tiistai 28. tammikuuta 2014

USA vapaamuurarien ja ruusuristiläisten luomus ja tätä perintöä vaali mm. presidentti Ronald Reagan

Tässä toiseksi tuorein Cutting Edgen Headline News -artikkeli (23.1.2014), jossa David Bay ruotii tuoretta aikakauslehtikirjoitusta jossa pureudutaan USA:n entiseen presidenttiin Ronald Reaganiin ja hänen okkulttisiin yhteyksiin, erityisesti suhdetta ruusuristiläisyyden edustajaan, Manly P. Hall'iin, jolta hän sai paljon inspiraatiota. Aluksi kuitenkin David käsittelee Amerikan Yhdysvaltojen perustajaisiä ja alkuunpanijoita, jotka olivat okkultismia harjoittavia vapaamuurareita ja ruusuristiläisiä. Hämmästyttävästi paljastuu että Luciferin 'vainajahenget' eli demonihenget olivat yhteydessä Englannissa vaikuttaviin salaseuroihin laatien salaisen suunnitelman Uudesta Atlantiksesta joka pitäisi perustaa Pohjois-Amerikan mantereelle. Tämä Uusi Atlantis olisi sitten johtava maa joka johtaisi maailman Uuteen Maailman Järjestykseen (NWO) jonka johdossa olisi lopulta vapaamuurarikristus eli ns. New Age -kristus halliten 1000 vuotta. David osoittaa lisäksi kirjoituksessaan ruusuristiläisyyden väärennetyn kristinuskon muodon joka turvautuu ns. dominionismiin jonka mukaan kristillinen kirkko valloittaa maailman ennen Jeesuksen paluuta. Tämän valaisevan artikkelin suomensi: Olli R.

-------------------------------------

Oliko Ronald Reagan luciferistisen salaseuran, ruusuristiläisyyden, salainen jäsen?


Alaotsikko: Vaikka tieto jota aion jakaa kanssanne näyttää vastaavan kysymykseen, miten Reagan saattoi sallia sen että hänestä tehtiin 33. asteen skottilaisen vapaamuuraririitin kunniajäsen juuri ennen lähtöä Valkoisesta Talosta, meidän pitää olla hyvin varovaisia arvioidessamme mutkikkaan henkilön elämää oikein, kun kyseinen henkilö on kuollut.


Ronald Reagan antoi yhden lausunnon joka kuulostaa minusta uskottavalta: ”Kävin läpi ajanjakson yliopistolla”. Olemme kaikki käyneet läpi erilaisia vaiheita elämässä, joten kun joku tähtää yhteen aikajaksoon, ovatko he vangitsemassa sisintä olemusta siitä keitä me todella olemme? Historian opiskelijoiden täytyy olla hyvin varovaisia meidän johtopäätöksistä.


Uusi maailmanjärjestys on tulossa! Oletko valmis? Kun sinä kerran tulet ymmärtämään, mikä tämä "Uusi maailmanjärjestys" todella on ja kuinka sitä asteittain valmistellaan, sinun on mahdollista nähdä sen kehittyminen päivittäisissä uutisissa!!


Opi kuinka voit suojella itseäsi ja rakkaitasi.

Valmistaudu yllättymään, niin että sinä et enää ikinä seuraa uutisia samalla tavalla.

 

OLET NYT TERÄNSUULLA


Copyright © 2014 Cutting Edge Ministries. All rights reserved.


Kuten Chris Pinto niin selvästi osoittaa hänen neliosaisessa DVD-sarjassa otsikolla Secret Mysteries of America's Beginnings” (Amerikan alkuaikojen salaiset mysteerit) (kuvassa oikealla), Amerikan perustajaisät loivat tämän kansakunnan hallinnon ruusuristiläisen suunnitelman mukaisesti, joka on laadittu Sir Francis Bacon'in ja Kuningatar Elizabeth I:n kesken alkaen vuodesta 1590. Sekä Bacon että Elizabeth olivat salaseuran nimeltä ruusuristiläisyyden keskeisiä jäseniä. Siksi he molemmat olivat säännöllisesti läheisessä kosketuksessa “henkioppaan” kanssa, okkultismia, joka tunnetaan Raamatussa “vainajahenkien” läsnäolona. (3. Moos. 19:31; 20:6; 20:27; 5. Moos. 18:10-12)


Kuten Pinto osoittaa, ruusuristiläisten johtajat jättivät täysin huomiotta Raamatun kehotuksen olla missään kontaktissa vainajahenkien kanssa, minkä vuoksi he sekoittavat Raamatun oppia ja symboleja noituuden oppien ja symbolien kanssa.


Ruusuristiläisten risti/seppele


Tämä symboli vasemmalla on peräisin ruusuristiläisyyden salaseurasta – mystinen väärennetty kristinusko. Kun he lukivat Raamattua ja siteerasivat sitä, ja rukoilivat Jeesusta, he aktiivisesti harjoittivat noituuden rituaaleja! Ruusuristiläisyys on luultavasti tärkein esimerkki “Kristuksen ja Baalin” sekoittamisesta. Vaikka he kunnioittavat ristiä, he asettavat sen maallisen seppeleen sisälle. He kokivat että Jeesus ei voisi palata maan päälle ennen kuin kristillinen kirkko valloittaisi maan ensiksi – mitä työläin ja epäraamatullisin oppi (Dominionismi).


