Glenn Beck pelkää että presidentti Obama saattaisi kaapata diktatorisen vallan yhdessä yössä


Alaotsikko: Onko Beckin huoli oikeutettua? Voimmeko me herätä jonakin aamuna havaitaksemme, että meidän kansakuntamme on teljetty absoluuttiseen diktatuuriin?


Uusi maailmanjärjestys on tulossa! Oletko valmis? Kun sinä kerran tulet ymmärtämään, mikä tämä "Uusi maailmanjärjestys" todella on ja kuinka sitä asteittain valmistellaan, sinun on mahdollista nähdä sen kehittyminen päivittäisissä uutisissa!!

Opi kuinka voit suojella itseäsi ja rakkaitasi.

Valmistaudu yllättymään, niin että sinä et enää ikinä seuraa uutisia samalla tavalla.


OLET NYT TERÄNSUULLA


Copyright © 2009 Cutting Edge Ministries. All rights reserved.


Minkä kaltaista diktatuuria Illuminati suunnittelee?

Älä erehdy sen suhteen mihin tämä Terrorismin vastainen sota on johdattamassa meitä -- suoraan totalitarismiin! Vielä terrorista: Kun amerikkalaiset tuijottivat silkassa kauhussa World Trade Centerin kaksoistornien ja Pentagonin murentumista syyskuun 11. päivänä, he alkoivat sulkea silmiään kaikelta paitsi siltä mitä meidän hallituksemme ja massamedia halusi heidän uskovan. Jopa nytkin "pelossa ja tutisten he tulevat sulkemaan silmänsä kaikelta, ja ovat tyytyväisiä odottaessaan mikä tulee olemaan sen kaiken loppu". Juuri kuten Pöytäkirjojen henkioppaat visioivat, amerikkalaiset ovat sulkemassa kollektiiviset silmänsä, käymällä mielellään kauppaa vapauksistaan "luvatun rauhan ja turvallisuuden" vuoksi. Benjamin Franklinin sanat tälle ilmiölle näyttävät kaikuvan tänä päivänä epätavallisella selkeydellä:
"Nuo, jotka luopuisivat vapauksistaan saavuttaakseen turvallisuuden, eivät ansaitse vapautta eikä turvallisuutta."
Kuinka Illuminatin suunnitelma toimii saattaakseen koko ihmiskunnan läpi maailman pisteeseen missä he [illut] voivat yhtäkkiä orjuuttaa kaikkia ihmisiä? Kiinnititkö huomion tuohon osuvaan lauseeseen, joka osoittaa tosiasian, että maailmantapahtumia ollaan aiheuttamassa maailmanlaajuisen salaliiton toimesta? Ei ainoastaan tämä salaliitto ole maailmanlaajuinen, vaan se on kestänyt "useita vuosisatoja"! Kuinka monta vuosisataa, tarkalleen, Illuminati on ollut suunnittelemassa tätä globaalia hallitusta, globaalia taloutta, globaalia uskontoa, ja globaalia vapaamuurari-messiasta? Meidän ensimmäisellä DVD:llä koskien "Amerikan alkuaikojen salaisia mysteereitä" -- otsikolla "The New Atlantis" (Uusi Atlantis) -- me osoitimme että kuningatar Elizabeth I ja Sir Francis Bacon aloittivat vuonna 1590 suunnitelman luoda maailman mahtavin kansakunta Pohjois-Amerikan mantereelle. Heidän henkioppaansa kertoivat heille, että tämä uusi englantia puhuva kansakunta (Amerikka) johtaisi asteittain maailman kohti "Novus Ordo Seclorum" -tilaa (huom. USA:n yhden dollarin seteli) tai Uutta Maailman Järjestystä. Sen tähden, tämä suunnaton Illuminatin salaliitto on kestänyt yli 400 vuotta, toteuttaen näin Pöytäkirjojen puheen lauseessa "monien vuosisatojen kuluessa".

Joka päivä kun me käännämme TV-vastaanottimemme päälle tai avaamme sanomalehtemme, meidät haudataan moninkertaistuvien kriisien lisääntyvän painon alle, joiden toitotetaan olevan tuhoisa uhka maapallolle. Useita vuosia sitten, me postitimme artikkelin, joka tunnisti viisi merkittävää luotua kriisiä, joita mainostetaan, kun tarvitaan globaalia hallitusta selvittämään ne.

Me lainaamme lyhyesti artikkeliamme NEWS2193, otsikolla, "Viittä merkittävää globaalia katastrofia, jotka luodaan, ollaan jatkuvasti paasaamassa maailmalle syinä muodostaa globaali Uusi maailmanjärjestys!"

