Yhdysvaltain kansalaisia on alkanut jo kadota -- ilman syytteitä tai puhelinsoittoa, tai ilman että asianajajat tai rakkaat tietävät heidän olinpaikkaansa, tai ilman että heidän nimensäovat edes poliisin tietokoneissa!


Alaotsikko: Kauhu josta me varoitimme sen vuoksi että Bushin/Ashcroftin tiimi ottaa itselleen ankarat diktaattorin valtuudet on käymässä hiljalleen toteen, kun tomu laskeutuu World Trade Centeriin tehdyn iskun jälkeen. Cutting Edge oli taas oikeassa!

Uusi maailmanjärjestys on tulossa! Oletko valmis? Kun sinä kerran tulet ymmärtämään, mikä tämä "Uusi maailmanjärjestys" todella on ja kuinka sitä asteittain valmistellaan, sinun on mahdollista nähdä sen kehittyminen päivittäisissä uutisissa!!

Opi kuinka voit suojella itseäsi ja rakkaitasi.

Valmistaudu yllättymään, niin että sinä et enää ikinä seuraa uutisia samalla tavalla.


Sinä olet nyt

Cutting Edge -työryhmässä


9/11-iskun jälkimaininkien alusta asti, me varoitimme amerikkalaisia, että suunnitelma oli luoda paniikkia kansalaisten keskuuteen, niin että tavallinen kansalainen sallisi vapautensa ja perustuslaillisten oikeuksiensa pois-ottamisen, jotta hallitus voisi "selvittää" tämän "kriisin". Me edelleen seurasimme kauhulla kun Kongressi kuuliaisesti antoi Bushin hallinnolle ja Ashcroftin Oikeusministeriölle valtuudet joita voidaan kutsua ehdottomaksi yksinvaltiudeksi (=diktatuuriksi). Paperilla Bush ja Ashcroft käyttävät sellaisia valtuuksia että he voivat sulkea amerikkalaisia vankilaan ilman syytteitä, määräämättömäksi ajaksi, ilman lupausta puhelinsoitosta, ilman lupausta asianajajasta, ja ilman että heidän rakkaimpansa tietävät missä he ovat ja ovatko he kunnossa. Nämä ovat keinoja joilla diktatuuri pystytetään ja joilla sitä pidetään yllä! Tällaisia terrorivaltuuksia Britannian ja Euroopan kuninkaat käyttivät yli 200 vuotta sitten; tämä oli syy miksi meidän esi-isämme lähtivät sieltä pois, ja miksi he pystyttivät Amerikkaan sellaisen hallituksen jonka ei koskaan pitäisi tehdä tällaisia asioita Yhdysvaltain kansalaisille.

Tuore Patrioottinen Säädös antaa Bush-Ashcroftille täsmälleen sellaiset diktaattorin valtuudet. Kuitenkin, useimmat amerikkalaiset tukkivat korvansa meidän vastalauseiltamme, koska he uskovat että näitä valtuuksia käytetään ainoastaan Osama bin Ladenia seuraavia arabeja vastaan; useimmat amerikkalaiset kieltäytyvät uskomasta että näitä valtuuksia tultaisiin koskaan käyttämään sellaisia amerikkalaisia vastaan joilla ei ole mitään tekemistä terrorin, Osama bin Ladenin tai minkään muun rikoksen kanssa.

Amerikka, on aika herätä! Kuten sinä näet muutaman hetken päästä, Bush-Ashcroftin tiimi kokosi yhteen Yhdysvaltain kansalaisia ensimmäisessä, yli 5000 pidätetyn "arabin" sieppauksen yhteydessä. Sinä muistat tarinan loka-marraskuulta. FBI oli lakaissut pois yli 5000 "arabi" -miestä tutkimuksissaan jotka seurasivat 9/11-terrori-iskuja, kansallisessa pyrkimyksessään estää tulevat iskut. Muutamat Kongressin jäsenet vaativat Ashcroftia selittämään, miksi nämä miehet oli pidätetty ilman paperisotaa. Mitään nimilistaa ei julkaistu; syytteitä ei annettu; monille pidätetyille ei annettu asianajajaa; heidän rakkaansa eivät tienneet missä he olivat tai olivatko he ylipäätään edes hengissä. Ashcroft mieluummin kertoi töykeästi Kongressille, että hän ei anna nimiä koska se saattaisi haitata tutkimuksia.

