelmaa, jotka kuvailevat muukalaisia, sekalaisia avaruusolioita ja UFO:ja. Tämä valmistaminen on niin vakavaa, että on kysyttävä: ”Miksi?” Mikä on niin tärkeää koskien muukalaisia ja UFO:ja, että useiden vuosikymmenien valmistaminen on välttämätön, ainakin välttämätön Hollywood'in kirjoittajien ja tuottajien mielissä ja sydämissä.

Kirjassaan
"Hidden Dangers of the Rainbow (Sateenkaaren kätketyt vaarat)" kristitty lakinainen ja kirjailija Constance Cumbey lainaa erästä New Age-kirjailijaa, joka sanoo, että ”Kristus ei voi ilmestyä, ennenkuin merkittävä osa maailman väestöstä on valmistettu (pre-conditioned) vastaanottamaan hänet.”

Tämä pitkä luettelo elokuvia ja TV-ohjelmia on yleisön merkittävä ”valmistaminen” koskien muukalaisia ja UFO:ja. Lukemattomat miljoonat tavalliset ihmiset uskovat nyt, että muukalaisia ja UFO:ja on olemassa. Suurin osa kuitenkaan ei vielä tiedä täsmälleen, mitä varten ne ovat olemassa ja milloin ne tulevat maaplaneetalle.

Keskeyttäkäämme tämän UFO-/muukalaisilmiön tutkimuksemme muutamiksi hetkiksi, kun tarkastelemme sitä aikakehystä, jossa elämme ja sovellettavia raamatullisia puitteita.

Olemme jo osoittaneet, että me elämme ajan viimeisissä päivissä, ajan, joka on näkevä Antikristuksen ilmestymisen, Suuren Ahdistuksen ja Jeesuksen Kristuksen Toisen Tulemuksen. Lisäksi olemme jo osoittaneet, että aikakauden lopun leimaa-antava tunnuspiirre on oleva vertaansa vailla oleva petos. Tarkastelkaamme tätä ennustettua petosta.

2 Ts. 2:1-3 – Tässä raamatunkohdassa Paavali puhuu väärinkäsityksestä seurakunnan keskuudessa Tessalonikassa, että Herran Päivä on jo tullut. Paavali julistaa painokkaasti: ”Älkää antako kenenkään pettää itseänne.” Jeesus esitti saman varoituksen petosta vastaan jakeessa Mt. 24:4. Opetuslapset ovat juuri kysyneet, mikä se lopunajan varsinainen merkki olisi. Jeesus antoi heille monta muutakin merkkiä, kuin vain yhden, mutta Hänen ensimmäinen vastauksensa oli: ”Katsokaa, ettei kukaan teitä eksytä.” Jeesus toistaa tämän varoituksen vielä kahdesti jakeissa 11 ja 24. Jakeessa 24 Jeesus lisää, että ”vääriä kristuksia ja vääriä profeettoja nousee ja he tekevät suuria tunnustekoja ja ihmeitä, niin että eksyttävät, jos mahdollista, valitutkin. Toisin sanoen lopunajan petos on oleva vertaansa vailla ja sitä tulevat seuraamaan poikkeukselliset merkit ja ihmeet. Älkäämme antako pettää itseämme. Vertaansa vailla oleva hengellinen petos on todellakin se varsinainen leimaa-antava tunnusmerkki lopunajoille.

Kukaan ei voi ymmärtää aikaa, jossa elämme, eikä kukaan voi ymmärtää Uutta Maailman Järjestystä, ellei
ymmärrä Raamatun profetiaa ja oppia.

Palatkaamme nyt raamatunkohtaamme 2. Ts. 2:3:
”Älkää antako kenenkään vietellä itseänne millään tavalla. Sillä se päivä ei tule, ennenkuin luopumus ensin tapahtuu ja laittomuuden ihminen ilmestyy, kadotuksen lapsi.”

Tämä on se ennustettu suuri luopumus, koskien niitä, jotka ovat tunnustaneet olevansa kristittyjä... Olemme käyttäneet huomattavan paljon aikaa suuren ja vertaansa vailla olevan luopumuksen paljastamiseen, johon enemmistö kristillisistä uskonsuunnista osallistuu tänä päivänä toteuttaen tältä osin tämän profetian. Tänä päivänä olemme maailmanhistorian tässä vaiheessa. Paavali jatkaa:
”...ja laittomuuden ihminen ilmestyy, ...” Tämä laittomuuden ihminen on tietysti raamatullinen Antikristus, kuten on ennustettu jakeessa Daniel 9:27 ja jonka Jeesus vahvistaa jakeessa Matteus 24:15.

