Wacosta syyskuun 11. päivän tapahtumiin -- ymmärrys että meidän hallituksellamme ei ole kansalaistensa hyvinvointi sydämen asia, sekä saattaa tarkoituksella surmata heitä


Alaotsikko: Amerikkalaisten olisi helpompi uskoa se että hallitus oli osallisena 9/11 -iskuihin jos he olisivat tietoisia hallituksen roolista Waco:n hyökkäyksen suunnitteluun ja toteutukseen 19.4.1993, jossa 86 miestä, naista ja lasta surmattiin.

"Mikä onni hallitsijoille että ihmiset eivät ajattele." -- Adolf Hitler


Uusi maailmanjärjestys on tulossa! Oletko valmis? Kun sinä kerran tulet ymmärtämään, mikä tämä "Uusi maailmanjärjestys" todella on ja kuinka sitä asteittain valmistellaan, sinun on mahdollista nähdä sen kehittyminen päivittäisissä uutisissa!!

Opi kuinka voit suojella itseäsi ja rakkaitasi.

Valmistaudu yllättymään, niin että sinä et enää ikinä seuraa uutisia samalla tavalla.


OLET NYT TERÄNSUULLA


Copyright © 2004 Cutting Edge Ministries. All rights reserved.


Vain tunteja sen jälkeen kun ensimmäinen lentokone törmäsi World Trade Centeriin, Cutting Edge Ministeriö vahvisti että tämä tapahtuma sisälsi illuministisen numeerisen allekirjoituksen (uutinen 1756), ja meidän etukäteistietomme kanssa että tämäntyyppinen isku oli suunniteltu tapahtumaan (uutinen 1753), me julkaisimme ensimmäisen monista raporteistamme että Illuminati oli toteuttanut tämän hyökkäyksen käyttäen muslimi-terroristeja ja heidän verkostoaan työkalunaan.

Tietysti, tämä tarkoittaa sitä että meidän hallituksemme oli osallisena tämän iskun suunnittelussa ja toteutuksessa.

Vaikka tapahtumat siitä lähtien ovat vahvistaneet meidän analyysimme, useimmat amerikkalaiset yksinkertaisesti eivät usko että meidän hallituksemme voisi tehdä jotakin tämänkaltaista! Loppujen lopuksi, jokaisen kansalaisen pahin painajainen on se että hänen hyvinvointinsa ei ole hänen hallituksensa sydämen asialla, ja että se saattaa itse asiassa suunnitella hänen henkensä riistämistä! Kymmenet miljoonat kansalaiset Euroopassa eivät kuunnelleet varoituksia Adolf Hitlerin todellisesta luonteesta; lukemattomat miljoonat eurooppalaiset maksoivat tyhmyydestään hengellään.

Historia on toistamassa itseään, ja tämän päivän kansalaiset ovat henkisesti ja hengellisesti yhtä nukuksissa kuin olivat vuonna 1933.

Kuitenkin, kun koittaa lopullisten sotien, terrorin ja paniikin aika, kukaan ei voi väittää olleensa täysin tietämätön. Heidän olisi pitänyt tuntea pedon luonne, sillä meidän hallituksemme on jakanut uskomattoman yksityiskohtaista -- ja tarkkaa -- tietoa sydämensä todellisesta luonteesta. 19.4.1993, meidän Liittovaltion hallituksemme, Demokraattien Bill Clintonin ja Janet Renon johdolla, murhasivat brutaalisti 86 Daavidin Oksan miestä, naista ja lasta raivoisalla tulipalolla joka toteuttaa täysin "Veriuhri pedolle" -rituaaliuhrin. Tämä fakta on hyvin tärkeä, sillä huhtikuun 19. päivä on 13-päiväisen "Blood Sacrofice to the Beast" -nimisen saatanallisen juhlan ensimmäinen päivä. Me kerromme tästä enemmän edempänä.

Yhteenveto on tämä, että jos amerikkalaisilla olisi ollut näkökykyä ja rohkeutta uskoa tämä raskas totuus Wacosta, sekä olisivat vaatineet Clintonin ja Renon vastuuseen teoistaan, Illuminati olisi saattanut ajatella että he eivät voisi toteuttaa 9/11 iskuja. He olisivat saattaneet tulla johtopäätökseen että amerikkalaiset ovat liian karaistuneita ja selvänäköisiä tullakseen huijatuiksi 9/11 -tapahtumien kaltaisella näytöksellä.