Nyt, Al Martin, eläkkeellä oleva Laivaston komentaja ja entinen Merivoimien tiedustelupalvelun virkailija, kirjoittaa musertavan kolumnin Rense.com:ille jossa hän paljastaa ensimmäistä kertaa, että syy miksi FBI ei julkaissut näiden 5000 "arabi" -miehen nimeä on se, että lista sisältää liian paljon tavallisten amerikkalaisten nimiä, kuten "Smith" ja "Jones"! Mutta, hänen paljastuksensa ovat vasta alussa.

UUTISKATSAUS: "Jokainen sai oman terroristinsa", Al Martin, 19.12.2001, http://wwwrense.com/general18/sda.htm.

"Mitä kansallisuutta nämä pidätetyt ovat? Ehkäpä ulkomaalaisia Vihreiden korttiensa kanssa, tai kenties ihmisiä jotka pitävät turbaania? Ei sinne päinkään! Entinen FBI:n agentti myönsi että Yhdysvalloissa on vangittu salaa tuhansia ja tuhansia ihmisiä. Listalla on paljon nimiä jotka eivät ole arabeja. Siellä on paljon nimiä kuten "Smith" ja "Jones" ja "Johnson" ja "Nelson". Eikä paperilla ole mitään. Heidän nimiään ei ole tietokoneissa. Edes heidän perheensä eivät tiedä missä he ovat."
Tämä uutinen on tyrmistyttävä, koska Yhdysvaltain kansalaiset, erityisesti konservatiivit ja/tai kristityt jotka valitsivat George W. Bushin, tekivät tämän sen vuoksi että he uskoivat, että Bush suojelisi Perustuslakiamme ja vapauttamme paljon paremmin kuin Bill Clinton! Amerikkalaiset kokivat kollektiivisen helpotuksen huokauksen kun Bush astui virkaan. Bush on onnistunut antamaan itsestään myötätuntoisen, konservatiivisen, kristillisen johtajan kuvan, johon amerikkalaiset voisivat täysin luottaa. Kuitenkin, kun tapahtumat alkoivat kehittyä, Bush-Ashcroft alkoi vahingoittaa tätä luottamusta välittämästi 9/11 iskujen jälkeen. Herra Martin jatkaa:
"Bushin hallinto on hermostunut, koska, vaikka heille on annettu lupa, ja vaikka valtaa lisäävät lait on jo säädetty, heillä ei ole kaikkea tarvittavaa valtaa tehdä sitä mitä he ovat jo tehneet eli vangita niin monta ihmistä ja pitää heidät hiljaisuudessa. Heidän odotetaan odottavan jotta viimeisetkin lait säädetään. Silloin heillä on lupa tehdä sitä mitä he tekevät nyt, mutta tällä hetkellä heillä ei lupaa vielä ole. Ja se mitä FBI pelkää on, että jos tämä vuotaa julkisuuteen, joku Washingtonissa työntää päänsä pensaaseen piiloutuakseen ja jättää monet paikalliset viranomaiset selittelemään tekemisiään. Eikä heillä ole paperia jotta he voisivat sanoa: 'Näin minun käskettiin tehdä.'"
Toisin sanoen, paikallisten sheriffien osastot ovat hyvin huolestuneita, ei sen tähden että he ymmärtävät amerikkalaisten menettäneen perustuslailliset oikeutensa vaan siksi, että he ovat ryhtyneet toimenpiteisiin joihin Bushin hallinnolla ei vielä ole oikeutta. Kun Adolf Hitler käänsi holokausti-projektinsa suurelle vaihteelle, huhut ja tarinat kertoivat ihmisille totuuden siitä mitä oli meneillään. Oli yhteisymmärrys siitä, että jos Hitler haluaisi teurastaa juutalaiset ja muut "vähempiarvoiset", hänen olisi parasta muuttaa lait jotta tällainen murhaaminen tulisi lailliseksi! Onko tilanne tällainen meidän paikallisten sheriffien keskuudessa kaikkialla maassamme? Ovatko yksittäiset sheriffit niin sokeita että he eivät näe, että heidän määräysvaltaansa käytetään väärin