Tärkeä seikka, jonka haluamme sinun käsittävän tästä kohdasta, on, että tämän
vertaansa vailla olevan petoksen lopputulos tulee olemaan Antikristuksen ilmestyminen. Tämä on niin tärkeä seikka, että minun täytyy toistaa se: Tämän suunnattoman petosohjelman suunniteltu lopputulos on usko Antikristukseen.

Paavali jatkaa jakeessa 9:
”…tuo, jonka tulemus tapahtuu saatanan vaikutuksesta valheen kaikella voimalla...” Tämä jae kertoo, että tämän lopunajan eksytyksen lähde on Saatana.

Saat olla aivan varma, että Saatanan yliluonnollinen voima tuottaa uskomattomimman petoksen, mitä maailma on koskaan saanut todistaa. Tämä petos näyttää niin uskomattomalta, että ihmiset kirjaimellisesti menettävät järkensä. Tässä vaiheessa meidän täytyy muistuttaa kuuntelijoitamme, että Saatana ja hänen enkelinsä, jotka tunnetaan myös
demoneina, kykenevät muuttamaan itsensä inhimillisiin ja ei-inhimillisiin muotoihin siten pettääkseen ihmisiä. Kuten Paavali sanoo niin osuvasti: ”...itse Saatana naamioituu valkeuden enkeliksi.” Pidä tämä tosiasia mielessäsi, kun tutkimme UFO:ja ja muukalaisia.

Nyt palaamme Paavalin ilmoituksiin.

”...tuo, jonka tulemus tapahtuu saatanan vaikutuksesta valheen kaikella voimalla ja tunnusteoilla ja ihmeillä ja kaikilla vääryyden viettelyksillä niille, jotka joutuvat kadotukseen, sentähden etteivät ottaneet vastaan rakkautta totuuteen, voidaksensa pelastua” (2. Ts. 2:9-10). Ainoat, jotka petetään, ovat pelastumattomat; tämä totuus pitää täysin yhtä Jeesuksen vakuutuksen kanssa Matteuksen 24. luvussa, jossa Hän sanoo, että valittuja ei eksytetä. Tämä pelastumattomien pettäminen saa suunnattoman merkityksen seuraavan jakeen perusteella: ”Ja sentähden Jumala lähettää heille väkevän eksytyksen, niin että he uskovat valheen” (2. Ts. 2:11). Tämä hyvin pelottava jae paljastaa, että Jumala itse puuttuu peliin tässä vaiheessa tarkoituksella paaduttaen niiden sydämet ja mielet, jotka ovat hyljänneet evankeliumin totuuden. Jos tämä koskee sinua, niin et saa enää vastustaa Pyhän Hengen pelastuskutsua. Käänny nyt Jeesuksen Kristuksen puoleen, kun tämä maailma on vielä armon ajassa, ennenkuin Jumala lähettää tämän suunnattoman väkevän eksytyksen epäuskoisen maailman päälle. Lopuksi Paavali ilmoittaa tämän Jumalan lähettämän väkevän eksytyksen lopullisen tarkoituksen: ”...että kaikki ne tuomittaisiin, jotka eivät ole uskoneet totuutta, vaan mielistyneet vääryyteen” (2. Ts. 2:12). Tämä väkevä eksytys on osa Jumalan tuomiota pahoille.

Tarkastelkaamme nyt tätä ilmiömäistä UFO:jen ja Muukalaisten kasaumaa. Muukalaisia kuvataan elokuvissa, TV-ohjelmissa ja science-fiction-romaaneissa:

 • Monessa suhteessa aivan meidän kaltaisinamme

 • Älykkäämpinä ja teknologisesti edistyneempinä

 • Ystävällisinä olentoina, jotka osaavat elää rauhassa ja siten kykenevät opettamaan meitä sotivia ihmisiä elämään rauhassa.

 • Sellaisina, että heillä on sydämessään vain meidän etumme

Vuonna 1982, Michael London L.A. Times'ista kokosi yhteen UFO- ja muukalaiskohtaamisissa kokeneen kahdeksan hengen ryhmän Steven Spielberg'in elokuvan ”E.T” erikoisnäytöstä varten.

London pani merkille ryhmän seuraavat reaktiot elokuvaan:

”Tämä on tosi elokuva, ei mikään romanssi. Se on osa
VALMISTAMISPROSESSIA VALMISTAMAAN MEITÄ VIERAIDEN OLENTOJEN SAAPUMISEEN.”

