Muistatko että George H. W. Bush ja Bill Clinton myös vaativat Kansallista Yhdyskuntapalvelu-ohjelmaa (National Community Service Program) heidän presidenttiytensä alkuvaiheessa?


Alaotsikko: Presidentti George H. W. Bush vaati ”vapaaehtoisuutta” vuonna 1990, ja Clintonin vuoden 1993 Kansallinen Yhdyskuntapalvelu-ohjelma pohjautui suoraan Hitlerin malliin, aivan kuten Barack Obaman Yleinen Palvelu-ohjelma (Universal Service Plan).

Älä ole petetty: tuleva Uusi maailmanjärjestys on henkiin herätettyä natsismia, niin monilla eri tavoilla. Natsi-susi on tulossa takaisin!

Uusi maailmanjärjestys on tulossa! Oletko valmis? Kun sinä kerran tulet ymmärtämään, mikä tämä "Uusi maailmanjärjestys" todella on ja kuinka sitä asteittain valmistellaan, sinun on mahdollista nähdä sen kehittyminen päivittäisissä uutisissa!!

Opi kuinka voit suojella itseäsi ja rakkaitasi.

Valmistaudu yllättymään, niin että sinä et enää ikinä seuraa uutisia samalla tavalla.


OLET NYT TERÄNSUULLA

Copyright © 2008 Cutting Edge Ministries. All rights reserved.


Erityisesti hänen kampanjansa aikana pyrkiessään presidentiksi, Barack Obama rohkeasti vaati pakollista Yleistä Palvelu-ohjelmaa.

Lähes välittömästi, terävät tarkkailijat oivalsivat että tämä ohjelma muotoiltiin Adolf Hitlerin pakollisen nuorten palvelu-ohjelman mukaisesti. Nämä arvostelukykyiset toimittajat täyttivät välittömästi TV- ja radioaallot varoituksella että Obaman ohjelma oli pohjimmiltaan Hitlerin ohjelma. YouTube näytti videoita joissa nuorukaiset pukeutuneina puolisotilaallisiin asuihin, marssivat ja huusivat Obama-iskulauseita. Punaiset varoitusliput nostettiin välittömästi, kun ihmiset miettivät voisiko Obaman ”muutosohjelma” itse asiassa olla muutos natsismiin.

Me postitimme kaksi artikkelia liittyen tähän aiheeseen, molemmat vierailevalta kolumnistilta Berit Kjosilta. Ne ovat:

Osa #2 erityisesti sitoo koko Obaman ohjelman suoraan Hitlerin pakolliseen ohjelmaan. Historia toistaa itseään!

Vielä, muistatko että Bill Clinton vaati myös samaa ohjelmaa? Mennen historiassa takaisin muutamia vuosia, me tutkimme tätä hämmästyttävää, vielä vähän tunnettua tosiasiaa.

Clintonin ”Yhdyskuntapalvelu” -vaatimukset ovat rinnastettavissa Hitlerin ”Uuden yhteiskunnallisen tietoisuuden (New Social Consciousness)” -vaatimusohjelmiin, jotka tasoittivat tietä totalitarismille.

UUTISKATSAUS: ”Mandatory Volunteers (Pakolliset vapaaehtoiset)”, Scott G. Bullockin mielipidekolumni, Oikeuslaitoksen asianajaja, The Providence Journal Bulletin, 5/20/96, s. 12

”Presidentti Clintonin filosofia saattaa olla arvoituksellista toisinaan, mutta hänen syvimmät ihanteensa olivat esillä lukukauden päätösjuhlapuheessa Pennsylvanian osavaltion yliopistolla toukokuun 10:ntenä. Hän kehotti kaikkia julkisia kouluja tekemään yhdyskuntapalvelun pakolliseksi vaatimalla lukioiden (High School) oppilaita asettumaan vapaaehtoiseksi tietyksi ajaksi (number of hours) ansaitakseen tutkintotodistuksensa…Pakollinen palvelu on vain yksi esimerkki julkisten koulujen tunkeutumisesta perheiden päätöksiin.”
Kun me sanomme että nykyinen Uusi maailmanjärjestys, jota republikaani- ja demokraattipoliitikot kannattavat yhtä paljon, on täsmälleen Hitlerin Kolmannen valtakunnan totalitarismia, me järkytämme monia ihmisiä, jotka siten haluavat todistetta. Lyhyesti, sekä Hitlerin kannattamalla Uudella maailmanjärjestyksellä, että tämän päivän Uudella maailmanjärjestyksellä on identtiset päämäärät.