Video "Waco: Rules of Engagement" näyttää mitä tapahtui Wacossa ja sitten asiantuntijat analysoivat sitä osoittaakseen karkean julmuuden ja suoran valehtelun Liittovaltion viranomaisten osalta kun nämä häpeämättömästi kertoivat amerikkalaisille mitä "faktoja" heidän pitäisi uskoa. Perustuslailliset oikeudet poljettiin maahan, "oikeusprosessi" murskattiin, ja viattomia elämiä otettiin pois kun hallitus käytti valtavaa sotilasvoimaa omia kansalaisiaan vastaan. Tämä video paljastaa selvästi mitä meidän Liittovaltiomme viranomaiset ovat sisimmässään; jokaisen kansalaisen joka katsoo tämän videon pitäisi ymmärtää että meidän viranomaistemme sydämet ovat sisältä mustia, ja että he ovat erittäin pystyviä suorittamaan röyhkeitä hyökkäyksiä omia kansalaisiaan vastaan, peittäen jälkensä petoksella -- kuten he tekivät 11.9.2001.

Waco -- perusasiat

Koska niin monet ihmiset tänään eivät muista Wacon tapahtumia kunnolla, salli meidän katsastaa tosiasiat siitä mitä tapahtui ja salli meidän sitten mennä näyttämön taakse ja nähdä "loput tarinasta".

"28.2.1993, Yhdysvaltain Alkoholi-, tupakka- ja tuliasevirasto (BATF) aloitti historiansa suurimman hyökkäyksen pientä uskonnollista yhteisöä vastaan keskisessä Teksasissa. Noin kahdeksankymmentä aseistettua agenttia hyökkäsi rakennukseen oletettuna tarkoituksenaan suorittaa etsintä ja tehdä pidätys. Tämä isku sujui huonosti; kuusi lahkolaista ja neljä agenttia surmattiin. Vain muutamat amerikkalaiset ymmärsivät että kun BATF:in agentit Kansalliskaartin helikoptereista tähtäsivät liukuobjektiivilla (=zuumasivat) sisään lentäessään Daavidin Oksan kirkon ja kodin, Mount Carmel Keskuksen yllä, he tekivät näin aseet paukkuen niinkuin amerikkalaiset ratsatessaan vietnamilaisia kyliä tässä kaukaisessa sodassa. On todennäköistä että FBI:n agentit tarkoituksella sabotoivat neuvottelut daavidilaisten kanssa. Heidän tarkoituksensa oli tuhota tämä rakennus sekä haitallinen todistusaineisto, vaikka se merkitsikin kymmenien miesten, naisten ja lasten teurastamista, kaikki tämän brutaalin teurastuksen silminnäkijöitä." [Carol Moore, "Overview of Davidian Massacre"]

"Monet ihmiset uskovat että David Koresh (tai Daavidin oksa) oli vastuussa 74 miehen, naisen ja lapsen kuolemasta, jotka kuolivat infernossa Wacossa 19.4. 1993. Tämä on tarina jonka FBI julkaisi. Tämä on valhe. Aseet jotka daavidilaisilla oli olivat laillisia. Paikallinen sheriffi tutki eikä löytänyt valituksen aihetta heitä vastaan. Nämä olivat lainkuuliaisia USA:n kansalaisia, vaikka he ajattelivat eri tavalla kuin muu väestö. He luottivat USA:n perustuslakiin joka vakuutti heille poliittiset oikeudet, mutta heidät murhattiin USA:n hallituksen alaisuudessa olevien agenttien toimesta." ["The Waco Massacre", Serendipity]

Epäonnistuneen rynnäkön jälkeen FBI ja armeija aloittivat 51-päivän piirityksen joka huipentui sotilaalliseen hyökkäykseen jossa käytettiin Kansalliskaartin sotilaita sekä M60-tankkeja. Salli meidän taas poimia esiin historiallisia faktoja:
"Helmikuun hyökkäyksen jälkeen jonka suoritti USA:n Alkoholi-, tupakka- ja tuliasevirasto (BATF) David Koreshin uskonnollista yhteisöä vastaan Wacossa, Teksasissa, FBI ja armeija aloittivat 51-päivää kestäneen piirityksen. Tähän sisältyi psykologista sodankäyntiä jossa kovaäänisistä huudatettiin kaiket yöt teurastettavien kaniinien huutoa."