”Elokuva on väline...Se kutsuu yleisöä pelkäämään vähemmän ns. paranormaalia. Ja mistä olisi parempi aloittaa, kuin lapsista?...Kaikki tehdään lasten kautta...”

Kaikki tehdään lasten kautta ja on tehty yli 20 vuotta. Siten ensimmäisellä näin valmistetulla sukupolvella on nyt lapsia, joita myös valmistetaan. Mikä on päämäärä? Muista, että elokuva- ja TV-teollisuus ovat avoimen vihamielisiä kristinuskoa kohtaan ja ovat hyvin selvästi New Age'n kannalla. Muista myös, että
New Age'n tärkein tavoite on menestyksellisesti lavastaa Antikristuksen ilmestyminen.

KUN ANTIKRISTUS LAVASTAA ILMESTYMISENSÄ, HÄN VÄITTÄÄ OLEVANSA YLÖSNOUSSUT MESTARI TOISESTA ULOTTUVUUDESTA, SE ON, MUUKALAINEN OLENTO. HÄN ON AIVAN YHTÄ YSTÄVÄLLINEN, KUIN NE MUUKALAISET, JOITA OLET NÄHNYT TV:SSÄ JA ELOKUVISSA. HÄNELLÄ ON SYDÄMELLÄÄN VAIN MEIDÄN ETUMME JA HÄN HALUAA JOHTAA MAAILMAN UUTEEN RAUHANTÄYTEISEEN OLEMASSAOLOON.

New Age -johtajat uskovat ihmisten olevan paljon taipuvaisempia hyväksymään Antikristuksen
väitteet, jos heidät on ensin valmistettu uskomaan ystävällisten muukalaisten olemassaoloon. Tässä vaiheessa meidän täytyy taas pysähtyä tarkastelemaan merkityksellisiä raamatunkohtia.

* 1. Joh. 4:1-2:
"Rakkaani, älkää jokaista henkeä uskoko, vaan koetelkaa henget, ovatko ne Jumalasta; sillä monta väärää profeettaa on lähtenyt maailmaan.

2
Tästä te tunnette Jumalan Hengen: jokainen henki, joka tunnustaa Jeesuksen Kristukseksi, lihaan tulleeksi, on Jumalasta." Tämä lausunto jakeessa 2 sanoo myönteisesti, että ”jokainen henki, joka tunnustaa Jeesuksen Kristukseksi, lihaan tulleeksi...”, mutta se sisältää myös negatiivisen viittauksen. Voimme myös tarkasti sanoa, että sellaiset henget ”pyrkivät erottamaan Hänet” olemasta Jumala. Se on täsmälleen se, mitä väärät kultit, varsinkin New Age -uskonto, yrittävät tehdä.

Huomaa, että apostoli Johannes ei kyseenalaista, ovatko henget todella olemassa; hän tietää demonien olevan olemassa ja hän tietää, että hänen kristityt kuulijansa tietävät niiden olevan olemassa. Johannes sanoo: ”koetelkaa henget, ovatko ne Jumalasta.” Huomaa myös, että tämän kohdan aikakonteksti on Antikristuksen aika; nämä henget kieltävät, että Jeesus Kristus todella tuli ihmiseksi ja on tullut lihassa; ne todella pyrkivät erottamaan historiallisen lihassa tulleen Jeesuksen siitä jumalallisesta Jeesuksesta, joka oli ja on Jumala. Tämä on täsmälleen se, mitä tämä UFO-muukalaispetos yrittää tehdä.

Pohtikaamme nyt toista sopivaa raamatunkohtaa Jeesukselta:

* Matteus 7:18-20,
”Ei saata hyvä puu kasvaa pahoja hedelmiä eikä huono puu kasvaa hyviä hedelmiä...Niin te siis tunnette heidät heidän hedelmistään.”

 

Tutkikaamme UFO:jen hedelmää tutkimalla niiden ihmisten selostuksia, joihin ne ovat ottaneet yhteyttä. Erinomainen lähde on maailmankuulu ranskalainen tiedemies Jacques Vallee, ja hänen kirjansa
"Messengers Of Deception: UFO Contacts and Cults (Petoksen airueet: UFO-kontaktit ja -kultit)". Hän tuo ei-kristityn tiedemiehen empiirisen ajattelun tähän tutkimukseen.

Tarkastelkaamme ensin niitä
aiheita, joita UFO:t opettavat niille ihmisille, joihin ovat ottaneet yhteyttä ja joista hän käyttää nimitystä ”Contactees (Kontaktihenkilöt)”.