Mitä Hitler sai aikaan? Hän perusti maan joka oli:

  1. Poliittisesti – Totaalinen diktatuuri.

  2. Taloudellisesti – Fasistinen, jonka mukaan yksityiset sijoittajat omistavat tuotantovälineet ja tuotantolähteet {kaivokset}, mutta liittovaltio rajoittaa kilpailua yritystoiminnan joka alalla, ja kontrolloi kuinka paljon kutakin tavaranimikettä tuotetaan. Toisin sanoen liittovaltio työskentelee käsi kädessä yksityisyritysten kanssa.

  3. Hengellisesti – Diktaattori, edellä mainittu, on myös hengellinen johtaja. Hän toimii okkultistisen mysteeriuskonnon ”Ylipappina”. Hitler oli tunnustava saatananpalvoja, ja hän vakiinnutti uudelleen vanhat, salaiset saatanalliset mysteerit yleiseen palvontaan. Samalla tavoin, tulevalla Uudella maailmanjärjestyksellä on täsmälleen tämä sama päämäärä mielessä, heidän antikristus-supermiehensä toteuttaessa tuota roolia.
Me emme ole aivan tässä pisteessä vielä, mutta välttämätöntä pohjatyötä ollaan pikaisesti tehty, ja se järkyttävällä tavalla seuraa samaa polkua jota Hitler ja Mussolini seurasivat vuosina 1933-1938, kun he valmistivat maitaan maailmansotaa varten joka aikaansaisi heidän Uuden maailmanjärjestyksensä. Presidentit Bush I, Clinton, Bush II ja Obama ovat seuranneet näitä fasistisia askelmia melko huolellisesti, kun he valmentavat Yhdysvaltoja tälle tulevalle järjestelmälle.

Mieti edellä olevaa uutisartikkelia. Pinnalta katsoen, jotakuta olisi vaikea painostaa valittamaan liian äänekkäästi ”vapaaehtoiseksi asettumisen” käsitettä. Kuitenkin, amerikkalaiset on perinteisesti tunnettu epäitsekkyydestään, jota alituisesti ilmaistiin asettumalla vapaaehtoiseksi moniin työtehtäviin heidän yhteisöissään, liian moniin lueteltaviksi. 1980-luvun puolenvälin aikana, kun budjettileikkauksia suoritettiin, presidentti Reagan antoi kehotuksen amerikkalaisille asettua vapaaehtoiseksi, korvaamaan vyönkiristyksen jonka rahoituksen sulkeminen jätti jälkeensä. Amerikkalaiset vastasivat kutsuun innostuneesti.

Kuitenkin, on olemassa SUUNNATON ero henkilökohtaisen päätöksen asettua vapaaehtoiseksi johonkin, ja liittovaltion pakottamisen tuohon päätökseen koskien jotakuta välillä. Edellinen päätös on vapauden harjoittamista; jälkimmäinen päätös on diktatuuria. Tämä on polku jota me olemme kulkemassa ja se on alaspäin menoa todellakin. Mutta, tätä polkua asteltiin aiemminkin, Hitlerin ja Mussolinin toimesta vuosina 1933-38. Tutkikaamme tuota polkua. Valmistaudu järkyttymään.

Kun Adolf Hitler tuli valtaan vuonna 1933, hän peri turmeltuneen Saksan joka kamppaili voimakkaasti sekä taloudellisesti että poliittisesti. Versaillesin rauhansopimus, joka lopetti 1. maailmansodan, oli tuhonnut Saksaa taloudellisesti, tehden sen valuutan lähes arvottomaksi ja saaden sen talouden pahasti pysähtymään. Saksalaiset kärsivät myös traagisen menetyksen koskien kansallista kunnioitusta. Hitler astui korokkeelle välittömästi, ja asetti esille suunnitelman jälleenrakennuksesta. Saksa, hän vakuutti, olisi jälleen voimakas ja kukoistava.

Tärkeä osa tätä jälleenrakennusprojektia oli hänen suunnitelmansa vedota valtavan suureen patriotismiin jonka hän tiesi olevan syvällä hänen maanmiestensä sydämissä. Hitler vaati ”uutta yhteiskunnallista omaatuntoa” tulvahtamaan esiin kuten valtavaa vesivirtaa hänen kansastaan. Yhtäkkiä, propagandatulvan portit aukenivat levälleen, suunnaten propagandan ja painostuksen rumputulta kohti ”toinen toisensa auttamista” ja ”huolehtimista”. Alussa, tämä painostus oli vapaaehtoista, ollen riippuvainen ikivanhasta ” ryhmäpaineen” käsitteestä, kun saksalaiset jotka välittömästi syöksähtivät esiin osallistumaan, alkoivat kehottaa heidän perheitään ja ystäviään myös osallistumaan. Saksan teollisuuden ja liike-elämän johtajat myös välittömästi astuivat eteenpäin, heidän omilla suunnitelmillaan, jotka tukisivat ohjelmaa jota Hitler oli ilmaissut. Tekstiilitehtaan työntekijät, esimerkiksi, ”tarjoutuivat vapaaehtoisiksi” työskentelemään ylityötunteja ja lahjoittamaan tuottoja onnettomuuksien uhreille. Toiset työläiset tarjoutuivat vapaaehtoisesti lahjoittamaan yhden prosentin heidän palkoistaan tähän kansalliseen ponnistukseen. Tämä ohjelma saksalaisten rohkaisusta asettua vapaaehtoiseksi, osoittautui hyvin onnistuneeksi.