niin suuressa määrin, että keskiverto amerikkalainen, joka ei ole syyllistynyt mihinkään muuhun rikokseen kuin että hän on tällainen "vähempiarvoinen" Bush-Aschroftin silmissä; että tällaiselta ihmiseltä voidaan kieltää "Elämä, vapaus ja onnen tavoittelu"? Onko paikalliset sheriffit kollektiivisesti saatu houkuteltua mukaan tähän projektiin, että he ovat halukkaita viemään maan diktatuuriin? Eikö meillä ole isänmaallisia sheriffejä? Eikö meillä ole kristittyjä sheriffejä jotka eivät olisi halukkaita ottamaan osaa tähän tulevaan kansalliseen katastrofiin? Salli meidän palata Herra Martinin paljastuksiin:
"Heillä on erikoinen siipirakennus vankilassa jota he käyttävät, Huntsvillessa ...toisin sanoen, ihmisiä pidetään vangittuina; sellaisia joilla ei ole mitään tekemistä terrorismin kanssa. Hän ajattelee, että monia ihmisiä pidetään vangittuina sen tähden koska he ovat 'potentiaalisia huutajia'. Hän ei selittänyt tätä termiä. Sitten hän sanoi: 'Kuinka sinä luulet että hallitus pääsee pälkähästä pidettyään niin monta ihmistä vangittuna, ulkomaailmasta eristettynä? Miksi ei ole painostusryhmiä? Miksi perheenjäsenet eivät juokse paikallisten sanomalehtien toimitukseen ja kerro mitä on tapahtunut?'"
Nyt, totuus alkaa selkiytyä. Nämä ihmiset joita pidetään perustuslain vastaisesti vangittuina ovat ihmisiä jotka ovat "potentiaalisia huutajia", ihmisiä jotka tekisivät Bush-Ashcroftin olon hyvin epämiellyttäväksi jos saisivat puhua. Kuitenkin, jotta tämä olisi mahdollista, näillä "potentiaalisilla huutajilla" täytyy olla sellaista arkaluonteista tietoa jonka hallitus ei halua joutuvan yleisön korviin. Lopuksi, Herra Martin puhuu:
"Vastaus on se, että ihmiset joita pidetään vangittuina, joissakin tapauksissa, ovat sellaisia jotka ovat aikaisemmin käsitelleet USA:n hallituksen arkaluonteisia asioita, ja kenties tietävät nyt liikaa, niin että he voisivat olla ongelma jos he alkaisivat puhua. Näillä ihmisillä ei ole paljon omaisia tai he saattavat olla hyvin eristyneitä perheistään. Toisin sanoen, he tulevat sellaisista perhe-olosuhteista joissa on totuttu heidän kuukausia tai vuosia kestäneeseen poissaoloonsa. Tämä olisi normaalia näille omaisille."
Meidän täytyy olla siinä historian vaiheessa, jossa yksinäiset ihmiset ovat vaarassa joutua vangituksi ilman syytä ja niin että heistä ei enää kuulla! Julkisen mielipiteen voima on niin suuri että jopa diktaattorit kuten Adolf Hitler kärsi suurta vaivaa pitääkseen kansanmurhansa poissa julkisuudelta. Hitler myös aloitti teurastuksensa sellaisista ihmisistä joilla ei ollut vahvoja siteitä perheeseen, kirkkoon tai yhteisöön. Hän teki niin hyvää työtä piilottaessaan totuuden, että tavallinen Saksan kansalainen ei tiennyt että mikään olisi ollut pielessä ennenkuin pommit Liittoutuneiden lentokoneista alkoivat pudota. Siihen hetkeen asti, miljoonat olivat vankiloissa, useita miljoonia teurastettu, mutta tavallinen saksalainen vietti päivänsä niinkuin aina. Aurinko nousi joka aamu, ihmiset menivät töihin ja tulivat kotiin. Monikaan asia ei näyttänyt erilaiselta vaikka useita miljoonia oli jo kuollut ja vaikka Hitler oli tehnyt tappamisesta teollisuudenalan.