 1. Ruumiistapoistumiskokemukset (Out-of-Body Experiences) (s. 73)

 2. Henkiviestintä (Spirit communication) (s. 123)

 3. Automaattikirjoitus (Automatic Writing) (s. 123)

 4. Jotkut ihmiset menevät transsiin, jossa äänet antavat heille viestejä. (s. 85)

 5. UFO:t käyttävät kristalleja hankkimaan voimaa, jopa avaruusalustensa käyttövoimaksi. (s. 109)

 6. Jotkut ihmiset, jotka ovat läpikäyneet tämän hengellisen muutoksen, alkavat nähdä kasvua psyykkisessä tietoisuudessaan. (s. 83-84).

 7. Prosessi, jolla heidän inhimillinen tietoisuutensa kohotettiin, oli täsmälleen se tapa, jolla demoniset voimat toimivat. Se on ajatuksen siirto (s. 78-79). Tässä vaiheessa haluan sinun olevan tietoinen hypnoosin vaaroista ja siitä, kuinka New Age -hypnotistit käyttävät sitä. Kun henkilö läpikäy hypnoosin, hän luovuttaa tietoisuutensa hypnotistille. Hänet voidaan ohjelmoida vaikka miten monella tavalla, varsinkin siten, että hän reagoi tiettyihin toimiin vastauksena erityisiin komentoihin. Ihmisiä, jotka kertovat muukalaisten ottaneen heihin yhteyttä, pyydetään alistumaan hypnoosiin, niin että he voivat ”palautua” takaisin tapahtumapaikalle ja ”muistaa” kokemuksensa muukalaisten kanssa, muistot, jotka heidän tietoinen mielensä on tukahduttanut. Tämä ei kuitenkaan ole se, mitä tässä tapahtuu. Se, mitä todella tapahtuu, on, että hypnotisti istuttaa näkymiä kontaktihenkilön mieleen. Sitten tämä henkilö ”muistaa” sen, millä hänet on ohjelmoitu ja ”muisto” tuntuu kontaktihenkilöstä niin todelliselta, että hän todella uskoo valheen itsekin. Tällä tavalla hänestä tulee hyvin tehokas todistaja, joka voi vakuuttaa muita ihmisiä ja todella myös vakuuttaa. Pysy erossa hypnoosista, myös lääkinnällisiin menetelmiin tarkoitetusta.

 8. Spiritistiset istunnot (Seances) (s. 69).

 9. Opit herrarotujen, joilla on valittu tehtävä, olemassaolosta, viittaukset Atlantikseen ja muinaisiin astronautteihin... (s. 57, 103). Huomaa, että tämä sitoo UFO:t natsismiin. Uusi Maailman Järjestys on jälleensyntynyt natsismi.

 10. Korkeamman älyn odotus on alkamassa näyttää eräänlaiselta palvonnan muodolta... (s. 66)

 11. Muukalaiset hyödyntävät normaalia New Age -terminologiaa kommunikoidessaan inhimillisten ”kontaktiensa” kanssa. Parhaiten tätä kuvaa heidän opetuksensa ”kontakteille”, että hierarkian ylösnousseet mestarit ovat valmistautumassa puuttumaan jälleen maailmanhistoriaan johtaakseen ihmiskunnan korkeammalle tietoisuuden tasolle. ”He tulevat valitsemaan ihmispersoonan ja varustamaan hänet yli-inhimillisillä voimilla ja tiedolla. Tämä mies johtaa meidät maailmanhallitukseen ja maailmanrauhaan.” (UFO: End Time Delusion, David Lewis, s. 46)

Kuka on tämä valittu mies? Maitreya Kristus, Raamatun Antikristus!! Tämä vastaavuus sanoituksissa ja käsitteissä osoittaa selvästi, että New Age -kirjoittajien ”ohjaavat henget” ovat samoja ”ohjaavia henkiä” muukalaisille. Vai tarkoittaako se, että muukalaiset ovat niitä ”ohjaavia henkiä”, jotka ovat opastaneet New Age -kirjoittajia kaikki nämä monet vuodet?!