Vuoden 1935 aikoihin, Hitler sysäsi Saksan seuraavaan vaiheeseen. Hitler hyväksyi lain joka totesi että henkilön joka halusi opiskella korkeakoulussa tai yliopistossa, täytyi osallistua tähän ”vapaaehtoisuus” -ohjelmaan. Yhtäkkiä, kaikki säännöt olivat muuttuneet. Nyt, liittovaltio määräsi että Saksan kansalaisten täytyi ”asettua vapaaehtoisiksi”. Tuo suunnaton rajaviiva henkilökohtaisen vapauden ja diktatuurin välillä ylitettiin helposti, ilman että saksalainen näki mitä heille oli tapahtumassa. Hitleriä rohkaisi paljon se kuinka helposti saksalaiset hyväksyivät hänen pakotetun vapaaehtoisuuden, joten rohkaistuneena siitä, hän alkoi panna toimeen muita vaiheita siirtääkseen Saksan fasistiseen diktatuuriin. Suurella enemmistöllä saksalaisia ei ollut mitään käsitystä siitä mitä heille tapahtui, ja he eivät keksineet sitä kolmeen seuraavaan vuoteen. Päivä sen jälkeen kun Hitler asetti vapaaehtoisuuden pakolliseksi, näytti yhtä normaalilta kuin mikä tahansa muu päivä. Jos joku oli tullut esiin yrittääkseen valistaa yleisöä siitä mitä oli juuri tapahtunut heille, ja mitkä olisivat seuraukset, niin kukaan ei olisi uskonut häntä. Hänet olisi naurettu pois korokkeelta. Sellainen on Amerikan tilanne tänä päivänä, kun me siirrymme vääjäämättömästi kohti tätä identtistä fasistista valtiota, valtiota jota kutsutaan nimellä NAFTA (The North American Union (Pohjois-Amerikan Unioni)).

Vuonna 1939, kun Hitler aloitti 2. maailmansodan, saksalaiset olivat äärimmäisen onnellisia maassaan. Asiat eivät olleet niin ruusuisia vuosikymmeniin. Saksan teollisuus oli taas saatu toimimaan, talous oli saatu tasapainoon, ja saksalaiset pystyivät kokemaan itsensä hyviksi. Mutta, vertaansa vailla oleva katastrofi väijyi aivan nurkan takana. Jopa ”radikaali” henkilö joka oli lukenut Hitlerin suunnitelman kirjasta Mein Kampf (Taisteluni), joka oli kuunnellut hänen puheitaan, ja joka pystyi näkemään minne Hitler oli ohjaamassa, ei olisi voinut ennustaa katastrofin laajuutta joka oli edessäpäin. Totuus aikoi osoittautua kummallisemmaksi ja ankarammaksi kuin jopa villeinkään mielikuvitus olisi voinut ennalta nähdä. Sellainen on asianlaita tänä päivänä? Oletko valmis?

Historioitsija E. B. Ashton määritteli fasismin ”keinoiksi säännellä ihmisten toimintaa valtion palvelemiseksi”. Italian diktaattori, Mussolini, määritteli fasismin hieman eri tavalla. Hänen usein toistettu periaatteensa oli ”kaikki valtion puolesta, ei mitään valtion ulkopuolelta, ei mitään valtion yläpuolella”. Fasismissa, valtio on korkein, halliten yksilön toiveiden yläpuolella. Itse asiassa, koko konsepti tämän takana perustuu ideaan että yksityiset intressit ovat aina alisteisia julkiselle intressille, ja että yhteisön hyvinvointi käy yksilön edellä. Meidän koko julkinen koulujärjestelmämme opettaa nykyään meidän lapsillemme tätä mitä olennaisinta fasistista periaatetta. Sinun lapsesi oppivat tämän pelottavan konseptin, niin että jonakin päivänä, he voivat innokkaasti kannattaa tuoretta Uuden maailmanjärjestyksen diktatuuria.

Nyt tutkikaamme erityisiä ohjelmia joita meidän liittovaltiomme on jo laatinut luodakseen tämän pakotetun vapaaehtoisuus -ohjelman. Muista, mitään näistä ohjelmista ei ole täysin pantu toimeen, mutta ratkaisu on saada ne kirjoitetuiksi ensin laiksi, ja sitten alkaa toimeenpanna niitä juuri oikeaan aikaan.

