PSLY:n itsenäisyyspäivän pinnakisa 2001

Järjestyksessään seitsemäs IP-ralli osuu tänä vuonna torstaille - selvä etu niille, joilla on mahdollisuus pohjustaa viikolla.

Ralli on odotettu tapahtuma, joka jo tässä vaiheessa on virittänyt vilkkaan keskustelun rallin säännöistä. Olenkin rukannut sääntöjä uuteen uskoon  Säännöt eivät ole saavuttaneet suosiota, mutta rallin suosio on entisellään. Ensi vuonna rallattaan uusin, jonkun/joidenkin muiden laatimin säännöin.

Kokoan tälle sivulle ilmoittautuneet joukkueet ja yritän hieman luonnehtia joukkueen, tai sen jäsenten, historiaa sekä muita taustatietoja. Toivottavasti kukaan ei pahastu tulevista leikkimielisistä kommenteista.

Rallin purkuun käytetään linkin lomaketta, jonka ralli joukkueiden toivotaan tulostavan rallia varten.
 
 
Arto Juvonen, Juho Pitkänen Nuorisojoukkue, keski-ikä vain 29,5 vuotta. Uusi joukkue, joskin AJ on ollut mukana kaikissa ralleissa ja nimi on voittajapokaliin kaiverettu jo neljästi (Ehkäpä Risto Sarannon ansiosta?). Juho Pitkänen edustaa PSLY:n harvalukuista nuorten kaartia.
Joni Sundström, Pasi Snellman Tämä "entinen" nuorisojoukkue on ollut rallissa mukana kolmesti aiemmin sijoittuen parhaimmillaan kolmanneksi. Parivaljakon vuosittainen bravuuri on samoilu Sjögårdin metsissä.
Rolf Friberg, Hans Ehrnsten, Sanne Hurmalainen "Paras pohjustava joukkue", joka on viime aikoina menestynyt kohtuullisesti maailmalla Porvoon Mitalla joukkueen perusrunkona. Ehkä tänä vuonna kaikki natsaa. Yksi alkuperäisistä joukkueista.
Mikko Kataja, Ilpo Huolman Puheenjohtajamme luonnehdinta joukkueesta: " Hesan superjoukkue, jossa on moninkertainen Suomenmestarikin mukana." Monin kertainen Kuusamon rallissa menestynyt Suomenmestari on itse asiassa nykyisin Porvoolaistunut Mikko "Fotofennica" Kataja.
Henry Tennberg, Matti Rosenberg, Jarmo & Bitte Siven Sipoon nelikko, joiden viime vuoden menestys jäi vaisuksi, mutta edellinen ralli lienee jotakin opettanut ja tänä vuonna sujunee paremmin.
Torbjörn West, Thomas Hedberg Fikkari ja fasaani on ollut tämän joukkueen perinteinen aloitus ralliin. Kerran voitto on ollut tosi lähellä.
Lauri ja Yrjö Hallamäki Hamarin pitkät veljekset. Lauri oli viime kesänä mukana tuoreen puhenjohtajamme joukkueessa, mutta tässä koostumuksessa ensikertalaisten joukkue.
Mauri Leivo, Seppo Sarvanne  Lienee selvä ennakkosuosikki, "Paikallinen superjoukkue". Mauri Leivo tunnetaan tinkimättömänä rallaajana ja hän oli myös viime vuoden voittajajoukkueessa. Seppo on yhdessä Sepän Matin kanssa ollut voittajana kerran ja olleet mukana alusta saakka. Matti joutui jättämään rallin väliin.
Ralf Rikberg, Lasse Härö, Sven-Olof Aaltonen "Veteraanijoukkue"joka koostumuksessa RRi + LH on ollut mukana alusta saakka.
Jonas Häggblom, Staffan Weckman, Magnus Östman "Entisten loviisalaisten" joukkue, joka on pari kertaa menestynyt ässien määrässä laskien.
Esko Kitula, Markku O. Tunturi Uusi joukkue, johon hyvin sopisi määritelmä "vanhemmat herrasmiehet". Kilvoittelee veteraanijoukkueen tittelistä, jos veteraanius määritellään keski-iällä. Markku lupasi pohjustaa pitkään ja hartaasti edellis iltana firman pikkujouluissa.

 

Historiaa aiemmista ralleista
 
 
 
 
 

Kokosi
Arto Juvonen