Kaikki nämä käytännöt ovat klassista okkultismia! Sitäpaitsi, kuten kristitty kirjailija, David Lewis, sanoo kirjassaan,
UFO: End Time Delusion (UFO: Lopunajan eksytys): ”Poikkeuksetta kaikilla henkilöillä, jotka väittivät olleensa yhteydessä muukalaisiin...oli yksi yhteinen ominaisuus. Kaikilla oli aikaisempi yhteys metafyysiseen toimintaan, tai kultteihin. Jotkut olivat olleet paholaisen palvonnassa, noituudessa, psyykkisissä ilmiöissä, New Age'ssa, kanavoinnissa...Niillä, jotka olivat sekaantuneet suoraan kontaktiin UFO-muukalaisten kanssa, oli jo yhteys yliluonnollisen maailman pimeään puoleen.” Siten ihmiset tänä päivänä, jotka jossakin määrin ovat siten antautuneet saatanistisiin toimintoihin, ovat niitä, joita käytetään pettämään ihmisiä edelleen uskomaan UFO:ihin ja muukalaisiin. Sitten Lewis lisää tämän lohduttavan lausunnon: ”...yhdelläkään kristityllä...ei koskaan ole ollut suoraa kohtaamista väitetyn ET:n kanssa.” (s. 15-16). Jumala siis jo suojelee valittujaan tältä saatanistiselta petokselta. Kiitos Hänen pyhälle nimelleen!!!

Tarkastelkaamme nyt UFO:jen
ilmoittamia päämääriä ja tehkäämme se siten, että niitä verrataan Uuden Maailman Järjestyksen perustamiseen tähtäävän New Age -liikkeen ilmoitettuihin päämääriin.

1. UMJ: Lakkauttaa kaikki hallintorakenteet

UFO: Lakkauttaa demokratia diktatuurin hyväksi (s. 103, 113).

2. UMJ: Kaikki uskonnot täytyy lakkauttaa.

UFO: Kaikki uskonnot täytyy lakkauttaa. (s. 93)

3. NWO: Perustaa maailmanhallitus

UFO: Perustaa yksi maailmanhallitus, utopistinen hyväntahtoinen diktatuuri (s. 113)

4. UMJ: Kaikki maailman uskonnot ovat tasa-arvoisia ja eräänä päivänä yhdistyvät yhdeksi.

UFO: Kaikki maailman uskonnot ovat tasa-arvoisia. (s. 121)

UFO:jen päämäärät siis vastaavat oikein hyvin UMJ:n päämääriä. Lisäksi UFO-muukalaiset opettavat kontakteilleen käsitteitä, jotka toteutettuina, toteuttaisivat Raamatun profetian viimeisistä päivistä:

 1. Yksi maailmantalous. (s. 57)

 2. Rahan poistaminen (Rahaton talous) (s. 57)

 3. On oleva yleinen rauha (s. 57, 103)

Muista apostoli Paavalin profeetallinen varoitus 2. Kor. 11:14: "...sillä itse saatana tekeytyy valkeuden enkeliksi." Valmistaakseen ihmisiä uskomaan UMJ:n käsitteisiin Saatana on pannut demoninsa ilmestymään fyysisesti muukalaisina, jotka matkustavat UFO:illa, joissa on korkean teknologian laitteita. Älä aliarvioi Saatanaa; hän on tämän maailman Herra ja Pyhä Henki sallii hänen nyt puuttua tämän päivän maailman asioihin vertaansa vailla olevilla tavoilla. Seuraukset tulevat olemaan näyttävät.

Uskomme kuitenkin, että maailma ei vielä ole nähnyt mitään. Ajattele jälleen Raamatun opetusta Antikristuksen valtakunnasta.

* Ilm. 13:13-14, ”Hän tekee
suuria merkkejä (hämmästyttäviä ihmeitä)...ihmeiden vuoksi, joita hänen sallitaan tehdä...hän pettää ne, jotka asuvat maan päällä määräten heidät pystyttämään pedon näköisen patsaan...”

Nämä yliluonnolliset, tai sellaisilta näyttävät ihmeet,
johtavat ihmiset suoraan Antikristuksen palvontaan. Tämä on täsmälleen UFO:jen ja muukalaisten suunniteltu tulos.

On järkyttävä totuus, että Saatana on manipuloinut maailmantapahtumia saavuttaakseen maailmanhallituksen, maailmantalouden ja maailmanuskonnon salaseurojen, kommunismin, natsismin, New Age'n ja UFO:jen kautta. Lopullinen sulautuminen UMJ:een on lähes valmis. UFO-muukalaiset ja avaruusalukset eivät ole mitään muuta kuin demoneita, joiden Pyhä Henki sallii tässä viimeisessä ajassa ilmestyä fyysisesti meidän maailmassamme.