1.Vuonna 1990, presidentti George Bush piti puheen jossa hän julisti että ”tästä hetkestä alkaen, mihin tahansa määritelmään menestyksellisestä elämästä täytyy kuulua toisten palveleminen”. Välittömästi, kymmenen kansallista palvelulakia esiteltiin Kongressissa. Lakia, joka tosiaankin hyväksyttiin marraskuun 16:ntena v. 1990, kutsuttiin vuoden 1990 Kansalliseksi Yhdyskuntapalvelu -laiksi (National and Community Service Act of 1990). Tämä laki tarjosi lieviä esimerkkejä vapaaehtoisuuden vaatimisesta, ja jota täydennettiin mitä houkuttelevimmilla sanoilla joita kuvitella saattaa. Kukaan ei ymmärtänyt tietä mille Amerikka oli juuri astunut.

2.Myös vuonna 1990, Kongressi ja presidentti Bush loivat vielä yhden viraston, Komission Kansalliselle Yhdyskuntapalvelulle (Commission on National and Community Service), mikä luo hyviä tekoja, sellaisia kuten lasten kuljettaminen siivoamaan puistoja. Lisäksi, koulutusstipendit suunnattuna vanhemmalle nuorisolle, liitettiin korkeakoulujen opetussuunnitelmaan. Amerikka antautui fasistisille aatteille ilman että sen kansalaiset olivat tietoisia siitä mitä oli juuri tapahtunut.

Ja se tapahtui republikaanipresidentin alaisuudessa. Please, ymmärrä että tämä ajo Uuteen maailmanjärjestykseen on molempien puolueiden hanke, koska sitä on harrastettu melkein jatkuvasti siitä lähtien kun se aloitettiin vuonna 1776. Sekä republikaani- että demokraattipoliitikot ovat yhtäläisesti sitoutuneet tähän Suunnitelmaan, retoriikka päinvastaiseen ei ole kestävällä pohjalla.

3.Helmikuussa, vuonna 1993, Kansallinen Vastuullisuuden Komissio toisen asteen koulutuksen rahoittamiselle (National Commission on Responsility for Financing Post-secondary Education) julkaisi raportin joka ehdotti vallalla olevan sekavan järjestelmän poistamista koskien liittovaltion korkeakoulujen stipendejä, lainoja, ja vaatimuksia, korvaamalla ne yhdellä ainoalla vuosittaisella 14,000 dollarin lainalla. Nämä ”lainat” maksettaisiin takaisin valmistumisen jälkeen, joko henkilökohtaisista varoista tai yhdyskuntapalvelutöiden kautta. Presidentti Clinton välittömästi tuki ehdotusta. Sillä aikaa kun tätä ohjelmaa ei ole täysin toteutettu, ensimmäinen askel Kuusivaiheisessa Asenteenmuokkaus-ohjelmassa on otettu: hyökkäävää tai radikaalia ideaa on ehdotettu arvostetun henkilön taholta joka puhuu arvostetulta foorumilta. Nyt, keskustelu jota tarvitaan vaimentamaan ihmisten vastaväitteitä, on alkanut. Pian, amerikkalaisilla ei ole mitään vaikeuksia hyväksyä tätä konseptia, että kukin yksilö ”on velkaa (owes)” liittovaltiolle heidän ajastaan, rahoistaan, ja kyvyistään. Diktatuuri ei voi olla enää kaukana.

Jotkut ihmiset voivat nähdä mitä on tapahtumassa, ja voivat kirjoittaa siitä, vaikkakaan ei tarpeeksi pysäyttääkseen tulevaa kehitystä. Martin Anderson, vanhempi Hoover Instituutin jäsen, kirjoitti 11/29/93 artikkelin The Boston Globeen, ”Kaikki ihmiset jotka minä tunnen ja jotka ajavat kansallisen palvelun muodollisuuksia, ensisijaisesti haluavat sen olevan pakollista. He käsittävät että se on hirvittävä ongelma poliittisesti, joten he eivät ole halukkaita sanomaan sitä. Se on vapauden vaarantamista ja mahdollista maailmankatsomuksen iskostusta jonkun mieleen, josta skeptikot eivät pidä tässä 'kansallinen palvelu' -käsitteessä. Kuitenkin hyväntahtoisen ohjelman ollessa kyseessä, jotkut ajattelevat että se ei onnistu missään merkityksellisessä mittakaavassa, ellei se ole pakollista.”