"Lopulta, huolimatta David Koreshin pyynnöstä saada antautua -- johon olisi sisältynyt hänen kirjoitettu selityksensä Ilmestyskirjan seitsemästä sinetistä -- FBI ja armeija hyökkäsivät. Aamunkoiton aikaan 19.4.1993, ja koko aamun, tankit moukaroivat aukkoja päärakennukseen ja pumppasivat (FBI:n oman selityksen mukaan) suuria määriä CS-kaasua (=kyynelkaasu?) rakennukseen, huolimatta siitä että rakennuksen sisällä oli yli tusina lasta. Nämä tankit hajottivat osan rakennusta ja tekivät tunneleita tuulen puhaltaa läpi. Tämä rakennus oli sillä hetkellä täynnä tulenarkaa CS-kaasua ja läikkynyttä kerosiinia. Puolenpäivän aikaan kaksi USA:n armeijan pyroteknistä laitetta ampuivat rakennusta sytyttäen tulen joka rakennuksessa olleiden reikien vuoksi levisi nopeasti kaikkialle saaden aikaan infernon. 74 miestä, naista ja lasta kuoli -- mukaanlukien kaksitoista alle viisivuotiasta lasta. Sen jälkeen kun rakennus oli palanut maan tasalle, BATF:n lippu nostettiin korkealle juhlistamaan 'voittoa'. Tämän jälkeen, nämä rauniot hajoitettiin maan tasalle yrityksenä hävittää kaikki todisteet tästä viattomien siviilien tahallisesta murhasta. Täten, tapahtui julmuus jollaista monet amerikkalaiset eivät uskoneet että voisi tapahtua heidän maassaan."

Nyt kun me olemme katsastaneet tämän katastrofin perusfaktat, salli meidän mennä lavasteiden taakse tutkimaan "loput tästä tarinasta". Muista, meidän hallituksemme on sitoutunut vuodesta 1776 saakka Antikristuksen valtakunnan (Uusi maailmanjärjestys) perustamiseen niinkuin keskeneräinen pyramidi senetissä dollarin setelin selkäpuolella osoittaa.

Ilmestyskirja 17:12-17 osoittaa että Lopun aikojen viimeiset johtajat ovat täysin yhteistyössä Antikristuksen kanssa. Näiden kymmenen johtajan täytyy jakaa Antikristuksen uskonto. Mikä on tämä uskonto? Se on mustan magian noituus, kuten Daniel 8:23-25 niin tarkkaan kuvaa. Siksi, on erittäin merkittävää että molemmat Bushit ovat elinikäisiä jäseniä mustan magian salaseurassa nimeltään Skull & Bones kun taas Clinton on Rhodes-nimisen salaseuran jäsen. Sitten kun sinä ymmärrät että näiden salaseurojen jäsenet harjoittavat okkultismia, sinulla ei pitäisi olla ongelmia uskoessasi totuuden Wacosta ja 9/11 -iskuista.

Lopuksi, muista että näiden molempien tragedioiden lopullinen päämäärä on identtinen ja se on hengellinen: asettaa olosuhteet jotka sallivat Antikristuksen ilmestymisen. Tämä on päämäärä ja tämäntyyppisiä tragedioita on suunniteltu kuljettamaan maailma tähän pisteeseen. Taas kerran, sitten kun sinä käsität tämän raskaan totuuden, on mahdollista että sinä otat sen vastaan.

Waco -- hengelliset realiteetit

Kun me tutkimme tätä Wacon katastrofia -- jossa Clintonin hallitus surmasi 86 ihmistä mukaanlukien 17 lasta -- me tiedämme että Clintonin hallitus valehteli meille monista Wacoa koskevista yksityiskohdista. Me tiedämme erityisesti että Clinton ja Janet Reno valehtelivat kun he väittivät että tuhopolttoon tarkoitettua kalustoa ei käytetty Daavidin oksaa vastaan ja että kukaan hallituksen puolelta ei ampunut yhtäkään laukausta tämän tragedian aikana.

Salli meidän nyt tutkia joitakin hyvin mielenkiintoisia näkökohtia tästä katastrofista. Me kaikki tiedämme Wacon katastrofin peruselementit mutta salli meidän nyt tutkia sitä Illuminaatin näkökannalta. Kun Illuminati suunnittelee tapahtuman jonka tarkoitus on antaa vauhtia liikkeelle kohti Uutta maailmanjärjestystä, he luovat skenaarion joka sisältää seuraavat elementit, jossa jokaista elementtiä kasvatetaan korkeimmalle mahdolliselle asteelle. Lisäksi, he luovat tämän tapahtuman suosittujen okkultisten lukujen mukaan, sillä he uskovat että paraskin suunnitelma tarvitsee suosiolliset luvut.