HUOM: Presidentti George W. Bush vakuutti miljoonat kristityt siitä että hänen hyökkäyksensä Irakiin vuonna 2003 oli heidän tukensa arvoinen, koska hän käynnisti hyökkäyksen perustuen dominionismiin (Dominion Theology)! Invaasion aikana ja sodassa Irakia vastaan, olin hyvin yllättynyt ihmismääristä jotka yhtyivät dominionismiin.


Koska ruusuristiläisyys käyttää kristillisiä symboleita, se on ollut monien ihmisten suuri pettäjä viimeisten 500 vuoden aikana. Samalla kun se käyttää kristillistä symboliikkaa, se kattaa symboliikan Saatanan ja Baalin kuvilla. Mutta, miksi meidän pitäisi olla yllättyneitä, sillä ruusuristiläisyys on uudelleentulkinnut kaikki keskeiset kristinuskon opit käyttäen okkulttista mystiikkaa? Joka ainut Raamatun jae on systemaattisesti uudelleentulkittu saatanallisten mystisten opinkappaleiden mukaan. Sen vuoksi, ruusuristiläisyys on salakavalasti turmellut aidon kristillisen uskon. Ole hyvä ja tutki tätä tyypillistä ruusuristiläisten ristiä, alapuolella.


Ole hyvä ja huomioi tarkasti kuinka he ovat kattaneet meidän kallisarvoisen Golgatan ristin voimakkaimmilla, jumalattomimmilla, Saatanan symboleilla! Sinä voit nähdä neljä pystyasennossa olevaa pentagrammia, esittäen Luciferia ja kattaen kutakin neljää ristin kohtaa; sitten, voit nähdä heksagrammin juuri keskikohdan alapuolella, ristin alaosassa, luultavasti suunniteltu heittämään “LOITSUN (HEX)” meidän Vapahtajamme ristiin! Ihmiset, tämä on vapaamuurariuden todellinen luonne. Vapaamuurarius kunnioittaa niin syvästi ruusuristiläisyyttä, että heillä on taso omistautuneena sille, “Knight of the Rosy Croix (Ruusuristin ritari)”, 18. vapaamuurariaste! Jälleen kerran, vapaamuurariuden/ruusuristiläisyyden aito saatanallinen luonne tulee selvemmäksi.


Kuten Chris Pinto niin taitavasti osoittaa hänen Secret Mysteries of America's Beginnings” -DVD'eillään, ruusuristiläisyyden ohjenuorat kudottiin Amerikan alkuaikojen kautta. Ja, koska ruusuristiläisyys väittää olevansa kristillistä, sen seuraajat väittivät olevansa kristittyjä, ja pettivät monia.


Kuten totesimme tämän artikkelin alussa, Amerikka luotiin okkultismia harjoittavien vapaamuurarien/ruusuristiläisten avulla jotka seurasivat Sir Francis Bacon'in unelmaa, suunnitelmaa, joka luotiin huolellisesti 'vainajahenkien' avustuksella, vuosina 1590-1626, niin että Pohjois-Amerikka pitäisi perustaa Uudeksi Atlantikseksi. Kuuntele NWO-kirjailijaa, Elizabeth van Buren'ia, joka kirjoitti kirjaansa, The Secret of the Illuminati” seuraavaa:


Sir Francis Bacon oli muodostanut hänen salaseuransa tuella … suunnitelmia läntisen pallonpuoliskon kolonisaatiolle … On olemassa salainen ja muuttumaton kohtalo suunniteltuna ihmiskunnalle, sellainen, jota eivät ihmiskunnan massat tunnista tai unelmoi. Amerikan pohjoinen manner oli määrätty olemaan demokraattinen liittovaltio jo tuhansia vuosia ennen kuin Kolumbus purjehti sen rannoille. Ei ole epäilystäkään siitä, että Valaistuneilla oli näppinsä pelissä uuden kansakunnan muodostamisessa. Thomas Paine, George Washington, Benjamin Franklin, Thomas Jefferson, John Adams, ja lukuisat muut jotka olivat mukana itsenäisyysjulistuksen allekirjoittamisessa, olivat kaikki vapaamuurareita tai jonkun muun salaseuran jäseniä. Mallit sekä Yhdysvaltojen Suurelle Sinetille ja aikaisemmin, siirtomaan lipulle, viittaavat siihen että he olivat niiden innoittamia joilla oli esoteerista tietämystä.” [Sivut 142-144; Korostus lisätty]


Yhteinen nimittäjä on “Valaistuneet”, nämä yliluonnolliset vainajahenget joiden kanssa salatieteiden harjoittajat kommunikoivat joka ainut päivä. Raamattu kieltää kenenkään olemaan yhteydessä yliluonnollisen vainajahengen kanssa. Kuuntele:


Älkää kääntykö vainaja-ja tietäjähenkien puoleen; älkää etsikö heitä, ettette tulisi heistä saastutetuiksi. Minä olen Herra, teidän Jumalanne.” (3. Moos. 19:31)


Jos jossakin miehessä tai naisessa on vainaja-tai tietäjähenki, niin heidät rangaistakoon kuolemalla; heidät kivitettäköön, he ovat verivelan alaiset.” (3. Moos. 20:27)


Myös pani hän poikansa kulkemaan tulen läpi, ennusteli merkeistä, harjoitti noituutta ja hankki itsellensä vainaja-ja tietäjähenkien manaajia; hän teki paljon sitä, mikä on pahaa Herran silmissä, ja vihoitti hänet.” (2. Kun. 21:6)


Muinaisina aikoina, henkilöä, joka oli kosketuksissa vainajahengen kanssa, vaadittiin suorittamaan ihmisuhrausta. Tässä viimeisessä raamatunkohdassa, paha Israelin kuningas tosiasiassa uhrasi oman poikansa! Silti, Tri. John Dee, yksi varhaisimmista ruusuristiläisyyden opettajista, pyrki aggressiivisesti kosketuksiin vainajahenkien kanssa koska hän oli vakuuttunut siitä että ne antaisivat hänelle tieteellistä tietoa. Dee oli astrologi ja ulkopoliittinen neuvonantaja Kuningatar Elizabeth I:lle.