4.Maaliskuussa, vuonna 1993, presidentti Clinton ilmoitti että korkeakouluopiskelijoiden lainojen, jotka tuotaisiin tämän pakollisen palvelu-takaisinmaksu -ohjelman alaisuuteen, lukumäärä pudotettaisiin 2,500,000 lainasta vain 25,000 lainaan. Miksi hän kallisti vaa’an takaisin koskien hänen suunnitelmaansa? Hän yksinkertaisesti tajusi että, jos hän olisi välittömästi vaihtanut kaikki 2,500,000 lainaa pakolliseen palvelu-takaisinmaksuun mieluummin kuin maksaa takaisin dollareina ja sentteinä, kustannukset olisivat olleet 315 miljardia dollaria 7 vuoden aikana. Estääkseen budjettiensa saattamista tämänkaltaiseen ”vararikkoon”, Clinton päätti ”aloittaa pienestä”. Mutta, luvut eivät ole niin tärkeitä kuin aloittaa prosessi amerikkalaisten vakuuttamiseksi että liittovaltio voisi pakottaa heidät työhön.

Me olemme etenemässä pikavauhtia alas Hitlerin kansallissosialistista (natsi)polkua. Ja, melkein kukaan ei ymmärrä tätä. Tämä samansuuntainen polku jolla me olemme, johtaa meidät samanlaiseen fasistiseen valtioon kuin Hitler sai aikaan Saksassa ennen 2. maailmansodan alkua. Kun me päätämme tätä artikkelia, salli meidän listata joitakin muita esimerkkejä joissa Amerikka seuraa samaa Hitlerin kulkemaa polkua, polku jonka tuloksena oli hänen absoluuttinen diktatuurinsa.

Hitler ja Mussolini kumpikin perivät valtion joka ajoi alijäämäistä budjettia. Kumpikin heistä puhui usein ”budjetin tasapainottamisesta”. Mutta, ei kumpikaan itse asiassa saavuttanut tasapainoa. Sen sijaan, kumpikin heistä lisäsivät dramaattisesti heidän alijäämiensä kokoa rahoittamalla suunnattomia menoeriä kansallisesta aarreaitasta (National Treasury) tarkoituksenaan saada ihmiset takaisin työhön.

Näihin menoeriin sisältyi laajalle ulottuvaa jälleenrakennusta koskien kansakunnan tieverkkoa ja siltoja, aivan kuten presidentti Clinton on tehnyt.

Muut ohjelmat rakensivat sairaaloita, julkisia rakennuksia, ja keskittyivät julkiseen asuntotuotantoon (esim. kaupunkien vuokra-asunnot, Suom. huom.). Tämän pitäisi kuulostaa tutulta, koska presidentinhallinnot Lyndon Johnsonin ajoista lähtien ovat kuluttaneet yli 5 biljoonaa dollaria tämäntyyppisiin projekteihin. Muista, tämä polku fasismiin on ollut meneillä 2. maailmansodan lopusta saakka. Uusi maailmanjärjestys on yksinkertaisesti Hitlerin fasismin henkiin herättelyä. [Ilmestyskirjan peto on leopardin (=natsisaksa) näköinen (Ilm. 13:2), ja tämä leopardi on Danielin profetian 3. peto (Dan. 7:6). Amerikka täyttää Ilmestyskirjan pedon kriteerit profetian kenraaliharjoitusvaiheessa. Suom. huom.]

Hitler aloitti radikaalin sosiaaliavustus-ohjelman joka pani merkittäviä määriä saksalaisia valtion työttömyyskorvaukselle. Tällä tavalla, Hitler teki näistä ihmisistä valtiosta riippuvaisia, ja se vakuutti loput väestöstä että he, myös, olivat ainakin psykologisesti yhtälailla riippuvaisia.

Hitler laajensi dramaattisesti käytettävissä olevaa luottokantaa.

Hitler organisoi terveydenhoitopalvelun, samanlainen kuin meidän HMO-järjestelmä (USA:n sairausvakuutusjärjestelmä). Tämä uusi valtionosasto suoritti ennaltaehkäisevää terveydenhuollon tehtävää lapsia, työläisiä, vanhuksia, vammaisia, ja käytännössä kaikkia saksalaisia varten. Tämä ohjelma otettiin innokkaasti vastaan.

Hitler keksi ”budjetin ulkopuoliset (off-budget)” menoerät, missä valtio hyväksyi lakeja pakottaen yksityisyrityksiä kuluttamaan rahojaan menoeriin joita valtio halusi, mutta joihin sillä ei ollut rahaa sen omasta budjetista. Presidentti Clinton on kehittänyt tästä konseptista taidemuodon.

Hitler teki yksityisen varallisuuden omistamisesta valtiollisen hyväksynnän alaista. Vaiheittain, hän säänteli yksityistä omistusta niin että monet saksalaiset, erityisesti nuo jotka vastustivat hallituksen politiikkaa, menettivät heidän omaisuutensa. Tänään, me näemme tätä tapahtuvan, vaikkakaan se ei ole vielä saavuttanut tarvittavia mittasuhteita tekemään ihmisistä levottomia.

