Valkoisen Talon virkamies nimittelee Israelin pääministeriä Benjamin Netanyahu'a ilkeällä ja mauttomalla tavalla, mikä huonontaa USA:n ja Israelin välisiä suhteita ollen profeetallisesti merkittävää

Lähi-idän profetiapäivitys 2.11.2014 by J.D. Farag -- Valkoisen Talon virkamies nimittelee Israelin pääministeriä Benjamin Netanyahu'a ilkeällä ja mauttomalla tavalla, mikä huonontaa USA:n ja Israelin välisiä suhteita ollen profeetallisesti merkittävää. Suomentaja: Samuel Korhonen

----------------------------------

Mid-East Prophecy Update – November 2nd, 2014


http://www.calvarychapelkaneohe.com/index.php?option=com_sermonspeaker&view=serie&Itemid=101


http://www.youtube.com/user/alohabibleprophecy/videos


J D Farag on egyptiläisjordanialainen Havaijin Kaneohe'n Calvary Chapel-seurakunnan perustajapastori, jolla on ainutlaatuinen arabinäkökulma Lähi-Idän tapahtumiin ja terve eskatologia. Hän osaa käyttää internettiä esimerkillisen tehokkaasti, kuten ylläolevista linkeistä voi päätellä. Seuraavassa suomennetut ”notet” Lähi-Idän profetiapäivitykseen 2.11.-14. Ne ovat erinomainen tiivistelmä puheesta. Suom. huom.


http://www.calvarychapelkaneohe.com/index.php/teach/prophecy-updates/sermon/11044-prophecy-update-2014-11-02

Pastori J.D. puhuu hiljattaisista ilkeistä kommenteista, joita Valkoisen Talon virkamies vuoti koskien Israelin pääministeri Benjamin Netanyahu'a ja miksi se voi olla profeetallisesti merkittävää liittyessään USA:n Israelin suhteisiin.


- Ennenkuin aloitan tämänkertaisen päivityksen, minun täytyy oikaista viime viikolla tekemäni virhe koskien Kanadan pääministerin nimeä.

- Kutsuin häntä nimellä ”Parker,” kun hänen nimensä on ”Harper,” Steven Harper ja siksi pyydän hyväksymään vilpittömimmät ja nöyrimmät anteeksipyyntöni.

- Itseasiassa jonkin aikaa sitten puhuin UK:n nykyisestä pääministeristä David Camero'ista entisenä pääministerinä Tony Blair.

- Sanon, että sanoakseni näin, olen todella huono nimissä ja luulen, että jo tiedättekin sen ja toivon, että annatte sen minulle anteeksi.

- Toiseksi vastustan kansallisuuksien tasavertaisuutta siinä määrin, etten halua jättää ketään ulos, kun teen tämänkaltaisen rehellisen virheen.

- Kuinka olkoonkin, tämä itseasiassa johtaa siihen, mistä halusin puhua tämänkertaisessa päivityksessä, nimittäin pääministerin loukkaamiseen.

- Jotkut teistä jo tietävät mihin tällä pyrin, mutta sallikaa minun niiden eduksi, jotka eivät ole kuulleet, kertoa teille, mitä tapahtui viime viikolla.

- Viime keskiviikkona lokakuun 29. päivänä vanhempi Valkoisen Talon virkamies kertoi “The Atlantic'in” kirjeenvaihtajalle, että Netanyahu on ”chickenshit (pelkuri(kananpaska))”!

- Näin koska Israelin pääministeri muka ei uskalla seisoa puolueensa kannalla rauhan sopimisessa ”niin sanotun” ”Palestiinan hallinnon” kanssa.

- Jos tämä ei ole tarpeeksi törkeää, niin demokraattien henkilökunta, kun heihin yritettiin saada yhteyttä, ei halunnut kommentoida Valkoisen talon vuotoa, kuten sitä kutsutaan.

- Toisin sanoen, on silmiinpistävää, ettei ole mitään paheksuntaa puhumattakaan mitään mainintaa, että oikeusministeriö pyrkisi löytämään vuodon lähteen.

- Se, mikä tekee tämän niin uskomattomaksi, on, että oikeusministeriö on jahdannut vuodoista sellaisia toimittajia, kuin James Risen ja James Rosen.