Tosiasia on, että lähtien Nimrodin päivistä, 5000 vuotta sitten, kaikki johtavat salaseurojen jäsenet olivat säännöllisesti yhteydessä demonisten vainajahenkien kanssa. Ja, alkaen vuodesta 1590, Sir Francis Bacon'in ja hänen äitinsä, Kuningatar Elizabeth I:sen, vainajahenget alkoivat paljastaa suunnitelmaa jonka avulla Englannin valtaistuin käyttäisi resurssejaan ja arvovaltaansa luodakseen väkevän kansakunnan Pohjois-Amerikan siirtokunnista.


Nyt me tiedämme, että Saatanalla oli suunnitelmia perustaa Yhdysvallat hänen okkulttisen oppinsa, nimeltä Uusi Atlantis, mukaisesti. Atlantis oli myyttinen kaupunki, jossa kaikki asukkaat olivat asiantuntevia salatieteiden harjoittajia, niin taitavia, että heidän Kolmas Silmänsä oli fyysisesti näkyvissä. Yhdysvallat suunniteltiin Uudeksi Atlantikseksi joka johtaisi muun maailman okkulttiseen Nirvanaan tunnettu Uutena Maailman Järjestyksenä, jossa heidän Kristuksensa hallitsisi voittoisasti 1000 vuotta!


Kun Pohjois-Amerikan siirtokunnat lähestyivät vuotta 1776, meidän vapaamuurarillisilla ja ruusuristiläisillä perustajaisillämme oli aikomus perustaa tämä uusi maa suoraan Sir Francis Bacon'in ja Kuningatar Elizabeth I:sen suunnitelmalla. He, myöskin, uskoivat että Amerikalle oli suunniteltu “salainen ja muuttumaton kohtalo”.


Muista tuo termi, “kohtalo (destiny)”, sillä Chris Pinto lainaa Presidentti Franklin Roosevelt'ia (1933-1945) joka sanoi yhä uudelleen että “Amerikalla on tapaaminen Kohtalon kanssa”. Mutta, kuten Pinto sitten osoittaa, Roosevelt'in “Kohtalo” oli mies, jonka tarkoituksena on hallita maailmaa, suunnitelma, joka on veistetty Washingtonin kansallisarkistorakennukseen (National Archives Buildning) kohdaten Pennsylvania Avenuen. Tämä nuori johtaja on tuleva New Age -kristus – Raamatun Antikristus.

"Destiny"

Perimmäinen käsitys tästä ”kohtalosta” jonka kanssa Amerikalla on historiallinen tapaaminen, on se, että meidän perustajaisämme ymmärsivät että, heti kun Amerikka perustettaisiin täksi okkulttiseksi kansakunnaksi, se käyttäisi mahtavaa voimaansa ja vaikutusvaltaansa maailmassa siten, että se asteittain johtaisi kaikki maailman kansakunnat Antikristuksen Uuteen Maailman Järjestykseen!


Luciferin kuohuvat energiat”


Tämä perustana, aloittakaamme nyt mitä mielenkiintoisin tutkimus koskien presidentti Ronald Reaganin (1981-1988) ja ruusuristiläisyyden edustajan, Manly P. Hall'in (1901-1990), myöskin 33. asteen vapaamuurari, välistä yhteyttä tuona aikana. Sinä tulet hämmästymään ja valaistut.


UUTISKATSAUS: Ronald Reagan ja okkultisti: Uskomaton tarina ajattelijasta hänen valoisan optimisminsa takana”, by Mitch Horowitz, Salon Magazine, sunnuntai, 5. tammikuuta 2014


Ronald Reagan puhui usein Amerikan jumalallisesta tarkoitusperästä ja salaperäisestä suunnitelmasta kansakunnan perustamisen takana. 'Voit kutsua sitä mystiikaksi, jos haluat', hän kertoi Konservatiivien poliittisen toiminnan konferenssissa vuonna 1974, 'mutta olen aina uskonut että oli olemassa jokin jumalallinen suunnitelma joka asetti tämän suuren mantereen kahden valtameren väliin etsittäväksi niiden käsiin jotka omasivat pysyvän rakkauden vapauteen ja erityislaatuiseen rohkeuteen'. Nämä olivat huomautuksia, joihin Reagan usein palasi. Hän toisti ne lähes sanatarkasti presidenttinä miljoonien TV-katsojien edessä Vapaudenpatsaan satavuotisjuhlapäivänä heinäkuun 4. päivänä 1986.”


Koskettaessaan tällaisia teemoja, Reagan kaiutti ja joskus jäsenteli okkulttisen tiedemiehen Manly P. Hall'in työtä.”


Salli meidän pitää paussi juuri tässä määritelläksemme kuka Manly P. Hall oli, sillä hänen persoonallaan, ja hänen uskomuksillaan ja okkultisilla käytännöillään, on merkittävä vaikutus meidän ajatteluun tässä asiassa. Jos presidentti Ronald Reagan siteerasi Hall'ia, niin onko se hyvä asia vai huono viesti? Oliko Hall hyvä vai paha ihminen? Tutkikaamme tätä näkökulmaa ennen kuin menemme yhtään eteenpäin.