Hitler poisti kaupunkien ja osavaltioiden rajoja, tyrkyttäen liittovaltion kontrollia kaikkien asioiden ylle. Menneet hallinnot ovat menestyksekkäästi siirtäneet paljon paikallista ja osavaltiollista määräysvaltaa liittovaltiolle. Hiljattain, Kongressi on siirtänyt jotakin tuosta vallasta takaisin osavaltioille, mutta ei paljon. Sen jälkeen kun julkinen raivo tätä kehityssuuntaa vastaan on tyyntynyt, vallansiirto liittovaltiolle alkaa taas.

Hitler alisti kaikki poliisiosastot hänen kontrolliinsa, pisteeseen missä hän loi ”kansalliset poliisivoimat”. Pian sen jälkeen kun hän suoritti tämän uroteon, hän nimitti Himmlerin Saksan Poliisin päälliköksi, täten asettaen kaikki poliisivoimat pelätyn, ja saatanallisen S.S.:n kontrollin alle. Monien vuosien aikana, paikalliset ja osavaltiolliset poliisivoimat ovat olleet tulossa yhä enemmän liittovaltion hallintaan. Kaksi tärkeää asetta joita on käytetty tässä prosessissa, ovat olleet liittovaltion rahoitus, joka voitaisiin evätä jos valtio niin haluaa, ja lisääntyneet laiminlyönnit (oversight), tai sääntöjen antaminen.

Hitler tiukensi asekontrollia säännöllisesti kunnes hän saavutti aseiden takavarikointipisteen. Huolimatta siitä mitä sinä henkilökohtaisesti ajattelet nykyisestä asekontrollikeskustelusta, ole hyvä ja käsitä tämä yksi kohta historiasta. Ensimmäinen askel minkä jokainen diktatuurivaltio ottaa, on sen ihmisten aseistariisuminen. Meidän pitäisi olla hyvin huolestuneita nykyisistä yrityksistä evätä yksityinen aseiden omistus, yksinkertaisesti siksi että me olemme matkalla kohti kaikkein diktatorisinta valtiota maailmanhistoriassa, nimittäin Uutta maailmanjärjestystä. [Suomessakin aselakeja on kiristetty Jokelan ja Kauhajoen ampumistapausten vuoksi. Siis pelkkä illuminaattien juoni. Suom. huom.]

Hitler perusti päivähoidon (Day Care) nimilapun, ”Mutter und Kind”, tai ”Äiti ja Lapsi” alla. Kuitenkin, työssäkäyvät äidit tarvitsivat tukea. Kuulostaako tämä tutulta?

Hitler käynnisti natsipropagandakoneiston kehottamaan kaikkia saksalaisia ”kaunistamaan” Saksan kaupunkeja, ja maaseutua. Luonnonsuojeluun rohkaistiin voimakkaasti, ja lakeja hyväksyttiin jotka tiukensivat liittovaltion kontrollia kauppojen ja tehtaiden yllä.

Yksi yleinen kaikkien okkultistien juoni on korostus koskien ”luonnon” ruokien syömistä, ja olla syömättä lihaa. Yhtäkkiä, terveysruokakauppoja ponnahti pystyyn kaikkialla. Lukuisia artikkeleja ja uutisjuttuja alkoi tulvia ulos propagandakoneistosta, kehottaen saksalaisia muuttamaan heidän ruokavaliotaan dramaattisesti. Kuulostako tämä tutulta? Sen pitäisi, koska Amerikkaa on alistettu tämäntyyppiselle median rumputulelle 1970-luvun lopusta saakka, ja tahti on kiristymässä joka päivä. Meidän pitäisi erikoisesti olla varuillaan kaikista hyökkäyksistä koskien meidän lihansyöntiä. Suurin osa ”kriiseistä” joita me olemme nähneet liittyen lihateollisuuteen, ovat joko olleet keksittyjä valheita, tai ovat olleet tarkoituksellista liioittelua, vanhaa ”myrskyä teepannussa”. [Minusta älytöntä että David Bay demonisoi kasvissyöntiä. Kiloon lihaa kuluu 8...10 kiloa viljaa, joten lihan syönti nostaa viljan hintaa. Lisäksi karjatalous aiheuttaa metaanipäästöjä, joka on 20 kertaa hiilidioksidia voimakkaampi kasvihuonekaasu. Auringon aktiivisuuden heikkeneminen on ollut aivan uskomaton onnenpotku ilmastoskeptikoille, jollainen David Bay on. Muuten hän olisi menettänyt uskottavuutensa täysin. Toivonen huom.]