Onko Amerikka lähellä tätä pistettä? Kuunnellaanpa edelleen herra Martinia:

"...on mielenkiintoista raportoida, että sitten kun Kongressi on hyväksynyt loput 50 Patrioottisen Säädöksen lainmuutosta, 'Vapaan demokraattisen valtion' määritelmä ei enää päde Amerikan Yhdysvaltoihin. Vanha Tasavalta vajoaa, niinkuin Benjamin Franklin piti mahdollisena -- ei suuren pamauksen vaan kuiskauksen säestyksellä -- naiviuteen, apatiaan ja sokeaan isänmaallisuuteen. Hail Uusi Imperialistinen Tasavalta...'"
Tämä on todennäköinen lopputulos johon Bush-Aschroft pakottaa meidät. Antikristuksen maailmanlaajuisessa diktatuurissa yhdenkään kansakunnan ei sallita jäävän vapaaksi, kansan valitsemien johtajien varaan. Kaikkien maailman kansakuntien täytyy kulkea tämä diktatuuriin vievä polku. Amerikka kulkee tätä polkua nyt, ja suurin osa kansasta ei tätä tiedä.

Salainen kidutus vakavasti otettava mahdollisuus

Mutta, potentiaalinen kauhu syvenee. Amerikkalaiset jotka on pidätetty tässä salaisessa asiassa saattavat kohdata kidutuksen mahdollisuuden! Taas kerran, maamme perustajat rakensivat yhteiskuntajärjestelmämme siihen tapaan, että suojeltaisiin tavallista kansalaista niin että hänen ei koskaan tarvitsisi kohdata kidutusta. Mutta, tämänhetkiset uutiset alkavat olla tulvillaan tällaista. Ota ne huomioon.

UUTISKATSAUS: "Kidutus: yleisö vaatii sitä", Joel Miller, WorldNetDaily, 4.12.2001.

"...syyskuun 9. päivän terrori-iskujen sekä hallituksen jättimäisen vauhdikkaan reaktion ansiosta, kidutus on tullut takaisin! Ei tietenkään virallisesti. Marraskuun 5. päivän Newsweekin kolumnissaan 'Aika harkita kidutusta', Jonathan Alter sanoo, että jopa liberaalit antavat ajatustensa kulkea keskiaikaisia latuja ruuvipenkkeineen ja raajojen vääntämisineen... tuota, melkein: 'Hyvä on ei karjapiikkejä eikä kumiletkuja, ainakaan täällä Yhdysvalloissa, mutta jotakin tarvittaisiin jotta saataisiin paikalleen jähmettyneet kuukustelut vauhtiin Amerikan historian suurimmassa rikosjutussa. Juuri tällä hetkellä, neljä avaintekijää eivät suostu puhumaan ollenkaan."
Taas kerran, vaatimukset ajaa täysin alas inhimilliset tavat joiden mukaan meidän lakimme ovat aina kohdelleet ihmisiä, alkavat vaatimuksilla tehdä tämä "pahoille kavereille", muslimeille jotka saattaisivat olla osasyyllisiä historian suurimpaan terrori-iskuun. Kuitenkin, koska virtaa aina alaspäin, samoin kuin lumivyörykin, hallitukset vajoavat aina alimmalle tasolleen sitten kun aikaisemmin kielletty toimenpide on sallittu. Muista kaksi asiaa:
"Valta korruptoi, ja ehdoton valta korruptoi ehdottomasti."

"Petollinen sydän ylitse kaiken ja pahanilkinen; kuka taitaa sen tuntea?" [Jeremia 17:9].
Nämä kaksi totuutta mielessäsi, salli meidän tarkastaa tarinan loppu.
"'Kidutus on paha asia', myönsi Tucker Carlson CNN:n 'Crossfire' -ohjelmassa, mutta varoitti, että jotkin asiat ovat vielä pahempia. 'Ja tietyissä olosuhteissa tämä saattaa olla se parempi näistä kahdesta pahasta.' Houkutellen kysymyksiä sanomalla, että FBI:llä on vaikea saada silminnälijöitä paljastamaan vaalittuja salaisuuksiaan, Harvardin professori Alan Dershowitz nosti kissan pöydälle marraskuun 8. päivän Los Angeles Times:in kolumnissaan: 'Milloin, jos koskaan on oikeutettua käyttää epätavallisia tekniikoita kuten totuusseerumia, maltilista fyysistä painostusta ja avointa kidutusta?'"
"Maltillinen fyysinen painostus" on naurettava asia! Kun viranomaiset ovat tulleet siihen pisteeseen että he ovat valmiita "maltillisesti" kiduttamaan vankeja, he ovat varmasti ylittäneet rajan jonka takana he ovat halukkaita kiduttamaan vankeja oikein kunnolla, jos maltillinen kidutus ei tehoa. Harvardin professori varmasti tietää tämän asian, ja hän varmasti tietää ennakkotapauksen voiman: sitten kun aikaisemmin kielletty menettelytapa sallitaan, tämä tapa ei ainoastaan leviä kaikkialle maahan, vaan se myös nousee kovimmalle mahdolliselle asteelle!