Manly P. Hall'ille – 33. asteen vapaamuurarille – annettiin kunnia Scottish Rite Journal -lehdessä, joka kutsui häntä 'Kunnioitetuksi Manly P. Hall'iksi' syyskuussa 1990, ja edelleen kutsui häntä 'Vapaamuurariuden suurimmaksi filosofiksi', sanoen että 'Maailma on paljon parempi paikka johtuen Manly Palmer Hall'ista, ja me olemme parempia ihmisiä saamalla tuntea hänet ja hänen työtään'.


Hall perusti Filosofisen tutkimuskeskuksen (Philosophical Research Society (PRS)) Los Angelesiin, Kaliforniaan, vuonna 1934. Hän varusti tämän kirjaston tuhansilla niteillä muinaisia okkulttisia ja pakanallisia opetuksia jotka ovat vertaansa vailla olevia kaikkialla maailmassa.


Vapaamuurarina, Manly P. Hall'ia pidettiin lähes jumalana. Hänen tärkein teoksensa oli ”The Secret Teachings of All Ages (Kaikkien aikakausien salaiset opetukset)”, mestarillinen kokoelma luciferistisia oppeja ja opetuksia ja suunnitelmia tulevalle maailmalle New Age -kristuksesta. 'Sen jälkeen kun The Secret Teachings of All Ages julkaistiin, Hall'in elämä ei ollut enää koskaan sama, totesi elämänkertakirjoittaja. 'Yhdessä yössä, hän läksi olemasta vain eräs harras nuori saarnamies enkelten kaupungissa tullakseen yhä vaikutusvaltaisemman metafyysien liikkeen ikoniksi joka pyyhkäisi maata 1920-luvulla. Hänen kirjansa haastoi otaksumat yhteiskunnan hengellisistä juurista ja sai ihmiset katsomaan niitä uudella tavalla'. Hall pyhitti kirjan ”The Secret Teachings of All Ages” 'esitykselle joka, kätkien sisälle symbolisia lukuja, vertauksia ja rituaaleja muinaisista ajoista, on salainen oppi koskien sisäisen elämän mysteerejä, mikä on säilynyt kantavana voimana pienen joukkion vihittyjä mieliä keskuudessa'.” (Manly P. Hall, Wikipedia Encyclopedia)


Mutta, Hall kirjoitti monia muitakin kirjoja yhtälailla, joista useimmat on kirjoitettu ainutlaatuisesti vapaamuurariutta varten ja niitä julkaistiin huomattavien vapaamuurarikustantamojen toimesta. Yksi paljastavimmista Hall'in kirjoista oli nimeltään, The Lost Keys of Freemasonry (Vapaamuurariuden kadonneet avaimet)”. Lukekaamme nyt yhtä noista ”kadonneista avaimista”.


LUCIFERIN KUOHUVAT ENERGIAT OMISSA KÄSISSÄSI”


Päivä on tullut kun kunnon käsityöläismiehen (Fellow Craftsman) täytyy tietää ja soveltaa tietämystään. Kadonnut avain heidän laatutasolle on tunteiden hallinta, mikä asettaa maailmankaikkeuden energian heidän käyttöönsä. Ihminen voi vain odottaa uskoakseen itselleen suuren voiman osoittamalla kykynsä käyttää sitä rakentavasti ja epäitsekkäästi. Kun vapaamuurari saa tietää että avain soturia varten esteellä on elävän voiman dynamon kunnollinen soveltaminen, hän on saanut selville ammattikuntansa salaisuuden. Luciferin kuohuvat energiat ovat hänen käsissään, ja ennen kuin hän voi astua eteenpäin ja ylöspäin, hänen täytyy osoittaa kykynsä soveltaa energiaa asianmukaisesti. Hänen täytyy seurata hänen esi-isänsä, Tubal-Kainin, jalanjälkiä, joka sodanjumalan mahtavan voiman avulla takoi miekkansa auraksi.” [Manly P. Hall, 33rd Degree, K.T., "The Lost Keys of Freemasonry" or "The Secret of Hiram Abiff ", Forward by Reynold E. Blight, 33rd Degree, K.T., Illustrations by J. Augustus Knapp, 32nd Degree, Macoy Publishing and Masonic Supply Company, Inc., Richmond, Virginia, s. 48; Korostus lisätty]


Tämä lausunto on yksi uskaliaimmista ja ytimekkäimmistä jota joku voi luoda englannin kielellä! Se kertoo selkeästi, että kun vapaamuurari oppii hallitsemaan tunteitaan, ja asianmukaisesti soveltaa ”elävän voiman dynamoa”, hän voi olla varma, että kykenee käsittelemään ”Luciferin kuohuvia energioita” käsissään. Lisäksi hän myöntää, että vapaamuurarius on käsityöläisammattikunta (Craft), vanha nimi noituudelle (Witchcraft)! Kaikki saatanistit ovat varmoja, että jos he liittyvät noitapiiriin ja oppivat käsityötaidon (Craft), hän valvoo yliluonnollista Saatanan voimaa, aivan kuten Manly P. Hall lupaa tässä.


Entinen saatanisti, Cisco Wheeler, kertoi minulle, että Hall'in kerronta on täydellinen kuvaus saatanallisesta voimasta joka hengellisesti virtaa shamaanin lävitse kun hän suorittaa rituaalin oikein. Toisin sanoen, Hall sanoo että jokainen vapaamuurari, jos hän on ahkera, voi tulla ammattiaan harjoittavaksi shamaaniksi, hallitsemalla demonisia henkiä pystytetyn rituaalin avulla.