Hitler korotti dramaattisesti saksalaisten työntekijöiden veroja. Verotusaste nousi noin 35%:iin palkoista, mikä on vähemmän kuin me näemme Amerikassa tänä päivänä. Todettu syy tälle verojen korotukselle oli auttaa kustantamaan kaikki nämä ”hyväntekeväisyys” -ohjelmat joita Hitler pani alulle, mutta näkymätön syy oli aloittaa työläisten taloudellinen orjuuttaminen. Tietysti, me näemme tätä Amerikassa nykyään, roppakaupalla. Me olemme kulkeneet hyvin pitkälle alas Hitlerin polkua.

Kun näitä muutoksia oltiin tekemässä, natsipropaganda jatkuvasti syyti ulos Puolueen linjaa että näiden muutosten oli tarkoitus olla mitä suotuisimpia kaikille Saksan kansalaisille. Natsipoliitikot jatkuvasti työllistivät massoittain ihmisiä, tuhlaamatta mitään tilaisuutta näyttääkseen kuinka paljon he ”välittivät” saksalaisista. Poliitikot vierailivat köyhien, sorrettujen, ja kadunihmisten luona, osoittaakseen heidän ”huoltaan” näiden ihmisten ahdingon takia. Ja, tietenkin, he ehdottivat näitä massiivisia muutoksia, kuvattu edellä, vastauksena ongelmiin. Sinä ymmärrät, ei kukaan ”tuntenut tuskaasi” kuten nämä natsipoliitikot, ja kansalaiset nielivät sen täysin.

Jos sinä olet ajatteleva Amerikan kansalainen, sinä käsität, tähän mennessä, että meidän liittovaltiomme on toteuttanut monia Hitlerin ohjelmista. Hitler käytti onnistuneesti näitä ohjelmia siirtääkseen Saksan fasismiin mieluummin kuin vapaaseen yrittäjyyteen, ja loi voimansa siellä, missä hän pystyi aloittamaan 2. maailmansodan, ensimmäinen askel kohti hänen Uuden maailmanjärjestyksensä perustamista. Amerikka on nyt samassa pisteessä kuin Saksa oli 1930-luvun puolessavälissä. Meidän kauhunhetkemme ovat aivan edessäpäin.

Tämä Uuden maailmanjärjestyksen suunnitelma on ensisijaisesti hengellinen; käsittääksesi monia samankaltaisuuksia Hitlerin okkultististen uskomuksien ja New Agen okkulttisten uskomusten välillä, lue uutinen NEWS1004 otsikolla, "Parallels Between Nazism and Bush/Clinton/Bush New World Order" (”Yhtäläisyydet natsismin ja Bush/Clinton/Bush:n Uuden maailmanjärjestyksen kesken, http://www.cuttingedge.org/news/n1004.html). Tuleva Uusi maailmanjärjestys on yksinkertaisesti rinnakkainen järjestelmä Adolf Hitlerin natsismille. Tämä tosiasia yllättää monet teistä, mutta saaliinhimoinen ”natsisusi” on tullut takaisin!! Järjestelmä jota puolletaan nyt vastavalitun presidentti Obaman toimesta, on natsismin henkiin herättämistä.

Entinen satanisti – nyt uudestisyntynyt kristitty – kertoi minulle vuonna 1993 että Illuminati harkitusti pani Adolf Hitlerin näyttämölle, koska hän ja hänen valtionsa muistuttaisi läheisesti lopullisen Uuden maailmanjärjestyksen systeemiä. Sinä ymmärrät, Illuminati ei tee koskaan mitään isossa mittakaavassa ennen kuin he testaavat sitä pienessä mittakaavassa. Tuo pienempi mittakaava oli Saksan Adolf Hitler. Alla on lueteltu joitakin vastaavuuksia Hitlerin ja tulevan antikristuksen järjestelmän välillä.

  1. Hitler oli täysin demonien riivaama ja oli, sen vuoksi, äärimmäisen karismaattinen suurelle yleisölle. Samalla tavoin, antikristus tulee olemaan hyvin riivattu ja tulee olemaan jopa karismaattisempi suurelle yleisölle. [Juuri kuten Obama on. Suom. huom.]

  2. Globaali eliitti halusi nähdä voisiko yksi mies antaa tarmoa modernin kansakunnan ihmisille jotta heiltä kirjaimellisesti vietäisiin jalat alta mennäkseen polvilleen ja omistaisivat hänelle fanaattisen uskollisuutensa. Hitler osoitti että yksi mies voisi tehdä juuri tämän.

  3. Hitler pystytti talouden, tunnettu fasismina, missä yksityishenkilöt omistavat yrityksiä ja ”tuotantovälineitä”, mutta valtio tulee väliin ankarasti säätelemään taloutta. Tämä järjestelmä EI OLE sosialismia, ja se toimii. Sen jälkeen kun fasistinen talous tuotti massiiviset määrät sotavarusteita taistelemaan Liittoutuneita vastaan 2. maailmansodassa, Illuminati tiesi että heillä oli järjestelmä joka toimi.