Nämä ovat peruselementit joita Illuminati kaipaa jokaisessa suunnitelmassaan, joista jokaista kasvatetaan korkeimmalle mahdolliselle asteelle:

 1. Trauma, stressi, henkinen tuska, silkka kauhu.

 2. Draaman huipennuksena pitäisi olla tuho tulen kautta.

 3. Ihmisten täytyy kuolla kuten ihmisuhrit, erityisesti lasten, sillä nuorempi ihmisuhri on mieluisampi Saatanalle.

 4. Illuminaatin päämäärä numero yksi on häpäistä kristinusko.
Korottaakseen kaikki nämä elementit, Illuminati haluaa asettaa kontrolloimansa miehen tähän uhrattavaan ryhmään, mieluiten Manchurialaisen kandidaatin; toisin sanoen miehen jonka he ovat aikaisemmin ohjelmoineet Mind Controllin avulla halukkaaksi kuolemaan illuminististen syiden puolesta.

David Koresh oli juuri tällainen mies. Okkultistit ovat kertoneet että hän oli Illuminaatti ja että hänet oli ohjelmoitu täydelliseksi Manchurialaiseksi Kandidaatiksi, erittäin halukkaaksi kuolemaan näiden syiden vuoksi. Koresh oli 33-vuotias, täydellinen ikä illuminaatille asettaa hänet kulttinsa Messias-hahmoksi, sillä Jeesus Kristus oli 33-vuotias kun hän päätti palvelustyönsä. Lisäksi, 3 + 3 = 6, Illuminaatin suosikkinumero. Muista tämä ensimmäinen kuutonen, koska sillä on merkitystä myöhemmin.

Me olemme myös raportoineet uutisessa 1756, että satanistit käyttävät lukua 11 ja sen kerrannaisia "numeerisessa allekirjoituksessaan". Siksi, Koreshin ikä tämän tragedian aikaan voitaisiin esittää luvulla 11 x 3, hyvin tavallinen satanistien uskonnossa.

Joukkotiedotusvälineet esittivät roolinsa täydellisesti, kuvaillen Koreshin fundamentalistisena kristittynä hörhönä jolla oli röyhkeyttä uskoa Ilmestyskirjaan kirjaimellisesti. Presidentti Clinton lausui, piirityksen loputtua, että "kenties meidän täytyy ottaa tiukkaan syyniin ne jotka uskovat Ilmestyskirjaan kirjaimellisesti". Lähestyy nopeasti aika jolloin jokainen kristitty joka uskoo Raamattuun yleisesti että varsinkin profetioihin joutuu vainottavaksi.

Salli meidän nyt tutkia tätä Wacon draamaa, nähdäksemme kuinka täydellisesti se täyttää yllä olevat vaatimukset. [Yksityiskohdat on otettu Newsweek-lehdestä 3.5.1993.]

FBI:llä oli niin sanotusti "vahvistettua tietoa" että Daavidin oksa pahoinpiteli lapsia -- fyysisesti että seksuaalisesti. Vaikka agentit olisivat voineet pidättää Koreshin milloin tahansa ennen piiritystä, he valitsivat olla ottamatta näin helppoa askelta. Mieluummin, 28.2.1993, noin sata BATF:n agenttia teki rynnäkön rakennukseen kärsien tappioinaan neljä kuollutta. Yleisön julkinen raivo oli välitöntä ja se kohdistui suoraan David Koreshiin, jota he pitivät syyllisenä osapuolena.

Liittovaltion agentit saartoivat rakennuksen, sinetöivät sen ulkopuoliselta maailmalta. Myöhemmin he katkaisivat sähkön. Liittovaltion agentit avasivat kommunikaatiolinjan David Koreshiin "neuvotellakseen" hänen kanssaan ja vakuutellakseen että olisi parasta antautua.