Manly P. Hall oli mitä voimakkain shamaani, vapaamuurari ja ruusuristiläinen. Hän koki ”Luciferin kuohuvat energiat” käsissään! Tämä on se mies joka kiinnitti Ronald Reaganin huomion ja kiehtoi häntä Amerikan hengellisen suunnitelman kanssa, käsite, jota Ronald Reagan innokkaasti toisti Amerikalle joka epätoivoisesti tarvitsi henkistä ja emotionaalista kohotusta.


Tämän tähden olemme vastanneet meidän alkuperäiseen kysymykseen: se on huono viesti että Ronald Reagan oli niin ihastunut Manly P. Hall'iin.


http://www.cuttingedge.org/detail.cfm?ID=1984

(HUOM: Manly P. Hall'in ja hänen opetustensa ja vaikutuksensa presidentti Franklin Rooseveltiin on niin merkittävä, kerrottu tällä DVD'llä "Eye of the Phoenix", että me laitoimme hänen kuvansa Buddhan ja presidentti Rooseveltin väliin.)


Nyt kun me tiedämme kuka ja mikä Manly P. Hall oli, palatkaamme meidän esille ottamaamme Salon -aikauslehden artikkeliin koskien Ronald Reagania.


Hall'in elämänuran sarastuksesta 1920-luvun alussa aina hänen kuolemaansa asti vuonna 1990, losangelesilainen opettaja kirjoitti Amerikan 'salaisesta kohtalosta'. Yhdysvallat, Hall'in näkemänä, oli yhteiskunta, joka oli suunniteltu ja perustettu salaisten esoteeristen veljeskuntien kautta levittämään valaistusta ja vapautta koko maailmaan.”


Tämä lausunto on vain osittain totta. Samalla kun vapaamuurarius alunperin kaavaili sitä että Amerikka saavuttaisi vertaansa vailla olevat korkeudet taloudellista vaurautta ja diplomaattista voimaa, tulee aika heidän suunnitelmassaan Amerikkaa varten pakottaa muu maailma vapaamuurarikristuksen, jota Raamattu kutsuu 'Antikristukseksi', ilkeään, pahaan ja diktatoriseen suunnitelmaan. Olemme jo nähneet kääntymistä kohti diktatuuria ja saatanismin pahaa luonnetta maassamme, emmekö olekin? Koska vapaamuurarillinen suunnitelma Amerikkaa varten visioi tämän suuren kääntymisen kohti diktatuuria, sotaa ja pahuutta, Amerikka nähtiin alkujaan Feeniks-lintuna, tuona mystisenä antiikin Egyptin lintuna, joka leimahtaa palamaan, koska se on kuolemassa, ja sen ruumis palaa täysin tuhkaksi. Amerikan perustajaisät ymmärsivät että yksi Amerikan symboleista oli Feeniks-lintu.


Kuten siis huomaatte, tämä okkultistinen suunnitelma kuljettaa futuristista pimeää puolta kansallisesta hajoamisesta. Lyön vetoa, ettei Ronald Reaganille koskaan kerrottu tästä osasta heidän suunnitelmaa.


Palataan meidän Salon'in artikkeliin:


Julkaistuaan 'Ison Kirjansa', Hall vietti loppuelämänsä luennoidessa ja kirjoittaessaan hänen egyptiläisellä taiteella koristellun kampuksen seinien sisäpuolella, Filosofisessa tutkimuskeskuksessa, L.A.'n Griffith Park'in lähistöllä. Hall kutsui paikkaa 'mysteerikouluksi' muovailtuna Pythagoraan muinaiseksi akatemiaksi.”


Chris Pinto itseasiassa sai sovitun tapaamisen Filosofiseen tutkimuskeskukseen sen nykyisen johtajan kanssa ja hän pystyi vapaasti kuvaamaan sisällä kirjastossa. Tämä haastattelu lisäsi paljon ymmärrystä PRS'stä (Philosophical Research Society) ja Manly P. Hall'ista.


Nyt palaamme meidän Salon'in artikkeliin.


Se oli vuonna 1944 kun okkultistinen ajattelija tuotti lyhyen teoksen, vähän tunnettu hänen lähipiirinsä ulkopuolella. Tämä kirja, 'The Secret Destiny of America' (Amerikan salainen kohtalo), ilmeisesti kiinnitti Reaganin huomion, silloin keskinkertaisen elokuvanäyttelijän kallistuessa kohti politiikkaa.”


Sekä Chris Pinto'lla että minulla on kopio Secret Destiny of America” -teoksesta kirjahyllyissämme ja me saimme siitä paljon mielenkiintoista materiaalia meidän DVD-sarjaan, "Secret Mysteries of America's Beginnings". Voimme ymmärtää miten ”Secret Destiny'n” innostunut luonne voisi kiihdyttää idealistisen nuoren miehen, kuten Ronald Reaganin, isänmaallisuutta.


Hall'in ytimekäs kirja kuvaili kuinka Amerikka oli 'Suuren suunnitelman' tuote uskonnonvapautta ja itsehallintoa varten, jonka pani alulle muinaisten filosofien ja salaseurojen kätketty veljeskunta … Vuonna 1957 valmistujaispuheessa hänen opintojaan holhoavassa Eureka -yliopistossa, Reagan, silloin yrityksen tiedottaja General Electric'issä, pyrki inspiroimaan opiskelijoita tällä poiminnolla okkultismin historiasta. 'Tämä on kohtalon maa', Reagan sanoi, 'ja meidän esi-isämme löysivät tiensä tänne jonkun jumalallisen asevelvollisuusjärjestelmän kautta ollen kokoontuneina tänne täyttämään tehtävänsä edesauttaakseen ihmistä lisäaskeleeseen hänen kavutessa pois rämeiköistä'.”


