maanantai 19. elokuuta 2013

Vaeltajat’ eli demonihenget ovat vallanneet satoja miljoonia ihmisiä ympäri maailman valmistaessaan ihmiskuntaa Antikristuksen ja hänen valtakuntansa tuloon!

Tässä melko tuore Cutting Edgen Headline News -artikkeli jossa David Bay paljastaa New Age -kirjallisuutta lainaamalla ja New Age -henkisen TV-show’n kautta Saatanan ja hänen demoniensa suunnitelman ihmiskunnan valmentamiseksi vastaanottamaan New Age -kristus, joka on Raamatun ilmoittama peto Antikristus (Ilm. 13). Käytännössä tämä aivopesu yhteiskunnan muuttamiseksi ja sopivien päätösten aikaansaamiseksi saadaan demonihengen eli ns. Vaeltajan (Walk-in) astuessa ihmisen sieluun. Viimeisten 20 vuoden aikana riivattujen ihmisten lukumäärä on moninkertaistunut ja näin Uuden Maailman Järjestyksen (NWO) arvoja on iskostettu miljoonien ihmisten mieliin. Kohteena ovat erikoisesti olleet tärkeät valtioiden päämiehet ja erityisesti Yhdysvaltojen viimeiset neljä presidenttiä jotka ovat politiikallaan edesauttaneet NWO:n syntymistä. New Age’n henkioppaiden mukaan ennen Suuren Johtajan eli Antikristuksen lopullista voittoa, maailma tarvitsee 7 vuoden siirtymäkauden joka rinnastuu hyvin Raamatun lopunajan profetiaan 7 vuoden vaivanajasta jolloin Jumalan tuomiot koskettavat maailman ihmisiä. Ilmestyskirja kertoo näistä vitsauksista. CE:n artikkelin suomensi: Olli R.

---------------------------------

Koska Uusi Maailman Järjestys syntyi” virallisesti syyskuun 10. päivänä 2000, sadat miljoonat ’demonihenget’ovat tiettävästi pyyhkäisseet ihmisolentoihin kaikkialla maailmassa

                                       

Alaotsikko: Nämä henget ovat ’Vaeltajia (Walk-ins)’ ja ovat saapuneet ”ihmiskunnan avuksi” saavuttamaan tarvittavan hengellisen ”kvanttihypyn” jotta New Age -kristus voi tulla. Onko naapurisi, työtoverisi, tai ystäväsi nyt ’Vaeltaja’?


Uusi maailmanjärjestys on tulossa! Oletko valmis? Kun sinä kerran tulet ymmärtämään, mikä tämä "Uusi maailmanjärjestys" todella on ja kuinka sitä asteittain valmistellaan, sinun on mahdollista nähdä sen kehittyminen päivittäisissä uutisissa!!

Opi kuinka voit suojella itseäsi ja rakkaitasi.

Valmistaudu yllättymään, niin että sinä et enää ikinä seuraa uutisia samalla tavalla.

OLET NYT TERÄNSUULLA


Copyright © 2013 Cutting Edge Ministries. All rights reserved.


Aiemmin aihe koski vain omituisia uusiaikalaisia, ’Vaeltajat’ oli pääaihe hyvin suositussa TV-show’ssa ”Unsolved Mysteries (Ratkaisemattomat mysteerit)”. Vaikutukset maanlaajuiselle demoniselle riivaustilalle tulivat yhtäkkiä paljon enemmän mahdollisiksi! Useimmat ihmiset eivät tiedä milloin heidän pitäisi olla kauhuissaan; tämä tapahtuma on yksi niistä hetkistä joita sinun pitäisi pelätä!


Monumentaalisessa esittelyssä koskien kriittisesti ajoitettua valmentamista saada ihmiset valmiiksi okkultismin asenteita ja arvoja varten, ABC-kanava lähetti jakson ”Vaeltaja”-aiheesta sen show’n kuluessa kesäkuun 4. päivänä 1999. Samalla kun kertoja, Robert Stack, oli varovainen sanoessaan että ”Vaeltajana oleminen (Walk-in)” ei ollut demoninen riivaustila, me osoitamme että vastakkainen on totta. Me tulemme osoittamaan, ettei ”Vaeltajana oleminen” ainoastaan ole demoninen riivaustila, vaan Antikristus ei luultavasti voisi nousta jos ei olisi Vaeltajien valmistelutyötä. Jos sinä et ole lukenut uutista NEWS2330 (suomennettu), ”Onko kansallinen demoninen riivaustila mahdollinen”, me kehotamme sinua tekemään sen nyt. Sitten, sinä kykenet paremmin ymmärtämään hirveän pelottavan merkityksen liittyen ABC’n suomaan kansalliseen huomioon tälle aiheelle koskien yliluonnollisia ”Vaeltajia”.


Valmennusta, valmennusta, valmennusta. Näin sanoi eräs New Age -kirjailija, kirjoittaessaan 1970-luvun puolivälissä, ”The Great One voi ilmestyä vasta kun merkittävä osa väestöstä on ensin valmennettu hyväksymään hänet.”