Suurentaakseen tätä väärää fundamentalistista kristillistä skenaariota, Koresh antoi seuraavanlaiset lausunnot tai vaatimukset:

 1. Maaliskuun 2. päivä, Koresh lupasi tulla ulos jos FBI lähettäisi 58-minuutin pituisen uskonnollisen viestin jonka Koresh oli nauhoittanut. Kuitenkin, vaikka FBI suostui tähän lähetykseen, Koresh sanoi ettei hän tulisi kuten hän lupasi, koska "Jumala oli käskenyt hänen odottaa".

 2. Maaliskuun 20. päivä, Koresh vaati että sitten kun hänet on vangittu, hänen täytyisi saada saarnata kulttinsa jäsenille sellistä käsin. Kaksi päivää myöhemmin FBI suostui näihin vaatimuksiin ja laittoi suostumuksensa ylös paperille. Kuitenkin, kun Koresh luki tämän kirjeen hän "rypisti sen ja heitti sen nurkkaan". Taas kerran, yleisö saatiin uskomaan että Koresh oli syyllinen muiden "uskonnollisten äärimmäisyysainesten kanssa".

 3. Huhtikuun alussa, Koresh suostui antautumaan sen jälkeen kun hän ja hänen kulttinsa jäsenet olisivat viettäneet Passoveria. Vaikka Passover on juutalainen juhla, useimmat amerikkalaiset eivät näe eroa, ja niin Koresh kuulosti jopa vieläkin "kristillisemmältä" vai pitäisikö sanoa "uskonnolliselta fundamentalistilta". Taas kerran, kuitenkin, Koresh perääntyi sanoissaan. Amerikkalaisten täytyi nyt ajatella että kristittyjen sanoihin ei ole luottamista.

 4. Lopulta, vain vuorokautta ennen lopullista hyökkäystä Koresh suostui tulemaan ulos sen jälkeen kun hän olisi saanut valmiiksi Ilmestyskirjan Seitsemän sinetin "selitysteoksensa". Kun FBI:n agentti Schneider, joka oli "neuvottelija" informoi päälliköitään ja sanoi uskovansa ettei Koreshilla edes ole mitään käsikirjoitusta ja ettei hän suostuisi koskaan tulemaan ulos, FBI päätti painostaa Janet Renoa aloittamaan "ei-tappavan" hyökkäyksen. [HUOMIOI: Tämä oli "virallinen totuus". Koko käsikirjoitus oli etukäteen laadittu.]
Kuitenkin, tähän mennessä, Koresh oli antanut vaikutelman että hän oli fundamentalistinen kristitty, ja amerikkalaiset eivät pitäneet siitä mitä he näkivät. He ajattelivat nähneensä miehen joka nukkui monien naisten kanssa, mukaanlukien alaikäiset tytöt. Amerikkalaiset olivat kärsineet suurta stressiä ja traumaa tämän 50-päivän piirityksen aikana kun he tuskailivat lasten hyvinvoinnin takia. Mutta, 51. päivän tapahtumat tarjosivat silkkaa kauhua. [HUOMIOI: Kun sinä hajoitat luvun 51 numeroihin 5 + 1, sinä saat toisen kuutosen. Nyt meillä on "66". Kolmas kuutonen tulee hyökkäyksen alkamisajankohdasta, joka oli 5:55 aamulla (5 + 5 + 5 = 15, 1 + 5 = 6). Täten, tapahtumalla oli illuministinen allekirjoitus "666".]

Nyt, salli meidän jatkaa Wacon illuminaatti-operaation yksityiskohdilla.

Lopulta, päivänä numero 51, kello 5:55 aamulla, 19.4.1993, Liittovaltion joukot lähtivät rakennusta vastaan. He toivat eliitti Delta Force Army Kommandot aseistettuina M60-tankeilla jotka oli muutettu Combat Engineering Ajoneuvioksi (CEV). "Liitettyinä CEV-ajoneuvijen etupuskuriin oli suuri muurinmurtaja. Suunnitelmana oli murtaa aukkoja rakennuksen vasempaan ja oikeaan sivuun ja pumpata sitten kaasua ylä- ja alakerrokseen jotta saataisiin kultin jäsenet ajettua keskelle ja ulos." [s. 25]