Kidutuksen kieltäminen ei sisälly Yhdysvaltain Perustuslakiin?!

"Se on kysymys joka surisee kaikkialla kaupungissa: 'Milloin, itse asiassa on hyväksyttävää käyttää hehkuvia hiiliä ja bambukeppejä?' Lakimies Dershowitz vastaa: 'Perustuslain mukainen vastaus kysymykseen saattaa yllättää monet ihmiset joille ei ole tuttu Korkeimman oikeuden selitys Yhdysvaltain Perustuslain 5. pykälän lisäyksestä. Dersh selittää: 'Mikä tahansa kuulustelu-tekniikka, sisältäen totuusseerumin käytön tai jopa kidutuksen, ei ole kiellettyä.'"
Meidän Korkein Oikeutemme, siis on jo "tulkinnut" Viidettä lisäpykälää niin, että se sallii kidutuksen Yhdysvaltain kansalaisia vastaan! Sitten, miksi me emme ole nähneet tätä kuulustelutapaa muodissa? Ensinnäkin, amerikkalaisten viranomaisten täytyy tulla valituksi vaaleilla aina muutamaksi vuodeksi eteenpäin, ja he ovat luultavasti laskeneet niin, että yleisö inhoaa ajatustakin kidutuksesta, niin että he eivät tällöin enää valitsisi kidutusta käyttäviä viranomaisia. Toiseksi, Dershowitz tarjoaa oikeutettua vastausta: "Syyttäjät haluavat voittaa oikeusjutut, ei hävitä niitä."
"'Todisteilla jotka on hankittu kidutusta käyttämällä, ei ole mitään arvoa rikosoikeudessa. Mutta, näin hankittuja todisteita voidaan käyttää epäiltyä vastaan ei-rikos asioissa -- kuten maastakarkotus-kuulusteluissa -- tai jotakuta toista vastaan.' Joten, on järkevää puristaa tietoja kaverilta kidutuksen avulla, jos jos sinä käytät informaatiota häntä vastaan siviilioikeudessa tai yrität saada hänen äitinsä vankilaan."
Nyt sinä voit nähdä, miksi oli niin tärkeää Isänmaallisen Säädöksen kannalta perustaa erikoisia salaisia siviili-oikeuksia, eikö niin? Edelleen, se mikä kummittelee taustalla on salainen sotaoikeus. Laki täytyy laatia näille erityisille ulkopuolisille oikeusistuimille. Ovatko amerikkalaiset juuri tällä hetkellä lain edessä suojattomia FBI:n ja CIA:n raa'alle voimalle?

Mutta, amerikkalaisia suojelee kidutukselta myös Kahdeksas lisäpykälä, eikö niin? Kuuntele taas: "Tietysti laki-asiain professorina, Dershowitz on luultavasti kuullut myös Kahdeksannesta lisäpykälästä, jossa julmat ja epätavalliset rangaistukset on melko selvästi kiellettyjä. Jos me alkaisimme kiduttaa ihmisiä toistuvasti, se ei olisi enää epätavallista. Ja, jos Bill Clinton voi itse määritellä mikä on seksiä ja mikä ei, niin sitten, vähäisellä luomisvoimalla totuusseerumi-ruiskut, fyysinen piekseminen, nukkumisen estäminen tai verkkokalvon ärsyttäminen kirkkaalla valolla voidaan nimittää 'terapeuttiseksi', ei julmaksi."

Eräs yhteinen luonteenpiirre diktatuureille on se, että ne aina määrittelevät termit uudelleen, joten meidän ei pitäisi olla yllättyneitä tästä kehityksestä.