Samana päivänä keskiviikkona 29.10. The Daily Caller julkaisi raportin, otsikolla, jossa sanottiin, “Ed Henry GRILLS Earnest: White house, DOJ Has Pursued Reporters For Leaks, Why Not Find ‘Chicken __*t (Ed Henry HIILLOSTAA Earnest'ia: Valkoinen Talo ja oikeusministeriö ovat jahdanneet toimittajia vuodoista, miksi eivät etsi 'kanan____*a’) Source? Siinä he lainaavat Fox News’in Ed Henry'ä, joka hiillostaa...”Valkoisen Talon tiedottajaa Josh Earnest'iä näennäisestä kaksinaismoraalista, mitä tulee vuotoihin. Henry kyseenalaisti Earnest'in kysyen, miksi Valkoinen Talo ja oikeusministeriö ovat jahdanneet vuodoista sellaisia toimittajia, kuin James Risen ja James Rosen ja kuitenkaan eivät pyri selvittämään, kuka vuoti halventavan lainauksen The Atlantic'in Jeffrey Goldberg'ille, mikä voi vahingoittaa USA:n ja Israelin suhteita. Ed Henry: Tuossa kysymyksessä Ron nosti esiin hyvän näkökohdan koskien vuotoja valamiehistössä. Hallinto on puhunut niistä. Hallinnolla on myös pitkä monien kuukausien kokemus valittamisesta vuodoista, jotka liittyvät kansalliseen turvallisuuteen. Olemme nähneet uhkauksia toimittajille, kuten James Risen, joka mahdollisesti heitetään vankilaan vuotamisesta hänelle. James Rosen'in puhelutiedot käytiin läpi johtuen vuotamisesta hänelle. Kysymykseni, joka palaa Israelin tarinaan on, että miksi sitten tavallaan karistatte pois tämän ajatuksen, että te ...ette välitä, kuka vuoti tuon tarinan, joka loukkasi Israelin pääministeriä? Olette tässä hallinnossa jahdanneet toimittajia uudelleen ja uudelleen saadaksenne tietää, kuka vuoti tietoa heille. Ja sitten, kun on kyse pääministerin loukkaamisesta, te ette näytä välittävän, kuka vuoti sen.


http://dailycaller.com/2014/10/29/ed-henry-grills-earnest-wh-doj-has-pursued-reporters-for-leaks-why-not-find-chickensht-source/

Seuraavana päivänä, joka Israelissa oli perjantai 31.10. The Times Of Israel julkaisi artikkelin, jossa oli pääministerin vastaus tähän uskomattomaan hyökkäykseen, joka on jotakin sellaista, jota todennäköisemmin kuulee rumia puhuvalta 10-vuotiaalta, kuin Valkoisen Talon virkamieheltä. Artikkelin otsikossa luki, “PM says personal attacks won’t deter him from defending state (PM sanoo, että henkilökohtaiset hyökkäykset eivät pelota häntä puolustamasta valtiota.” Tässä pari lainausta, ”Minua vastaan hyökättiin henkilökohtaisesti pelkästään, koska puolustan Israelia ja huolimatta kaikista hyökkäyksistä minua vastaan, minä jatkan maani puolustamista. Minä jatkan Israelin kansalaisten puolustamista,” Netanyahu kertoi Knessetille. ...Netanyahu iski takaisin sitä nimetöntä virkamiestä Washington'issa, joka kutsui häntä näin” sanoen, että Israelin ”ylimmät edut, etusijalla turvallisuus ja Jerusalemin yhtenäisyys, eivät ole tärkein prioriteetti niille, jotka hyökkäsivät meitä vastaan ja minua vastaan henkilökohtaisesti.” ”Ellen minä puolustaisi Israelin valtiota, ellen seisoisi päättäväisesti kansallisten etujen puolesta, he eivät hyökkäisi minua vastaan,” hän sanoi. Pääministeri esitti kommenttinsa senjäkeen, kun Atlantic oli julkaissut jutun, joka kuvaili USA:n ja Israelin välirikkoa ”täysimittaisena kriisinä.” Raportissa lainattiin yhtä Obaman hallinnon virkamiestä, joka kutsui Netanyahu'a näin ja toisia, jotka sanoivat lisääntyvästi näkevänsä Israelin johtajan toimivan ”lähes patologisesta halusta säilyttää uransa” eikä paljon enempää. Aikaisemmin päivällä Netanyahun puoluetoverit tulivat puolustamaan häntä. ”Valkoisen Talon ”virkamiehiltä” lainattu hillitön kritiikki Israelia ja sen johtajaa vastaan valtasi kaikki rivit.” Knessetin puhemies Yuli Edelstein sanoi keskiviikkona avauspuheessaan parlamentille: ”Teillä voi olla erimielisyyksiä, mutta diplomaattisissa suhteissa – varmasti läheisten liittolaisten kesken – on aiheellista säilyttää kunnioittava vuoropuhelu.” Ulkoministeri Yuval Steinitz syytti, että pääministerin loukkaaminen merkitsi Israelin kansan loukkaamista. ”Israelin pääministeri ei ole yksityinen kansalainen ja hän edustaa demokraattisen ja suvereenin Israelin valtion kantaa ja sen alituista pelkoa olemassaolostaan ja turvallisuudestaan,” Steinitz sanoi lausunnossa. ”Siksi häneen suunnatut loukkaavat lausunnot ovat loukkauksia Israelin valtiota ja sen kansalaisia vastaan.”