M-1 Abrams-tankkeja tuotiin myös paikalle, aseistetut joukkojenkuljetusvaunut olivat asettuneet kehään ulkopuolelle ja FBI:n tarkka-ampujia oli paikalla. Tässä vaiheessa, joku viranomainen jossakin olisi voinut astua esiin ja pakottaa oikeus antamaan Liittovaltiolle määräys olla rikkomatta Posse Comitatas Act:ia joka kieltää armeijan käytön amerikkalaisia siviilejä vastaan. Meidän mielestämme on hyvin todennäköistä että eräs tämän operaation tarkoituksista oli testata että raivostuvatko amerikkalaiset joutuessaan näkemään tällaista törkeää lain rikkomista. Illuminaatin on täytynyt olla hyvin iloinen nähdessään että tämä ei ärsyttänyt ihmisiä; pikemminkin, he (illut) näkivät kuinka helposti Clintonin hallinto kykeni kääntämään ympäri koko operaation ja tekemään Daavidin oksasta, fundamentalistisista "kristityistä" ja aseiden omistajista syyllisiä amerikkalaisten silmissä.

Kun tätä hyökkäystä seurattiin jälkeenpäin, videoleikkeet osoittavat että M-1 Abrams tankista ammuttiin. Jonkun on täytynyt levittää tulenarkaa nestettä, sillä raivokas tulipalo joka levisi nopeasti kokorakennukseen yllätti kaikki tarkkailijat. Vaikka Clintonin hallinto kielsi kaikki syytökset että he olisivat aloittaneet tulituksen, me tiedämme nyt paikalla olleen entisen agentin ansiosta että Liittovaltion joukkojen oli täytynyt käyttää pyroteknisiä laitteita. Me emme luultavasti tule koskaan tietämään että käyttivätkö he myös sytytysnestettä. Kuitenkin, jos Koresh ja hänen johtajansa oli aikaisemmin ohjelmoitu Mantshurialaisiksi Kandidaateiksi, he olisivat voineet levittää nämä sytytysnesteet.

Kun hyökkäys määrättiin aloitettavaksi, Liittovaltion viranomaiset tiesivät tuulen puhaltavan hyvin voimakkaasti, 30 mailia tunnissa, tekijä joka osoittautui hyvin tärkeäksi sillä M-1 Abrams Tankista ammuttu tuli yltyi välittömästi infernoksi joka näytti palavan kiihkeästi niinkuin monien ihmisten mielikuva helvetistä. Varmistaakseen että palaminen jatkuisi mahdollisimman kiivaana, Liittovaltion viranomaiset eivät kutsuneet paloautoja paikalle ennenkuin vasta 30 minuuttia palon syttymisen jälkeen.

Jokainen puolueeton tarkkailija olisi pakotettu siihen johtopäätökseen että koko tapahtumaketju on saattanut olla etukäteen suunniteltu, saaden aikaan 69 aikuisen ja 17 lapsen kuoleman. Mutta, tavallinen amerikkalainen joka ei ymmärrä noituutta kysyisi: "Miksi Liittovaltio haluaisi surmata 69 aikuista ja 17 lasta raivoisalla tulipalolla?" Vastaus on näissä kolmessa tärkeässä elementissä jotka Illuminati haluaa sisällyttää jokaiseen rituaaliuhrin skenaarioon. Salli meidän katsastaa kuinka jokainen elementti saatiin aikaan.

 1. Maksimaalinen trauma, stressi, henkinen ahdistus ja suora kauhu saatiin tällä operaatiolla. Ensimmäisestä lapsien hyväksikäyttöä koskeneesta väitteestä loppunäytökseen me kaikki koimme suoraa kauhua.

 2. Tämän illuministisen skenaarion lopullinen näytös oli todellakin raivoisa tulipalo. Tuli on erittäin tärkeä symboli Mustan magian satanisteille.

 3. Saatiin ihmisuhreja, mukaanlukien 17 lasta joista jotkut niinkin nuoria kuin kolmevuotiaita.
Me olemme kertoneet aikaisemmin, että uskomme Koreshin olleen illuminaatti ja osa tätä huolellisesti laadittua suunnitelmaa. Me tarjoamme nyt visuaalisen todisteen. Alla on kuva sormuksesta joka Koreshilla oli sormessaan hänen ollessaan ryhmänsä "Messias", ja symbolina että hän aikoi olla koko maailman Messias. Vaikka monet ihmiset ajattelevat että tämä symboli oli yksinkertaisesti juutalaisten Daavidin tähti, meistä on hyvin instruktiivista että Illuminaatti näkee tämän kuvan heksagrammina, Salomonin sinettinä. Tällaista heksagrammia Illuminaatti käyttää kaikkein voimakkaimmassa noituuden harjoittamisessa. Itse asiassa, heksagrammia käytetään kutsuttaessa demoneja tähän ulottuvuuteen.