Palataanpa takaisin artikkeliimme:

"Syy miksi 'julmat ja epätavalliset rangaistusmenetelmät' on varta vasten listattu Yhdysvaltain Perustuslakiin on se, että meidän perustajamme tulivat maailmasta jossa kidutus oli yhä todellisuutta. Se, että meillä on perintönä tämä oikeudenmukainen traditio, ei tarkoita sitä että meidän tarvitsisi paljon kunnioittaa sitä."
Sitten, Miller pudottaa pommin. Hän luulee että hän on löytänyt keinon jolla amerikkalaiset viranomaiset voisivat kiertää kielteisen käsityksen omien kansalaistensa kidutusta kohtaan. Kuuntele:
"'Me emme voi laillistaa fyysistä kidutusta -- se on vastoin amerikkalaisia arvoja', sanoo Alter, mutta hänen kunnioituksensa näitä arvoja kohtaan menee melko ohueksi, mitattuna sen tosiasin kanssa että hän periaatteessa suosittelee teettämään ulkopuolisilla todellisen kidutuksen; sellaisilla liittolaismailla jotka eivät ole niin pikkutarkkoja...' Toisin sanoen, niillä mailla joissa on tapana aiheuttaa fyysistä ja henkistä kärsimystä -- ennenkuin me edes saamme selville, että onko tämä ihminen syyllistynyt sellaiseen joka ansaitsee tällaisen kohtelun."
Mitä?! Bush-Ashcroftin tiimi saattaisi laivata amerikkalaisia merten yli, antaa heidät "vähemmän pikkutarkkojen" liittolaisten käsiin jotka suorittaisivat kidutuksen. Kuinka kristillinen, myötätuntoinen, konservatiivinen hallitus voisi edes ajatella tekevänsä tällaista? Mutta, nyt sinä tiedät todellisen syyn miksi on tärkeää että pidätetyille annetaan lupa olla yhteydessä ulkomaailmaan, kuten perheeseen, asianajajaan, mediaan. Jos kukaan ei tiedä kuka on pidätetty ja minne heidät on viety, silloin ainoastaan taivas on rajana sille mitä viranomaiset voivat tehdä tälle vangille.

Keitä "vähemmän pikkutarkkoja" liittolaisia Yhdysvalloilla voisi olla, joiden käsiin viranomaiset voisivat jättää Yhdysvaltain kansalaisen kidutettavaksi? Meillä on liittolaisia jotka ovat tehneet tänä päivänä kidutuksesta päivittäistä rutiinia: JOrdania, Egypti, Saudi-Arabia sekä luultavasti jotkin Etelä-Amerikan ja Kaakkois-Aasian maat.

Joitakin todisteita tästä siirrosta toisten viranomaisten käsiin on saattanut jo ilmetä!

UUTISKATSAUS: "Karkoitettu -- kadonnut?" The Nation, 24.12.2001, s. 7-8.

"Marraskuun 27. päivänä, Samira Dahduli odotti Ammanissa, Jordaniassa, lentokentällä noutaakseen aviomiehensä Ghassanin, joka karkoitettiin hänen oltuaan kaksi kuukautta Dentonissa, Teksasissa, siirtolaisviraston pidätys-laitoksessa. Elettyään Yhdysvalloissa 23 vuotta, Samira oli saapunut Jordaniaan viiden lapsensa kanssa, kaikki USA:n kansalaisia, vain viikkoja aikaisemmin odottaessaan Ghassanin seuraavan häntä. Mutta kun kone saapui, hän ei nähnyt merkkiäkään aviomiehestään, palestiinalaisesta Jordanian passin kanssa. Samira oli lähtemässä pois, kun hänen 15-vuotias poikansa huomasi hänen isänsä ympärillään Jordanian turvallisuusviranomaisia ja Yhdysvaltain siirtolaisviraston (INS) agentteja. Poika tunnisti näistä yhden: Donna Chabotin, INS:n rikostutkijan -- joka oli osallistunut kuulusteluihin Dallasissa -- pukeutuneena takkiin jossa oli terrorisminvastaisten joukkojen virkamerkki..."