Yhdysvallat on täynnä Uuden Maailman Järjestyksen saatanallisia arvoja. Tätä saastaa on kirjaimellisesti kaikkialla. Tämä kerran suuri Jeesusta Kristusta kunnioittava kansakunta on kirjaimellisesti täytetty tällä vanhalla okkultismin arvomaailmalla. Efesolaiskirjeen luvussa 3:17-20, apostoli Paavali kaipaa että uskovat voisivat olla totaalisesti täynnä Jeesuksen Kristuksen rakkautta ja rikkautta. Paavali kirjaimellisesti rukoili että uskova tulisi kokonaan täytetyksi Pyhällä Hengellä. Kaikki meistä ovat rukoilleet tämän tyyppistä rukousta omiin elämiimme, niin kuin meidän pitäisikin.


VAELTAJAT – HENKILÖN SAATANALLINEN HYVÄKSIKÄYTTÄMINEN


Kuitenkin, Saatanalla on jäljitelty uskoviensa täyttäminen, ja tämä on meidän ohjelmamme tärkein keskustelunaihe tänään. Kristitty kirjailija, Constance Cumbey, painottaa vahvasti kirjassaan, ”The Hidden Dangers of the Rainbow”, että yksi yhteinen sitova ainesosa kaikkien näiden eri ryhmien kesken on heidän yhteiset ”mystiset kokemukset”. Tämä termi viittaa uskonnollisiin opetuksiin jotka ovat yhteisiä kaikille näille eri ryhmille. Mitä nimeä tahansa ryhmä käyttää, he opettavat kauttaaltaan että ihminen voi täydellistyä muinaisten uskonnollisten tekniikoiden harjoituksen kautta, meditaation välityksellä, sekä seuraamalla heidän omia ”henkioppaitansa”.


Meditaatio on tekniikka jonka avulla henkilö tyhjentää mielensä kaikesta tietoisesta ajattelusta, samalla kun rukoilee sarjan toistuvia sanoja tai fraaseja niin monta kertaa kuin mahdollista. Heti kun henkilö tekee tätä toistuvasti, hän (he/she) kokee ilmiön jossa mieli alkaa menettää sen normaalin kosketuksensa ruumiiseen. Tämä ilmiö on nimeltään ”Out-of-Body (Irti kehosta)”-kokemus, ja on hyvin yleinen okkulttisissa piireissä.


Heti kun mieli kadottaa sen normaalin yhteyden ruumiin kanssa henkilö on valmis kohtaamaan ”henkioppaansa”. Kristitty kirjailija, Johanna Michaelson, kaappaa saatanallisen olemuksen koskien meditaatiota ja henkioppaita kirjassaan ”The Beautiful Side Of Evil”. Henkioppaat identifioivat itsensä nimellä, kuten Jeesus Kristus, Neitsyt Maria, tai joku apostoleista. Osallistuvaa henkilöä todellakin petetään ajattelemaan että he ovat juuri löytäneet SEN AINOAN, todellisen tavan tulla kosketuksiin Jumalan kanssa. Todellisuudessa, he ovat vain tulleet kosketuksiin saatanallisen demonin kanssa, joka on tilapäisesti muuttanut itsensä olemukseen joka näyttäytyy hyvin kilttinä, lempeänä, ja viisaana. Näyttämö on asetettu näille demoniolennoille manipuloida ja johtaa harhaan heidän ihmisuhrejaan. Näistä ihmisistä on tullut demonisesti riivattuja.


Miljoonat ja taas miljoonat nykypäivän amerikkalaiset ovat osallistuneet tällaiseen toimintaan, johtaen demoniseen riivaukseen tasoilla jotka vaihtelevat lievästä vaikeaan. Tässä kohtaa, meidän täytyy saada ymmärrys saatanallisen demonisen riivauksen luonteesta. Useimmat meistä yhdistävät demonisen riivauksen Uuden Testamentin tarinoihin joissa demonisesti riivatut ihmiset olivat väkivaltaisia, kärsivät fyysisistä ja henkisistä sairauksista, jolloin se oli hyvin selvää kaikille että henkilö oli demonisesti vaivattu tai riivattu.


Kaikki nämä oireet, todellakin, liittyvät demoniseen riivaustilaan; kuitenkin, demonisesti riivattu henkilö ei välttämättä näytä näitä ominaisuuksia kaikissa tapauksissa. Monet ihmiset ovat demonien hallitsemia koko elämänsä ajan ilman että tavallisilla ihmisillä heidän ympärillään on vähäisintäkään tietoa siitä. Nämä riivatut ihmiset saattavat näyttää hyvin normaaleilta joka suhteessa. ”Raamatun sanakirjan (Dictionary of the Bible)” kirjoittaja toteaa että demoni joka riivaa yksilöä aloittaa prosessin jonka avulla hän vaikuttaa ”kärsijän järjen tai tahdonvoiman täydelliseen tai vaillinaiseen menetykseen; hänen tekonsa, hänen sanansa, ja jopa hänen ajatuksensa masteroidaan pahalla hengellä, kunnes hänen persoonallisuutensa näyttää tuhotulta…tai ylikuormitetulta tuottamaan kahtalaista tahdon tietoisuutta hänen sisällä, kuten sellaiselta joskus tuntui unessa.”


Tämä lause vangitsee sen olemuksen mitä New Age -oppi kutsuu ”oman tietoisuuden tason nostamiseksi”. Hitaasti, vähitellen, ja ’hyväntahtoisesti’, demonihenki ottaa täyden kontrollin koko mielestä ja riivatun henkilön persoonallisuudesta. Niin kauan kuin se toteuttaa demonihengen suunnitelmat, uhri näyttäytyy niin normaalina ja onnellisena kuin voit kuvitella.