HUOM: Ronald Reagan ilmeisesti uskoi evoluutioon, sillä hänen lausuntonsa oli, ”edesauttaakseen ihmistä lisäaskeleeseen hänen kavutessa pois rämeiköistä”. Kaikkien tutkijoiden, jotka uskovat että Reagan oli uudestisyntynyt kristitty, pitäisi huolellisesti tarkastella hänen vakaumustaan evoluutioon.


Voitteko kuvitella, miten innoissaan nuoren Reaganin on täytynyt olla kun hän pääsi käsiksi oivallukseen että jokin yliluonnollinen suunnitelma oli luotu joka visioi että Amerikasta tulisi lupauksen, vapauden ja vaurauden maa? Voitko lisäksi kuvitella kuinka Amerikan perustajaisien on täytynyt kummitella hänen mielessään sankareina, melkein kuin Kreikan jumalina?


Reagan myös liittyi ihmisiin kuten John Dee, Francis Bacon, Franklin Roosevelt, ja Hall kyseenalaistamatta koskaan oliko tämä ”yliluonnollinen suunnitelma” hyvä vai paha, tai tuettiinko sitä demonisella vai jumalallisella hengellä. He yksinkertaisesti olettivat että tämän suunnitelman Amerikalle takana ollut henki oli hyväntahtoinen.


Kaikki on mahdollista” – Vuoden 1980 presidentinvaalikampanjan aikana, monet amerikkalaiset olivat sähköistyneitä Reaganin kuvauksesta koskien Amerikkaa jumalallisena kansakuntana missä mikä tahansa voitaisiin saattaa olemassaoloon. Ilmoittaessaan ehdokkuudestaan vuonna 1979, Reagan julisti: 'Minulle maamme on elävä, hengittävä läsnäolo, välinpitämätön siitä minkä muut sanovat olevan mahdotonta.... Jos on olemassa yksi asia josta olemme varmoja, se on … että mikään ei ole mahdotonta, ja että ihminen kykenee parantamaan olosuhteitaan yli sen mikä meille on kerrottu olevan faktaa'.”


Muistan hyvin vuoden 1980 presidentinvaalikampanjan, kun olin nuori lelujen sisäänostaja (Toy Buyer) valtavalle vähittäiskauppaketjulle jolla on päämajansa Yhdysvaltain luoteiskolkassa Tyynenmeren äärellä (Pacific Northwest). Minut oli ylennetty ostajaksi vuonna 1977, ja olin saanut kestää presidentti Jimmy Carterin lohduttomia vuosia. Ei vain Carterin politiikka vahingoittanut talouttamme, vaan Carter itse tuntui hyvin kolkolta mieheltä. Hän jopa piti puheen jossa hän sanoi amerikkalaisille että parhaat vuotemme kansakuntana olivat takanamme, ja että meidän piti tottua elämään vähemmällä.


Voitteko kuvitella mikä raikas tuulahdus Ronald Reagan oli, kun hän saarnasi että ”Amerikka oli jumalallisesti määrätty kansakunta missä mikä tahansa voitaisiin saattaa olemassaoloon … ettei mikään ole mahdotonta, ja että ihminen pystyy parantamaan olosuhteitaan yli sen mitä meille kerrotaan...”? Viimeisen vaalikeskustelun jälkeen Carteria vastaan, Ronald Reagan katsoi suoraan kameraan ja kysyi kaikilta amerikkalaisilta, ”Onko teidän parempi olla nyt kuin teidän oli neljä vuotta sitten?” Tämä kysymys työnsi kymmenet miljoonat äänestäjät äänestämään Reaganin puolesta, sysäten äkillisesti näyttelijän Valkoiseen Taloon.


Neljä ensimmäistä vuotta tuntuivat kultaisilta, kun Reagan otti suuria askeleita parantaakseen taloutta, jälleenrakentaakseen meidän armeijaa ja hurmatakseen amerikkalaiset hänen lannistumattoman hyvällä luonteella. Hän todella uskoi Amerikkaan ja sen kohtaloon ja sen kansaan, ja amerikkalaiset rakastivat häntä sen vuoksi.


'Mysteeripuhuja' itsenäisyysjulistuksessa


Mutta nyt palatkaamme meidän esille ottamaan Salon -aikakauslehden artikkeliin. Minusta on järkyttävää, että Reagan kertoi tämän tarinan Hall'in kirjoituksista niinkin usein kuin hän teki, koska ainoa tapa, jolla se voisi olla totta, on se, jos ”mysteeripuhuja” oli ”valaistunut olento”, yliluonnollinen demoni naamioituen ihmiseksi.