Äläkä unohda sitä tosiasiaa, että
valtava enemmistö maailman ihmisistä on valmis petettäväksi. Kristitty kirjailija, David Lewis, sanoo kirjassaan, UFO: End-Time Delusion, että ”kristityn olisi vaikeaa saada ajatus demoneista menemään jakeluun keskiverto ei-uskonnolliselle henkilölle ja jossain määrin jopa joillekin uskonnollisille henkilöille. Useimmilla kristillisissä piireissä...on hyvin vähän tietoisuutta mistään yliluonnollisen tyyppisestä toiminnasta.”

Tämä käsitys voisi järkyttää jokaista, joka on kasvanut perheessä, joka ottaa Raamatun kirjaimellisesti. Tri. Lewis on kuitenkin oikeassa siinä, että useimmilla tänä päivänä, mukaanlukien monet itseään kristittyinä pitävät, ei ole mitään ymmärrystä
demonien todellisuudesta. Ja tämä onkin ollut Saatanan suunnitelma alusta saakka. Ajattele niitä konkreettisia askelia, joita Saatana on suorittanut maailman kansojen joukossa oltuaan aikaisemmin pohjimmiltaan kristillisiä, jotka ovat vieneet ne sellaiseen raamatullisen tietämättömyyden tilaan.

 1. Useiden sukupolvien ajan useimmat ihmiset ovat hyljänneet totuuden Jeesuksesta Kristuksesta.

 2. Tämän hylkäämisen väistämätön seuraus on, että ihmiset lakkaavat lukemasta Raamattua, tai soveltamasta sitä mitenkään elämäänsä.

 3. Saatana pystyy sitten istuttamaan heihin ajatuksen, että Raamattua ei tule ottaa kirjaimellisesti, että se on vain kokoelma myyttejä ja legendoja.

 4. Kun ihmiset alkavat hyväksyä ajatuksen, että yliluonnollisia olentoja, sekä jumalallisia että saatanallisia, ei ole, niin silloin Saatana voi alkaa edetä seuraavaan askeleeseen.

 5. Askel numero 5 on vakuuttaa ihmiset, että ainoa hyväksyttävä todellisuus on se, joka voidaan havaita viiden aistin kautta. Jos ihminen voi tuntea jotakin yhden tai useamman aistinsa kautta, niin silloin hän uskoo sen olevan olemassa.

 6. Sitten Saatana etenee seuraavaan askeleeseen vakuuttaen ihmiset, että jos jokin toimii, niin se on myös totta. Siten ihmiset altistuvat demoniselle toiminnalle, koska niiden systeemi ”toimii” suurella voimalla. Lisäksi sellaiset ihmiset ovat kyvyttömiä oikein tunnistamaan tätä demonista voimaa, koska ovat jo mielessään sulkeneet pois mahdollisuuden, että yliluonnollisia olentoja on olemassa.

 7. Lopuksi Saatana alkaa edetä aina vain nopeammin ja suuremmalla voimalla lopulliseen muukalaispetokseensa. Muukalaisia, UFO-ilmiöitä ja kontakteja alkaa esiintyä yhä tiheämpään tahtiin. Koska ihmiset eivät usko yliluonnollisten olentojen olemassaoloon, he omaksuvat näiden demonien todellisuuden hyväksyen valheen, jota nämä demonit kertovat, että ovat muukalaisrotu toisesta maailmasta. Tämä toinen maailma on muka teknologisesti ja hengellisesti edistyneempi, kuin Maa. Kun siis tämän edistyneemmän maailman muukalaiset kertovat meille uskonnostaan, meidän odotetaan omaksuvan sen ja hylkäävän omat tietämättömät, informoimattomat ja vanhentuneet uskontomme, varsinkin kristinuskon.

Muinaisina aikoina, tämä petoksen tarina jatkuu, muukalaiset vierailivat maaplaneetalla ja puuttuivat historiaan antaakseen ihmiselle lisää tietoa, jonka avulla hän pystyi rakentamaan sellaisia muinaisia ihmeitä, kuin pyramidit. Lopulta tämä tarina opettaa, että muukalaiset suorittivat geneettisiä kokeiluja, jotka muuttivat ihmiset siitä kivikauden olennosta, joka hän oli, viimeisten muutaman vuosituhannen moderniksi ihmiseksi.

Nyt muukalaiset sanovat, että taas on tullut aika heidän puuttua maailmanhistoriaan. Tällä kertaa he tulevat pelastamaan ihmisen itseltään: sodistaan, vihoistaan, hengellisestä lukutaidottomuudestaan ja ympäristövaurioistaan. Muukalaiset tekevät tämän kaiken
nostamalla esiin miehen, joka on puettu tietoisuuden erityiseen tasoon ja joka osaa johtaa maailman tuolle samalle tietoisuuden tasolle. Tämä mies on tietysti Maitreya Kristus, Antikristus.