Nykypäivän Amerikassa, miljoonat ihmiset ovat avanneet itsensä demoniselle riivaukselle juuri tällä tavalla. Kun sinä tutkit New Age -liikkeen kirjoituksia, sinä havaitset kauhistuttavan totuuden – NWO:n johtajat ovat riivattuja, ja heidän henkioppaansa ovat paljastaneet heille että Uutta Maailman Järjestystä (NWO) ei voida pystyttää ennen kuin miljoonat ihmiset ovat samalla tavalla riivattuja. Hyvä esimerkki tästä riivaustilasta löydetään Alice Cooper’in monumentaalisen tärkeästä kirjasta, ”The Externalisation of the Hierarchy”, jossa paljastetaan että demoni nimeltään ”Master D.K.” kirjoitti tämän kirjan hänen kauttansa. Monet New Age -liikkeen kirjailijat ja johtajat ovat myöntäneet että he ovat päivittäisessä yhteydessä heidän henkioppaisiinsa – eikä kukaan räpytä silmää. Vihityt hyväksyvät tämän tilanteen hyväntahtoisena ja haluttuna. Tämä riivaustila ei ole mitään muuta kuin Saatanan väärennös Jumalan Pyhällä Hengellä täyttämisestä koskien uudestisyntynyttä uskovaa.


Älä erehdy siitä tosiasiasta että demoninen riivaus rehottaa Amerikassa tänä päivänä.


Se mitä osoitamme sinulle tänään, on se, että Uuden Maailman Järjestyksen suunnitelma on kehittynyt pisteeseen jossa tämä demoninen riivaus on saavuttanut uuden tason. Me jaamme tämän uuden tason kanssasi tänään, lainaten ensisijaisesti Ruth Montgomery’a kirjassaan ”Herald Of The New Age (New Age’n sanansaattaja)”. Montgomery kirjoittaa puhtaasti ”automaattikirjoituksella”, joka määritellään ”kirjoittamiseksi jota tuotetaan kun henkilö menee muuttuneeseen tilaan ja henkientiteetti valtaa henkilön käsivarren ja käden kommunikoidakseen”. (The New Age Dictionary).


Tietenkin, tämän henkientiteetin otaksutaan olevan hyväntahtoinen, ja ne varmastikin esittelevät itsensä sellaisina. Montgomery’n henkientiteetti sattuu täten olemaan komitea, joka tunnistetaan toistuvasti hänen kirjoissaan nimillä ”Lily, Art, ja the Group”. Montgomery tunnistaa ne ”hengellistyneiksi olennoiksi (discarnate beings)” jotka telepaattisesti viestittävät hänelle tulevasta New Age’n rauhasta ja turvallisuudesta (peace and safety). Samalla kun nämä oppaat ovat ilmoittaneet hänelle monia asioita, me haluamme keskustella yhdestä heidän kiintoisimmista ja olennaisimmista aiheista, koska sen vaikutuksen ajankohta on nyt yllämme; heti kun käsität mitä on tapahtumassa, sinä saat enemmän tolkkua nykyisistä tapahtumista.


HYVÄNTAHTOISUUDEN NAAMIOIMINEN KOSKIEN DEMONISTA RIIVAUSTA

                                                        

Aihe on ”Vaeltajat”.


Tällä oudolla termillä ei ole mitään merkityksellisyyttä niille meistä joiden tausta on raamatullinen, joten meidän täytyy läpikotaisin määritellä se. Kaikki New Age -uskovaiset uskovat jälleensyntymiseen [kuten esim. NWOhavaintoja-blogin ylläpitäjä Teemu Vehkala, mikä on sääli. Suom. huom.], joka on määritelty uskomuksena että ”me emme todella kuole”; pikemmin, meidän sielumme muka jättää meidän kuolleet ruumiimme ja menevät yliluonnolliseen tilaan, jossa ne odottavat seuraavaa inkarnaatiosykliä. Jotkut okkultistit uskovat että jokainen sielu voi valita heidän seuraavan inkarnaation ajankohdan ihmisruumiiksi syntyessään, kun taas toiset uskovat että on olemassa syklisarja jonka mukaan jälleensyntyminen tapahtuu. Esimerkiksi, ”Pythagoraan mukaan, 216 vuoden periodin jälkeen…kaikki asiat uudistetaan…tämä oli jaksollinen aika … ihmisen jälleensyntymiseen jokaisen kuoleman jälkeen.” (”The Occult Power Of Numbers”, s. 66). Siispä, tämän uskomuksen mukaan, kaikki asiat—ihmiset, kansakunnat, ja luonto, uudistetaan täsmälleen 216 vuodessa; luku 216 on pyhä luku koska se on 6x6x6, mitä pyhin luku.


Mutta, takaisin aiheeseen koskien ”Vaeltajia”.


Vaeltajat määritellään ”sieluiksi jotka ovat ansainneet oikeuden, monien hengellisen kasvun elinaikojen kautta, palata suoraan maan tasolle aikuisina” (Montgomery, ”Herald of a New Age”, sivu 202). Toisin sanoen, nämä sielut jälleensyntymistä hallussaan pitävässä syklissä haluavat palata maapallolle aikuiskehossa, mieluummin kuin inkarnoitua lapsen ruumiissa. Montgomery’n henkioppaat paljastavat että nämä sielut ”eivät ole täydellistyneitä sieluja, mutta ovat ylevämielisiä olentoja aikomuksenaan auttaa heidän ihmistovereitaan, ja kymmenettuhannet niistä ovat jo täällä…” (Ibid.) Nämä hengellistyneet sielut haluavat epätoivoisesti ruumiillistua osaksi aikuisen kehoa tässä kohtaa maailmanhistoriassa jotta ne voivatauttaa ihmiskuntaa suorittamaan onnistuneesti matkansa kohti Uutta Maailman Järjestystä. Ja, tietysti, okkulttinen Spiritual Hierarchy of Shamballa (Shamballan hengellinen hierarkia) tukee voimakkaasti tätä toivetta.