Yksi merkki siitä, että Manly P. Hall oli Reaganin rakastama, on hänen tarinansa salaperäisestä edustajasta perustajaisien itsenäisyysjulistus-kokouksissa. Oletko kuullut tästä salaperäisestä edustajasta? Kuuntele Hall'ia:


Yhdessä luvussa, Hall kuvaili sykähdyttävää puhetta jonka toimitti salaperäinen 'tuntematon puhuja' ennen itsenäisyysjulistuksen allekirjoittamista. 'Kummallinen mies', kirjoitti Hall, astunut esiin ja poistunut huomaamatta oikeustalon lukituista ovista Philadelphiassa heinäkuun 4. päivänä 1776, toimitti juhlapuheen joka vahvisti delegaattien horjuvia henkiä. 'Jumala on antanut Amerikan olla vapaa!' käski salaperäinen puhuja, kehottaen miehiä voittamaan pelkonsa hirttämisestä tai mestaamisesta, ja sinetöimään kohtalo allekirjoittamalla suurenmoinen asiakirja. Uudelleen rohkaistuneina, delegaatit ryntäsivät eteenpäin lisätäkseen nimensä. He katsoivat kiittäen muukalaiseen vain havaitakseen että hän oli kadonnut lukitusta huoneesta. Oliko tämä, Hall mietti, 'yksi salaisen Järjestyksen agenteista, vartioiden ja ohjaten Amerikan kohtaloa?' ”


Ronald Reagan toisti tätä tarinaa usein, paljastaen että hänen todellinen inspiraatiolähteensä koskien Amerikan kohtaloa tuli ruusuristiläiseltä, Manly P. Hall'ilta.


Nyt me olemme saavuttaneet pisteen jossa voimme päättää minkälainen mies Ronald Reagan todella oli. Hän vetosi jatkuvasti ekumeenisiin kristittyihin, kuten Billy Graham'iin, mutta silti, hän todellakin otti etäisyyttä heihin hänen kahdeksanvuotisen presidenttiytensä aikana. Reagan oli rakas konservatiiveille ja kristilliselle oikeistolle. Kuitenkin, hänen kahdeksan vuoden valtakauden aikana, Reagan ei toteuttanut yhtäkään kristillisen oikeiston kriittisistä tavoitteista, huolimatta paljosta puheesta ja pauhaamisesta jota tuli Mr. Reaganilta. Allekirjoitin itseni tukijaksi Reaganin vuoden 1980 kampanjaan, koska hän lupasi useita asioita joita hän toteuttaisi virassa ollessaan:

 1. Hän taistelisi aggressiivisesti aborttia vastaan vaadittaessa

 1. Hän pyörtäisi Carterin Panaman kanavan luovutuksen

 1. Hän alentaisi veroja

 1. Hän supistaisi liittovaltion työntekijöiden määrää

 1. Hän supistaisi liittovaltion alijäämää

Historia osoittaa, että Reagan ei koskaan toteuttanut yhtäkään näistä kampanjalupauksistaan. Vuoden 1988 lopulla, minä olin hyvin pettynyt Ronald Reaganiin, kuten olivat monet muutkin republikaanikonservatiivit. Itse asiassa, konservatiivit kokivat että Reagan oli pettänyt heidät, kunnes Rush Limbaugh aloitti sitkeän yrityksen hänen radio-ohjelmassaan kirjoittaa uudelleen Reaganin historiallista perintöä. Sen jälkeen kun Rush ylisti Reagania alinomaa vuosikausia, konservatiivit alkoivat yleisesti ihailla häntä ja muistella hänen vuosiaan mielihyvällä.


Ronald Reagan ei ollut CFR'n (Ulkomaansuhteiden neuvosto) jäsen, mutta hänen varapresidenttinsä, George Bush, oli jäsenenä sekä CFR'ssä että Trilateraalisessa komissiossa, joka on taloudellinen suunnitteluryhmä muodostettu menestyksellisesti yhdistämään kaikki maailman taloudet Uuden Maailman Järjestyksen globaaliin talouteen. George H.W. Bush on lisäksi elinikäinen mestarijäsen Skull & Bones -salaseurassa.


http://www.cuttingedge.org/detail.cfm?ID=239

Puhuessaan vuoden 1980 presidentinvaalikampanjassaan, Reagan tunnusti että hän oli tietoinen Trilateraalisesta komissiosta ja CFR'stä ja hän piti niitä ”eliitti” -järjestöinä edistämään kansainvälistä yhteistyötä ja organisointia. Reagan vihjasi vahvasti, ettei hän tavoittelisi tukea miltään elitistiseltä järjestöltä kun hän on presidenttinä. (Ralph Epperson, "The Unseen Hand", s. 236)


Kuitenkin Reagan suututti suurimman osan konservatiivitukijoistaan vuonna 1980, kun hän nimitti ennennäkemättömän määrän CFR'n jäseniä kabinettiinsa, vaikka hän oli kampanjoinut CFR'n vaikutusvaltaa vastaan presidentinvaalikampanjansa aikana.


Henkilökohtaisesti pidin kovasti miehestä, mutta hän seurasi Illuminatin suunnitelmaa monin tavoin. Hän ei todellakaan perunut aborttioikeutta, vähentänyt veroja pysyvästi, tai alentanut liittovaltion alijäämää. Kun hän uudelleenloi Amerikan asevoimat seuraten Carterin alasajamista, hän rakensi historian ensimmäisen köyhdytettyä uraania käyttävän armeijan, voima, jota presidentit Bush ja Obama käyttävät levittääkseen kuolemaa ja tuhoa halki suuren osan Lähi-itää (lue kaikki yksityiskohdat köyhdytetyn uraanin osastolta).


Voitettuaan uudelleenvalinnan marraskuussa 1984, presidentti Reagan alkoi ampua kaikkia hänen aidosti konservatiivisen hallituksensa jäseniä, korvaten heidät liberaaleilla Rockefeller-republikaaneilla. Kaikki aidot konservatiivit olivat hyvin vihaisia minkä me koimme käynnissä olevaksi muutokseksi politiikassa saaden alkunsa Reaganin Valkoisesta Talosta.