Älä anna pettää itseäsi. Kuten Cooper sanoo kirjassaan,
Behold A Pale Horse (Katso hallava hevonen), s. 177: ”UMJ:n suunnittelijoilla on suunnitelmat aiheuttaa sellaisia asioita kuin maanjäristyksiä, sotaa, Messias, muukalaisten maahanlasku ja taloudellinen romahdus. He voivat saada aikaan kaikki nämä asiat vain varmistaakseen, että se todella toimii...Illuminati on ottanut huomioon kaikki mahdollisuudet...”

Saatanan armeijan demonit ilmestyvät pian fyysisesti muukalaisina, jotka saapuvat
suurina laivastoina avaruusaluksissa, joita tähän saakka olemme kutsuneet UFO:iksi. Suunnitelma edellyttää niiden ilmestyvän yhtäkkiä ja yhtaikaa monissa paikoissa Maan päällä. Jotkut ilmestyvät Valkoisella Talolla neuvotellakseen presidentin kanssa; jotkut ilmestyvät YK:ssa; toiset muukalaiset ilmestyvät tärkeillä hallintorakennuksilla kaikkialla maapallolla. Muukalaisia ilmestyy joidenkin ihmisten kotona, tai heidän pihoillaan. Maailman ihmiset ovat kirjaimellisesti järkyttyneitä mieliltään. Tämä on Suunnitelma. Se voi tapahtua ennen seurakunnan maailmanlaajuista tempausta; meidän täytyy olla valmiita suhtautumaan viisaasti tähän suunniteltuun ilmiöön.

Lopuksi tarkastelkaamme asiaankuuluvia raamatunkohtia, jotka
ehkä puhuvat tästä UFO-/muukalaissuunnitelmasta.

Ilmestyskirjan 9. luku puhuu demoneista, jotka vapautetaan helvetin pohjattomasta kuilusta, syvyyden kaivosta. Muistuttaen heinäsirkkoja apostoli Johanneksen näkemänä, ne virtaavat yli maan vaivaamaan ja piinaamaan pelastumattomia ihmisiä. Niiden johtaja on nimeltään Abaddon eli Apollyon. On uskomatonta, että New Age'n kirjoitukset viittaavat alinomaa näihin olentoihin juuri näillä nimillä Uuden Aikakauden (New Age) ”valaistuneina” johtajina.

Jakeissa Ilm. 16:13-16 me näemme kolme demonien henkeä, jotka tulevat ulos Antikristuksen suusta; ne tekevät niin suuria merkkejä ja ihmeitä, että pettävät maan hallitsijat. Tämä on täsmälleen se osa Suunnitelmaa, joka muukalaisten tulee suorittaa. Ne tulevat pettämään varsinkin hallitusten presidentit, pääministerit, kuninkaat ja kuningattaret kaikkialla maailmassa.

Sanoma on kaikkialla sama:
”Olemme tulleet auttamaan johdattaaksemme maaveljemme tietoisuuden uudelle tasolle, josta Maitreya Kristus puhuu.” Muukalaiset ja UFO:t tulevat kirjaimellisesti leijailemaan Maitreyan yllä ja ympärillä, kun hän lavastaa ilmestymistään. Tämä on Suunnitelma.

Mikä tulee olemaan maailman ihmisten valtavan enemmistön reaktio? He ovat
ehdottomasti sanoinkuvaamattoman ällistyneitä. Koska mielessään he ovat jo hyljänneet käsityksen demonien fyysisestä esiintymisestä ja heidät on valmistettu hyväksymään todellisuutena vain se, minkä voivat havaita fyysisillä aisteillaan, niin he hyväksyvät nämä muukalaiset ja heidän uskomattomat väitteensä. Muukalaisvalmennus kirjojen, aikakauslehtien, TV:n ja jopa Enquirer'in kaltaisten roskalehtien kautta on silloin tehnyt tehtävänsä. Ihmiset uskovat ja sallivat johtaa itsensä hengelliseen harhaan. He hyväksyvät Maitreya Kristuksen, eli Antikristuksen, väitteet ja ovat ikuisesti tuomittuja.