(Meidän täytyy pysähtyä tähän hyvin lyhyesti muistuttamaan kuuntelijoitamme että kaikki tämä okkulttinen hölynpöly kuvaa vain demonien riivausta sellaisella tavalla että siitä tulee maittavaa ja uskottavaa heidän amerikkalaiselle ja länsimaiselle yleisölle. Vaeltaja on vain demonisesti riivattu henkilö joka on hengellisesti avannut itsensä riivaukselle okkulttisten meditaatioiden ja muiden okkulttisten toimintojen kautta.)


Vaeltaja-tarina jatkuu. Vaikka nämä ”ylevämieliset” hengellistyneet sielut haluavat epätoivoisesti ruumiillistua aikuisen kehoon mieluummin kuin lapsen, heillä on ongelma hengestä joka jo asuttaa aikuisen ruumista. Tuon hengen täytyy vapaaehtoisesti jättää aikuisen ruumis jotta tuo uusi, ylevämielinen henki voi astua sisään. Montgomery’n henkioppaat selittävät että tämä ei ole mikään ongelma; ”sielun siirto”, kuten sitä kutsutaan, tapahtuu tavallisesti silloin kun aikuisen keho on heikko, tai sairas, tai kun henki joka asuttaa tuota ruumista on läpikotaisin lannistunut. Tässä vaiheessa, henkioppaat sanovat, vanha henki ”kävelee ulos” ja uusi henki ”kävelee sisään (walks in)”. Hyvin äkisti, aikuisen keho saa uuden puhkeamisen henkistä energiaa, uusi elävöittämisen tunne. Tämä on ”Walk-in (Vaeltaja)”.


Tämä on täsmälleen sitä miten kertoja Robert Stack kuvaili Vaeltajia hänen show’ssaan! Jokainen henkilö, jota haastateltiin, oli kokenut tämän ”sielun siirron” erityisen tärkeänä osana heidän elämänsä aikana. Ja, jokainen välittömästi tunsi että muutos oli tapahtunut. Jokainen heistä alkoi ilmaista voimakkaita psyykkisiä voimia, jollaiset on nimenomaisesti kielletty Jumalan pyhässä Raamatussa. Jotkut näistä ihmisistä voisivat yhtäkkiä ennustaa tulevaisuutta; jotkut voisivat aistia ”auran” joka mukamas ympäröi jokaista elossa olevaa henkilöä; toisilla oli yhtäkkiä kyky lukea muiden ihmisten ajatuksia.


Tämä on klassista saatanismia! Jumala kieltää sen! Robert Stack yritti laittaa parhaat mahdolliset kasvot tälle klassiselle saatanismille sanomalla että jokainen henkilö yhtäkkiä rakasti ihmisiä enemmän kuin he tekivät aikaisemmin, ja että tällainen muutos ei voisi olla ”paha asia”. Samalla kun tämä järkeileminen saattaa kuulostaa loogiselta henkilölle joka ei tunne tai usko Kirjoituksiin, ne kristityt jotka tuntevat Raamattunsa käsittävät että tappava myrkky muulla nimellä on silti tappavaa. Vaeltajat ovat tappavia, vaikka niiden ihmisisännät yhtäkkiä ”rakastavat muita” paljon enemmän!


SAATANAN PÄÄMÄÄRÄ, SAATANAN SUUNNITELMA


Mikä on näiden ”Vaeltajien” päämäärä? Kuten kerromme teille, muistakaa että Montgomery’n kirja, ”Herald Of A New Age”, kirjoitettiin vuonna1986. Montgomery’n henkioppaat kertoivat hänelle että ”ne ovat tulossa yhä lukuisampina määrinä seuraavan vuosikymmenen aikana valmistamaan meitä” tulevaa Uutta Maailman Järjestystä varten. Kuinka nämä Vaeltajat kykenevät auttamaan? Ne soluttautuisivat maailman väestöön, ihmismassasta, sen opettajiin, varmistamaan että oikeita päätöksiä tehtäisiin siirtymäajan kuluessa Uuteen Maailman Järjestykseen. Nämä ”ylevämieliset henget” käsittävät että ihmisten johtajien täytyy tehdä ”oikeita” päätöksiä, mutta ne eivät voi tehdä mitään jos väestömassa on täysin mieltä-muuttamaton heitä vastaan. Sen vuoksi, Suunnitelma vaatii hyvin monia Vaeltajia väestön keskuuteen, auttamaan johtajia ihmisten mielipiteiden muokkauksessa.


Jälleen, meidän täytyy pitää taukoa selittääksemme Suunnitelman muutososan Uuteen Maailman Järjestykseen. Henkioppaat ovat opettaneet että ”Great One tarvitsee 7 vuoden siirtymän Uuteen Maailman Järjestykseen (”The Armageddon Script, by Peter Lemesurier, sivu 235). Eikö olekin äärimmäisen mielenkiintoista että he ovat valinneet luvun 7, tarkka vuosien lukumäärä koskien raamatullista vaivanaikaa (Biblical Tribulation)?