http://www.timesofisrael.com/pm-says-personal-attacks-will-not-deter-him-from-defending-state/

- Salli minun lisätä tähän ja sanoa, että nämä Netanyahuun suunnatut loukkaavat lausunnot ovat loukkaus minulle kristittynä, joka rakastaa Israelia.

- Se on syy, että tämä loukkaus on noussut tasolle, että olen omistanut kokonaisen profetiapäivityksen sille ja sen profeetalliselle merkitykselle.

- En osaa edes kuvitella, kuinka vakavaa tällä on taipumus olla, varsinkin, kun olemme vain päivien päässä tärkeästä vaalista.

Joel Rosenberg postitti blogillaan seuraavaa otsikolla, “If the Obama team is this hostile to Israel before the elections, how bad will things get after Tuesday? Will the President turn against Israel & appease Iran? Analysis (Jos Obaman porukka on näin vihamielinen Israelille ennen vaaleja, niin kuinka pahoiksi asiat käyvät tiistain jälkeen? Kääntyykö presidentti Israelia vastaan ja lepyttelemään Irania? Analyysi.)” “Vain päiviä ennen puolivälin vaaleja demokraattien ollessa valmiina kärsimään vakavia tappioita, jännitteet Obaman Valkoisen Talon ja Netanyahun hallituksen välillä pysyvät korkeina.” Vanhempi Obaman hallinnon virkamies käytti avoimesti mauttomuutta pilkkaamaan ja halventamaan Israelin johtajaa ja hallinto näyttää asettuneen antamaan periksi Iranin vaatimuksille sen ydinohjelmasta neuvotteluissa, joiden on määrä päättyä ennen marraskuun loppua. Jos presidentistä ja hänen porukastaan on mukavaa olla näin vihamielinen Israelin johtajalle ennen vaalia, niin kuvittele, kuinka vihamielinen presidentti voisi olla, kun hän on rampa ankka, eikä kohtaa äänestäjiä enää koskaan.


http://flashtrafficblog.wordpress.com/2014/10/30/if-the-obama-team-is-this-hostile-to-israel-before-the-elections-how-bad-will-things-get-after-tuesday-will-the-president-turn-against-israel-appease-irananalysis/

- Vien tämän päätöksen sanomalla vain, että tämä ei ainoastaan lupaa huonoa USA:lle, vaan se myös osoittaa, kuinka lähellä tempausta me olemme.

- Perustelen sen näin: Sakarja 12 kertoo, että kaikki maan kansakunnat kokoontuvat Israelia vastaan piirittämään Jerusalemia.

Sak. 12:2-3 Katso, minä teen Jerusalemin juovuttavaksi maljaksi kaikille kansoille yltympäri ja myös Juudan kohdalle se on tuleva Jerusalemia piiritettäessä. Ja sinä päivänä minä teen Jerusalemin väkikiveksi kaikille kansoille: kaikki, jotka sitä nostavat, repivät pahoin itsensä; ja kaikki maan kansakunnat kokoontuvat sitä vastaan.