Huomioi mitä kirja "Magic Symbols" sanoo Salomonin sinetistä:

"Itse asiassa, tätä sinettiä käytetään usein kirkkojen arkkitehtuurissa, koristeissa sekä hautamuistomerkeissä jopa nykyaikana vaikka tämän symbolin salainen merkitys, elämänvoiman edustajana, on suurelta osin unohtunut. Tämä Salomonin sinetti esittää kaikkein tärkeintä roolia monien erilaisten maagisten ja okkultisten symbolien joukosta, astrologiasta ja alkemiasta demonologiaan ja salaiseen symbolismiin." [Goodman, "Magic Symbols", s. 84]
Täten, me voimme nähdä että Waco oli epäilemättä illuministinen operaatio, suunniteltu viemään koko maa lähemmäksi Uutta maailmanjärjestystä -- Antikristuksen valtakuntaa. Kuitenkin, jos tämä Wacon tulimyrsky oli todellakin suunniteltu edistämään Uutta maailmanjärjestystä, meidän pitäisi nähdä jonkinlainen illuministinen allekirjoitus -- niin että tämä tapahtuma on toteutettu okkulttisten numeroiden mukaan tai ajoituksen jonka okkultistit voivat tunnistaa. Näemmekö me yhtään tällaisia illuministisia allekirjoituksia? Kyllä näemme!

Wacon teurastus tapahtui 19.4.1993, ja Oklahoma Cityn katastrofi tapahtui 19.4.1995.

Tiedätkö että huhtikuun 19. päivä on kaikkein tärkein päivämäärä saatanallisessa kalenterissa? Huhtikuun 19. päivä aloittaa 13-päiväisen jakson joka huipentuu toukokuun 1. päivä joka on nimeltään "Veriuhri pedolle". Edelleen, 19.4.1943, tasan 50 vuotta ennen Wacon tapahtumia, natsit käyttivät liekinheittimiä lannistaakseen juutalaiset vapaustaistelijat jotka vastustivat holokaustia Varsovan Ghetossa.

Siksi, illuminaatit epäilemättä valitsivat Huhtikuun 19. päivän ajankohdaksi jolloin polttaa Daavidin oksa tarjoten kaikkein tärkeimmän veriuhrin Saatanalle. Kaikki suuret kansalliset ja maailman tapahtumat johtavat Antikristuksen lavastamiseen maailman näyttämölle. Koska Antikristus ja hänen viimeiset johtajansa harjoittavat Mustan magian noituutta, meidän ei pitäisi olla yllättyneitä kun avaintapahtumat Lopun aikana sisältävät Mustan magian merkityksiä.

Ennenkuin me lopetamme tämän artikkelin, salli meidän vilkaista mitä muuta historiassa on tapahtunut huhtikuun 19. päivä. Sinä huomaat että Illuminati on valinnut tämän päivän monta kertaa luodakseen tapahtumia jotka ovat edistäneet heidän globaaleja tarkoitusperiään. Jokainen näistä tapahtumista enteili tärkeätä Illuminaatin päämäärää.

Kertaus tapahtumista jotka tapahtuivat huhtikuun 19. päivä:

Johtopäätös

Täten, tämä tulinen tuho Wacossa 19.4.1993 on eräs lukuisista tapahtumista joita "Valaistuneet" ovat käyttäneet edistämään Antikristuksen valtakuntaa. Video "Waco: Rules of Engagement" kertoo hyvin tapahtumajärjestyksen ja näyttää kuinka Liittovaltio ensin murhasi nämä ihmiset ja sitten valehteli peittääkseen jälkensä. Sitten kun henkilö näkee valheet paljastettuina tässä videossa, hän ymmärtää meidän viranomaistemme kaksikielisyyden ja heidän läpeensä mustan sydämensä.