Tämä siirtymäaika tulee olemaan pahinta vaivanaikaa jota maailma on koskaan nähnyt. Itseasiassa, nämä henkioppaat käyttävät toistuvasti sanaa ”Tribulation (Ahdistus)” kuvaillakseen näitä seitsemää siirtymävuotta. Tänä aikana, maapallo puhdistetaan kaikesta vanhasta, pahoista vaikutteista niin että kultainen rauhan, turvallisuuden, ja menestyksen aikakausi voi alkaa. Kuten Montgomery’n oppaat kuvailevat tätä maapallon puhdistustoimenpidettä, se kuulostaa hyvin paljon samanlaiselta kuin tapahtumat joita kuvaillaan Ilmestyskirjassa. Miljoonat ihmiset kuolevat johtuen maanjäristyksistä, hyökyaalloista, nälänhädästä, ja maailmansodasta. Itseasiassa, tämä kuvaus tulevasta puhdistuksesta siirtymän aikana rinnastuu niin selvästi Ilmestyskirjaan, että minä yhtäkkiä ymmärsin jakeen joka oli aina askarruttanut minua. Ilmestyskirjan luvuissa 6-9, Jumala paljastaa että Hänen tuomionsa maan päälle johtaa noin kahden kolmasosan ihmiskunnasta kuolemaan. Kuitenkin, luvussa 9, jakeissa 20-21, Jumala lausuu, Ja jäljelle jääneet ihmiset, ne, joita ei tapettu näillä vitsauksilla, eivät tehneet parannusta kättensä teoista, niin että olisivat lakanneet kumartamasta riivaajia ja kultaisia ja hopeaisia ja vaskisia ja kivisiä ja puisia epäjumalankuvia, jotka eivät voi nähdä eikä kuulla eikä kävellä. He eivät tehneet parannusta murhistaan eikä velhouksistaan eikä haureudestaan eikä varkauksistaan.”


Olen aina ollut järkyttynyt tästä profetiasta, koska olen aina tuntenut hengessäni että maailman ihmiset kääntyisivät Jumalan puoleen katumuksessa, ymmärtäen vaistomaisesti että vain Jumala voisi aiheuttaa kaiken tämän luonnonkatastrofin joka tapahtuu. Ei niin. Demoniset, valehtelevat New Age -johtajien henkioppaat ovat valmistaneet heidän harhaanjohdettuja seuraajia juuri tällaisia luonnononnettomuuksia varten. Lisäksi, henkioppaat ovat korostaneet että ainoa valmistelu on sisäinen, hengellinen valmistaminen. Ihmiset voivat valmistautua vain upottamalla itsensä osaksi okkulttisia harjoituksiaan. Kun Jumala toteuttaa Hänen valtavan fyysisen tuomionsa maailman yllä, ihmiset ovat valmistautuneet siihen. He yksinkertaisesti sanovat, ”Henkioppaat olivat oikeassa planetaarisen muutoksen suhteen; näitä luonnonkatastrofeja tarvitaan liikuttamaan maailma Uuteen Maailman Järjestykseen”. Sen tähden, koska he eivät tunnista Jumalan kättä tässä fyysisessä tuomiossa, he eivät ainoastaan kieltäydy katumasta velhouksiaan, he voimistavat ponnistelujaan siinä kun he yrittävät käsitellä katastrofin laajuutta joka kohtaa heitä.


Saatanaa ei turhaan kutsuta ”suureksi eksyttäjäksi”. Tämä tulee olemaan yksi hänen parhaista ja täydellisimmistä petoksista. Ja hän tulee kuljettamaan satoja miljoonia ihmisiä ikuiseen Helvettiin.


USEITA MILJOONIA VAELTAJIA?


Nämä henkioppaat edelleen opettavat että tämä maapallo on elävä olento jota he kutsuvat Äiti Maaksi (Mother Gaia). Äiti Maa tulee olemaan niin keskittynyt puhdistaessaan itsensä kaikista ”pahoista” vaikutteista että se tulee dramaattisesti muuttamaan kiertokulmaansa. Oppaat ovat kuvailleet tätä ”planetaariseksi muutokseksi”. Tämä planetaarinen muutos on ensisijainen syy kaikille luonnononnettomuuksille jotka kohtaavat Maata tämän siirtymävaiheen aikana johtaen Uuteen Maailman Järjestykseen. Tämä aika tulee olemaan niin vaikeaa, ja vaatii poliittisilta johtajilta tehdä niin vaikeita elämän ja kuoleman päätöksiä, että Hierarkia on päättänyt soluttaa nämä ”ylevämieliset” henkivaeltajat. Aikana jolloin Montgomery’n kirja julkaistiin, näitä Vaeltajia oli olemassa ”kymmeniätuhansia”; Kuitenkin, kun maapallo lähestyy hänen (her) planetaarisen muutoksensa aikaa, tämänlukumäärän on tarkoitus kasvaa useisiin miljooniin. Tämä Vaeltajien soluttautuminen suunniteltiin tapahtuvaksi yhteiskunnan joka tasolla. Vaeltajien tuli olla normaaleja aviomiehiä ja vaimoja, lääkäreitä, lakimiehiä, tiedemiehiä, liikemiehiä, poliittisia johtajia, ja pappeja. Montgomery väitti että hän oli tavannut Vaeltajia jotka kuuluivat jokaiseen näistä ammattikunnista, kuten ”metafysiikan maisterin” ja ”baptistisaarnaajan Deep South’ista”.