"Ensimmäisessä kappaleessa 9/11-tapauksen pidätystarinaa, jossa koottiin yhteen 1200 ihmistä, Dahdulin tapaus käynnistää seuraavan vaiheen jossa hallitus päättää heidän kohtalonsa. Amnesty International uskoo, että Dahduli on ensimmäinen 9/11-karkoitettu joka voisi kohdata pahoinpitelyä tai kidutusta toisessa maassa, sanoo Angela Wright, Amnestyn Yhdysvaltain asioiden tutkija. Pidätys Ammanin kentällä, sekä USA:n joukkojen läsnäolo ovat ongelmallisia ja epätavallisia asioita, siirtolaisten puolustajan ja Dahdulin Dallasin asianajajan, Karen Penningtonin mukaan. 'Kukaan ei edusta häntä nyt', Pennington sanoo, ja jatkaa: 'He veivät hänet pois ja nyt hän on ilman Amerikan lain suojaa, ja he voivat kiduttaa häntä niin paljon kuin he vain haluavat.'"
Joten, tämä on loppupelin finaali, jota Bush-Ashcroftin tiimi pelaa! He kuljettavat laittomasti pidättämänsä miehet ulkomaille tietäen että vankeja tullaan kiduttamaan. Muista, useimmissa tapauksissa kidutus suoritetaan hallituksen toimesta yksinkertaisesti kostona sellaisille ihmisille joita he vihollisenaan, useimmiten uskonnollisena tai poliittisena vihollisena. Tunnustukset joita kidutuksella ongitaan ovat 99 prosenttisesti valhetta; vankien tiedetään valehtelevan kiduttajilleen saadakseen kidutuksen loppumaan! Tämän vuoksi kidutus suoritetaan yleensä kostotoimenpiteenä.

Siltä varalta että sinä luulet tämän skenaarion olevan liian vaikea uskoa, kuuntele mitä tämä artikkeli The Nation -lehdessä kertoo meille seuraavaksi:

"FBI varoitti häntä [Dahdulia], että jos hän kieltäytyisi yhteistyöstä, jolloin hänet karkoitettaisiin Jordaniaan, viranomaiset siellä eivät olisi niin ymmärtäväisiä. Pennington sanoo: 'FBI sanoi, että häntä kohdeltaisiin paljon paremmin heidän käsissään kuin jordanialaisten käsissä.'"
Joten, FBI kertoi hähelle kaunistelematta, että hänet karkoitettaisiin Jordaniaan, jossa jordanialaiset viranomaiset voisivat kiduttaa häntä kunnes hän suostuisi yhteistyöhön Liittovaltion kanssa. Ulkomaalaisille on tässä maassa aina annettu melkein samat perustuslailliset oikeudet kuin Yhdysvaltain kansalaisille, koska me olemme aina käsittäneet että erottava viiva sen välillä kuinka me kohtelemme ulkomaalaisia ja kuinka me kohtelemme Amerikan kansalaisia on aina ollut hyvin ohut ja helposti ylitettävissä.

Suoja jota ulkomaalaisille on annettu, on aina ollut palomuuri sitä vastaan kuinka Yhdysvaltain kansalaisia suojellaan. Jos Bush-Ashcroft rikkoo nyt tämän muurin, Yhdysvaltain kansalaiset ovat vuorossa seuraavana. Tämä ei ainoastaan ole mahdollista, tämä on lopullinen suunnitelma!

Nyt on aika sille, että Amerikan kristityt ja/tai konservatiivit rengastavat toisensa muodostaakseen valtavan perheen, suuremman ja tiiviimmän kuin koskaan aikaisemmin. Kaikki alistamaan pyrkivät hallitukset pelkäävät vihaisia ja valveutuneita kansalaisia. Meidän täytyy pitää kovaa ääntä kaikista ihmisistä jotka on pidätetty väärin perustein, joita pidetään säilössä ilman syytteitä ja ilman että yleisö tietää missä he ovat.

Lopuksi, me toivomme että tämä informaatio saa sinut ymmärtämään Bushin ja Ashcroftin todelliset hengen hedelmät. Heidän hedelmänsä ovat katkeran makuisia, totta tosiaan, siitä hetkestä lähtien kun he sulkivat Indianapolisin Baptisti-kirkon viime keväänä, toimenpiteisiin joihin he ryhtyivät 9/11 tapausten jälkeen. Älä erehdy näiden kahden miehen todellisesta hengellisestä tilasta. Aivan kuten Jeesus varoitti Matteuksen Evankeliumin luvussa 24, ennenkokematon hengellinen eksytys on Lopun aikojen tunnusmerkki. Me elämme nyt tätä aikaa.