1) Globaali lämpeneminen

2) Globaali terrorismi

3) Globaali sota (Kolmas maailmansota, suunniteltu valmistamaan Antikristus maailman näyttämölle)

4) Globaali taloudellinen katastrofi (aiotaan käynnistää sen jälkeen kun 3. maailmansota alkaa)

5) Globaali virustauti [Ehkä nykyään tämä sikainfluenssa rokotteineen, Suom. huom.]

Nyt kun me tiedämme kuinka tukahduttava diktatuuri Illuminatilla on varastossa meitä varten, niin tutkikaamme Glenn Beckin kohtalokkaita pelkoja siitä, että presidentti Obama saattaisi kaapata diktatorisen vallan yhdessä yössä.

UUTISKATSAUS: "Glenn Beckin Obama-pelko: Vallankaappaus yhtenä yönä", World Net Daily, 26. elokuuta 2009

"Tuleeko presidentti Obama ’kaappaamaan vallan yhtenä yönä’ toimenpiteessä lujittaa Valkoisen Talon kontrollia USA:n hallinnosta? Tuo on Fox Newsin uutisankkuri Glenn Beckin pelko, joka keskusteli asiasta pitkään tänään toisen ohjelmia lähettävän voimanpesän, radiotoimittaja Rush Limbaughin, kanssa. ’Minä pelkään että tällä hallituksella, tällä hallinnolla, on niin paljon taustatyötä jo valmiina, että he tulevat kaappaamaan vallan yhdessä yössä ennen kuin joku edes ajattelee sekuntiakaan sitä’, Beck sanoi."
Minä voin varmastikin ymmärtää Glenn Beckin tuskaa, koska presidentti Obama on mitä luultavimmin tehnyt enemmän muutoksia tiheämpään tahtiin kuin kukaan presidentti minun muistikuvassani. Mutta, Beck on unohtanut että ’puitteet’ diktatorisen vallan kaappaamiseksi ’yhdessä yössä’ on jo paikoillaan, vankasti pystytetty ’konservatiivisen’ presidentin George W. Bushin toimesta 9/11 -terrori-iskujen välittömissä jälkimainingeissa!

Muistatko sinä? Cutting Edge postitti lukuisia artikkeleja diktatuurista, jota Bush oli suunnittelemassa, ja infrastruktuurista, jota hän oli asentamassa paikoilleen: * NEWS1550 -- "Presidentti Bushin Terrorismin vastaisen sodan karvaat hedelmät -- ehdotettu henkilökohtaisten ja perustuslaillisten vapauksien menetys -- aivan kuten Siionin Viisaiden Pöytäkirjat ennustivat 200 vuotta sitten!"

* NEWS1553 -- "Bushin hallinto jo uudelleenmäärittämässä ’terroristia’ -- viikkojen sisällä 9/11 -iskuista -- sinua ja minua voidaan pitää terroristina!"

* NEWS1567 -- "Terrorismia ehkäisevä lainsäädäntö -- ryntäys kohti diktatuuria"

* NEWS1575 -- "Ryntäys kohti diktatuuria! Bushin hallinto aikoo soveltaa sisällissodan aikaista ’kapinallislakia’, joka panee ne ihmiset vankilaan, jotka ainoastaan kritisoivat hallitusta"

* NEWS1576 -- "Retoriikka ja todellisuus: Yhdistetty kuva nopeasti lähestyvästä diktatuurista!"

* NEWS1577 -- "Poikkeustila, Osa 1 -- osavaltioille annetaan laajat kauaskantoiset valtuudet taistella isorokko-hyökkäyksiä vastaan -- panevat karanteeniin kokonaisia kaupunkeja"

* NEWS1579 -- "FBI tiukentamassa hirttoköyttä ’kotimaisten terroristien’ ympärillä"

* NEWS1580 -- "Patriot Act -lait tulevat olemaan meidän perikato"

Minä rohkaisen sinua lataamaan tietokoneellesi koko Patriot Act I:n ja Patriot Act II:n lainsäädännön. Sinä tulet huomaamaan, että presidentti Bush ja Kongressi rakensivat kaiken infrastruktuurin joka tarvitaan perustamaan totalitaarinen diktatuuri "yhdessä yössä". Presidentti Obamalla on jo tämä valta saatavilla häntä itseään varten. Hänen ei tarvitse enää pystyttää yhtään lisää "puitteita".

* NEWS1584 -- "Bush -- Amerikan luotetuin presidentti kahmaisi juuri diktatoriset valtuudet"

[Bushista ei tullut diktaattoria. Cutting Edgen "ennustukset" menivät tältä osin pieleen. Toivonen huom.]