Mutta, paljastukset tulevat entistä mielenkiintoisemmiksi. Nämä yliluonnolliset henkioppaat paljastivat tietoa joka rinnastui Raamatun profetiaan hätkähdyttävässä määrin, ja me lainaamme, ”Oppaat näkivät ennalta nälänhädän ja sodan ennen muutosta … Lähellä muutoksen aikaa, jonka oppaat väittävät olevan väistämätön …Antikristus tulee nousemaan valtaan…” Tämä on vain yksi monista tapauksista joissa New Age -kirjoittajat itse nimeävät heidän Kristuksensa, Antikristukseksi. Mutta, miksi meidän pitäisi olla yllättyneitä, kun apostoli Paavali kirjoitti 1. Johanneksen kirjeessä, luvussa 2, jakeessa 18, ”…nyt on viimeinen aika, tämän aikakauden loppu. Ja kuten te olette kuulleet että Antikristus [hän joka vastustaa Kristusta Kristuksen valepuvussa] on tulossa…”[Parallel Bible, KJV/Amplified Bible Commentary]


Tämä Antikristuksen määritelmä eräänä joka vastustaa Kristusta tulemalla Kristuksen valepuvussa on täsmälleen sitä mitä nämä henkioppaat ennustavat. [Kuuluisiko myös nykyinen paavi Franciscus I tähän kategoriaan antikristuksesta, joka on Jeesus-valepuvussa? Suom. huom.]Kun Maitreya Kristus ilmestyy, hän väittää omistavansa ”Kristus-tietoisuuden hengen” joka valtasi Buddhan, Jeesuksen, Muhammedin, ja muut kristukset kautta historian. Kuitenkin, Maitreya väittää että ”Kristus-tietoisuuden” henki, joka hänessä asuu, on useita asteita korkeammalla kuin noilla aikaisemmilla hengillä.


1990-LUVUN TÄRKEIDEN POLIITTISTEN JOHTAJIEN SANOTAAN OLEVAN VAELTAJIA!


Nyt, palatkaamme viimeisiin yliluonnollisiin paljastuksiin koskien Vaeltajia. Kuten me sanoimme aiemmin, ne tulevat tunkeutumaan yhteiskunnan kaikkiin väestökerroksiin, erityisesti poliittisiin johtajiin. Tämä on luonnollista, koska heidän tehtävänsä on varmistaa että poliittiset johtajat tekevät asianmukaisia poliittisia päätöksiä jotka mahdollistavat ihmiskunnan kulkea onnistuneesti läpi tämä siirtymäaika. Meidän poliittinen johto on erikoisesti kohteena. Pitäen tämän mielessä, me lainaamme artikkelia ”Weekly World News” -aikakauslehdestä, päivätty marraskuun 3. päivälle 1992. Muista, tämä tabloidi on yksi suosituimmista New Age’n valmentavista aikakauslehdistä maailmassa tänä päivänä. Aina siitä asti kun minä tajusin tämän, olen katsellut näitä tabloideja huolellisesti, nähdäkseni kuinka ihmisten mieliä ollaan valmentamassa.


Etusivu oli täysin omistettu aiheelle, ”Alien Tells Clinton and Bush: Five U.S. Senators Are Space Aliens (Alien kertoo Clintonille ja Bushille: Viisi Yhdysvaltain senaattoria on avaruusolentoja)”. Nyt, kuten me olemme aikaisemmin todenneet, avaruusolennot eivät ole mitään muita kuin Saatanan demoneita, joiden Jumala sallii näyttäytyä fyysisesti maan päällä tämän aikajakson kuluessa joka valmistaa maailmaa hyväksymään Antikristus ja hänen valtakuntansa. Olemme osoittaneet että he opettavat ihmisille, joiden kanssa he ovat tehneet kontaktia, standardin, okkulttiset opit ja tavoitteet. Oletettavasti, tämä avaruusolento tapasi Bushin ja Clintonin 90 minuutin ajan useita viikkoja ennen lehden paljastusta informoidakseen heitä että viisi USA:n senaattoria oli todella Alieneita (Vaeltajia).


Nämä viisi senaattoria jopa nimettiin. Emme perinteisesti aseta mitään uskottavuutta tähän surkeaan tabloidiin; kuitenkin, me olemme aikakauden lopun ajassa, jolloin totuus on ihmeellisempää kuin fiktio; lisäksi, tämä juttu sopii yleisskenaarioon avainjohtajien demoniriivauksesta. Me tiedämme että viimeisin poliittinen johtaja julistaakseen Uuden Maailman Järjestyksen aattoa oli Adolf Hitler.  Historioitsijat myöntävät auliisti että Hitler ja monet hänen avustajistaan olivat riivattuja. Edelleen, me olemme osoittaneet että New Age’n opinkappaleet eivät ole mitään muuta kuin natsismin henkiinherättämistä. Uusi Maailman Järjestys on yksinkertaisesti natsismia. Koska tämä on asianlaita, miksi meidän pitäisi olla yllättyneitä että eräät nykyiset poliittiset johtajat voisivat olla demonien hallitsemia?