Kuitenkin, tämä video ei vastaa kaikkein tärkeimpään kysymykseen:

1. Miksi?
2. Mitä tarkoitusta tämä hirvittävä julmuus edisti?

Me olemme vastanneet näihin kysymyksiin. Vain sitten kun sinä ymmärrät että Waco -- kuten 9/11 -- edisti Illuminaatin agendaa luoda Antikristuksen globaali järjestelmä sinä voit käsittää tämän tapahtuman suuruuden. Kuten me kerroimme aikaisemmin, me uskomme vakaasti että hallituksen onnistuminen Wacossa johti 9/11 iskuihin. Jos Waco oli testi jonka avulla nähdä kuinka amerikkalaiset reagoisivat hallituksen räikeään perustuslain rikkomiseen, se oli menestys. Wacon jälkeen hallitus ymmärsi että se voi tehdä melkein mitä tahansa ilman pelkoa amerikkalaisten herättämisestä. Kuten Oklahoma Cityssä, todellisuus luotiin uudelleen ohuen peitetarinan turvin jota vastaan oli vaikea väitellä sellaisen joka ei tuntenut tieteellisiä tai laillisia faktoja. Vielä, amerikkalaiset hyväksyivät täysin hallituksen valheen.

Sitten Illuminati tiesi että ihmiset hyväksyisivät jopa vielä tyrmistyttävämmän iskun amerikkalaisia vastaan -- iskut World Trade Centeriin ja Pentagoniin. Ja, he tiesivät että heidän ei tarvitsisi olla turhan varovaisia peitetarinoiden keksimisessä sillä ihmiset uskoisivat kaiken minkä CNN, NBC ja Valkoinen Talo kertoo heille!

Waco oli näin tärkeä: Se kertoi illuminaateille että ihmiset olivat todella lampaita valmiita kerittäviksi.

Lopun aika on totisesti yllämme.

---------------------------------

Oletko sinä hengellisesti valmis? Onko sinun perheesi? Suojeletko sinä riittävästi rakkaitasi? Tämän ministeriön tarkoitus on saada sinut ymmärtämään vaara joka uhkaa sinua, ja auttaa sitten sinua löytämään keinoja, kuinka varoittaa ja suojella rakkaitasi. Sitten kun olet kauttaaltaan valmis, sinä voit myös käyttää tietojasi keinoina avata ovi keskustelulle pelastumattoman henkilön kanssa. Minä olen tehnyt sitä monta kertaa ja olen nähnyt ihmisten tulevan Jeesuksen luokse tämän seurauksena. Nämä vaaralliset ajat ovat myös aikoja jolloin me voimme tuoda monta sielua Jeesukselle Kristukselle, saaden aikaan ikuisen muutoksen.

Jos olet ottanut Jeesuksen Kristuksen vastaan henkilökohtaisena vapahtajanasi, mutta olet ollut hyvin välinpitämätön hengellisellä matkallasi Hänen kanssaan, sinun täytyy välittömästi pyytää Häneltä anteeksiantoa sekä uudistumista. Hän antaa sinulle välittömästi anteeksi sekä täyttää sydämesi Pyhän Hengen ilolla. Sitten sinun tarvitsee aloittaa päivittäinen rukouselämä ja henkilökohtainen Raamatun opiskelu.

Jos sinä et ole ottanut Jeesusta vastaan henkilökohtaisena vapahtajanasi mutta olet tullut ymmärtämän Hänen todellisuutensa sekä lopun aikojen lähestymisen, ja haluat ottaa vastaan Hänen ilmaisen Ikuisen Elämän lahjansa, sinä voit tehdä sen nyt, omassa kodissasi. Kun sinä kerran olet ottanut Hänet vastaan vapahtajana, olet hengellisesti uudestisyntynyt, ja saat olla aivan yhtä varma Taivaaseen pääsystä kuin olisit jo siellä. Sitten sinä voit levätä vakuuttuneena siitä että Antikristuksen valtakunta ei pääse käpälöimään sinua hengellisesti.

Jos haluat syntyä uudesti käänny meidän pelastussivulle nyt.

Me toivomme että tämä ministeriö on siunannut sinua tehtävässään opettaa sekä varoittaa ihmisiä, jotta he voisivat nähdä tulevan "Uuden maailmanjärjestyksen" -- Antikristuksen valtakunnan -- päivittäisissä uutisissa.

Lopulta me haluamme kuulla sinusta. Sinä voit kirjoittaa (englanniksi!) meille osoitteeseen:

Cutting Edge Ministries
11 Robert Toner Blvd., Ste 5-393
North Attleboro, MA 02763-1156

Sinä voit myös lähettää sähköpostia meille.

Tämä on Cutting Edge -työryhmän artikkeli numero ????Käännetty Cutting Edge -työryhmän suostumuksella.

Kääntäjä: Pasi Toivonen
patato@sunpoint.net


Takaisin