Me postitimme muitakin artikkeleita, mutta sinä ymmärrät pointin. "Puitteet" absoluuttisen diktatuurin pystyttämiselle pantiin paikoilleen vuosina 2001-2008 presidentti George W. Bushin toimesta. Miksi Glenn Beck ei sitten noussut vastustamaan mitä hirveintä toimeenpanevan vallan keskittämistä lähtien Josif Stalinin ja Adolf Hitlerin ajoista?

Palatkaamme nyt Glenn Beckin ja Rush Limbaughin väliseen keskusteluun.

"Limbaugh vastasi, ’Minä en usko, että he tulevat olemaan kykeneviä kaappaamaan sen [vallan] yhdessä yössä ilman, että joku tietäisi siitä. Se mitä he yrittävät tehdä täällä viestintäyhteyksille on yksinkertaisesti tukahduttaa eriävät mielipiteet. He yrittävät pyyhkäistä olemattomiin kaiken vastarinnan’, Limbaugh selitti. ’Asiat, joista hän [Obama] puhuu koskien radion sulkemista, ovat yksinkertaisesti epäamerikkalaisia. Elämme vaarallista aikaa. Se on vaarallisinta aikaa minun elämässäni vapauden ja ihmisoikeuksien kannalta tässä maassa’."
Rehellisesti, nyt, missä nämä kaksi kaveria olivat kun heidän republikaanitoverinsa, presidentti Bush, oli luomassa kaikkia näitä hyvin todellisia lakeja, jotka tulevat eräänä päivänä kääntämään Amerikan diktatuuriin? Minä pidän sitä inhottavana, että nämä kaksi republikaani-kommentaattoria olivat täysin hiljaa aikana, jolloin George W. Bush oli saamassa kaikki nämä diktatoriset lait hyväksytyiksi.

Kuinka Limbaugh kehtaa sanoa, "Elämme vaarallista aikaa. Se on vaarallisinta aikaa minun elämässäni vapauden ja ihmisoikeuksien kannalta tässä maassa."?

Minä olin paljon enemmän huolissani kansakuntani vuoksi Patriot Act I:n ja II:n voimaantulosta Bushin alaisuudessa. Sanomalla tuon, minä en anna ymmärtää, että Obaman toimenpiteet eivät huolestuttaisi minua, koska minä näen hänen panevan sokerikuorrutusta tämän diktatorisen kakun päälle! Ja, tuo on kaikkea sitä mitä Obama on tehnyt tähän saakka. Hän on pannut kuorrutusta George W. Bushin kakun päälle. Hänellä on jo ollut nämä diktatoriset valtuudet ojennettuna käteen, joten kaikki mitä hänen tarvitsee tehdä, on hienosäätää koko suunnitelma. [Molemmat presidentit, Bush ja Obama, ovat eräänl. antikristuksia, Amerikan viimeisiä johtajia, pieniä sarvia ja kelvottomia (ks. Dan. 7, 8, 11), jotka pyrkivät muuttamaan ajat ja lain. Bush oli Obaman edelläkävijä, joka rakensi puitteet diktatuurille. Nyt vain tarvitaan jokin suuri katastrofi Amerikassa lopullista diktatuuria varten. Suom. huom.]

Lisäksi, kun minä luin esimerkeistä, joita Beck ja Limbaugh antoivat syiksi heidän pelolleen yön yli -diktatuurista, niin se suorastaan hämärryttää meidän vapauksien, ihmisoikeuksien ja perustuslaillisten takuiden tosiasiallisen kumoamisen valossa, jotka Bush perkasi 9/11 -iskujen jälkimainingeissa.

Nyt, puhukaamme ajoituksesta koskien tätä absoluuttista diktatuuria Amerikassa. Ei ole epäilystäkään siitä, että Illuminati tekee jonkinlaisen suunnitelman. Kuitenkin, koska presidentti on omistanut nämä erittäin ankarat valtuudet yli seitsemän vuotta nyt ja ei ole tehnyt mitään niillä, niin milloin me odotamme istuvan presidentin panevan täytäntöön kaikki nämä Bushin aikaiset lait?

Me odotamme että Yhdysvaltojen presidentti -- kuka tahansa hän onkin aikanaan -- tulee panemaan täytäntöön kaikki nämä diktatoriset lait järjestelyssään välittömästi Kolmannen maailmansodan puhkeamisen jälkeen, joka on suunniteltu valmistamaan Antikristus. [Ehkä 3. maailmansodan puhkeaminen alkaa joukkotuhoasein tehtävällä terrori-iskulla Amerikan maaperällä. Suom. huom.]