Nämä viisi senaattoria aluksi kiistivät että he olivat Alieneita, mutta sitten kaksi myönsi että he olivat, todellakin, Alieneita, ja sanoivat, ”’OK … mutta muistakaa tämä, ihmiskunta ei ole yksin.’ Yksi senaattori meni vielä pidemmälle, kun hän esitti että viisi senaattoria, jotka nimettiin avaruusolennoiksi, ovat vain jäävuoren huippu.” Jälleen, tämä artikkeli on sopusoinnussa Montgomery’n henkioppaiden paljastusten kanssa.


Tämä artikkeli sanoo toistuvasti että näiden Alieneiden päämäärät ovat kokonaan hyväntahtoisia. ”Kaikissa näyttäytymisissä heillä on ihmiskunnan parhaat intressit mielessään.” Lopuksi, meitä opastetaan toiseen artikkeliin kohti aikakauslehden takaosaa joka kertoo meille että tavalliset ihmiset, ehkä jopa sinun naapurisi, voi olla Alien (Vaeltaja).


Me kerromme sinulle tästä tabloidi-jutusta vain havainnollistaaksemme että me olemme tarpeeksi lähellä aikakauden loppua ja että nyt on aika aloittaa ihmisten valmentaminen Alieneiden ja Vaeltajien (tai demonisesti riivattujen ihmisten) konseptiin. Meidän ei pitäisi odottaa mitään vähempää. Jos maailma aikoo toteuttaa monia pahoja ja murhaavia tekoja, joista Raamattu profetoi, Saatanan demonien on puututtava tilanteeseen. Me näemme tämän poliittisten johtajien riivaustilan täydellisesti kuvattuna Ilmestyskirjan luvussa 16:13-14, ”Minä näin kolme saastaista henkeä kuin sammakon muotoisia, loikkivan lohikäärmeen suusta ja pedon suusta, sekä väärän profeetan suusta. Sillä todellakin ne ovat demonihenkiä jotka tekevät ihmeitä, merkkejä, ja tunnustekoja. Ja ne menevät koko maailman johtajien luo, kootakseen heidät yhdessä sotaan Jumalan Kaikkivaltiaan suurena päivänä.”[Parallel Bible, KJV/Amplified Bible Commentary]


Montgomery’n henkioppaat paljastavat vielä yhden profetian liittyen poliittisiin Vaeltajiin. Sivuilla 262-3, ne toteavat, ”Seuraavan vuosikymmenen aikana (1990-luvulla) ja ennen siirtymäaikaa… Vaeltaja tullaan valitsemaan Yhdysvaltain presidentiksi …Vaeltaja jonka oppaat sanovat valittavan presidentiksi, on jo luottamusvirassa ja hänen erityiset kykynsä ollaan vähitellen tunnustamassa, mutta hän ei ole yksikään noista joita ollaan mainostamassa nyt mahdollisena ehdokkaana vuonna 1988.”


Tiedämme että presidentti Bush oli yksi noista joita mainostettiin presidenttiehdokkaana vuonna 1988; siispä, me päättelemme että, vaikka Bush on vihitty jäsen saatanallisessa Pääkallon ja sääriluiden salaseurassa (Skull and Bones), hän ei ole riivattu Vaeltaja. Tämä määritelmä VOI viitata Bill Clintoniin. Montgomery’n oppaat edelleen kuvailevat tätä Vaeltaja-presidenttiä. ”Ihmiset tulevat olemaan tietoisia hänen erityisistä ominaisuuksistaan ja hänen äkillisestä täyskäännöksestä ihanteissa ja tavoitteissa [egon korvaamisen ajankohtana] (aika jolloin hänestä tuli riivattu), niin että monet tajuavat hänen Vaeltaja-tilansa samalla kun toiset pitävät häntä uudestisyntyneenä kristittynä…” [Minusta tässä voidaan puhua myös George W. Bushista. Suom. huom.]


Ehkä tämä selittää Clintonin äkillisen täyskäännöksen Vietnamin sotaa vastustavasta protestoijasta poliittiseksi aktivistiksi joka nyt näyttäytyy ”valtavirran” demokraattina. Ja muistatko hänen kiitospuheensa demokraattien puoluekonventissa? Clinton puki täysin puheensa raamatullisilla lainauksilla ja termeillä. Hän julisti että hän halusi perustaa ”uuden liiton (New Covenant)” Amerikan kansan kanssa, ja hän käytti monia Raamatun viittauksia. Ja, kuinka me voimme unohtaa ne monet kerrat kun Bill ja Hillary olivat kuvassa menossa ulos liberaalista, New Age -henkisestä protestanttikirkosta, Billin heiluttaessa isoa Raamattua edestakaisin?


Jos Bill Clinton on Vaeltaja, niin sitten me voimme vielä ymmärtää hänen kykynsä selviytyä jokaisesta syytteestä tai kanteesta joka tuotiin häntä vastaan. Me voimme edelleen ymmärtää useat kuolleet ihmiset [yli 50] jotka ovat haudattuna hänen vanavedessä. Me voimme lisäksi ymmärtää hänen käsittämättömän kykynsä saada ihmiset tukemaan häntä, tai ainakin hylkäämään heidän vastustuksensa häntä vastaan. Kun Bill kävi läpi valtakunnanoikeusprosessia (Impeachment Process), me loimme linkin nimeltään, Clintonin skandaalit, johon pääsee kotisivuiltamme. Näissä artikkeleissa, me julkaisimme sarjaa jossa osoitimme että Bill ja Hillary ovat molemmat ammattiaan harjoittavia noitia, Hillaryn päihittäessä Billin okkultiikassa.  Me kehotamme sinua lukemaan nämä useat artikkelit tämän informaation valossa joka on peräisin Ruth Montgomery’n demonisilta henkioppailta, että Yhdysvaltain presidentti 1990-luvulla olisi Vaeltaja.