  4. Hitler mobilisoi Hitler-nuoret hänen pakollisen Kansallisen Palvelu-ohjelmansa kautta. Tämä menestyksekäs ohjelma tuotti miljoonittain fanaattisia nuorukaisia, jotka valmistuivat (graduated) Saksan armeijaan, antaen Hitlerille ja hänen kenraaleilleen lujasti taistelevia sotilaita. Tämä ohjelma vieläpä valmensi satojentuhansien sotajoukot, jotka täyttäisivät ’SS’:n rivit, ja muita, jotka operoisivat kuolemanleireillä. Holokaustia ei todennäköisesti olisi tapahtunut ilman Hitlerin pakollista Kansallista Palvelu-ohjelmaa.
Nyt, sinä voit ymmärtää että hengelliset taustat (underpinnings) näiden kahden järjestelmän välillä ovat lähes identtiset, tehden siten Hitlerin ohjelmien toiston käytännössä välttämättömäksi. Mutta, kuten me olemme todenneet niin monta kertaa, me kristityt jotka luemme, ja todella uskomme, Raamattua, olemme odottaneet ja tarkkailleet juuri tämäntyyppisen järjestelmän nousua, koska profetia ennustaa sen.

Nyt, me kohtaamme vastavalitun presidentin joka vaatii sellaista ohjelmaa. Jos hän toteuttaa sen – ja Clinton ei tehnyt niin – sitten meillä on vielä yksi ”aikainmerkki”, kertoen meille varmasti että aikakauden loppu on yllämme!

---------------------------------

Oletko sinä hengellisesti valmis? Onko sinun perheesi? Suojeletko sinä riittävästi rakkaitasi? Tämän ministeriön tarkoitus on saada sinut ymmärtämään vaara joka uhkaa sinua, ja auttaa sitten sinua löytämään keinoja, kuinka varoittaa ja suojella rakkaitasi. Sitten kun olet kauttaaltaan valmis, sinä voit myös käyttää tietojasi keinoina avata ovi keskustelulle pelastumattoman henkilön kanssa. Minä olen tehnyt sitä monta kertaa ja olen nähnyt ihmisten tulevan Jeesuksen luokse tämän seurauksena. Nämä vaaralliset ajat ovat myös aikoja jolloin me voimme tuoda monta sielua Jeesukselle Kristukselle, saaden aikaan ikuisen muutoksen.

Jos olet ottanut Jeesuksen Kristuksen vastaan henkilökohtaisena vapahtajanasi, mutta olet ollut hyvin välinpitämätön hengellisellä matkallasi Hänen kanssaan, sinun täytyy välittömästi pyytää Häneltä anteeksiantoa sekä uudistumista. Hän antaa sinulle välittömästi anteeksi sekä täyttää sydämesi Pyhän Hengen ilolla. Sitten sinun tarvitsee aloittaa päivittäinen rukouselämä ja henkilökohtainen Raamatun opiskelu.

Jos sinä et ole ottanut Jeesusta vastaan henkilökohtaisena vapahtajanasi mutta olet tullut ymmärtämän Hänen todellisuutensa sekä lopun aikojen lähestymisen, ja haluat ottaa vastaan Hänen ilmaisen Ikuisen Elämän lahjansa, sinä voit tehdä sen nyt, omassa kodissasi. Kun sinä kerran olet ottanut Hänet vastaan vapahtajana, olet hengellisesti uudestisyntynyt, ja saat olla aivan yhtä varma Taivaaseen pääsystä kuin olisit jo siellä. Sitten sinä voit levätä vakuuttuneena siitä että Antikristuksen valtakunta ei pääse käpälöimään sinua hengellisesti.

Jos haluat syntyä uudesti käänny meidän pelastussivulle nyt.

Me toivomme että tämä ministeriö on siunannut sinua tehtävässään opettaa sekä varoittaa ihmisiä, jotta he voisivat nähdä tulevan "Uuden maailmanjärjestyksen" -- Antikristuksen valtakunnan -- päivittäisissä uutisissa.

Lopulta me haluamme kuulla sinusta. Sinä voit kirjoittaa (englanniksi!) meille osoitteeseen:

Cutting Edge Ministries
11 Robert Toner Blvd., Ste 5-393
North Attleboro, MA 02763-1156

Sinä voit myös lähettää sähköpostia meille.

Tämä on Cutting Edge Ministeriön artikkeli numero 2326Käännetty Cutting Edge Ministeriön suostumuksella.

Kääntäjä: Olli R. -- "nokialainen"


Takaisin