Tähän mennessä, sinä saatat valittaa, että me jäädytämme jokaisen tärkeän kehitysvaiheen tapahtuvaksi juuri 3. maailmansodan puhkeamisen jälkeen. Sinä olet ehdottomasti oikeassa! Kaksi entistä satanistia, joiden kanssa minä olen työskennellyt vuodesta 1992 lähtien, ovat molemmat kertoneet minulle, että tapahtumien tässä maassa suunnitellaan näyttävän normaalilta 3. maailmansodan puhkeamiseen saakka. Tuo tapahtuma tulee olemaan suunnaton vedenjakaja-tapahtuma ihmiskunnan historiassa.

Ihmiset Amerikassa ja jokaisessa maailman kansakunnassa, jotka vielä valitsevat vaaleilla johtajansa, tulevat heräämään eräänä päivänä äkisti globaalin sodan puhkeamiseen huomatakseen, että heidän kansakuntansa on sotilaallisen poikkeustilan (Martial Law) kantapään alla. Sadattuhannet amerikkalaiset toisinajattelijat tullaan kokoamaan yhteen ja heittämään vankilaan. Kokonaiset kaupungit tulevat olemaan lukittuina (lockdown) ja silloin koko maa on tukahduttavimman diktatuurin alaisuudessa jonka maailma on koskaan nähnyt.

Joten, Glenn Beck on jokseenkin oikeassa. Diktatuuri on suunniteltu. Mutta se tulee olemaan yhteinen ponnistus republikaanien ja demokraattien kesken -- ei vain demokraattipresidentti Obaman tekojen tulos.

Tarkkaile 3. maailmansodan puhkeamista. Se on meidän profeetallinen tapahtumamme.

---------------------------------

Oletko sinä hengellisesti valmis? Onko sinun perheesi? Suojeletko sinä riittävästi rakkaitasi? Tämän ministeriön tarkoitus on saada sinut ymmärtämään vaara joka uhkaa sinua, ja auttaa sitten sinua löytämään keinoja, kuinka varoittaa ja suojella rakkaitasi. Sitten kun olet kauttaaltaan valmis, sinä voit myös käyttää tietojasi keinoina avata ovi keskustelulle pelastumattoman henkilön kanssa. Minä olen tehnyt sitä monta kertaa ja olen nähnyt ihmisten tulevan Jeesuksen luokse tämän seurauksena. Nämä vaaralliset ajat ovat myös aikoja jolloin me voimme tuoda monta sielua Jeesukselle Kristukselle, saaden aikaan ikuisen muutoksen.

Jos olet ottanut Jeesuksen Kristuksen vastaan henkilökohtaisena vapahtajanasi, mutta olet ollut hyvin välinpitämätön hengellisellä matkallasi Hänen kanssaan, sinun täytyy välittömästi pyytää Häneltä anteeksiantoa sekä uudistumista. Hän antaa sinulle välittömästi anteeksi sekä täyttää sydämesi Pyhän Hengen ilolla. Sitten sinun tarvitsee aloittaa päivittäinen rukouselämä ja henkilökohtainen Raamatun opiskelu.

Jos sinä et ole ottanut Jeesusta vastaan henkilökohtaisena vapahtajanasi mutta olet tullut ymmärtämän Hänen todellisuutensa sekä lopun aikojen lähestymisen, ja haluat ottaa vastaan Hänen ilmaisen Ikuisen Elämän lahjansa, sinä voit tehdä sen nyt, omassa kodissasi. Kun sinä kerran olet ottanut Hänet vastaan vapahtajana, olet hengellisesti uudestisyntynyt, ja saat olla aivan yhtä varma Taivaaseen pääsystä kuin olisit jo siellä. Sitten sinä voit levätä vakuuttuneena siitä että Antikristuksen valtakunta ei pääse käpälöimään sinua hengellisesti.

Jos haluat syntyä uudesti käänny meidän pelastussivulle nyt.

Me toivomme että tämä ministeriö on siunannut sinua tehtävässään opettaa sekä varoittaa ihmisiä, jotta he voisivat nähdä tulevan "Uuden maailmanjärjestyksen" -- Antikristuksen valtakunnan -- päivittäisissä uutisissa.

Lopulta me haluamme kuulla sinusta. Sinä voit kirjoittaa (englanniksi!) meille osoitteeseen:

Cutting Edge Ministries
11 Robert Toner Blvd., Ste 5-393
North Attleboro, MA 02763-1156

Sinä voit myös lähettää sähköpostia meille.

Tämä on Cutting Edge -työryhmän artikkeli numero 2381Käännetty Cutting Edge -työryhmän suostumuksella.

Kääntäjä: Olli R. -- "nokialainen"


Takaisin