Onko Bill Clinton demonisesti riivattu? Tietenkin, hän on, kuten me selvästi osoitamme edellä mainituissa artikkeleissa. Muista tämä jokaisesta joka on sekaantunut saatanismiin; he haluavat olla riivattuina niin monilla demoneilla kuin mahdollista, koska kukin demoni jonka he kutsuvat sieluunsa antaa heille enemmän voimaa ja yleensä erityisiä lahjoja. Okkultistille, ei ole iso juttu tulla kutsutuksi demonien riivaamaksi, heidän noitakehänsä sisäpuolella. Tietysti, poliitikko kieltää sen, johtuen hirvittävästä mielleyhtymästä jota se kantaa äänestäjien keskuudessa.


Salli meidän luetella joitakin presidenteistä jotka ovat luultavasti riivattuja ja jotka voivat olla Vaeltajia:


* Presidentti George H.W. Bush – Skull & Bones -vihitty – 1988-1992


* Presidentti Bill Clinton – Rhodes-stipendiaatti ja hämärästi vapaamuurari – 1992-2000


* Presidentti George W. Bush – Skull & Bones -vihitty – 2000-2008


* Presidentti Barack Obama – 32. asteen Prince Hall -vapaamuurari


Vain Jumala tietää, miten monta meidän kongressiedustajista sekä osavaltio- ja paikallisjohtajista, ynnä hallinnon virkamiehistä, on ’Vaeltajia’.


Jo se tosiasia että ABC-kanava valitsi antaa kansallista lähetysaikaa niinkin aralle aiheelle kuin Vaeltajat osoittaa lisäksi että me elämme äärimäisen lähellä Antikristuksen aikakauden alkua! ABC’n avainhenkilöt selvästi tuntevat että tarpeeksi moni väestöstä on joko Vaeltaja tai jakaa okkulttisen kiinnostuksen ja arvot, ja että he ovat turvassa lähettäessään tätä jaksoa Vaeltajista.


Jos me olemme, todellakin, niin lähellä Suurta Ahdistuksen aikaa, meidän pitäisi etsiä juuri tällaista saatanallista puuttumista maailman ja tämän maan asioihin. Älkää eksykö, ja ehdottomasti katsokaa ylös, sillä meidän ylösottomme lähestyy.


---------------------------------


Oletko sinä hengellisesti valmis? Onko sinun perheesi? Suojeletko sinä riittävästi rakkaitasi? Tämän ministeriön tarkoitus on saada sinut ymmärtämään vaara joka uhkaa sinua, ja auttaa sitten sinua löytämään keinoja, kuinka varoittaa ja suojella rakkaitasi. Sitten kun olet kauttaaltaan valmis, sinä voit myös käyttää tietojasi keinoina avata ovi keskustelulle pelastumattoman henkilön kanssa. Minä olen tehnyt sitä monta kertaa ja olen nähnyt ihmisten tulevan Jeesuksen luokse tämän seurauksena. Nämä vaaralliset ajat ovat myös aikoja jolloin me voimme tuoda monta sielua Jeesukselle Kristukselle, saaden aikaan ikuisen muutoksen.


Jos olet ottanut Jeesuksen Kristuksen vastaan henkilökohtaisena vapahtajanasi, mutta olet ollut hyvin välinpitämätön hengellisellä matkallasi Hänen kanssaan, sinun täytyy välittömästi pyytää Häneltä anteeksiantoa sekä uudistumista. Hän antaa sinulle välittömästi anteeksi sekä täyttää sydämesi Pyhän Hengen ilolla. Sitten sinun tarvitsee aloittaa päivittäinen rukouselämä ja henkilökohtainen Raamatun opiskelu.


Jos sinä et ole ottanut Jeesusta vastaan henkilökohtaisena vapahtajanasi mutta olet tullut ymmärtämän Hänen todellisuutensa sekä lopun aikojen lähestymisen, ja haluat ottaa vastaan Hänen ilmaisen Ikuisen Elämän lahjansa, sinä voit tehdä sen nyt, omassa kodissasi. Kun sinä kerran olet ottanut Hänet vastaan vapahtajana, olet hengellisesti uudestisyntynyt, ja saat olla aivan yhtä varma Taivaaseen pääsystä kuin olisit jo siellä. Sitten sinä voit levätä vakuuttuneena siitä että Antikristuksen valtakunta ei pääse käpälöimään sinua hengellisesti.


Jos haluat tulla uudestisyntyneeksi, siirry Pelastuksen sivullemme nyt.


Toivomme, että olet tullut siunatuksi tämän palvelun kautta, joka pyrkii kasvattamaan ja varoittamaan ihmisiä, jotta he voisivat nähdä tulevan Uuden Maailman Järjestyksen – Antikristuksen Valtakunnan – jokapäiväisissä uutisissaan.

Lopuksi, olisi mukavaa kuulla teistä.

Voit lähettää meille postia joko 
etana tai sähköposti

Jumala siunatkoon sinua!


Become a Headline news subscriber HERE.


Tämä on Cutting Edge Ministeriön artikkeli numero 2510.


Kääntäjä: Olli R. – ”nokialainen”

Lähettänyt Olli-R klo 22.27