Suomentajan kommentti: Pidin tätä aihetta niin tärkeänä että lähetin David Bay:lle muutaman kysymyksen (31.1.2002):

  1. Ovatko nämä 5000 niin kutsuttua "arabia" edelleen kateissa?

  2. Luuletko että Sinä olet vaarassa?

  3. Miksi he lähettivät Ghassan Dahdulin Jordaniaan kidutettavaksi, jos hänellä ei ole mitään osuutta 9/11-iskuihin?
Tässä Davidin vastaukset:
  1. Kyllä nämä 5000 miestä ovat edelleen kateissa. FBI ei ole julkistanut heidän nimiään.

  2. Minä odotan tulevani pidätetyksi millä hetkellä tahansa. Tämä on syy miksi minä rukoilen suojelusta (Job 1:10) ministeriöni ja perheeni ylle, ja pyydän että muutkin rukoilevat. Hallitus ei ole valmis pidättämään Amerikan kansalaisia ainakaan vielä, ainakaan niitä joilla on korkea profiili.

  3. He karkoittivat Ghassan dahdulin yksinkertaisesti siitä syystä koska hän oli aktiivi arabi-asioissa. Tämä riittää Uudelle Maailmanjärjestykselle saamaan sinut pidätetyksi. Mutta sitten kun verkko on heitetty, jopa ihmiset jotka käyvät kirkossa tai jotka ovat koskaan tilanneet väärää aikakauslehteä tai antaneet esim. sähköpostiosoitteensa Cutting Edgelle, joutuvat pidätetyksi.

---------------------------------

Oletko sinä hengellisesti valmis? Onko sinun perheesi? Suojeletko sinä riittävästi rakkaitasi? Tämän ministeriön tarkoitus on saada sinut ymmärtämään vaara joka uhkaa sinua, ja auttaa sitten sinua löytämään keinoja, kuinka varoittaa ja suojella rakkaitasi. Sitten kun olet kauttaaltaan valmis, sinä voit myös käyttää tietojasi keinoina avata ovi keskustelulle pelastumattoman henkilön kanssa. Minä olen tehnyt sitä monta kertaa ja olen nähnyt ihmisten tulevan Jeesuksen luokse tämän seurauksena. Nämä vaaralliset ajat ovat myös aikoja jolloin me voimme tuoda monta sielua Jeesukselle Kristukselle, saaden aikaan ikuisen muutoksen.

Jos olet ottanut Jeesuksen Kristuksen vastaan henkilökohtaisena vapahtajanasi, mutta olet ollut hyvin välinpitämätön hengellisellä matkallasi Hänen kanssaan, sinun täytyy välittömästi pyytää Häneltä anteeksiantoa sekä uudistumista. Hän antaa sinulle välittömästi anteeksi sekä täyttää sydämesi Pyhän Hengen ilolla. Sitten sinun tarvitsee aloittaa päivittäinen rukouselämä ja henkilökohtainen Raamatun opiskelu.

Jos sinä et ole ottanut Jeesusta vastaan henkilökohtaisena vapahtajanasi mutta olet tullut ymmärtämän Hänen todellisuutensa sekä lopun aikojen lähestymisen, ja haluat ottaa vastaan Hänen ilmaisen Ikuisen Elämän lahjansa, sinä voit tehdä sen nyt, omassa kodissasi. Kun sinä kerran olet ottanut Hänet vastaan vapahtajana, olet hengellisesti uudestisyntynyt, ja saat olla aivan yhtä varma Taivaaseen pääsystä kuin olisit jo siellä. Sitten sinä voit levätä vakuuttuneena siitä että Antikristuksen valtakunta ei pääse käpälöimään sinua hengellisesti.

Jos haluat syntyä uudesti käänny meidän pelastussivulle nyt.

Me toivomme että tämä ministeriö on siunannut sinua tehtävässään opettaa sekä varoittaa ihmisiä, jotta he voisivat nähdä tulevan "Uuden maailmanjärjestyksen" -- Antikristuksen valtakunnan -- päivittäisissä uutisissa.

Lopulta me haluamme kuulla sinusta. Sinä voit kirjoittaa (englanniksi!) meille osoitteeseen:

Cutting Edge Ministries
11 Robert Toner Blvd., Ste 5-393
North Attleboro, MA 02763-1156

Sinä voit myös lähettää sähköpostia meille.

Tämä on Cutting Edge -misniteriön artikkeli numero 1594Käännetty Cutting Edge -työryhmän suostumuksella.

Kääntäjä: Pasi Toivonen
patato@mantta.fi

Takaisin