Omasta puolestaan, Ronald Reagan määritti presidenttiytensä todellisen perinnön suostumalla vannoutuneeksi kunniajäseneksi 33. asteen vapaamuurarina vähän ennen virkakautensa loppumista. En ollut ainoastaan voimallisesti ahdistunut hänen teostaan, vaan koin, että hän oli sanomassa meille kaikille että hän oli vaalinut vapaamuurariuden periaatteita koko ajan presidentin virkahuoneessaan. Varmastikin, hänen ihastuksensa Manly P. Hall'in kirjoituksiin läpi hänen aikuiselämänsä voitaisiin helposti kääntää kannatukseksi luciferistiselle Uuden Maailman Järjestyksen suunnitelmalle, jota vapaamuurarius ja ruusuristiläisyys olivat aina edistäneet ja suunnitelleet.


Kun Antikristus nousee, hän tulee olemaan suunnattomasti velkaa vapaamuurareille ja ruusuristiläisille, kuten Manly P. Hall'ille. Valitettavasti, Ronald Reagan on maalattu Hall'in harjalla sillä tavoin, jossa hän innokkaasti siteerasi Hall'ia, ja tavalla, jossa hän jätti virkansa 33. asteen vapaamuurarina.


Olen jo pitkään todennut, että kukaan ei voi nousta korkean tason virkaan Amerikassa, ellei heitä ole täysin myyty Illuminatin suunnitelmalle. Salamurhayrityksensä jälkeen, Ronald Reagan näytti seuraavan suunnitelman juonta häntä varten hänen CFR'n ja Trilateraalisen komission neuvonantajiensa kautta.


Reagan on siis pitkän linjan presidenttejä jotka ovat myötävaikuttaneet Antikristuksen tulevaan valtakuntaan, Uuteen Maailman Järjestykseen (NWO). Tuo systeemi on nyt lähestymässä meitä uhkaavasti, kuten tavarajuna ja tuntuu olevan hyvin lähellä.


---------------------------------


Oletko sinä hengellisesti valmis? Onko sinun perheesi? Suojeletko sinä riittävästi rakkaitasi? Tämän ministeriön tarkoitus on saada sinut ymmärtämään vaara joka uhkaa sinua, ja auttaa sitten sinua löytämään keinoja, kuinka varoittaa ja suojella rakkaitasi. Sitten kun olet kauttaaltaan valmis, sinä voit myös käyttää tietojasi keinoina avata ovi keskustelulle pelastumattoman henkilön kanssa. Minä olen tehnyt sitä monta kertaa ja olen nähnyt ihmisten tulevan Jeesuksen luokse tämän seurauksena. Nämä vaaralliset ajat ovat myös aikoja jolloin me voimme tuoda monta sielua Jeesukselle Kristukselle, saaden aikaan ikuisen muutoksen.


Jos olet ottanut Jeesuksen Kristuksen vastaan henkilökohtaisena vapahtajanasi, mutta olet ollut hyvin välinpitämätön hengellisellä matkallasi Hänen kanssaan, sinun täytyy välittömästi pyytää Häneltä anteeksiantoa sekä uudistumista. Hän antaa sinulle välittömästi anteeksi sekä täyttää sydämesi Pyhän Hengen ilolla. Sitten sinun tarvitsee aloittaa päivittäinen rukouselämä ja henkilökohtainen Raamatun opiskelu.


Jos sinä et ole ottanut Jeesusta vastaan henkilökohtaisena vapahtajanasi mutta olet tullut ymmärtämän Hänen todellisuutensa sekä lopun aikojen lähestymisen, ja haluat ottaa vastaan Hänen ilmaisen Ikuisen Elämän lahjansa, sinä voit tehdä sen nyt, omassa kodissasi. Kun sinä kerran olet ottanut Hänet vastaan vapahtajana, olet hengellisesti uudestisyntynyt, ja saat olla aivan yhtä varma Taivaaseen pääsystä kuin olisit jo siellä. Sitten sinä voit levätä vakuuttuneena siitä että Antikristuksen valtakunta ei pääse käpälöimään sinua hengellisesti.


Jos haluat tulla uudestisyntyneeksi, siirry Pelastuksen sivullemme nyt.


Toivomme, että olet tullut siunatuksi tämän palvelun kautta, joka pyrkii kasvattamaan ja varoittamaan ihmisiä, jotta he voisivat nähdä tulevan Uuden Maailman Järjestyksen – Antikristuksen Valtakunnan – jokapäiväisissä uutisissaan.

Lopuksi, olisi mukavaa kuulla teistä.

Voit lähettää meille postia joko
etana tai sähköposti.

Jumala siunatkoon sinua!


Become a Headline news subscriber HERE.


Tämä on Cutting Edge Ministeriön artikkeli numero 2523.


Kääntäjä: Olli R. – ”nokialainen”Lähettänyt Olli-R klo 16.21

Kohteen lähettäminen sähköpostitseBloggaa tästä!Jaa TwitteriinJaa Facebookiin

2 kommenttia:  Hyvä artikkeli,kiitos Olli-r suomennoksesta!

  VastaaPoista

  Kiitos Olli. Pyydän Isää/Abbaa antamaan sinulle voimaa jaksaa valistaa kanssakulkijoitasi. Pian pääsemme luvatun kotimme lepoon ja rauhaan. Nina: Saavu Herra.

  http://www.youtube.com/watch?v=03vhhbdwH6E

  Jyrki

  VastaaPoista