Ne, jotka ovat antautuneet okkulttiseen meditoinnin harjoittamiseen jonka avulla ovat kommunikoineet 'henkioppaidensa' kanssa, ovat alttiita uskomaan. Samoin ihmiset, jotka ovat antautuneet okkulttiseen hypnoosiin, jonka aikana heidät on edeltä ohjelmoitu uskomaan, petetään. Ihmiset, jotka ovat täyttäneet mielensä science-fiction-romaaneilla, ovat alttiita uskomaan. Ja koko ihmiskunta uskoo, koska se on ilman Jeesuksen Kristuksen totuutta. Kaikkien sellaisten ihmisten päälle jumalallinen petos lankeaa pysyvästi vahvistamaan heidän pettämisensä.

Raamatun profetia on silloin toteutunut. Antikristus pettää maailman koko pelastumattoman väestön. Hän etenee allekirjoittamaan rauhansopimuksen Israelin kanssa ja Suuri Ahdistus alkaa.

Älä anna pettää itseäsi. On todella myöhäistä.

------------------------------------------

Oletko sinä hengellisesti valmis? Onko sinun perheesi? Suojeletko sinä riittävästi rakkaitasi? Tämän ministeriön tarkoitus on saada sinut ymmärtämään vaara joka uhkaa sinua, ja auttaa sitten sinua löytämään keinoja, kuinka varoittaa ja suojella rakkaitasi. Sitten kun olet kauttaaltaan valmis, sinä voit myös käyttää tietojasi keinoina avata ovi keskustelulle pelastumattoman henkilön kanssa. Minä olen tehnyt sitä monta kertaa ja olen nähnyt ihmisten tulevan Jeesuksen luokse tämän seurauksena. Nämä vaaralliset ajat ovat myös aikoja jolloin me voimme tuoda monta sielua Jeesukselle Kristukselle, saaden aikaan ikuisen muutoksen.

Jos olet ottanut Jeesuksen Kristuksen vastaan henkilökohtaisena vapahtajanasi, mutta olet ollut hyvin välinpitämätön hengellisellä matkallasi Hänen kanssaan, sinun täytyy välittömästi pyytää Häneltä anteeksiantoa sekä uudistumista. Hän antaa sinulle välittömästi anteeksi sekä täyttää sydämesi Pyhän Hengen ilolla. Sitten sinun tarvitsee aloittaa päivittäinen rukouselämä ja henkilökohtainen Raamatun opiskelu.

Jos sinä et ole ottanut Jeesusta vastaan henkilökohtaisena vapahtajanasi mutta olet tullut ymmärtämän Hänen todellisuutensa sekä lopun aikojen lähestymisen, ja haluat ottaa vastaan Hänen ilmaisen Ikuisen Elämän lahjansa, sinä voit tehdä sen nyt, omassa kodissasi. Kun sinä kerran olet ottanut Hänet vastaan vapahtajana, olet hengellisesti uudestisyntynyt, ja saat olla aivan yhtä varma Taivaaseen pääsystä kuin olisit jo siellä. Sitten sinä voit levätä vakuuttuneena siitä että Antikristuksen valtakunta ei pääse käpälöimään sinua hengellisesti.

Jos haluat tulla uudestisyntyneeksi, siirry
Pelastuksen sivullemme nyt. Toivomme, että olet tullut siunatuksi tämän palvelun kautta, joka pyrkii kasvattamaan ja varoittamaan ihmisiä, jotta he voisivat nähdä tulevan Uuden Maailman Järjestyksen – Antikristuksen Valtakunnan – jokapäiväisissä uutisissaan.

Lopuksi, olisi mukavaa kuulla teistä.

Voitte lähettää meille postia joko
etana tai sähköposti.

Jumala siunatkoon teitä!

Become a Headline news subscriber
HERE.

Tämä on Cutting Edge Ministeriön artikkeli numero 2461.

Lähettänyt Olli-R klo 18.21

Kohteen lähettäminen sähköpostitseBloggaa tästä!Jaa TwitteriinJaa Facebookiin

1 kommentti:  Pekalta: kiitos Olli mielenkiintoisesta artikkelista. Siskoni on täysin hurahtanut idän uskontoihin. "4. UMJ: Kaikki maailman uskonnot ovat tasa-arvoisia ja eräänä päivänä yhdistyvät yhdeksi." Siskoni sanoi kerran, että "ei voi sanoa, että meidän Jumalamme olisi se ainoa oikea". Toisaalta hän sanoo uskovansa kristinuskon Jumalaan. Tekisi mieli lähettää tämä artikkeli hänelle mutta en usko, että se vaikuttaisi mitenkään. Täytyy odotella, että Herra ravistelee häntä.

  VastaaPoista